2010/01/05

تارتلت میوه های استوایی


توی خیابون نادر در به در دنبال پودر ژله خارجی بودم(پیدا هم نشد) که چشمم افتاد به کنسرو میوه های استوایی Dole . مدتها بود که توی فروشگاه ها دیده بودمش ولی هیچوقت امتحان نکرده بودم، از اونجایی که دلم واسه مناطق استوایی تنگ شده بود، خریدمش! آناناس ، پاپایا ، گواوا ، پشن فروت وپوره موز....

آدم های عادی کنسرو رو باز میکنند و با قاشق ترتیبش رو میدن،ولی ما شف ها نه! یک شف ایده ساخت یک شیرینی خوشمزه به ذهنش میرسه و عملیش میکنه! تابستون بهترین فصل برای ساختن تارت میوه ست (که اگه خدا عمری بده حتما آموزش میدم) چون تنوع رنگی میوه ها تو این فصل خیلی زیاده! ولی من این میوه های استوایی رو با کیوی و پالپ پرتقال و نارنگی و انار ترکیب کردم و ترکیب رنگی خوبی بدست اومد. ( اگه کسی هست که بلد نیست چطوری پالپ پرتقال { قسمت گوشتی میوه ، بدون پوست} تهیه کنه، بگه من توضیح بدم)

یه نکته دیگه هم بگم و بریم سر وقت رسپی.... این رسپی که امروز آموزش میدم تقریبا شکر نداره و در کل من 1 قاشق شکر استفاده کردم! شیرینی تارت بستگی به شیرینی میوه هاتون داره. پس اگه شیرین دوست دارید شکر اضاف کنید!




برای کراست تارت:

آرد 300 گرم

پودر شکر 30 گرم

کره 180 گرم

آب سرد 2 تا 3 ق غ


برای کرم کاسترد:

پودر کاسترد 3 ق غ

خامه 100 گرم
شیر 400 میلی لیتر

شکر 6 ق غ

وانیل




از آرد و قطعات کره و آب و شکر ، با نوک انگشتان خمیر درست کرده ( زیاد ورز ندهید) در کیسه فریزر ، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید


پودر کاسترد را با شیر مخلوط کرده روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس خامه و وانیل را اضافه کرده وقتی سرد شد در یخچال قرار دهید. ( من شکر اضافه نکردم ولی پیشنهاد میکنم اگه مشکلی با شکر ندارید آن را حذف نکنید)


فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. خمیر را باز کرده و با قالبی گرد (میتونید از لیوان استفاده کنید) قالب زده (تقریبا به ضخامت 3 میلیمتر) و در قالب تارت قرار دهید



( من این قالبها را دونه ای 50 تومن خریدم، پس با هزینه کردن 500 تومن میتونید تا آخر عمرتون 10 تا 10 تا، تارت درست کنید)



تارت ها را با چنگال سوراخ کنید ( دیواره ها هم باید حتما سوراخ شوند) و در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید



وقتی تارت ها کاملا سرد شدند آنها را از کرم پرکرده و روی آن میوه بریزید



به این تارت های کوچولو "مینی تارت " یا "تارتلِت"  میگن و چون سایزشون خیلی کوچولوه واسه اونهایی که رژیمن مناسبه! ولی مثل من چندتاش رو با هم نخورید! آخه چون خیلی شیرین نبود میشد زیاد خورد :p




77 comments:

salam .khyli khoshgel e.
mosalaman hame baladan palp e porteghal tahie konan.(rojina injori poteghal mikhore)vali ravesh e sar ashpaz ye chize digast.pas lotfan zahmatesh ro bekesh.mamnoon
sedigheh

hehehe
poertoqhal ro bayad bad poost begiri! yani hatman gooshtesh ham ba poostesh borideh she!bad har laye gooshti ro beshekle mosalasi ba chaqhoo bebor!
et voila!

