2010/01/21

رولت مرغ






این هم از اون غذاهاییه که من توی مهمونیها سرو میکنم!  هم راحت درست میشه و هم شیکه. من این غذا رو از food magazine یاد گرفتم و کاملا از قیافه و طعمش راضی هستم و شکر خدا با ذائقه ایرونیها هم سازگاری داره چون هیچگونه ادویه ای توش نیست. طبق معمول توی رسپی دست آوردم و ورژن خودم رو واستون مینویسم.



سینه مرغ ½ 1

هویج 1 عدد


خیارشور 2 عدد



قارچ 3 عدد



کرفس 1 ساقه



نمک و فلفل





همینطور که قبلا گفتم، من از فیله سینه مرغ برای غذاهای خاص زیاد استفاده میکنم پس واسه خودتون فریز شده همیشه داشته باشید و یا اینکه سینه مرغ آماده بخرید. هر کدوم رو توی یک کیسه قرار بدید و با "استیک کوب " اول با ضربات آهسته و بعد که کاملا پهن شد با ضربات شدیدتر بکوبید تا به ضخامت نیم سانت برسند. مواظب باشید که آش و لاش نشه!





مقطع هویج رو من مربعی کردم و دو تا خیارشور هم قطر و کشیده جدا کردم و برای قارچ هم از کنسرو قارچ پخته استفاده کردم که همه یک اندازه هستند. شما میتونید به جای کرفس از مارچوبه هم استفاده کنید. همه رو روی یکی از فیله ها بچینید و روش نمک و فلفل بپاشید





گوشت سینه رو دور سبزیجات بپیچید و سینه دوم رو از جایی که سینه اول تموم شده دورش بپیچید






حالا سینه آخری رو باز به همین شکل بپیچید و فر رو روی درجه 180 قرار بدید.
کف ظرف کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید و رولت رو با احتیاط به ظرف منتقل کنید و روش رو با روغن زیتون چرب کنید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار بدید






از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه برش زده و سرو کنید





من به ضخامت 1 سانت بریدم و روی ظرفی پر از جعفری و نعناع سرو کردم.

یک برش از این رولت به همراه سالاد واسه ناهار من کافیه . سالادش رو هم بعد آموزش میدم.

19 comments:

kheyli khobe.ama fekr konam man bayad advie ham ezaf konam ta be zaegham joor dar biad.baz ham az in ghazaha amoozesh bede,mamnoon.

man pishnahad mikonam ke kenaresh ye soup e tond ya sauce ya salad bezari ta inke adviye bezani. chon rangesh ro avaz mikone! albate meile khodete chon to qharare bekhorish!!!
be nazare man ke khoobe chon khiyar shoor va felfel siah behesh ta'm dade bood!!!

rasti fefele sefid az koja gerefti?giram naumad.panir chedar&parmezan ham hamintor.!foroshande migoft:"ini ke migi mesme markeshe?"!!!

felfele sefid ro man az ghorfeye Tabriz tooye namayeshgah e sanaaye' dasti gereftam!!!! nemidoonam too bazar hast ya na!
Chedar ro tooye hameye forooshgah ha ba marke Kraft peida mikoni.
Parmezan ba marke Kaleh!!! inja nist ( khak bar sareshoon) Tehran peida mishe!

سلام.توی عکس آخر روش پنیرفتا کشیدی ؟

hahahaha na baba in noore flashe doorbine ke intorish karde :p age qharar bood panir dashte bashe tozih midadam!
hamashoon mesle barf sefid mishand! chon faqhat morghe. bedoone adviye. tooye aks tebqhe ma'mool khoob nayoftade...vali kolan sefid o khoshgel mishe...ba oon sabz o naranji vasatesh kheili shik mishe! sharmande ke aksa ziyad khoob dar nemiyad! khoonamoon kheili tarike :(

salam tayebe joonam
bazam sharmandamoon kardi
in yeki dige vaghean espeshale
choon alave bar ghiafash bara taranoom kaise ali bayad bashe
akhe be advie alaghe nadare

:D baabe tab'e khodete mohandes!
khosh halam khoshet oomade :D :D :D

من عاشق وبلاگت شدم. کجا بودی تا حالا
هوراااااااا

آزاده
سلام عزیزم
از اینکه چنین وبلاگی رو راه اندازی کردی واسه خانمهایی که مثل من عاشق تنوع و چیزهای جدیدند خیلی متشکرم.
اگه چند ساندویج وغذای سرد رو آموزش بدید ممنون میشم.

چشم حتما اینکار رو میکنم ولی لطفا کمی صبور باشید

خیلی عالیه!!!! منم با آزاده جون موافقم.

سلام طیبه خانم میشه بگین چرا عکسها دیده نمیشه من واقعا عاشق سایت شما هستم

@ elham

دوست عزیز،

لطفا به لینکی که براتون می ذارم مراجعه کنید و شماره هیجده نوشته های من در قسمت کامنتها رو بخونید.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

bebekhshid faghat yeki be man bege chejoori booy zokhme goosht ro gereftiD?!
in ghaza ke na piaz dare va na Zardchoobe va na Sir?!?!? :O
Rasti!merccc Tayebe joon az inhame saligheeeeeeeeeeeee :)

یه نکته جالبی که توی آشپزی غربی هست اینه که ادویه نمیزنن. یه کم نمک و فلفل سیاه روش میپاشن و یالا
من این رولت رو بارها توی مهمونی ها درست کردم و همه تعریف کردن. خودم هم پیش نیومده بوی بدی احساس کنم وگرنه یا دیگه درستش نمیکردم و یا یه ادویه ای چیزی بهش میزدم
اما با این حال دیدم افرادی هستند که به بوی مرغ بیشتر از سایرین حساسند. شما میتونید به سادگی قبل از رول کردن از هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید. موفق باشید

سلام استاد عزیز
من این رولت رو درست کردم فقط برای مواد داخلش از ژامبون، گوجه فرنگی و خیارشور استفاده کردم
خیلی خوشمزه بود
انقد که آقای شوهر همشو تند تند خورد فقط تونستم از همین عکس بگیرم :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...