2010/01/20

ژله بروکن گلاس


این مدل ژله رو من سالها پیش توی یکی از برنامه های خانم " منال العالم" از کانال ابوظبی دیدم. این منال خانم کارش حرف نداره و از اون موقع که من بچه بودم برنامه داشت و الان دیگه کاراش شدیدا مدرن و حرفه ای شده و من ماه رمضون هام رو با رسپیهای منال میگذرونم. حتی (بچه ها شاهدند) از اداره مرخصی میگیرم که سر موقع واسه برنامه " مطبخ منال" آماده باشم!!! اون موقعها که تو ایران ژله ساختن مد نشده بود من این سبک ژله رو از منال یاد گرفتم و یکی از دسرهای حرفه ای واسه من به حساب میومد! الانا دیگه این مدل رو خیلیها ( به شیوه های مختلف) درست میکنند. ولی من امروز به همون شیوه ای که اون موقع یاد گرفتم بهتون آموزش میدم. کار با ژله ست و خیلی ساده. فقط یه خورده ( یه خورده بیشتر از یه خورده) حوصله و صبر و تحمل میخواد، که شدیدا میارزه! بیس این ژله با ترکیب شیر و شیر عسلیه که اگه نظر شخص شخیص خودم رو بخواید توی اینهمه طعم ژله ای که زیر دندون میاد این ژله شیر عسلی از همه با حال تره و دل منو برده! آخه من از بچگی عاشق شیر عسلی بودم و خاطره صبحونه خوردن خونه "ننه" رو واسم زنده میکنه! سریع میرم سراغ رسپی که اگه میخواید درستش کنید کلی وقت میگیره و باید قبل از خواب ترتیبش رو بدید....



من از 6 بسته ژله استفاده کردم. زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش ( با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید. با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه. من امتحان کردم). هر بسته رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب هم بزنید تا کاملا حل بشه . من 1 دقیقه توی مایکروفر گذاشتم. هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل ریختم و توی یخچال گذاشتم یه شب بمونه ( آره عزیز! دردسر داره! الکی که نیست...باید جور هندوستان کشید!)



خوب این یه تیکه کار رو من باید همینجا یه خدابیامرزی به منال بگم که 50 درصد کار رو آسون میکنه ( اگه اهل ژله ساختن هستید شاید بگید 99 درصد کار راحت میشه! آخه درست از تو قالب در آوردن ژله خودش یه مبحث طویله!) آره کاری که میکنید اینه که فرداش ( حالا فردای اون شبیه که ژله هاتون رو درست کردید) کف قالبتون رو پلاستیک رپ یا سلفون میذارید. مطابق تصویر. البته میتونید از هر قالبی که عشقتون کشید استفاده کنید. من اینبار از این قالب "لوف پن" استفاده کردم.


برای ساختن بیس سفید رنگ. 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید. باید یه همچین مخلوط اسفنجی بدست بیاد.


1 لیوان شیر جوش توش بریزید و روی بخار آب یا توی مایکرو فر ( 1 دقیقه) قرار بدید تا کاملا حل بشه. حالا نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن ، 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید. (من یه در پلاستیکی که متعلق به یکی از این قوطی های کمپوت آلوئه ورا بود رو روی قوطی شیر عسلی گذاشتم و درش رو کیپ کردم(سمت چپ تصویر) و بعد گذاشتم توی کابینت که شیرینی بعدی رو چند روز دیگه باهاش درست کنم. شما هم میتونید همینکار رو بکنید. و یا با انگشت بیافتید در وقتش و تهش رو در بیارید! اگه میخواید چند روز نگرش دارید، توی یخچال نذارید چون سفت میشه و شکرک میزنه! من قول میدم این شیرینی خرمایی رو زود آموزش بدم! اگه زنده موندم). ژله بیس باید کاملا سرد بشه ، پس صبور باشید.(من اینجا اسمی از یخچال نیاوردم. اگه صبور نبودید و گذاشتید توی یخچال و بعد لخته شد و ژله تون صاف و یکدست و شیشه ای نشد هیچ ربطی به من نداره! گفته باشم!!!)



حالا ژله های رنگی رو از یخچال بیرون بیارید و با چاقو به شکل مکعب ببرید ( اصلا لازم نیست توی کار ظرافت به خرج بدید)



ژله ها رو تو هر مرحله با هم ترکیب کنید که رنگهای مشابه یه جا جمع نشه.



حالا همه ژله ها رو توی قالب بریزید. (دقت کنید که مهمه که مکعبهای همرنگ کنار هم نباشند)



حالا ژله بیس رو توی قالب بریزید ( اگه گرم باشه باعث میشه ژله های رنگی ذوب بشند و ژله بیس دیگه سفید نخواهد بود) یه تکون به ظرف بدید که هوای توش خارج بشه. و حبابی توی کار نداشته باشید.



من یک شب ژله ها رو درست کردم . فردا عصرش که برگشتم خونه گرفتار ساختن ژله شیر عسلی شدم و بعد که کار تموم شد گذاشتم شب توی یخچال موند و روز بعد، بعد از ظهر که از اداره برگشتم از یخچال درش آوردم! شما لازم نیست اینهمه صبور باشید. با 4 – 5 ساعت هم کارتون راه میافته. ولی من توصیه میکنم که بعد از این همه زحمتی که کشیدید. یه شب دیگه هم دندون رو جیگر بذارید و تحمل کنید. اگه آدم شدیدا "خود مگیرکی" هستید ، میتونید توی قالب پیرکس بریزید که بتونید قیافه ژله رو همون موقع ببینید. در هر صورت توصیه میشه که شب توی یخچال بمونه!


از قالب در آوردنش مثل آب خوردنه! فقط کافیه ظرف مورد نظرتون رو بذارید روی قالب و برش گردونید و پلاستیک رپ رو جدا کنید! به همین سادگی!!! ببینید روی ژله من چه مامانی شده! کلی عشقش رو خوردم و دلم نمیومد ببرمش!




حالا دیگه نوبت به بریدن میرسه. برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید ظرف خیس باشه و برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید کارد خیس باشه.



مدل برشش اصلا مهم نیست چون از هر سمتی که برش بزنید اون شکل شیشه های رنگی شکسته رو حفظ میکنه. اسم این مدل ژله broken glass jello هستش و به فارسی "ژله خورده شیشه" یا "ژله موزائیکی " (ویژه مهندسین عمران) ترجمه اش کردند. من همون "ژله بروکن گلاس" صداش میزنم چون تجربه ثابت کرده وقتی اسم دسرتون اجق وجق باشه کلاس کارتون بالاتر میره :p خود دانید!



ممکنه یه سوال تو ذهن بعضیها به وجود بیاد که..."اینهمه طعم ژله رو با هم ترکیب میکنیم ، بد مزه نمیشه؟"

جواب : " نه نمیشه!"

شما همه اش رو که یه جا هل نمیدید توی دهنتون! تیکه تیکه که میخورید طعم های ژله ها رو احساس میکنید. من که طعم شیر عسلش رو به دنیایی ترجیح میدم! خلاصه که خوشمزه ست. من شکری اضافه نکردم، پس با وجدانی آسوده مرتب میرم سر یخچال!

اگه حوصله دارید درست کنید...تنوعیه واسه خودش!

170 comments:

az koja fahmidi man in hame jele rangi too khoone daram?!!!kheyli ghashange.khanom e menal al alam koja boode ta hala ma nadidim?rastesh har chi didim gerdo& fandogh&... bode ke ba koli roghan&kherto perte dige ghati mikardan!!!!!!!!kheyli ghashange,ama heyf man bayad 1 hafte dige sabr koam.!

سلام شف جون. باید خوشمزه باشه باز هم از این دسرهای خوشمزه یادمون بده

@ melina: bale bacheha ke hame az ta'mesh khosheshoon oomad!

