2010/01/28

چیزکیک


اگه از من بپرسند کدوم کیک رو از همه بیشتر دوست داری ( با وجود اینکه خودم رو واسه شکلات تیکه تیکه مینم) میگم " cheesecake چیزکیک " !!!خيلي از ایرونیها با این کیک آشنایی ندارند و بعضا حتی تصور کیکی که از پنیر ساخته شده باشه واسشون عجیبه. من در خوردن شیرینی ها حساسیت به خرج میدم و زیاده روی نمیکنم ولی وقتی پای چیزکیک درمیون باشه خون جلو چشمم رو میگیره :p و رژیم مژیم حالیم نمیشه! پنیر خامه ای که این نوع کیک باهاش ساخته میشه پنیر فیلادلفیا هستش که متاسفانه در ایران به صورت پروسس شده و شور در بازار موجوده و با اون کیفیت مطلوب نمیشه کیک رو درست کرد. من بارها این کیک رو درست کردم و به نظرم عالی میومد ولی همیشه این ابهام واسم وجود داشت که مزه چیزکیکی که با پنیر خامه ای درست و حسابی درست میشه چجوریه. تا اینکه چندباری در بلاد عجانب چیزکیک خریدم و خوشبختانه طعمش دقیقا همینی بود که خودم درست میکردم ( ایشالا خدا قسمت کنه روبروی مسجدالحرام ، خروجی باب فهد، توی "بیت دونات" چیزکیک بخورید! قبول باشه)  اگه قرار نیست حالا حالاها خارج تشریف ببرید شاید بد نباشه اینجا شانستون رو امتحان کنید! کیک ساده ای نیست و درست درآوردنش کمی مهارت میخواد ولی نگران نباشید شاید خدا خواست و تونستید یه چیزکیک خوب درست کنید.
چیزکیکها دو نوع هستند؛ سرد و گرم. اولی آسون و دومی سخت. مدل سردش نیازی به پختن نداره و فقط با یخچال سرو کار خواهید داشت. مدل گرمش باز به چند گروه تقسیم میشه که سخت و ساده داره و در هرصورت با فر سروکار دارید. من امروز میخوام از مدل گرمش ورژن سختش رو آموزش بدم :p میدونم که قراره من از ساده شروع کنم تا به سخت برسیم ولی چون به پروفسور فرانسه ام قول یه چیزکیک اصیل رو داده بودم باید حتما یه کیک حرفه ای درست میکردم که طعم چیزکیک کلاسیک رو داشته باشه! نگران نباشید، از اونجایی که من عاشق چیزکیکم شما انواع و اقسام کیکهایی که با پنیرخامه ای درست میشه رو خواهید آموخت. واما رسپی:
برای کراست:
پودر بیسکوییت 2 لیوان
کره 115 گرم
پودر دارچین 1 ق چ
برای فیلینگ:
پنیرخامه ای 440 گرم
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
ماست خامه ای 1 لیوان
رنده پوست لیمو 1 ق م
وانیل 1 ق چ

فر را روی درجه 170 درجه سانتیگراد قرار دهید. پودر بیسکوییت و کره ذوب شده و پودر دارچین را با دست مخلوط کنید .

توصیه شف: پودر دارچین رو حذف نکنید. چون عطر بسیار خوبی به کیکتون میده و در طعمش هم مؤثره. این رو میدونید که دارچین قند خون رو پایین میاره؟ پس حذفش نکنید. من که بیشتر از 1 قاشق ریختم چون از عطرش خیلی خوشم میاد! برای بیسکوییت من از بتی بور مینو استفاده کردم و توی یک پلاستیک بگ ریختم و کوبیدم و بعد آسیاب کردم و بعد الک کردم. خلاصه اینکه کاملا پودرِ پودر شد! بعد از اضافه کردن کره توقع نداشته باشید که خمیری بدست بیاد که بشه باهاش گلوله درست کرد. توی تصویر مشاهده میکنید که مواد من زیاد خمیری نیست. شما باید با پرس کردن کراست رو تولید کنید.
(برای این کیک باید حتما از قالب کمربندی استفاده کنید و هیچ راه دیگه ای هم نداره! قبلا هم گفته بودم که سریعا تشریف ببرید و یه دونه از این قالبها خریداری بفرمایید!) خمیر بیسکوییت را به کف و دیواره قالب پرس کنید. ( برای اینکار میتونید از یک لیوان استفاده کنید تا ضخامت کراستتون یک اندازه از آب دربیاد. لیوان رو به دیواره قالب فشار بدید تا دورتادور قالب کراست داشته باشید . این کار باعث میشه که در هنگام برش کیک و انتقالش به بشقاب و یا خوردنش مشکلی نداشته باشید چون خود کیک بسیار لطیفه و به تنهایی قابل جابجایی نیست.) قالب را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.

پنیر خامه ای را خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. وانیل و رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ( این قسمت کار توضیح خاصی نداره و هیچ نکته مهمی هم در کار نیست. فقط کافیه کل مواد رو به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا تخم مرغها توی مخلوط حباب 
ایجاد کنند و حجم مخلوط دو برابر بشه


دور و زير قالب فویل آلومینیوم بپیچید و قالب کیک را توی ظرفی دیگر قرار دهید. ( فویل باعث میشه که آب توی کیکتون نفوذ نکنه و کراستتون له و شل نشه)

مخلوط فیلینگ را توی قالب بریزید و درون فر قرار دهید و ظرف زیرین را تا نیمه قالب از آب پرکنید. ( قالب کمربندی من 23 سانتیه. حمام آب باعث میشه که کیکتون رطوبت خودش رو حفظ کنه و یک چیزکیک مویست داشته باشید)


کیک باید برای 45 دقیقه در فر قرار گیرد. ( تجربه به من ثابت کرده که کیک زودتر از 1.5 تا 2 ساعت نمیپزه! ممکنه از جنس پنیرش باشه. در هر صورت وقتی کیکتون کاملا پف کرد و روش زرد رنگ شد یعنی پخته. توجه داشته باشید که در هر حال بعد از خارج کردن از فر باز هم کیکتون شل و وله و تلو تلو میخوره!) کیک را برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید ( که باز مثل همیشه برای من که کارمند هستم و کیکهام رو شب درست میکنم اجبارا کیک تا فردا عصرش که از اداره برگردم باید توی یخچال منتظرم بمونه)

خیلی راحت فویل رو جدا کرده و کمربند رو باز کنید و کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید. و اما برش کیک....برای اینکار باید کاردتون گرم باشه تا خط برش تمیزی بدست بیاد. بعد از هر برش کارد رو با حوله ای که در آب داغ فرو کردید تمیز کنید و برش بعدی رو بزنید.

ما که ته کیکمون رو درآوردیم و شدیدا هم خوشمزه بود. اگه احیانا شیطون گولتون زد و درستش کردید خبرش رو به من بدید!
رسپی از Tyler's Ultimate

95 comments:

من اول اومدم هورررررررا
خجالت داره آدم مرد باشه اینقدر خاله زنک. والا به خدا
من امروز چیز کیک درست کردم و دور از چشم خانمم نصفشو خوردم :))

خانومم معتقده کرم کیک من خیلی خوبه فقط یک کم بی سلیقه می باشد و همش چیز کیک بیسیک سفارش می ده. منم همیشه کارخودمو می کنم. اینو هم مدیون کتاب با حال کتاب بزرگ چیز کیک هستم.
این بود انشای من

ضمنا من ساندویجا رو درست کردم بچه ها مثل احمقا استقبال کردند خودم رفتم تو کف. اون رولت رو نمی تونم درست کنم. مرغامو نمی تونم درست ببرم باید تمرین کنم.

