2010/01/19

مارشملو فوندانت


خوب همینطور که قبلا توضیح دادم فوندانت ساختن "گاو نر میخواهد و مرد کهن" !!! ولی این ورژنش خداییش جادوییه! فقط به مقادیری عشق و علاقه نیاز داره که اونم ایشالا که شما دارید... زیاد روده درازی نمیکنم چون همینجوریش هم حرف واسه گفتن زیاد داره. پس بریم سر اصل مطلب:

مارشملوی سفید 450 گرم

آب 2 تا 5 ق غ

پودر شکر 1 کیلو

روغن ½ لیوان


اگه نمیدونید که مارشملو marshmallow اصلا چی هست تحت هیچ عنوان توی مغازه ها راه نیافتید بگید " آقا مارشملو دارید؟" چون اونا هم نمیدونند که مارشملو برگ چه درختیه! فقط باید وقتی تو قفسه ها دیدید بگید " آقا یه بسته از اینا میخوام" !!! خلاصه اینکه مارشملو یه چیز شیرین پفکیه که توی باربکیو ها استفاده میکنند و سر سیخ میزنند و کباب میکنند . من یه رسپی بلدم که با مارشملو ، هات چاکلت درست میکنند که حرف نداره و خوشمزه ترین هات چاکلتیه که تا به حال خوردم! ( امسال زمستون که حسش نبود شاید زمستون سال دیگه آموزش بدم) من با مارشملو چیزای زیادی درست میکنم و حتی توی حلیم هم ازش استفاده میکنم ( به عنوان صبحانه رژیمی! که شاید یه وقتی آموزش دادم.) واسه همین همیشه تو خونه دارم. ولی شما از همین مارکی که من اینجا بهتون نشون میدم بخرید (اگه خودتون مشتریش هستید پس مارک مورد نظر خودتون رو بخرید) خوشبختانه این روزا دیگه تو همه فروشگاه ها پیدا میشه ( زندگی کم کم داره تو این پشت کوهی که ما هستیم بهتر میشه!)


من مارشملوهای سفید رو از صورتی جدا کردم و از سفید ها استفاده کردم.
خوب طبق معمول واسه ذوب کردنش با ید از "دبل بویلر" یا همون شیوه بخار آب استفاده کنید. ظرفتون رو روی ظرف حاوی آب جوش بذارید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه. 2 قاشق آب هم باید به مارشملو ها اضافه کنید. فکر کنم دیگه نیازی نباشه که توضیح بدم ...ولی باز تکرار میکنم...برای بار اول با کل مواد شروع نکنید. من با نصفش کار کردم . چون این خمیر رو میتونید هفته ها نگهداری کنید و خوب میصرفه که یکجا درست کنید و کم کم استفاده! و اما طبق معمول من از مایکروفر استفاده کردم. 30 ثانیه میذاریم توی فر و هم میزنیم...



30 ثانیه دیگه ...و باز هم میزنیم....


باز 30 ثانیه دیگه...اینکار رو به مدت 2.5 دقیقه انجام بدید.


حالا توی مارشملو پودر شکر بریزید. اصل ماجرا اینه که شکرتون خیلی خوب پودر شده باشه تا خمیر کاملا لطیفی بدست بیاد. من 4 بار آسیاب کردم! بعد دستتون رو چرب کنید و سطح کارتون رو هم خیلی زیاد چرب کنید! من روغن جامد نداشتم و از روغن گیاهی استفاده کردم. خلاصه روغن باید بغل دستتون باشه و مرتب همه چیز رو چرب کنید. بعد از 10 دقیقه چرب کردن باید یه همچین خمیری داشته باشید...که کش میاد ولی به دست نمی چسبه! خلاصه جون میده واسه تزئین کیک! ( اگه دیدید که پودر قند گلوله شده توی کارتون هست به خمیر آب اضافه کنید)



حالا باید از اینجای کار به بعد نشاسته کنار دستتون باشه! به دستتون نشاسته بزنید و با نوک خلال دندون کمی رنگ روی خمیر بزنید و ورز بدید تا یکدست بشه. دستکش یپوشید که دستتون رنگی نشه ( من چون از رنگ ویلتون استفاده کردم و جنسش خوبه، دستام رنگی نشد! ولی شما مثل من تنبلی نکنید و دستکش بپوشید) همینطور که قبلا گفتم من فقط سه رنگ خریدم پس برای سبز باید زرد و آبی رو ترکیب میکردم. رنگها رو روی هم نریزید. برای ترکیبش، رنگها رو روی خمیر بزنید و بعد با ورز دادن به رنگ مناسب میرسید. با کم و زیاد کردن زرد و آبی به تم مناسب سبز خواهید رسید.


من در اینجا دو رنگ خمیر سبز روشن و قرمز درست کردم .


مقداری از خمیر سفید را با وردنه باز میکنیم . البته مرتب باید زیر و روی کار و همینطور روی وردنه رو نشاسته بپاشید که به سطح نچسبه. بعد من با یه قالب که هم اندازه قالب کاپ کیکهام بود خمیر رو قالب زدم . شما میتونید از لیوان استفاده کنید. ( من ست این قالبها رو که این یکی بزرگترینشونه 800 تومن خریدم. چیز بدرد بخوریه. زیاد هم گرون نیست. البته در مقایسه با قالبهای مشابه که دونه ای 800 تومن هستند!) این دایره روی کاپ کیک قرار میگیره و بیس کار رو تشکیل میده.


حالا برای ساختن لاک پشت ها ، خمیر را لوله کرده و نصف کرده و یکی از دو قسمت را به 4 قسمت تقسیم میکنیم. ( مطابق تصویر)



هر کدوم از اون 4 تیکه قراره که دستها و پاهای لاک پشت بشه. مثل تصویر، سر 4 تا استوانه رو باریکتر کنید و دست و پا ها رو بوجود بیارید و 4 تا شون رو کنار هم (روی نشاسته) قرار بدید.


من این عکسها رو گذاشتم که دیگه توضیح ندم چجوری درستش کنید! خلاصه عین تصویر کله لاک پشته رو درست کنید!



حالا سرش رو روی پاهاش منتاژ کنید.


من چاقو رو چند ثانیه ای زیر سرش گذاشتم که خودش رو بگیره. واسه لاکش هم از رنگ سفید گلوله کنید و با کف دست پهنش کنید و بعد بذارید روی بدنش. ( من متونستم روی لاکش هم کار کنم ولی بعضی وقتها سادگی زیبا تره تا پرداختن به جزئیات!)



خیلی ساده با خلال دندون واسش چشم و دهن درست کنید و بعد واسه چشمهاش دوتا سیاه دونه بذارید.


من با خمیر قرمز روی لاک آقا لاکپشته یه قلب سوار کردم . ( قلبه رو با دست بهش شکل دادم . من چون تو مجسمه سازی استادم ساختنش واسم راحت بود ولی شما میتونید خمیر رو اول پهن کنید و بعد با چاقو و یا سوزن ببرید و یا اگه قالب دارید قالب بزنید. که من بعید میبینم که قالب قلب به این ریزی گیرتون بیاد! میتونید از اسمارتیز قلبی استفاده کنید.)


به همین ترتیب خانم لاک پشته رو هم درست کنید . فقط چون خانمه کمی ظریفتر درستش کنید و لبش رو قرمز کنید و روی لاکش یه گل بذارید. واسه گلش هم من 5 تا گلوله ریز قرمز رو کنار هم چیدم و با فشار دست صافش کردم و وسطش یه دونه تراقل زرد گذاشتم.




یک قاشق مارمالاد (ترجیحا زردالو) رو با یک قاشق آب جوش رقیق کنید و روی کاپ کیکها با برس بمالید و صفحه دایره بیس رو روش قرار بدید و لاک پشتها رو هم روی اون سوار کنید و voila

تمام شد! به همین سادگی به همین خوشمزگی!

