2010/01/18

کاپ کیک ماست


 من واسم پیش نمیاد که 3 تا کاپ کیک رو با هم بخورم ...ولی در مورد این کاپ کیکها دقیقا یه همچین کاری کردم!!! آخه شدیدا خوشمزه بود! روش ترد بود و توش اسفنجی مثل ابر و طعم کره و عطر وانیل آدم رو وادار میکرد تا یکی دیگه هم بخوره ببینه دفعه قبل درست تیست کرده بوده یا نه! رسپی این کاپ کیک ، آخر سادگیه و خیلی سریع آماده میشه ولی طعمش اینقدر خوبه که دیگه تا آخر عمرتون از بیرون کیک فنجونی نمیخرید! جدی میگم!!!

کره 250 گرم
شکر 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
ماست ½ لیوان
آرد ½ 1 لیوان
بیکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1 ق چ



فر رو روی درجه 170 قرار دهید. کره و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شه سپس تخم مرغها رو دانه دانه اضافه کنید.


بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کرده ؛ ماست و سپس  رو به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ( کیفیت کیک رو حال میکنید! بیشتر مثل یه کرم میمونه!)


کاغذهای کاپ کیک رو توی قالب ها بچینید


مواد رو توی قالب بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید ( لازم نیست روشون رو صاف کنید. خودش درست ميشه!)


این مقدار مواد به من 18 تا کاپ کیک داد .

کیکش خیلی عالی میشه. طعمش حرف نداره. بسيار بسيار خوشمزه! بسازید که غفلت موجب پشیمانیست!

برگرفته از Yochana's cake delight

85 comments:

سلام
من از این کیکهای فوق الذکر خوردم
واقعا خوشمزه بود
هر چی بگم نمیشه عین خوشمزگی رو منتقل کرد
ولی اگه توصیه آخر شف رو جدی بگیرید و کیک پز خوبی باشید ممکنه به یه جاهایی برسید!!! پس امتحان کنید

salam &khaste nabashi.adres bede berim begirim.

mishe fondanto amoozesh bedin ba ye gole khoshkele sade az fondant ? man har ja too sitetoon migardam dastoore fondanto nemibinam. mishe jaye fondant chizi dorost konim ke khoshmaze ham bashe ?

این لینک شوگر فلاورز یا همون فوندانت
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html
این هم لینک مارشملو فوندانت که هم ساده تره هم همون کیفیت رو داره
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html
خمیر مارزیپان خوشمزه میشه که از چرخ کردن بادام و شکر و بعضا سفیده تخم مرغ درست میشه که من قبل از راه انداختن این سایت یک کیلو درست کردم و طول میکشه تا تموم شه و دوباره درست کنم که بخوام مرحله به مرحله آموزش بدم ولی دستورش توی اینترنت پره اگه عجله دارید
اما باید توضیح بدم که رنگش کمی کرم رنگه و هرگز به سفیدی و زیبایی فوندانت نخواهد شد و برای رنگهای تیره خوبه و تفاوت رو احساس نخواهید کرد ولی باز هم به خوبی فوندانت فرم نمیگیره و چسبندگیش کمتره و برای کاور کیک مناسب نیست و ترک میخوره و نمیشه کیکهای بزگ رو راحت به خوبی و بی نقص پوشش داد. فقط برای عروسک یا گلهای کوچیک خوبه
اما اگه طعم بادام رو دوست دارید مارزیپان طعمش تقریبا مثل لوز بادامه من اون حاجی فیروزم رو از ترکیب مارزیپان و فوندانت درست کردم که زیاد شیرین نباشه اون رنگ مشکیه مارزیپانه و قرمزه فوندانته اگه دقت کنید تفاوت کیفیت رو توی عکس شاید ببینید. فوندانت زیباتره
موفق باشید

خب این هم از یکی دیگه از مقش های من

آی این کاپ کیکه نرم و لطیفه، آی نرمه. حتما تستش کنید.

http://www.bilder-space.de/bilder/8825ad-1278968517.jpg

به به
مرسی مروارید جون. خیلی خوب شده.
تبریک من را پذیرا باش

اوووووووووووووو... عجب رنگی عجب ظاهری ( و حتما باطنی) عجب مجسمه ایییییییییی

بله موافقم که خیلی طعمش خوب میشه

ممنون شف جان
کاپ کیک فوق العاده پوک و خوشمزه ای بود.
می بینید چه منظم هم هستند! پشت سر هم صاف وایسادن!
http://picasion.com/pic28/ccbe0a85e6f5ea020c8be1db93c88d4c.gif