اهان یادم اومد پنیر می ماس نمک کم داره. کاله اما خوش فرمتر در می آد. من یک کم میذارمش تو آب و در مدتی که بیسکوییتا داره سرد می شه می ذارم آبش میره. خوب میشه.
همین

ببخشید باز مزاحم شدم. یه پیشنهاد من انگلیسی آشپزیم خوب نیست. میشه این لینک زیرو نگاهی بندازی و ببینی به درد می خوره امتحانش کنی
http://www.joyofbaking.com/ChocolateSpongeCake.html

ضمنا یه پیشنهاد بی شرمانه هم دارم که یک فرهنگ اصطلاحات آشپزی بنویسی گاهی وقتا. اسم سبزیا منو پیر کرد.

بابا ایول! حرفه ای! شما که دیگه نیاز به آموزش ندارید با این همه تجربه! من اونوقتها که کیفیت پنیر خامه ای ها خیلی بد بود خیسش میدادم که نرم تر بشه و نمکش بره ولی الان خیلی بهتر شدند و کیفیتشون بد نیست. می ماس من جدیدا ندیدم . آقای شوهر یه دونه امشب خریداری فرمودند که یادم نیست می ماس بود یا مانی ماس! فردا چکش میکنم ولی مرسی از راهنمایی تون

متوجه نشدم کجای رولت مرغ
رو درست نمیتونید در بیارید. بعد از پخت یا قبلش؟
این سایت خوبیه و من از رسپیهاش استفاده کردم و این مدل رولت یا همون "سویس رول " هم قشنگ از آب در میاد. حنما درستش میکنم
در مورد اصطلاحات خوشبختانه گوگل کارها رو آسون کرده و برای آشپزی هم ده کلمه بلد باشیم کافیه! ولی باز چشم بجاش حتما اینکار رو میکنم. ولی اگه مورد خاصی بود خوشحال میشم کمک کنم

موفق باشید

SALAM.khanomi gol khasteh nabashi.ekhtiar dari honarmand.dastet dard nakoneh az in cakeh ghashnget hatman dorostesh mikonam.rasti on felfel ke amozesh dadi ro to bazar pida kardam kharidam ke dorostesh konam.

bale felfel e "Jalapeno" va "grape tomato" har do khoshbakhtane dar bazar mojoode :D
cake ro ke dorost kardi khabaram kon ;)

Hallo Chefkoch!
Wie geht's?
Ich habe ein technisches Problem.
Was zwischen Koch im Ofen und Elektronik-Ofen anders?
Vor allem zur Herstellung von Kuchen.
Vielen Dank für Ihre Aufmerksamkeit.

Guten Abend
die Qualität der Kuchen im Ofen ist besser als Elektro-Backofen. und der Kuchen ist feucht. aber Sie können Kuchen im Elektro-Backofen zu. nur versuchen, die perfekte Temperatursensoren finden.

Viel Glück

(

Elle a raison!!!! jai goute son gateau
tres tres delicieux.
et toi, tu es eficace meme dans la cuisine que dane le francais.
ton amie L.F

من طبق این دستور درست کردموخیلی خراب شد.اصلا تا حالا خودتون با این دستور درست کردین؟؟؟

من هرچی رو که درست میکنم ازش عکس میگیرم و تو وبلاگم پست میکنم
پس عکسی که میبینید مال این دستوره

خوشمزه بود طیبه جان؛ ممنون
http://img98.com/show.php/45402_P5070253.JPG.html

به به ظاهرش که دقیقا خود خود چیزکیکه!!!! طعمش هم که از شکلش پیداست که عالی بوده
احسنت...کارتون حرف نداره، چون چیزکیک درست کردنش آسون نیست
مرسی که عکس آپلود کردید مردم بدونن میشه با این رسپی چیزکیک درست کرد
:D

سلام
چند سوال:
- دمای فر چقدره؟
- بالاخره باید چند دقیقه تو فر بمونه؟ 45 دقیقه یا یه ساعت و نیم؟
- مارک پنیر خامه ای مورد استفاده چیه؟
- نیازی نیست روی قالب رو با فویل بپوشونیم؟

دمای فر 170 درجه است

چون فر با فر فرق میکنه من بیشتر گذاشتم بمونه ولی قانونا باید توی 45 دقیقه درست بشه

نوع پنیر باید پنیر خامه ای فیلادلفیا باشه ولی ایرانیاش تقریبا همه شون یه کفیتی دارند زیاد مهم نیست

نه روش نباید پوشیده بشه

عجب سايت جالبي پيدا کردم يه عالممه رسپي چيز کيک از اينور اونور جمع کردم يکيشم درست کردم بد کي نشد ولي تخم مرغ زياد داشت طبق دستور گذاشتم 2 ساعت توي فر موند که زياد بود ولي اين رسپي شما قدم به قدم و خيلي عاليي تازه کلي چيزاي ديگه هم ياد گرفتم .رفتم که درست کنم و يه تيکه شم بفرستم براي دوستم که خيلي چيز کيک دوست داره خدا کنه خوب درش بيارم
انوشه

چیز کیک یکی از سخترین کیکهاست. امیدوارم خوب شه
موفق باشید

سلام خانوم شف!!!!!! بهه عنوان 4مین اموزش از وبلاگ شما من این چیز کیکم درست کردو بسسسسسسسسسسسسسسسسسسیار مورد پستد خانواده واقع شد فقط اینکه مال من روش طلایی نش!!!!! می تونه علتش این باشه که من رنده پوست لیمو نریختم؟؟؟

نه بخاطر اینه که من خیلی بیشتر گذاشتم توی فر بمونه واسه همین روی کیک طلایی شد
اگه زمان پخت رو بیشتر کنید روش طلایی و یا زرد رنگ میشه ولی کیفیتش همونه

salam chef joonam
yaani man in cheese cake ra ba polopaz dorost konam ya na?akhe goftid hatman be ghalebe kamarbandi bashe merc kheili moshtagham ino dorost konam

chef joonam 2bare salam
mikhastam begam ke man cake kakaoee ke dorost kardam 1 kam booye zokhme tokhmemorgh midad bayad chikar konam ke injoori nashe?akhe man hichvaght joraat nemikonam ke desser hayi ke ba tokhmemorgh hastand & 2fer nemiran ro ham dorost konam mitarsam boo bedan & hamishe fek mikonam age be cake vanil ezafe nashe booye badi mide mercccccccc
waiting

میگم شاید از جنس وانیلته
شاید هم کم میریزی
آخه من از همین وانیلهای ایرونی هم که استفاده میکنم بوی کیک ها عالی میشه
میدونی که مردم همیشه اول کیک ها رو بو میکنن و بعد میخورن
اینجا همه بو که میکنن میگن به به
عجیبه که واسه شما بوی تخم مرغ میگیره
بازم یه کم وانیل رو زیاد کن
وانیل خالص بخر
وانیل شکری نخر
وانیل مایع باز هم بهتره
اگه تونستی وانیل مایع خارجی پیدا کن
پوست لیمو هم این یکی رو عالی میکنه
بوش عالی میشه

