2010/01/15

شوگر فلاورز


خوب و اما می رسیم به آخرین مرحله این کیک یعنی تزئینش. من تصمیم دارم تزئینهای زیاد و مختلفی رو آموزش بدم و چون همه با تصویر و مرحله به مرحله هستند فکر کنم که دیگه واستون خیلی ساده باشه فقط یه خورده باید ذوق هنری داشته باشید و کمی استعداد نقاشی، که دوست جونام همه شون دارند! واسه بقیه هم سعی میکنم هر از گاهی چندتا کار ساده آموزش بدم که نیاز به هیچ استعدادی تو هیچ زمینه ای (حتی تو شیرینی پزی ) نداشته باشه. مثلا کیکهایی که نیاز به هم زدن ندارند! یا پوشوندن کیکها بدون نیاز به خرج کوچکترین زحمت! تزئین کاپ کیک در عرض 30 ثانیه....خلاصه از این چیزها هم آموزش خواهم داد....حالا اون خانم های حرفه ای غصه نخورند...و نگند این که به درد من نمیخوره! چرا میخوره! مثلا میتونید وقتی مهمون دارید در عرض 15 دقیقه کیک درست کنید و تزئین شده بذارید جلو مهمونا! یعنی 1 دقیقه آماده کردن مخلوط 13 دقیقه پخت و 1 دقیقه تزئین!

خوب دیگه بیشتر توضیح نمیدم و میرم سر اصل مطلب.... در خصوص این خمیر باید بگم که ، چون بیشتر باهاش گل درست میکنند (اغلب غنچه های رز) به "شوگر فلاور پیست" معروفه یعنی خمیر گلهای شکرین. این خمیر ماده اصلیش شکره و بعد از خشک شدن مثل قند (بسته به اندازش) سبک میشه. من امروز قرار نیست گل رز آموزش بدم چون اصلا گل نساختم! من واسه تزئین کاپ کیک موزیم کلی تو فروشگاهها دنبال پاستیلها و آبنباتهای موزی گشتم ولی از شکل و سایز هیچکدوم خوشم نیومد . پس تصمیم گرفتم که خودم درستش کنم. اول خواستم رز بسازم و آموزش بدم ولی بعد دیدم بهتره با یه چیز ساده شروع کنید چون بار اولتونه! خیلی ساده ست و فقط باید یه دونه موز کنار دستتون بذارید و مرتب نگاهش کنید که قوسش رو درست انجام بدید.یه توضیح دیگه هم بدم ... بهتره با یک دهم مواد شروع کنید که اگه خراب شد ، بد نسوزید :p

پودر ژلاتین 1 ق غ

گلوکز 1 ق غ

آب 1 ق غ

پودر قند 1 لیوان



آب و پودر ژلاتین را مخلوط کرده، گلوکز را اضافه کنید ( گلوکز رو میتونید از لوازم قنادی فروشیها تهیه کنید. من گلیسرین خوراکی تو خونه نداشتم. اگه داشتید 1 قاشق به مواد اضافه کنید . گلوکز باعث کشدار شدنش میشه و گلیسیرین باعث میشه که به دستتون نچسبه)


مواد را روی بخار آب قرار دهید تا کاملا حل شوند. (من 1 دقیقه توی مایکروفر قرار دادم)




حالا پودر قند را اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیر یکدستی بوجود آید. ( شکر را چند بار آسیاب کنید و الک کنید. اینجا توی تصویر من هنوز زیاد ورز ندادم که یه دست بشه. راستی اگه نیاز بود بیشتر شکر اضافه کنید. خمیر نباید به دست بچسبه )



با رنگ خوراکی مقداری از خمیر را رنگ کنید ( من از رنگ زرد "لمون یلو" خوراکی "ویلتن" آمریکا استفاده کردم که در واقع ژل خوراکی رنگیه و چون خیلی غلیظه ، خمیر رو شل نمیکنه. کافیه با نوک خلال دندون کمی رنگ روی خمیر بزنید و ورز بدید تا یکدست شه. قیمتش الان 3 تومنه ولی اصلی و تقلبی داره پس حواستون جمع باشه)



مقداری از خمیر را کف دست رول کنید و به آن شکل موزی بدهید( خوب توی این تصویر دیگه خمیر من فرم گرفته و آماده ست. قبلا گفتم که باید یه موز جلو روتون باشه که ازش الگو بگیرید. ساده ست ، فقط اول لوله کنید و بعد سر و تهش رو باریکتر کنید. در آخر هم تهش رو با نوک دو انگشت ، ریز لوله کنید و با ناخن یا چاقو یه خط برش مایل بهش بدید که کاملا فرم موز به خودش بگیره)



دقیقا همینطور که در این تصویر می بینید. می تونید هر دو تا موز رو کنار هم بذارید و یا تک تک.



