2010/01/13

کاپ کیک موز و کره بادام زمینی



من کاپ کیکها رو می پسندم چون سایزشون یه نفره ست و نیازی به برش ندارند (نصفی از دردسر ها توی تمیز برش دادن کیکه) و چون کوچولو هستند ، تزئینشون راحت تره. Cupcake کاپ کیک توی ایران به کیک فنجونی یا کیک یزدی معروفه (رسپی کیک یزدی اصیل متفاوته). من اینبار کیک موز و کره بادام زمینی رو درست کردم که شدیدا طعمش از طرف هر دومون مورد پسندید واقع ميشه چون من موز خیلی دوست دارم ( و کلی دستور کیک موزی مختلف دارم) و آقای شوهر هم کره بادام زمینی خیلی دوست داره و ترکیب این دو یک طعم رویایی بوجود میاره. خلاصه اینکه کیکش حرف نداره و توصیه میکنم حتما امتحانش کنید و حتی اگه سینی کاپ کیک ندارید میتونید به صورت کیک معمولي توي قالب بزرگ درستش كنيد

پینات باتر بنانا کاپ کیک( با این مقدار حدود 24 تا 28 کاپ کیک درست میشه) :


آرد يك و سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر 2 ق چ
نمک ¼ ق چ
شکر 1 لیوان
کره ¼ لیوان
وانیل 1 ق چ
کره بادام زمینی ¼ لیوان
تخم مرغ 2 عدد
موز له شده 2 عدد بزرگ





فر را روی حرارت 180 درجه قرار دهید. کره ( باید از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود) و شکر و وانيل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.




کره بادام زمینی را اضافه کنید. 
براي تهيه كره بادام زميني در خانه به اين پست مراجعه بفرماييد

تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید






موزها را با چنگال له کنید و به مخلوط اضافه کنید (همونطور که قبلا هم گفته بودم موزها برای استفاده در کیکها باید سیاه و له شده باشند. چون این اتفاق برای موزهای ما زیاد میافته من همیشه واسه کیکهام موز آماده به خدمت دارم! یه ترفند که من از "ریچل ری" یاد گرفتم اینه که اگه موزهاتون سفت هستند 30 ثانیه (با پوست) توی مایکروفر قرار بدید تا له بشند. بعد پوستش رو جدا کنید و لهش کنید)





آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و به مواد اضافه کرده ، با دور کم همزن سریع هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.






توی قالب ها ، کاغذ کاپ کیک قرار دهید. نیازی به چرب کردن نیست. ( همینطور که توی تصویر می بینید من از لاینر های با طرح موز استفاده کردم که شدیدا با کارمون همخونی و تناسب داره! این لاینر ها رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.)







کیک را توی قالبها ریخته و به مدت 16 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید ( خوب ... معمولا برای ساختن کاپ کیک ما يك سوم قالب رو خالی میذاریم ولی برای این کیک من لاینر ها رو تا لبه از مخلوط پر کردم تا روی کاپ کیک ها ، گنبدی شکل بشه. البته بعد از اینکه از فر بیرون میارید مقداری از پف کیک میخوابه. و اما برای اینکه بفهمید کاپ کیک ها درست پختند یا نه، باید یه خلال دندون توی مرکز کیک فرو کنید . اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک شما آمادست.)




این هم شکل تموم شده کیک که به تنهایی بسیار خوشمزه ست. ولی چون من میخواستم با یک تیر 3 نشون بزنم و چند چیز (واجب الیادگیری) رو به شما آموزش بدم، کیک ها رو با کرم مارشملو ، فراست کردم و بعد روشون رو با موز های شکری که از خمیر شوگر پیست ساختم تزئین کردم ) شما می تونید هر چی که دوست دارید با این خمیر درست کنید و کیکهاتون رو تزئین کنید). ایده ساختن موزهای شکری از خودم هستش و یه دفعه به سرم زد که روی کاپ کیکهام رو با "مینی موز" تزئین کنم که شدیدا خوشگل از آب در اومد! متاسفانه عکس گویای زیبایی کیکها نیست و خودشون خیلی خوشگلتر هستند. بضاعت نورپردازی من فقط یه لامپ کم مصرفه توی آشپزخونه ست! و چون خونه مون نورگیر نیست با این یک دونه لامپ عکسها روشن و واضح در نمیان ولی خوب شما همینقدر از من بپذیرید که بهتر از این با امکانات فعلی مقدور نیست.


