2010/01/27

ساندویچ های پین ویل




ساندویچهای پارتی ها مدلهای مختلفی دارند و همچنین اونهایشون که واسه جشن تولدها مناسبند که خیلی رنگارنگند. من جوانیهام از این کارها واسه تولدم زیاد انجام میدادم اما الان که دیگه پا به سن گذاشتم ( بخوانید : تنبل شدم) دیگه دل و حوصله اینکارا رو ندارم ننه جون. یه مدل ساندویچ مخصوص جشن تولد هست که واسه ساختنش شونصدتا پوره لازم داره...پوره اسفناج پوره هویج پوره لوبیا پوره بروکلی پوره سیب زمینی پوره عدس ... خلاصه اینکه من باید یک هفته انرژی بذارم تا اینهمه پوره درست کنم که بعد واستون ساندویچها رو تزئین کنم! شما که میدونید من چقدر سرم شلوغه ( بخوانید : تنبل هستم) و تحت هیچ شرایطی دست به همچین خبطی نمیزنم...پس شما دو راه دارید : یک اینکه بشینید دعا کنید خدا حوصله و انرژی من رو زیاد کنه ! دو اینکه دعا کنید بچه ام از مامانش درخواست ساندویچ خوشگل واسه تولدش کنه!!!! حالا دیگه تصمیمش با خودتون :p


یکی از انواع ساندویچهای معروف دنیا " pinwheel sandwiches ساندویچهای پین ویل" هستند که به لحاظ سادگی و تنوع زیاد من ازشون زیاد درست میکنم.
من پین ویل مورد علاقه خودم یعنی پین ویل سبزیجات رو درست نکردم و سعی کردم از موادی که بچه ها می پسندند استفاده کنم.


برای این ساندویچ به نان نازک و نرم ، کاهو ، ژامبن و پنیر احتیاج دارید. مقادیرش هم کاملا به تعداد مهمون هاتون بستگی داره.






نونهاي ورقه اي نازك بسته بندي شده رو امروزه میتونید توی تمام فروشگاه ها پیدا کنید. اگه تا به حال استفاده نکردید، این مدل از نون فرقش با بقیه نونها توی نازکیشه. مثل یه ورق کاغذ نازکه و راحت فرم میگیره. ولی باز از هر نون دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. من نونم رو بریدم تا کاملا مستطیل شکل باشه.






برای ایجاد تنوع رنگی و همچنین مزه من از کچاپ استفاده کردم. اگه دوست ندارید از هر سس دیگه ای که مایل بودید استفاده کنید. ( و یا این قسمت رو حذف کنید) به نظر من که ساندویچ بدون سس ، ساندویچ نیست! ( کچاپ مک دونالدم رو حال میکنید؟! کیفیتش حرف نداره! ولی شما میتونید از هر مارکی استفاده کنید :p)






برای لایه بعدی من ژامبن مرغ گذاشتم. شما میتونید حتی از دو رنگ ژامبن استفاده کنید.






و کاهو. فقط از برگهاش استفاده کنید و ساقه رو جدا کنید چون پیچیدنش رو سخت میکنه. زیاد هم کاهو نذارید که بعد خوشگل نمیشه.






من از پنیر ورقه ای تست گودا استفاده کردم ولی باز شما از هر پنیری که عشقتون کشید استفاده کنید. این پنیر ورقه ایها یه رنگ زرد به ساندویچهاتون اضافه میکنه.






حالا محکم بپیچید و رولش کنید. بعد با کارد اره ای و یا لیزری ببرید.



ساندویچها رو سرسيخهاي چوبی بزنید و سرو کنید. من با گوجه تزئینش کردم. شما میتونید سر سيخها رو با زرورقهای رنگی بپیچید تا ساندویچهاتون بیشتر "بچه پسند" بشه!

من که با دو تاش سیر شدم و فکر کردم شاید به خیارشور و یا زیتون نیاز پیدا کنم ولی پنیرش به اندازه کافی شور بود! خلاصه اینکه سنگین بود و زود سیر شدم ( البته سیستم شکم من یه جورایی با بقیه فرق داره پس زیاد روش حساب باز نکنید :p )

37 comments:

khaste nabashi.mesle hamishe ziba va eshteha avar.moshakhase ye ashpaze khoob ine ke az sadeh tarin mavad behtarin qaza ro misaze.va to in moshakhase ro dari.

از لطفی که کردی واقعا ممنونم. خیلی عالی و شیکه بخصوص برای تولد

SALAM.chef jan khasteh nabashi ..jigar karat harf nadareh.mamnonam ke honarayeh ghashnget dar ekhtiareh dostan mizari bedoneh hich cheshmdashti.vaghean honaret ghableh tahsineh.hameh karat alieh jelehat ke mimiram barashon.montazereh shirinyehayeh eydam hastima azamon khoshmazeha

@ sedigheh: merci ke hamishe behem enerzhi midi :D migan shenavande saheb sokhan ro sare zoqh miyare :D

@ Melina: khahesh mikonam. inshalla bazam ye sandwich too hamin yeki do hafte dorost mikonam.

