2010/01/31

اسلایس خرما


مواد لازمش رو که بخونید خودتون متوجه می شید که فازش شدیدا عربیه! این دسر مافوق انرژی رو بچه که بودم از یکی از کانالهای عربی دیدم و الان که فکر میکنم اسم آشپزش رو یادم نمیاد (انشالا که حلال میکنه) خلاصه شدیدا مقویه و مخصوص اونهاییه که مامانشون میخواد تقویت بشن (یعنی من)!!! 
من حافظه خوبی ندارم (همینقدر که اصل ماجرا یادم مونده کلاهم رو میندازم هوا) و درست یادم نمیاد مقادیرش چی چی بوده. پس ورژن خودم رو واستون آموزش میدم:

خرما یک لیوان
کره 50 گرم
هل 1 ق م
آرد گندم 3 ق غ
شیر عسل 200 گرم
خامه 2 ق غ
گردو نصف لیوان
بادام هندی نصف لیوان
کنجد نصف لیوان
بیسکوییت پتی بور 5 دانه ( نه بسته :p )



آرد را تفت دهید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. (شیرینیهای عربی اکثرا هل دارند و من شخصا عاشق هل هستم و خیلی بیشتر هل اضافه کردم ولی اگه دوست ندارید حذفش کنید. اما به خاطراین هله تا دو روز خونه ما بوی خوبی میداد)

شیر عسلی را اضافه کنید (این همون نصف قوطیه که از ژله بروکن گلاس باقی مونده بود)



از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کنید ( اضافه کردن خامه توی طعمش مؤثره) مغزها را در یک ظرف بریزید ( از خورد کردن گردو ها خودداری کنید) هر بیسکوییت را به 4 قسمت تقسیم کنید.


کف قالب را دو لایه سلفون قرار دهید
 برای اینکار سلفون رو توی قالب نذارید و بعد لایه دوم رو بذارید چون به هم میچسبه. هردو رو روی هم قرار بدید و بعد توی 
قالب بچسبونیدش




خرما را هسته بگیرید اما له نکنید ( رمز زیبایی اسلایسها به جدا بودن قطعات خرماست)

خرما را به مخلوط اضافه کنید تا کاملا آغشته شوند.


مغزها را به مخلوط خرما اضافه کنید.
. مواد را توی قالب ریخته و پرس کنید




( من روش پودر نارگیل ریختم و بعد با قاشق پرسش کردم اینطوری به قاشق نمی چسبه و بعد که وارونش میکنید برای برش هم به سطح نمی چسبه) بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده و سفت بشه



قالب را برگردانید و سلفون را جدا کرده و با کارد اره ای تیز برش میزنیم.

من اسلایسها رو که کاملا چسبناک بودند رو توی یه پلاستیک پر از پودر پسته و نارگیل فرو کردم! آخر انرژیزایی!



مقطع اسلایسها رو دارید؟ خیلی با حال میشه ، به قول آقای شوهر: "اسنیکرز خونگی" !!!!

24 comments:

salam
chef joon chand rooz internetam ghat bood dashtam khodamo mikhordam ke az ghafeleh aghab moondam
baba in chand rooz ke hesabi terkondiiiiiiiii
ghiafe in eslaise mesle masghatie
vali shadidan hi kelastare
mesle hamishe faghat mitoonam begam
dastet tala

akhareshe.khaste nabashi.sham keyke pate morgh darim,befarnma!