من آموزش "مارشملو فراستینگ " و "شوگر فلاورز" رو انشالا فردا تایپ میکنم. پس تا بعد....Bonne nuit


رسپی از bakingbites

90 comments:

طيبه جان سلام خيلي خوشحالم كه با وبلاگ شما آشنا شده.كاملا تخصصي و به نحو احسن كار مي كنين.توي يكي از پستهات ديدم در مورد قالب مافين گفته بودي كه توي تهران قيمت مناسبش رو گرفتي .ميشه آدرسش رو برم بگي.ممنون

راستي شير عسلي مارك فجر خوبه؟خريدم نميدونم بدرد ميخوره يانه؟همون sweetend condense milk ميشه ديگه نه؟

نه من خودمم دنبال آدرس یه لوازم قنادی درست و حسابی توی تهران میگردم که بگم بچه ها واسم خرید کنن...خودم تا به حال هیچی از تهران نخریدم
از قشم خریدم که هم کیفیتش عالی بود و هم قیمتش مناسب. ولی اینجا هم توی استان خودمون یه فروشگاه توی شهر کنگان هست که قسمت سینی های کاپ کیکش خیلی خوب بود من از همه مدلهاش خریدم. این بار هم که رفتم دیدم همه قالبهاش خریداری شده بود و جنس جدید هم نیاورده بود
شرمنده

آره شیر عسلی همینه...فقط بسته به مارک، غلظتشون متفاوته

چقدر شما با سلیقه هستید. من که لذت می برم وقتی به کاراتون نگاه می کنم. امیدوارم همیشه موفق باشید. من وقتی کیک درست می کنم همیشه کره و شکرش رو کمتر از اونی که تو دستور هست می ریزم از ترس چاق شدن. ولی جالب هست که شما اینهمه غذاهای خوشمزه درست می کنید و گفته بودین لاغر هم هستین.

من با فلاکتی وزن کم کردم و یکی از دلایلی که به خودم اجازه دسر و کیک خوردن میدم اینه که برنج و نون و سرخ کردنی ها رو مصرف نمیکنم و یا کم مصرف میکنم که افسرده هم نشم! ولی در عوض میسوزونمشون
حداقل 2 ساعت ورزش در روز
تنها رمز لاغر شدن هم همینه
من تمام عمرم رژیم گرفتم ولی بی نتیجه بود
ورزشم رو به 4 ساعت در روز رسوندم و نتیجه داد!!! با کمترش هم واسه یکی مثل من که متابولیزمش منفیه جواب نمیده

ولی اگه اهل ورزش زیاد نیستی من دسر ها و شیرینیها و کیکهای رژیمی زیاد بلدم...الان دیگه رژیم نیستم و دارم وزنم رو ثابت نگه میدارم ولی بعد که (خدای نکرده) بر اثر بارداری چاق شدم حتما دوباره شروع میکنم به درست کردن رژیمیهاش
یه چندسالی فقط باید صبر کنید
:p
شوخی کردم...حتما شیرینیهای رژیمی هم تو برنامه میذارم بلکه یه ثوابی ببرم

خیلی عالیه در کنار اینهمه رسپی های عالی و خوشمزه، رسپی رژیمی هم بذارین. اگه اشکالی نداره دوست دارم دوسی جون صداتون بزنم.

How many cups of flour are there in this recipe?
I cant read the amount of flour....

توی تهران هم بجز 4 یا 5 تا لوازم قنادی خوب نداریم.
که وقتی یک مورد مد نظرت است باید به همه سر بزنی ببینی کدامیک دارند.
هیچ وقت یک جا همه چیز را ندارد.
البته الان نسبت به اون قدیم ندیما خیلی بهتر شده! الان هر کی ندونه می گه ..............
دوست داشتید من می تونم راهناییتون کنم.

آره احسانه جون خدا عمرت بده
آدرس هر پنج تاش رو لطف کن که اگه پام رسید یه سر بزنم
مرسی

چشم خانم
حتماً برایت می گذارم با تلفن
چون همانطور که گفتم باید همشونوو چک کنی بعد بری.
البته من چون خودم سر و کارم با این مغازه هاست به منم اگر زنگ بزنی بهت می گم تو این ثانیه هر کدومشون چی دارن!
تجریش: دیدنیها.
یوسف آباد: قاجار
اسکندری: پاسارگاد
بهار: جام جم
هفت حوض: قند و عسل

یک دنیا ممنون احسانه جون
هر وقت خواستم برم تهران حتما آدرس دقیقتر میگیرم
باز هم ممنون

خواهش خانم عزیز
من در خدمتم
با اجازتون باید بگم که مارک ایرانی کره بادام زمینی هم موجود است که من خیلی دوستش می دارم.
مارک مواد امریکن گاردن که خودش حرف نداره اما ایرانیشم خیلی خوشمزه و همچنین مقرون به صرفه تره.