و اماااااااااا
والا... میشه. فقط واسه خارج کردنش یه کم مشکل پیدا میکنی که باید یه دونه اش رو اسلایس کنی و بعد بقیه راحت بیرون میاد

من یه دونه چیز کیک ساده تر درست کردم شاید تا یکی دو هفته دیگه پست کنم
اول اون رو تست کن که به حساسی این یکی نیست

اگه اون خوب در اومد بعد این یکی رو امتحان کن

Salam chef goliiiii
merc akhe man 2ye cake shokolatim vanil narikhte boodam merc azizam

طیبه جان ۲ تا سوال دارم اول اینکه باید بذاریم کیک خنک بشه بعد بذاریمش توی یخچال یا زمانی که گرمه و از فر در آوردیم بذاریم؟

سوال دوم اینکه من از همین پنیری که شما استفاده کردید میخوام استفاده کنم ، زمان پخت کیک شما همون ۱/۵ تا ۲ ساعت شد؟ چون گفته بودید بستگی به نوع پنیر داره زمان پخت

ممنون

@مژگان
معمولاً در چیز کیک ها بعد از اطمینان از پخت کامل می گذاریم کیک در همان حال بماند(فر خاموش) تا کمی خودش را بگیرد و بعد به یخچال منتقل می کنیم. همانطور که شف نیز گفته اند قبل از اینکه داخل یخچال برود حالت شلی دارد . این به دلیل عدم چخت نیست. ماهیتش است.
زمان پخت بسته به شرایط و وسایلتان متغیر است.
یادم می آید اون زمانها(جوونی ها) که فقط شیفته شده بودم به این هنر و برنامه های آشپزی و شیرینی پزی تلویزیون را دنبال می کردم، یک مربی بودند که وقتی رسپی می دادند عمراً زمان می دادند برای فر!!!!!!!! یادمه که خیلی کفرم می گرفت ازشون و همش...... اما الان به نیکی و درستی کارشون ازشون یاد می کنم. دستش درد نکند.

بله باید کاملا خنک شه
من البته نمیذارم توی فر بمونه
از فر بیرون میارم
کاملا که سرد شد
میذارم توی یخچال تا فرداش
هر چی بیشتر بمونه بعدا بهتر برش میخوره

بله زمان پختم 2 ساعت بود ولی آیا فر شما استاندارده؟
اگه نیست پس فرق میکنه

مرسی شف جان

فر من تقریبا استاندارده منم حدود ۲ ساعت گذاشتم تو فر :dالانم تو یخچاله فردا ببینم چه دسته گلی به آب دادم
همینجوری که نگاش کردم فک میکنم کراستش کمی مشکل داره احساس میکنم یکمی زیادی ترده شده،حالا ببینم فردا چی میشه

طیبه جان من الان کیکو تست کردم ، مزش خیلی خوب بود کراستش هم برخلاف تصورم مشکلی نداشت ، فقط اینکه پنیرش یکمی شل بود ، زمان پختش تقریبا نزدیک به ۲ ساعت بود ، ۱۲ ساعت هم تو یخچال بود، فکر میکنید کجای کارم مشکل داره؟ این اولین باری بود که من چیز کیک درست میکردم.البته پنیرش خیلی خیلی شل نبود ولی در مقایسه با چیز کیک شما که کاملا سفت هست این اصلا اونجوری نبود


یک سوال دیگه هم دارم اون چیز کیک هایی که کراستش با پودر بیسکوییت درست نمیشه و بافت کیک اسفنجی رو داره چجوری درست میشه؟ اول کیکو درست میکنیم بعد مواد پنیر رو روش میریزیم؟ ولی اینجوری نیست فک کنم چون دوباره باید بره توی فر اونوقت کیکش میسوزه ! ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

شما اگه به چیزکیک علاقه مندی میتونی یه بار هم 3 ساعته توی فر بذاری. و یا اینکه یه بار مواد چیزکیک رو نصف کنی ببینی چطور میشه. اگه خوب بافتش سفت شد یعنی اینکه زمان پختت کم بوده

اون مدلش "معمولا" چیزکیک سرده. چیزکیک سرد رو همه نمیپسندن

قابل توجه دوستداران چیزی کیک و........
دوباره تولید پنیر ماسکارپونه شروع شده. امیدوارم همه جا در دسترس باشد.
یک سوال شف جان از بین
چیز کیک یخچالی (بدون پخت) و فری(با پخت) کدامیک ماندگاری بیشتری دارند؟
ممنون

احسانه
جان
كاله منظورته؟
تازه خريد كردم
گفتند
چداروماسكار نميزنيم

بله کاله
جدن گفتند نمی زنیم؟ این سخن آقای سوپر بود یا شرکتش؟

سلام به همگي احسانه جون و الي جون منم هفته پيش رفتم پارمسان بگيرم آقاي فروشنده گفت كاله ديگه نمي زنه ميخواد خط توليدش و عوض كنه !!!!!!!!من هم بادلي گرفته و عذاب وجدان كه چرا گذاشتم ذخيره پنيرم تمام به شه برگشتم خونه تا ديروز كه بازم رفتم همون سوپر با كمال تعجب ديدم يخچالش تا خرخره پر پنير پارمسانه !!!!گفتم پس چي شد گفتي نيست تو بازار پارمسان ؟ گفت شايعه بوده؟؟؟!!!!! بيچاره آقاي همسر بخاطره تمام غرهايي كه من بخاطره بي امكاناتي شهر بهش زدم!!

خوش به حال همه تون
من وقتی بچه بودم ماسکارپونه تو شهرمون داشتیم.... الان ولی سالهاست که ندیدم
یه عالمه چیز هم باهاش درست میشه ولی من ندارم

ذخیره پارمزانم هم داره تموم میشه رفتم تو خماری
آقای شوهر هم هرچی بشینم گریه کنم یا غر بزنم ککش نمیگزه
شدیدا خون سررررررررررررررررد

سلام به همگی
من چیز کیک رو طبق دستور شما درست کردم برای اولین بار هم بود که چیز کیک درست می کردم خیلی عالی شد اما من یک چیزکیک توی کافی شاپ تیراژه خوردم که اونم خیلی خوشمزه بود و مثل این نبود سفت تر بود دیگه نمی دونم چطوری درستش کرده بودند بهرحال ممنون بابت دستورتون

سلام
من چیز کیک رو طبق دستور شما درست کردم برای اولین بار هم بود که چیز کیک درست می کردم خیلی عالی شد
فقط یه سوال دارم و اینکه پنیر خامه ای شما هم شوره؟ و چیز کیک باید پنیرش شورباشه؟
می خوام بودونم پنیرشو باید قبلش تو اب بزارم؟
ممنون
من تو ظرف پیرکس که با فویل چرب کرده بودم ریختم خیلی راحت در امد و عالی شد

در اصل از پنیر فیلادلفیا استفاده میشه
پنیرهای خامه ایی ایرانی رو معمولا از ترکیب فیلادلفیا و نمک درست میکنن
من خارج از کشور چند بار چیزکیک خوردم
اون هم تا حدی شوری داره
یعنی طعم پنیرش مشخصه
ولی بعضی از پنیرهای اینجا دیگه زیادی شورن
بله میتونید خیسش بدید
من چند سال پیش اینکار رو میکردم
الان ولی مارک هکلند پنیر خامه ایش واسه چیزکیک خیلی خوبه
شوریش مناسبه
ولی باز شما مختارید که خیسش بدید
کاله هم کم نمکه
ولی من ترکیبش توی چیزکیک رو دوست ندارم