من آماده جواب دادن به سوالات هستم :p

اوه داشت یادم میرفت... برای نگهداری کردن از خمیر...دورش رو خوب چرب کنید و بعد توی پلاستیک رپ ( اینجا بهش سلفون میگن؟) بپیچید . هر رنگ رو جدا جدا توی یک پلاستیک رپ بپیچید و بعد همه رو توی یک زیپ کیپ بذارید و هوای توی اون رو خارج کنید و زیپش رو ببندید و توی یخچال قرار بدید. بعد برای استفاده دوباره باید ورز داده بشه و اگه سفت بود 10 ثانیه توی مایکروفر گرمش کنید و بعد خوب ورز بدید.

125 comments:

salam.alie.age sakhtanesh be in rahati bashe ke gofti koli az arezoohaye rojina ro bar avarde kardi.!chon koli tarh to saresh dare.fekr konam ghablan marshmallowro bara rojina kharide basham. be sorate marpich haye 2 rang ham didam,kheli shirin va bimazast dorost nemigam?.pofakie va rojina bad az inke 1 gaz zad ,bahash bazi mikone!bazam mamnoon.dar avalin forsat misazam.

hahahaha in baanoo Rozhina ham ajab adame fa'aliye!!!
areh daghighan hamine ke gofti. vali oon marpichash chon 2 range be darde ma nemikhore!
movafagh bashi

سلام طیبه جون،
من امروز این فوندانت رو درست کردم ولی هرچی چرب کردم باز کمی به دست می چسبید و الان بعد از چند ساعت کمی خشک شده.
به نظر شما باید چکار کنم؟

طیبه جئن
این مارشملو حتما باید سفید باشد؟ چون رنگ هاش کمرنگه وقتی ذوب می شه در کار تاثیر می گذاره؟
من تو تهران نتونستم سفید پیدا کنم. اما باز هم به آرزویم رسیدم و دوست عزیزم لطف کردند برام آوردن. اما اینقدر ریز و خوشگل هستند که دلم نمی یاد آبشون کنم و بیشتر به درد تزئین می خوره.
و یک سوال دیگر اگر بخواهیم برای تزئین روی کیک از آن استفاده کنیم با چه چیزی می تونیم بچسبونیمشون به هم که آب هم نشن؟ مثلا کارامل می شه؟
ممنون

چرا میشه از اونها استفاده کرد. فقط دیگه سفید نخواهد بود. واسه همه رنگهای دیگه خوبه. به جز خود سفید

میتونی با باترکریم بچسبونیش. با خامه هم میشه ولی ممکنه کنده شه
چرا آب شه؟ مکه کیکت داغه؟
اینها فقط با حرارت ذوب میشن. واسه تزئین مناسبن
اینجا مینی مارشملو نیست ولی بزرگهاش هست خواستی واسه ات بفرستم

پس چرا جواب سوال منو ندادین؟؟

طیبه جان منظورم با کارامل بود که ممکنه آب بشه.
فکر کنم ترکیب رنگی مارشملوی سفید و کارامل خوشگل بشه!

آخ آخ ببخشید کامنت رو ندیدمش شرمنده

راستش خیلی باید ورز بدید. تا حدی که خسته میشید و باید یه کم استراحت کنید و ادامه بدید. اگه میچسبیده یعنی هنوز باید ورز داده میشده
همین بلا سر خودم هم اومده. خیلی خسته کننده میشه ولی باید ادامه داد

اینکه میگید سفت شده یعنی توی هوای آزاد بوده؟ آخه اصلا نباید هوا ببینه ها! باید همیشه توی سلفون بپیچید اگه قرار نیست باهاش کار کنید
حتی اگه هنوز چسبنده باشه باز نباید هوا ببینه

من معمولا میشینم جلو تلویزین که حواسم پرت شه و از ورز دادن خسته نشم. خلاصه هرچقدر هم که چسبنده باشه بالاخره درست میشه فقط باید صبور بود ولی اگه خشک شد دیگه کاریش نمیشه کرد

امیدوارم تو مقیاس کم کار کرده باشید که زیاد حروم نشده باشه

موفق باشید

کارامل گرم؟ خوب معلومه تا حدی ذوبش میکنه

فکر کنم باید کمی گرم باشه که بشه باهاش کار کرد نه؟
این مدل کاراملایی که رو هوا وایمیسه چجوریه طیبه جان؟

منظورت رو متوجه نمیشم ولی یه مدل هست که همون شکر ذوب شده است که قبل از سرد شدن فرم میدن و همونجوری میمونه حالا هر شکلی میخواد باشه

آره طیبه جون همینه منظورم. اما می خواهم بدونم واقعا با اون ارتفاع وای می سه؟

آره چرا نرسه فقط باید خیلی آهسته بکشیش
و البته تجربه میخواد
کار با شکر آسون نیست

بله من خیلی کم درست کردم، البته فعلا تو نایلون گذاشتم تو یخچال، حالا خواستم استفاده کنم ورز میدم ببینم چی میشه.

اگه ترک ترکی نشده باشه ...با ورز دادن درست خواهد شد. البته یه کم دستت رو هم نمدار کن و ورز بده از سفتیش کاسته میشه

مشق شب،

استاد نمره لطفا!

http://www.bilder-space.de/bilder/a00b8d-1278261707.jpg

فقط من نمی دونم چرا هر چی رنگ کریسمس رد بهش اضافه کردم، همینطوری صورتی موند؟

فرم و شکل و بافتش که کاملا مناسبه

من خودم برای رنگ قرمز از اول با مارشملوی صورتی شروع میکنم که نتیجه همین رنگیه که شما بدست آوردی
ولی بعد با رنگ کریسمس رد به یه رنگ قرمز خوشرنگ میرسم

حالا شما اگه رنگ نارنجی و کمی هم بنفش بهش اضافه کنی قرمز تر میشه
ولی من توصیه میکنم که در مقیاس کم رنگ شه مگه اینکه قراره کل کیک رو پوشش بده

چون من معمولا زیاد درست میکنم... روزی که میخوام استفاده اش کنم از یخچال میذاریم بیرون و بعد که نرم شد رنگش میکنم و اینجوری دوباره ورز لازم هم بهش داده میشه

و البته کمی که میمونه این یه کم رنگش تیره تر میشه ولی درکل مقدارش زیاد بوده و باز رنگ لازم داره

حالا چه برنامه ای واسه اش داری مروارید جون

شف جاااان،

مرسی که این همه وقت گذاشتید و اییییین همه تایپ کردید.
من با نصف دستور درست کردم شف جان. این دفعه گفتم، طیبه جون گفته همه چیز رو آماده کن بذار جلو چشمت بچه!! که وسطش دور از جون تو گل گیر نکنی.
موقع اضافه کردن پودر قند( که اینجا واقعا نرم هست و احتیاجی به آسیاب کردن دوباره اش نداشت به نظر من البته) وقتی مارشملوها نرم و آماده بودن، دیدم به این فکر نکرده بودم که این پودرها توی جعبه گوله گوله می شه. قیافه من دیدنی بود یعنی ها. بعدنش دیگه تند تند پودر رو آسیاب کردم و خیلی زود به نتیجه رسیدم، یعنی اصلا اذیتم نکرد و از اونجایی که من خمیر زیاد درست میکنم، دستم هم خسته نشد و خدا رو شکر ظرفم هم خیلی سریع تمیز شد، یعنی توی اون مدتی که من داشتم سطح کارم رو تمیز می کردم ظرف رو خیس کردم و بعد از 5 دقیقه مثلا همه چیز خوب نرم شده بود و قابل شستشو. در مورد رنگ هم به نسبت مارزیپان خیلی خیلی بیشتر اضافه کردم ولی باز هم گیرمیز نشد!!
حالا دفعه بعد با مارشملوی صورتی امتحان می کنم.
و آما...
حالا چی می خوام باهاش درست کنم؟ دروغ چرا؟ تا قبر آ آ آ
هه هه می خوام سورپریزتون کنم دیگه

