2010/01/10

پِپِر پاپِرز



Pepper Poppers یا Armadillo eggs از معروفترین غذاهاییه که با فلفل Jalapeno درست میکنند و به عنوان "اپتایزر" یا پیش غذا خورده میشه (البته واسه من هم ناهاره ، هم شام!) اولین بار طرز ساخت این غذا رو توی یکی از برنامه های آشپزی خانم " منال العالم" از کانال "ابوظبی" دیدم و به نظرم خیلی جالب اومد و خواستم درستش کنم ولی از این جور فلفل های اسپانیایی طرفهای ما پیدا نمیشد! سالها از اون جریان گذشت ... تا اینکه هفته قبل حمیده جون واسم تعریف کرد که از این فلفلها توی شیراز دیده! من هم هیجان زده ازش خواستم واسم بیاره! دیروز واسم آورد و شب ترتیب ساختنش رو دادم و پس از سالها یکی از آرزوهام براورده شد!
واسه اونهایی که تا به حال نخوردند باید بگم که اگه دونه های توش رو در بیارید، طعم این فلفل یه چیزیه مثل فلفل دلمه ای ، حتی شیرینتر (و از نظر من خیلی خوشمزه تر). حالا برای دوستان عزیزی که این فلفل رو خریدند ولی نمیدونند باهاش چیکار کنند ، رسپیش رو مینویسم. (من که خیلی خوشم اومد!)





فلفل هالاپینو 8 عدد
پنیر خامه ای ½ لیوان
پنیر چدار رنده شده ½ لیوان
تخم مرغ 3 عدد
آرد نان سوخاری و روغن سرخ کردنی


توصیه شف : اولین کاری که میکنید اینه که اول دستکش بپوشید. و تحت هیچ شرایطی دست به صورتتون نزنید. اینکار رو خیلی جدی بگیرید!




اگه تعداد فلفل هاتون زیاده اونها رو توی فر بذارید تا پوستشون کاملا برشته بشه ولی اگه تعدادشون کمه روی شعله بگیرید تا کبابی بشن ( اهمیتی به صدای تق و توقشون ندید. اجازه بدید کاملا کباب بشه)





اگه فلفل ها توی فر بودند بعد از خارج کردن از فر توی یک کیسه بذارید تا با بخاری که ایجاد میشه پوستشون را حت تر کنده شه ولی اگه روی شعلع کباب کردید ، زیر شیر آب سرد بگیرید و با دست پوستشون رو جدا کنید ( خیلی راحته ولی مواظب باشید فلفل ها رو زخمی نکنید. تا اینجای کار باید تو خونه یه بوی شدیدا خوبی پیچیده باشه! فلفل های کباب شده خیلی خوشبو هستند!)





پنیر خامه ای و پنیر چدار رو با هم مخلوط کنید




شکم فلفل ها رو چاک بدید ( ای قاتل) و با احتیاط دانه های توش رو خالی کنید ( دقت کنید که حتما به طور کامل خالی شه چون تندی فلفل از این دونه هاست) مواظب باشید فلفل تکه تکه نشه!





توی فلفل ها رو از خمیر پنیری پر کنید.





لبه فلفل ها رو روی هم بیارید و فشار بدید تا بچسبه





توی آرد سوخاری بغلتونید





بعد توی تخم مرغ....





مجددا در آرد سوخاری....






بعد یک ربع توی فریزر بذارید






حالا مجددا توی تخم مرغ....






باز هم آرد سوخاری....

و باز توی فریزر . ( من اینکار رو 4 بار انجام دادم تا یک لایه ضخیم دور فلفل ها داشته باشم و خوشمزه تر بشه)






حالا فلفل ها رو توی روغن کافی سرخ کنید.






الان دیگه وقتشه که نوش جان کنید . البته نا گفته نماند که من چون بار اولم بود که میخوردم یه کم ترسيده بودم که تند باشه ، واسه همین با بسم الله و سلام و صلوات گاز اول رو زدم! ولی بعد که دیدم کاملا شیرینه با ولع تمام افتادم به جونشون!!! منی که چیزی تحت عنوان "شام" توی زندگیم وجود نداره، درجا دو تاش رو انداختم بالا!