بله رسپی خیلی خوبیه
و البته پزنده اش حرفه ای بوده
چه تزئین گرووووووونی
:p

وای سر این تزئین مهمونا دستم انداخته بودند!
می گفتن اینا می خوان برن عروسی یا از عروسی اومدن!!!!!!!!!!!
دست شف درد نکنه خیلی ممنون.
تازه دختر خواهرم رفته خونشون اس ام اس داده ............... و وصف خوشمزگی کرده!

شف جون من این کاپ کیک رو درست کردم و همه دستورات رو موبه مو اجرا کردم ولی
.......
......
.....
....
...
..
.
نمیدونم چرا اینجوری شد عالی شد عالی
وای دستت درد نکنه تا حالا کیک به این پفکی نخورده بودم خیلی خوشمزه بود یه عالمه برات بوس میفرستم براتتتتت

من مدتهاست که وبلاگ شما رو دنبال میکنم و امروز طبق فرمایش شما کامنت میذارم
مرسی برای همه خوبیهات

@مریم :
احسنت بر شما مریم جون

@ghazale:
محبت دارید

طیبه جان
یک سوال مهم که توضیحشو نتونستم جایی از وبلاگ
پیدا کنم
اینکه مقدار قاشق مربا خوری منظور چقدره/
چون من از پیمانه های استاندارد دارم اما فقط چایخوری و غذاخوری داره
من کاپ کیک ماست رو درست کردم اما خیلییی پف کرد
و تهش هم طعم تلخی داشت
فکر کنم مقدار مربا خوری را درست نفهمیدم

بله بیکینگ پودر زیادی باعث تلخی کیک میشه
سایزش برابر با همون ق چ هستش. من عذر میخوام
اصلاحش کردم

سلام،يه سوال كلي . دستورهاي كاپ كيك حتما بايد توي قالب كاپ كيك پخته بشه؟همين دستور اگه توي قالب بزرگ پخته شه مشكلي پيدا ميكنه؟

بله فقط زمان پختش زیاد میشه
بعد از نیم ساعت باید با تستر یا کارد چکش کنیم که مغز پخت شده باشه

من امروز این کاپ کیکو درست کردم
طعم و عطرش فوق العاده رویایی بود
خیلی خوشمزه و پفکی شده بود، تو دهن آب میشه
ممنون عزیزم
فقط من یه ایراد کلی تو تهیه کاپ کیکا دارم و اونم اینه که به محض خاموش کردن شعله [حتی بدون اینکه در فر رو باز کنم یا سینی کاپ کیکو بیرون بیاردم] پف کاپ کیکا میخوابه و وسطش تحلیل میره.
نمی دونم ایراد کار چیه!

راستی یادم رفت. دو تا عکس از کاپ کیکام دارم . ممنون میشم اگه ببینی و بگین ایراد کارم کجاست.
http://www.ecapic.ir/image3/ECA-110129194607.jpg

http://www.ecapic.ir/image3/ECA-110129194822.jpg

لزومي نداره كه همه كاپ كيكها گنبدي شن (بستگي به رسپيش داره. و اينگه اول تخم مرغ و شكر رو بزنيم يا اول كره و شكر!). ولي اينكه پفش ميخوابه هيچ دليلي نداره جز فر. كاريش هم نميشه كرد
البته يه كاري كه ميشه انجام داد اينه كه حرارت اوليه فر زياد نباشه
پس با درجه كمتري بايد كار كنيم . البته هميشه هم جواب نميده. چون بستگي داره به ميزان عايق بودن ديواره فر

به نظر من كه كاپ كيكها خوب شدن

https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&sa=572946424#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=3&id=2172BC176E9E469F!201!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!768&sc=photos

من کاملا دیرم شده بود این عکسو خبلی با عجله گرفتم

واسه بار دوم درستش کردم من 60 گرم از شکرش کم کردم ولی به نظرم اومد شکرش کم نشه بهتره
کیک واقعا تو دهن اب میشد ولی به دلیل کره زیاد همه کاپ کیکام از لاینرا جدا شدن!
مرسی

پریس جون از کیفیت عکسه یا اینکه کلا روش طلایی نشده بود. البته اگه مغزپخت شدن یعنی اینکه کامل پخته بودن

من الان در حالی دارم این کامنت رو می ذارم که کاپ کیک هام تو فر دارن می پزن :دی
راستش دیدم گفتی که قالب 6 تایی رو 2500 خریدی! و شاخام همینجوری زد بالا! راستش من مارک پرستیژ رو فکر کنم 11 تومن خریدم!! می شه بگی اینو از کجا گرفتی؟؟ خیلی هیجان زده شدم!!