من از گوگل کردن چیز کیک رسیدم به اینجا
چند وقت پیش تو یک کافه‌ای توی تهران یه تیکه از کیک دوستم خوردم و مزه‌ی عالی‌ش یادم مونده و هوس کردم درست کنم، احتمالن هم طبق دستور شما درست کنم
این رو هم بگم که کیکی که گرفته بود یه برش مثلثی به قائده تقریبا ۵ سانت در ارتفاع ۱۰ سانت و صخامت یک سانت بود به قیمت ۳۵۰۰ تومن، اگر قیمت یک لیوان چای در آن کافه برابر ۱۰۰۰ تومان باشد، پیدا کنید تفاوت قیمت ایران و عربستان را (۱.۵ نمره)

اون "يك سانت" اش مشكوك ميزنه. يك سانت كه خيلي خيلي كمه

و اين رو بگم كه چيزكيك كمي قلق داره. اميدوارم تو ساختنش موفق باشيد

طیبه جونم سلام.
یه سؤالی داشتم. چند روز پیش من قالب کمربندی واسه چیز کیک خریدم، ولی انقدر حواسم به کمربندش بود!!! که متوجه یه چیزی نشدم. قالب من مارک پرستیژه والان متوجه شدم که مثل قالب کمربندی های شما سطح سینی شیار شیار نیست و صافه یکدسته. میخواستم ببینم میشه تو این قالب چیز کیکو پخت یا کراستش خودشو نمی گیره. به دلیل نداشتن اون شیارها؟

راستی یادم رفت. میخواستم عکس قالب رو بزارم که ببینی.

اینه:
http://picasion.com/i/17K9K

سلام طیبه جون. منه عجول نتونستم منتظر جوابت بمونم و با اجازه تو همون قالب کمربندی که گفتم چیز کیکمو پختم امروز. اولین بارم بود که هم چیز کیک می پختم، هم می خوردم.
از طعمش خوشم اومد. خیلی خاص و جالب بود. فقط چند تا سؤال دارم.
اول اینکه من قالب چیز کیکو که کاملا فویل پیچیدم، گذاشتمش تو سینی مخصوص رولت که تا نیمه پر آب شده بود، ولی وقتی فویلو باز کردم، تو فویل پر آب بود و کراستم یه کمی خیس شده بود. اما الان که دقت میکنم شما قالب چیز کیکت رو روی یه توری فلزی گذاشتی، نه داخل ظرف آب! درسته؟!
یه مورد دیگه هم اینکه فیلینگ من خیلی مثل چیز کیک شما پف نکرده و باریکه. تا لبه قالب نیومده، علتش چیه عزیز؟ ضمنن برای من زمان پخت نزدیک دو ساعت بود. البته با درجه 165 سانتیگراد.
خیلی عالی بود. ممنون
:-/

This comment has been removed by the author.

نه هیچ مشکلی نداره جنسش هم خیلی خوبه

نمیدونم فویل رو چطوری پیچیدید ولی باید اینطوری باشه که یه تیکه فویل خیلی بزرگ رو مثل کاسه گود میکنیم و قالب توش میره یعنی عمرا آب نمیتونه از زیر وارد شه چون فویل مثل یه کاسه دور قالب رو گرفته
متوجه منظورم میشید؟ اگه همینطوری که گفتم عمل کردید که خب شاید فویل پاره شده بوده که از جاییش آب نفوذ کرده پس برای احتیاط بهتره دو لایه فویل بزرگ رو روی هم بذاریم بعد قالب رو روش قرار بدیم و بپیچیمش
اینطوری دیگه عمرا آب توش نمیره

آب باید تا نیمه ظرفی باشه که چیز کیک رو توش ریختیم نه تا نیمه ظرفی که قالب رو توش گذاشتیم

من چون ظرف زیری تفلون بود واسه اینکه فویل روش خط نندازه از شبکه اش استفاده کردم... دیلیل دیگه ای نداشت

ظرفتون چند سانتیه؟ شاید سایزها فرق میکنه که ارتفاعش کمتر شده

و البته دمای فر هم خیلی مهمه. اگه فرتون استاندارده که حتما دفعه بعد بهتر پف خواهد کرد
ایشالا

سلام
اینم چیز کیک من درآوردی بنده که عکسشو میذارم بخندید دلتون شاد شه :دی

آخه توش تغییراتی دادم

1-موادمو(بجز بیسکوئیت و کره) نصف کردم اما چون کوچیکترین قالب کمربندیم 23 سانت هست از همون استفاده کردم(معلومه که نباید زیاد پف میکرد بیچاره)

2-فویلم تموم شده بود واسه همین نتونستم تو ظرف آب بذارم.بجاش یه ظرف جدا!! رو آب ریختم و کنار این قالب تو فر گذاشتم(آخرِ ابتکارم دیگه!):دی

3-بجای ماست خامه‌ای از خامه استفاده کردم. پنیر خامه‌ای هم کاله بود که تو آب گذاشته بودم

4-اولش زیاد پفش نخوابید اما وقتی خنک شد وسطش نشست کرد و ترکش بیشتر شد

5-مزه‌اش بد نبود اما دوست دارم یه بار چیز کیک اصل رو امتحان کنم تا تفاوت رو احساس کنم!

ممنون از دستور خوبتون و ببخشید که تغییرش دادم. اینم یه رسپی جدیده خب :دی

http://priveb.com/so/cook/cheese%20cake/ch08099.jpg

http://priveb.com/so/cook/cheese%20cake/ch8098.jpg

فرگل جون در آينده (بين يكي دو ماه آينده ...شايدم هم تا هفته ديگه احتمالا) نكات كامل چيزكيك رو پست ميكنم و اينكه اگه قراره تو ميزان كم درستش كنيم و قالب كوچيك نداريم چيكار كنيم
و اينكه چيكار كنيم كه پفش نخوابه و ترك روش ايجاد نشه

اون رسپي كه قراره پست كنم هم خيلي خوشمزه است...ولي اين يكي واقعا يه چيز ديگه است و حق با شماست بهتره يك بار كه مشتري دور و برتون زياده يه بزرگش رو درست كنيد ... اون ديگه به هيچ عنوان ترك نميخوره

ولي در كل بايد بگم كه كيك تون خوب شده و مهم طعمه

و اينكه من اين كيك رو ديشب درست كردم و بازم مثل هميشه عالي بود. يعني به خاطر رسپيشه كه خوبه

سلام طیبه خانوم
اول از همه تبریک میگم به خاطر به دنیا اومدن گل پسرتون
از شما تشکر میکنم به خاطر این بلوگ که در اختیار هه گذاشتید . از تجربیاتتون و دستورای خوب وخوشمزه شما همه میتونند استفاده کنند .احسنت به شما ،با کار بیرون، بچه داری ،آشپزی، اون هم در این حد حرفه ای !!!!خیلی ها باید از شما یاد بگیرند در نوشتاهتون متوجه شدم که زبان فرانسه هم میخونید ،گفتم بد نیست این بلوگ که من از اون خیلی استفاده میکنم به شما معرفی کنم شاید خودتون هم قبلا دیده باشید.
http://www.okcebon.com/
سایته خوبی هست من خیلی از چیزاش رو درست کردم و به نظرم علی بود گفتم برای شما هم بنویسم شاید به دردتون بخوره
موفق باشید
سمانه

مرسی به خاطر لینک عزیزم
به گوگل ریدرم اضافه اش کردم
بازم تشکر میکنم

سلام

من چیز کیک درست کردم...خیلی‌ خیلی عالی شد.