@sedigheh: hahahahaha oon tikkeye fandogh o gerdoo ro khoob oomadi!!!!!!!!! hala chera 1 hafte sabr koni? be khatere Peiman?

are dige,yeki bayad bashe komakam kone.(to khrodan)shayad ghabl az sale jadid bara rojina too mahd tavalod begiram.az in chiza baz ham yad bede.mersi

chashm hatman! vali bayad aks begiri biyam bebinam ;)

salam
man ke khordamesh asheghesh shodam
vaghean ham khoshgele ha khoshmaze
bara ro kam koni to mehmonia alie
mamnoon chef

haha oon ye tikkeye akhar ro khoob oomadi ;)

salam mohandes
man ke hatman vase khodam dorost mikonam. khodet ke mano mishnasi.vali vaghean khoshgele adam delesh nemiyad bokhoretesh.
behnam

baaaleh mohandes maloome ke mishnasamet :p too in kara herfeyie hasti :D

سارا

دستت درد نکنه من برای مهمونیم از همین دسر بروکن گلاس درست کردم عالی شد ...خیلی باسلیقه هستی

از مشتری های پروپا قرص وبلاگتون هستم

زنده باشی الهی

خوشحالم که نتیجه مطلوب گرفتی
نتیجه هنرمند بودن خودته عزیزم

WOW tayebe joon man ino taze kashf kardam too webloget!!!
mikham dorostesh konam ama andazehaye ghesmate sefideto nafahmidam .yani kolan 3 livan shir mikhad?
badesh baziya migan jele agar bere tooye shire joosh mibore , are ?
ghashoghe ghaza khori gelatin ro sar por berizam ?
mishe man barat 3 ta sete peymaneye standard bekharam kado befrestam ! ghol bedi az in be bad ba ghashogh peymoone dastoorato begi !?

hehehehehe :p mordam az khande! baavar kon man pool alaky ziyad kharj mikonam valy in peimaaneha ro jense khoobesh ro natoonestam peida konam vagarna hatman mikharam. qhashoqh ro hamishe sar saaf estefade kon. valy dar in recipe bishtar ham rikhty mohem nist.
khob...areh dige 3 livan. poodre gelatine ro dar shire sard beriz bad shire garm ezafe kon va garmesh kon bad shir asaly bad shire sard. injoory moshkely pish nemiyad. va kolan velarm mishe va zoodtar sard mishe. valy age mikhay ziyad dorost nakony kamesh kon chon man ye loaf pan ro baa in mavaad por kardam! ye lashkar ro ham sir!

man taa haala jello tooye shire joosh narikhtam . age ham rikhtam yaadam nemiyad. valy age migan mibore khob labod mibore.

az babate filter moteasefam man ke hamishe az ye rahe dige baraye residan be khoda estefade mikardam!!!! baram farghi nakarde.
too tehran prestigesh hast ke feleziye va standarde ,man khoshhal misham babate tashakor az in hame zahmatet barat befrestam garche be hade zahmatat nist vali .... shoma too asalooye zendegi mikonin ? mitonam ba tipax befrestam

سلام خانوم خانوما می‌شه بگید منظور از شیر عسلی چیه؟ آمادش رو باید بگیریم یا خودمون قاطی‌ کنیم با عسل؟ خیلی‌ سوالام مبتدی بود آره؟ ببخشید

یه سوال دیگه ، قالبی که توش شیرو میریزیم چه جنسی‌ باید باشه از این سیلیکنا می‌شه یا حتما باید فلزی باشه
ممنون از صبرو حوصلتون که جواب میدین سوالارو، کلی‌ حال کردم

@ Maryam:
qhorboone mohabbatet azizam.
age lotf mikardy adress e forooshgaahe ro midaady mamnoon misham. daadaasham tehrane mitoone bekhare valy maa adress nadaarim.
*big hug*

p.s.albate age asalooye aashna dari age chizi khasty man mitoonam dast e bacheha bedam vaasat befrestand. valy khodam har az gaahy ma'mooriate asalooye be tooram mikhore (ke hich lezzaty ham nadaare :s )

@ Paris:

ما اینجا بهش میگیم شیر عسلی چون مادربزرگهامون میگفتند "شیر عسلی" ( یه جوری میگم انگار اینجا هنوز مستعمره انگلیسه!!!!) ولی در اصل یه جور شیر غلیظ شده است. "ویکیپدیا" میگه که ... توی کارخونه شیر و شکر رو فراوری میکنن تا غلیظ شده و به این شکل در میاد. یعنی اگه یک قاشقش رو تو آب حل کنی میشه همون شیر عادی خودمون. ولی طعمش معرکه است واسه همین ژله ات خیلی خوشمزه تر از این میشه که با شیر عادی درستش کنی
توی بازار با نام
condensed milk
میتونی پیدا کنی
از جاهایی که اجناس خارجی میفروشند بخر
ولی اگه نبود دیگه چاره ای نداری
:(

در مورد قالب.... چون قراره که قالبت رو با سلفون بپوشونی پس اصلا مهم نیست از چه جور قالبی استفاده میکنی
ولی اگه قالب سیلیکنی داری که دیگه باید تو ژله ساختن توش ماهر باشی پس میدونی که چه طوری ژله رو از قالب جدا کنی
ولی من روش سلفون رو خیلی دوست دارم چون دیگه ردخور نداره و مطمئنم که صد در صد از قالب جدا میشه.
در غیر این صورت از شیوه سشوار و یا آب جوش باید استفاده کنی

یه چیز دیگه هم بگم. این نوع ژله به دلیل داشتن پودر ژلاتین خوب سفته و تیکه نمیشه و قالبی در میاد و بعد هم راحت برش میخوره پس میتونی توی قالب شیفان هم درستش کنی

موفق باشی

ممنون و متشکر به خاطر توضیحات کاملتون حتما درست می‌کنم آخه ۲ هفته دیگه تولد پسرمه ۲ سالشه .راستی‌ شما واسهٔ تولد یا تزین اتاق یا هرچیزی که مربوط به تولده اطلاعاتی‌ یادستور غذایی ندارید؟

والا سایت که زیاده
غذا هم تو برنامه دارم که درست کنم. ولی فرصت نکردم
یه چندتا ساندویچ البته درست کردم یه چکی بکن
پته ها هم خوشمزه میشن
برای تزئین سایت
http://tomkatstudio.blogspot.com/
رو من دوست دارم که کاراش جالبه
لینک هاش به بقیه سایتها رو هم چک کن ( سمت چپ سایت) خیلی سایتهای جالبی هستند
خودم فرصت نکردم توش خوب بچرخم ولی جالبه

بعد سایت
http://amyatlas.blogspot.com/
که خیلی معروفه

و همینطور
http://www.marthastewart.com/photogallery/kids-birthday-party-ideas
مارثا خیلی کاراش معروفه

من خودم زیاد فرصت ندارم ولی اینها رو که خیلی معروفند خوب میشناسم
باز هم هست ولی این لینکها الان تو ذهنم بود

تولدش هم مبارک
بوس

باز هم تشکر واقعا ممنون که وقت میذاری و جواب میدی کارت برام خیلی‌ ارزش داره امیدوارم هرچی‌ میخوای‌ از خدا , برات بفرسته ننه
راستی‌ من رفتم و ژلاتین و شیر عسلی رو یافتم بالاخره فردا می‌خوام امتحانی یه دونه درست کنم تا برای تولد آماده باشم، فقط یه سوال دیگه در مجموع ۲ تا لیوان شیر سرد و یک لیوان شیر گرم و نصف قوطی شیر عسلی مصرف می‌شه؟ آخه نمی‌شه بگی‌ چند میل آخه شاید لیوانای من اندازهٔ لیوانای تو نباشه بابا، اونوقت چیکار کنم؟ نمی‌شه بگی‌ حدودا چند میل از هرکدوم؟ یه سوال دیگه رو بستهٔ ژله من نوشته اول با ۲۵۰ میل آبه جوش بد با ۲۰۰ میل آبه سرد قاطی‌ کنم اما برای شروع کار شما نوشتی‌ فقط آبه جوش به ژله ها اضافه کنیم آبه سرد نمیخواد مگه؟ ببخشید خیلی‌ سوال کردم، قربونت جواب بدیا نگی‌ دیگه پررو شده این زیاد سوال میپرسه