پ.ن: عکس کیک هام رو در کامنت بعدی می ذارم :)

نه من خودمم پرستیژم رو گرون خریدم. اینا کاورشون تفلن نیست و زود لک میگیره
ولی اون فروشگاهه هم سریع گرونش کرد
و اصلا تو شهر ما نیست
شهرمون وحشتناک توش همه چی گرونه

منتظر عکسهای زیباتون هستم

سینی کاپ کیک 12 تائی مارک پرستیژ تو تهران 22-20 هزارتومنه و محصولاتش شرکتیه و الان تو اکثر لوازم خونگی فروشیهای خوب هست
چند وقت پیش من قالب تارت پرستیژ رو خریدم 17 هزارتومن .محصولاتش گرونه ولی با کیفیته.ماکه نمی خوایم هر روز قالب بخریم پس یه بار بخریم و یه چیز خوب باشه بنظرم بصرفه تره

دوباره سلام :)
دختر این کیک واقعا خوشمزه بود. بافت نرم و پفکیش و شیرینی به اندازش و سبکیش همه چیش عالی بود.
http://bearhome.persiangig.com/weblog/yoghurt-cupcake.jpg
http://bearhome.persiangig.com/weblog/yoghurt-cupcake2.jpg
:)
@ سیمین: پرستیژ واقعا محصولات خوبی داره اما گرونن واقعا :)) ادم دردش میاد خوووووب
ولی از طرفی هم راست می گی. مگه آدم چندبار قالب می خره. من که واقعا راضی ام ازش.

من موندم پرستیژو اینقدر گرون میفروشن گرونا رو چند میفروشن!!!!!!!!!!!!!!!

قیمت محصولات پرستیژ اینجا مناسبه رو به پایینه!

وااااااااااااااو
اینو بهش میگن فودوگرافی
ماشالا
واقعا چشمنوازه

جسارتا از چه لنزی استفاده میکنید؟

قربونت برم مهربون. شما خودت انقدر هنرمندی آدم رو با تعریفات شرمنده می کنی.
لنزم 18-200 اف اس ه.
لنز زیاد خوبی نیست. یه 70-200 دارم اگه با اون بندازم کیفیت عکسم چند برابر می شه. ولی چون سنگینه تنبلیم میاد درش بیارم :))

ما متاسفانه فود فتاگرفر ایرونی خوب نداریم
یعنی عکاس خوب خیلی داریم
ولی ندیدم توی اینترنت کارهای خوبی از عکاسی از غذا گذاشته باشن
ولی شما که اینقدر کارهاتون عالیه و وارد فودوگرافی هم شدید باعث خوشحالیه

آهان پس شما دستی زومش میکنید
من لنز پنجاه میل گرفتم که میگن مخصوص فودوگرافیه
ولی هنوز باهاش خوب راه نیافتادم و معمولا یک نقطه از آبجکت رو فوکس میکنه. در صورتی که من نقاط فوکس رو روی کل آبجکت تنظیم کردم
اما واسه کسی که تازه دوربین دست گرفته و هیچ مطالعه ای هم نداشته همینم خیلی خوبه
:D

منتظر دیدن کارهای زیباتون هستم. به آدم انرژی میده

سلام
اینم کاپ کیک من خیلی خوشمزه بود
ممنونم از رسیپی
زهرا

عكسهاشم با مزه شده
نوش جان

 tayebe jan che tafavoti beyne in 2 halat ijad mishe ,inke aval kare va egg ra ham bezanim ya kare va shekar?