آی حال میده پودر قند نرم آماده داشته باشی
آخه توی کیفیت نهاییش تاثیر میذاره

اینکه از اول صورتی باشه زیاد هم مهم نیست
اینکه مقدار کمی رو رنگ کنی مهمتره
ولی جالبه که فوندانت رو من معمولا خیلی کم بهش رنگ اضافه میکنم و به اندازه کرمها رنگ نمیبره تا قرمز خوشرنگ بشه
و البته مارزیپان و فوندانت هم به یه اندازه رنگ میبرن
احتمالا کیفیت مارزیپانتون اونجا خیلی مجیکه!!! ولی من دیدم که توصیه میکنن بهش بنفش هم اضافه کنیم
و من خودم بنا به تجربه نارنجی اضافه میکنم

و البته میگن که رنگ قرمز آمری هم خیلی دیپر رده!!! ظاهرا اینجا تو ایران هم گیر میاد ولی من چون با ویلتون مشکلی ندارم دیگه خدا تومن پول آمری نمیدم


من یه خصوصیت بدی که دارم اینه که فضول یا کنجکاو نیستم
:p
یعنی خیلی صبر و تحملم زیاده
صبر میکنم ببینم چه شاهکاری در انتظارمه
فقط من تا فردا به اینترنت دسترسی دارم و بعدش دیگه یه ولایتی میرم که اینترنت ندارم
اونوقته که کنجکاویم گل میکنه

سلام
من برای کیکی که می خوام برای تولد نامزدم درست کنم توی اینترنت دنبال طرز تهیه ی فوندانت بودم که به بلاگ شما بر خوردم،واقعا تبریک می گم بابت بلاگ عالی تون:)
من می خوام روی کیک را فوندانت صورتی بکشم و روش رو با گل رز هایی که آموزش دادید تزئین کنم، جون خیلی هم وقت ندارم تا روز تولد خیلی فرصت اشتباه ندارم:( چند تا سوال داشتم ازتون:

1-من مارشمالو مارپیچی پیدا کردم،چون نمی خوام سفید کار کنم آیا اشکالی نداره؟

2-برای رنگ، استفاده از این رنگ ها مشکلی ایجاد نمی کته ؟ از نظر غیر طبیعی بودنش می گم،آیا می شه مثلا برای صورتی از توت فرنگی استفاده کنم؟ توی فوندانت تاثیری نمی گذاره؟
اگه مشکلی نداره برای رز و برگ رز از چه چیزی میتونم استفاده کنم؟


3-آخرین سوالم در مورد مزه ی فوندانته که گفتید پارمیسان طعمش بهتره، فوندانت هم مزه به مارش مالو هستش؟

خیلی سوال پرسیدم ببخشید،مرسی که تحمل کردید:)

@ زهرا

دوست عزیز، چون شف بزرگ نیستن، من سعی می کنم تا دوستان دیگه و صد البته مصبر بزرگ بیان، جوابتون رو بدم.

در مورد مارپیچی بودن مارشملو فکر نمی کنم مشکلی به وجود بیاد، چون بیسشون یکی هست.

رنگه ها همه رنگهای خوراکی هستن. رنگ های خوراکی در خیلی از مواد خوراکی که شما در روز استفاده م یکنید هست. از پنیر پیتزا گرفته تا کچاپ و ...
این چند قطره در کنار اونها مطمئن باشید مشکلی ایجاد نمی کنه.
شما در تهیه فوندانت بهتره از رنگهای ژله ای شف بزرگ هم معرفی کردن استفاده کنید که کیفیت کارتون رو بهتر می کنه. رنگهای خوراکی معمولی هم کیفیت کارتون رو خوب نمی کنن و کارتون یکنواخت نمی شه. از آب توت فرنگی و ... هم نمی تونید استفاده کنید چون خمیرتون رو در کل خراب می کنه، تا جایی که سواد من قد می ده.

بعد هم اونی که منظور شماست پارمیسان نیست و مارزیپان هست. پارمزان یک پنیره.
همونطوری که شف فرمودن، طعم مارزیپان خیلی بهتره، ولی از اونجایی که مارزیپان ازبادام درست می شه، چرب هست و مدل دهی بهش آسون نیست. به همین خاطر هم شف گفتن فوندانت برای تزیین مناسب تره.
بعدش هم من توصیه شف رو که همیشه می گن رو تکرار می کنم دوست عزیز، که برای اینجور مراسم هیچ وقت برای بار اول چیزی رو درست نکنید.
بهتره قبلش یک کیک کوچولو درست کنید و روی اون تمرین کنید.

ببخشید زیاد شد. امیدوارم خود شف بیان و خودشون بتونن بهتر شما رو راهنمایی کنن.

خیلی ممنون مروارید عزیز، واقعا لطف کردید:)
اول از همه ببخشید که اسم مارزیپان رو اشتباه گفتم من در مباحث آشپزی کاملا تازه واردم ، به بزرگی خودتون ببخشید خلاصه:p

پس برای رنگ من از رنگ ژله ای ویلتون استفاده کنم، فقط یه سوال دیگه،با این خصوصیاتی که فوندانت و مارزیپان دارند بهتره برای گل های رز از فوندانت که تزئین باهاش ساده تره استفاده کنم، برای پوشش روی کیک هم تفاوتی می کنه؟
یه سوال هم در مورد خود کیک داشتم، اینکه اگه کیک اسفنجی یا 1234 رو بخوام شکلاتی درست کنم باید جقدر پودر کاکائو یا شکلات اضافه کنم و اینکه کِی به مواد اضافه اش کنم؟

راستی من شروع کردم به تمرین، امیدوارم نتیجه ی نهایی خوب بشه:)

بینهایت از توجه و پاسختون ممنونم

@ زهرا

خواهش می کنم زهرا جان. کار اصلی رو شف انجام می دن، ما هی نشستیم جزوه حفظ کردیم
:-)
شما می تونید برای پوشش روی کیک و گلهاتون از فوندانت استفاده کنید. من نمی تونم حدس بزنم کیفیت کیکی که رویه اش از مارزیپان باشه و گلهاش از فوندانت چی میشه!! ببینید به فوندانت شما بعد از درست کردن نباید رطوبت بخوره، اگر شما رویه اتون از مارزیپان و گلهاتون از فوندانت باشه ممکنه گلتون وا بره بر اثر تماس با رطوبت مارزیپان.
باز هم باید دید استاد چی می گن.

good luck
معمولا پودر کاکائو رو در مراحل آخر کار اضافه می کنن، یعنی بعد از اضافه کردن آرد. من در هر صورت این کار رو می کنم، فقط حواستون باشه شف نوشتن بعد از اضافه کردن آرد زیاد هم نزنید. مقدار کاکائوتون هم بستگی داره به این که شما رنگ کیکتون رو تا چه مقدار تیره می خواهید و صد البته کیفیت پودر کاکائوتون. شف همیشه می گن، بهترین کیفیت رو استفاده کنید. البته اون زمانهای دایناسورها که من ایران بودم، برای ساختن کیک مردم از نسکوئیک استفاده می کردن که خب پودر کاکائو نیست !!
معمولا 1 تا 2 قاشق مربا خوری کافی هست، خیلی هم
که بریزید توی طعم کیکتون تاثیر می ذاره

اگر هم می خواهید تمرین کنید با کیک های کوچکتر تمرین کنید.