اصلا به اینکه روش چی نوشته توجه نکن
اون روش واسه وقتیه که بخوای ژله رو با قاشق بخوری!!!! ولی با این روش که آبش رو کم میکنیم سفت میشه و میشه برش زد

آره پودر ژلاتین اول باید توی مایع سرد خیس بخوره
پس اول یه لیوان شیر سرد
بعد باید گرم بشه پس یه لیوان شیر گرم
بعد باید جوشیده شه که حل بشه پس میذاری تو مایکروفر یا روی بخار آب
بعد باید دماش رو بیاری پایین
پس یه لیوان شیر سرد
کلا 3 لیوان شیر
و شیر عسلی هم برای غلظتش و همچنین طعمش

حالا برای اندازه لیوان
دیروز سمت راست وبلاگ هرچی مقیاس پقیاس موجوده رو واسه تون گذاشتم که گیر نکنید
بس یک لیوان یعنی 250 میلی لیتر

و مرسی از دعای خیرت
من خیلی بهش نیاز دارم
بوس

سلام خانومی من در حال درست کردنه آزمایشی ژلهٔ برکن گلس هستم دعا کن سربلند بیرون بیام آاامین

ایشالا

فقط صبر زیاد میخواد

سلام سلام دوباره
خواستم بگم موفق شدم البته با کمک شما باز هم ممنون فقط یه چیزی?!
فکر می‌کنم مقدار پایهٔ سفیدم خیلی‌ بیشتر از ژله‌های رنگی‌ بود احتمالا ژله رنگی‌ هام کم بوده مقدارش نه؟

زیاد هم مهم نیست ...من عقیده دارم که هر چه ساده تر باشه شیک تره...البته این توی فلسفه آشپزی فرانسویه
در هر حال خوشحالم که موفق شدی و توی ذوقت نخورد
ایشالا تو ساختن کیک هم پیروز باشی

دوست جون جدیدم ببین شاگردت چی‌ ساخته
این ژلهٔ برکن گلس که امتحانی با دو رنگ درستش کردم خواستم فقط تشکر کنم ازت ایشاله واسهٔ تولد ۶ رنگشو درست می‌کنم

[url=http://www.imagechicken.com][img]http://www.imagechicken.com/uploads/1272973390097346500.jpg[/img][/url]

اینه لینکش
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1272973390097346500&x=jpg

به به ...به به...به به... احسنت
آدم لذت میبره این هنرنماییها رو میبینه
دیگه خیالت راحت باشه که توی مهمونی گل میکاری
کارت حرف نداره همین دو رنگش هم خیلی خوشگل شده
بازم احسنت

kheili lezat bakhshe adam ye chizi ro ke taze yad gerefte ba movafaghiat dorost mikone man ke kolli hal kardam vaaaaaghean mamnoon khahesh mikonam weblageto hamishe sapa negahdar vase ma taze varedha , kheili khoobi

rasti ye soali dashtam shoma chocolate mousse baladi? mishe ye tozihe koochik bedi ya linkesho bezari chon search kardam modelaye ziadi hast shoma ke be ghazahaye faransavi alaghe mandi hatman eeno ham midooni, mamnoon az lotfet

این یکی خیلی ساده است و خودت میتونی درست کنی

http://www.foodnetwork.com/recipes/jacques-torres/chocolate-mousse-recipe/index.html

این یکی پیچیده تره

http://www.foodnetwork.com/recipes/good-eats/chocolate-mousse-recipe/index.html

سعی میکنم فردا و اگه وقت نشد پس فردا درستش کنم و مرحله به مرحله عکس بگیرم که بتونی درستش کنی

در هر صورت تا قبل از شنبه واست پستش میکنم

خیلی‌ خیلی‌ لطف میکنی‌ عزیزم

خانومی مگه تخم مرغ نمیخواد؟

تخم مرغ دارش رو هم سر فرصت درست میکنم
اینجوریش هم خیلی خوشمزه است
درستش کردم ولی هنوز نریختمش توی ظرف
تا یک ساعت دیگه آماده میشه
ایشالا

سلام طيبه جون هنرمند.من ديروز اين ژله رو درست كردم . خيلي عالي شد. دستت درد نكنه خيلي خوب آموزش داده بودي. يك سوال داشتم. ميشه به جاي شير و شيرعسلي از آب ميوه مثل آب پرتقال (سان كوئيك) يا اصلا آب با پودر ژلاتين استفاده كرد ؟ چون بچه هاي من از طعم شيرش خوششون نيومد.همشو خودمون خورديم.

سلام طيبه خانوم هنرمند. ديروز اين ژله رو درست كردم خيلي خوشمزه و خوب از آب دراومد.خواستم از آموزش خيلي دقيقت تشكر كنم.يك سوال داشتم ميشه به جاي شير و شيرعسلي از شربت پرتقال يا اصلا از آب و پودر ژلاتين استفاده كرد؟چون بعضيها از طعم شير خوششون نمياد.

آخه اگه رنگ زمینه ات سفید نباشه جلوه اش کم میشه...ولی چرا که نشه ؟! میتونی با هر چیزی جایگزینش کنی. اگه مشکل شیر عسلیه که با شیر خالی درست کن ولی اگه با شیر مشکل داری و خامه و یا ماست هم راضیت نمیکنه دیگه چاره ای نداری
البته با شیر سویا یا شیر نارگیل هم میتونی درست کنی که شیرین نیست. و یا پودر نیدو استفاده کن و یا بیسش رو به جای اینکه سفید باشه میتونی سیاه کنی ...یعنی با قهوه درستش کنی...اینطوری مشکل شیرینیش رو حل کردی ...ولی احتمالا با مشکل تلخی مواجه میشی
:p

شف عزیزم من امروز این ژله رو درست کردم البته بدون شیر عسلی ولی بازم عالی بود. با ژله هایی که قبلا خورده بودم خیلی فرق می کرد. مرسییییییییییی
راستی من یه قوطی که شکل گاو روشه تو مغازه ی عربا دیدم ولی اسمی از عسل روش نبود. یه قوطی 5 سانتیه. همین شیر عسلیه؟

اسمش به عربی میشه: الحلیب المرکز

سلام عزیزم
طیبه جون! گفته بودی به زودی طرز تهیه ژله 14 (اگه اشتباه نکنم)) رنگ رو آموزش میدی. ما منتظزیم خانومی
نمی زاری؟
:)

متاسفانه هنوز چند تا از رنگها رو کم دارم. با ایرانیش هم دوست ندارم درست کنم. زیاد خوب نمیشه

صبور باشید ایشالا هر وقت همه رنگها رو تونستم پیدا کنم درستش میکنم

مرسی فدات شم
وقتی فامیلیت صبور باشه مگه میتونی صبور نباشی
:)

سلام
وبلاگ بسیار خوبی دارید و ممنون از اینکه تجربیاتتون رو هم در اختیار میذارید.
یه سوال در مورد این دستور برام پیش اومد
توی مخلوط کردن پودر با آب شما فقط از یک لیوان آب داغ استفاده کردید یا اینکه دوباره آب سرد هم بهش اضافه کردید؟

طیبه جون!
میشه بیس این ژلرو به جای اینکه سفید رنگ باشه شفاف درست کرد که تیکه های رنگی داخلش قشنگ تر دیده شن؟ مثلن اینکه پودر ژلرو فقط با آب حل کنیم و واسه خوش طعم شدنش هم از اسانس استفاده کنیم؟

با اجازه طیبه جون من جواب الهام عزیز رو میدم
الهام جان اگه کامنت های همین تاپیک رو از اول بخونی جواب سؤالت رو می گیری. چون یه نفر از دوستان هم دقیقن سؤال شمارو پرسیده عزیزم

موفق باشی

@الهام:
خیر آب سرد اضافه نمیکنیم چون میخوایم که ژله ها سفت بشن که بعد برشش شیک بشه. اگه آب سرد اضافه کنیم بعد به علت شل بودن تیکه های ژله، رنگها توی رنگ سفید پخش خواهد شد


@Hani:
بله امکان پذیره ولی من تصور میکنم که وقتی متن کار سفید باشه رنگها بهتر دیده بشن. شما با اون شیوه که درست کردید واسه ما عکسش رو آپلود کنید. شاید هم زیبا تر شد

برای هانی عزیز:
فونتهای سیستم من بهم ریخته برای همین خوندن همه کامنتها خیلی برام سخت شده.من متن دستور رو هم کپی پیست کردم تا بتونم بخونم.برای همین سوالم رو پرسیدم .
گوود لاک هانی

ممنون طیبه جان از توضیحت.دیروز رفتم ووسایلش رو تهیه کردم تا آخر هفته که تعطیلم درست کنم.امیدوارم خوب بشه.خیلی خوشم میاد از اینکه نکات ریز دستورات رو هم میگی.هرکسی اینکاررو نمیکنه.
موفق باشی

یه سوال دیگه.من هروقت ژله درست میکنم ته ژله ام حالت لاستیکی به خودش میگیره .چیکارش کنم اینجوری نشه.