معمولا وقتي كره داريم اول كره و شكر رو هم ميزنيم
مگه اينكه كره مذاب باشه

وقتي تخم مرغ و شكر اول زده ميشه معمولا روش گنبدي شكله

تفاوتي در طعم نداره

salam tayebe jan .kheyli kheyli mamnoon az in hame zahmati ke mikeshi va dastoorat ro moo be moo vasamoon minevisi.man ta hala har chi az inja dorost kardam aaaliii shode va be hameye dokhtaraye famil inja ro moarefi kardam.
tayebe jan man dishab cup cake mast ro dorost kardam tamo boosh ali bood vali karash kheyli ziyad bood yani hameye dastemoon charb shode bood man 250 gr kare rikhtam nemidoonam eshteba kardam ya kojaye karam eshtebah boode ?!

 دوست عزیز،

ازتون خواهش می کنم به فارسی تایپ کنید.

ميتونه از آردتون باشه
ميدونيد كه استاندارد نيستن
كمي آردش رو زياد كنيد
ميتونيد كره رو نصف كنيد
يك ليوان روغن در آخر بهش اضافه كنيد
ولي مطمئنم كه ايراد از ميزان كره نيست

سلام طیبه جان ببخشیدچندتا سوال داشتم،وقتی کره(روغن)رو با شکر مخلوط میکنیم یعنی باید اونقدر بزنیم که شکر حل بشه؟تخم مرغ هارو فقط در حد مخلوط شدن میزنیم یا...؟مرحله آخر که ماست و آرد رو اضافه میکنیم با همزن باید بزنیم؟(برای اینکه گفتید خوب مخلوط بشه) ببخشید اگه بخوام این کیکوتوی یه قابلمه 23 سانتی درست کنم که ارتفاع هم داشته باشه همین مقدار خوبه یا باید اضافه بشه؟راستی گفتید برای اینکه کیک ارتفاع داشته باشه علاوه بر ته قالب دیوارشو هم کاغذ روغنی بذارم درسته؟ممنون از راهنماییتون ومعذرت میخوام از اینکه مزاحمتون میشم.موفق باشید.

دوست عزیز،


وقتی شکر و کره رو هم می زنیم، شکر کامل کامل کامل حل نمی شه. لطفا به کلمه کامل دقت کنید که من روش خیلی تاکیید کردم. کره هست که بعد از هم زدن پف می کنه، ولی شکر "کامل" توش حل نمی شه. این اتفاق با اضافه کردن تخم مرغ می افته.

برای مرحله آخر بله با همزن.

من فکر می کنم این اندازه، یعنی یک چیزی حدود 200 گرم آرد برای یک قالب 23 سانتی خوب و کافی هست.

لطفا دوباره نظر شف رو در مورد ارتفاع کیک و کاغذ روغنی که براتون گذاشتن رو بخونید.

ارتفاعش در حد سه چهار انگشته
اگر بيشتر ميخوايد دوبرابرش كنيد

نه آرد رو كه اضافه كرديد زياد نزنيد

ممنون از راهنمایی شف عزیز و مروارید خانوم.

میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟

ببینید با عوض کردن هر کدوم از جزئیات یک رسپی، بافت اون کیک یا کاپ کیک و یا هر چیز دیگه ای عوض می شه. اگر شما حاضر به انجام این ریسک هستید، بله می شه کره رو با روغن جایگزین کرد.

سلام شف عزیز
اامیدوارم خوب و خوش باشید
کاپ کیک ماستی عالی عالی بود دستتون درد نکنه عزیزم با چاکلت کریم چیز فراستینگش کردم اما با ماسوره ها آشنائی نداشتم زیاد جالب نشد فداتون اگه لطف بفرمائی ماسوره مناسب برای کاپ کیک رو هم بگید ممنون میشم براتون عکساش رو میفرستم ولی ببخشید که کیفیتش زیاد جالب نیست با موبایل گرفتم  چاکلت کریم هم رنگش کمی غلیظ بود به خاطر پودر کاکائو است اینجا مارک ترکش رو میفروشند کیفیتش خوبه برای همین رنگش کمی تیره شد ولی طعمش حرف نداشت دست گلتون از بابت رسپیهای عالیتون درد نکنه مییییییییییییییییییییببوسمتون 

اتفاقا من خودم كاكائوي تيره رو خيلي دوست دارم
احسنتعزيزم با همه ماسوره ها ميشه كاپ كيك رو تزئين كرديه سر به سايت ويلتون بزنيد كاملا توضيح دادهبازم سوالي بود من در خدمتم