اجناس ایرونی زیاد اینجا نمیاد
لابد واسه شون نمیصرفه

پس شما خیلی خارجی هستین !
حالا اینجا پشت کوهه یا اونجا؟

طبه خانم، شف محترم
پیشاپیش از جسارت مرتکب شده عذرخواهی میکنم اما هر چی با خودم کلنجار رفتم که نگم نتونستم!
شما رژیمی که گرفتید و نتیجه هم گرفتید به واسطه ورزش بوده؟ آخه چه ورزشی؟ بعدازظهر که همه جا تعطیله برای خانوم ها، تو خونه هم آخه چی؟
من هم خیلی دلم می خواهد رژیم بگیرم. با برنامه غذایی مشکلی ندارم اما با ورزش چرا! پیشنهاد شما به عنوان یک شف خوش اندام چیست؟
از راهنماییت ممنون می شوم.

برای اینکه لاغر بشی باید اطلاعاتت رو خیلی بالا ببری که خودت دکتر خودت باشی
ولی من میتونم کمک کنم
اول اینکه انگلیسیت خوبه؟
چون یه سایت هست که عالیه و رایگان
بعدش مهمترین کار در رژیم گرفتن "داشتن دفترچه خاطرات خوراکیه" یعنی باید هر چی میخوری بنویسی
از الان شروع کن
هر چی میخوری یادداشت کن
حتی لیوان های آبت رو هم بشمار
تا یک هفته این کار رو بکن
باید به دست بیاد که دقیقا چقدر کالری در روز مصرف میکنی
این سایتی که گفتم کالری ها رو واست میشماره
ولی سایتهایی هم هستند که کالری ها رو به فارسی نوشته میتونی خودت حساب کنی
یعنی قبل از این که بخوابی میشماریشون

بعد از یک هفته خبرم کن

و اما ورزش من
ما اینجا امکانات نداریم
من هم اصلا وقت ندارم
پس کاری که می کردم این بود که از ده شب یا دوازده شب شروع میکردم توی خونه راه رفتن
ما تو آپارتمان فسقلی زندگی میکنیم این خیلی سخته که تو چند متر جا بری و بیای ولی من اراده ام خیلی قویه
حداقل دو و نیم تا چهار ساعت این کار رو میکردم!!!!! صد در صد لاغر میکنه
و سریع

اصلا هم لازم نیست گشنگی بکشی
میبینی که من چیا میخورم

روش جالبیه طیبه جون
راستش اصلاً انگلیشم خوب نیست!
اطلاعاتمم به یمن رژیم سالها بد نیست! رژیم خوبی هم از دکترم دارم! اما اراده خوبی ندارم. اما الان هم حیاتی شده و هم جدی ...........
خودم فکر می کنم با 1000 کالری دریافتی بشود لاغر م. البته الان خیلی آرمانی فکر نمی کنم و به 10 کیلو قانعم.
خوشحال می شم کمکم کنید یه خورده انگیزه و اراده ام بالا برود!
اما شما گزینه ایده الی نخواهی بود!!! با این خوراکی های خوشمزه ای که درست می کنی! وای ! نه! من عکس اینها رو هم می بینم چاق می شم حتی اگر نخورم!

وای نه احسانه جون ... هرگز کمتر از 1200 کالری در روز نباید دریافتی داشته باشی وگرنه زود لاغر نمیشی
توضیح علمیش رو تایپ نمیکنم ولی بدون که 1200 تا کمتر باعث میشه که بدنت همه غذاها رو تبدیل به چربی کنه

ممنون
من امروز حواسم به ثبت خوراکیهام بود!
خیلی جالب بود برام . یک تجربه و انگیزه تازه بود.
متشکرم طیبه جان

سلام طیبه خانوم عزیز من تازه با وبلاگت اشنا شدم و خیلی هم خوشم اومد ... بیشتر دستورها کارامدن و در عین حال مواد یا روش عجیب غریبی نداره و این به نظرم خیلی خوبه.... نظم و ترتیبش هم خیلی خوبه.... من از شیوه نگارش و ادبیاتتم غیر از غذاها و کیکهاو... خیلی خوشم اومد.... اینکه ساده می نویسی خیلی خوبه... کاش از خودت بیشتر بگی مثلا سنت و تحصیلاتت و اینکه اشپزی رو از کجا یاد گرفتی... بازم ممنون و موفق باشی

شما لطف دارید و همه اینهایی رو که گفتید توی وبلاگ نوشتم
29 سالمه و مهندسی عمران خوندم
و آشپزی رو هم خودم از روی علاقه یاد گرفتم و کلاسی در کار نبوده
موفق باشید

