2010/02/05

فرنچ تست


French toast از صبحانه های معروف دنیاست که از نان تست و تخم مرغ تشکیل شده. شیر و شکر از ترکیبات دیگری هستند که بعضا به فرنچ تست اضافه میشه و بسته به اینکه در چه کشوری باشید، ادویه های مختلف هم در این غذا به کار میره. من روزهای جمعه و یا هر روز تعطیلی که پیدا میکنم واسه صبحونه برای خودم فرنچ تست درست میکنم ( چون روزای دیگه با یه کاسه سریل و شیر راهی اداره میشم) . فرنچ تست رو میتونید با عسل ، مربا ، خامه ، ویا میوه های تازه نوش جان کنید ولی من گاهی عصرها و یا شب ها با پنیر و یا کچاپ هم میخورمش. این مدلی رو که این دفعه درست کردم به سبک "نیو اورلِآن" ( در آمریکا ) هستش و توی برنامه cooking for real دیدمش.

برای درست کردن فرنچ تست به ازای هر 2 نان تست یک تخم مرغ نیاز داریم. اینبار من ¼ لیوان شیر و 1 ق چ دارچین و 1 ق غ شکر هم اضافه کردم. مواد را با ویسک میزنیم تا خوب مخلوط شود

من یک بسته توت فرنگی رو با 1 ق غ شکر مخلوط کردم و گذاشتم بمونه تا شیره اش در بیاد و سس توت فرنگی من بعد از 15 دقیقه آماده بود

هر نان رو 5 ثانیه توی مخلوط تخم مرغ قرار میدیم و بعد طرف دیگه رو باز به همین ترتیب به مواد آغشته میکنیم. اگه بیشتر بمونه نونتون آش و لاش میشه.




کف تابه رو کمی چرب میکنیم و نانها رو گریل میکنیم تا با حرارت ملایم ( تقریبا 5 تا 8 دقیقه برای هر طرف) کاملا برشته بشن.



1 ق غ شکر رو کاراملی میکنیم ( یعنی باید ذوب شه. برای اینکار شکر رو توی ظرف ترجیحا استیل با حرارت متوسط بدون اینکه از قاشق استفاده کنیم ، با چرخوندن ظرف، ذوب میکنیم) و ½ ق غ کره اضافه میکنیم و ¼ لیوان گردو رو توش تفت میدیم.



برای سس پنیر؛ 1 ق غ پنیر خامه ای رو با 1 ق غ خامه و 1 ق غ شکر مخلوط میکنیم



تا اینجای کار فرنچ تست ما آماده است. شایان ذکر است که من شکر رو تا اونجایی که تونستم کم و یا حذف کردم . یعنی توی مخلوط تخم مرغ و همچنین سس پنیر، شکر نریختم. ولی اینکار رو توصیه نمیکنم!



گردوی کاراملی رو روی فرنچ تست قرار میدیم.



سس توت فرنگی رو روش میریزیم و در آخر هم کار رو با سس پنیر تکمیل میکنیم


حالا من به این میگم صبحونه!!! کامل و مقوی و ....سنگین! تا مدت زیادی آدم رو سیر نگه میداره. من فرنچ تست زیاد ( خیلی خیلی زیاد) درست میکنم ولی فرنچ تست با سس توت فرنگی و سس پنیر یه چیز دیگه ست! یه بار امتحان کنید.

این نکته رو هم بگم که من رسپی های جدیدی که پیدا میکنم رو سریعا امتحان میکنم و خوب مسلما همه خوب از آب در نمیان. یعنی ما رسپی خراب و تقلبی زیاد داریم و فقط باید تست بشه تا بفهمی که به درد میخوره یا نه. پس اگه من چیزی رو اینجا آموزش میدم یعنی اینکه تست شده و خوب جواب داده و اگه ازش خیلی تعریف کردم یعنی خیلی بهم چسبیده. این یکی دیگه به فر احتیاجی نداره پس بعید میبینم تو دستتون خراب شه. فقط حواستون جمع باشه که فرنچ تست باید از داخل نرم و از بیرون کرانچی باشه. حواستون باشه که حرارت زیاد نباشه چون روش میسوزه و داخلش خام از آب در میاد. برای ساختن یه فرنچ تست حرفه ای به کمی تجربه نیاز دارید که کم کم بدست خواهید آورد. موفق باشید :D