@ Masoomeh: baaaaaaaaaaah baba kolli aqhabi ke :p makhsoosan to ke pa-be-pa ye man pish miyay CHAND ROOZ kheili boode!:p mage in Khalij Online che shaqholqhamari qharare bekone? hala ADSL dar shodi yana?
man in slice ha ro kheili doost daram. hatman emtehan kon. khosheshoon miyad :p

@ Sedigheh: bah bah khazahaye khoob khoob mikhori! jaye ma khali :p

سلام طیبه جوون
من خیلی دیر اینجا رو یافتیده ام، اما خب یه مشکل اساسی وجود داره اونم اینه که خیلی از عکسای این سایت نشون داده نمیشه.
میشه ازتون خواهش کنم که یه کارش بکنید؟
من توی زمانهای مختلف امتحانش کردم و چون اینترنتم پرسرعته از طرف من مشکلی نداره، نمیدونم مشکل از کجاست
در ضمن از دستورات باحالت ممنون

با
ISP
که ازش سرویس میگیری یه تماس بگیر ببین شاید مشکل از اونهاست
بعضیهاشون مثل این آشغالی که من ازش سرویس میگیرم، سایتها رو فیلتر میکنند

وااای اینو که اگه بخوریم تا ۲ روز نباید چیزی بخوریم که
ولی‌ خیلی‌ باحاله دستت درد نکنه بازم بذار از این چیز میزای مقوی واسه بچه‌ها خوبه

وای اینقدر خوشکله که آدم دلش میخواد خشکش کنه و فقط بهش زل بزنه و ذوق کنه آخه من عاشق خرما هستم دست گلت درد نکنه

salam chef e artistttttt
man slice khorma ro dorost kardam vali be khoobi male shoma boresh nakhord chetori press mishe?bayad bere 2 yakhchal?thankssssss

آخ آخ شرمنده مری جون من خیلی گیجم
آره این واسه همین توش کره داره
باید بره توی یخچال تا کاملا کره سفت شه و بعد برشش صاف و تمیز در بیاد
ببخشید که مشکل پیش اومد
مرسی از تذکرتون
من رسپی رو اصلاح کردم
باز هم ممنون

Salam azizam khahesh mikonam merc az shoma hamoon toori ham koli jazab bood

سلام طیبه جون.
من رسپی ها رو عموما سیو میکنم که همیشه داشته باشم، ظاهرااین یکی رو قبل از اصلاحش سیو کرده بودم، هی میگم خدایا آخه این به این شلی !چطوری به این خوبی برش میخوره؟؟؟ بعد گفتم حالا که طیبه جون هم نیست تا بپرسم بذار بمونه بلکن سفت بشه، و بعد چون عجله داشتم برا خوردنش، با خودم فکر کردم که خب کره باید بره تو یخچال، و این چنین شد که فعلا داخل یخچاله.
حالا که اومدم بپرسم تا وقتی اومدی جواب بگی، دیدم جز اصلاحی ها بوده.
ممنون، ظاهرش که خیلی خوشمزه است.
دوست دارم گلم

من واقعا شرمنده ام که این مشکلات پیش میاد
باور کنید از بدو تولد همینطور بی دقت بودم و اصلاح هم نمیشم
مامانم صد بار در روز میگه " آخه یه کم دقت کن بچه" ولی من درست بشو نیستم که نیستم
البته این ها رو هم من نصف شب مینوسیم و سیستم بدنم هم طوریه که بعد از ساعت 8 دیگه مغزم کرکره رو پایین میکشه
باز هم شرمنده

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/slice%20khorma.JPG

besyar ali bood

موافقم. عالی شده پریس جون
و اگه بادام هندی دوست نداری میتونی با مغزهای دیگه هم جایگزینش کنی

میبخشی که امروز همش پنگلیش نوشته بودم وقتم خیلی‌ محدود بود

عزیزم من بادام هندی خیلی‌ دوست دارم از نمکیش استفاده کردم با کنجد زیاد میونه خوبی‌ ندارم که کمترش کردم و کاملا عالی‌ بود خانواده محترم خانوم مامانم هم بسیار پسندیدند

فقط فکر کنم قالبم یه کم بزرگ بوده چون مقدار مواد مثل مال شما بود ولی‌ ارتفاعش کم شد