شف جون عزيزم! من بيس اين ژله رو با شير و خامه و وانيل و پودر ژلاتين درستيدم. كه بيسش خالي هم خوشمزه ست.

سلام.میخواستم برام در مورد قرعه کشی و نحوه ثبت نامش بگید و اینکه چطور میتونیم باهاتون تماس داشته باشیم؟

@الهام:
دلیلش اینه که پودر ژله خوب ذوب نشده. واسه ژله های ایرانی زیاد اتفاق میافته
به همین دلیله که گفتم بعد از ترکیب پودر ژله باآب جوش باید باز هم بذاریم توی مایکروفر یا روی بخار آب جوش تا کاملا ذوب و حل بشه
اگه اینکار رو بکنیم دیگه ته دیگ نمیگیره


@azadeh :
بله من هم حرف شما رو قبول دارم


@مژده:
قرعه کشی هر روزی که باشه توی پست همون زور گذاشته میشه
ثبت نامی هم در کار نیست و فقط کافیه همون روز کامنت بذارید
تماس به چه شکل؟ اگه سوال خاصی هست همینجا در خدمتم

سلام طیبه جان.... اگر نخوایم از شیر عسلی استفاده نکنیم و بخوایم شیر بریزیم باید چه کنیم؟؟؟؟ البته لازم به ذکره من با شیر عسلی طبق دستور شما یه بار درست کردم و خیلی هم قشنگ و شیک شد دستت درد نکنه

هیچی فقط به جاش عسل یا شکر واسه شیرین کردنش استفاده کنید
و اگه میخوید چرب و چیلی تر شه میتونید دو قاشق خامه اضافه کنید

ممنون طیبه جان.خیلی لطف کردی.

طیبه جون اونوقت به جای نصف قوطی شیر عسل چقدر شیر باید بریزیم

نه کلا شیر عسل رو با عسل و یا شکر جایگزین کن
شیرش دست نمیخوره
میتونی 2 ق هم خامه اگه دوست داشتی اضافه کنی

سلام شف جونم
وای خدای منشاید من20 مدل از این ژله را تا حالا توی سایتهای مختلف دیده باشم ولی این فق العاده است البته من ژله مارک دراژه خریدم خدا کنه خوب بشه تصمیم گرفتم این هفته به افتخار حضور مادر شوهر درست کنم خدا کنه مثل مال تو بشه کارهات بی نظیرترینههههههههه بازم تبریک خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم و شب اول که شما رو پیدا کردم خوابتون رو دیدم من خیلی بوشهر و بوشهری ها رو دوست دارم هر چیزی شیراز خواستید من براتون پست میکنم واقعا جدی میگم خوشحال میشم
من میخوام توی قالب سیلیکونی درست کنم برای اولین بار چه قلق خاصی داره راحت جدا میشه؟ ببخشید خیلی حرف زدم مرسییییی

این ژله به خاطر اینکه قراره برش بخوره کلا سفت میشه و راحت از قالب در میاد
اگه نمیخوای سلفون بندازی باید با سشوار قالبت رو گرم کنی که راحت خارج شه
میتونی هم 5 ثانیه بذاری توی آب گرم

merc be khatere hoselatoon dar javab dadane be comments

من دیشب درست کردم.خیلی خوشمزه و خوشگل شد.ممنون طیبه جون.فقط نمیدونم چرا بیس سفیدش زودی شل شد.اشکال کارم کجاست؟

یعنی بعد از برش؟
خارج از یخچال؟
نمیدونم! شاید از جنس ژلاتینش بوده
اشکالی نداره میشه مقدار ژلاتین رو یک قاشق افزایش داد
البته زیادتر نه چون ممکنه لاستیکی بشه و طعمش رو خراب کنه

بله بعد از اینکه بریدم شل شده بود.دوباره گذاشتمش یخچال کمی بهتر شد.به نظر خودم هم از ژلاتینش باشه
امشب عکسش رو برات آپ میکنم.
یه سوال دیگه .اگه کمی هم خامه اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد.ودیگه اینکه به جای ژله های رنگی میشه از میوه و یا کمپوت استفاده کرد؟

بله ژله رو میشه با همه چی ترکیب کرد

با خامه هم میشه درستش کرد

http://up.iranblog.com/Files/1bbf9267730047bab1d0.jpg

آهان
الان متوجه شدم چی میگفتی
ولی قطعات رنگیش خیلی خوشگل شده
عجیبه که ژلاتینش خوب نگرفته
حتما اگه از همون دوباره جای دیگه ای هم استفاده میکنی بیشتر بریز

عزيزم خيلی با حالی
دوست دارم
اينکه سر کار می ری و اين همه هنر داری و وقت واقعا قابل ستايش است.
من اصلا به اين کارها نمی رسم.
کاش ازت ياد می گرفتم
راستی بچه هم داری؟

Salammmmmmmmmm chef joonam
i love u shadidddddd man dirooz yarane shohar khoonamoon daavat boodand vay man in jelly ro dorost kardammmmmmm kafe hame boride booddddd !!!!!! enghadr dirooz barat 2aa kardam tanha eshtebahi ke kardam kafe zarfe jelly ha ro selefon nandakhtam vayyyyyyyy az sa@ 6 ba seshoar gir daravordaneshoon boodam taaaaa .....vali vaghean ve zahmatesh miarzid tahchin gharch & goosht & bedemjoon ham baraye madar shohar ke morgh nemikhore pazidam vay to akhareshi azat mamnoonammmmmmmmmmmmmmmmmmm kisssssssss

2bare salam yadam raft begam azash ax gereftam akhe zogh marggggggg shode boodam age gozashtam hatman behetoon migam bazam mamnoon 1 donyaaaaa

احسنت

منتظر عکسها هستم
حتما همیشه کارات رو آرشیو کن
یه روز به درد میخوره

مرسی خانومی چشمات قشنگ میبینه.برای سری بعدی حتما بیشتر دقت میکنم که بهتر دربیاد.

