2010/01/23

سالاد گریپ تمیتو


خانم Ellie Kreiger یه متخصص تغذیه وهمچنین آشپزی ماهره و من به برنامه اش علاقه دارم و اغلب غذاهایی رو که آموزش میده درست میکنم چون مطمئنم که به بدنم ضرری نمیرسه. این سالادی که دارم پست میکنم سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C و فیبره....و به خاطر نونی که استفاده کردم و همینطور پیازچه ، طعمش خیلی خوب شده و اونقدر از خوردنش لذت بردم که کل ناهارم رو همین سالاد از آن خودش کرد! گفتم شاید دوست داشته باشید به سالادهاتون یه تنوعی بدید؛ واسه همین پستش میکنم:



آبلیمو ¼ لیوان
رنده پوست لیمو 1 ق چ
روغن زیتون ¼ لیوان
کاهو 1 عدد
جعفری خورد شده 1 لیوان
نعناع خورد شده نصف لیوان
پیازچه خورد شده ربع لیوان
خیار بزرگ 1 عدد
گریپ تمیتو 1 بسته
نان پیتا 3 عدد
نمک و فلفل

این مقدار برای 8 نفر کافیه



من از سه خیار کوچیک استفاده کردم. اگه خیارتون زیاد تخم داره وسطش رو خالی کنید.




"گریپ تمیتو" یا "گوجه انگوری" گوجه فرنگی های ریزی هستند که کمی ترش مزه هستند و واسه توی سالاد و یا تزئین غذا کاربرد زیادی دارند.
ميتونيد از گوجه خورد شده معمولي هم به جاش استفاده كنيد



من از کاهوی کمتر و خیار بیشتری استفاده کردم.
جعفری و نعناع و کاهو و پیازچه رو با خیار و گوجه توی ظرف بریزید و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید. من فلفل نریختم و فقط نمک اضافه کردم و روغن رو هم حذف کردم با وجودی که طعم سالاد رو بهتر میکنه ( اصلا حس روغن خوردنم نبود!) اون یه دونه لیمو رو هم آب گرفتم و به سالاد اضافه کردم.



در رسپی اومده که از نان پیتا استفاده کنید. ولی شما میتونید یه نون معمولي رو بذارید توی فر یا تستر تا برشته بشه و بعد خوردش کنید. من از نان شاهدونه استفاده کردم که خودش خشک هست و نیازی به تست کردن نداره. این نون رو خیلی دوست دارم و به نظرم طعم سالاد رو بهتر کرده بود.






رسپی این سالاد شباهت زیادی به "فتوش" داره که یه سالاد لبنانیه که حتما آموزش خواهم داد. فعلا این رو داشته باشید تا بعد!


رسپی از Healthy Appetite

8 comments:

khaste nabashi.to kaf boodam goje ha ro az koja gerefti!!aberoo rizie!inja kojast?!!manzoram ine ke ma koja hastim?!!!!bebin mohandes man mikhastam ashpaze khoobi besham,emkanat nabood!!!

kojasho didi khaahar! nagoo ke delam khoone!!!

salam.1 soal:fargh beyn e makaroni, pasta &espageti chie?lotfan sose sefidi ke ba in ghazaha serv mishe ham yad bede.comment bezari kafie. mersi

salam mohandes.emrooz nahar rolet e morgh dorost kardam.mohandes shekam e man ba in ghazaha razi nemishe!!!!harfe hesab ke halish nist!!mige faghad ghazahaye asile irani!

اول اینکه شرمنده من جوابت رو ندادم. آخه دیروز تا شب گرفتار مراسم ختم بودیم.
و اما در مورد پاستا:
پاستا یک کلمه ایتالیاییه که از کلمه لاتین پیستری به معنی خمیرسازی (و کلی معنی های دیگه) هستش ، گرفته شده. که از ترکیب آرد و آب و گاهاً تخم مرغ بدست میاد. ماکارونی یک نوع پاستای باریک و کشیده است. اسپاگتی یک نوع پاستای لوله ای است و لازانیا یک نوع پاستای ورقه ای . بقیه پاستاها رو هم سر وقتش توضیح میدم.
سس سفید:
دو قاشق آرد سفید و یک قاشق کره رو تفت بده.یک لیوان شیر بریز توش تا غلیظ بشه. ( ممکنه تو دستت خراب شه! توضیح زیاد داره باید سر فرصت آموزش بدم)
و اما در مورد رولت مرغ....آخه من چند بار بگم که چیزی که من میخورم واسه ایرونیها غذا نیــــــــــــــــــــــــــــــست!

مقش شب

http://public.blu.livefilestore.com/y1pcjC3K1UjR6WQtWYHlAfz4QpGE7E9HoZTpLWnGS83YfnaGV-pHMUY1I6PA55mTYmxClQ4pxzczZqJjg0hgsgekA/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF%20%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%BE%20%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88.JPG?psid=1

از اونجایی که من حوصله نداشتم توی بارون شدید برم توی باغچه جعفری بچینم، با اجازه شف بدون جعفری برگزار کردم.

همه اش رو هم خودم خوردم، چون آقای همسر سالاد با آبلیمو دوست ندارن، من هم تک خوری کردم.

خیلی خوشمزه بود، دست شف درد نکنه.

من مرده این گوجه هاتم!!!!! خود خود خوشگلین
آآآآآآآآآآآآآآه!!!!!!! کاش من پشت کوه نبودم

میگم سبزیش که مهم نیست هر چی عشقت کشید بریز توش
آبغوره دوست ندارن؟ یا سرکه؟ یا روغن زیتون؟ میشه آبلیمو رو با یه چیزی عوض کرد

سالاد رو فقط و فقط با سرکه بالزامیک دوست می دارن و روغن زیتون فراوون. خودم اینطور عادتشون دادم، تقصیر خودمه.

من خودم طعم آبلیمو رو با کاهوی ایرانی و روغن زیتون بو دار خیلی دوست دارم، به همین خاطر گاهی تک خوری می کنم.

:D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...