 سلام طیبه خانم
خسته نباشید. خیلی ممنون بابت دستورهای خوبتون. راستش من این کیک رو تو قالب با قطر 25 سانت درست کردم. بعد از حدود 40 دقیقه که درش آوردم هنوز احساس می کردم وسطش خیسه و نپخته. خلاصه اینکه بعد از یک ساعت و نیم دیگه از ترس این که روش نسوزه از فر درش آوردم. وسطش به نظرم هنوز خمیره ولی کراست روش کاملا برشته شده.طعمش خیلی خوشمزه ست ولی نمی دونم حالت وسطش طبیعی هست یا نه؟ اینو هم بگم که من کامنت ها را کامل نخونده بودم و بعد از اضافه کردن آرد به نظرم مخلوط رو زیادی هم زدم. به نظرتون ممکنه اشکال کار از اون باشه یا چی؟

سوال در بخش دیگه:

 این کیک ماست وقتی تو قالب 21 سانتی پخته شه با چه دمایی چقد باید تو فر باشه؟

 دوست عزیز،

هر وقت شما خواستید دستور یک کاپ کیک رو در قالب معمولی کیک درست کنید، دمای رسپی همون می مونه، تنها چیزی که تغییر می کنه، زمانش هست.

چون اندازه کاپ کی کوچکه، پس زودتر پخته می شه. ولی قالب بزرگ کیک به زمان بیشتری احتیاج داره.

شما از دقیقه سی ام یا سی و پنجم به بعد باید چک کنید. یعنی از همون بیرون فر قیافه کیک رو ببینید و اگر احساس کردید که پخته و رویه اش سفت شده، امتحان کنید اگر تسترتون تمیز بیرون اومد، کیکتون آماده است.

 دوست عزیز،

هر وقت شما خواستید دستور یک کاپ کیک رو در قالب معمولی کیک درست کنید،
دمای رسپی همون می مونه، تنها چیزی که تغییر می کنه، زمانش هست.


چون اندازه کاپ کی کوچکه، پس زودتر پخته می شه. ولی قالب بزرگ کیک به زمان بیشتری احتیاج داره.


شما از دقیقه سی ام یا سی و پنجم به بعد باید چک کنید. یعنی از همون
بیرون فر قیافه کیک رو ببینید و اگر احساس کردید که پخته و رویه اش سفت
شده، امتحان کنید اگر تسترتون تمیز بیرون اومد، کیکتون آماده است.

 یک ساعت و نیم برای این کیک زیاده و وقتی حتی بعد از این زمان هم وسط کیک نپخته، معنی اش اینه که درجه حرارت فرتون استاندارد نیست.

به نظر می رسه درجه فرتون کمه و باید با روش سعی و خطا قلق فرتون رو به دست بیارید.

می تونید دفعه بعد 20 درجه خرارت فرتون رو زیاد کنید ولی از کنار فر تکون نخورید.

با 18 تا سفیده تخم مرغ من چی میتونم درست کنم طیبه جان؟
 رو میدونم اما توی رسیپیش نوشته بود که در آوردن صحیح این کیک کمی سخته Angel Cake

 دوست عزیز،

سفیده تخم مرغ به راحتی فریز می شه. می تونید توی کیسه های مختلف دو تا دو تا بسته بندی کنید و فریز کنید.

از اونجایی که ممکنه سفیده هاتون یه جا باشن   ممکنه کمک کنه
که هر دو سفیده تقریبا 1/2 پیمانه است
و هر سه سفیده تقریبا 90 گرمه
اینجوری راحت میتونین جدا جدا فریزشون کنین
من معمولا سفیده هامو دونه دونه فریز میکنم و خیلی وقتا واسه درست کردن شامی و کتلت ازشون استفاده میکنم

آرد كه توي كيكها رفت ديگه بعد از 30 ثانيه بايد دست بكشيد
تقريبا واسه همه كيكها صدق ميكنه

تمام تلاشم رو ميكنم تا پايان سال يه كتگري براي سفيده بذارم

طیبه جون من این کیک درست کردم  اما نمیدونم چرا یه دفعه جو گیر شدم و روغن مایع ریختم اونم 250 گرم الان کیک خوب و لطیف و خوشمزه ای دارم اما واقعا این مقدار کره یا روغن زیاد نیست ؟؟؟؟؟ میخوام بدونم به جای این مقدار کره جایگزین چقدر باید روغن ریخت من با کره مشگل ندارم عاشقشم اما بعضی وقت هت خسیسیم میاد کره نازنینمو اونم 250 گرم استفاده کنم

طیبه جون با اطمینان می تونم بگم یکی از خوشمزه ترین کیکایی بود که  تا حالا امتحان کردم. جالبه مخلوط این مواد واقعا مثل کرمه و حتی خام هم خوشمزه ست. این تزیین ناشیانه هم پایپینگه که بی دقت و برای بار اول انجام دادم. حتما دوباره امتحان می کنم. پیشنهاد می کنم حتما این کیک رو امتحان کنید. حرف نداره.مخصوصا بافت نرم و مرطوبش. طیبه جون خیلی دوست دارم.

