2009/12/19

اوردور بادمجان


اوردور از نام فرانسوی hors d' oeuvres به معنی پیش غذا گرفته شده. اوردورها رو می تونید کنار main course یا غذای اصلی سرو کنید. من اوردورها رو به غذای اصلی ترجبح میدم و خودم رو بیشتر با اونها سیر میکنم. اوردوری که امروز درست کردم eggplant appetizer نام داره که رسپی اون رو از سایت Laylita’s Recepies گرفتم.

اگه شما هم مثل من به healthy living یا سالم زندگی کردن اهمیت میدید از این غذا لذت می برید چون توش از روغن اسنفاده نشده, کالری پایینی داره, از سبزیجات تهیه شده و از همه مهمتر توش سیر داره که برای سلامتی مفیده!


1 عدد بادمجان

3 عدد گوجه فرنگی

1 حبه سیر

½ لیوان پنیر

نمک و فلفل

(من روغن و سس مایونز رو از دستور حذف کردم شما میتونید اضافه کنید)



سبزیجات را حلقه ای می بریم


بادمجانها را نمك زده اجازه ميدهيم نيم ساعت بماند سپس با دستمال خشك كرده  و کباب می کنیم (شما می توانید در روغن سرخ کنید. من علاقه ای به روغن زیادی در غذا ندارم)


حلقه های بادمجان را در ظرف می چینیم


روی بادمجانها حلقه ها ی گوجه را قرار می دهیم و روی آن نمک و فلفل می پاشیم (من نمک اضافه نکردم چون برای بدن مضر است! و از فلفل سفید استفاده کردم که عطر فوق العاده ای دارد)


سیر را رنده کرده و با پنیر میکس می کنیم


از مخلوط پنیر روی گوجه ها قرار می دهیم



روی پنیر را با سبزی تزئین می کنیم (من از تره استفاده کردم)




Bon Appétit اوردور شما آماده است ...

30 comments:

baba honarmand
hatman khube ama maa mordeye aksaatim
haqqe nashre aksatam ke mahfooz kardi
maa irania adat darim az matalebe digaran sue estefade shakhsi konim
age akkasiam mikardi khub mipishraftidi
chie dari omreto too in mamlekat haroom mikoni
manam mikham
age ye adame shekamoo khasti vase test kardann man yeki mishnasam
yani man yeki hastam

nisti bebini ba che felatati....ba che masheqati....che kamboode emkanati in aksa ro migiram
oon ham ba yek dast! akhe daste digam dare ashpazi mikone :p vali ...areh dadash ma eshtebahi Iran donya oomadim :p

shekame dadashe mohtarametoon inja tashrif darand...khodesh tartibe khorakaro mideh...merci!

سلام من دوباره اومدم با چند تا سؤال ،
گوجه باید خام باشه؟
یه کی‌ دیگه اینکه میشه از پنیر خامه ای استفاده کرد چه پنیری خوبه؟
ببین شف جون من که یکبار گفتم تو ولایت ما از هرچیزی صد مدلشو دارن خواهشاً هر رسپی که مینویسی دقیقن بگو از کدوم نوع
ایول دمت گرم

تو که میدونی ما جهان سومی ها فقط یه پنیر بیشتر نداریم
:p
من فتا ریختم
ولی میتونی از گوت چیز یا کاتج چیز هم استفاده کنی

گوجه اش هم خامه
چون اپتایزره لازم نیست همه چیزش پخته باشه

من از طریق صفحه آشپزی ایرانی‌ بلاگ شما را دیدم. علاوه بر هنرمند بودن، چقدر همه با صفا و مهربان هستید.

مقش شب

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pPWLuXOuodGATONF--pJOFzxEyE9VbIACmwfhLIZJ08dZkq16EeYwbI__pDKJfk6gW5e6te2kWJkg2cH-ptMAP_7SQIc9Y-mw/%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86.JPG?psid=1

فقط ببخشید که تزیین خاصی نداره. اصلا وقتش نبود و من هم مثل همیشه گرسنه.


مزه اش خیلی عالی بود. من کمی هم پنیر بز داشتم که اون رو هم با پنیر اصلی مخلوط کردم.

دست شف عزیز درد نکنه.

وای مروارید جون این ها چقدر خوشگل و خوشمزه اند!!!!!!!!!!!
من هم می خوام خوب.................
وای پنیر بز................

ممنون احسانه جون،

من هر وقت از این چیزها می خورم، یاد همه شما عزیزان هستم. متاسفانه کار دیگه ای از دستم بر نمی یاد.

آیکون بغل

اگر خودم آمدم براتون مییارم.

در ضمن بگم که اون چهار تا دونه سبزی ای که روی اوردورها می بینید، یک نوع موسیر هستن!! دقیقا مزه موسیر می ده و به همان نسبت تند.

من بیشتر از این روش ار اینها نریختم که تبدیل به بمب سیر نشم!!

منظورت چایو هستش مروارید جون؟
خیلی ولع انگیزه. ماه رمضون تموم شه میزنم تو خط بادمجون. آخه معده ام باهاش نمیسازه و نفخ میکنم و درد شدید. گرمی هم میکنم! با این وجود عشق بادمجون تو وجودمه

شف جون،

من نمی دونم منظور شما از چایو چی هست، کلی هم توی برادر گوگل گشتم و فقط یه چیزی پیدا کردم که بعید می دونم شما منظورتون اون باشه.

این چیزهای سبز توی اسمشون

knofi

داره. متاسفانه اتیکت روش دیگه نیست و من الآن هر چی نگاه کردم توی اینترنت پیداش نکردم. خیلی مزه خوبی دارن و توی ماست خیلی عالی میشه. گل خیلی خوشگلی هم داره.