@ Mehnoosh: baba mohandes shoma ke khodet ostade in kari o ma pishe shoma talammoz kardim :D vali aslan negeran nabash, shirinie Eid e nowrooz ke dige asle karie! az alan vasash barname rizi kardam ;)

خانومی میشه باز هم واسهٔ تولد خوراکیهای خوشمزه یاد بدی ؟ پلیز
پلییز
پلییز

salaaaaaaaaam chef jooooonaaaaaaaam,harchi shoma biabi darin ma ta toonest baroon zendegimoono beham zad (Rasht):D chef joooonaaaam kheyli khoobin k enghad behemoon chizaye khoshmaze yad midin vagheaaan mamnoon mano mamanam mogheye ghaza doros kardan hey miaym menu e shoma ro migardim rastiiiiii slice masto ham doros kardam kolliiiii tarrafdar dasht hatta mehmoonayi k mese shoma chef boodan(amme khanoom):D .cup cake valentine ro ham doros kardam aalllli boodi bazam poodinge chocolate ro rikhtam roosh va beynesh,mercccccccc hamashooooooooon aaliiiiyan,ta chan rooz dige yeki az desert haye tootfarangitoonam bayad doros konam,so tnx vase hame chi,hame doosetoon dariiiiiiim

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!! man hey sorkh o sooraty o naaranjy misham in haame mohabbat ro mibinam sharmandeh tar az sharmande misham ke!

cheqhad aali ke khoshetoon miyad o az oon aali tar ke inqhadr poshtekaar daarid o ghazahaye jadid dorost mikonid!

man baaroone tooye tabestoon ro doost nadaaram o tajih midam az bi aabi talaf sham vali khis nasham :p khoda sabretoon bede

man ham dooset daram asal joon
be maman e golet ham salame man ro beresoon

شف جون
جون من یه غذای‌ دیگه یاد بده که مثله این سندویچا اسون باشه من درست کنم واسه تولد پسرم شنبه تولد‌ها جونه من
تا حالا سه تااز رسپی هاتو با اجازت میخوام درست کنم ‌

چشم
فردا شب یه چیزی پست میکنم که خوراک خودته
البته اگه میخواستم سر نوبت پستش کنم تا ماه دیگه هم نوبتش نمیرسید
ولی واسه گل روی شما فردا پستش میکنم

واااای عجب چیزیه
بابا این که خیلی‌ حرفه ایی
من گفتم یه چیزه اسون که بتونم درست کنم تو این دو سه روز
اینو باید یه هفته تمرین کنم ولی‌ واسهٔ سومین ساله تولدش قول میدم درستش کنم عاشقش شدم اینو اگه اینجا تو ولایت ما سفارش بدیم درست کنن شیرین ۳۰۰ دلار آب میخوره ولی‌ من درستش می‌کنم ساله دیگه ولی‌ باید شما هم کمکم کنیا اگه سوالی‌ داشتم باشه؟ عاشق رسپی‌هات شدم کل وبلاگتو تو این یه هفته زیرو رو کردم

نه من منظورم کیک نبود...غذایی رو که گفتم رو امشب پست میکنم
اون عالیه و خیلی ساده است
کیک رو ولی اگه واست سخته پیشنهاد میکنم که همین شیوه رو روی کاپ کیک پیاده کن
راحت تره و اگه خراب شد باز یه عالمه کاپ کیک دیگه داری که بالاخره یکیش درست از آب در میاد
من هم دربست در خدمتتم
آره خواهر از قیمتش مطلعم ولی اینجا اگه کسی پولش رو هم داشته باشه امکان خریدش رو نداره
:p

VAGHEAN beheton tabrik migam man asheghe in weblog shodam kheili mahshare khanoomi...

سلام خانومی تازه وبلاگتونو دیدم خیلی لذت بردم.الان حس میکنم هیچی بلد نیستم.خوش به حالتون.بهتون تبریک میگم.:(

wayyyyyyyyyy honey cheghadr ba saligheiiiii?
akhe baadan deletoon miad in khoshmala ro bokhorid?

غیبت موجه می کنیم:

یک عدد غذا برای یک عدد مروارید کوزت!! که در عرض 5 دقیقه آماده شد. ولی او اونجایی که ما دستمون از دنیا کوتاهه و نون مسطح اینجوری زیاد نیست و اگر هم باشه، خیلی به درد نمی خوره، نتیجه اونجوری که می خواستم نشد، حالا خدا کنه شف نمره قبولی بدن. دفعه بعد باید 2 تا نون رو با هم بپیچم فکر کنم:
http://www.bilder-space.de/bilder/682a18-1278147208.jpg

دست شف درد نکنه.