سلام خسته نباشيد من اين ژله را درست كردم مواد بيسم سرد بود ولي به محض ريختن رنگ قرمز ژله باز شد
به خاطر ايراني بودنشه؟
شما از چه ماركي استفاده ميكنيد؟
ممنون

مارک تیاری

تقریبا دو تا سه برابر بهتر سفت میشه

ولی قبلا مارکهای ایرانی جنسشون بهتر بود الان چند ماهیه که خیلی بد میبنده و همه دچار دردسر شدن

http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=sygy8qvee51wzfnpog.jpg

http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=t8egqpthvghgslhlb3cw.jpg

چه نيكو
همه چيزش مناسبه

سلام به طیبه خانم
اولا وبلاگت عالیه. well done
دوم اینکه من ژله بروکن گلس رو درست کردم ولی رنگ ژله بیس سفید نیست!! شیری رنگه. بگو چه کنم که سفید بشه؟ من پنج شنبه افطاری دارم لطفا زودتر راهنماییم کن. ممنون

مرسی شف
همه چیزش خوب بود
اما برشش اعصاب می خواهدها!!!!!!!!!!!
http://picasion.com/show/13476439/

@ فاطمه:
احتمالا از جنس شیر عسلیه. چون رنگ بیسش تقریبا سفید رنگ باید میشد
میتونی مارکش رو عوض کنی یا اینکه کلا با شیر خالی درستش کنی و به جاش توش شکر بریزی

@ احسانه:
واااااااااااااااااااااای مثل همیشه عالی
نه بابا برشش که لذت بخش ترین قسمتشه که
ولی وااااااااقعا خوشگل شده. بی تعارف عالیه

طيبه جون سلام
من يه سوال دارم...........منظور تون از شير عسل همين شير عسل ها ي پاكتي است كه سوپري ها دارن؟
و اينكه براي بيسش ميشه به جاي شير عسل از ژله اناناس هم استفاده كرد يانه؟
ممنون

سلام طيبه جون
ببخشيد من پودر ژلاتين پيدا نکردم ورق ژلاتين خريدم حالا 1 قاشق غذاخوري پودر ميشه چند ورق؟
اندازه ورقي که خريدم ي مستطيل 20 سانت در 10 سانته
متشکرم از حوصله زيادتون که هر سوالي رو چند بار جواب مي ديد

@ صنم:
نه اون که من گفتم یه مدل شیر فراوری شده بسیار غلیظه
condensed milk
با اون که گفتید فرق میکنه

اگه ژله آناناس بریزید رنگ بیسش مایل به زرد میشه و رنگها توش خوب معلوم نیست

و اگه توی پودر ژله شیر بریزی میبره

@ شهرزاد:

سمت راست صفحه تمام تبدیل مقیاسها رو گذاشتم

1 tbsp Gelatin= 7 grams= 4 Gelatin Sheets(10*23cm)

یعنی 4 ورق باید استفاده کنید

شف عزيز
ممنون كه جوابمو دادي..........من ديشب مهمون داشتم و مي خواستم اين ژله رو درست كنم.و چون اين مطلب رو نمي دونستم شير ريختم و بريد.......و كلي حالم گرفته شد.............
حالا اگه ميشه لطفا بگو به جاي اون شير عسل از چه چيزي ميشه استفاده كرد........چون بعيد ميدونم كه بتون توي شهرستان پيداش كنم.
ممنون

سلام طيبه جون
ببخشيد ي سوال ديگه هم داشتم مي خواستم ببينم براي درست کردن ژله هاي رنگي به تنهايي گفتيد آب سرد نريزيم،اکي، اما پودر ژلاتين هم نريزيم يا پودر ژلاتين مي خواد که سفت دربياد؟

سلام امید وارم شاد و سر حال باشید.
خیلی وب لاگ نازی دارید. راستی راستی کارگاه آشپز سازیِ.
میتونید بگید اگه بخواهم از برگه ژلاتین به جای پودر استفاده کنم ، چه طوریِ؟ یعنی به جای 3 ق ژلاتین چند تا برگه ژلاتین را استفاده کنم و با چه روشی؟
(اینجا من پودر ژلاتین پیدا نکردم) از لطفتون سپاس گذارم

@ صنم:
با شیر خالی و شکر هم میشه درستش کرد. میتونید هم نصنی شیر برزید نصفی خامه

@ شهرزاد:
نه آب سرد نمیخواد چون بعد ژله اش خوب برش نخواهد خورد
نه ژلاتین نمیخواد خودش به اندازه کافی سفت هست

@ راضیه:

سمت راست صفحه تمام تبدیل مقیاسها رو گذاشتم

1 tbsp Gelatin= 7 grams= 4 Gelatin Sheets(10*23cm)

یعنی 4 ورق باید استفاده کنید

سوال یکی از دوستان در یک پست دیگه

اول اینکه چرا پود ژلاتین توی شیر می بره می خوام بروکن گلاسه درست کنم شیر عسلی ندارم

جواب شف

پودر ژلاتین توی شیر نمیبره
پودر ژله توی شیر میبره
شیر عسلی رو حذف کنید به جاش شیر رو شیرین کنید

سوال در بخش دیگه

بعد اين كه بروكن گلاسو درست كردم ولي مثل شما خوشكل نشد يعني قشنگ بود ولي اونجوري كه دلم ميخواست نشد . بايد ژله هاي خرد شده با فاصله تو ظرف چيده بشه يا كه بينشون زياد فضا نباشه؟؟ (خيلي ابتدايي بود سوالم

جواب شف

برای اون ژله بهتره که ژله های رنگی رو خیلی کوچیک نبری
یعنی مکعب ها درشت تر باشن
بعد از که توی قالب نهایی میریزی...این زاویه هایی که مکعب های بزرگ کنار هم ایجاد کردند باعث میشه که فضای کافی برای ژله سفید رنگ به وجود بیاد
اینطوری بعد از برش نهایی ژله، شما ترکیب رنگها رو با فاصله توی ژله سفید رنگ مشاهده میکنید و نماش بهتر میشه

سلام
لطفا شف عزیز به من بگو روغنی که در موادپیتزا چیزبایت بکار رفته در کدام مرحله اضافه شده.

سوال نیره جون در یک بخش دیگه:

راستش من ژله بروکن گلاس را درست کردم خیلی هم خوشمزه شد فقط اینکه وقتی توی ظرف برگرداندم پائینش که در واقع روی ژله بود خودش را ول کرد قسمت سفید رنگش و آن مکعب هایی که شف عزیز نشون داد به اون محکمی نبود ولی براحتی برش خورد و خیلی هم خوشمزه بودو اینکه در دستورش گفته بودند که نصف قوطی شیرعسل و من میزان آن را نمی دونستم یعنی چقدر شیرعسل من 90 گرم بود و ظاهرا ظرفش نصف ظرف شف بود من هم همش را ریختم. شاید برای همون خیلی شق و رق نبود نمی دونم . در هرحال شف خیلی ماهی است و خیلی خوشحالم که اون را یافتم. من در کویت زندگی می کنم. خوشحال می شوم بتونم با شما دوستان عزیز بیشتر و بهتر ارتباط داشته باشم. باز هم ممنون.

معمولا هنگام مخلوط کزدن آرد

اینجا قوطیهاش نزدیک 400 گرمه
در مورد غلظت کل مواد...شیر عسلی تاثیر خاصی نداره. پیشنهاد میکنم مقدار آب برای ژله ها و یا ژله بیس کمتر شه تا بهتر و سفتر باشه
در کل جنس ژله و ژلاتینها متفاوته
در این ژله خاص ...باید همه ژله ها مون غلیظ باشن تا برشش خوب در بیاد

موفق باشید

من از این ژله خیلی تا حالا درست کردم هم برای خودم هم برای مهمون هم برای دوستام که تو مهمونیاشون جای خودشون جا زدن اما از دو تاش فقط عکس داشتم که تو یکیش هم چون عجله داشتم اگه دقت کنی کنارش کمی رنگ داده چون خیلی خنک نشده بود ولی باری اینکه یه تشکر کوچیک از کسی باشه که یاد گرفتم ازش عکس ها رو می ذارم

یه دنیا ممنون

http://www.farsiget.com/images/3zipxkc0429pphdb1uk.jpg

اینم یه بار که می خواستیم بریم باغ درست کردم که بریدمش که راحتتر خورده بشه ...

http://www.farsiget.com/images/ph4rmg4lhvru47urpxk0.jpg

چقدرم كه موزائيكي خوشگل شدن
واقعا عاليه

سلام خوبید وای سایتتون واقعا عالیه ولی خیلی ازعکسارونشون نمیده من دارم دیوونه میشم باعکس میخوام ببینم حالا چیکار کنم

@ mohamad

دوست عزیز،

لطفا به پست دلقک کلاه بوقی که لینکش رو براتون می ذارم مراجعه کنید و در قسمت کامنتها در نوشته های من شماره 18 را بخوانید.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

