2010/01/16

کیک پته مرغ


این ساندویچ های ظریف و شیک رو یک شب که خونه مامانم مهمون بودم خوردم! همینطور که همه مستحضر هستید مامانم شدیدن در امر آشپزی تبحر داره و ایراد تو کارش پیدا نمیشه و همیشه هم دنبال غذاهای جدید بوده و سرش بره، غذاش رو بدون تزئین سرو نمیکنه! و گاها همه از گشنگی می میرند تا "مامانی خانم" تزئین غذاشون تموم شه ( منظورم از "همه" ، خودمه!)

در اصل، کل جریان آشپز و خصوصا شیرینی پز شدن من هم مربوط به تشویقهای مامانم میشه و اینکه من در کنارش از 9 سالگی شروع به کار کردم. خلاصه اینکه این غذا رو که دستپخت مامانم بود خوردم و با وجود اینکه من از همه چیز خیلی کم میخورم که چاق نشم، این یکی رو تا نفس داشتم خوردم! فرداش هم باز واسه ناهار خوردم!!! واسه آقای شوهر هم حتی یک ذره باقی نذاشتم! به قول مامانم "نوش جونت!" ....البته بعدش مجبور شدم کلی دوچرخه سواری کنم تا از خجالت "وجدانم" در بیام!

چون شدیدا خوشمزه ست و قیافه اش هم خیلی شیکه و به درد جشن تولد میخوره ؛ تندی درستش کردم که واسه تولد "ترنم جونم" آپشن خوبیه!


نان تست 8 عدد

ران یا سینه مرغ 1 عدد( و یا کمتر. مثلا نصفی. بستگی به خودتون داره. من نصف استفاده کردم)

تره خوردشده 2 ق غ

تخم مرغ آبپز 1 عدد

مایونز 2 ق غ

ماست خامه ای 3 ق غ

گردو ¼ لیوان ( ویا کمتر. ویا هیچی!)

نمک و فلفل



حاشیه نان تست ها رو ببرید و توی قالب بچینید ( خوب فکر کنم نیازی نباشه که توضیح بدم که میتونید از هر ظرفی که دوست دارید استفاده کنید. حتی سینی هم جواب میده. یعنی لازم نیست که از اطراف مهار بشه. فقط باید یه ظرف دیگه با همین اندازه داشته باشید که روش قرار بدید)





مرغ رو آبپز کنید و ریش کنید( من شخصا در اینجور موارد؛ یعنی مواقعی که قراره مرغ ریش ریش بشه از تیکه های ریز استخوندار و بال و کمر و ... اینجور جاهای مرغ استفاده میکنم. یه کار دیگه هم که همیشه انجام میدم اینه که وقتی یه مرغ کامل میخرم ، سینه اش رو فیله میکنم و اینجوری دو تا تیکه فیله مخصوص استیک دارم. پیشنهاد میکنم که سینه مرغهاتون رو جدا سیو کنید واسه غذاهایی که قراره آموزش بدم! پس متوجه میشید که یکی از اون تکه های استخون داری که گفتم همین تیکه ست که کلی گوشت بهش چسبیده...خلاصه این کاریه که من میکنم...شما از همون سینه یا رون درسته استفاده کنید! آهان...یه نکته دیگه... آب مرغ رو فیریز کنید. من توی یک لیوان یک پلاستیک "زیپ لاك" قرار میدم و اینطوری واسه زیپ لاكم یه قالب درست میکنم. و چون قالبم یک لیوانه ، اینجوری پرشنهام به اندازه یک لیوان خواهند بود . بعد آب مرغ رو توی زیپ لاك میریزم و در یک ظرف پلاستیکی یا فلزی توی فریزر قرار میدم. وقتي يخ زد هواش رو خارج كرده ، زیپ " زیپ لاك" رو میبندم و اینطوری برای غذاهایی که به یک لیوان آب مرغ نیاز داره ، پرشنهای آماده یک لیوانی دارم!)