فقط چند تا سوال داشتم که توی کامنت‌ها نبود.

۱) رنگ و شکلش کاملا مثل چیز کیک شما بود اما بعد از حدود ۱.۴۵ ساعتی‌ که تو فرن بود وسطش شل نبود!!

۲) اینکه من از بیسکویتِ کرم دار استفاده کردم..و مقدار کره کم کردم، کراست کاملا منسجم نبود میتونه علتش این باشه؟

مرسییی خیلی عالی بود؛) مخصوصا برا من که جائی‌ که زندگی‌ می‌کنم شیرینی‌ و کیک‌های خوبی‌ اصلا نداره:(

البته من فراموش کردم عکس بگیرم اما مطمئنا دفعه آینده عکسشو میفرستم براتون؛)

سوال اول رو درست متوجه نمیشم
یعنی وسطش زود پخته بود؟ پس باید خاموشش میکردید که زیادی نپزه

بله وقتی کره کم باشه معمولا منسجم نیست
بهتره بیسکویت ساده باشه با کره بیشتر و کمی عسل میتونه جای کره رو بگیره. ولی بازم کره یه چیز دیگه است
اصلا نگران نباشید با تجربه به کمال میرسید

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#!/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos&uc=21&id=DD7E5E48CDD86E68%21166!cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21184&sc=photos

..+...

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#!/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos&uc=21&id=DD7E5E48CDD86E68%21166!cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21185&sc=photos

...+...

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#!/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos&uc=21&id=DD7E5E48CDD86E68%21166!cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21186&sc=photos

....Ashegheshammmm ...:D

طیبه جون باز من با سوال اومدم.ببخشید.من این چیز کیک رو درست کردم.دقیقا و مو به مو مطابق دستور.به جز اینکه به جای این پنیر از پنیر ماسکارپونه استفاده کردم.حطعم چیز کیکم با اونهایی که بیرون خوردم کمی متفاوت تره.این ملایمتر از اونهاست.مشکلم دو تا بود:
اول اینکه کیکم توی فر توی یه ساعت اول اصلا پف نکرد!!بعد یک ساعت اومد بالا کمی و رنگ روش زرد شد و دیدم داره تیره میشه که درش آوردم.یعنی همون دو ساعت رو طول کشید.ولی بعد در آوردن زا فر دوباره پفش خوابید و روی هم فکر کنم یه سانت بیشتر بالا نیومده بود!!

و دوم: با اینکه پودر بیسکوییتم رو دقیق دو پیمانه اندازه زدم و کره هم 115 گرم رو ریختم. و اولشم خوب تونستم با فشار دست و کمک لیوان پرس کنم کراستمو به دیواره و..!ولی بعد سه چهار ساعت که خواستم از قالب درش بیارم کراست به دیواره چسبیده بود و به سختی از قالب جدا شد و پودر میشد و میریخت.البته نه همش ولی در مجموع اصلا ظاهر دیواره کیکم تمیز و شیک نبود.اشکال کجا میتونه باشه؟!
برای انتقالش به ظرف سرو با این کراست ترد چیکار میشه کرد؟
ببخش زیاد شد سوالام.میبومست.

هی میرم و میام و به عکسای شما نگاه میکنم و میبینم حتی یه ذره کوچیک کراستتم نچسبیده به قالبت!تازه قالبت به نظر آلمینیومی میاد.مال من تفلونه!اینجاست که میگن کار هر کس نیست چیز کیک پختن:دی.

نه عزیزم چیزکیک فقط اسمش دهن پر کنه وگرنه خودش ساده است

خب... یه چیزایی رو که ممکنه کمک کنه توضیح میدم ایشالا مشکل حل شه

اول اینکه ماسکارپونه کاله بود؟
چون خیلی سفت و چربه
اگه میخواید باهاش چیزکیک درست کنید حتما نصف نصف با پنیر خامه ای کارش کنید چون نتیجه اش اون نخواهد بود
یه جورایی سنگین میشه و به اون سبکی نیست و خب کمتر هم پف میکنه

بعد اینکه ... چیزکیک یه قانون داره اونم اینه که باید یه یک ساعتی کمتر بیشتر توی فر بمونه تا همونجا خنک شه
این کمک میکنه پفش نخوابه
بعد هم باید به دمای اتاق برسه و بعد بره تو یخچال
اینطوری همیشه خودش از دیواره هم جدا میشه
یعنی این زمانه که بهش کمک میکنه وگرنه من کار خاصی نمیکنم

در مورد کراست... اینجوری که شرح دادید به نظر میرسه کره اش کم بوده
خب بالاخره همه چیز که استاندارد نیست... کمی کره رو بیشتر کنید
من همین رسپی رو بارها و بارها درست کردم و همیشه خودش از قالب جدا میشه و کراستش خوب خودش رو نگه میداره و برشش عالیه
حتی بچه ها کارشون رو واسم آوردن و برشش خوب بوده
نگران نباشید چیزکیک سخت نیست یه کم تجربه میخواد که اگه به طعمش علاقمند باشید و چندباری درست کنید نتیحه میگیره

و در مورد طعم... خب ذائقه است دیگه... رسپیهای مختلف چیزکیک رو تست کنید تا برسید به اون چیزکیکی که مد نظرتون بوده

من خیلی رسپی ها رو تست کردم و هنوز هم دارم چیزکیک جدید درست میکنم اما واقعیتش اینه که همیشه این یکی رسپی رو از بقیه بیشتر دوست دارم

ایشالا موفق میشید
حتما

من این چیز کیک رو درست کردم
میتونم بگم بی نظیر بود
هر چی میگذره هم خوش مزه تر میشه یعنی 2 روز بعدش خوشمزه تر از فرداشه
مهمترین نکته ای که توی این رسپی گفته بودین الک کردن پودر بیسکوییت بود
واقعا تاثیر داشت و فرقش با الک نشده خیلی بود
البته پرس کردنش توی قالب واقعا سخت بود
اینکه ضخامتش یکی بشه و دیواره ها هم سخت بود
اما فیلینگش خیلی راحت بود در عوض
بازم ممنون از شف
اصلا توی تصورم نمیگنجید که روزی چیز کیک بتونم درست کنم
راستشو بگم از وقتی رسپی های شما رو درست میکنم تارت ها و چیز کیکهای بهترین قنادیهای تهران اصلا برام مزه نداره
یک دنیا ممنون
بوس

من خودمم مرتب رسپيهاي جديد رو تست ميكنم اما هنوزم همين رسپي رو از همه بيشتر دوست دارم

سلام عزیزم من عکسهای این پستو البته بگم از 2011 به قبلو نمیتونم ببیتنم فیلتر شکنم هم هندلی الان با موزاریلا هستم با اینترنت ایکسپلور هم امتحان کردم ولی بازم باز نشد ! 