ممنون شف،ژله بسیارزیبایی بود.والبته لذت درست کردنش بیشتر از خوردنشه
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%da%98%d9%84%d9%87%20%d8%a8%d8%b1%d9%88%da%a9%d9%86%20%da%af%d9%84%d8%b3.JPG
فقط یه سوال شما چطوری سلفون کف قالب می چسبونی که انقدر صافه مال من کفش چین خورده بود وروی ژله جاش معلوم بود؟

بسيار خوشگل و شيك شده و واقعا زيباست

البته واسه من هم اثر سلفون روش مشخصه ولي تجربه ثابت كرده سلفونهاي نازكتر بهتر صاف ميشن
اين ماركي هستش كه من ازش استفاده ميكنم... از همون بخريد خوبه. اسمش سان رپ هستش
توي همه عكسها سعي كردم اسمش هم ديده شه
خيلي ازش راضيم
بقيه ماركها بدرد نميخورن ولي اين خيلي خوبه
درجا به ظرف ميچسبه و ميشه صافش كرد

salam.man taze ba sitetoon ashna shodam.ye soal dashtam. ye joor jelleye rangin kaman hast ke yeki dar mian jelleye khali va jelle ba bastani ghati mishe,masalan aval jelleye banafsh mirizim ba'ad ye kami az poodre jelleye banafsho hal shode dar abejoosh ba bastani ghati mikonim o mirizim rooye layeye ghabli.mikham bebinam age bekham az jelleye payeye shoma estefade konam bayad chikar konam? thanks.

ژله بروکن گلاس
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/04/blog-post_05.html

@ زهرا:
اوني كه شما فرموديد رسپيش توي اينترنت زياده. و پيشنهاد خودم اينه كه از همونا استفاده كنيد كه قبلا توسط ديگران تست شدن. ولي اگه بخوايد طعم شير عسلي رو هم حتما داشته باشه كافيه توش شير عسلي بريزيد
بازم نظرم اينه كه از خود همون رسپيها استفاده كنيد

@ shagerdeashpazi:
بسيار بسيار زيبا شده
و از تمپلت وبلاگتون هم خيلي خوشم اومد . خيلي نازه

خیلی خیلی لطف دارین شف عزیز مخصوصا در مورد کیک خامه ای کلی ذوق کردم نظرتون را خوندم.
از تمپلت هم خوشتون اومده خوشحالم میکنین ازش استفاده کنین اون عکس بالای صفحه را هم از یاهو پیدا کردم فکر کنم بشه ازش کپی بگیرین در هر صورت خوشحال میشم ازش استفاده کنین.
موفق باشین

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pp-lqDixx1WxILcaQqrEeWqCIBncxe0CuFjt_ReZHwx1a2-9yP6nh4HL_qCVyEFx5VzplmkGM530rtz7ldpSzzmBWT3FvjUCM/%DA%98%D9%84%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%20%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%B3.JPG?psid=1

ژله ها رو من مخلوطی از ژله های احسانه جون که مارک تیاری بود رو استفاده کردم و ژله های اینجا رو. ژله های اینجا خیلی خیلی راحت تر برش خوردن و من حتی می تونستم بگیرم توی دستم و برش بزنم!!


فقط کسی اشتباه من رو نکنه و با چاقو اره ای برش نزنه. البته من دیگه نرسیدم عکس دیگه ای بیندازم.

مزه اش جدید و خوب بود.

دست شف درد نکنه

و همینطور دست احسانه جون.

مقش شب بهاره جون:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&id=4CAA14D7A92BA818!128!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!116&sc=photos

شف جون من دیروز مهمون داشتم و این ژله زیبا رو درست کردم خلاصه اولش همه تو کف قیافش بودن واینکه چجوری درست شده.ضمنا" طعم ژله شیریش که عالی بود.ممنون عزیزم

سلام یه سوال من ژله دراژه خریدم.میخواستم بپرسم اگه به پودر ژله ها یه قاشق پودر ژلاتین اضافه کنم اشکالی نداره؟ میخوام کمک کنه سفت تر بشه.که خیالم راحت باشه.
اینجا همه چیز عالیه خسته نباشی.

@مروارید:
فوق العاده زیبا شده
یعنی آلمانیهاش از تیاری هم بهتر و سفتر میبندن؟
@ سیمین:
بله سیمین جون من طعم شیر عسلیش رو خیلی دوست دارم
@dddsimin:
بله میشه ولی مواظب باشید لاستیکی نشه
البته میتونید به جاش میزان آبش رو هم کمتر کنید
@ بهاره:
متاسفانه پرمیشن واسه دیدنش ندارم
احتمالا پرایوته
باید پرمیشنش رو روی پابلیک تنظیم کنید

@dddsimin:
من از ژله ایرونی استفاده کردم ها. توی تصویر مشخصه که

بله شف جون، اینجایی هاش سفت تر هستن.

البته من باید یک اعتراف بزرگ بکنم و فکر می کنم کلی مورد ضرب و شتم بچه ها قرار بگیرم.

اون هم اینه که من زیاد از ژله خوشم نمی یاد، یعنی می شه گفت دوست ندارم.

به نظر من اگر آدم این ژینگولک بازی ها رو با ژله در نیاره، ژله هیچ چیز نداره.

حقیقتش ژله هم از اون چیزهایی بود که بعد از ازدواج ما از خونه ما رخت بر بست، چون من دوست نداشتم و هر چی هم که آقای همسر با خودشون به عنوان جهیزیه آورده بودن، بعد از مدتی خودشون خود به خود گم شدن.

ولی اینجا تنوع مزه در ژله نداریم. یعنی فوقش سه تا چهار مزه، اون هم در حالت بسیار خوش بینانه.

استاد عزیزم سلام
مشکل برطرف شد و خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
با تشکر از مروارید عزیز

در ضمن باید بگم که این ژله فوقالعاده شیک و خوشمزه است،واقعا ممنون

من مجددا لینکش رو میذارم

https://skydrive.live.com/?cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21116&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&uc=2&id=4CAA14D7A92BA818%21155!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21256&sc=photos

@ مروارید:
تو خونه ما هم فقط آقای شوهر ژله خوره و واسه خودش گاهی میخره که درست میکنم

@بهاره:
بسیار زیبا. مثل همه کارهای دیگه تون. توقعش رو هم داشتم

واقعا عالی بود من برای جشن سالگرد ازدواجم درست کردم که فوق العاده شد و همه خیلی خوششان اومد.توضیحاتتون خیلی کامل و عالی بود مرسی که انقد حوصله واسه توضیح دادن به خرج دادین!

مرسی که با این وضعیت سخت کامنت گذاشتید. خوشحال شدم این رو شنیدم

age jaye pudre gelatin az barge gelatin estefade konim mishe? cheghad bayad berizim?

سوال:

اگه جای پودر ژلاتین از برگ ژلاتین استفاده کنیم می شه؟ چقدر باید بریزیم؟


@ Safia

سمت راست وبلاگ، یه جدولی هست که بالاش نوشته تبدیل مقیاس. پایین جدول مورد ژلاتین رو می بینید.

1 tbsp Gelatin= 7 grams= 4 Gelatin

yani baraye in jelly man 12 ta barge gelatin bayad berizam? ziad nist?

سوال:

یعنی برای این ژله من 12 تا برگ ژلاتین باید بریزم؟ زیاد نیست؟

ببینید مقدار مایعاتی که در این دستور برای این مقدار پودر ژلاتین استفاده می شه، زیاد هست و این مقدار ژله برای این مقدار مایعات زیاد نیست.

ازتون خواهش می کنم فارسی تایپ کنید. اگر امکان تایپ فارسی ندارید، از سایت هایی مثل بهنویس استفاده کنید لطفا.

سلام طیبه عزیز...

من همیشه از سایت دقیق، خوب و مصور شما استفاده می‌کنم و علاوه بر استفاده از رسپی‌های خوب شما از انشای خوب و روان شما لذت می‌برم.

