2009/12/26

بهار در زمستان



داشتم توی مغازه سبزی فروشی دنبال بروکلی می گشتم که چشمم به این فلفل دلمه ای های رنگی کشیده و خوشگل افتاد. فلفلها اونقدر بلند و کشیده بودند که می شد باهاشون پرده درست کرد! همونجا بود که یه ایده جالب تو ذهنم جرقه زد و خروجیش همینه که می بینید!

چند وقتیه که اسفناج خونم کم شده ...واسه همین دست به ساخت این کوکوی خوشمزه زدم. کوکوی اسفناج رو به مدلهای مختلفی درست میکنند. من امروز اینجوری ساختمش:


اسفناج نيم کیلو

پیاز 1 عدد

سیب زمینی 1 عدد

تخم مرغ 3 عدد

آرد نخودچی 2 ق غ

دارچین , ادویه , نمک , فلفل



پیاز و سیب زمینی را رنده کنید




اسفناج را تفت دهید (بدون روغن , با حرارت ملایم , به مدت 1 دقیقه)



خورد کردن و پختن باعث میشه که اسفناج مقداری از ویتامینهاش رو از دست بده به همین دلیل من معمولا پس از شستن اسفناج اون رو بخارپز میکنم و بعد از میکس کردن استفاده میکنم ولی امروز اینکار رو نکردم چون میخواستم کمی خام و آبدار باشه


تخم مرغ ها را با ویسک بزنید




دارچین , ادویه , نمک , فلفل و آرد نخودچی را اضافه کنید




آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را گرفته و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید



سپس اسفناج




کف تابه روغن بریزید و پس از گرم شدن , مخلوط را در تابه بریزید . ابتدا حرارت زیاد باشد تا کوکو خودش را بگیرد. بعد شعله را کم کرده در تابه را روی آن قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد. سپس کوکو را برگردانید تا هر دو طرف برشته شود.

(برای روغن , من از EVOO "ای وی اُ اُ" (به قول ریچل) استفاده می کنم! که مخفف "ایکسترا ویرجین آلیو اُیل" هستش و یعنی روغن زیتون خام و خالص  ولی اگه طعمش رو دوست ندارید روغن سرخ کردنی استفاده کنید.)




تا اینجای کار کوکوی ما آماده است. حالا اگه دوست دارید برای تزئینش با من همراه شید....


من سر و ته فلفل ها رو زدم و از طول نصف کردم




با یک قالب بیسکوئیت از سمت داخل فلفل ها گلهای پنج پر قالب زدم




روی کوکو رو با ماست چکیده پوشوندم


و گلهای فلفلی رو روی کوکو چیدم..... voila




نتیجه عالی بود و طعم، فوق العاده! چنان بوی خوبی توی خونه پیچیده بود که آقای شوهر گفتند : "بوش اینه , ببین دیگه طعمش چی میشه!" و بعد که تزئین تمام شد دلمون نیومد بخوریمش! (ولی خوردیمش)

توصیه شف : هنگام قالب زدن گلها، یه دستکش پارچه ای بپوشید که مثل من انگشتاتون تیکه تیکه نشه!!!

25 comments:

salam khanomi.karet harf nadareh.baraye salad olvieh ham iede jalebie.sedigheh

bah bah qhadamet golbaroon mohandes! belakhare movafaq shodi comment bezari :D
are aziz in ideh "bahar dar Zemestan" ro vase taz'eene hamechi mishe estefade kard!
faqhat haqhe "copy right" dare!!! :p
ba zekre manba' bela mane' mibashad! ;)

سلام بر آشپزباشی
چه اسم جالبی گذاشتی
از رنگاش آدم یاد لباسای شرق آسیایی ها میفته
همونطور که صدیقه خانم گفته من یکبار از زرد و قرمز و سبز البته بصورت خلالهای 6 الی 7 سانتی برای تزئین سالاد الویه استفاده کردم
از بس رنگای جالبی واقعا آدم رو به اشتها میاره
بعضیا همبا برگ کلم سفید و بنفش از این کارا می کنن و بعضا خوب در میاد چون نازکتره میشه با قیچی هم توش طرح زد

