2010/01/07

پای میگو





یه روز بعد از ظهر ماه رمضون که یادم نمیاد چه سالی بود...گشنگی بدجوری بهم فشار آورده بود و درنتیجه توی اینترنت دنبال یه غذای خوشمزه بودم که توش میگو داشته باشه ( آخه هوس میگو کرده بودم) که چشمم به یه عکسی افتاد که به نظر خوشگل میومد. رسپیش رو بررسی کردم و دیدم میتونه جالب از آب دربیاد! همینطور هم شد و از اون به بعد وقت هایی که خیلی گناه دارم و دلم روی هیچ غذایی نمیره و احساس میکنم باید کمی به احساسات خودم رسیدگی کنم این غذای فانتزی رو درست میکنم!


حالا چرا امروز ساختمش؟ چون خوب نشده دوباره مریض شدم و امروز هم دکتر بهم استراحت داده! مریضی ، افسردم کرده بود و باید خودم رو از این حال در میاوردم! جاتون خالی شدیدن چسبید!


اشتباه نکنید ... این غذا چاقتون نمیکنه! این یه غذای رژیمیه که رسپیش رو از سایت cooking light گرفتم ! مقدار کالریش رو هم در پایان واستون میذارم ( که البته طبق معمول رسپی رو دستکاری کردم و از مقدار شیر و پنیرش کم کردم. پس ورژن من باز هم کالری کمتری داره)






کراست:


آرد ¼ 1 لیوان


آرد گندم ¼ لیوان


شکر 2 ق چ


نمک ¼ ق چ


کره 3 ق غ


آب سرد ¼ لیوان


سرکه سیب ½ ق چ




فیلینگ:


میگو پاک کرده خورد شده 350 گرم


پنیر خامه ای 200 گرم


تخم مرغ 2 عدد


شیر خشک 5 ق غ


آرد 1 ق غ


شوید 1 ق غ









آرد و شکر و نمک و کره (كره بايد نرم اما سرد باشد) و سرکه را مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه کنید. لازم نیست ورز دهید .قالب را چرب کرده و خمیر را در قالب پای پهن کنید ( من این قالب رو 3500 خریدم ولی شما میتونید از ماهیتابه استفاده کنید و یا حتی یک دونه قالب آلومینیومی یکبار مصرف بخرید که 100 تومنه!).درفر 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید سپس اجازه دهید کاملا سرد شود.


یک نکته هم بگم ..که این خمیر بهترین خمیر پاییه که تا به حال دیدم و خیلی خوب در میاد و بعد از پخت نمیشکنه و برشهای پای زیبایی بهتون میده! پس نگران نباشید و اگه تا به حال به عمرتون پای نساختید حتما با این یکی شروع کنید




پنیر خامه ای را با یک تخم مرغ بزنید و بعد تخم مرغ دوم را با شیر مخلوط کرده و به همراه آرد به مواد اضافه کنید. میگوها را یک دقیقه در یک قاشق روغن زیتون تقت دهید و به همراه شوید به مخلوط اضافه کنید.







فیلینگ را درون کراست بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از بریدن پای اجازه دهید 10 دقیقه سرد شود.








یه بوی خیلی خیلی خوب توی خونه پیچیده و کلی کیف کردم. با وجود اینکه مریضم ولی باز کلی چسبید.


حتما درستش کنید و بخورید... نوش جان!

Nutritional Information

Calories: 325 (30% from fat)
Fat:
10.7g (sat 4.7g,mono 3.4g,poly 1.5g)
Protein:
24.4g
Carbohydrate:
32.6g
Fiber:
0.9g
Cholesterol:
108mg
Iron:
3.5mg
Sodium:
450mg
Calcium:
249mg

26 comments:

chefe aziz chera dar ghesmate crast 2 ta ard ba 2 peymaneh motefavet neveshti? kodoomesh doroste

har 2! bayad az tarkibe 2 ard estefade konid. arde gandom baraye saboos dar shodane crust bekar mire.
pas dar kol yeko nim livan ard lazem darid.

به به
چه پای خوشمزه ای!
بلکم من از این بلاها به سر این ملخ(به قول مامان گرامی) زبان بسته بیارم و به خورد مامانم بدم!
هنوز جرات خرید میگو را ندارم!
اما این دستورات شما خیلی تاپ و استثنایی هستند . نمی شه به همین سادگی ازشون گذشت.
باز هم ممنون

شف جون عزیزم من از این دستور خیلی خوشم اومد. میخوام درستش کنم. میشه لطف کنی در مورد آردش بیشتر توضیح بدی؟ آرد رو باید از نونوایی بگیرم؟ آرد سبوس دار(گندم) رو آماده بخرم؟

آرد یعنی همون آردی که باهاش کیک درست میکنیم یعنی آرد سفید

آرد گندم هم بسته بندی شده با مارکهای مختلف توی همه فروشگاهها موجوده

اگه گیر نیومد همه رو آرد سفید استفاده کنید در کیفیت کار تاثیری نمیذاره

شف جون عزيزم! مرسي مشكل بزرگم رو حل كردي. خدا خيرت بده.

شف جون عزيزم! من ديروز سركار نرفتم و ظهر اين غذا رو درست كردم. خوشمزه شده بود. فكر كنم كراستش يكم خشك بود. و احساس ميكنم بايد لايه نازك تر درست ميكردم. ولي در كل خيلي خوب بودو همون طور كه گفته بودي خيلي راحت برش ميخورد. خيلي هم با كلاسه. مرسي عزيزم.