بازم ممنون عزیزم، این نکاتی که گفتید واقعا هیج جا ندیده بودم، واقعا متشکرم:)

با تشکر فراوان از مروارید جون که سنگ تمام گذاشتن

من فقط بگم که اگه شما در ساختن فوندانت و مارزیپان هر دو تبحر پیدا کنید... ترکیبشون در کیکها هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

مارشملوی مارپیچی ترکیب رنگ سفید و زرد و صورتی و آبی داره
احتمالا یه کم بنفش شه
ولی با اضافه کردن مقدار کمی رنگ قرمز ویلتون میشه رنگش رو به صورتی برگردوند

رنگ ویلتون اگه تقلبی نباشه... بیسش گیاهیه و اشکالی ایجاد نمیکنه

اگه با مزه مارشملو مشکلی ندارید پس همون فوندانت رو پیشنهاد میکنم که ساختنش وو کار باهاش ساده تره

برای کیک 1234 تا 8 قاشق پودر کاکائوی با کیفیت رو پیشنهاد میکنم
ولی اگه کاکائوی ایرانی استفاده میکنید بیشتر از سه تا چهار قاشق ممکنه بد مزه اش کنه
کاکائو توی آرد الک میشه و به همون اندازه از آرد کم میشه

امیدوارم تا الان کیک تون بدون مشکل اجرا شده باشه

فوندانت سفید،
من فعلا دارم رنگ و وارنگ فوندانت می سازم!! اگه جایی از خونه اتون خراب شده، بگید من مصالح بیارم، با فوندانت خونه اتون رو تعمیر کنم.

http://www.bilder-space.de/bilder/d5c957-1279483438.jpg

میبینم که به تولید انبوه رسیدی!!! من دیگه دارم کنجکاو میشم که میخوای چییییییییییییی درست کنی

سلام من همین امروزاین سایت رو دیدم و واقعا ازتون تشکر میکنم که بدون هیچ چشم داشتی اینهمه اطلاعات در اختیار ما قرار دادید.اما چند سوال شخصی اگر اشکالی نداره لطفا جواب بدید.شما چقدر تحصیلات دارید و در چه رشته هایی چه مدارکی ؟ودر مورد زبانهایی که میخوانید ؟وایا برای باز کردن یک قنادی مدرک لازم است یا میتوان با همین دستورات شما و پیگیری انها این کار رو انجام داد؟راستی برای خمیر فوندانت دستور دیگری هست که درونش گریسیرین خوراکی داره ومن تصمیم گرفته بودم درست کنم اما با کلی توهین تروریست بودن روبرو شدم که حتما اینو برای درست کردن بمب میخواهی بیخود نمی گن مسلمانها تروریست هستند .به هر حال من بیشتر از همه دعاتون میکنم در این ماه رمضان.باز هم ازتون ممنونم واز اینکه نوشته هاتون با طنز مخلوط است کلی لذت میبرم با مهر فراوان مریم

توی پست "شوگر فلاورز" یه مدلش رو درست کردم که گلیسرین نمیخواد
واقعا اینجوری میگن؟ آخه این رسپیش جهانیه که! عجب بابا

من خودم کلاس شیرینی پزی نرفتم. مهندسی عمران خوندم. زبان هم فعلا دارم کلاس فرانسه میرم
فکر کنم تو ایران برای قنادی زدن باید مدرک فنی حرفه ای داشته باشیم. نمیدونم دنبالش نبودم. ولی خارج از کشور رو سراغ ندارم قوانینش چطوریه

موفق باشید

سوال در بخش دیگه

تو دستور فوندانت با مارشمالو باید روغن جامد باشه یا روغن مایع هم میشه ؟ اونوقت میشه از کره هم استفاده کرد ؟؟؟؟؟

جواب شف

من با هر دو نوع روغن مارشملو فوندانت رو درست کردم با هر دوش میشه

اگه میخوای رنگ فوندانتت کاملا سفید باشه بهتر روغن جامد باشه چون کره زردش میکنه

ولی برای فوندانت با رنگهای دیگه هیچ موردی نداره

This comment has been removed by the author.

:))
منظورم ویلا بود خانومی!
نمیدونم چرا نمیتونم کامنت قبلی رو پاک کنم! در هرصورت اون
voila
رو برام ترجمه کن و به چه زبونیه ؟؟؟

به فرانسویه
یعنی بفرما
ایناهاش
اینه
و حالا این

یه عالمه معنی داره
من عاشق این کلمه هستم
:p

مرسی عزیزم از پاسخت.
خیلی دوست دارم

طیبه جون من ۲ روز پیش این فوندانتو درست کردم. خیلی‌ خوب از کار در اومد. دیروز هم کیکم رو باهاش کاور کردم که عالی‌ شد. کیکش اسفنجی بود و بین ۲ لایه هم اناناس و بادام گذاشتم با خامه. روی کاورش هم با فوندانت‌های رنگی‌ ستاره کار کردم. به نظر خودم که خیلی‌ خوب شد. امشب هم با مهمونامون ترتیبشو میدیم . فقط خواستم خیلی‌ ازتون تشکر کنم. با مارشمالو فوندانت خیلی‌ اسون درست می‌شه به نظر من حتی از مارزیپان هم اسون تر بود.

کاملا موافقم. البته من چهار پنج تا رسپی مارزیپان دیگه هم دارم که شاید آسونتر از اون یکی باشه ولی بازم موافقم که این از همه شون کم دردسر تره

اتفاقا همین مدلی که توضیح دادی یه بار کیک تولد خودم رو درست کردم ترکیبش خیلی خوشگل میشه

شف جونم یه سوال فنی :
میخوام اقدام به درست کردن فوندانت کنم اما احساس کردم این مقادیری که هست خیلی زیاده ! یعنی یک کیلو شکر باید مقدار زیادی فوندانت تولید کنه ! ولی اگر بخوام که کمش هم بکنم ترسیدم اوضاع بهم بریزه . خلاصه سردرگم شدم اگر فرصت کردی ممنون میشم که یه راهنمایی بکنی که در میزان کمتر چطوری باید مواد رو آماده کنم .
خیلی خیلی خیلی ممنون
:-*

اولا كه راحت ميتوني حتي با صد گرم هم درستش كني. چون كم ميشه ورز دادنش آسون تره
بعدشم بسته به سردي و گرمي هوا يا جنس مارشملو يا نرمي پودر قند...ممكنه كمتر يا بيشتر پودر قند لازم شه
نه لازم نيست حتما اينهمه مصرف كني
و توجه داشته باش كه بعد از ورز دادن زياد... به خاطر اينكه هوا ميبينه...خودش سفت ميشه و فرم ميگيره. پس اشتباه نكن كه يه دفعه زيادي شكر بريزي

نتيجه نهايي اين كه با مقدار كم درست كن... بعد از بار سوم يا چهارم ديگه تجربه اش دستت مياد و كيفيت فوندانتت خوب ميشه
فقط تجربه ميخواد و بس

سلام شف عزیز,وبلاگت فوق العادس یعنی خودت فوق العاده ای:-p
یه سوال دارم در مورد این فوندانت,راستش نفهمیئم اون قسمت که گفتی مارشملو رو 30 ثانیه بذاریم تو فر و هم بزنیم
:-s
منظورت ماکروفر بود ؟ و یا همین فرای معمولی و اگه فر معمولی درجش چطور باید باشه و اگه نه ,ماکروفر نداراش باید چی کار کنن؟
می شه به همون روش بن ماری آبشون کرد و هر 30 ثانیه یه بار هم زد؟؟
بازم مرسی
:X:X

بله مايكروفر
بله از بن ماري ميتونيد استفاده كنيد
اون ديگه ثانيه نميخواد. مرتب هم ميزنيم تا ذوب شه
اتفاقا بهتر هم هست. راحت تر ميشه باهاش كار كرد

سلام شف عزیز
من میخواستم این فوندانت رو درست کنم اما رنگ ژله ای ویلتون هیچ رقمه چیدا نکردم میشه با رنگ غذا درست کنم یا اصلا بیخیالش بشم .

@ Elnaz

دوست عزیز،

امکان سفارش اینترنتی دارید؟ می تونید از فروشگاههای اینترنتی سفارش بدید.

تقدیم به شف عزیز با عشق!
http://dqgpkq.bay.livefilestore.com/y1pWfTsX6hmPj9OAUzFFfMRq6u30wWArh9TcDZ51O1djbNeBZcgt9Z34rM6ufm4THa8xfmBmNatSXQv79ISiNp1Nzr5R_UvvYjF/roshay%20fondanti.JPG?psid=1

خوب من مارشمالو فوندانتو که میساختم اومدم یه باره تمام پودر قندو قاطی کردم ولی‌ انگار براش خیلی‌ زیاد بود! حدود نصف لیوان پودر قندو از تو ظرف جمع کردم و از الک رد کردم. همون موقع خوب بود ولی‌ فرداش دیدم سفته. یعنی‌ بیرون از یخچال که موند بازم نرم نشد. منم چند تا ویدیو چک کردم دیدم دارن پودر قندو کم کم اضافه می‌کنن. و یکی‌ از ویدیوها که مارشملو‌ها رو تو ماکرویو ذوب کرد از قبل ظرفشو چرب کرده بود بعد به راحتی‌ مارشملوها رو خالی‌ کرد تو ظرف پودر قند. مال من به ته ظرف چسپیده بود واسه شستن‌ش گذاشتم خیس بخوره!