دوست عزیز،

نمی دونم تا چه حد قسمت کامنت ها رو دنبال می کنید. شف در کامنتهای دو سه روز گذشته چند باری عنوان کردن که پست های قدیمی کمی مشکل دارن. مثلا توی این پست در قسمت کامنت ها:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_17.html?showComment=1334808665527#c7644171826209976790

شف نوشتن:

خوشبختانه اسكاي درايو فيلتر نيست فقط نميدونم چرا لينكهاي سيستم قبليش فيلتر شده. آخه ميدونيد كه اسكاي درايو سيستمش رو چند ماهيه عوض كرده
اگه فرصت كنم لينك اون پست قبليها رو اصلاح ميكنم . آخه عكسها فيلتر نيست. لينك قبلش فيلتره
فقط كو وقت
البته خدا بزرگه

https://public.bay.livefilestore.com/y1pRugjkgSqX0l5hYeKgd_co12LHmq4oeccd2_gZ5S5Jq2Qwnew_lppYgM4gIVGlDDQeAmZd9xvDvmZoPPGYI5aIg/IMG_0221.JPG?psid=1
برش خورده

https://public.bay.livefilestore.com/y1pcCLPnDhdy9BdPg9INvCSbMpgdVMgSZbER3q2yImyhEELmSBNePsSuICQ4I0Tzvjbts1TspCeVga0OOFX-C236A/IMG_02222.jpg?psid=1 چیز کیک مورد علاقه من چیز کیک انگوره که مرتب درست میکنم و همه هم دوست دارن ولی این بار مهمونی داشتم که عاشق چیز کیکه و تصمیم گرفتم چیز کیک اصیل تری رو درست کنم موادو نصف کردم ولی نصف کراست واسه قالب 15 سانتیم کم بود و بیسکویت رو 1.5 برابر کردم و کره که دیواره ها رو پوشش بده 50 دقیقه تو فر بوددیدم تیلر یه سس با بلوبری درست کرده من با توت فرنگی درست کردم ولی از مزه اش خوشم نیومد نریختم رو کیک مهمونم هم گفت ساده دوست داره اینقدر هم خوشش اومد که غیر از یه اسلایس بقیشو دادم بردبه نظر خودم کمی دارچینشو زیاد ریخته بودممن این اسلایسو نگه داشته بودم که با سس امتحان کنم شب که اومدم خونه دیدم ترتیب نوکش داده شده!جالبه که همون سس بد مزه ترکیب جالبی رو با چیز کیک به وجود میاورد و خوشمزه ترش کردhttps://public.bay.livefilestore.com/y1pIKcPqUCDX3WGGvu69W6L0ZZ2xAY3uU1f2yL-5HoBqcP3N5DCSvd7k9WDK5uKe1K8f0iOm_16YuqVruxPB4G68g/%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%DA%86%DB%8C%D8%B2%DA%A9%DB%8C%DA%A91.jpg?psid=1 کلی هم به یادت بودم شف جان چون میدونم خیلی دوست داریمرسی عزیزم

واي عجب رنگي داره اين چيزكيك. كولاكه. واقعا با كيفيت و عالي شده. واااااااااااااااااااااااااقعا جاي من خالي بوده
راستي من دارچينيش رو خيلي دوست دارم. به شدت

شف طيبه عزيز سلام. من ندا هستم و مدت هاسا كه عاشق كاراي شما هستم .حرفه اي ترين وبلاگي كه من ميشناسم  وازتون ممنونم كه هنرتون رو بدون هيچ چشمداشتي در اختيار عاشقان آشپزي ميذااريد. يه سوال داشتم اينكه شما جاي خاصي آموزش ديدين؟وچشور تونستين اينقدر حرفه اي باشين؟ميدونم شما بوشهرين منم اصالتا بوشهريم ولي ساكن شيراز ميخوام خواهش كنم اگر كلاس خاصي ميشناسيد يا روش آموزش خاصي بفرماييد من عاشق آشپزيم و دوست دارم حرفه اي دنبالش كنم ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد

نظر لطفتونه
نه متاسفانه من كلاسي نرفتم و دوره اي نديدم
فقط از روي علاقه كار ميكنم
آدم به كاري علاقه داشته باشه پيشرفت ميكنه
واقعا شرمنده ام من چون دنبال كلاسي نبودم در جريان نيستم كجا ميتونيد آموزش ببينيد
موفق باشيد

سلام استادجون من فکر کنم شما باید رو سایتتون یه Privacy بذارید که هرکس بیشتر از 1 ساعت تو سایت مونده باشه در طول روز بندازینش بیرون .اخه همه وقت ماها خصوصا من تو سایت شما می گذره :( ;) بسکه مطالبتون خوبه آدم دلش نمی یاد بره .... امیدوارم خدا به همه آرزوهاتون برسونتون . مرسی

سلام طیبه جان 
ماست خامه ای همون ماست پرچربه دیگه نه؟؟؟؟؟وای من سوالام خیلی سطح پایینه
این پنیر فیلادلفیا یکم نمکیه  بعد مزه نمیشه تو چیز کیک استفاده کنیم؟
من تا حالا چیز کیک تو فر درست نکردم انشالله اولین تجربه ام خوب باشه البته دستوراته شما بی نقصه اشکال از خودمه  اینم بگم فر هم استاندارد 
و در اخر هم ممنون از دستورات عالیتون 

اگر خارج از كشور چيزكيك خورده باشيد كه متوجه طعمش هستيد
در غير اين صورت هم بايد بگم كه شوريش اذيت نميكنه و چيزكيك كلا طعم متفاوتي داره. بايد هم با خوردنش متوجه شيد كه داريد پنير ميخوريد لطفش به همينه
و البته خوبي شيريني خونگي به اينه كه تنظيمش دست خودتونه
پنيرتون رو چند بار خيس بديد تا شيرين شه
يا با ماسكارپونه درستش كنيد

بله درصد چربيش بالاست و براي همين خامه ايه

سلام طیبه جان... من یه مشکل خیلیییییییییی بزرگ در مورد چیز کیک دارم... تمام نکاتی رو که گفتی خوندم تا کیکم ترک   نخوره  مثلا تخم مرغ هاشو زیاد نزدم... چیز کیک رو یهویی داخل فر خیلی داغ نذاشم... راستی فرم ایتالیایی و استاندارده ... اما نتیجه شد عکسی که می بینی :( رسپیم رو برات میذارم لطفا هر چه رودتر اشکالاتمو بگو من برای فردا از این کیک سفارش گرفتم و حالا مجبورم با گاناش یه کاریش بکنم 

چيز کيک شکلاتي

 

مواد لازم:

 






ويفر شکلاتي/پتي بور



2 پيمانه



شکلات و خامه



به ميزان لازم





شکر



3 ق س



شکر



160 گرم





کره آب شده



60گرم



خامه و ماست



از هر کدام 50 گرم





شکلات آب شده



200 گرم



وانيل



8/1 ق م





کاکائو براي پايه



2 ق س



تخم مرغ



3 عدد





آرد



3 ق غ



پنير خامه اي



500 گرم







 

طرز تهيه:

 

پودر بيسکوئيت
را با پودر کاکائو و شکر و کره ذوب شده خوب مخلوط کرده و کف قالب کمربندي را فويل
انداخته و مواد را ريخته و کاملا با دست منسجم مي کنيم. پنير و شکر را 10 دقيقه با
همزن برقي زده و تخم مرغها را يکي يکي افزوده و بعد از هر تخم مرغ 30 ثانيه مي زنيم.
وانيل را اضافه کرده و آرد را مي ريزيم و مخلوط مي کنيم . ماست و خامه را اضافه
کرده با همزن مي زنيم و شکلات ذوب شده را اضافه مي کنيم و با همزن مي زنيم تا
مخلوط شوند. مواد را در قالب ريخته و حدود يک ساعت در فر مي پزيم . اگر
بخواهيم مواد پنيري حالت دو رنگ داشته باشد شکلات را زياد هم نمي زنيم تا رگه هاي
شکلاتي ديده شود. بعد از پخت فر را خاموش کرده و در فر خنک مي کنيم و 24 ساعت در يخچال
(داخل قالب) نگهداري مي کنيم.