در تهیه ژله خورده شیشه با وجودی که دستورات شمارا دقیقا رعایت می‌کنم اما مایه‌ سفید به صورت یک لایه ضخیم در ته ظرف ته نشین میشود و ژله‌ها مثل ژله شما در آن غوطه ور نمی‌‌شود

عیب کار کجاست ؟

لطفا بفرمایید

واقعا واسم عجيبه يعني اينقدر دنسيتيش فرق ميكنه؟! واسم پيش نيومده. ولي شايد با تغيير غلظت مايه درست شه
با بيس خامه اي هم يك بار امتحان كنيد شايد اون نتيجه بهتري بهتون بده

سلام طیبه عزیز، میدانم که با وجود آقا مهدی گرفتار تر از همیشه هستی‌ اما خواهش می‌کنم اگر فرصتی برایت پیش آمد این تقاضای مرا که با شرمندگی خدمتتان عرض می‌کنم براورده سازید زیرا من به این ژله علاقه دارم و دوست دارم بتوانم از عهده تهیه آن برایم.

من این ژله را معمولاً در یک ظرف پیرکس با ابعاد ۳۴ در ۲۴ با عمق ۶ سانت درست می‌کنم و از پنج قالب جا یخی برای ژله‌های رنگی استفاده می‌کنم لطفا بفرمائید برای این ظرف و این تعداد ژله رنگی چه مقدار مایه سفید( با شیر یا طبق فرمایش شما با خامه ) نیاز است، در ضمن اینجا فقط به ورق ژلاتین دسترسی دارم.

توفیق شما را از خدا خواهانم.

خب اينطوري ميگم بهتره
سه بسته ژله رنگي
دو قاشق ژلاتين يا 8 ورقه
ربع ليوان آب سر
يك ليوان آب آناناس
4 ليوان خامه فرم گرفتيه شيرين

ژلاتين رو خيس بديد و بعد توي آب آناناس جوش حلش كنيد تا ذوب شه
وقتي سرد شد خامه فرم گرفته رو اضافه كنيد
اين ميشه بيسش
از سه بسته ژله رنگي هم كه با همون شيوه استفاده ميكنيد

اگر از ژله رنگي بيشتري استفاده ميكنيد ايرادي نداره

سلام من ژلاتين ندارد ميتونم با كاسترد درست كنم

احتمال اين وجود داره كه ژله توي كاسترد آب بندازه و از هم جدا شن
البته ميتونيد با مقياس خيلي كم و با يك رنگ ژله تستش كنيد شايد جواب داد

الهام
وای خدای من
آخه چرا عکس ها باز نمی شه
من مردم از ناراحتی
همش با ترس و لرز می یام تو سایت که نکنه فیلتر شده اشه یا عکساش نیاد یا...
من عاشقه تو و سایتتم

salam bebakhhsid man varagheye zhelatin daram bayad cheghadr estefade konam baraye base e sefid rang?mamnoon mishan age javabe soalamo bedin

دوست عزیز،

پایین صفحه شف جدول اندازه ها رو گذاشتن:

 1 tbsp Gelatin= 7 grams= 4 Gelatin Sheets(10*23cm)

در قسمت کامنت ها هم از شف چند باز همین سوال رو کردن. بهتون پیشنهاد می کنم قسمت کامنتها رو حتما مطالعه کنید.

سوال:
سلام طيبه جون 
ببخشيد من پودر ژلاتين پيدا نکردم ورق ژلاتين خريدم حالا 1 قاشق غذاخوري پودر ميشه چند ورق؟
اندازه ورقي که خريدم ي مستطيل 20 سانت در 10 سانته

جواب:

سمت راست صفحه تمام تبدیل مقیاسها رو گذاشتم1 tbsp Gelatin= 7 grams= 4 Gelatin Sheets(10*23cm)یعنی چهار ورق باید استفاده کنید

برای ثبت در تاریخ عکس این کار رو اینجام می گذارم. این طیبه خانوم و دستوراتش چه کا رکه نمی کنند

مجددا تكرار ميكنم كه از اين عكس خيلي خوشم اومده
احسنت

سلام نمیشه با 3 لیوان درستش کرد  =1 لیوان شیر سرد+1لیوان شیر گرم+ 1لیوان شیرعسلی 

اين سفت تر ميشه ها
من يك ليوان شير سرد يك ليوان شير گرم يك ليوان شير سرد و نصف قوطي شير عسلي ريختم
شير عسلي رو ميتونيد اضافه كنيد مهم نيست فقط شيرينترش ميكنه
اما اگه اون يك ليوان شير سرد رو حذف كنيد ممكنه يه مقدار لاستيكي شه
ممكنه

طیبه جان اینکارت هم عالی بود دستت درد نکنه

به به به به
چه عكس حرفه اي اي
اي ول

 اینو هم درست کردم و باز هم ممنون هزار بار

طرح موزائيكيش فوق العاده زيبا شده
عالي

سلام
اینم مال من. من با 8 رنگ ژله کار کردم. این رپ انداختن هم اعصاب فولادی میخواد ها. من که اصلا سلفونم به قالب نمی چسبید. یه کمی روغن به قالبم زدم راحت چسبید.
 همه راضی از شکل و بافت و طعم.
دست گلت درد نکنه طیبه جان.

طیبه جان باز سلام.
این شیر عسلی رو شما گفتید بعد از باز کردن توی یخچال نزاریم چون شکرک میزنه. من توی نت گشتم دیدم برعکس گفتن بزارید توی یخچال :

http://homecooking.about.com/od/milkproducts/a/canmlkstor.htm

افتادم توی شک میشه بگید شما با این نصفه چی کار میکنید و کلا چند روز بعد از باز کردن نگهش میدارید؟
مرسی عزیز

خيلي صبوري ميخواد
ولي موقع برش خستگي آدم در ميره
بسيار بسيار زيبا شده
كيفيت عكس هم كه مثل هميشه عاليه

حواس كه ندارم من لابد باز ننوشتم. بايد قالبمون رو خيس كنيم يا چرب كنيم اينطوري به راحتي سلفون بهش ميچسبه و اذيت نميكنه
پيريه و هزار درد بي درمون

با اجازه تون تابستون كه اصلا و ابدا نميشه
ولي زمستون كه هوا خوبه بيرون خوب ميمونه. من معمولا ظرف يكي دو روز مصرف ميكنم
وگرنه اگه بدونم ميخواد بيشتر بمونه ميذارم يخچال كه بازم تا سه چهار روز هيچيش نميشه و شكرك نميزنه اما بعد از يك هفته شكرك ميزنه
ما چون از بچگي شير عسلي مصرف ميكرديم با شرايط اتاق و يخچال اينجا ميدونم بايد چقدر نگه دارم اما براي شما نميتونم توصيه اي كنم
ولي اينم بگم يكبار يادم رفت كه شير عسلي بيرون يخچال دارم بعد از چند روز كپك زده بود
كلا بيشتر از يكي دو روز نذاريد و هوا هم خوب سرد باشه
شير عسلي چون 45 درصد شكر داره به دليل ميزان شكر زياد عمر خوبي داره و دير خراب ميشه
اما خب شيره ديگه

 سلام
خوب خونه ما که فعلا در حالت زمهریر به سر میبره! این شیر عسلیه هم توی یخچال نگذاشتمش توی کابینته فعلا. درش رو سلفون دو لایه انداختم دورش رو هم کش سفت گذاشتم. آلان رفتم نگاهش کردم نه خبری از کفک هست و نه شکرک. میخوام امروز و فردا استفاده اش کنم البته آلان 5 روز میشه که درش باز شده. به نظر شما استفاده اش نکنم؟

استاد سلام
من با اون نصفه قوطی شیر عسلیم فاج شکلاتی درست کردم. همونطور که گفتم شیر عسلیم بعد از 5 روز نه کفک زده بود و نه شکرک. جنسش خوب بوده!