طیبه جان
یک هفته از نوشتن خاطرات روزانه خوردنی هام تموم شد! اما هنوز جرات نکرده ام کالری ها رو جمع بزنم!
جمع زدشو به شما بگم؟

اگه تایپ شده است که واسم ایمیلش کن
اگه رو کاغذ نوشتی فقط جمع هر روز و مقدار آب هر روز و مقدار فعالیت بدنی هر روز رو بگو

طیبه جان ایمیل کردم برایتان
پیشاپیش ممنون از محبتت

شف جون عزيزم منم چند شب پيش نيم ساعت تو خونه پياده روي كردم. موبايلم يه برنامه خوب داره كه متراژ راه رفتن رو ميده بهم. يه كيلومتر شد. خيلي هم مزه داد تو فسقل جا. منم انگيزه پيدا كردم كه لاغر شم.

شف جون عزيزم ! تو اين پست كفته بودي دستور يه اسنك با موز و كره بادم زميني رو ميگي. ميشه اينم بذاري تو برنامه ات عزيزم؟

چشم حتما. من زمستونها زیاد ازش درست میکنم
ولی تابستونا نمیچسبه
آخه گرمه باید خورده بشه و الان اینجا عصرها آتیشه

ولی چشم توی برنامه هست


ورزش عالیه. من امروز از دستش دادم الان خمارم

اينجا هم خيلي گرم و شرجي شده . خوبه كه شما درك ميكني.

سلام
من خواستم اين مافين ها رو درست كنم ولي تو دستورش نفهميدم تخم مرغ رو بايد كجا اضافه كنم چون تو متن چيزي پيدا نكردم.
من خودم بعد از خوب زدن كره ها و شكر تخم مرغها رو تك تك اضافه كردم و خوب زدم نمي‌دونم درست بوده يا نه
ببخشيد فقط نوشتم كه اگه يادتون رفته دستور رو اصلاح كنيد
ممنونم و موفق باشيد.

مرسی از تذکرتون
اصلاح شد

سلام طيبه خانم مهربون
دست گلتون درد نكنه با اين دستورهاي عالي. واقعا عالي و خوشمزه و بسيار سبك بود. من قبلا هم كيك موزي درست كرده بودم ولي خيلي سنگين مي‌شد براي همين عليرغم اينكه عاشق طعم موز هستم ولي از درست كردن كيك و مافين موزي ناراضي بودم. ولي اين دستور فوق العاده بود. خيلي خوب و خوشمزه بود.
باز هم ازت ممنونم براي اينهمه وقت و انرژي كه اينجا مي‌زاري و اينهمه كارهاي خوب كه ياد مي‌دي
موفق باشي و هميشه سلامت

سلام
من کاپ کیک رو درست کردم؛ یه سریش حاضر شده و سری دوم الان داخل فر هست.
اینو نگفتی که تو این مدت که سینی اول در حال حاضرشدنه با بقیه مواد چیکار کنیم، من همینطوری تو آشپزخونه گذاشتم!!!

معمولا کم درست میکنم
ولی قالب کاپ کیک هم خیلی زیاد دارم
در کل اگه بیکینگ پودر با مواد خیس مخلوط شد سریع باید بره تو فر
اگه بمونه کیک خوب پف نمیکنه
نه اینکه اصلا پف نکنه
ولی بهتره سریع بره توی فر
واسه همینه که همیشه قالب رو از قبل آماده میکنیم که وقت تلف نشه

طیبه جون
کاپ کیک هام خوشمزه بود، اما یه مقداری حالت خمیری داشت! چرا؟
و یه سوال مهم: وقتی بخوام یه کیک یا کاپ کیک رو نگهدارم، چطوری بذارم تو یخچال که نه خشک بشه و نه خمیر؟ آخه من هرموقع سلفون میکشم یه حالت خمیری پیدا میکنه و اگه نکشم خشک میشه.

خب البته اینو هم بگم که من سر 16 دقیقه کیک رو از فر خارج کردم، چون فر من استاندارد نیست که (من هم وقتی مامانم میخواست برا جهیزیه م اجاق گاز بگیره هی اصرار کرد که یه مدل خارجکی! بگیره، و من اجازه ندادم، گفتم همین خوبه و الان مجبورم باهاش بسازم تا یه زمانی!!!!)
ترسیدم بیشتر بمونه بسوزه، اما نگاه نکردم به عکس شما که دورش قشنگ قهوه ای شده
شاید دلیل خمیری بودنش همین باشه.
ویه چیزی دیگه، یه بار که چیکن پیکاتا ساختم همسری با اسم این غذا زیاد با داداشم شوخی میکرد، تا دیشب اسم کاپکیک رو پرسید اولش ازش قول گرفتم مسخره نکنه،وقتی براش گفتم: پینات باتر بنانا کاپ کیک، میگفت چنتا از موادش رو جا انداختم و باید بگم: پینات باتر بنانا فلورشوگر اگ باتر کاپ کیک!

