2010/01/14

مارشملو فراستینگ




Frosting فراستینگ یعنی پوشوندن سطح کیک با کرم. کرم های زیادی برای فراست کردن کیک ها وجود داره و من کم کم همه شون رو آموزش میدم ولی امشب نوبت کرم مارشملوه. اسم این کرم رو کرم مارشملو گذاشتند چون یه جورایی مثل مارشملو میشه و در بعضی از رسپی ها توش مارشملو هم به کار میره.

پودر قند يك و نيم لیوان

سفیده تخم مرغ 2 عدد

کرم تارتار ¼ ق چ

آب يك سوم لیوان

وانیل 1 ق چ


سفیده و آب و کرم تارتار و شکر را روی ظرف بخار آب قرار دهید . مواظب باشید کف ظرف با آب جوش تماس نداشته باشد. 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا مثل مارشملو ، کشدار شود.
اگر كرم تارتار نداريد حذفش كنيد



از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کرده و 5 دقیقه بزنید تا سرد شود



کرم را روی کاپ کیکهای آماده بمالید.


با چاقو روی کیکها را صاف کرده و اضافی کرم را به ظرف برگردانید. ( اطراف کیک را تا روی کاغذ بپوشونید)


کرم را باید سریع تا هنوز کاملا سرد نشده روی کیکها بمالید چون بعد از سرد شدن سفت میشود ( و دوباره تبدیل به شکر میشه)



این کرم نیاز نداره که توی یخچال باشه و فقط کافیه که کاپ کیکهاتون رو در ظرفی قرار بدید که درش کاملا کیپ میشه.


رسپی از Bon Appetit

5 comments:

salam.dorooz tart e miveh dorost kardam.hame doost dashtand va koli lazat bordan va goftan bara mehmooni alie..ama khodam yekish ro ham natoonestam bekhoram.kerast esh kheyli shirin bood.mishe be ja darsadi az shekar ard berizim.
mamnoon va khaste nabashi

akhe azize delam...ghorboonet beram, in "crust" 2 va 1/4 livan ard dare va 1 qhaashoqh shekar!!!!!!!!!!!!!!! to chikar kardi ke kheili shirin shode??????????
hich moshkeli nist oon 1 ghashogh ro ham hazf kon! :p rastesho begoo, chikar kardi ke inghadr shirin shode :p akhe oon 1 ghashogh ro baraye shirinish ezafe nemikonim, baraye tord shodane tart ezafe mikonim ;)
vali aslan mohem nist! haminqhadr ke hame lezzat bordand kaafie va lezat bakhsh!
khaste nabashi aziz

طیبه جون اون این فراستینگ قابل نگهدای نیست مثلا اگه چیزی ازش اضافه باشه یا بخوایم از چند روز قبل درستش کنیم؟

انقد خوشم میاد وقتی‌ سفیده زده می‌شه و این شکلی‌ میشه خوشمزه بود فقط نمیدونم چرا با اینکه وانیل ریخته بودم بازم بوی سفیده کاملا مشهود بود نتونستم کیکو با این فراستینگ بخورم مجبور شدم با انگشت اول فراستینگو بخورم بعد کیکو!(برای استشمام بوی کمتر)(چشمک)
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/marshmlowfrosting.JPG

پریس جون اگه وانیل خوب جواب نمیده از اسانسهای دیگه استفاده کن
مثلا بوی اسانس موز خیلی تند تره
من خودم خوشبختانه با ریختن وانیل به نتیجه میرسم
راستی حواست باشه که اسانس زیادی ،ممکنه مواد رو تلخ کنه

نه نمیشه نگهداریش کرد
سفت و خشک میشه

میتونی با بقیه اش مرنگ درست کنی
کاپ مرنگ
یا پاولوا

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...