نه مربوط به جنسش نيست حتما دماي خونه مناسب بوده كه شرايط فساد رو نداشته

اتفاقا اتفاقا منم فاج درست كردم دقيقا همين شكلي . ولي البته شكلاتم آخر زهرمار بود واسه همين رنگش سياه تره
و چون خود زهرمار بود تكنفره با ولع تمام ظرف يك هفته ترتيبش رو دادم
ولي البته من با شير تبخير شده درست ميكنم كه بازم تلخترش ميكنه
انشالا رسپيش رو تا قبل از بهمن ميذارم

راستي من الان يادم اومد يه جا در مورد خامه ميهن گفتيد . گشتم پيدا نكردم كه اونجا جواب بدم
بله كيفيتش كه استاندارد نيست
اومد نيومد داره
مثلا حميده دوستم دقيقا حرف شما رو ميزد و ميگفت خامه فرم گرفته اش عالي شده

من خيلي گيجم اصلا الان باز شك كردم كه اين رو شما فرموده بوديد يا كس ديگه اي
هوش و حواس كه ندارم ننه

 گفتم که خونه امون زَمهریر بود!
میبینی؟ قسمت اعظم این فاج هم توسط اینجانب نابود شد!
ای ول منتظریم استاد.
در مورد خامه میهن هم عزیزم اتفاقا هوش و حواستون درستِ درست.
من بودم در موردش نوشته بودم توی پست چیز کیک انگور. آره منم دفعه قبلی که خریده بودم همینطوری که شما گفتید بود یعنی با قاشق بیرون آوردمش ولی ایندفعه خوبو بود!
عجب بابا این از میهن اونم از پگاه که اعتراف کرده 25 %!!
پس دیگه فقط میمونه کاله.
ایشالا که کیفیتش ثابت بمونه.

بله متاسفانهاينجا خامه محلي نيست چون اينقدر آب و هوا بده كه گاوا با پوشك بچه زنده ميمونن
خيلي وضع خرابه

ولي جديدن يه مغازه هست از اصفهان مياره ولي بايد از چند هفته قبل سفارش بدي
خلاصه شايد همه مجبور شيم ديگه از روستا خامه سفارش بديم

سلام
 عجب بابا. با پوشک بچه؟؟!!!
میگم طیبه جان شرکت کاله هم خامه قنادی میزنه:

http://www.kalleh.com/DesktopModules/Parsian.Modules.Top.Products-fa/IframeMoreDetail.aspx?ModuleId=888&ItemId=236&ParentId=158

و

http://www.kalleh.com/DesktopModules/Parsian.Modules.Top.Products-fa/IframeMoreDetail.aspx?ModuleId=888&ItemId=237&ParentId=158

و

http://www.kalleh.com/DesktopModules/Parsian.Modules.Top.Products-fa/IframeMoreDetail.aspx?ModuleId=888&ItemId=238&ParentId=158

اگر اونجا سوپری هست که محصولات کاله رو میاره میتونید بهش بگید به اون طرفشون سفارش بدن بیارن. یا اینکه زنگ بزنید شرکت کاله ببینید توی بوشهر نمایندگی دارن یا نه (من تو سایتشون دیدم دارن ولی هیچ مشخصاتی ازش ننوشه بود) مستقیم بهشون تماس بگیرید براتون بیارن.

مرسي غزال جون خيلي جالب بود
والا چي بگم كه دلم خونه
بيخودي نيست اسم اينجا هست استان محروم بوشهر
هر چند كه يه مدته كلمه محروم رو حذف كردن فكر ميكنن اينطوري از محروميت مي افته
بگذريم. من كه زبونم مو در آورد اينجا فروش عاليه يعني مردم تو هوا جنس ميخرن ولي اون آقايون به خودشون زحمت نميدن جنس بفرستن ميگن فروش نداره. من معمولا محصولات كاله رو از شيراز يا تهران برام ميارن
راستي اينجا خامه قنادي هست من بهش اعتماد ندارم به خورد اطرافيانم نميدم

 خواهش میکنم گلی خانوم
اِ؟؟؟؟؟ بابا کاش ما هم محروم بودیم!!! ( من همش دنبال اجناس خارجی به همه جا سرک میکشم!!!! نابود گردیده است در این بیابان)
آره منم خامه قنادیم رو فقط مارکهای معروف میخرم. میترسم از اینهایی که تولید لبنیات دارن بگیرم. حالا این دفعه خامه قنادیم تموم شده. میخوام با روش شما خودم درست کنم.

انشالا كه جواب بده
البته الان زمستونه حتما خوب سفت باقي ميمونه

اين ظرف پلاستيكي كه اينجا گفتين از كجا بايد تهيه كرد..و اينكه اگه تو ظرف پريكس درست كنيم قالب درمياد يا نه؟

منظورتون از ظرف های پلاستیکی چیه؟ رپ پلاستیکی که شف هم نوشتن؟ 

اگر جوابتون مثبته، منظور ایشون سلفون هست. در عکس سوم یه رول کنار قالب دیده می شه، اون رول سلفون هست که معمولا بیشتر سوپرمارکت های بزرگ و کوچک دارن.

سِلِفون

در ظرف پیرکس هم قالبی در می یاد.

من قالب نزدم اما همینجوریم به نظرم خوشگله. ممنون طیبه جون

بی نظیره دستت دردنکنه

چشماتون قشنگ ميبينه

سلام برشف کاردرست 
یه سوال :
از پایه دستور شما میشه برای ژله بروکن گلاس با طعم قهوه استفاده کرد 
ممنونم از توجهتون
:-*

صد در صد می شه. شف در قسمت کامنت های همین پست در این مورد توضیح دادن.

از وقتی این ژله بروکن رو دیدم گفتم واااای منم میخوام :D
هر چند ژله من خیلی مثل ژله شما رنگی رنگی نشد ولی واسه دست گرمی و تموم کردن اون ژله ها که یکی 3-4 قاشق ازشون واسه ژله تخم مرغی برداشته بودم خوب بود

اما من بیس سفید رو با ژله آلوئه ورا و بستنی درستیدم

اینم یه نمونه سرو واسه پدر جانم وگرنه خودم که مستقیم حمله از ظرف اصلی خوردم :D

احسنت بر شمت
و نوش جان همه

عزیزم من واسه بیسش از ماست کم چرب کاله +یک بسته ژله آلوئه ورااستفاده می کنم که هم رژیمیه هم خیلی شیرین نیست که دل روبزنه

تركيب بسيار خوشمزه ايه
من خودم يك اسلايس ماست دارم كه مرتب درستش ميكنم و عاشقشم
اگر ديده باشيدش متوجه منظورم ميشيد

سلام از شف برای این همه تزیینات و دستوراته خوشمزش ممنونم. میشه دستور درست کردن دسرهای شکلاتی که مثل ژله هستن و اماده رو با پودر ژلاتین اموزش بدین. راستش از یه سایت دیگه دستورو برداشتم و درست کردم اصلا خوب و خوشمزه و مثله امادش نشد. مرسی

سلااااااام

من این ژله رو درست کردم الان تو یخچاله

ولی اول ریختمش تو قالب کمربندی از بغلش ریخت بیرون :(

مجبور شدم دو بار ظرفش رو عوض کنم واسه همین ژله ها یکم به ژله ی شیر عسلس رنگ دادن ....

بعدم میخواستم بپرسم از چه ژله ای استفاده کردید؟

مال شما به نظرم سفت تر از ژله های من میاد من دراژه استفاده کردم....

شف عزیزم سلام
من یه مشکل بزرگ دارم.من این ژله را درست کردم ولی وقتی میخوام ژله های رنگی و از قالب جدا کنم فرم مکعبی در نمیان.نه اینکه سفت نباشن ها نه میچسبن به قالب
کمکم کنید چکار کنم

سلام.
من الان طرز تهیه شیرعسلی خونگی رو خوندم، میخواستم بپرسم این مقدار شیرعسلی که به دست میاد برای تهیه این ژله کافیه؟چون من نتوستم شیرعسلی قوطی پیدا کنم تصمیم گرفتم خودم درست کنم فقط مقدار نصف قوطی نمیدنم دقیقا چه قدره.

ممنون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...