نه عزیزم شیوه کارت کاملا صحیح بوده و باتوجه به عکس، نونت هم زیاد نازک نیست. فقط حدس میزنم یه کم خشکتره. البته میشه نون رو دو لایه کار کنی. ولی اگه نونش نرم باشه و موقع پیچیدنش هم خوب فشار بدی و بپیچی تمیز درمیاد. کاهو رو هم کمتر استفاده کن. میتونی اسفناج هم کار کنی.
فکر کنم اگه کچاپ
روی نون رو بیشتر کنی نرم تر شه و راحت تر پیچیده شه
همینطور که فرمودید کمبود امکانات همه جا غوغا میکنه

مرسی از توضیحتون شف جان. هه هه، درست می گید. توی خونه من سس گوجه وجود نداره، به خاطر موتد افزودنی و شکر زیادی که توی این سس ها می ریزن. یک دونه از این بسته کوچولوهای غذاهای فست فودی نمی دونم کی، توی یخچال بود و همون رو استفاده کردم که خب کم بود!!
بعد الآن که عکس های شما رو نگاه می کردم، دیدم شما اول ژامبون ها رو گذاشتین بعد کاهو رو، من اول کاهو بعد ژامبون و بعد پنیر رو.
وا... از اونجایی که من دیروز توی این گرما 12 ساعت کار بدنی خیلی زیاد و سختی انجام دادم و این غذا هم شامم بود و هم ناهارم، پرملاطش کردم سیر شم شف جان
:-))
باز هم مرسی

میتونی کچاپ توی خونه تهیه کنی
رسپیش خیلی ساده است

امروز رفتم تو سوپر میگم: نون پیتا دارین؟
فروشنده میگه: اگه منظورت خمیر پیتزاست تو یخچاله!!!
میگم نه. نون با مارک پیتا
باز میگه: نه از اون نون پیتزاها که میخواین نداریم!!!

تو دلم گفتم: کدوم نون پیتزاها؟؟؟؟!!!!

:p

جالبه اینجا همه مغازه ها دارن

برعکس سایر اجناس ایرونی که اصلا پیدا نمیشه

من که کلا نگاه کردم بهشون:دی اما آقای همسر با اشتها می خورد، معلوم بود از ظاهر فانتزیشون خیلی خوشش اومده

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/pinwheel%20sandwiches%20%d8%b3%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%88%db%8c%da%86%d9%87%d8%a7%db%8c%20%d9%be%db%8c%d9%86%20%d9%88%db%8c%d9%84.JPG

ممنون شف جان

آخی! رژیم و اینا؟! ولی واقعا خوشگل شدن نازنین جون

طیبه عزیز میشه بگید دقیقا خودتون از چه نونی استفاده کردید شبیه لواس نیست خیلی نرم و نارک تر و قابل انعطاف تر به نظر میرسه

خیلی ممنون از نتمام پست هاتون:**:**

@ sherry

دوست عزیز،

شف زیر عکس دوم نوشتن:

نون با مارک "پیتا" رو امروزه میتونید توی تمام فروشگاه ها پیدا کنید. اگه تا به حال استفاده نکردید، این مدل از نون فرقش با بقیه نونها توی نازکیشه. مثل یه ورق کاغذ نازکه و راحت فرم میگیره. ولی باز از هر نون دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. من نونم رو بریدم تا کاملا مستطیل شکل باشه.

پس شد نان با مارک پیتا.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%b3%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%88%db%8c%da%86%20%d9%be%db%8c%d9%86%20%d9%88%db%8c%d9%841.JPG
البته این عکس زیاد واضح نیست
اینارو برا تولد 3 سالگی پسرم درست کردم
چون هیچیش نموند نمیتونم در مورد مزش اظهارنظر کنم ولی حتما خوشمزه بوده که نمونده

@morvarid
خیلی ممنون مروارید جان بیدقتی کردم

بازم خیلی ممنون

چه سبد ساندويچي هم شده! بچه حق داشتن كه همه رو بخورن
تولدش هم مبارك باشه ايشالا

ممنون طیبه جون تولدش سپتامبر سال پیش بود ولی من وقت نکرده بودم اینارو بذارم چند ماه دیگه باید تولد 4 سالگیشو بگیرم

شف عزیز امکانش هست این " یه مدل ساندویچ مخصوص جشن تولد هست که واسه ساختنش شونصدتا پوره لازم داره" که می فرمایید رو آموزش بدید؟؟؟؟؟؟؟ من دنبال همچین چیزیم ممنوننننننننننننننن بعد ی چیز دیگه شما نوشیدنی آموزش نمیدید؟؟؟؟

ساندیچ هامم مثه خودم توو عکس تُپُل افتادن وگرنه واقعیش کوچیک تره :دی

من خیلی دنبال این گشتم..............مرسی.........سایتت بیسته.....من چند تا از کیکا دسر ها و ژله ها رو درست کرد......................بیست حرف نداره

چه عکسای خوشگلی شدن
احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...