دلیلش فقط فره
هیچ دلیل دیگه ای نداره
هیچ راهی هم نداره
فقط میتونی با سعی و خطا زمان و دماش رو کم کم دستت بیاد
و اینکه توی بالا ترین طبقه بذاری
و دما رو کمتر کنی و زمان رو بیشتر

فر اگه استاندارد نباشه توش خمیر میشه و تهش میسوزه


من خودم هرگز اسم غذاها رو به زبون نمیارم

اگه پرسید میگم به اسمش چیکار داری تو فقط بخور

طیبه جون این سوال رو قبلا پرسیده بودم اما ظاهرااز چشم شما مخفی مونده، خواهشا جواب بدین، چون کیک رو هر چقدر هم که کم درست کنم اما برا دونفر زیاده.
یه سوال مهم: وقتی بخوام یه کیک یا کاپ کیک رو نگهدارم، چطوری بذارم تو یخچال که نه خشک بشه و نه خمیر؟ آخه من هرموقع سلفون میکشم یه حالت خمیری پیدا میکنه و اگه نکشم خشک میشه

كيك رو ميشه با يك تخم مرغ هم درست كرد ولي ديگه از اون كمتر نميشه. من معمولا هديه ميدم به دوستان شكمو. راه ديگه اي نداره. تخم مرغ رو نصف هم كني كارساز نيست

و من خودم هيچوقت كاپ كيكهام رو توي يخچال نميذارم. معمولا 4 تا 5 ساعت بيرون ميذارم تا ترد شه. بعد ميذارم توي كيسه يا ظرفي كه هوا بهش نرسه و زير كولر توي اتاق. معمولا تا چند روز خوب ميمونه ( البته اگه بمونه) ولي اگه بذاري توي يخچال كيفيتش رو از دست ميده. در مورد كيك هم معمولا همون روز سرو ميكنم ولي اون هم اگه اول چند ساعت بيرون بمونه و ترد شه بعد كه رفت توي يخچال ديگه حالت خميري به خودش نميگيره. ولي باز معمولا كيكهاي خشك كه كرم نداره رو توي يخچال نميذارم. بهتر ميمونه

خميري شدن كيك حتي بعد از پخت باز مربوط ميشه به پايين بودن كيفيت فر. ايشالا شما هم يه روز صاحب يه فر خوب شيد

طیبه جان آدرس اون سایت انگلیسی که کالریها رو می‌شمره می‌دی؟
می‌خوام همسری رو رژیم بدم!!!!
:p

من دیدیم اینجا صحبت رژیم هست، نتوینستم خودمو نگه دارم!!
حالا نمی دونم جاش هست یا نه!!
من عجیب دنبال رژیمی هستم که در مورد من کارساز باشه.
در مورد اون سایت...
من هم مثل الهه جان فکر می کنم لازمش دارم!
ممنوم می شم طیبه جان

جالبه دو بار دیشب کامنت گذاشتم و هر دو بارش کامنتم فیلتر شده
دوباره مینویسمش

فقط باید اسم تمام مواد غذایی رو به انگلیسی بلد باشید
من حتی دال عدس و قورمه سبزی و فسنجون و کلم پلو...رو هم تمام موادش رو جدا جدا وارد میکردم که ببینم کالری مصرفیم در روز چقدر بوده
من اراده ام خیلی قویه
ببینم شما چیکار میکنید
هر شب قبل از خواب باید تکمیلش کنید

دو ساعت ورزش در روز فراموش نشه

لینک رو توی کامنت بعدی میذارم

http://www.myfitnesspal.com/

موفق باشید

ممنون طیبه جان، چه جالبه این سایته
ولی من الان کلی به مغزم فشار آوردم و هر چی امروز خودم خوردم رو زدم فقط 896 کالری شد، حالا هی دلم واسه خودم می‌سوزه کم مونده برم یه اسلایس کیکی که عصری نخوردم رو همین نصف شبی بندازم بالا
:P
ولی یه کم سخته دقیق از توی لیستش انتخاب کردن
من که هی دست به دامن گوگل ترنسلِیت شدم :)

بازم خیلی ممنون طیبه جان

غذاهایی رو که یک بار وارد کردی تو حافظه اش میمونه
کمتر از 1200 کالری در روز اگه مصرف کنی لاغر نخواهی شد
متاسفانه جواب نمیده
حتما باید 1200 تا باشه نه کمتر و نه بیشتر
پس اگه به خودت گشنگی بدی تاثیر منفی میذاره. یعنی بدن وارد سیستم دفاع میشه و چون فکر میکنه که جونت در خطره و داری از گشنگی میمیری... همه مواد رو تبدیل به چربی کرده و ذخیره میکنه!!!! پس آره. باید بخوری
آب و ورزش فراموش نشه