شف جون عكس ميخوام بذارم. ولي از جايي كه آپلود كردم ادرسش رو قبول نميكنه اينجا. نميدونم چيكار كنم. جستجو هم كردم ولي انگار همه سايت ها فيلتره.

میتونید از
www.imagechicken.com
استفاده کنید

اينم عكسش
http://www.free2upload.com/images/50863575751462955162.jpg

بله فیلینگش از عکس پیداست که خیلی خوب شده
و البته کراست درست کردن تجربه میخواد ایشالا دفعه بعد حتما عالی میشه

مخش شب
پای میگو
http://mohemnist.persiangig.com/page6.html

خیلی عالی بود طیبه جان
امکانش هست یکم راجع به این شیر خشک توضیح بدی؟
چه فرقی با شیر خشک بچه ها داره؟
بازم ممنونم

آره من خودمم کراست نازک رو بیشتر میپسندم
میتونی نصفش کنی و بقیه رو فریز کنی واسه یه مدل پای دیگه

این خیلی عالی شده
دستت درد نکنه

آره خیلی فرق میکنه
اون واسه آدم بزرگاست و کافیه با آب جوش قاطیش کنی تا تبدیل به شیر معمولی بشه
فکر کنم بچه ها آدرس تهرانش رو بتونن بهت بدن

ممنون از جوابت عزیزم.
من موقع پهن کردن خمیر خیلی ناشیانه عمل کردم.
گردالی خمیر رو انداختم توی قالب چرب شده و شروع کردم به پهن کردن!
چه عذاب الیمی بود!
از همه خانوهایی که قصد پهن کردن خمیر در قالب پای رو دارند تقاضا می کنم به شیوه ای که شف توی مباحث دیگه گفتن عمل کنن. یعنی اول بیرون قالب خمیر رو پهن کنن. بعد تا بزنن و بیارن کف قالب قرار بدن و تا رو باز کنن

خلاصه بی تجربگی بد دردیه!
شما از تجربه من استفاده کنید
;)

البته من از اون روش هم استفاده میکنم ولی واسه رسپیهایی که کره زیادی دارن

در هر حال عالی بود. مخصوصا واسه بار اول

 https://skydrive.live.com/?sc=photos#cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0%21147&sc=photos

این غذای خوشمزه رو بردم خونه ی مامانم
برشش قشنگش هم محصول دست خودمه آخه همه داشتند غر میزدن که گشنمونه...
عکس نگیر !! خلاصه این که به نظر من خیلی مهمه از چه شیر خشکی استفاده می کنید
من از مارک دیگه ای استفاده کردم و فک کنم اگه کسی با نستله مشکل داره کلا این غذا رو بی خیال شه !!
چون مزه ی این غذا به نظر من لااقل ،تحت تاثیر شیر خشک هست...نمی دونم شف ؟همین طوره ؟؟

با این حال تجربه ی خوبی بود
دفعه ی دیگه میریم تو کار گراتن !!

عجب كراستي! چه پاي خوشگلي
چه فيلهاي نازي

من هنوزم اين پاي رو به عنوان يكي از بهترين پايها ميدونم
والا چي بگم من هميشه با نيدو درست ميكنم
بله گراتن هم گزينه خوبيه

راستي خوب دركتون ميكنم چي ميگيد. اصلا به آدم اجازه عكاسي نميدن
تازه اينجا دستم هم ميندازن
درك نميكنن كه
:P

سلام این یکی از خوشمزه ترین موجوداته(!) روی زمینه اما من به یه مشکل خوردم بعد اینکه 5 دقیقه خمیر  رو توی فر گذاشتم حسابی پایین اومد و مثل عکس شما لب به لب نشد:(
و یه سوال من توی فر برقی فقط باید حرارت از پایین باشه؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون:)

بله اين موضوع نشون ميده كه فرتون كاملا عايق نبوده كه هواي داغ كافي رو ايجاد كنه
پيشنهاد ميكنم چندين بار فر رو تست كنيد و ببينيد با سعي و خطا كي بايد حرارت ها رو روشن و خاموش كنيد. مثلا بهتره قبل از گذاشتن پاي توي فر هر دو المنت روشن باشن و بعد در حال پخت اگر ديديد داره روش سريع طلايي ميشه بالا رو خاموش كنيد
انشالا كه دفعه بعد عالي پف كنه

سوال در بخش دیگه:

 سرکه داره
یعنی بد نمیشه؟

میشه اصلا سرکه نریزم؟
آخه سرکه ی سفید دارم نه سرکه ی سیب

 دوست عزیز،

برای یک و نیم لیوان آرد در کل نصف قاشق چای خوری سرکه اصلا زیاد نیست.

می تونید سرکه سفید بریزید.

آخه من میخوام واسه شیرینی ازش استفاده کنما!
چقدر شکر باید اضافه کنم؟

 دوست عزیز،

در مورد شیرینی این کراست، شف در همون پست تارتلت میوه های استوایی، جایی که شما برای اولین بار سوال کرده بودید جوابتون رو داده ان.

 من امروز این پای رو درست کردم، فیلینگ خیلی خوشمزه شد. اما به نظرم توضیح دستور برای کراست کافی نیست به خصوص برا من که تا حالا پای کراست درست نکردم. انگار آرد خیلی بود و اصلاً شکل خمیر نشد. نمی دونم مشکل چی بود...

 خانم فرناز ، دوست عزيز
توجه به مقدار دقيق مواد اوليه خيلي خيلي مهمه.كه اين امر البته تو مبحث كيك و شيريني پزي بيشتر هم اهميت پيدا مي كنه.
رمز كار در پشتكار داشتنه.
دفعه ي بعد حتمن موفق مي شيد

:-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...