25 comments:

salam.khaste nabashi.emrooz kap keyke mast dorost kardam.cand ta too fere barghi,chand ta too fere gazi.az bala talaie shodan ama azto kami kham boodan.fere barghi behtar javab dad.damaye fere gazi andaze gerefam130 bood,ama man roo180 tanzim karde boodam.mikhastam barat biaram ta test koni @rahnamaie.vaght nashod....

سلام دوباره
می تونیم به جای شکر کاراملی و جاهای دیگه از عسل استفاده کنیم؟
بعد می شه این جور چیزا رو که تهیه می کنی اول بیسیکش رو بگی. یعنی تا اونجا که تستا گریل شد میشه بیسیک بعد اونا رو مثلا با پنیر یا چیزای دیگه به عنوان فرنچ تست فیلان در می آری؟
بعدش هم که من اون پای سیب عوضکی رو نتونستم درست در بیارم امکانات نبود خراب شد. اون قالب سوراخ سوراخت اسمش چیه؟ من تازه آخه به مبحث شیرینی جات علاقمند شدم. قبلا عشق در آوردن باقلی پلو با گوشت گردن تو فر بودم. حالا احساس خارجی بودن کردم و ضمن لازانیا پختن گاهی هم هوس کیک می کنم. :)

@ Sedigheh: age too fere barqhi behtar shode hamin ro edameh bede. ba sa'y va khata be natije miresi ke cake hat kam kam dorost mishan. bayad zaman va darajash ro har baar avaz koni ta be cake e herfeyie matloob beresi.

@ Sushiant:

در مواردی که میخواهیم مغزها رو کاراملایز کنیم همیشه میشه از عسل و یا شیره استفاده کرد. در موارد دیگه فقط اگه ذکر بشه "میتوانید از عسل استفاده کنید" شما اجازه این کار رو دارید. مثلا توی کیکهای آپساید-داون نمیشه از عسل استفاده کرد چون غلظت کرامل شکر رو نداره
در مورد بیسیک فرنچ تست که من دقیقا همینکار رو کردم!!!!!! یعنی نوشتم "تا اینجای کار فرنچ تست ما آماده است" این یعنی اینکه در همین مرحله میتونید بدون قروفر اضافی بخوریدش
برای تارت تاتن اگه قالب کاپ کیک ندارید میتونید از قوطی خالی تن ماهی و یا قوطی پنیر چدار یا هر قوطی دیگه ای استفاده کنید. ظرف های سرامیکی یا سفال کوچیک هم میشه. این مشکل کمبود امکانات قالب رو حل میکنه
اگه فرتون خوب نباشه ممکنه خمیر پیراشکی نپزه یا بسوزه برای رفع این مشکل باید به روش سعی و خطا عمل کنید
کدوم قالب سوراخ سوراخ؟ متوجه نمیشم

منظورم همون قالب کاپ کیک بود.
ضمنا جهت توضیح برای خوانندگان دیگر: رسپی های این بلاگ حرف ندارد. من میام اینجا می نویسم نشد از ناشی بودن من می باشد. برداشت بد نشود
من هم توی کاسه درست کردم خمیر پیراشکی شد مثل چوب ولی سیبش و احساس رسیدن به گردوش هنوز همانقدر هیجان برانگیز بود.
بازم کلا ممنون. امیدوارم خسته نباشید و دلخور. آخه من مرض عوض کردن رسپی به سلیقه خودم دارم می خواستم ببینم از کجای فرنچ تست می تونم خودم بیام دخالت کنم.
بازم ببخشید