منم سطح کارمو باز چرب کردم دستمو هم چرب کردم و ورزش دادم تا درست شد.تو عکس مشخصه فوندانتم واسه ساخت لاکپشت زیاد نرم نبوده. واسه ساختن رز بود که با روغن چربش کردم. راستی‌ درصد رطوبت اینجا بالاست. اینا رو ۳رز قبل ساختم. هنوز خشک نشدن، ضمنا ملاحظه میفرماییید!!؟؟؟ این حد اکثر رنگ قرمزی بود که من تونستم به دست بیارم!!! کاملا صورتیه. واجب شد رنگ قرمزو از ایران بخرم

واسه ساختن رزا هم از یک روش بسیار اسون استفاده کردم(اوج تنبلی)
:p
یعنی‌ قالب نزدم فقط بین ۲ برگ سلفون گلبرگا رو با انگشت شکل دادم

دیروز که داشتم بیسکویت میخوردم اون کفشدوزک ریزا هنوز خشک نبودن!!

بله. الان مشاهده میفرمایم شما ذکر کردین پودر قندو کم کم اضافه کنید. من روی ابر‌ها تشریف داشتم(بخون تا جونم بالا بیاد)
:D

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/ranginak/laki%20va%20rosha.JPG

@ Elnaz:
بله با رنگ خوراكي ميتونيد رنگش كنيد. همينايي كه توي لوازم قنادي ها ميفروشن. مشكلي پيش نمياد
يا حتي از اول مارشملوي رنگي استفاده كنيد
@ پريس:
پريس جون رزها عالي شدن! لاك پشته هم خيلي بامزه است. اينكه ميگي سفت بوده دليل داره. اين اولش فرميه بعد اينقدر من دستم رو با روغن چرب ميكنم و ورز ميدم تا جونم بالا مياد يه عالمه روغن مصرف ميشه. وقتي فوندانت كمه زياد اذيت نميشيم و با چندبار چرب كردن نتيجه ميده ولي وقتي قراره كيكهاي بزرگ رو كاور كنيم ديگه آخر بدبختيه. پودر قندش هم اگه از يه مقداري كمتر باشه هرچي هم كه ورز بديم باز به دست ميچسبه. البته وقتي پودر قندش زياد باشه تركهاش بيشتره . پس من ترجيح ميدم با ورز دادن مشكل رو حل كنم تا با اضافه كردن پودر قند
بله من همون روزا چندتا اسپايدرمن درست كردم هنوز كه هنوزه آيسينگش خشك نشده. روزگاري داريم ما با اين رطوبت هوا

پريس جون من نميدونم چرا رنگ قرمزش اينجوريه . من دوباره يه دونه قرمز خريدم ولي با اوني دارم فرق ميكنه. تستش كه كردم خبرت ميدم كه اصلا به درد ميخوره يا نه. اگه به درد خورد واست ميگيرم

به نظرم فوندانتت خيلي خوب شده. اوناييش كه سفته و ترك ميخوره رو هم با چرب كردن دست و ورز دادن ميتوني درستش كني
رزها عااااالين

متشکرم شف عزیز و مروارید جان بابت وقتی که گذاشتید :X

سلام
من مارشملو فوندانت رو در مقیاس کم برای تمرین ساختم .و خیلی بیشتر پودر قند اضافه کردم . ممکنه به خاطر رطوبت اینجا باشه ؟
اما در کل خمیر خوبی شد . واقعا متشکرم . با رنگ غذا هم رنگش کردم و مشکلی نداشت . حالا یه سوال دارم می تونم زودتر مثلا 2 یا 3 هفته زودتر تزیینات و عروسک روی کیکم رو درست کنم و نگه دارم؟ یا خراب می شه ؟ و اگه می شه باید چطور اونها رو نگه دارم . داخل یخچال یا بیرون ؟ توی ظرف در بسته یا در معرض هوا ؟

بله ممكنه پودر قند زياد يا كم شه چون دانه بنديش استاندارد نيست

ميشه درستش كرد و نگهش داشت. هم بيرون يخچال هم توي يخچال. بستگي به دماي خونه تون داره. و ميزان رطوبت
اينا اصلا خراب نميشن ولي سفت ميشن كه وقتي سفت شن مزه شون مثل خوردن قند ميشه
پس ميتونيد از چند روز قبلش آماده اش كنيد ولي بيشتر از يكي دو روز شه ديگه سفت ميشه . بسته به رطوبت هوا

من هم بالاخره فوندانت درست کردم. راستش بار اول فوندانت من شل شده بود و هر کاری هم می کردم سفت نمی شد. و کلا نه که بعضی وقتا به خودم زحمت نمی دم کامنت ها رو بخونم, خوشحال خودم به این نتیجه رسیدم که بهتره یکی دو ساعت بدون روکش توی محیط باشه.
:دی
که بعد از اون میزان سفتیش
درست شد!! بعد دیدم بهتره بیام کامنت ها رو بخونم که برای بار بعد مشکل نداشته باشم.
بار دوم که هفته پیش برای جشن نوروز مجدد درست کردم، پودر قند بیشتری استفاده کردم که باعث شد مثل خمیر شما بشه شف عزیز.
ممنونم

بله توي كامنتها چيزايي هست كه من موقع نوشتن واسشون حضور ذهن نداشتم

اين فوندانت بعد از دو سه بار تجربه ديگه خيلي ساده ميشه باهاش كار كرد

كار شما هم زيبا شده احسنت

طیبه جون من واقعا از آشنایی با شما لذت میبرم.خیلی هنرمندی خانم.میشه ایا رو از یه هفته قبل درست کرد؟برای تولد دخترم می خوام درست کنم.

تا يكي دو سال هم تو يخچال (بدون اينكه هوا بهش برسه) بمونه هيچ مشكلي پيش نمياد. كافيه قبل از استفاده از يخچال بيرون بذاريد تا نرم و قابل انعطاف شه

شف عزیز این هم یه کیک دیگه با مارشملو فوندانت هستش که من درست کردم. لینکش را میگذارم شاید ایده اش به کار کسی بیاد موفق باشین
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/05/wellcome-baby.html

مرسی که لینک گذاشتید. با وجود سادگی خیلی زیباست و حتما به دوستان ایده میده
احسنت

مشق شب:

مارشمالو فوندانت
https://skydrive.live.com/?cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21259&sc=photos

خيلي خوب كاور شده و كيفيتش عاليه احسنت

 سلام
بازم منم!!!! من جایی یا بهتره بگم جاهایی هم توی فروم فارسی و هم توی کتابهای خارجی دیدم نوشته که برای لایه زیر فوندانت میشه کیک رو با مارمالاد (ترجیحا زردآلو) یا مربا پوشش داد. این درسته؟ یعنی همین که یه لایه مارمالاد روی کیک بکشیم کفایت میکنه؟

سلام
1. با این مقادیری که شما نوشتید چند گرم مارشملو فوندانت به دست میاد؟
2. اگر بخوایم نصف این مقداری که شما گفتید رو بسازیم همه مواد رو باید نصف کنیم؟
3. در صورتیکه خودمون بخوایم مارشملو رو بسازیم باز هم باید حجم مارشملوی مایعی که برای ساختن فوندانت استفاده میکنیم همون 450 گرم باشه؟
4. شما نموداری دارید که مقدار فوندانت یا کلا خمیر مورد نیاز رو بر حسب اندازه کیک بهمون بده؟

يادم نيست
بله
بله
خير

منبع: http://www.wilton.com/decorating/fondant/fondant-coverage-chart.cfm

  یک اینچ = 2.54 سانتی متر و هر انس = 28.349  گرم میباشد


Fondant Coverage Chart



Cake Size:
Size
Use this Amount


Rounds

4 in. high
6"
18 oz.


8"
24 oz.


10"
36 oz.


12"
48 oz.


14"
72 oz.


16"
108 oz.


