2010/01/04

تیمبالو - دی - ریزو


"timballo di riso" ترجمه فارسیش میشه "طبل برنج" (چون شکل طبله) ؛ یک غذای ایتالیاییه که من مقدار زیادی از چربی و پنیرش رو کم کردم و رسپی خودم رو ازش به وجود آوردم. من این غذا رو معمولا ماه رمضون درست میکنم که بهم انرژی بده. این کیکهای برنج اینقدر خوشمزه و خوش عطر هستند که یکی دوتاش آدم رو راضی نمیکنه! سعی کنید یه بار هم که شده امتحان کنید، شاید مشتری شدید!

برنج پخته 1 لیوان
کره 10 گرم
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
گوجه فرنگی 1 عدد
نخودفرنگی ¼ لیوان
جعفری خوردشده 1 ق غ
پنیر ماتزرلا ½ لیوان
زعفران




پیاز را تفت داده ، زعفران و رب و گوجه خورد شده را اضافه کنید. پس از 3 دقیقه نخودفرنگی و جعفری را اضافه کنید





اگر برنج دم کرده در منزل ندارید، زحمت اینکار را بکشید!




قالبهای کاپ کیک را چرب کرده، آرد سوخاری بپاشید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید



برنج را به سس اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید


قالبها را تا نیمه از مخلوط پر کرده روی آن پنیر بریزید سپس لایه دوم برنج را توی قالب بریزید




روی آنها یک قطعه کره قرار داده و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید





پس از اینکه تیمبالوها سرد شد از قالب خارج کنید

اگه پاتون به ایتالیا نمی رسه حداقل یه بار در سال یه غذای ایتالیایی رو امتحان کنید !


28 comments:

sala.khaste nabashi.vaghti sar ashpaz shoma bashi, adam e bi estsdadi mesle man ham be takapo miofte.
man pay kheyli doost daram vali age mishe ye nemoone az oon kam charbasho ke tokhm e morgh kamtari dare yad bedeh.rastesh asheghe marang et shodam vali jorat nemikonam besazam,4ta tokhme morgh...kheyli ziade.
mamnoon.sedighe

chashm! pie aslan tokhme morgh nadare :p
vali meringue ba sefide dorost mishe! too bazare kharej poodre meringue hast ke dige sefide niyaz nadare . age pat resid bara manam begir

salam mohandes
man kgofte budam fer nadaram
akhe chera in kararo ba dele man mikoni?man daram vasvase misham fer begiram az bas k ina khoshmaze minamayanad
delfarib ast ma eteraf mikonim k ghool khordim.

ensha al... !!!!!!!!!!!!khoda ro chi didi.ba ham mirim.aslan shayad shoma zoodtar rafti mohandes.narahat nabash azizam. hala ke injoor shod farda marang dorast mikonam ,aksesh ham barat uploud mikonam.age in tane bimar rokhsat dad!
sedigheh

inshallah fer e no giret miyad mohandes ghose nakhor! shoma ke khodet ostade in karayee


meringue kheily khoshgele va modelhaye khili motenavei dare ke say mikonam amoozesh bedam. ajale nakon

فائزه

سلام طیبه جون
واقعا خدا قوت من مرتب کارهاتو دنبال می کنم خیلی
هم لذت میبرم
چند تا از دستور ها رو استفاده کردم نتیجه خوب بوده .فقط تیمبالویی که درست کردم مزه اش خوب شد ولی منسجم نشد یعنی ولو شد .ممنون میشم اشتباهامو بگی.
تشکر

میتونه از جنس برنجش باشه
چون برنجهایی که توی رسپیهای ایتالیایی استفاده میشن. یه نوع برنج قد کوتاهه به نام آرباریو رایس
پس با بسمتی خوب فرم نمیگیره
با اون مدل برنج که دانه کپل و کوتاه داره امتحانش کنید

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/browse.aspx/timballo%20di%20riso?nl=1&uc=1

خیلی‌ خیلی‌ خوشمزه بود امتحانش ضرر نداره

اگه یه کم جزغالست واسه اینه که پریس جون یادش رفت بعد ۲۰ دقيقه از فر درش بیاره و بعد ۴۵ دقيقه درش آورد البته چون دمای فرم ۱۶۰ بود نسوخته بود