این چیز کیک فوق العـــــــــــــــــــــــــــــــــاده بود B-)
تاحالا
از دستورهای چیز کیک خودت زیاد درست کرده بودم، تو فر و تو یخچال و سرد و
گرم و همه مدله اما این به خاطر اون ظرف آب که تو فر گذاشته می شه طعم و
بافتش محشره. یعنی اون ترکیب پنیر با لیمو معرکه بود.
(با اینکه کالری بالایی داشت ولی سهم خودم رو کامل می خوردم اما زمان شنا کردنم هم دوبرابر می کردم)
امیدوارم بتونم زحمتها و آموزشهای خوبت رو جبران کنم طیبه عزیز :*)
(نتونستم عکس بزارم!)

واااای اینکه خیلی ترک خورده
من توی رسپیش ایرادی نمیبینم
البته خب امتحانش که نکردم پس قطعی نمیتونم نظر بدم
منتها نکاتی که برای ترک نخوردن هست رو کامل گفتم و چیزی نمونده که نگفته باشم
یه سوال همین رسپی خودم چی؟ اینم ترک میخوره
آخه اینهمه من درستش کردم یکبار هم ترک نداشته

منیر جون منم خودم بارها اعتراف کردم که اینهمه من رسپی چیزکیک رو تیست کردم این ولی یه چیز دیگه است واقعا طعم وبافتش رو دوست دارم و وقتی قراره جایی کادوبدم همین رو واسه شون درست میکنم

سلام طیبه جان خسته نباشی و دستت درد نکنه.یه سئوال دارم.بعضی از قنادی ها چیز کیکی که میفروشن کراستش کیک اسفنجیه .برای من سدوال اینه که اول کیکو توی قالب می پزن بعد کرمو می ریزن و دوباره توی فر میذارن یا هر دو رو همزمان می ریزن؟ البته برشاشون مکعبیه یعنی توی همین سینی های فرشون پختن.یعنی کف سینی رو فویل انداختن که بدون برگردوندن درش آوردن؟

چون خودم نيديم دقيق نميتونم الان نظر بدم
منتها اصولش اينه كه چيزكيكهاي سرد رو با كيك درست ميكنن اونم پختن نداره كيك رو ميذارن كف و روش هم مواد پنيري رو ميريزن و ميذارن يخچال

بازم سلام.طیبه جان ممنون از راهنمایی هات.اگه بدونی تو خونه ما چقد معروف ومحبوبی!!ولی بهم نخندنی ها.من یه گاف گنده دادم .کراست چیز کیکم رو 2 ساعت توی فریزر گذاشتم.بعدم موادو ریختم روشو توی فر!!1-لایه پنیرم پف نکرد2-با وجودی که خودشو گرفته بود ولی لایه کراستش خمیری بود1-و از همه عجیب تر با وجود اینکه توش لیمو نریخته بودم ترش شده بود(جل الخالق)ترسیدیم خراب شده باشه یا  فاسدی چیزی زیادنخوردیمش ریخنمش دور )در کل نمره قبولی نگرفتم 

عجب تجربه اي شده بوده
اشكال نداره عزيزم همين تجربه هاست كه آدم رو استاد ميكنه

طیبه عزیز سلام برای تعطیلات دخترم اومد خونه و از من چیز کیک خواست که مزه اش مثل چیز کیک های بابلسر باشه من هم دست بکار شدم واز رسپی کارگاه شما چیز کیک درست کردم عجب چیز کیکی شد عالی بیسکویت ش منسجم ویک دست و پختش خیلی خوب ومزه اش هم به قول الهام بهتر از چیز کیک بیرون بود .واقعا دستت درد نکنه آبروی من رو خریدید خیلی دوستت دارم
الهام با گوشی برام عکس گرفت اما یادم رفت ازش بگیرم اونم رفت تا کی بیاد دفعه دیگه براتون عکس میزارم ببخشید استاد جان

منم از بين همه چيزكيكها همين يكي رو بيشتر از همه دوست دارم آخه تضميني خوب در مياد
خيلي خوشحال شدم كه دخترتون رو شاد كرديد
والا من كه هميشه ميگم چيزاي خونگي بهتر از بازارين ولي خدا رو شكر كه نتيجه كاملا مثبت بوده
عكس هم انشالا دفعات ديگه
لذت خوردنش مهم تره

سلام خسته نباشید ممنون از رسیپی تون یه سوال داشتم ، شما از چه کره ای اسنفاده می کنید؟ چون بوی ناجور کره همیشه زحمات من را در شیرینی پزی به هدر می دهد
واقعا ممنون می شوم اگه بتونید این مشکل را حل کنید

كاله
صباح
پگاه
دامداران

از اسانس خيلي قوي استفاده كنيد

خیلی ممنونم امتحان می کنم

 مثل هميشه كاراي پريس جون عاليه
فقط سرآشپزجان من يه سوالي داشتم. منم ديروز اين چيزكيك رو درست كردم اما متاسفانه بدجوري متلاشي شد و كراست از فلينگ جدا شد. اينجا توي عكس پريس جون يك مقداري پشت كيك از مواد پنيري جدا شده اما مال من كاملا جدا شد و نميدونستم علتش چي بود و ايراد كارم كجا بود. ممنون عزيزم

درست خاطرم نيست ولي فكر كنم نكات چيزكيك رو توي چيزكيك كارامل و گردو گفته باشم
بايد نكات رعايت شه مثلا همون مرطوب بودن فر و دماي مناسب
اينا باعث ميشه از اين خشك شدگي و جمع شدگي و ترك خوردگي جلوگيري شه

طیبه جان من سوال در مورد پنیر داشتم،البته یه سرچی کردم خودم ولی نظر شما رو هم خواستم بدونم،من اینجا پنیر فیلادلفیای کرافت رو دارم و ماسکارپونه ی کاله.چند تا رسپی از کرافت رو میخوام امتحان کنم که پنیر فیلادلفیا جزو موادشه،اما فیلادلفیا قیمتش 22 تومنه و ماسکارپونه 2400،شما آیا برای رسپی های زیر از ماسکارپونه استفاده میکردید به عنوان جایگزین؟من طعم فیلادلفیا رو نچشیدم تا حالا و نمیتونم مقایسه کنم
http://www.kraftrecipes.com/recipes/oreo-cookie-balls-126799.aspx
http://www.kraftrecipes.com/recipes/soft-chewy-chocolate-peanut-109620.aspx
http://www.kraftrecipes.com/recipes/peanut-butter-cut-out-cookies-137441.aspx