بله كره هم خيلي گرون شده
ميدونيد ...فقط بعضي كيكها هستند كه ميزان چربيشون اينقدر بالاست
نتيجه اش هم يك كيك بسيار بسيار لطيفه. كه از خواص كره است
من معتقدم اين مدل كيك رو بايد سالي يك بار يا دو سالي يكبار خورد. براي مواقع ديگه از كيكهاي معمولي تر استفاده كرد
قبلا هم گفتم (توي پست كيك با پنجره هاي رنگي) من اين كيك رو براي مناسبتهاي خيلي ويژه درست ميكنم نه هميشه
ولي اينم بگم خودتون هم فرموديد طعم و بافتش عاليه

واي چقدر عكهاي مراحل خوبي گرفتيد
كيفيت كار رو نحو احسن نشون داديد
واقعا كيفيتش خوبه
مثل هميشه عالي

یه دنیا از آموزش هات ممنونم. واقعا خیلی ارزشمنده که احساس لذت خلق کردن رو به دیگران هم  
منتقل می کنی استاد بی نظیر من

سلام شف عزیزم
من همیشه سایتتون رو دنبال میکنم و مطالب بسییییییار مفیدی آموختم و کللللللللی دعاتون کردم
ببخشید من این کاب کیک رو یکبار درست کردم و بسییییییییار عالی شد اما دفعات بعد با همون مواد و همون شیوه که درست کردم کیکم عالی بف میکرد اما بعد از دقایقی بفش میخوابید و وسط کاب کیکم سوراخی ایجاد میشد... دلیلش چی میتونه باشه
راستی فرم هم بوش هست

 دوست عزیز،

مربوط به دمای فر هست و این که مرحله پختتون به انتها نرسیده. دفعه بعد دمای فر رو حدود 10 تا 20 درجه پایین بیارید و کمی هم زمان بیشتری به کاپ کیک ها بدید، باید این مقدار زمان رو خودتون باید با تجربه به دست بیارید.

وقتی تخم مرغ را با ابجوش میزنیم خیلی بیشتر پف میکند میشود اینجا هم مثلا با 2 قاشق شیر داغ تخم مرغها را بزنیم؟؟

با همين شيوه هم عالي پف ميكنه

بله ميتونيد با مسئوليت خودتون رسپي رو تغيير بديد

.. وای طیبه جان...کاپ کیکش عالی شد.ممنون بابت رسپی. خانواده هم کلی استقبال کردند.

سوال در بخش دیگه:

  من اين كيك رو با رسپي كاپ كيك ماست درست كردم و طعمش فوق العاده شده بود،
يعني دوتاش  كردم و دومي رو نصف ليوان پودر كاكائو زدم كه قهوه اي شد،
بخاطر عدم وجود تجربه نميدونم كه بافت اين كيك بايد چه جوري مي بود اما كيك
من خيلي منسج بود و پف كمي كرد. يعني وقتي از فر درآوردم ديگه خوابيد اما
طعمش خيلي خوب بود
ميخواستم بپرسم آيا اين طبيعي يه كه كيك كمي سنگين بود و بافت منسجمي داشت؟ يا بايد بخاطر دما و عدم استاندارد بودن فر باشه؟

 دوست عزیز،

کیک هایی که توشون ماست دارن، بافتشون کمی منسجم تر هست.

در پست کیک پنجره های رنگی در یکی از عکس ها کمی از بافت کیکی که شف درست کردن مشخصه.

باز سوالی بود در خدمتم.