18"
140 oz.


Rounds
3 in. high


6"
14 oz.


8"
18 oz.


10"
24 oz.


12"
36 oz.


14"
48 oz.


16"
72 oz.


18"
108 oz.


Sheets

2 in. high


7 x 11"
30 oz.


9 x 13"
40 oz.


11 x 15"
60 oz.


12 x 18"
80 oz.


Ovals

4 in. high


7 3/4 x 5 5/8"
24 oz.



10 3/4 x 7 7/8"
48 oz.


13 x 9 7/8 "
48 oz.


16 1/2 x 12 3/8"
72 oz.


Hearts

4 in. high


6"
18 oz.


8"
26 oz.


9"
32 oz.


10"
36 oz.


12"
48 oz.


14"
72 oz.


15"
72 oz.


16"
96 oz.


Petals

4 in. high


6"
18 oz.


9"
30 oz.


12"
48 oz.


15"
72 oz.


Squares

4 in. high


6"
24 oz.


8"
36 oz.


10"
48 oz.


12"
72 oz.


14"
96 oz.


16"
120 oz.


Hexagons

4 in. high


6"
18 oz.


9"
36 oz.


12"
48 oz.


15"
84 oz.


Paisley

4 in. high


6 x 9"
20 oz.


9 x 12-3/4"
48 oz.


12 x 17"
72 oz.



Diamond

4 in. high


10-1/4 x 7-2/5"
24 oz.


15 x 11"
36 oz.


19-1/4 x 14-1/4"
60 oz.


Pillow

4 in. high


6-3/4 x 6-3/4"
16 oz.


10 x 10"
28 oz.


13-1/4 x 13-1/4"
48 oz.

سلام
منظورتون از نشاسته، نشاسته ذرته؟

سلام
خوب اینم از اولین تجربه من توی پختن کیک تولد و تزیین با مارشملو فوندانت. . البته چون من توی بر بیابون هستم مارشملو گیرم نیومد خودم درست کردم و بعدم فوندانت. لایه زیر کیک باتر کرم آلمانی بود که با استفاده از دستور خوب شما ساختم. یکی از لایه های کیک اسفنجی رو هم با دستور شما پخته بودم که بافت فوق العاده ای داشت. روی کیک هم سیمپل سیروپ باز هم با دستور خوب شما. در کل همه راضی بودن از طعم کیک

یک تزئین دیگه با استفاده از مارشمالو فوندانت.
هلو کیتی دوست داشتنی. البته این کیک خیلی هول هولی برای یه دخترکوچولوی نازدرست کردم. کج و کوله شده ببخشید.
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2012/05/blog-post_7942.html

یعنی می شه من هم یک روزی یک دختر کوچولوی ناز باشم و برای روز تولدم این کیک رو درست کنن؟ آیا؟

آه از ته قلــــــــــــــــــب!!

وااااااااو! عجب فوندانتي شده! فوق العاده است. درسته كه ساختنش اذيتتون كرد ولي واقعا عالي شده چون خيلي زيبا كيك رو كاور كرده
تزئين كيك هم كاملا مدرن و شيك و بهاريه آدم ياد كيك هاي ژاپني ميافته
واقعا كه احسنت داره

پونه جون دلمون واستون تنگ شده بود. خوشحال شدم بازم كار زيباي ديگه اي ازتون ديدم

به به ! به به! بسيار زيبا شده
و واقعا عالي هلو كيتي رو اجرا كرديد. من ميدونم كه هلو كيتي درست كردن ساده نيست چون كافيه يه كم بيني رو بالا يا پايين بذاري يا فاصله چشماش درست نباشه كه كار خراب شه
بسيار عالي كار كرديد و البته از شما توقعش هم ميرفت
احسنت

مرواريد جون شما يك دختر ناز هستيد
تازه اگه پريس جون بود ميگفت يك دختر مهربون ناز

شف طیبه عزیزم خیلی به من لطف دارین ممنونم.
مروارید جون البته قابل خانوم هنرمندی مثل شما را نداره ولی از راه دور تقدیم به شما .

این چقدر زیباست.آدم حیفش میاد برشش بزنه.خسته نباشید چون میدونم واقعا زحمت داشته.

استاد مشق شب. برای ثبت در همون تاریخ!
 البته بنده در کسری از زمان این تزیین رو کردم .و پوشش خامه ایش خیلی ضعیفه
اما گلاش خوشمل و خوشمزه بودن

بله گلهاش خيلي نازن
و اصلا نگران نباشيد با تجربه به تكامل ميرسيد
احسنت

 سلام
مرسی چشمهاتون زیبا میبینه.

 سلام
مرسی.
آی لحظه برش زدن دیدن داره. دلتم باهاش میبره!!!!

شما دختر کوچولوی ناز هستین صد البته دختر مهربون ناز
:))

میشه بگید چطور مارشملو درست کردید؟

میشه بگید چطور مارشملو درست کردید؟ کارتون خیلی خیلی زیبا شده خیلییییییییییییی

خيلي ساده است و تكنيك خاصي هم نداره
اگه انگليسيتون خوبه لينك بدم
يا از اون سريع تر ... خودتون ميتونيد سرچ كنيد

سلام.طیبه جان ممنون میشم اگه لینکشو برام بزاری
..

اگه لینکشو برام بزاری ممنون میشم .توی سایتاهای ایرانی هرکسی یه رسپ داده که به نظرم قابل اطمینان نیست

همه رسپيهايي كه ميبينيد جواب ميدن. اصلا چيز حساسي نيست
من سه تا رسپي ميذارم با هر كدوم راحت تريد كار كنيد. خودم چندين لينك از جاهاي مختلف دارم همه عالي هستن
انشالا يه بار آموزش ميدم

http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/homemade-marshmallows-recipe/index.html 
http://www.marthastewart.com/333974/homemade-marshmallows 
http://www.joyofbaking.com/candy/HomemadeMarshmallows.html 

سلام.شف جونم مارشملو فوندانت درست کردم ولی نمیدونم چرا هرچی شکر اضافه میکردم سفت نمیشد که بخوام با دست چربوچیلی ورزش بدم.ازش ناامید شدم گذاشتمش تو کیسه تو یخچال.خودشو گرفت بعد با اینکه ازش راضی نبودم با کلی ورز دادنو نشاسته پاشیدن رو سطح از یه کمیش استفداه کردم.نمیدونم مشکل کجا بود ولی به هر حال  ازش استفاده کردم ولی بدن باب اسفنجیو خامه کار کردم.لباسا و چشاش فوندانته! امیدوارم قیافش قابل تحمل باشه

واي خامه اش خييييييييييلي تميز در اومده در حدي كه من متوجه نشدم خامه است
خود كيك هم خيلي ناز شده

عزيزم يه كم دنگ و فنگ داره با شرايط رطوبت و دما و حرارت دست هم متغيره اما من خودم با تجربه ديدم كه وقتي شله كمي همينطوري بي كاور توي اتاق بمونه و توي هوا دو دستي كشش بياري تا هوا به بافتش برخورد كنه سريع سفت ميشه و قابل فرم دادن نياز به افزودن پودر قند هم نيست
يعني رمزش ورز دادنه و تماس با هوا

انشالا دفعه بعد كمتر اذيتتون كنه

یه ابزار از لوازم قنادی فروشا برای صاف کردن کیک خریدم.همون روشی که گفتیدو انجام میدم منتهی من روش آبجوش میریزم خشک میکنم.خامه صاف میشه برای کیک های اداره شوهرم هم ازش استفاده کردم مثل شمشیر تیپوسلطان میمونه!!!!!!!!!!!!!!!