سلام طیبه جان من دوروزه که با سایت شما اشنا شدم و فعلا دارم با ولع تمام همه نوشته ها و دستورها رو از نظر میگذرونم و تصمیم میگیرمچی درست کنم عین سایتهای خارجی هست نمیدونم شاید هم در خارجاز کشور(منظورم غرب)تشریف دارین.
سایت فوق العاده قشنگیه.یه سوال داشتم خدمتتون من قالب تارتلت گرفتم و قطر دهانه اش 7 سانته بنظرم باید کوچکترشو میگرفتم درسته؟
اگر با اونا درست کنم چندان جالب نخواهد شد؟
قربان شما ایلا

سلام طیبه جون کارات حرف نداره خوبه وان یکاد گذاشتی .از وقتی فونتت عوض شده خوب میخونم.خیلی هم بامزه میگی

@ ایلا :
قالب با اون قطر ولی ارتفاع خیلی کم اگه به کار ببری خیلی شیک میشه...ولی ارتفاعش باید یه بند انگشت باشه نه بیشتر
ولی اگه کلا قالبت بزرگه که دیگه تارتلت نمیشه...میشه تارت
در مزه اش تاثیری نداره ولی




@ Leila :
خدا رو شکر که مشکل حل شد...البته هنوز هم چند تا از پاراگرافها رو تغییر نمیده...نمیدونم چرا؟

این خمیر خیلی لطیف ولی یکم شکننده است درسته طیبه جون؟

نه اتفاقا خوب فرمش رو حفظ میکنه
مشکل کجاست؟ چیزی شده؟
فقط یه نکته داره که اصلا نباید ورز داد چون سفت میشه

نه اصلا سفت نبود، چون من بنا به توصیه خودت به محض اینکه خودشو گرفت دیگه ورز ندادم. راستش به نظر خودم که خیلی خوب اومد. فقط وقتی خواستم یک تکه خمیر بزرگ رو روی چند تا قالب بذارم (همونطوری که توی پست های دیگه تارتلت گفته بودی) می شکست ولی برای منتقل کردن به هر قالب تک تک مشکلی نبود.

از قالب هم که دراومد خیلی ترد بود.

اون که تیکه نشه یه خورده تجربه میخواد
ولی تک تک درست کردنش ساده است
اگه ترد بوده پس کیفیتش عالی شده بوده
:D

http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=wvaxve041x26jnhzmxes.jpg

آهان! اينم خيلي خوب شده! ترد شده بود؟

آره خیلی خوب شده بود.
قالب گردم کوچیک بود با لیوان هم نتونستم با همون قالب خودش (تارتلت) قالب زدم.
فقط یه سئوال؟؟؟؟ چند روز و در چه شرایطی میشه کراستش رو نگه داشت؟؟؟

تا زمانی که هوا بهش نرسه من تا دو ماه هم خوب نگهش داشتم و ترد مونده
البته کراست خالیش منظورمه ها

یه شیوه دیگه هم توی تارتلت آجیلی واسه قالب زدن گفتم. اون رو هم یه چک کن

طیبه جون من عاشق کارهات هستم خیلی وقتا هم اینجا سر می زنم ولی از وقتی که اومدم دیدم عکسات دیده نمیشه اعصاب مصابم داغون شده اخه دستور آشپزی بدون عکس واقعا ...... که

نمی تونی یه جوری عکس بذاری که ما هم بتونیم ببینیم عزیزم لطف می کنی اگه جوابمو بدی

این سایت یعنی بلاگر رو واسه مدت محدودی فیلتر کردن. درست میشه انشالا

شف جان
ممنون بابت این دستورت. خمیرش عالی بود. البته هنوز توی فر به سر می بره!
اما کار باهاش کلی خوب بود. من همش فکر می کردم یعنی بدون تخم مرغ جواب می ده؟ بعد دیدم وای چه جورم که جواب داده!
ممنون
فقط سوالاتی :
سالاد میوه استوایی همون کمپوته؟ یعنی موادش! و می تونم استفاده کنم در این تارتلت دیگه؟! بعدش چقدر قبل از سرو توشو پر کنم خوبه؟
بعدشم رویش هیچی نمی خواد؟ مثلاً آگار یا ژله؟
بعدشم انار که نداریم چی بگذارم؟ شف یه خورده مجلسمون مجلسه ها یک چیز مجلسی بگو بگذارمش روش(چشمک).
شف راستی اگر منوی دیگری دارید که مناسب باشه بهم معرفی کنید لطفاً! تا فردا شب بیشتر وقت ندارم! استرس هم دارم!
مرسی

وای شف طعمشم عالیه خانم.
خیلی ممنون
من که خای خالی دارم تمومش می کنم! می ترسم تا فردا شب چیزی ازش نمونه که بخوام پرش کنم!

