2009/12/22

بستنی هندوانه شب یلدا






من ایده این دسر رو از سایت Make & Takes گرقتم ولی دستور تهیش ابتکار خودمه.



برای این دسر شما به بستنی وانیلی , ژله هندوانه , ژله لیمو , ژله آناناس و چیپس شکلات نیاز دارید






3 قاشق ژله را در 6 قاشق آب جوش حل کرده روی حرارت (یا در مایکروفر) قرار دهید تا کاملا یکنواخت شود




به همین ترتیب ژله هندوانه






و ژله آناناس





بعد از اینکه ژله با دمای اتاق یکی شد به هرسه ژله بستنی اضافه کنید (متناسب با قالبتان)





من به هر کدام حدودا یک لیوان بستنی اضافه کردم




بستنیها را در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شوند





در دستور اصلی این دسر به جای ژله از شربت استفاده شده و در این مرحله فقط بستنیها را لایه لایه در قالب ریخته است!!! که تقریبا اجرای این کار غیر ممکن است. پس من از قالب کمربندی استفاده کردم و با قرار دادن یک کاسه در وسط قالب, یک رینگ بوجود آوردم.






پس از 1 ساعت قالب را از فریزر خارج کرده ظرف وسط قالب را جدا کرده بیرون آورید







به همین صورت یک ظرف کوچکتر وسط قالب قرار داده و کار را این بار با ژله آناناس تکرار کنید





مجددا ظرف را خارج کرده به ژله هندوانه چیپس شکلات اضافه کرده و آن را وسط قالب بریزید








قالب را در فریزر قرار داده و پس از 2 ساعت به صورت یک قاچ هندوانه برش بزنید













این یک ایده بسیار جالب برای بستنیه اون هم به شکل هندونه! فقط یه خرده حوصله میخواد... این ایده قرار دادن قالب در قالب چیزی بود که به ذهن من رسید...اگه شما ایده بهتری دارید لطفا مطرح کنید.


در دستور اصلی ذکر شده بود که بستنی به محض سرو شدن آب میشه و هرچه سریعتر باید خورده بشه! من ژله رو اضافه کردم تا این مشکل حل شه. ولی باز هم توجه داشته باشید که بستنی در دمای اتاق پس از مدتی آب میشه! و شکل خوشگل هندونه ایش رو از دست میده...دستورات شف رو جدی بگیرید و زود ترتیب خوردنش رو بدید!


من این کار رو امشب بعد از نماز شروع کردم و حالا برای امشب که شب یلداست آماده شده. متاسفانه شما نمیتونید امسال ازش لذت ببرید! انشالا سال دیگه!

15 comments:

سلام
ما که دیشب هندونه و انار خوردیم
خوشبحال شما که هندونه و انار مدرن می خورین!!؟
آدم رو مجبور میکنین بیفته تو خرج و دست به جیب بشه
من برای کیک چند رنگ از قالب مقوایی و کاغذ روغنی استفاده کردم ولی کیک جدا جدا در اومد.. اما فکر کنم برای بستنی چون مرحله به مرحله می ریزید خودش رو میگیره

من دستور کیک رنگین کمان رو دارم
اگه خدا بخواد و زنده باشم میذارم واست

سلام.شما واقعا محشرید.یه فوق حرفه ای واقعی

من از دستوراتتون واقعا لذت میبرم

خیلی نکات خوب ازتون یاد گرفتم و تبریک میگم که عاشق کاری که انجام میدید هستید

فقط عکسها برای من یکی در میون باز میشه و با رایت کلیک هم نمیتونم بازشون کنم

میشه یک جای مطمئن تر آپلود کنید عکسهارو؟

باز هم خسته نباشید و ما منتظر دستورهای جدید هستیم

این بلاگر متعلق به سایت گوگل هستش
یعنی عکسها روی گوگل آپلود میشه
از گوگل معتبرتر هم نداریم والا
اینکه فیلتر میشه مقصرش مخابراته
باید بهشون ایمیل بزنید و یا به آی اس پی که ازشون اینترنت میگیرید. چون فقط بعضیها عکسها رو نمیبینن
مثلا من خودم همه رو میبینم
پس از آپلودر نیست
از آی اس پی میتونه باشه
موفق باشید

چه خوشگله و چه ایده جالبی.
من یکی که خدارو شکر تهی از ایده ام............
وای یاد کیک امتحانم افتادم!!!!!!!!!!!!!!!

سلام . میخواستم بپرسم هندوانه رو چجوری از ظرف درآوردید؟

قالبمون كمربنديه پس ديواره اش كه جدا شد ديگه برشش ميزنيم و راحت سرو ميكنيم

جسارتا من یه جایی دیدم که همین مواد رو جداگانه ئاخل لیوان های یکبار مصرف ریخته بود و البته یه چون بستنی هم داخلشون فرو کرده بود.
وقتی خودشون رو گرفتند لیوان رو باز می کنیم و اینجوری کاملا شکل بستنی چوبی میشن...

اتفاقا اون مدلیش رو هم درست کردم
ایشالا پست خواهد شد

پارسال یلدا درستیدمش خیلی مورد استقبال قرارگرفت ممنون از اموزشهای خوبتون

احسنت بر شما و نوش جان همه

برای شب یلدا عالی بود

بسیار زیبا شده
و شما نفر اولی هستید که عکس این هندونه زیبا روگذاشتید
خیلی خوشحالم کرد
احسنت بر شما
بسی لذت بردم

من امروز ازطریق وبلاگ دوستم باوبلاگ شما اشنا شدم خیلی خوشحالم وافرین به این سلیقه وسخاوتتان که اینقدر متواضعانه تجربیاتتان رادراختیاربقیه قرارمیدهید تبریک میگم بهتان

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...