2009/12/20

دسر انار شب یلدا




و حالا همانطور که قول داده بودم دستور یک نوع دسر بسیار ساده با انار رو براتون پست میکنم. درست کردن این دسر به حدی راحته که من صبح از خواب بیدار شدم آمادش کردم و بعد رفتم اداره! (ظهر برگشتم و خوردمش!!!)







انار 1 عدد


گلاب ½ لیوان


آب ¼ لیوان


پودر نشاسته 2 ق غ


شکر 2 ق غ




انار رو دون کنید




مقداری از آن را کف قالب بریزید








نشاسته و شکر را با آب و گلاب روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود (ممکن است این مقدار شکر برای شما کم باشد. من می خواستم دسرم ترش و شیرین باشد پس اگر مایلید 1 قاشق شکر به مواد بالا اضافه کنید)




انار را به مخلوط اضافه کنید






توی قالب ریخته و در یخچال بگذارید و بعد از 2 – 3 ساعت از قالب خارج کنید






این دسر در عین سادگی بسیار خوشمزه و خوش عطر و بو است و آقای شوهر به محض برگشتن از سر کار ترتیبش رو داد! (و البته کلی هم تعریف کرد)..... شدیدا برای شب یلدا توصیه میشه! هیچ نکته خاصی نداره پس با خیال راحت دست به کار شید.




روی گلتون به سرخی انار ، شبتون به شیرینی هندوانه


خنده هاتون مثل پسته و عمرتون به بلندی یلدا


20 comments:

سلام به طیبه خانم گل
می بینم که هنوز مثل سابق دست به کارت خوبه
البته برای من که خیلی از غذاهای ساخت شما رو خوردم واضحه که مزه این غذاهایی که گذاشتی از شکلشون خیلی بهتره و باید به دوستان بگم که واقعا دست پختت جای تعریف و تمجید داره و برای غذاهایی به این خوشگلی خیلی زحمت میکشی تا بشه اینی که گذاشتی رو وبلاگت
یه توصیه هم دارم که خانمای خوش ذوق لطفا مراقب انگشتای شوهراشون با شن تا احیانا حین و یا بعد صرف غذا خورده نشن!!!!اگه حالش و البته پولش رو داشتی یه دونه از اون تهچینات رو بذار تا بر و بچ بدونن با کب طرفن
خیلی مخلصیم

dastmarizad , eyval baba kheyli desere toopi shod albate man dorost nakardam mamanam dorostt kard vase hamin khob shod :D
tayebe khanom vaghean dasteton dard nakone

havasam nabod khodamo moarefi konam :-p
man AmIr doste serifam :D
bazam tayebe khanom dasteton dard nakone,good for you

خوش بحال آقای شوهر با اینهمه خوردنی خوشمزه که میل می فرمایند

دوستان اگه ممکنه!!! یه ماشالهی یه ... هم بگید بد نیست
البته مطمئنم که تو جمعمون آدم حسود با چشمانی نمکین نداریم
ولی خوب آدمیه دیگه ..... چکارش میشه کرد

سلام طیبه جون
دست گلت دردنکنه واقعا خانومی ماشاله هزار ماشاله به کوری چشم حسودات
خیلی دوست دارم خیلی خیلی زیاد

سلام طيبه جون خسته نباشيد
ي سوالي داشتم مي خوام ببينم اين دسر رو تو هر قالب با هر جنسي مي شه درست کرد؟ و دوم اينکه براي درآوردنش مثل ژله معمولي بايد چند ثانيه تو آب گرم بذاريمش؟

بله توی هر قالبی میشه
نشاسته معمولا توی یخچال که میمونه آبش کشیده میشه و خودش خود به خود از قالب جدا میشه
ولی اگه نشد...میدونید دیواره قالب رو با سشوار گرم کنید
یا از همون روش آب گرم استفاده کنید

