2010/01/03

ام ان امز کوکیز




من از غذاها و شیرینی هایی که وقت زیادی نیاز ندارند همیشه استقبال می کنم. این بیسکوییت نه تنها خیلی خوشگل و تو دل بروه بلکه شدیدا خوشمزست و با گذاشتن کمی وقت میتونید دوستاتون رو ذوق زده کنید! و اگه بچه دارید که...من چیزی نگم بهتره! می دونم که تحریک شدید، پس با من باشید ببینم میتونم چندتاتون رو در این گناه شریک کنم....

من ایده "ام ان امز چاکلت کوکیز" رو از سایت baking for cure گرفتم ولی رسپیش رو طبق معمول دست کاری کردم. اگه شما هم مثل من عاشق ام ان امز هستیت که این بیسکوییت واسه شما هم نوراٌ علی نوره!


کره 100 گرم
وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
شکر ¾ لیوان
آرد 1 و ¼ لیوان
جوش شیرین 1 ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
شکلات خورد شده یا چیپس شکلات ½ لیوان
ام ان امز ½ لیوان


درجه فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کره و شکر را بزنید تا شکر حل شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید



آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و شکلات را با هم مخلوط کنید


همه مواد را میکس کنید تا خمیری نرم بدست آید (زیاد ورز ندهید)


کره هایی به قطر 3 تا 4 سانتیمتر درست کنید


با کف دست روی کره ها فشار دهید تا پهن شوند


روی بیسکوییتها را با ام ان امز تزئین کنید





در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید . با ید توی بیسکوییتها نرم باشد ولی لایه بیرونی آن کرانچی شود. پس اگر زیاد توی فر بماند بیسکوییت سفت می شود.





مهم نیست که این بیسکوییتها چقدر کالری دارند..... اینقدر خوشمزه هستند که من ازشون سیر نمیشم! بعد از خوردن هر یه دونه اش عذاب وجدان میگیرم و توبه میکنم ولی پشت سرش بعدی رو میرم بالا!

امتحانش شدیدا توصیه میشه ...صد درصد معتادش میشید.... رژیم رو بیخیال شید که دنیا دو روزه!

42 comments:

ma ke khordim va koli keif kardim!!. heif ke jameeyate hamkaran ziyad bood vagarnah hamasho mikhordam . bale be ghole chef tayebeh donya 2 rooze va ba in shirini bayad bikhiyale rejim beshid!! mamnoon tayebeh jaan vagheaan khoshmazeh bood.:)

hamideh

baba to gharar bood ghazahaye rejimi amoozesh bedi,dast marizad!haminjoori!
hala chizi ham azash moonde??!
sedigheh

in chips e shokolat chi hast??
sedigheh

www.imgplace.com/viewimg215/5340/21img937.jpg
www.imgplace.com/viewimg215/3343/55img9733.jpg

rasti man desr anar ro dorost kardam,albate roosh jele anar ham rikhtam. khoob estsghbal shod.mersi
sedigheh

qharar nadarim ke man rejim begiram ke :p

man az in chocolate falleyee ha kharidam va koobidamesh vali chocolate chips ba marke Chichak hast mishe kharidari kard

akse 2vomet ro didam (avali load nemishe) kheili jaleb shode! tarkibe range jalebiye

ahsant! be in migan ashpaze fa'aal!

ishallah internetet ham az safar bargade.