هر چي هست خيلي عالي ميشه

وقتی مارشمله ها رو میزاریم تو ماکروفر باید تا وقتی 30 ثانیه ها رو ادامه بدیم که مارشمله ها کاملا ذوب شده باشند وشبیه کارامل بشن  یا باید زودتر برداریم؟

هدف اينه كه مارشملو ذوب بشه بشتر از اون ديگه نياز نيست

کیک باب اسفنجی با فوندانت مارشمالو
دوست داشتم از برش خورده ش هم عکس می گرفتم اما نشد :(

ناااااااااااااااااااااااااااااااازيييييييييييييييييييييييييييييييييييييي
منير جون اينقدر تميز و شيك در اومده كه اگر كيكتون رو ميبرديد توي آتليه عكس حرفه اي مينداختيد راحت ميشد توي مجله ها ازش استفاده كرد
فوق العاده زيبا
ماشالا ماشالا

شف جان چند تا سوال دارم که با اجازه می پرسم:
1-با استند میکسر و با سر دو هوک میشه دیگه با دست ورز نداد؟
2-میشه بجای روغن از گلیسیرین استفاده کرد؟
3-با این مقدار چند گرم فوندانت بدست میاد؟ یا اینکه برای کاور کیک دایره ایه چند سانتی خوبه؟
مرسی از همه مهربونیهات

 1- بستگی به قدرت موتور استند میکسرتون داره. در حقیقت می شه، ولی اگر موتور قوی نباشه، ممکنه تا رسیدن به اون بافتی که شما می خواهید، زمان طولانی سپری بشه و موتور دستگاهتون داغ کنه.

2-روغن در حقیقت برای چرب کردن دست و سطح کاره. شما می تونید از گلیسرین استفاده کنید، ولی حتما گلیسرین خوراکی باشه. بعد اصلا ممکنه از این مقدار کمتر و یا بیشتر مورد استفاده قرار بگیره.

3- با این مقدار خیـــــــــــــــلی فوندانت به دست می یاد.یعنی شما می تونید دو بار یک کیک 23 سانتی رو کاور کنید. البته می دونید که فوندانت باید نازک باز شه. اگر یک سانتی بازش کنید اونوقت فقط یک کیک ده سانتی رو می تونید کاور کنید.

:D

من نمی دونم کیک شما چه اندازه است. ولی اگر من جای شما بودم، مقداری بیشتر هم درست می کردم محض احتیاط. بعد اگر بار اولتون هست، با مقدار نیم کیلو پودر قند درست کنید، تا دستتون یبیاد باید چه کنید.

مرسی مروارید جون. بار اوله که میخوام از این جور کیکها درست کنم! و تازه برای تولد خواهر کوچولوی همسر جان هم هست. چون نمیخوام خراب بشه هی دارم سر شما رو درد میارم و سوال میکنم :) کیک رو برای 10 نفر میخوام درست کنم. بنظرتون چند سانتی خوبه.؟ ایده نیمکره خوبه یا احتمال خرابیش بالاست؟

اضافه ميكنيم كه دو هوك كمك زيادي ميكنه اما ورز نهايي باز نياز به دست هستش

بله ميتونيد نيم كره كار كنيد از پسش برميايد
يك برابر رسپي واسه تون خوبه
ده نفر هم تعداد كميه با كيك كوچيك هم جريان حله

خب بالاخره پروژه کیک تولد به پایان رسید :)
این ایده رو دیدم و بنظرم از اون ایده صورت بهتر بود و بیشتر میتونست یه دختر 14 ساله رو سر ذوق بیاره :)
من تا حالا کیک اسفنجی درست نکرده بودم. عجب خوبه :) خوشمزه و سبک
برای لایه ها از پودینگ شکلات استفاده کردم و برای فراستینگ هم کافی کریم فراستینگ. 
راستی فوندانت من کمی سفت برای ورز دادن بود اما برای شکل دهی شل!!! راستی من از حدودا 600 گرم پودر قند استفاده کردم. 
برای کاور کردن خیلی خوب نازک شد. در حد یک میلیمتر بازش کردم :)
ممنونم طیبه عزیزم بابت همه چی. 

به به كيك تولد صورتي. بله كاملا 14 ساله پسنده
از عكس مشخصه كه فوندانت رو خوب درست كرديد چون خيلي صاف و شيك كيك رو كاور كرده
در مورد شكلدهي هم دليل شل شدنش حرارت دستتونه كه البته بعد از چند دقيقه كه در مجاورت هوا بمونه درست ميشه و باز سفت خواهد بود
واسه ام جالبه بار اولتون بوده كيك اسفنجي درست ميكنيد آخه از كيكهاي خيلي كاربرديه
رو هم رفته پيروزي در اين پروژه رو صميمانه تبريك ميگم

 مرسی طیبه جون :*) صدقه سر آموزش خوب خودت و کمک دوستای دیگه کارهام اینجوری می شه ;)

ممنونم. از لطف شماست.
من همیشه کیک شکلاتی بدون شکلات برای کیک های تولد درست میکردم. از بس که خودم عاشقشم. اما دفعه آخر خیلی ها بهم گفتن که کیک سنگین بوده و با وجود باترکریم و خامه و سس کارامل! نتوستن همشو بخورن. با اینکه خوشمزه بوده و دلشون میخواسته بازم بخورن. فهمیدم که خیلی پرباره کیکهام. به همین خاطر این دفعه اسفنجی با پودینگ شکلات درست کردم. که البته شل بود و خیلی راضیم نکرد! مخصوصا وقتی بیرون یخچال مونده بود، حسابی شل شده بود. ولی خب کلا خیلی خوش خوراک و خوشمزه  بود و سنگین هم نبود..
ممنونم بسیار بسیار زیاد.
 راستی مارشمالو خیلی گرون بود :( هر 300 گرمش 9000 تومن بود

نه بابا؟
من خيلي وقته طرف بازار نرفتم
پس ديگه هيچ ... شيريني پزي تعطيل
آب ميخوريم 
چاق هم نميكنه
:D

آره پودينگ مشكلش همينه
بله خب اون كيك يه چاره داره
البته چاره گرونيه! بايد يه پودر كاكائوي خيلي تلخ بخريد كه خيلي هم گرونه
منتها مشكل رو حل ميكنه

نمیتونم عکسا رو ببینم متاسفانه و نمتونم  پی دی اف هم دانلود کنم
میشه بیزحمت مارک مارشمالو رو بگید؟
بعدم اینجا یعنی اخر دنیا بندرعباس که ما توش گیر افتادیم هرچی میگردیم به جز اون مارشمالو های پیچ پیچی بزرگا دیگه چیزی پیدا نمیکنم
اسم مارک رو بیزحمت برام بنویسید برم بگم از همین مارک ببینم دارن یا نه
ممنونم

 من براتون عکس اولی که مارک مارشملو روش مشخصه رو براتون اینجا می ذارم، به این امید که بتونید ببینید.

شف به دوستانی که مشکل ندیدن عکس ها رو دارن، پیشنهاد استفاده از مرورگر گوگل گکروم رو می کنن. شما هم امتحان کنید و امیدورام مشکلتون حل شه.

بعد عزیزم، مارشملو، مارشملو هست. اگر این مارک گیرتون نیومد، اون مارک و شکلی که توی بازار هست رو بخرید. چون این مارشملو در نهایت ذوب می شه. اصل خود مارشملو هست.

شف مهلبون عزيز سلام. با تشكر از محبتاي هميشگي شما. عزيزم من براي تولد يه ني ني ميخوام كيك يوزپلنگ درست كنم. ميخواستم نظر شمارو بدونم كه به نظرتون اگر يه كيك ساده درست كنم و يوزپلنگ با فوندانت درست كنم روش بچسبونم خوب ميشه؟؟؟ پسر خواهر شوهرم خودش يوزپلنگ خواسته. بعد اگر خامه كشي كنم با چي فوندانت به خامه مي چسبه همون آب؟؟؟ممنونم كه هميشه وقت ميذاريد و كمك مي كنيد اميدوارم هميشه شاد و سلامت باشيد شف مهلبون

من در تعجبم كه چطوري عكسها رو نميبينيد
آخه همه رو روي سرور جديد گذاشتم

كيك اگر روكش شده باشه
حالا هر كرمي ميخواد باشه
ديگه فوندانت بهش ميچسبه
من خامه رو پيشنهاد نميكنم
ولي اگر ميزانش خيلي كمه و زمان موندن كيك هم كمه فوندانت رو ذوب نميكنه

بله حتما زيبا ميشه
منتها فوندانت رو از همين الان درست كنيد كه روش تمرين داشته باشيد

ممنون مروارید عزیز و شف طیبه گرامی
مروارید جان اون مارشمالوویی که میگم 3 رنکگه من بخاطر رنگش نخریدم وگرنه به قول شما مهم ذوب شدنشه که میشه

عکس مارشمالویی که گذاشته بودید باز شد بازم ممنونم
راستش من گوگل کروم و اینترنت اکسپلور و سافاری هم امتحان کردم باز نمیشه که نمیشه
بهرحال ممنونم از وقتی که گذاشتید

 خواهش می کنم دوست عزیز.