کاپ کیک بسیار بسیار لطیفی است.
برای من که عاشق کره بادام زمینی هستم که دیگر مست کننده است. بویش را از خودش بیشتر دوست می داشتم.
ممنون شف عزیزی.
http://picasion.com/show/13985567/

آره یادش بخیر واقعا چیز خوبی میشه. فقط صداش رو درنیاریم که آقای شوهر بدجوری عاشق ایناست، خودش رو خفه میکنه
خیلی کاپ کیکهات خوشگل پف کردن احسانه جون

http://www.bilder-space.de/bilder/f75497-1286091360.jpg

http://www.bilder-space.de/bilder/b52828-1286091428.jpg

کاپ کیک و بیسکوئیت با طعم بادوم زمینی

:دی

شف جونم طعمش خیلی خاص و توپه
بافتشم خیلی نرم و لطیف بود
فقط اگه اسانس موزم داشتم فکر کنم طعم موزشم بیشتر جلوه میکرد

میدونی که همیشه مدیونتم
:XXXXX تا ههیشه ِهمیشه

این حرفا چیه...شما به من انرژی میدی ستایش جون

و اون بیسکویته بدجوری دلبری میکنه

آره من اسانس مورد علاقه ام اسانس موزه
البته بعضی از موزها خودشون اسانسشون اینقدر زیاده که آدم دوست داره فقط بشینه بوشون کنه

طیبه گلی‌ تا به حل دلم نکشیده بود کره بادام زمینی‌ امتحان کنم ولی‌ اون شبی‌ که رفتم خونه همون پسر خاله خارجکی
loooooool
دیدم رو کابینتش از اینا گذاشته منم امتحانش کردم به‌ عالی‌ بود جالب بود که من با همه علاقه‌ام به بادام زمینی‌ به فکرم هم نرسیده بود اینم باید خوشمزه باش حالا می‌خوام بپرسم اشکال نداره من از مدل چانکیش استفاده کنم مال شما روش نوشته کریمی اون یکی‌ توش تکه‌های بادوم زمینی‌ داره خوردنش خالی‌ خالی‌ هم حال میداد

آره اینجا هر دو مدلش هست
هر دوش هم خوشمزه است
تر کیبش با مربا و عسل و شکلات هم هست. ولی بهتره خالصش رو بخریم

چرا که نه. بعد تیکه هاش زیر دندون میاد و خوشمزه تر هم میشه

واسه صبحانه و عصرونه عالیه که روی نون بمالی و با عسل یا مربا بخوری
من عاشقشم
ولی سالی یه بار میخورم
کالری بادام زمینی به نسبت بقیه مغزها خیلی زیاده
به جاش بیشتر ورزش کن
ولی خییییییییییلی خوشمزه است

سلام
کره بادام زمینی ایرانی هم داریماااااااا
اسمش اینه: پرارین

صادقانه بگم این اولین کیک‌ای بود که از مایه خامش خوشم نیومد تلخ بود پس با هزار دلهره گذاشتمش تو فر‌ اما از فر‌ که در اومد دیدم نه بابا این که اصلا شده یه چیز دیگه!

خیلی‌ خوشمزه بود مرسی‌

با آرد سلف ریزینگ درستش کردم و بنا به تجربه! آردو این بار کمتر ریختم حدود ۱/۴

ولی‌ یه چیز عجیبو جالب این بود که من با این مقدار فقط ۱۴ تا کاپ کیک به دست آوردم؟ (خوب شد موادو نصف نکردم)
بازم مرسی
‌http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/peanutbanana.JPG
اون وسطی رو میبینی‌ چه خوشکل شده چون فر‌ گازیم کوچیکه و قالب ۱۲ تایی‌ و ۶ تایی‌ با هم جا نمیشه واسه همین ۲تاشو گذشتم تو آون تستر. پفش بیشتر شد رنگشم خشکلتر. البته قالب ۶تاییم به لحاظه شکل
بهتر از اون یکیه لاینرا راحت تر توش فرم میگیرن
زمان پخت هم واسه من ۲۵ دقیقه شد

خیلی عالیه که داره قلق آرد و فر دستت میاد
همیشه از همین شیوه استفاده کن که نتیجه مطلوب باشه

من فکر میکنم همه عالی شدن
ولی اگه میگی اون وسطیا بهترن...پس شاید باید زمان پخت رو واسه سایرین بیشتر میکردی