عکسش اینه

http://www.bilder-space.de/bilder/b24d9d-1283619961.jpg

این هم گلشه

http://www.bilder-space.de/bilder/4218cc-1283620119.jpg

من خراب بادمجون هستم. ولی از اونجایی که بادمجونهای اینجا بیشتر در هلند پرورش داده میشن، و یا گاهی هم بلژیک، مزه خاصی ندارن. گاهی که شانس داشته باشم، می تونم بادمجانهای ترکی پیدا کنم که مزه اشون عالیه. اگر نه نمی خرم، چون مزه نمی دن اصلا.
من عاشق بادمجانهای ایران هستم،
آیکون گریه

می دونید که من بدنم دور از جون غیر از آدمیزاده!! من هم به گرمی حساسیت نشون می دم، هم به سردی!!

ولی همه چی رو می خورم، دردسرش رو هم میکشم.

جریان ما مثل ضرب المثل با یه خرما گرمی با یه مویز سردی شده
منم بدنم همینجوریه

این عکسه چقدر شکله گندمیه
گیاه تزئینی آپارتمانی

اونی که گفتم اینه

http://www.google.com/images?q=chive&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1280&bih=604


http://en.wikipedia.org/wiki/Chives


بادمجون هرمدلی درستش کنی کولاکه والا

شف جون،

اتفاقا این رو هم دارم. توی عکس رایس پیپر رول هم گلش معلومه. این یادم مونده، چون اولین عکس آلبوم مقش هامه و هر دفعه می بینمش.

به آلمانی می شه

Schnittlauch

مزه اش هم دقیقا مثل قسمت سبز پیازچه هست و تند نیست.

ممنون برای توضیحاتتون و وقتی که می ذارید.

salam.
in avvalin chizie ke azin weblog pazidam.hame dust dashtan!
faghat yekami talkhie bademjoonesh tuye zogh mizad!
fek konam bayad hatman ghablesh be shiveye ajdademun tuye abenamak bezarimeshun hatman!
inam be ghole shoma makhshe man! ;)
bebin duset miad azashun?! :D
http://mohemnist.persiangig.com/image/ordovr bademjoon/ordovr%20%281%29.JPG
http://mohemnist.persiangig.com/image/ordovr bademjoon/ordovr%20%282%29.JPG
http://mohemnist.persiangig.com/image/ordovr bademjoon/ordovr%20%283%29.JPG

به یه
گرسنم شد
ای ناقلا
حسابی خوشگل کردی
معلومه کامنتهایه مرواریدجونو خوب خوندی
اسسسسسسسسسسسسسستاد در جایی آورده اند
روزی با اصجاب خویش همی گفتندی که ای فرزندان من
به جهت رفع تلخی بادمجان
بی زحمت نمک زده بگذارید نیم ساعتی بماند

@ الی
mer 30 eli jun ke didishun va azam tarif kardi!!!!

man taze fareghottahsil shodam! chandvaghte daram honaramo ziad mikonam! :P albatte begamaaaaaaaaaaaaaaa tu khabgah hesabi ostad shodam!
bazam mamnun

@mohem
کارتون خوب بود بانو.
لطفاً فارسی تایپ بفرمائید.
مصبر کارگاه

مرسی عالیه. من معتقدم که غذا باید ساده و سریع و شیک باشه. این همه رو داره
مرسی که عکس کاراتون رو گذاشتید

قابلی نداشت.مخلصیم
:D

اواااااااااا

گفتید با اکانت گوگل نظر بدم راحت تر باشم اسمم لو رفت که!!!!
:P

میشه توی تنظیمات ایمیل اسم رو عوض کرد
و بعد این پستها رو هم حذف کرد

وقتی داشتم می خوردم، مدام خدا رو شکر می کردم که آقای شوهر به بادمجان حساسیت داره:دی
و می تونم خودم تنها دخلشون رو بیارم
http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1ps-MB2Ut-NYqBv1GYKafnFowc4PpkUC3sZL3akbEI3aPDZhXSSvkHoXaTrF3PJ9MkY16qnxps48JMVs_LmimPy0CYGN8q_ve4/eggplant%20appetizer%20%20%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86.jpg?psid=1

ممنون طیبه جان

آخی! حساسیت دارن! چه بد. من اگه نتونم بادمجون بخورم خودمو میکشم
خیلی خوشگلن نازنین جون

بادمجونو چوری باید کباب کنم شف جونم؟

@ negar

چون شف در حال حاضر دسترسی آنچنانی به اینترنت ندارن، ما سعی می کنیم تا جایی که می تونیم جواب دوستان رو بدیم.

منظور از کباب کردن شف در اینجا، توضیحی هست که در زیر عکس شماره دو پستی که لینکش رو براتون می ذارم، دادن:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_23.html

@مروارید: ممنون واسه راهنماییت عزیزم

من سیرم تموم شده بود ماست رو با ریحان خورد شده ترکیب کردم.اما شف جان پوست بادمجان و گوجه یکم تو خوردن سخت میشه ها! از لذت غذا خودن کم می کنه! ممنون از آموزشتون.

هيچ ميدونستيد كه خاصيت ضد سرطاني بادمجون توي پوستشه
اينه كه من هرگز پوست نميگيرم و به طعمش عادت دارم
معتقدم بعد از مدتي عادت ميكنيد اما خب چون مجبور نيستيد كه تحملش كنيد بهتره راه راه پوست بگيريد كه هم زيبايي داشته باشه هم پوستش كم باشه

شف عزیز امکانش هست اردور های دیگر رو هم آموزش بدید؟؟ یا فینگر فودها رو؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...