2009/12/19

ژله تو پوست پرتقال





من از عشاق ژله نیستم ولی این مدل ژله توی میوه رو می پسندم چون میوه ها رو خیلی دوست دارم. ژله ها رنگارنگ و چشم نوازند و ساختنشون هم خیلی سادست (باید کمی تجربه داشته باشید) از همه مهمتر اینکه کالریشون زیاد نیست و می تونید به عنوان یک دسر خوشمزه ازش استفاده کنید. در این مورد به خصوص هم , چون خیلی شیک میشه می تونید توی مهمونی های عصرونه روش حساب باز کنید.

و حالا طرز تهیه:






یک بسته پودر ژله پرتقال را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شده و ژله صاف و یکدستی بدست آید.
2 پرتقال را از وسط نصف کنید
با قاشق مربا خوری با حوصله و دقت پرتقالها را طوری از پوست خارج کنید که به پوست پرتقالها آسیبی نرسد.






با قاشق به آرامی پرتقالها را از ژله پر کنید و بعد از مدتی که کمی بست آن را در یخچال حداقل به مدت 4 ساعت قرار دهید.




پرتقالها را برش زده و سرو کنید

نکته جالب در مورد این دسر اینه که ژله کاملا به جسم پوست پرتقال میره و با پوست یکی میشه و برای برش زدن هیچ مشکلی نخواهید داشت




حتی برای خوردنش هم به پوستش که میرسید باید ژله رو گاز بزنید تا از پوست پرتقال جدا شه! به نظر من تجربه جالبیه و توصیه "شف" به شما اینه که حتما امتحانش کنید. به همین سادگی به همین خوشمزگی!




این دسر با نام Orange-Peel Jello معروف است

18 comments:

سلام
واقعا خوشرنگ شده، استفاده از پوست میوه بعنوان قالب و ترکیب رنگی ابتکار جالبیه
دستت درد نکنه یادمون آوردی لااقل برای خودمون دسر بسازیم و بخوریم
من تو پوست پرتقال رو تا حالا ندیده بودم ولی یکی از دوستام ذرات پرتقال رو هم ریز ریز کرده داخل ژله می ریزه طعم میوه ای ژله بیشتر میشه

در این مورد به خصوص یعنی ژله در پوست میوه تجربه ثابت کرده که هرچه ژله یکدست و شفاف تر باشه برش شیک تری بدست میاد. حالا من این ایده رو برای لیمو امتحان میکنم ببینم چی میشه

سلام
ببخشید من دیروز نرسیدم ببینم تو آشپزخونه شما چه خبره! ولی حالا که اومدم می بینم هر دم از این باغ بری می رسد آدم احساس میوه های مصنوعی پیدا می کنه ولی به قول اون دوستمون واقعا خوشرنگه و حتما باید به شیوه هلو! و بپر تو گلو! خوردش دیگه
ولی جالبه که بگم یکی از دوستای من قالبی داره که میشه باهاش کاسه ژله ای ساخت. فکر کنم بدردتون بخوره

نیلوفر جون من با دو تا کاسه معمولی , یک بزرگ یک کوچک این کار رو میکنم
ولی اگه آدرس این فروشگاهش رو به من بده یک در دنیا صد در آخرت خیر می بینی مادر!!! مرسی

سلام
یادم رفت بهت بگم
از دوستم پرسیدم اونم آدرس مغازه و سایت اینترنتیش رو بهم داد که فکر کنم سایتش بیستر بدردت بخوره
http://forushande.com

وای نیلوفر جون نمی دونی چقدر خوشحالم کردی خواهر! کلی دعات می کنم
مرسی مرسی مرسی

طیبه جان من از اینا هم درست کردم خیلی خوشمزه و

شیک بود اینم عکسش
http://www.up.mihancamp.com/images/pz3if4liwv224092ke7o.jpg

http://www.up.mihancamp.com/images/7ezozx8auwy2f98lp6ux.jpg

بله واقعا هم شيك شده. خيلي هم خوب برشش زديد
احسنت

این ژله من که خودم دوست داشتم اما اینکه چطور مودبانه بشه خوردش رو نمیدونم! شاید با قاشق چای خوری؟! منظورم برای سرو برای مهمونه.
 اگر بخوایم خودمون با آب پرتقال و پودر ژلاتین ژله درست کنیم نه لزوما توی پوستش! چقدر پودر ژلاتین برای  چقدر آب پرتقال لازمه برای اینکه ژله به سفتی همین داشته باشیم؟

يك ليوان آبميوه يك قاشق غ پودر ژلاتين
ولي البته اگر مايليد كه نرم تر باشه بايد كمي ميزان آبميوه رو بيشتر كنيد
و ميدونيد كه بايد حرارت بديد؟


اول از پوستش جداش ميكنيم بعد مثل يه برش پرتقال ميذاريم دهنمون
قاشق نميخواد

مشق شبخیلی خوب بود. همه و مخصوصا خواهرزادم خیلی ذوق کردن :)
مرسی طیبه جان
یه سوتی دادم! از سمتی پرتقالو برش دادم که تو پوستش سوراخ داشت. یعنی سوراخ سمت برگ. ژله از زیرش خالی میشد. با کلی سختی پوشوندم اما چون کامل پر نشد دائم سر میزدم و قبل از اینکه خودشو بگیره دوباره میریختم تو پوست :p
اما خدا رو شکر تنیجه خوب و خوشمزه شد
ممنونم طیبه جان

عجب! ولي نتيجه كار كه عالي بوده. اون هم شده تجربه كه خيلي ارزشمنده
احسنت

سلام طیبه جان
ژله جالبی بود.
من با ژله هلو و تکه های ژله توت فرنگی درستشون کردم. خیلی خوشمزه بود و همه راضی بودن.
مرسی

واو چقدر خوشرنگ و خوشگل شده
يعني واسه آدم پرتقال خوني رو تداعي ميكنه. منم كه كشته مرده پرتقال خونيم

فوق العاده به نظر میرسه حتماً درست می کنم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...