در میکسر 2 قاشق ماست خامه ای بریزید و با مرغ ها میکس کنید


مایونز را اضافه کنید ( در دستور اصلی 1 لیوان مایونز وجود داره که من به 2 قاشق تقلیلش دادم و تازه از مایونز کم چرب استفاده کردم. ولی اگه شما با مایونز مشکلی ندارید بیشتر بریزید)



تخم مرغ را اضافه کنید و پس از میکس کردن بچشید و اگر نیاز بود 1 قاشق ماست خامه ای اضافه کنید ( و یا بیشتر!)



تره و نمک و فلفل اضافه کرده و روی نانها از نصف مواد بریزید ( تحت هیچ عنوان تره رو حذف نکنید چون کل طعم و مزه اش به همین تره ست)


یک لایه نان روش بچینید



و بعد بقیه مواد پته رو روش بریزید



توی یک زیپ کیپ گردو ها رو بریزید و بکوبید تا پودر بشه( اگه نمیدونید زیپ کیپ اصلا چی هست...توی تصویر در پایین، همینی که توش گردوه، خودشه) . نصفش رو روی پته بریزید



حالا روش یه ظرف نسبتا سنگین بذارید (روش اول یه کیسه فریزر بذارید که مواد به ته ظرف رويي نچسبه) بعد برای 10 تا 12 ساعت توی یخچال قرار بدید . یا مثل من شب قبل درست کنید تا واسه فردا ناهار آماده باشه. وقت زیادی نمیبره و سریع آماده میشه. پس از قیافه اش نترسید ! ( اوه ... یادم رفت بگم...اصلا این جریان توی یخچال گذاشتن واسه اینه که مواد خوب به خورد نونها بره و کاملا یکی بشه و قالبی از آب دربیاد.) راستی من از در این پیرکسه به عنوان ظرف دومم استفاده کردم و چون ارتفاعش از خود ظرف کمتر بود، وزنش هم کمتر بود.



در آخر بقیه گردوها رو روش بریزید و سرو کنید. من برای تزئینش از گریپ تمیتو و بلک آلیوز استفاده کردم :p ولی یه گزینه دیگه اینه که از دو رنگ زیتون سیاه و سبز استفاده کنید. یعنی سر خلال دندون بزنید و فرو کنید توی کیکها.

این غذا اسم نداشت و چون موادش خیلی به پته شباهت داشت این اسم رو واسش انتخاب کردم ( من پته های زیادی درست میکنم که کم کم آموزش میدم. گفتم پته زیاد درست میکنم... دلیلش اینه که واسه ما پیرزنها خوردنش راحت تره ننه جون !!!)

37 comments:

salam. khaste nabashi.kheyli khoobe ke injor ghazaha ro ham yad midi.rastesh az ghazahaye tekrari khaste shodam.

hatman! akhe man ghazaye tekrari doost nadaram :p

درستش کردم. :)
البته گرد بود. ضمنا روی لایه میانیش کنجد ریختم. خانمم این یکی رو پسندید و از شما و مادر گرامی تشکر کرد.
راستی اون فرنچ تستها وقتی تو یخچال موند تبدیل به یک شاهکار شد.

بازم ممنون

به به
نوش جان

البته من تا به حال هرگز برام اتفاق نیافتاده که فرنچ تست رو توی یخچال بذارم! چون همون لحظه خوردمش

سلام چف جون.واقعاااااا با سليقه ايد و من و مامانم همش تو بلاگ شما مي چرخيم.ولي متاسفانه هنوز وقت نكرديم چيزيشو درست كنيم.صميمي و دوست داشتني هستيد.تا پس فردا تولد بابام شروع كنيم.انقدر كه همشون خوشگلو خوشمزه ان نميدونيم كدومارو سلكت كنيم.باززم مرسيييييي.باز برميگردم

نمیدونید چقدر خوشحال میشم اگه کسی رو خوشحال کنم
ایشالا چیزای خوشمزه ای واسه تولد بابای عزیزتون درست میکنید
تولدشون مبارک