شف جان
7 ساعت تا مهمونی مانده!!!!!!!!!
منتظر یاریتان هستم!

شانس نداشتم امروز!
این هم از تارتلت میوه های استوایی بنده!
میوه کم آوردم(چشمک)
کلی خوشمزه شده مرسی شف جان.
http://picasion.com/show/13390712/

تو که عجله داشتی خوب مستقیم از خودم میپرسیدی. من عصرا کلاس میرم آخه... تا شب خونه نیستم

این همه میوه تابستونی رنگ و وارنگ داریم که!!!! کیوی هم همیشه تو بازار موجوده
شلیل. هلو. گلابی. توت. هندونه. طالبی. انبه. انگور!!!!!!!! من خودم یه بار فقط انگورهای رنگی کار کردم
اینهمه آپشن داشتی بچه خوب

ولی آره طعمش خیلی خوب میشه
تا چهار روز هم عالی تو یخچال تو ظرف در بسته دووم میاره
بلکه هم هشت روز. ولی زودتر خورده میشه
در هر حال خسته نباشی

من روم نمی شه مزاحمت بشم آخـــــــــــــه!
من هم خجالتی!
ای وای راست می گی ها! باورت نمی شه شف هنگ کرده بودم در حد تیم ملی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودشم از عسکش بهتر بود. آره خورده شد رفت.
وای الان دارم خودم می زنم که چرا این میوه ها رو چشمم ندیده بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوشگل شدن که
تازه طعمش مهمتر بوده
که عالی بوده
میوه های دیگه هم ایشالا دفعه بعد

باشه همیشه از این اظطرابا
منم بودم باز میومدم خونتون

طیبه جون ممنون بابت این دستور عالی
این هم حلوای شب قدر امسال با استفاده از دستور کراست عالی این تارتلت
http://picasion.com/show/13779061/

چه ایده جالبی
قبول باشه ایشالا

سلام طيبه جان من اين تارتلهاي خوشگلو درست كردم خيلي خوب شد ولي خميرو وقتي ميخواستم قالب بزنم ترك ميخورد ، ولي الان خيلي خوش طعم شده ، به نظرت علت اين تركها چي بوده ، يه سوال ديگه هم دارم اون يكي خمير تارت كه با تخم مرغ درست ميشه كيفيتش يا طعمش فرق ميكنه؟ چه فرقي بين اين دو تا خمير هست

میشه ترکهاش رو با دست اصلاح کرد
ولی با کمی آب یا شیر میشه جلوی ترک خوردن رو گرفت
وقتی تخم مرغ یا شیر نداره پوک میشه
وقتی تخم مرغ داره ترد میشه
وقتی شیر داره احتیاج به جویدن پیدا میکنه
در کل زیاد فرقی نمیکنه ولی برای تنوع خوبن

سلام سلام صد تا سلام
اینم از تارت من که البته فقط با کیوی درستش کردم خیلی خوشمزه بود دست شما درد نکنه
http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/delicious%20album/DSC02615.JPG#resId/C642EFAB4D581D9A!171

چقدر خوشگل شدن! چه با حوصله هم به فرم گل چيديشون. واقعا دستت درد نكنه

اینا چه نازن پوپولی جون
اینم تارتلت های من
http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%84%D8%AA%20%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C.JPG?sa=390955091

تارتلتها خيلي خوب شدن سليمه جون. از عكس مشخصه كه كراستش هم عالي شده

منم درست كردمشون
خيلي شيكن
خيلي خوشمزه
و البته آدم با كلي عذاب وجدان ميخوره
من توي فيلينگش شكر نريختم اما به نظرم بهتر بود بريزم
ميوه هاشم توت فرنگي كيوي موز
خميرش خيلي ساده بود اما قالب زدنش خيلي و وقت گيره
من قالبم گوديش كم بود و بعد از 6 تا دونه تازه دستم اومد چه كنم تا گود بشه
آخه اگه گود نشه فيلينگ را كه ميريزي بد شكل ميشه
از اون رسپيهاست كه تجربه توش تاثير داره
راستي كره را همونطوري سرد از يخچال درومده مخلوط كردم
درسته ؟
يه سوال ديگه اينكه ميشه خامه رو از كرمش حذف كنيم؟
راستي شما با اين خمير چند تا تارتلت مي سازي؟

