2009/12/27

سوپ کاری هویج


یک سوپ مقوی دیگه برای یک شف بیمار!

مهم نیست که چقدر " ریچل ری " از مزه این سوپ تعریف کنه ، توصیه شف به شما اینه که اگه سرما نخوردید یه سوپ ایرونی پسند چرب و چیلی واسه خودتون بپزید! ولی واسه ما بدبخت های مریض فلک زده این سوپ مفیدتره!



پیاز 1 عدد
هویج نیم کیلو
پودر کاری 1 ق غ
روغن زیتون 1 ق غ
نمک و فلفل سیاه



پیاز را در روغن تفت داده سپس هویج و پودر کاری را اضافه کنید



2 لیوان آب اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بپزد ، تا هویجها له شوند


سوپ را میکس کرده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد. با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.




1 قاشق خامه را در کیسه ریخته ، نوک کیسه را سوراخ کرده و به صورت ماپیچی روی سوپ بریزید و بعد با یک خلال دندان ، خطوطی از مرکز به لبه ظرف و برعکس بکشید.

سوپ را با لیمو یا نارنج سرو کنید

9 comments:

مقش شب


http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pzy-_C5ioyZ6NDl5B9F8VwEDHCwlMTm9qaqlk683ELDaLXCGrtxQ65CFq1mnCAlwesNxNdOb15S6uFjRkJ_QuXpbPzN6ycpK3/%D8%B3%D9%88%D9%BE%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC.JPG?psid=1

من اصلا موندم چرا این پست اینقدره غریب بوده تا به حال!!

دست شف عزیز درد نکنه.

من خودم عاشق سوپهای خامه ای هستم و سوپ هویج معمولا توی برنامه ام هست. ولی با پودر کاری که دوستش می دارم، تا به حال امتحان نکرده بودم. خیلی خوشمزه شده بود.
ممنوننننن

خیلی خوشرنگ و نارنجی ای شده مروارید جون
میدونی دلیلش چیه؟
ایرونی ها بچه هاشون رو لوس بار میارن
واسه همین هیچکی هویج پخته دوست نداره
:p

من که هویج دوست می دارم، مخصوصا سوپش رو.

این هم شام دیشب من بود که در حال تلفن زدن درست کردم. هویجهای اینجا خیلی زود می پزن.
فقط برای قسمت آخرش که می خواستم میکس کنم و خامه و ... دستم آزاد شد.

اینجا خامه ها رقیقن، نمی شه خوب شکل داد روی سوپ، دفعه بعد باید یا از کرم فرش استفاده کنم یا سر شیر.

مـــــــــــــــــــــمنون

من فوق تخصص در امر استفاده از شونه راست برای نگهداشتن گوشی تلفن در حال آشپزی دارم
تازه با یه دست دیگه ام هم عکس میگیرم
ولی شما که شونه درد دارید فکر کنم نشه
خلاصه اینکه کارت خیلی درسته
نه زیاد شل باشه هم مشکلی پیش نمیاد همین الان هم خیلی خوشگل شده که

این سوپ بسیار لذیذ و خوشمزه است ! درستیدمش :) فقط به کسانی که میونه ای با غذاهای شیرین ندارن هشدار میدم !!! چون ممکنه گشنه بمونن !!!!یاه یاه یاه
نمونش همسر جان که یه قاشق چشید و رفت دنبال کارش ! ولی خودم حظ فراوان بردم
:))

اوه آره متاسفانه ترکیب هویج پخته با غذاها زیاد جالب توجه نیست
:p

وای طیبه جون این سوپ دیگه چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محشر فقط یک لحظه شه
من از هویج پخته متنفر بودم
عاشقتم هوارتاااااااااااااااااااااااااااا

مهمتر اینکه بهار که خیلی بد غذاست تا ته خورد
خامه هم زدم البته من عجولتر از این حرفام که بخوام سیک عکس بگیرم و شیک تزیین کنم
به خوشگلی خودتون ببخشید
این گلا هم یکی رو تقدیم می کنم به شما و اون یکی به مروارید جون  

واي چه گلهاي نازي
شما خودتون گليد عزيزم
نوش جان شما و بهار كوچولو
و اتفاقا خيلي خيلي هم زيباست و عكسش هم عالي شده

 وااای زهرا جون،

شما خودتون گلید.

آخه شما از کجا می دونید من عاشق گلم؟!!

زهرا جون من هم این سوپ رو خیلی دوست داشتم. نوش جون خودتون و بهار جون.

و مرسی برای این همه محبتی که به من دارید عزیزم. خیلی برای من ارزشمندید.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...