شف اعظم من با دستورالعمل شما این مافین رو درستوندم ولی روش ترک خورد پف و طعمش هم خوبه حالا به نظر شف بزرگوار برای دفعه بعد میزان بیکینگ پودرش رو کمتر کنم یا دمای فر رو 20 تا بیارم پایین البته من 18 دقیقه گداشته بودم رنگ روش خوبه و توش هم بخته ممنون میشم کمکم کنید

روش ترك خورد...يعني تا چه حد؟... آخه يكي دو تا قاچ كه خوشگلش هم ميكنه

اگه بافتش نرم بوده و روش هم كمي ترد... خوب پف كرده بوده و متخلخل شده و لطيف هم بوده پس هيچ ايرادي نداشته

نه شف جان بی ریخت شده بود شبیه گسل های بعد از زلزله بافتش هم نرم بود ولی آدم حس میکرد داره ابر مبل رو میخوره

یکی از دلایل توی این مورد میتونه زیاد پر کردن قالبها باشه که جای کافی رو برای پف کردن نمیذاره و این اتفاق میافته
شاید

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pIDpUtGs376NpBSG1oRBw7BVgJfr_jPyngnsQA5sRdGceeFG_M4TM5czJX99g47T5yxioe70PG_aDILTqGjDjmc7m6ca_Qc5b/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%85%D9%88%D8%B2%20%D9%88%20%DA%A9%D8%B1%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C.JPG?psid=1

همه چیز عالی و سریع. بویی که توی خونه پیچیده بود، مست کننده بود. آدم دلش می خواست بپره توی فر، همراه کاپ کیکها بپزه!!

مزه اش هم خیلی خوب بود.

دست شف درد نکنه.

مروارید جان این ترازوتون کشت من رو
:X

@ نازنین

نازنین جون،

شما لطف دارید. من عشق ترازوی دو کفه ای رو داشتم و این رو هم یه بار از ایران کول کردم آوردم این طرف.

این عکس رو هم مخصوص پریس جون گذاشتم. چون یه بار در مورد ترازو نوشته بودن، که ترازوی غیر دیجیتالی فرقی با پیمانه نداره تقریبا.
من خودم ترازوی دیجیتالی ندارم. گاهی که باید یک چیزی رو خیلی دقیق اندازه بگیرم، یعنی مثلا 5 گرم، با این ترازو اندازه می گیرم.

گاهی توی خونه هامون چیزهایی داریم حتی از مادربزرگ، پدربزرگ هامون که میتونن خیلی بهتر از محصولات امروزی باشن.

قابل شما رو هم نداره نازنین جون.

واااااااااااي چه ترازوي باحالي! ماشالا به اينهمه انرژي. از ايران برديدش اونور آب؟! من تا خونه هم نميتونم حملش كنم
:D
مادر بزرگم از اين ترازوهاي قديمي مثقالي مخصوص طلافروشها داشت كه الان دست زن دايي مژگانمه. احتمالا اون هم گزينه خوبيه واسه آشپزي
:p

كاپ كيك ها عالين و دقيقا همين اتفاق تو خونه ما هم افتاده بود. بوش خوب تو خونه ميپيچه
اصلا من كيكها و بيسكويتهايي كه بو شون بپيچه تو كل خونه رو بيشتر ميپسندم

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/P1010098.JPG
کاپ کیک خوشمزه ای بود
ممنون طیبه جون

بله موافقم کیک خوشمزه ایه و کیکتون خیلی خوب شده

سلام شف عزیز و پرتلاش
کاپ کیک موز و کره بادام زمینی رو درست کردم
همسرم وقتی از راه رسیده بود فکر کرده بود کاپ کیکا کیک یزدی هستند
خلاصه بعد از اینکه یه گاز بهشون زد قیافش دیدنی بود .با تعجب پرسد این چی بود؟؟
منم گفتم سعی کن باکلاس باشی و ذائقت رو به چیزای جدید عادت بدی خلاصه اینکه بعد از خوردن 3-2 تا تازه داشت خوشش میومد :)))
دستت درد نکنه عزیزم بافت نرم و عالی داشت

حتما به طعم کره بادام زمینی عادت ندارن
آقای شوهر هم اولش واسش تازه بود. الان دیگه صبحانه اش فقط کره بادام زمینیع و بس
بله مطمئنا ذائقه ها عوض میشه

راستی طیبه جان بجای موز چه ترکیب دیگه ای با کره بادام زمینی پیشنهاد میکنید؟
آخه دختر کوچولوم با طعم موز مشکل داره و زیاد خوشش نمیاد.برای همین میخوام ببینم میتونم موز و با چیز دیگه جایگزین کنم؟