عزیزم
نمی دونم چرا نمی تونم عکس ها رو ببینم..........
میشه راهنمایی ام کنید؟
ممنون

عجیبه چون من همه رو میبینم...شما احتمالا پشت فیلتر هستید. باید با "آی اس پی" تون تماس بگیرید
بگید چکش کنن

http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=gosswv7nsvz0wklk0zq.jpg

بله اين هم اونيه كه بايد باشه
آفرين

این هم پته مرغ من

http://www.bilder-space.de/bilder/2bbd70-1282059866.jpg

خیلی شیک و خوش طعم هست و عالی برای رژیم، چون انفدر سنگین هست که زود آدم رو بگیره:دی
و البته برای اولین بار من یه غذای جدید درست کردم و آقای شوهر مشکوک نبود بهش!

واااای چه ناز
و چه نی نی گوجه های خوشگلیییییییییی

آره ... آقایون سخت میپذیرن
ولی سختیش به 50 سال اول زندگی مشترکه

ممنون شف جان اما یه تقلبی صرت گرفته اونجا!
تزیینش با گوجه و زیتون سیاه نیست. چون به سایز پته های من نمی خوردن!:دی

با Heidelbeere و Johannisbeere
تزئین کردم:دی

اوه متوجه شدم
جالبه
فکر کنم چون ترشه مشکل طعمی توش بوجود نیاد
در هر حال خیلی خوشگل شده

سلام شف عزیز
من امروز کلی توی وبلاگ شما دور دور زدم .
خیلی از دستوراتی که گذاشتید ، حتی یک دونه از عکس هاش هم قابل دیدن نیست و با توجه به اینکه این مورد خیلی به نابلدهایی مثل من کمک می کنه خواهش میکنم یه فکری به حال ما فقیر بیچاره ها بکنید
ارادتمند

مقش شب:


http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1prsXK0mbm3Ho2Ega1Km_XpxgHquQ6kJqXC_85DNFX4yBIkVe6PNrBT3hTlI3fDLu0dGpYRRr_mMVS_lLj4v5UG1z-H0fx1yPH/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%BE%D8%AA%D9%87%20%D9%85%D8%B1%D8%BA.JPG?psid=1

خب باید بگم که من این پته مرغ رو خیلی خیلی وقت پیش درست کرده بودم و حقیقتش یادم هم رفته بود نکاتش چی بود!! ولی از اونجایی که چند وقتی هست خودم رو عادت دادم که نکات دستورها رو سریع توی بخش خودش توی سیستمم بنویسم، می تونم الآن مثل بچه خوب بگم که چه کردم.

ما که اینجا تره نداریم، من هم به جاش از همون گیاهی که شف رو یاد گندمی می انداخت و مزه سیر می ده استفاده کردم. البته مزه اش چیزی بین موسیر و سیر و تره است!! پیدا کنید پرتقال فروش را.

یک سینه مرغ رو با پیاز و زدرچوبه گذاشتم پخت و با مایونز و کرم فرش و بقیه ماجرا.

چیز صافی که بتونم روی ظرفم بذارم نداشتم و بعد از کلی تفکر، دو تا از کاستهای موزیک اقای همسر رو دورش رو سلفون پیچیدم و گذاشتم روی ظرفم و روی اون هم یک چیز سنگین گذاشتم. بعدش رفتم که بخوابم یکهو یادم آمد یادم رفته کاست ها رو از توی جلدهاش در بیارم!! یعنی قیافه اقای همسر دیدنی بود ها!!

نان تست بعد از یک روز اصلا و ابدا نرم نشده بود، کاملا فرمش رو حفظ کرده بود.

روز بعد که اقای همسر خوردنش گفتن: این نون تست توش بود؟!! من هم گفتم نه!!!

چون آقای همسر سرشون رو هم بزنید نون تست نمی خورن، ولی این رو خوردن و خیلی هم خوششون آمد.

آیکون یک عدد مروارید بسیار بدجنس. پریس جون دفعه بعد که خواستید مجسمه من رو بسازید، به جای من یک جادوگر بسازید!!