سلام شف جونم
من امروز این بیسکوییت رو درست کرم و عصرونه با قهوه کلی حال داد
البته یک خورده بیسکوییت هام بزرگ شد ولی این دفعه که بخوام درست کنم از قالب استفاده میکنم
که خوشگلتر بشه
راستی من توش چیپس شکلات کردم اما وجودش خیلی محسوس نبود وچون جوش شیرین نداشتم از 1ق م بگینگ پودر استفاده کردم ایرادی که نداره؟

جوش شیرین و یا بیکینگ پودر هر دو رو هم نریزی اشکالی نداره چون اصلا اگه پف نکنه خوشگلتر میشه. آره میتونی قالب بزنی که یه اندازه در بیاد ولی ممکنه سخت باشه آخه خمیرش خیلی سفته. در مورد چیپس شکلات هم دقیقا همینطور که گفتی چون ذوب میشه اصلا محسوس نیست. من واسه اقتصادی شدنش شکلات رو کوبیدم تا خورد شد. ترنم رو هم تو ساختنش شریک کردی یا نه؟

سلام طیبه جون
من چیپس شکلات پیدا نکردم.
و البته نمیدونم چطوریه که بخوام چه نوع شکلاتی رو جایگزینش کنم. میشه بگی چه نوع شکلاتی براش تهیه کنم؟
ممنون

خوشمزه ترین شکلاتی رو که تونستی پیدا کنی بخر و با کارد خوردش کن و استفاده کن

خیلی مهمه که از طعم شکلات خوشت بیاد
بعد میتونی توی کیک ها و شیرینی ها همیشه از همون شکلات مورد علاقه ات استفاده کنی

شف عزیز
من دیروز این کوکیز رو درستیدم، اما....
میدونی خانومی من کره هام همون 3-4 سانتی بود وکمی با دست فشارش دادم که باز بشه ، چون فرم کوچیکه، توی سینی با رعایت فاصله 16 تا کوکیز داشتم، بعد ده مین که در فر باز شد، همه کوکیزها از چهار طرف رشد کرده بودن و به هم چسبیده بودن! خیلی زیادی بزرگ شدن.
البته من فورا تا داغ بود با کارد به جونشون افتادم و جداشون کردم اما چرا اینهمه بزرگ شده من جوش شیرین همون اندازه که گفتین زده بودم.
اما خوشمزه بود ممنون عزیزم

چند دلیل میتونه داشته باشه. اول اینکه حرارت فر بیش از حد لازم بالا بوده. پس دفعه بعد کمترش کن
کیفیت شکلات توش تاثیر داره و باعث شل یا سفت شدنش میشه
آرد با آرد جنسش فرق میکنه پس بهتره کمی آردت رو زیاد تر کنی. البته اگه باز از همون آرد استفاده میکنی

در ضمن طیبه جون من آرد رو که ریختم کم بود و چسبناک بود مایه شیرینیم.
منم دوقاشق آرد همینطوری خودم ریختم.
چرااینطوری شد؟

یه چیزی این وسط کم و زیاد شده بوده. دفعه بعد چک کن ببین باز همین اتفاق میافته؟

شف عزیز سلام
یه راهنمائی میخواستم.
راستش قصد دارم این جوجه تیغی ها که لینکش رو برات می فرستم درست کنم.
http://www.imagechicken.com/viewcode.php?p=1276628869045597400&x=jpg
به نظرت خمیری که شما برای تهیه ام اند امز کوکی ها آموزش دادی مناسبه یعنی اون قدر نرم هست که بتونم بادومارو تو بدنش بزنم یا باید با خمیر شوگر کوکی درست کنم؟ یا احیانن خمیر دیگه ای؟

عجب چیز خوشگلی پیدا کردی هانیه جون
تا اونجایی که من حدس میزنم این اصلا پخته نشده
یعنی یه خمیر خامه یه چیزی تو مایه های ترافل
مثلا پودر بیسکویت و شکلات

راحت هم میشه با دست فرمش داد

اگه لینک متنش رو داشتی واسم بفرست برات ترجمه میکنم

سلام شف جونم
منظور از لیوان همون پیمانه خودمونه؟

@ Zoha,

دوست عزیز
لطفا به کامنت 27 پست قبلی یعنی زدن خامه و جوابی که برای آن نوشته شده مراجعه کنید