طیبه جون می‌شه خواهش کنم اندازهٔ تقریبی قالبا و ظرف‌هایی‌ که واسه هر پست استفاده میکنی‌ اگه برات مقدوره بنویسی‌ چون عکساتو یه جوری میگیری انگاری یه عالمه درست کردی(واقعا حرفه‌ای گرفته میشن حالا هی‌ بگو هیچی‌ از عکاسی نمیدونی!) ولی‌ بعد ما میفهمیم مثلا قالبت ۲۱ سم بوده نه ۲۴ البته میدونم خیلی‌ جاها می‌نویسی ولی‌ واقعا عکسات آدمو به اشتباه میندازه دقیقا مثل پست کیک آفتاب گردان که انگار یه کیک چند طبقهٔ بزرگ بود(حالا بازم بگو از عکاسی هیچی‌ نمیدونی! :۰)

thanks alot mooshi tayebeh

این قالبم 17 در 17 بود
باشه تلاش میکنم که یادم نره و بنویسم
ولی اگه یادم رفت یادم بیارین

سلام شف جان، من نمیدونم چه اتفاقی‌ افتاد که این اسلایس‌ها اونی‌ که باید می‌شدن،نشدن. مواد رو دقیق عین دستور استفاده کردم، ولی‌ آخرش یه کاسه کوچیک بیشتر مایع نشد. مونده بودم اینو تو چه قالبی بریزم! اینقدر کم بود!!! بعد با خودم فکر کردم که ۳ قاشق آرد نباید هم بیشتر از این بشه، ولی‌ آخه پس شما چه جوری به اون ضخامت رسوندیشون؟ یعنی‌ اگه تو قالب ۱۰ ۱۰ می‌ریختم شاید به ارتفاع اسلایس اینجا میرسید! چی‌ رو من اشتباه کردم؟

آره من ظرفم کوچیک بود چون همه چیز رو در مقیاس دونفره درست میکنم
ولی آرد و روغنش ربطی به حجمش نداره ها
و مسلما وقتی قالب کوچک باشه ارتفاع بیشتر میشه

یعنی قالبتون خیلی بزرگ بود؟
در اون شرایط باید مواد رو چند برابر کرد.
ولی من خودم همیشه میگم همه چیز رو برای بار اول باید توی مقیاس کم درست کنیم شاید مزه اش رو دوست نداشته باشیم آخه

بعید میبینم چیزی رو اشتباه کرده باشید
آرد و روغنش نباید زیاد باشه چون ممکنه توی یخچال کره اش بعد از سفت شدن باعث سفتی اسلایسها بشه و مزه اش رو خراب کنه
ولی البته همیشه میشه مطابق سلیقه مواد رو کم و زیاد کرد

مرسی عزیزم. تو همین سایز ظرف اشتباه کردم. ایشالا دفعه بعد میریزم تو ظرف کوچولو :)

اینم از اسلایس خرما خوردیم خیلی هم خوشمزه بود واقعا دستتون درد نکنه

http://www.up.mihancamp.com/images/x3ojwpyxg5ukkcpx8x65.jpg

چقدر عالي كه شما داريد اين پستهاي قبلي رو كار ميكنيد. خيلي ها اين دسر خوشمزه رو ناديده ميگيرن. ولي خيلي عالي و راحت و خوشمزه است. مرسي

اره حق با شماست خیلی خوشمزه بود من قراره خیلی از پستهای شما رو درست کنم ان شالله همشو میبینین شما کارتون حرف نداره

باز هم یه رسپی عالی... امشب سال مادر بزرگم بود. من اینو درست کردم خیلی عالی بود .انگشتاشونم با اون اسلایس ها خوردن. بااین مقدار من حدود 20 تادونه اسلایس مربع شکل بدست آوردم البته مربع هایی با ضخامت کم . .که به نظر من خیلی مقوی هست که به هر کس یه مربع هم برسه کافیه باز هم ممنونم دوست جون گلم خیلی خوشمزه بود  .

خدا رحمتشون كنه
و مثل هميشه احسنت بر شما

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...