2009/12/29

اسکاچ اگز


اسکاچ اگز "Scotch eggs" یا تخم مرغ های اسکاتلندی ( اسکاچ به اون چیزی که باهاش ظرف می شوریم هم میگن و همینطور نوعی شراب هم اسکاچ نام داره) یک غذای انگلیسی الاصله که بعدها در آمریکا هم طرفدار زیادی پیدا کرد. این غذا از قرار دادن یک تخم مرغ آبپز توی گوشت تشکیل شده و معموما در روغن زیاد ، سرخ میشه. اسکاچ اگز در کشورهای مستعمره انگلستان هم رواج یافت و در هند با نام Nargisi Kofta معروفه و اتفاقا شباهت زیادی به کوفته نرگسی ایرانی داره!

من کم پیش میاد که تخم مرغ آبپز بخورم. ولی بعد از دادن اینجور قروفرها بهش، میشه راحت خوردش! پس شروع می کنیم...

جهت پیروی از سیستم "healthy living " من از سرخ کردن کوفته های بینوا در بشکه ای از روغن خودداری کرده و این ورژن سالمترش رو از سایت Weight Watchers گرفتم:




تخم مرغ 4 عدد

گوشت چرخ کرده 300 گرم

جعفری خورد شده 1 ق غ

سفیده تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل و ادویه و آرد سوخاری




گوشت چرخ کرده و جعفری خورد شده و سفیده تخم مرغ و ادویه و نمک و فلفل را مخلوط کرده خوب ورز دهید (من به جای سفیده تخم مرغ از یک تخم مرغ کامل استفاده کردم)



مخلوط گوشت را به 4 قسمت تقسیم کنید. تخم مرغها را آبپز کنید (12 دقیقه). مواد را مثل یک دیسک کف دست باز کرده و یک تخم مرغ را در مرکز هر دیسک قرار داده و گوشت را کاملا دور آن بپیچید .




کوفته ها را توی آرد سوخاری بغلتانید



در فر 190 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید (من فقط 3 تا اسکاچ اگز درست کردم)




اسکاچ اگ ها را از طول بریده و سرو کنید.
این غذا رو گرم و یا سرد می خورند!

16 comments:

دستتون درد نکنه چون من عاشق تنوع غذایی هستم

چشم سعی میکنم بیشتر غذاهای ساده و سریع، درست کنم


گرونه؟ خوب به جای گوشت از سویا استفاده کنید ولی تخم مرغ رو نمیشه جایگزینی واسش پیدا کرد! شرمنده
در حقیقت هر یک دونه اسکاچ اگ واسه ما دو نفر کفایت میکنه و مقدار گوشت مصرفی هم خیلی کمه پس اونقدرها که فکر میکنید گرون نیست

salam.
kheyli khoobe.ba ye salad shirazi hkeyli michaspe.ye khoorde noon ham ke dige jaiee ro nemigire.baz ham az injor ghazaha ro bezar ,albate berenji,nooni chizi midooni ke!!!!!!sedi

berenj yani chi? noon dige chiye? eh eh eh mohandeeeeeeeeeees? az in harfaye bad bad jelo man nazan!

ishalla bezar saram khalvat beshe bayad doone doone in ghazaha ro dorost konam . in ghaza ham kheili benazar khoshmazeh miyad.
bazam mamnoon

Hamideh

Salam
ajab kofte ajibi
onghadra ham geroon nist
chonke be nesbate hajmesh az lehaze taghzie vaghean moghavieh
yeki va nesfesh ya dotash adamo sire sir mikone
tosie mikonam dostan ba kami sos va sabzi meil konan kheili michasbe

salam.tayebeh joon in site tabdile vahede ro koja neveshtin?ma doatoon kardim vali nadidimesh:(

rastesh dige az kar oftade :(
harchi lazem darid beporsid javab midam

fogholaaaaade ensane bahal va mehrabooni hastid.merc vase javab dadan be hameye comments

سلام شف عزیز
میشه لطفا بگید اون سفیده تخم مرغ رو کجا باید استفاده کنیم ؟ قبل از غلطاندن داخل آرد سوخاری؟

@ نازنین

دوست عزیز،

یک کمی گنگه، ولی اگر به لینکی که شف هم در دستورشون گذاشتن، برید، میبینید که شف رسپی رو عین اونجا به اینجا منتقل کردن. از اونجایی که این یک ورژن رژیمی هست، توی رسپی اصلی سفیده تخم مرغ هست و نه تخم مرغ کامل. بعد شف در پرانتز ولی اشاره کردن که خودشون یک تخم مرغ کامل رو به کار بردن، در عکس هم اینطور دیده می شه.
پس موقع کاور کردن اسکاچ ها از سفیده استفاده نشده، یعنی از هیچ جای تخم مرغ استفاده نشده.

پس من فکر می کنم، اگر بخواهید رژیمی رفتار کنید، در مواد اولیه اش یک سفیده استفاده کنید، اگر نه یک تخم مرغ کامل.

مرسی مروارید جون اصلاحش کردم

من این کوفته رو درستیدم اما...!!!
اما با اینکه قبل از رفتن به فر دقیقا شکلشون شبیه به عکسا بود متاسفانه توی فر گوشتا از روی تخم مرغ جمع شدن و یه شکاف بزرگ روشون درست شد ! :( و در نتیجه تخم مرغا سفت شدن
حالا میخام بدونم آیا این ممکنه به خاطر اضافه کردن یه قاشق پیاز رنده شده به گوشت باشه؟؟ !!!ا
:)

میتونه از گوشت باشه
چون وقتی چربی توی گوشت باشه این مشکل پیش نمیاد. میشه هم مرتب روش رو با برس روغن زد که سطحش خشک نشه و ترک نخوره
ما خیلی از غذاها رو با ترکیب گوشت و پیاز داریم ولی این مشکل رو ندارن
یه چیز دیگه....شاید کاور گوشتت نازک بوده

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...