Salam chef joon
inam az M&M Cookies man :D
Ba'ziash kheili bozorg shod ;)

http://www.free-picture-host.com/viewimage.php?file=/images/CnXfDJ1279518956.jpg

http://www.free-picture-host.com/viewimage.php?file=/images/Dzq8nZ1279519317.jpg

این سایز "جامبو کوکی" هاش هم خیلی باحال شده! مخصوص منه
:p

احسنت

مقش شب:
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%be%d8%a7%d8%b1%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86%20%d9%be%d8%a7%d9%be%20%d8%a7%d9%88%d8%b11.jpg#resId/47232219E443E4B!169

بسیار زیبا
و البته این رسپی واقعا بیسکویتهای خوشمزه ای تولید میکنه
مرسی ضحی جون

همینطوره شف جونم، واقعا رسپی خیلی خوبیه :* مرسی

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/IMG%5E_0215.JPG#resId/2172BC176E9E469F!226

دوباره ساختمش این دفعه بهتر شد بردم واسه پسر خاله خیلی‌ خوشش اومد گفت دستورش گفتم لینک میذارم ولی‌ چون فارسی بلد نیست بخونه باید لینک رسپی اصلیو براش بذارم

مرسی‌ مثل همیشه عالی‌

بابا خارجکی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آره پریس جون خیلی خوب شده و همیشه وقتی زود و به موقع از فر بیرونش بیاریم طعمش بهتر میشه

مرسی واقعا عالی بود و خوشمزه دستت درد نکنه

طیبه جووووون :( من عزادارم:( عزادار ام اند امز کوکیز هایی که دیشب درست کردم ولی توی فر سوختن و وا رفتن:((

دیشب این بیسکوئیت ها رو درست کردم. به جون خودم عین دستور ولی توی فر که گذاشتم بعد از 5 دقیقه دیدم انقدر بزرگ شدم (یه کمی هم پف کرده بودن) که از همه طرف وا رفته بودت. انگار کل مواد رو کف سینی پخش کردم!!!
با شناختی که از فرم داشتم مثلاً روی 160 درجه گذاشتم اما باز هم ته بیسکوئیتهام سوخت.
انقدرررر حالم گرفته شد، کلی دلم رو صابون زده بودم:(
البته بعدش بی خیالی طی کردم و گفتم یه تجربه شد :)
می شه بگی مشکل کارم از کجاس؟ تاحالا بیسکوئیت درست کرده بودم اما هیچ وقت اینجوری نشده بود!!
به خاطر جوش شیرین بوده؟؟

فقط دو تا مورد که باید بگم:
1- به جای نصف لیوان چیپس شکلات یا شکلات خرد شده من از ترایفل شکلاتی استفاده کردم اونم دو تا ق غ
2- منظورت از میکس کردن (در آخرین مرحله ترکیب مواد) اینه که با میکسر یا همزن برقی یا همین که مواد با قاشق میکس و ترکیب (قاطی) بشن کافیه!

هر چند بار که لازم باشه اینو درست می کنم تا به نتیجه برشم ;)

خب... اول اينكه ناراحت نباش منير جون حل ميشه
ما فقط كره و شكر رو با همزن ميزنيم اونم به خاطر اينه كه بعد بيسكويت خوب پف كنه و ترد شه. واسه همين بايد خيلي خيلي خوب بزنيمش. بقيه اش ديگه دستيه و همزن نميخواد
آره جوش شيرينش رو ميتوني كم كني فقط از تيرگي رنگ و ترديش كم ميشه
نظر خودم اينه كه آردش كم بوده. ميدوني كه آردها استاندارد نيستن و آدم رو اذيت ميكنن. پس احتمالا بايد آرد بيشتري اضافه كني كه خميرت سفت تر باشه كه موقع پخت زياد پخش نشه
آره ديگه ضخامتش كم بوده و حرارتشم احتمالا زياد ... شكلات هم چيز حساسيه واسه همين شروع به سوختن كرده. پس آرد رو كمي بيشتر كن ايشالا كه نتيجه مثبت بگيري چون اينا هم خوشگلن هم خوشمزه

راستي فاصله رو زياد بگير كه به هم نچسبن چون در هر حال موقع پخت سايزش افزايش پيدا ميكنه

This comment has been removed by the author.