بستگی به دمای یخچال داره ولی کره باید نرم ولی کاملا سرد باشه
درست در آوردن کراست پای و تارت با تجربه آسون میشه. اصلا نگران نباشید بعد از چند بار دستتون میاد و به پایها معتاد میشید
من قالبهام یک اندازه نیستن که بتونم تعداد مشخصی بهتون بدم. تازه نازک و کلفت پهن کردن خمیر هم تاثیر میذاره
ولی آره بهتره گود باشه که فیلینگ بیشتری توش جا شه
بله چرا که نه... شما از هر کرمی میتونید استفاده کنید. حتی میشه فقط با میوه پرش کرد. فیلینگش رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید ... حتی میشه فقط یه قاشق خامه توی تارتلتها ریخت و بعد هم یه عالمه میوه روش
:D

سلااااااااااام

خیلی خوشمزه بود.مرسی

http://www.mamipic.com/image-68D6_4E19729F.jpg

فقط کراستش خیلی پف می کرد

بسیار زیبا شدن محبوبه جون
فقط برای رسیدن به کراست نازک باید اول خمیر رو نازکتر پهن کنید. دوم کاملا و خیلی زیاد آبکشش کنید. اونوقت خیلی پف نمیکنه و جای کافی برای فیلینگ داره

https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=c1750edef96a76c0&resid=C1750EDEF96A76C0!112&parid=C1750EDEF96A76C0!110

دو بار درستش کردم و خیلی عالی
برای اطرافیان باور کردنش سخت بود!!فکر می کردن این خیلی شیرینی خاص و پیچیده ای!!!
ولی واقعا آسون بود و خوشمزه
دست شما درد نکنه

واو! اين عكس آخريه عجب رويايي شده. مخصوصا اون كرمي كه ازش آويزون شده خيلي نازش كره و آدم دلش ميخواد بپره برش داره
همه خيلي خوشگلن
احسنت
فقط آتنا جان جسارتا به نظر ميرسه بهتره كراستها كمي بيشتر توي فر بمونن. البته شايد هم از نور عكسهاست. شما خودتون چكش كنيد

خامه فرم گرفتس یا خامه صبحونه؟

خامه پاكت صورتي معمولي

اما ميتونيد از خامه فرم گرفته هم استفاده كنيد

سلام. من تازه با سایت خوبتون آشنا شدم. و واقعاٌ دوسش دارم.این رسپی تارت هم خیلی خیلی نظرم رو جلب کرده و اتفاقاٌ میخوام برای فردا صبح که مهمون دارم (برای اولین بار) ریسک کنم و درستش کنم. اما فقط از این پیرکسای دوره دالبری   مخصوص تارت دارم. به نظرتون توی همون درستش کنم یا فعلاٌ تا وقتی که از قالبهای کوچیک مثل مال شما میخرم از خیرش بگذرم؟

جواب ميده
اتفاقا اين قالبها كاملا مناسبند
انشالا كه خوب در اومده باشه

فردا.... ببخشید! امروز تولد پسرمه، دارم این خوشکلا رو واسش می‌پزم :) امیدوارم خوب از آب در بیارد...
راستی! میشه از این تارتلت‌ها، به‌عنوان دسر هم استفاده کرد آیا؟؟؟

اینم از تارتلت‌های من::
https://picasaweb.google.com/115716973290036151646/bfvPkI?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJSg2Oz6h72VeA&feat=directlink
البته گمونم باید کرمش از این غلیظ‌تر می‌شد، ولی کلا عالی بود :*

احسنت
تارتهاي خوشمزه اي به نظر ميرسند
بله كافيه كاسترد رو بيشتر روي حرارت بذاريد تا غليظتر شه
و الته ميتونيد كراستها رو هم كمي بيشتر توي فر بذاريد كه باز البته بستگي به ذائقه داره

استاد سلام
آیا زیاد ورز دادن کراست میتونه باعث شور شدنش بشه؟

نه ورز دادن فقط باعث ايجاد گلوتن ميشه

به به عجب تارتلتهاي خوشگلي

سلام
من اولین باره که کامنت میذارم
این تارتلتها رو درست کردم ولی کراستش خیلی شکننده است یعنی وقتی با چنگال فشارش میدم چند تکه میشه
برش نمیخوره میشکنه 
در اصل باید اینجوری باشه؟