احسنت بر شما
و نوش جان

سلام، مملنون از سایت عالیتون
یه سوال.. میشه بگین چه جوری شکلات یا کاکائو به این کیک اضافه کنم که خوب در بیاد؟
برای تولد شوی گرامی میخوام! :P

 دوست عزیز،

به همون مقداری که می خواهید کاکائو اضافه کنید، از آرد رسپی کم کنید و کاکائو رو به آرد باقی مانده اضافه کنید و خوب ویسک کنید و طبق رسپی در آخر کار مخلوط ارد و کاکائو رو به مایه تخم مرغ و ... اضافه کنید.

سلام
شرمنده من دو تا اشکال برام پیش امده یکی اینکه بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن باید هم بزنم ؟
و دوم اینکه متوجه منظور این جمله نمیشم:

بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کرده ؛ ماست و سپس
 رو به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.


تخم مرغ ها باید دونه دونه اضافه بشن و بعد از اضافه کردن هر دونه تخم مرغ باید با همزن هم زده بشه.

بکینگ پودر و آرد رو مخلوط کرده،

ماست رو به مایه تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید، می تونید در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید.

شف معمولا منبع رسپی اشون رو در آخر پست ها می ذارن. برای سریعتر به جواب رسیدن چنین سوال هایی، می تونید به لینک منبع مراجعه کنید.

مثلا در همین لینک منبعی که شف گذاشتن، نوشته شده تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و مطمئن بشید که هر کدومشون خوب مخلوط می شن.

بعد نوبتی آرد و ماست رو به این مایه اضافه می کنیم.

شف طیبه جون و مروارید عزیز
خیلی سپاسپگزارم ازتون که وقت میذارید و تجربیات ارزشمند تر از طلاتون رو در اختیار ما قرار میدید.....من دارم سعی میکنم برای فردا که تولدم هست یه کیک خوب در بیارم.تصمیمم بر درست کردن کیک ماست با کرم پنیر خامه ای شکلاتی هست...اول اینو بگم که فر من استاندارد نیست متاسفانه ولی باید 30 الی 40 درجه زیر درجه گفته شده بذارم تا خوب دربیاد.
حالا این عکسی که گذاشتم تو قالب 23 سانتی با دو سوم مواد بالا درست شده.در قالب کمربندی.که من برای خنک کردن دور قالب به جای حوله پیچی اون رو در یخچال قرار دادم.حالا نمیدونم این کارم اشتباه بوده یا نه...دور قالب رو هم چرب کردم و باز هم متاسفانه گنبدی شد همونطور که تو عکس دیده میشه.
و دوم اینکه پف هم نکرد.راجع به بکینگ پودر یه سوال دارم.وقتی میگید دو ق چ یعنی 10 گرم.درسته؟
منتها من طبق دستور رو خود بکینگ پودرم اضافه کردم یعنی 6 گرم.ممکنه مشکل از این باشه؟
کلا راهنماییم  کنید ممنون میشم.
میبوسمتون

 دستتون درد نکنه. کاش از بافتش هم یه عکس گذاشته بودید.

عزیزم شف بارها توی پست هاشون توضیح دادن که کیک هایی که با ماست درست می شن، بافتشون منسجم تر از معمول هست.

یعنی شما فکر نکنید این کیک خیلی پف می کنه. بعد برای دو سوم مواد، اون قالب کمی بزرگ بوده که خب در مسطح شدن کیک باز هم تاثیر داشته.

گنبدی شدن کیک هم موردی نداره. یا می تونید که اون سطح گنبدی اش رو قبل از تزئین کیک ببرد و اون تکه بریده شده رو خرد کنید و روی فیلینگ کیکتون بریزید.

گنبدی شدن کیک عوامل مختلفی داره که یکی از مهمترینش حرارت بالای فر هست که اون قسمت هایی که با فلز در تماسه، یعنی دیواره قالب، زودتر می پزه و وسط کیک فرصت بیشتری برای پف کردن داره و مثل یک قله هی بالا و بالاتر می ره.

من منظورتون رو از حوله و خنک شدن نفهمیدم. شما کافیه کیکتون رو بذارید توی همون قالب خنک بشه. شف توی مبحث کیک هاشون توی چند تا پست نشون دادن که چطور قالب کیک رو روی چند تا فنجون برمی گردونن و می ذارن کیک خنک شه.

در مورد بکینگ پودر اینقدر وسواس به خرج ندید و به نظر من گرمی کار نکنید. یا با قاشق های اندازه گیری و یا با قاشق چای خوری اتون اندازه بگیرید. من خودم هم با قاشق چای خوری اندازه می گیرم، با وجود داشتن دو ست اندازه گیری که کادو هستن!!