قربون استاد خوبم برم من :*
به زودی خبر خوب شدن بیسکوئیت های خوشمزه ام رو اعلام می کنم ;)

مقش شب بهاره جون:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&id=4CAA14D7A92BA818!206!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!134&sc=photos

سلام شف عزیز سلام مروارید جون
چون میدونم طیبه جون نیستن و مروارید جون زحمت میکشند جواب سوالها رو میدند
راستش من کوکیهای ام اند ام رو درست کردم ولی مثل منیر جون کوکیهام پهن شد البته نه اونجور که شکلش رو از دست بده ولی خیلی ترد شده بودومن به شخصه دوست دارم وسط کوکی نرم باشه .میخواستم ببینم میتونم گلوله را پهن نکنم یعنی فقط مثل چیزکوکی فقط روش رو کمی صاف کنم تا حالت گنبدی داشته باشه واینقدر خشک نشه؟
ممنون عزیزان

@ simin

سیمین جون،

من خودم هنوز شخصا این کوکیزها رو درست نکردم، ولی همونطوری که شف در کامنتها هم توضیح دادن، جنس آرد با آرد فرق می کنه. بعضی مواقع علت پهن شدن بیش از حد کوکیزها می تونه از کم بودن آرد باشه. پس هر کس باید قلق اون آردی که باهاش کار می کنه، دستش بیاد. من بارها گفتم که نتیجه کار رو مرتب با عکس های شف چک می کنم.

دفعه دیگه به نظر من خیلی فلت نکنید کوکیزهاتون رو، همونطوری که خودتون هم گفتید.

من توی بعضی رسپی ها دیدم که گلوله ها رو در ام اند ام کوکیز فرو می کنن و همونطوری قلنبه می ذارن روی سینی فر.

می تونید قبل از این که کوکیزها رو توی فر بذارید، بذاریدشون توی یخچال تا کمی سفت تر بشن. من نمی دونم خمیر این کوکیزها تا چه حد سفته، شف در کامنتها نوشتن سفته. اگر آنقدر سفته که بره توی یخچال دیگه نشه باهاش گلوله درست کرد، قبل از این که بذارید توی یخچال گلوله ها رو درست کنید. اگر نه که خمیر رو بذارید توی یخچال تا کمی سفت بشه و بعد بهش فرم بدید و بقیه ماجرا.

آردتون رو هم کمی بیشتر کنید.

اینها چیزهایی بود که به ذهنم رسید، امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

@ Morvarid joon
ممنون مروارید جون حتما" به توصیه هاتون عمل میکنم و نتیجه رو بهتون میگم.ممنون عزیزم

@ بهاره :
خیلی خوب شدن عزیزم
@سیمین:
پیشنهاد میکنم مارک آردتون رو عوض کنید چن تی رسپیهای دیگه هم همین مشکل مشاهده میشه

شف جان ایندفعه کمی آرد رو بیشتر کردم
مروارید جان همچنین گلوله هارو بهمون شکل گلوله در سینی چیدم
نتیجه عالی بود
دخترم عاشق این کوکی ها شده
مخصوصا" که خودش مسئول چیدن ام اند ام ها روی گلوله هاست

اوه این بهترین کاره که بچه ها رو وارد کار کنیم و کارهای ساده رو دستشون بدیم. اینطوری از خوردنش بیشتر لذت میبرن
بله کار کاملا درستی کردید و حتما دقت داشته باشید زیادی توی فر نمونه تا خشک نشه طعمش عالی شه

وای چه بیسکویت های خوشگلی شدن
احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...