ایده جالبیه(کار با کلم ها)! فقط باید روی شکل برشهاش فکر کرد تا چیز جالبی از آب در بیاد
با این فلفل رنگی ها خیلی کار میشه انجام داد که کم کم سر فرصت آموزششون رو پست میکنم

wowww che khoshgele adam delesh nemiyad behesh dast bezane!! heif ke man kolan be khanevadeh felfel hasasiyat daram!!

mersi az dastooret

hamideh

باز هم تشکر بیخشید شما انگلیسیها به ماست چکیده و آرد نخودچی چی‌ میگین؟

ماست چکیده رو میگیم
strained yogurt
این هم لینک ویکیپدیا اگه اطلاعات بیشتری میخواید
http://en.wikipedia.org/wiki/Strained_yoghurt
البته من طرز تهیه اش رو به یک روش فوق العاده ساده به صورت مصور آماده کردم ولی خدا میدونه کی فرصت کنم تایپش کنم

آرد نخودچی رو هم میگیم
Gram flour or ground chickpea
این هم لینک ویکیپدیا
http://en.wikipedia.org/wiki/Gram_flour

البته خام و بو داده اش فرق میکنه که دیگه باید بگردید پیدا کنید

thank you I love it I love it today I cooked this food. It was great and tasty. but I used yoghurt cheese for decorating.

awesome!
glad that you liked it. veggies rock!

salam
man nemitonam inja comment bezaraaaaaam

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!500

بسیار ساده و راحت.
من از اسفناج فریزری استفاده کردم.
دفعه دیگه حتما بهش سیر هم می زنم اون هم به مقدرا زیاد.

:D

حتما حتما درست کنید.

دست شف درد نکنه.

بله ساده و خوشمزه و سریع
اسفناج فریز شده هم اونطوری که متخصصین میگن ظاهرا ویتامینهاش رو حفظ کرده و مفیده و استفاده اش ایرادی نداره

سلاااااااااام :X

منم اين غذاي خوشمززززه رو درست كردددم
ديگه ببخشيد طيبه جون..من كه مث شما هنرمند نيستم كككككه :">
تزيينش جالب نشد...

:*

http://www.farsiup.com/images/u7wopek1ewt1b7u4d58o.jpg

اتفاقا خیلی هم خوشگل شده
چون یه قسمت ازش دیده میشه و همین زیباترش کرده
احسنت بر شما

من دیشب این کوکوی خوشمزه رو درست کردم و راستش رو بگم اولش فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه بشه. دستت درد نکنه طیبه جون

خیلی بامزه .حتما برا نوه هام درست میکنم.متشکرم

کار هر روز من شده زیر و رو کردن سایت شما و هی هزار آفرین گفتن به شما 
واقعا کارتون عالیه...و یکی از مهمترین کاری که با وجود اینکه کلی زحمت داره ولی انجامش میدید عکس گرفتن از پروسه کار ...

بسیار عالی و خوشمزه من هر غذایی با اسفناج تهیه بشه دوست دارم زمستون فصل اسفناجه این غذا برای شام خیلی عالیه
از دیگر غذای اسفناجی خوشمزه ته چین اسفناج و خورش آلو اسفناج و نرگسی مازندرانی هم در ریف خوشمزه ها هستند 

صد درصد
يكي مث من كه ذائقه اش با همه چي جور در مياد همه غذاها رو دوست داره

کوکوی اسفناج طیبه جون روی سیب زمینیهای سرخ کرده خوشمزه
ببخشید اگه کیفیت عکسها زیاد خوب نیست و با عرض شرمندگی به علت عدم داشتن وقت کافی سلیقه در تزئین غذا به کار نرفته

اتفاقا عكس خوشگله كه
احسنت و نوش جان

دوستان اینقدر کارهاشون باسلیقه و شیکه که من واقعا" بهم احساس شلختگی دست میده :))))
ولی دیگه از یه کارمند با داشتن بچه شیطون مدرسه ای توقع بیش از این نمیشه داشت :))))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...