تجربه جالبی بود!
با تشکرات فراوان از حمیده جان که ما را در رسیدن به اهداف متعالی خود یاری نمودند.
مرسی!

14 comments:

طیبه جان مرسی از پپر پاپرز ،دیشب کلی گشتم فکر کردم بهار در زمستان هست ولی دیدم نه!تا اینکه الان دیدم رفته رو آنتن!مرسی...غذاهایی که درست میکنید هم ابتکاری هستند و دکور خیلی شیکی هم دارند...همچنان منتظر غذاهی شما هستم.ساناز

merci Sanaz joon. inshalla ke besazi va az ta'mesh khoshet biyad.

سلام
شف عزیز شکل غذاهات اونقدر هوس بر انگیزه که آدم دلش میخواد با سر بره تو مانیتور
ولی خودت که میدونی من فوری دست به کاره ساختش می شم
راستی دیشب اردور بادنجان رو جای شام دادم به خورد احسان که البته حسابی حال کرد ولی به دلیل وجود سیر تو غذا احتمالا امروز از اداره اخراجش کنن
راستی تو فکر ساخت کیک تولد اسپیشال باش
آخه تولد ترنم نزدیکه
مرسی

یک امتیاز به نفع سرآشپز معصومه
میگم مهندس ، اگه همینجور پیش بری فکر کنم ذائقه احسان عوض شه و دیگه دنبال برنج نباشه! نگران کیک نباش . تو برنامه هست
یکی امروز پست میکنم. منتظر باش

سلام شف طیبه عزیز
از خیلی وقت پیش من رسپی های شما رو میخونم و لذت میبرم
اما دفعه اول هست کامنت میزارم نمیدونم چرا ؟
شاید چون انقدر کامل مینویسی که همه چیز روشنه
خیلی هاشو درست کردم مثل چیز کیک یا عدس پلو ایتالیایی یا از تزیین های کیک و کاپ کیک هات استفاده کردم
به هر حال خدا قوت واقعا
ایشالا همیشه سالم باشی و خندون و اجاق خونه ات روشن
راستی مامان من هم اسمش طیبه هست
مرسی بابت همه چیز
مراقب شف بزرگ ما ،طیبه جون باش

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/pepper.JPG
می‌بینید چه فلفلای درشتی!

چون خیلی‌ بزرگ بودن یه عالمه پنیر واسه پر شدن لازم داشتن من که با یه دونش سیر شدم

مرسی‌

كيفش به درشت بودنشه! ولي خيلي خوب سوخاري شدن ها

سلام گلم منم از این چیزهای خوشمزه یاد گرفتم و درست کردم و اقای شوهر هم خوردن دستتون درد نکنه واقعا بلوگ خیلی خوبی هستش من در روز ساعت ها باهاش حال میکنم این هم عکس که درست کردم
http://www.up.mihancamp.com/images/pdn4qd5pru7u7ek7423c.jpg


http://www.up.mihancamp.com/images/fyk4r13ckzln8gxzxgtj.jpg

بسيار بسيار خوشگل شدن. عالي كاور شدن و فيلينگش منو ميكشه. دلم آب افتاد
احسنت

طیبه جان عزیز. من خیلی فلفل خور نیستم. یعنی فلفل رو فقط توی غذا میخورم. اما وقتی این فلفل ها رو دیدم خیلی خوشم اومد . خلاصه دیروز رفتم فلفل خریدم و درستش کردم اما چشمتون روز بد نبینه. همین که یه گاز زدم از تندیش نمیدونستم چیکار کنم. با پرویی گاز دوم رو هم زدم و بعد دویدم رفتم کمی شیر خوردم . .......اما تا چند ساعت داشتم میسوختم.حالا خوبیش به این بود که تو خونه تنها بودم.  ولی از اینکه درستش کردم راضی بودم چون خیلی خوشگل هستن. مرسی.

آخ آخ 
از شانستون بوده
آخه من بارها اين فلفلها رو خريدم همه شيرين بودن
يعني در حد فلفل دلمه اي شيرين ها اينقدر كه آدم اصلا اذيت نميشه
آخ آخ

درستشون کردم و با ولع تمام با آقای شوهر نشستیم خوردیم.راستی همسرم پیشنهاد داد که میتونی توش رو با مواد گوشتی هم پر کنی به نظرتون خوب میشه؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...