خواهش میکنم اتفاقا خوبه که به دنبال تغییر در کارها هستید
و مرسی از حسن نظرتون! شما لطف دارید
قالبهای کاپ کیک رو میتونید دونه ای از لوازم قنادی فروشی ها بخرید ولی من سینی کاپ کیک رو ترجیح میدم چون شستنش خیلی راحت تره. اینجا یه سینی 6 تایی از 2500 تا 3500 تومن و سینی 12 تای از 5500 تا 9000 تومن قیمت داره ولی چون یه عمر میشه ازش استفاده کرد ما ناچارا میخریم

عالی شد. البته یک کم نرم شد. ضمنا من شکرشو از اونی که شما گفته بودید هم کمتر ریختم ولی به نظز همسر گرامی خیلی شیرین بود. که مهم نیست.
ضمنا واقعا یکیش آدمو سیر می کنه.

احسنت! واسه اینکه نرم نشه باید بیشتر گریلش کنید. خانم شما از من هم رژیم تره
:P

مقش شب

همه چیز عالی.

ببخشید من خیلی عجله دارم

http://public.blu.livefilestore.com/y1pVcWEy5a61iPWGQ3jLrPVZbSQnfnQdJk4AgPG4S8yvRdZVEKFISsobgFYLQFAbvZd1ZNlAW7Vs0lt6p9pwnCx1w/%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%86%20%D8%AA%D8%B3%D8%AA.jpg?psid=1

به به! عجب فرنچ تستی...عجب فغم بوازی (یعنی رزبری) ...عجب رزی...و چه امضای خوشگلی

باید بذارم زمستون شه و برم تو خطش
آخه من فقط زمستونا فرنچ تست خور میشم

حتما می درستم . شف جان خیلی عالی بود .

مخش شب
فرنچ تست
http://mohemnist.persiangig.com/page5.html

احسنت
فرنچ تست از صبحانه ( و یا شام) های مورد علاقه منه

خیلی تصادفی اینجا رو دیدم...جالب بود اکه به وبلاگم سر یزنین متوجه میشین که آخرین پستم همینه.... ولی نمیدونستم اسمش اینه...زدم پنکیک نان تست..یکی از دوستان گفت اسمش اینه...الان متوجه شدم درست میگن
بهرحال ممنون از وبلاگ خوبتون..اگه دوست داشته باشین لینکتون میکنم
hanichef.blogfa.com

بله فرنچ تست يكي از صبحانه هاي معروف دنياست
وبلاگ خوبي داريد انشالا موفق باشيد

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/French%20toast.jpg

عالی بود.
فقط من انقدر که عجله داشتم گردوی کاراملی رو به کل فراموش کردم:دی
ممنون شف عزیز

ممنون شف عزیز.

آدم فقط عکسش رو که میبینه هم عاشقش میشه
واقعا خوشمزه است. مرسی

طیبه جون من هم مشقم رو انجام دادم و فرنچ تست درست کردم .اولش فکر کردم الان میتونم یه 3-4 تائی ازش رو در جا بخورم .غافل از اینکه یه دونش رو که خوردم دیگه واسه دومی جا نداشتم واقعا" مقوی و خوشمزه اند.دستت درد نکنه خانومی

آره یعنی من واسه شام که درست میکنم یکیش هم سیرم میکنه. البته با پنیر سروش میکنم. نه با شیرینی
آقای شوهر هم یاد گرفته و سالهاست که دیگه خودش واسم فرنچ تست درست میکنه و دستش هم رو کم نمیره و حداقل سه چهار تا درست میکنه که البته باید خودش تمومشون کنه

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#!/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos&uc=21&id=DD7E5E48CDD86E68%21166!cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21181&sc=photos

اینم از غذاهای دوست داشتنیه منه

فرنچ تست:

https://skydrive.live.com/?cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21181&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21181&sc=photos..اولین باری که درستیدم؛)

من عاشق فرنچ تست هستم
نوش جان

سلام شف نازنین
عکسها رو با پی دی اف هم نمیشه دید
خیلی دوستتون دارم

دارم هفتگي آپديتشون ميكنم انشالا به زودي درست ميشن

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...