ضمنا اینو من پیدا کردم ،من با کریمی تر شدنش مشکلی ندارم تا جایی که خیلی طعم شوری نگیره و فرمش رو هم حفظ کنهMascarpone is made out of cream only, while Philadelphia is made with 33% milk-fat. Mascarpone is actually less dense than cream cheese. If a recipe calls for mascarpone, like for a tiramisu, you would not be able to substitute for cream cheese. If you were to substitute mascarpone with cream cheese, you would have a final product that has a much more pronounced "cheesy" flavor, and the cream cheese would need to be worked a bit in order to be the consistency of mascarpone. قبلا خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون

توی کامنتهای چیز کیک ژاپنی شف به یکی از خانمها گفتن که میتونن از پنیر ریکیتای نیمه چکیده به جای پنیر خامه ای استفاده کنن
http://www.cheftayebeh.ir/2011/09/blog-post_10.html
.
اگه به رسپی ریکیتا نگاه کنید میبینید که ریکیتا نسبت به ماسکارپونه کمتر خامه ای است

اگر من جاي شما باشم از ماسكارپونه كاله استفانه نميكنم و از پنير خامه اي هاي موجود در بازار استفاده ميكنم. چون اون بافتش خيلي چربه
كرافت طعم خيلي خوبي داره . توي پنيرهاي ايراني هكلند خيلي بهش نزديكه و شوريش هم از بقيه ماركها كمتره
با اون امتحان كنيد تمامي اين رسپيها عالي ميشن

پست فر رو مطالعه كنيد

طیبه جان سلام، من مدتی است که با سایت شما آشنا شدم و یک گله کوچک از شما
داشتم و آن اینکه از وقتی این سایت را شناختم کلأ از کار و زندگی افتاده ام
چون از صبح که بچه ها را مدرسه میگذارم میام یه سر کوچیک به این سایت بزنم
یکدفعه میبینم ساعت 2 شده و من هنوز اینجا نشستم و هیچ کاری نکردم !!
امروز خواستم هم تشکر کنم از دستورهای خیلی خوب و کاربردی شما و هم یک نکته
را از شما بپرسم. من این چیزکیک رو درست کردم و یک مشکل باهاش داشتم و اون
اینکه با وجود اینکه قالب من هم 23 سانتی بود ولی با این میزان بیسکوت و
کره که در دستور هست با پهن کردن کراست توی قالب خیلی مشکل داشتم .مثل
اینکه این میزان برای قالب کم بود هرچند که به نظرم قالبهای کمربندی اکثرا
یک ارتفاع 4-5 سانتی دارند ولی فکر کردم ممکنه شما از یک قالب کوتاهتر
استفاده کرده باشید؟ توی عکسهای شما کراست کاملأ تا لبه بالایی قالب رسیده
ولی کراست من به زحمت و با بدبختی و خیلی کج و کوله تا حدود 2/3 لبه بالا
آمد.البته تنها تفاوتی که در کار من بود این بود که از بیسکویت دیجستیو (به
جای پتی بور مینو)استفاده کردم که نمیدونم میتونه باعث این مشکل باشه یا
نه و کلا میخواستم بدونم شما کراست رو با چه ضخامتی پهن میکنید؟ گذشته از
این مشکل که باعث شد ظاهرش خیلی خوب نباشه ولی طعم بسیار خوبی داشت البته
با یک زمان پخت خیلی طولانی (2.5 ساعت) که احتمالأ از فر باشه.باز هم
بسیار بسیارممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشید

طیبه جان سلام، من مدتی است که با سایت شما آشنا شدم و یک گله کوچک از شما
داشتم و آن اینکه از وقتی این سایت را شناختم کلأ از کار و زندگی افتاده ام
چون از صبح که بچه ها را مدرسه میگذارم میام یه سر کوچیک به این سایت بزنم
یکدفعه میبینم ساعت 2 شده و من هنوز اینجا نشستم و هیچ کاری نکردم !!
امروز خواستم هم تشکر کنم از دستورهای خیلی خوب و کاربردی شما و هم یک نکته
را از شما بپرسم. من این چیزکیک رو درست کردم و یک مشکل باهاش داشتم و اون
اینکه با وجود اینکه قالب من هم 23 سانتی بود ولی با این میزان بیسکوت و
کره که در دستور هست با پهن کردن کراست توی قالب خیلی مشکل داشتم .مثل
اینکه این میزان برای قالب کم بود هرچند که به نظرم قالبهای کمربندی اکثرا
یک ارتفاع 4-5 سانتی دارند ولی فکر کردم ممکنه شما از یک قالب کوتاهتر
استفاده کرده باشید؟ توی عکسهای شما کراست کاملأ تا لبه بالایی قالب رسیده
ولی کراست من به زحمت و با بدبختی و خیلی کج و کوله تا حدود 2/3 لبه بالا
آمد.البته تنها تفاوتی که در کار من بود این بود که از بیسکویت دیجستیو (به
جای پتی بور مینو)استفاده کردم که نمیدونم میتونه باعث این مشکل باشه یا
نه و کلا میخواستم بدونم شما کراست رو با چه ضخامتی پهن میکنید؟ گذشته از
این مشکل که باعث شد ظاهرش خیلی خوب نباشه ولی طعم بسیار خوبی داشت البته
با یک زمان پخت خیلی طولانی (2.5 ساعت) که احتمالأ از فر باشه.باز هم
بسیار بسیارممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشید

طیبه جان سلام، من مدتی است که با سایت شما آشنا شدم و یک گله کوچک از شما
داشتم و آن اینکه از وقتی این سایت را شناختم کلأ از کار و زندگی افتاده ام
چون از صبح که بچه ها را مدرسه میگذارم میام یه سر کوچیک به این سایت بزنم
یکدفعه میبینم ساعت 2 شده و من هنوز اینجا نشستم و هیچ کاری نکردم !!
امروز خواستم هم تشکر کنم از دستورهای خیلی خوب و کاربردی شما و هم یک نکته
را از شما بپرسم. من این چیزکیک رو درست کردم و یک مشکل باهاش داشتم و اون
اینکه با وجود اینکه قالب من هم 23 سانتی بود ولی با این میزان بیسکوت و
کره که در دستور هست با پهن کردن کراست توی قالب خیلی مشکل داشتم .مثل
اینکه این میزان برای قالب کم بود هرچند که به نظرم قالبهای کمربندی اکثرا
یک ارتفاع 4-5 سانتی دارند ولی فکر کردم ممکنه شما از یک قالب کوتاهتر
استفاده کرده باشید؟ توی عکسهای شما کراست کاملأ تا لبه بالایی قالب رسیده
ولی کراست من به زحمت و با بدبختی و خیلی کج و کوله تا حدود 2/3 لبه بالا
آمد.البته تنها تفاوتی که در کار من بود این بود که از بیسکویت دیجستیو (به
جای پتی بور مینو)استفاده کردم که نمیدونم میتونه باعث این مشکل باشه یا
نه و کلا میخواستم بدونم شما کراست رو با چه ضخامتی پهن میکنید؟ گذشته از
این مشکل که باعث شد ظاهرش خیلی خوب نباشه ولی طعم بسیار خوبی داشت البته
با یک زمان پخت خیلی طولانی (2.5 ساعت) که احتمالأ از فر باشه.باز هم
بسیار بسیارممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشید

این هم اولین تجربه ی من در درست کردن چیز کیک.عاااااااالی بود.عاشق چیز کیکشدم.فکر نمی کردم اینقدر خوشمزه باشه.مرسی از دستور خوبت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...