:p
پریس جون من خودمم دوست دارم کریسپی باشه چون از قرچ قرچ کردن خوشم میاد و اینجوری احساس تهدیگ خوردن بهم دست میده
اتفاقا چند روز پیش که درستش کرده بودم خودم اون تهشون رو جدا میکردم و سرش رو میذاشتم واسه بقیه
:p

راستی یادم رفت بگم که خیلی خوشگل شدن

سوال یکی از دوستان در یک بخش دیگه

اگر توی تینبالو پنیر نریزم بد می شه چون پنیرش گیرم نیومد؟

پنیر نریزی طوری نمیشه
پنیر پیتزا همه جای ایران موجوده از همون استفاده کنید

این هم از تیمبالو دی ریزو
http://picasion.com/show/13792654/

مرسی مروارید جون


@ احسانه:
خیلی خوشگل شدن
عالیه
و اون نخودفرنگی ها از دور عین دونه های تسبیح شدن

شف جون عزيزم عكساي تيمبالوهامو ببين چه خوشدل شدن.
http://picasion.com/show/14038933/

شف جون عزيزم هنوز عكسامو نديدي؟

@آزاده
به به
چه اشتها آورن

@ Azadeh

دوست عزیز،

همونطور که مطلع هستید و شف در پست ورده البهجه توضیح دادن، ایشون دیگه نمی تونن هر روز به کامنتها رسیدگی کنن و یا اشکال گیری کنن.
این که می بینید پست گذاشته میشه دلیل بر حضور ایشون نیست. پستها اتوماتیک سر ساعتی که شف از قبل تنظیم کردن، خودشون می رن روی
Air


در پست دلقک کلاه بوقی من برای شما و دیگر عزیزان در شماره پنج توضیح دادم،
که

شف در هر جایی از وبلاگ که سوال گذاشته بشه، سوالها رو می بینن و در "اسرع وقت" جوابتون رو میدن

موفق باشید.

خیلی خوشگل شدن آزاده جون
مثل همیشه عالی شده
جالبه واسم که این تیمبالوها خیلی طرفدار داره
خودمم عاشقشم
یه مدل زعفرونیش رو هم از همه بیشتر دوست دارم
راستی باز شانس شماست که من همیشه پستهای شما رو دیر بازدید میکنم
باز هم شرمنده که دیر شد

@الي جون ممنون
@ مرواريد جون
از توضيحاتتون ممنونم من اون دو تا پست رو نخونده بودم نميدونستم شف بزرگ تشريف ندارن. البته ميدونستم هر جا كه سوال بپرسم ايشون ميبينن.


@شف جون عزيزم مرسي كه ديدي. برنج منم زعفروني بود.عزيزم شما ببخش كه ما تازه كارا ذوق داريم و هي نق ميزنيم.

مقش شب بهاره جون:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&id=4CAA14D7A92BA818!128!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!206&sc=photos

چه تیمبالو های خوشگلی شدن اینا

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#!/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos&uc=21&id=DD7E5E48CDD86E68%21166!cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21177&sc=photos

یک سالی هست تیمبالو درست نکردم. خوشمزه است
احسنت

سلام طیبه جان.. بابا یه کم به ما تازه کارا امان بدبد... من هنوز نمیدونم رسپیهای جدیدی که اضافه میکنید رو از کجا باید پیداشون کنم... یکی به داد برسه .. تا میایم یه چرخ بزنیم میبینیم ای وااای چقدر عقبیم... ارادتمند یم شف جون

طیبه جونم سلام.اگه بخوام این غذا رو توی قالب مافین سیلیکونی درست کنم، آیا لازمه باز هم چربش کنم و توش رو آرد سوخاری بریزم؟
ممنونم عزیزم

هدف از آرد سوخاري اينه كه يه كراست ترد داشته باشه و تفاوت بافت براش ايجاد ميكنه
يعني حالت گراتينه
بله ميتونيد حذفش كنيد 

خوشمزه و خوشگل بود، ممنونم طیبه جان

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...