الان چی شد؟چرا سوالای من غیب شد؟؟؟؟

این کامنتهای من کجا میرن؟
:(

یکی بیاد جواب من و بدههههههه :(
من الان باز میخوام درستشون کنم خووووب

قيافه اش كه كاملا درسته
اين مدل كراست يه كراست ترد و بيسكويتيه
اگر بيسكويت رو هم با چنگال فشار بديد تيكه ميشه

براي كراستي كه بتونه برش بخوره به پست "پاي ميگو" مراجعه كنيد
نگران نباشيد بد نميشه . اون كراست نياز نداره شيرين باشه چون فيلينگ خودش شيرينه و تناسب ايجاد ميكنه
منتها اگر باز نياز ديديد ميتونيد توي كراست شكر اضافه كنيد

سلام شف جان به هر حال من همین و درست کردم امیدوارم همه خوششون بیاد و از شکستنش ایراد نگیرن :دی
ولی اگه خواستم بزرگ درست کنم حتما اون یکی کراست و درست میکنم
مرسییییییییییی

در ضمن ببخشید برای این کامنت هایی که گذاشتم در مورد اینکه کامنتا غیب میشه 
:)))))
اولین بارم بود تو وبلاگ کامنت میذاشتم 

ممنون خیلی خوشمزه بود. البته من با همون میوه هایی که توی خونه داشتم تزیینش کردم.
طعم کراستش هم عالی بود.

بسيار زيبا
هر ميوه اي باشه عاليش ميكنه
چون طعمش تازه و سبك و انرژي زا ميشه

طیبه جون شما گفتید کراست پای میگو رو درست کنم آخه اون که سرکه داره :/
یعنی بد نمیشه؟

میشه اصلا سرکه نریزم؟
آخه سرکه ی سفید دارم نه سرکه ی سیب

دوست عزیز،

سوالتون رو به پست پای میگو منتقل می کنم.

سلام عزیزم
بسیار یامی بود. کراست رو قبلا هم درست کرده بودم. عالی.  مرسی. بوس

واي اين تارت شلها چقدر نازك و ناز شدند
ميدونيد كه كيفيت تارتها رو ميشه از نازكي و تناسب سايز شلها متوجه شد
اي ول
بسيار نيكو

 سلام
آره خیلی خمیرش رو نازک پهن کردم حسابی کرانچی شده بود ولی توی دست هم نمیشکست. البته بعدش گفتم ای کاش یه کمی کلفتتر میگرفتمشون که مثل مال شما بشن. ولی چون قالبم یه کمی درشت بود همینجوری نازک بهتر شد چون زیادیش زیر دل آدمو میزنه. با این سایز 16 تا شل گرفتم که 8 تاشو کار کردم بقیه رو هم فریز. دست استاد گرامی طلا.
قربونتون

طیبه جون من مشکلی که با پای و تارت وتاتلت دارم اینه که دورش منظم وخوب از اب در نمیاد
یعنی تمام سعیمو میکنم منظمش کنم قبل از پخت ولی وقتی از فر در میاد لبه هاش صاف وصوف ویکدست نیمیشه وحتی کوتاهتر هم میشه
مشکل از چیه؟؟؟

دقيقا با همين رسپي؟
اگر بله پس نشون ميده كه آردتون كمه
وقتي نسبت كره به آرد زياده اين اتفاق ميافته

شف گرامی،مروارید جان،اساتید پای سازی
دو عد سوال آماتوری وار دارم،ممنون میشم جواب بدید
من ازین قالبا دارم،برای حداقل بیست سال پیش،مال مامانم بودن،ولی قیافه همینه،آیا اینا چرب کردن و آرد پاشی میخوان؟یا فقط خمیر رو پهن کنم توشون؟
فیلینگ چیز پای بلوبری روی این کراست جواب میده؟توری توری هم میخوام بکنمش.هدیه س و نمیخوام خراب بشه
مچکرم

 این خمیر چون خودش کره زیادی داره که باعث بیشتر ترد شدنش می شه، دیگه نباید قالبها رو چرب کرد.

پس چرب کردن و نکردن قالب در این خمیر ربطی به سن و سال قالب نداره عزیزم.