تولدتون هم پیشاپیش مبارک.

با توجه به عكس مشخصه كه بايد كمي كيك رو زودتر از فر خارج كنيد
نگران گنبدش نباشيد
بله زياد مرتفع نميشه
بايد پف كنه. نشون ميده بيكينگ پودرتون كم بوده
به نظر من بيكينگ پودر خيلي مهمه به همين دليل من از مارك تياري با وجود گرونيش استفاده ميكنم
اندازه رو به گرم نگيريد با قاشق كار كنيد
كيكتون ظاهرش خوبه انشالا كه مزه اش هم خوب بوده باشه

سلام
من الان به یه مشکلی برخوردم! صبح ز.د باید شروع کنم درست کردن این کیک!
مواد کیک رو هم باید حداقل 1/5 برابر کنم!
باید همه ی مواد 1/5 برابر بشه؟؟
اگه کره کم اومد  میشه از روغن به هون میزان کره استفاده کرد؟
خوب میشه؟
فردا شب مراسم سالگرد عقدمونه... 
استرس گرفتم

اینجا کسی نمیتونه پاسخ گوی سوال من باشه؟
از چند روز پیش منتظر جوابم، ، فکر کنم سرتون شلوغه :(

بله بله
و بله
مبارك باشه ايشالا

دست شما درد نکنه.
من کيکو درست کردم. خيلی بافتش پفکی و ابری بود و طعم خوشمزه ای ام داشت. اما يخورده چربيش زياد بود .شايد دفعه بعدی با کره کمتر امتحانش کنم.
راستی من چند تاشو توی قالب کاپ کيک سیلیکونی ريختم چسبيد 
بازم ممنون از زحمتاتون :)

سلام شف طیبه عزیز

من تازه با سایت شما آشنا شدم

وباید بگم خیلی فوق العاده س

تجربه شما در آشپزی تحسین برانگیزه

امیدوارم بتونم شاگرد خوبی واستون باشم :)

این کیک رو به عنوان اولین تجربه از سایتتون درست کردم

ببخشید که تزیینش هول هولکی شد

سلام به دوستان و سال نو همگی مبارک
من این کاپ کیک رو درست کردم و عالی بود. شوهرم که عاشقش شد. واقعا طعم بینظیری داره. ممنون یه عالمه.
شاد باشی و تندرست دوست عزیزم
مریم

کاش زودتر از تنفس عمیق برگردی و جواب سوالهای ما رو بدی!

ببین! من خیلی از کیکهای توی این سایت رو درست کردم. با فرم هیچ وقت مشکلی نداشتم و همیشه کیکم شبیه همون چیزی شده که تو عکسهای تو بوده. (فرم تکنوی ایتالیاست) فقط برای دو تا کیک بود که خیلی نتیجه عجیبی داد. یکی همین کیک ماست، یکی هم کیک شکلاتی بدون شکلات! در هر دوی این حالت ها، دور کیک خیلی ترد و خوب بود، اما وسطش خمیر بود و حتی فرورفته شده بود. یعنی اصلا پف نکرده بود. قالبم خیلی هم بزرگ نیست (فکر کنم 18 سانته!) و دمای فر هم جوریه که کاملا منطبق بر همینی که تو گفتی میذارم و بقیه کیکها خوب از آب درمیان. پس مشکل چی میتونه باشه؟!

سوال دیگه این که: من هم همون طور که خودت انجام میدی، برای این که نخوام کیک رو عرضی برش بزنم، دو تا قالب یه اندازه گرفتم و دو تا کیک نازک درست میکنم که روی هم بذارم. اما از اونجا که بافت روی کیکها معمولا ترد و سفت میشه، وقتی بین دو لایه خامه می ریزم و لایه ها رو روی هم میذارم، به هم چفت نمیشن. یعنی مثل کیکهای قنادی ها خامه و کیک یه بافت به هم چسبیده نمیشن و کیک روی خامه سر میخوره و وقتی برش میزنم، به راحتی از هم جدا میشن! چرا آخه!؟ آیا لازمه چسبی چیزی این وسط اضافه بشه؟ یا مثلا باید یه روز تو یخچال بمونه که به خورد هم برن؟ (آخه ما در جا کیک رو میخوریم! به یخچال نمی رسه!!) یا چی؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...