موزها رو روی کاغذ روغنی بذارید تا یکی دوشب بمونه و خشک بشه ( اگه عجله دارید همون موقع بذارید روی کاپ کیکها و سرو کنید اشکالی نداره)

ساختن رز کلی دنگ و فنگ داره ولی اگه دوست داشتید میتونید میوه های دیگه رو امتحان کنید و یا حتی اشیای دیگه و یا حتی دایره های رنگی درست کنید و یا با قالب بیسکوییت گل بزنید و هزار تا ایده دیگه که خودتون استادترید

18 comments:

salam dasttet dard nakone.alie.in rojina mano khafe karde,hamash iedeh haye fashen dar morede keyk mide.mikhad bebare mahd puz bede!fekre aberooye mamanesh kam ke nist.!mavadesho begiram dast be kar misham.rasti dirooz em en kookiz sakhtam.kheyli khoob shod.mamnoon.dar morede oon harfa ke avale in kar zadi,kheyli alie.montazerim

oooooooooooooooooooh che khoob :p
pas Rozhina khanom az alan too fekre az hame sar bashe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! man az in dokhtara giram biyad khodkoshi mikonam!
rasti baraye mnm's cookies midadi khodesh mnm ha ro bechine! kolli zoqh mikard!
are oona ram hatman aamoozesh midam!
felan ke marizam va oftadam sare ja! asr ham nobate dandoon daram ...az tars az dishab daram sakte mikonam! alan ham bad joori stress gereftam.... age zende moondam....hatman aamoozesh midam

merciiiiiiiii lotfan rosesham amoozesh bedin !!!!!!!!
lotfan marzipane khoobam amoozesh bedin lotfan har chi mikhayn amoozesh bedino zoodtar amoozesh bedin digeeeeeeee

hahaha akhe chaqh misham inhame shirini bekhoram! man be zoor khodam ro qhalami kardam heife baz gonde sham!!!
vali baashe sa'i mikonam

طیبه جون مرسی از راهنمائت.فکر می کنم با همین شروع کنم بهتره.نه که خیلی حرفهای هستم.
یه چیزی گلیسیرین واز کجا بگیرم؟؟
بعد این شکلها که می سازیم چند وقت می مونه؟می شه مثل شکلهای شکلاتی تو فریزر نگه داشت واسه مهمونی استفاده کرد؟
یه سوال دیگه (اخریشه به خدا)طیبه جون فکر میکنی قنادی ها قبول میکنن که چند تا رز واسم درست کنن؟؟؟(تا وقتی که یاد بگیرم

والا من قنادی ها رو نمیدونم درصد محبتشون تا چه حده

گلیسیرین رو من از سوپرمارکت خریدم ولی اگه پیدا نکردی برو داروخونه ها بگو گلیسیرین خوراکی میخوام

چرا با مارشملو درست نمیکنی؟ ساختن اون که راحت تره مارشملو هم که تو مغازه ها پیدا میشه
خیلی راحت تره

گل ها رو من میخوام یاد بدم ولی هنوز وقت نکردم
به جای گل یه چیز دیگه درست کن مثلا کتاب یا ماشین یا یه چیزی که بهش علاقه دارند

میشه توی اتاق هم نگهش داشت. ولی درصورتی که کیکت بدون کرم یا خامه باشه. اگه کرم داره توی یخچال تا یکی دو هفته جواب میده توی فریزر هم میگن خوب میمونه ولی باز کرم نباید داشته باشه
فوندانت بعد از خشک شدن مثل قند میشه به همون سفتی یه همون شیرینی
پس میشه توی فریزر تا ابد نگهش داشت
ولی کیک رو اگه فریز کنی دیگه اون کیفیت رو نداره. بعد از یخزدایی مزه زیاد خوبی نداره
من از این کارها هم کردم
مزه اش بد نیست
ولی مثل اولش نمیشه
فوندانتت هم که سفت میشه
بهتره یکی دو روز قبل از مهمونی تزئینات روی کیک رو آماده کنی و روز مهمونی کیک رو تکمیل کنی که تازه باشه
چون در هر صورت ملت فوندانت رو به دلیل شیرینی زیاد نمیتونند بخورن
من البته با قهوه خیلی تلخ میخورم

اگه کاور کیکت فوندانت باشه با چای یا قهوه میشه راحت خوردش چون نازکه و زیاد شیرینش نمیکنه

یه نصیحت مادرانه هم بهت بکنم ... هیچوقت برای بار اول چیزی رو واسه مهمونی درست نکن که استرست میره بالا

مرسی طیبه جون. از راهنمائیت

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/marshmlowfrosting.JPG#resId/2172BC176E9E469F!275
وای که چقدر درست کردن اینا حل میداد واقعا لذت بردم کاش وقت کنی‌ گل و میوه‌های دیگه هم آموزش بدی

وااااااااااای کولاکه
چی کار کردی دختر
خیلی حرفه ای شده
کاملا موز شدن
عالیه
عالی

سلام گل خانوم
آيا ميشه اين خمير رو هم مثل فوندات نگهداري كرد؟

اگه دستور فوندانت رو تا به حال ديده باشيد متوجه ميشيد كه مواد اوليه اش تقريبا مثل فوندانته. پس همون شرايط فوندانت رو در موردش اعمال ميكنيم
و البته بعد كه از يخچال بيرون مياريم بايد به دماي اتاق برسه و با ورز دادن درست ميشه

و اما حرف آخر:
سلام دوست عزیز من که هر کاری کردم نتونستم عکس واست بفرستم کلی هم اسرار کردیم که به وبمون سر بزنید که این آرزو ظاهراء...... بگذریم طیبه جان فقط دوست داشتم ببینی عکس رسپیهاتو و بکی شاگرد خوبیم یا نه همین. وسلام

@ zeinab

دوست عزیز،

اگر قسمت کامنتها رو دنبال کرده باشید، حتما متوجه شدید که شف حدود 6 هفته ای هست که نتونستن به وبلاگ سر بزنن، چون به اینترنت دسترسی ندارن.

کارهاتون رو دیدم زینب خانم
شما واقعا هنرمند هستید. کارها یکی از یکی زیباترن

سلام بسیار ممنون از چیزهای زیبایی که آموزش میدید
چطور میتونم عضو بشم؟

ممنون از آموزش ها ی جامع تووووووووووون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...