این خمیر رو می تونید توش پهن کنید.

اگر دقت کرده باشید در پای بلوبری، فیلینگ رو روی خمیر خام تارت ریخته و همه اش رو با هم می ذاریم بپزه. اینجا ولی خمیر تارتلت ها رو می ذاریم بپزه و بعد پرش می کنیم.

فیلینگ پای بلوبری تخم مرغ داره توش و باید پخته بشه، اینجا ولی کاسترد از قبل آماده می شه و یا هر فیلینگ دیگه ای، آماده روی تارتلت ریخته می شه.

درست کردن تارت و تارتلت، همونطوری که شف هم همیشه می گن، تجربه می خواد. بهتره که دفعه های اول رسپی رو تغییری ندید. بعد که دستتون اومد، می تونید ایده هاتون رو بهتر به اجرا بذارید.

ممنونم مروارید عزیز

شف عزیز و مروارید جان
من چندین و چند بار رسپی های بلو بری پای،تارت میوه های استوایی ،تارت شلیل و تارت انبه و لیمو رو خوندم،اما هنوز نتونستم در یک مورد تصمیم بگیرم.تا جایی که من فهمیدم در تمام موارد به جز بلوبری پای،اول کراست توی فر میره و بعدا فیلینگ اضافه میشه.من توی پای درست کردن تازه کارم و نمیخوام با قالب بزرگ کار کنم که مشکل برش زدن رو داره،میخوام با قالبایی که شف تارت میوه های استوایی رو درست کردن کار کنم و روی فیلینگ رو هم میخوام توری توری کنم،اما شف تاکید کردن که کراست بلو بری پای رژیمی و کراست پای انبه یا پای شلیل خوشمزه تره.حالا سوال من اینه که آیا میتونم با کراست پای انبه یا پای شلیل کار کنم،همونجا فیلینگ رو هم اضافه کنم و روش رو هم توری توری کنم و دست آخر بذارمش تو فر؟چون من یه کراست خوشمزه میخوام ولی ظاهرا کراستای خوشمزه همه اول یه دور میرن تو فر و بعد فیلینگ بهشون اضافه میشه...چه قدر حرف زدم.امیدوارم خوب توضیح داده باشم مشکلم رو
و ضمنا قبلا ممنون از راهنمایی تون

 سلام طیبه جون.
من دوتا سوال داشتم اولیش اینه که من دقیقا نمیدونم چه طوری باید کراستش را درست کنم.باید مثل دستور کیکها کره وشکر را خوب با هم زن بزنم تا کرم رنگ شود بعد آرد و آب را اضافه کنم یا اینکه مثل دستورتارت گوجه فرنگی اول آرد را با کره مخلوط کنم تا گلوله های ریزی درست بشه بعد شکر را اضافه کنم در آخر هم آب را؟
سوال دومم اینه که من رفتم پودر کاسترد بگیرم فروشنده گفت چه طعمش را میخواین و من نمیدونستم کدومش را باید بگیرم.حالا چه طعمی را باید بگیرم؟
ممنون از لطفت.

 همه مواد رو در کاسه ریخته و با نوک انگشتانتون شروع به مخلوط کردن و فرم دادن خمیر می کنید.

با وجود این باید حواستون باشه که خمیر زیاد ورز نخوره، چون باعث تشکیل گلوتن و در نهایت سفت شدن خمیر تارت می شه.

در مورد پودر کاسترد به این پست اگر نگاه کنید، مارک کاسترد شف رو می بینید و تا جایی که من می دونم تیارا فقط یک طعم داره و اون هم وانیلی هست:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/08/blog-post_30.html

در هر صورت اگر از هر مارک دیگه ای خواستید تهیه کنید، طعم وانیلی اش رو بگیرید.

ممنونم مروارید مهربونم.من یه سوال هم در بخش تارت آجیلی پرسیدم اگه برات مقدوره لطفا به اون هم جواب بده.بازم ممنون.

 خواهش می کنم عزیزم. جواب داده شد.

اون كراستهايي كه خوشمزه هستند درصد كره شون زياده
اون كراستهايي كه درصد كره شون زياده فرمشون رو عالي حفظ نميكنن
پس براي ايجاد بافت توري دچار مشكل خوهيد شد

ولي تصميمش با خودتونه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...