خیلی خیلی خوشمزه در عین سادگی. دست شف و مامانی خانم شف هم درد نکنه.

كلي خنديدم
:p
تنها راهش همينه كه نگيم توش چيه
ولي راست ميگي اگه شب تا صبح بمونه يك تيكه ميشه و نميشه حدث زد چطوري ساخته شده
مامانم مرتب اين رو واسمون درست ميكنه و همه خيلي دوستش دارن. آخرين بار هم جات خالي يه شب تو عيد درست كرد رفتيم كنار دريا واسه شام

برشهاي كيكتون خيلي خوشگل شده و دلم خواست! امروز به ماماني خانم سفارش ميكنم كه چون مرواريد جون از اين درست كرده واسم درست كن
:D
فكر كنم خيلي خوشحال شه چون من اصلا اشتهاي هيچي رو ندارم و اعصابش رو خورد ميكنم
:p

این هم از مشق شب من.
کیک پته مرغ که فوق العاده راخت، خوشمزه و شیک می باشد.
به نظرم یه غذا، پیش غذا و کنار غذا کامله :) بستگی داره به چه دیدی بهش نگاه کنید.
طیبه جان عالی بود. از طرف من هم از مادرتون تشکر ویژه کنید.
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/93/

چه شیک و خوشگل شده منیر جون و موافقم . همه میپسندن. و معمولا من تا تهش رو در نیارم پا نمیشم
:D

خییییییلی خوشمزه بود
ما اینو در دو وعده و یک میان وعده خوردیم وعده ی دوم خیلی خوشمزه تر شده بود
چون طعم تره به خوردش رفته بود
مرسی بابت این رسپیه عالی
کیک پته مرغ:
https://picasaweb.google.com/107589913921529329176/Food#5698545929979671314

هم عقيده هستم روز بعد بهتر ميشه
كارتون مثل هميشه عالي

ممنون از توجهتون دوست عزیز

سلام شف جان لایه آخر هم مواد رو میریزیم رو نون بعد گردو میریزیم یا نه روی نون فقط گردو میریزیم؟

نه ديگه نون نميخواد روي مواد گردو ميره

چقدر جالباز اون ريحونها هم خيلي خوشم اومد

ممنون از شما و مامان خانوم محترمتون :) 

طیبه جون میگم منظورت از این که یه ظرف سنگین میذاریم روش اینه که ظرفو روی مواد میذاریم! یااینکه روی خود ظرف؟مثل در قابلمه که میذاریم روش؟و اینکه گفتید پلاستیک میذاریم یعنی ته ظرف میذاریم که بعدا راحت درش بیاریم؟یعنی  اگه نذاریم بعد که خودشو گرفت نمیشه برشش زد؟ببخشید که اینقدر مزاحمت میشم.

بذاريد هم خوبه ولي نه نذاريد اصلا نميچسبه چون نون تست خشكه دليلي نداره به ظرف بچسبه

پلاستيك رو روي گردو ها ميذاريم كه به پشت ظرف روييش نچسبن
به كل ساندويچ بايد فشار وارد شه كه كمي پرس شه و خودش رو بگيره. واسه همين ميگم يه چيز سنگين

سلام
اینم کیک مرغ ما فقط یه نکته اینکه اگر کمی هویج پخته شده بهش اضافه بشه خوشمزه تر میشه :D

بسیار زیبا
احسنت
بله میشه با ذائقه تنظیمش کرد

من نمیدونم چطور بعضیا میگن ما اینو درست کردیموتو دو سه وعده خوردیم ما که اثری ازش واسه وعده ی دوم
باقی نذاشتیم

منم تا همين حد بهش علاقه دارم. واقعا طعمش خوبه

سلام خوب بود ولی با من جور در نمی اومد چون بعد خوردن مایونز عذاب وجدان میگیرم ممنون شوخی کردم ببخشید تزیینش جالب نشد چیز میزی پیدا نکردم تشکر

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...