در بندرعباس از این فروشگاههایی که من توی خیلی از شهرهای ایران دیدم و توش قاقا لی لی!! می فروشن،

از شکلات و آبنبات و... گرفته تا مارشملو، اونهایی که معمولا آدم یک کیسه می گیره دستش و ملاقه به دست از سر یه ظرف می ره سر یه ظرف دیگه و کیسه اش رو پر می کنه و می ره دم صندوق، نداره؟ من نمی دونم این فروشگاهها اسمشون توی ایران چیه.

اونجا هم معمولا مارشملو داره.

سایت هایی هم هستن که می تونید ازشون خرید اینترنتی داشته باشید.

امیدوارم موفق بشید.

طیبه جان من تا حالا با خمیر کار نکردم. امروز این فوندانت رو درست کردم. خوب شد.
فقط نمیدونم که هر تکه   چطوری به تکه دیگه می چسبه؟
چون موقع کار که مدام باید نشاسته بزنیم خمیر دیگه چسبندگی نداره.
لطفا راهنماییم کنید.
خیلی ممنون

عزیزم،

شف توی مبحث فوندانت بارها عنوان کردن که چسب فوندانت آبه.

مثلا توی این پست:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/02/blog-post_12.html

زیر عکس نوزده.

اگر هم نمی خواهید دستتون خیس بشه، می تونید با یه قلم مو این کار رو انجام بدید.

ali bod ama man tu soed hamchin chizii k shabihe pofak bashe nadidam

سلام مروارید جان
من مارشملو پیدا نکردم.جاش پف پفی خریدم. همون مارشولو اما روش نارگیل داره. نمیشه هم همه نارگیل ها رو جدا کرد. حالا می گی چیکار کنم؟!:(
یه سوال دیگه هم داشتم این پف پفی ها خودش شیرینه. بازم باید پودر شکر اضافه کنم؟

 آخی نازی گلسا جون. خمیر فوندانت باید در حقیقت یه چیز صاف و صوفی تحویل بده. من متاسفانه در این مورد ایده ای ندارم.

 در مودش پودر شکر: در کل مارشملو شیرین هست و با وجود این باید برای تهیه مارشملو فوندانت بهش پودر شکر رو اضافه کنید.

می خوام بهتون پیشنهاد کنم خمیر فوندانت رو که شف درست کردن درست کنید چون در اون احتیاج به مارشملو نیست، ولی می ترسم گلوکز و یا کرن سیروپ هم گیرتون نیاد.

با این حال یه نگاهی به اون رسپی هم بیندازید، شاید تونستید مواد اولیه اون رو تهیه کنید.

موفق باشید عزیزم.

 سلام گلسا جان
من هم هرجا گشتم مارشمالو نبود و دست آخر مجبور شدم همون پف پفی نارگیلی بخرم.
فوندانتش خوب میشه . فقط موقع قالب زدن مثلا برای گل یا قلب تیکه های نارگیل از دورش بیرون میزنه و کمی ناصاف میشه که زیاد دیده نمیشه
امتحانش کنید با مقدار کم. به نظر من بد نبود.

این اولین بار بود که روی کیک فوندانت کار کردم. خیلی خوب نشد.
تنها مشکلی که داشتم این بود که احساس کردم فوندانتم خیلی نرم و لطیف نیست چون چند روز قبل درستش کردم
وقتی خواستم استفاده کنم 10 ثانیه در ماکروویو گذاشتم و کمی ورزش دادم.
. فکر می کنم که خیلی نازک باز کردم
آیا لازم بود کیک رو اول با  کرم کاور کنم و بعد فوندانت رو روش بزارم؟ 

وای .ببخشید. الان که دوباره مطالب رو خوندم دیدم که باید کیک رو با فراستینگ میپوشوندم بعد فوندانت رو روش میذاشتم
 شرمنده

این هم عکس کیک کدو حلوایی با روکش مارشملو فوندانت دستور طیبه جون
خدایی پوستم کنده شد ولی بازم اونی نشد که می خواستم

بسيار عالي
اصلا نگران نباشيد
اين كارها با تجربه درست ميشه
در مورد سفتيش ميتونيد با گليسرين مشكل رو حل كنيد
ورز دادن هم كمك ميكنه
در كل براي تجربه اول عالي شده چون كار ساده اي نيست

اگر كيك مرطوبي داريد يا با كاپ كيك كارميكنيد نبود هم مهم نيست

ممنون میدونم که خوب نشده اما شما اینقدر تعریف می کنید که آدم مشتاق دوباره و صدباره انجامش بده.
مرسی از این همه لطف

2013/2/25 Disqus

اتفاقا خيلي خوب شده
اصلا نا اميد نشيد
اين يك تجربه كاملا موفق بوده
با تمرين مطمئن باشيد پيشرفت رو شاهد خواهيد بود

طیبه جان امیدوارم جوابمو بدی.البته اول سلام.
می خوام بدونم مزه ی این فوندانت با مارشمالو چطوریه من تاحالا امتحان نکردم.
گشت هم زدم بعضی میگن خوبه بعضی بد.خواستم نظر شماروبدونم.
ممنون.

 دوست عزیز،

مزه یک چیز کاملا سلیقه ای هست. همونطور که خودتون هم دیدید بعضی ها مزه اش رو دوست دارن، بعضی ها نه.

تشریح کردن مزه هم یه کار بسیار دشواری هست. مثل اینه که از شما سوال کنن مزه دارچین رو تشریح کنید!!

مارشملو چون بیسش مارشملو و پودر قند هست، در درجه اول شیرینه.

شما می تونید به مقدار بسیار کم درست کنید و خودتون تجربه کنید.

سلام مجدد بر شف طیبه عزیزم
شف مهربون من اومدم استانمون
میشه بگید مارشمالو رو از کجای بوشهر میتونم تهیه کنم؟
آدرس بدید ممنون میشم

سلام شف جان

خسته نباشي

در جواب سوال يكي از دوستان شما نوشته بوديد كه براي يه كيك 10 نفره، يك برابر رسپي درست كنن

يعني مثلا براي يك كيك 24 يا 26 سانتي با ارتفاع 5-6 سانت و با يك تزئين ساده اينقدر فوندانت لازمه؟ (چون اين رسپي حدودا 1.5 كيلو فوندانت ميده ديگه، درست ميگم؟)

عزيزم با 600 گرم كه درست كردي، فوندانتت كم يا زياد نيومد؟قطر كيك چقدر بود؟

سلام
شما کلاسی هم برا آموزش دارین؟

سلام عزیزم کارات عالیه محشر 4 ماه شاغل هستم و اینترنت دارم انقدر گشتم تا یه سایت به درد بخور برای غذا پیدا کنم که عکس از کار هم داشته باشه گشتم و گشتم خسته شدم تا چند روز پیش به کارگاه شما رسیدم واقعا مرسی من همش دارم نت برداری میکنم تا کی بتونم درست کنم دوست دارم عروسی که کردم همش از این چیزا واسه همسرم درست کنم آخه خیلی شکمو هست (من عقد کرده ام 2 ماه) عاشق آشپزی هستم عاشق به معنای واقعی شیرینی پزی دوست نداشتم وقتی دیدم چقدر قشنگ و خوش ذوق توضیح دادی به وجد اومدم و میخوام جمعه که خانواده شوهرم و واسه پاگشا دعوت میکنیم اگه وقت کنم از اون قندها و کیک و مارشملو با تزئینات درست کنم دعا کنید وقت بشه چون من تازه 7:30 میرسم منزل و 5 صبح میرم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...