طیبه جان خواهش میکنم اگه این پست منو دیدی یه میل به من بزن و یه توضیح و راهنمایی کن که چه کار کنم که بتونم عکسهای سایتت رو ببینم از پشتیبانی سایتی هم که اینترنت گرفتم سایتت رو چک کردند اونا هم تمام راه هارو کنترل کردند ولی عکسهای سایتت البته بعضی صفحات برای اونها هم دیده نمیشد. من ساعتها با مرورگرهای مختلف و با روشهای مختلف که بهم گفتن امتحان کردم ولی جواب نداد فقط با نرم افزار خاص میتونم ببینم که استفاده ازش خیلی سرعت رو کند میکنه و مشکلات دیگه ای هم داره .
آدرس میلم:roze.hi@gmail.com
من قم هستم حتما دعات میکنم در حرم حضرت معصومه

@ Salehe:

دوست عزیز،

لطف کنید و در پست دلقک کلاه بوقی در قسمت کامنتها، کامنت شماره 18 رو بخونید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

شف در حال حاضر دارن عکس ها رو در جای دیگه ای آپلود می کنن، تا اون زمان، شما چاره ای دیگه ای به جز استفاده از همون نرم افزاری که گفتید ندارید.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

خیلی ممنونم از کمکی که کردی البته اینکه نوشتی در جای دیگه ای عکسها آپلود میشه یعنی میشه امیدوار بود بعداز اون بدون نرم افزار عکسهارو دید؟

@ Salehe

دوست عزیز،

همه اینها بستگی به لطف و مرام سیستم موجود در مخابرات ایران داره که همه می دونیم خیلی دیمی کار می کنن!!!

خدا همه كاركنان واحد فيلترينگ شركت مخابرات رو به راه راست هدايت كند

من البته برنامه دارم همه عكسها رو روي فوتو لايو بذارم. ولي تضميني نيست كه اون رو هم فيلتر نكنن
صبور باشيد
ايشالا همه عكسها ديده خواهد شد

خانومی من این دسرو درست کردم ولی نمی دونم چرا آخرش خودش نگرفت و وقتی برش گردوندم از قالب در نیومد و از هم وارفت
نشاسته ای که استفاده کرده بودی نشاسته ذرت بود استاد؟ اشکال کارم چی بود؟

نشاسته ذرت خارجی
این مدل نشاسته بعد از اینکه توی یخچال میره خیلی خیلی سفت میشه
مهم نیست توی چه قالبی باشه، به راحتی جدا میشه و فرمش رو حفظ میکنه
و ترکیب میوه هم آبکیش نمیکنه. دقیقا برعکس کاسترد

شاید باید بیشتر روی حرارت میذاشتید بمونه
ولی حتما باید نشاسته ذرت خارجی باشه

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1prS-dzu6BYV5AmxJXeTXtrIJkiYph0pvOU8A8yVNWjtKqYQdJFb0i0YuxAxu_eOjRJncN6jPsn6KKPWl8wpt32m7kJgiZWpkX/%D8%AF%D8%B3%D8%B1%20%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1%20%D8%B4%D8%A8%20%DB%8C%D9%84%D8%AF%D8%A7.JPG?psid=1

همه چیز عالی و خوب.

من فکر می کنم اگر توی قالبی شبیه قالب شف درست کنیم بهتره که وسطش پر نشه. فکر می کنم حجیم شدن
دسر، توی برگردوندنش مشکل ساز می شه

البته من مشکل خاصی نداشتم.

دست شف درد نکنه.

و يه مورد ديگه ... من فكر ميكنم جنس نشاسته توي رنگش تاثير ميذاره. مثلا نشاسته من اينقدرها سفيد نميشه و بيشتر شفاف ميمونه
حالا بايد يه بار از نشاسته خودت استفاده كنم ببينم چطوري ميشه. بعد خبرت ميكنم

 طيبه عزيز با عرض سلام و خسته نباشيد.
من در دبي زندگي مي كنم.از روزي كه وب سايت شما رو پيدا كردم.كلي سرم گرم شده و ساعتها دستورات اشپزي شما رو مي خونم.نا گفته نماند كيك رژيمي عسل شما رو هم درست كردم.ولي به خوبي مال شما نشد.اخه من تازه كار هستم.خلاصه اين كه كلي لذت مي برم از اشپزي شما
.براتون ارزوي سلامتي دارم.مرسي از شما

انشالا كه به سرعت پيشرفت ميكنيد و از كارهاتون لذت ميبريد
پيروز باشيد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...