رسپی های زیادی برای کیک کره بادام زمینی با ترکیب شکلات و یا پنیر خامه ای وجود داره
برای این رسپی خاص من میوه دیگه ای تست نکردم. اما به سادگی میشه موزش رو حذف کرد
اگه احیانا چیزی به ذهنم رسید خبرتون میکنم

خب....چندجا دیدم کیک کره بادام زمینی و سیب هم درست کرده بودن. ولی خودم طعمش رو چک نکردم

کاپ کیک موز و کره بادام زمینی با کرم موزی
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/12/blog-post_01.html

باترکریم با این ترکیبی که فرمودید عالی میشه
البته باترکریم کاسترد یا باترکریم آلمانی بیسش پودینگیه که تازه دیگه اون دنگ و فنگ شربت ساختن رو هم نداره
ایشالا یه پست واسه هفته بعد آماده میکنم
کاپ کیک ها عالی شدن
احسنت

شف جانف
عکسات لود نمیشن
من حدود 10 روز دیگه یه سفر چین میرمف دارم لحظه شماری می کنم زودتر برم اونجا سایت تورو باز کنم و بدون دردسر و با خیال راحت همه عکساتو ببینم!!

آخي نازي
چرا وي پي ان نميخريد
اينترنتي ميخريد ماهي دو سه تومن
من خودم نخريدم ولي بچه ها خيلي راضي هستن
ظاهرا هم قانونيه

سلام طیبه خانم.خسته نباشید.لطفا ساندویچی که بالا گفتید رو آموزش بدید.ممنون

tayebeh jan mishe begin peanut butter cream frosting chejurie tarze tahiyash ? :(
faghat mavadesho begin mifahmam chikar konam :( vaghean mamnun misham :(
mikham vase frostinge in cake estefade konam

mishe mano rahnamaei konin ke cake ((mozo kare badom zamini)) kkhoshmaze tare ya cake ghahve ? :*
 

سلام . می خواستم بدونم توی دستوری مثل کاپ کیک شکلاتیتون مواد با ویسک هم میخورن یا در کاپ کیک گردو و اناناس مواد توی خمیر درشت درشت می مونن ولی این جا شما با همزن برقی میزنین تکلیف چیست؟

به هر كدوم از باتركريمها كه بينات باتر اضافه كنيد درست ميشه

من اين يكي رو ترجيح ميدم

تا مرحله اي كه كره و كره بادام زميني داريم بايد با همزن برقي بزنيم وگرنه كيك خراب ميشه
هميشه كيكهايي كه كره دارن بايد با همزن برقي هم زده بشن
از مرحله موز به بعدش ديگه با دست انجام ميشه يا همزن به مدت كم

میدونی چقدر بهت احترام میذارم بابت این همه خنر و سخاوتت در تقسیمش با دیگران. خیلی قابل تحسینی طیبه جان
چون همیشه کامنت ها رو هم میخونم گفتم دو تا تجربه ام رو هم بنویسم برای بقیه.
اولا بافتش خیلی لطیف و ترد عالی بود، عطر موزش هم عالی
من به جای بادوم زمینی 2 قاشق نوتلا زدم چون دوست ندارن اهل منزل کره بادوم زمینی رو 
خیلی خوب شد، 
یه نکته ی دیگه اینکه خمیر آخرش خیلی سفت بود و من 4 قاشق غذا خوری شیر اضافه کردم تا میکس بشه.

کلا عالییییییییییییییییییییییی 
فردا برای مدرسه پسرم باید ببرمش ممنون که این همه حس خوب میدی به مخاطبت

چقدر عالی که تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتید
احسنت
و نوش جان همه

بسیار خوشمزه! با اینکه کره بادام زمیننیش زیاد نیست، ولی کلاً مزه اش خیلی محسوسه.
من یه مشکلی با کیکها پیدا کردم، اینکه بعد از یک روز که می مونن
روی سطحشون چسبناک میشه. با اینکه من اجازه می دم کاملاً خنک شن و بعد توی ظرف در دار نگهشون می دارم. کاپ کیک هام هم همین طور میشن.
این بار پیچدمشون توی پارچه بعد گذاشتم تو ظرف، ولی بازم همیون جوری شد.
یه جا خوندم به خاطر همزدن زیاد زرده است. همینه علتش؟

كاپ كيكها خيلي خوب شدند

بعضي از كيكها جزء طبقه بندي كيكهاي مرطوب به حساب ميان
خيلي ها فقط دنبال اين مدل كيكها هستند
مرطوب بودن روي كيك مشكلي ايجاد نميكنه
البته اينم بگم من معمولا كيكها رو براي همون روز سرو ميكنم و كم پيش مياد توي يخچال بذارم چون بافت كيك عوض ميشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...