2010/02/06

رویال آیسینگ



رویال آیسینگ Royal Icing از کرم های پرکاربرده که در تزئین بیسکوییت ها ، کیکها ، کاپ کیکها و هر چیز دیگه ای که فکر کنید به کار میره! این گلهای ترافلی که در بسته های 10 تایی به قیمت خون پدرشون میفروشند هم از همین رویال آیسینگ درست میشه! و یا این قند های خوشگل موشگل که یه دونه گل کوچولوی رنگ رنگی روشون هست هم باز از همین رویال آیسینگ خودمون ساخته شده که اگه حسش بود یه روزی روزگاری بهتون یاد میدم که موقعی که جلو مهموناتون چای میگیرید؛ بگید: " آره این قندها رو هم خودم درست کردم" ! بعد همه فکشون بیافته و بگن : " نــــــــــــــــــــــه "






رویال آیسینگ از سفیده تخم مرغ و پودر شکر تشکیل شده و در مجاورت هوا سریعا خشک میشه. یعنی بعد از اینکه بیسکوییت هاتون رو تزئین کردید مثل خود بیسکوییت سفت و ترد میشه و برعکس کرمهای دیگه چون توش کره یا خامه نیست، احتیاجی به نگهداری در یخچال نداره و میتونید تا ابد نگهش دارید ( البته زودتر از "تا ابد" خورده میشه)


من دو سفیده تخم مرغ رو با 1 ق چ آبلیمو و 1 ق چ وانیل هم زدم تا کاملا کف کرد . ( همینقدر که کف کنه و مثل تصویر بالا بشه کافیه)






حالا پودر شکر رو اضافه میکنیم. من 1 لیوان ریختم ولی در رسپی اصلی 3 لیوان اومده. بسته به بزرگی یا کوچکی تخم مرغها و یا تراکم پودر شکر در لیوان، شما باید شکر رو کم و زیاد کنید. باید اینقدر بریزید که آیسینگ کاملا غلیظ بشه ( شکر رو تا اونجایی که امکان داره خوب آسیاب کنید تا نرم نرم بشه تا آیسینگتون زبری نداشته باشه و یکنواخت و لطیف بشه). خوب حالا رویال آیسینگ شما آماده ست! به همین سادگی در کمتر از 5 دقیقه! حواستون باشه که از این لحظه به بعد فرصت زیادی ندارید و باید سریعا کار تزئین رو شروع کنید. اگه تازه کارید و سرعت عمل ندارید با یه دستمال کاغذی آشپزخونه که مرطوب شده روی ظرف رو بپوشونید که هوا باعث خشک شدن آیسینگ نشه.





تزئین، قشنگش خوبه...از همه رنگش خوبه!

پس حالا چگونگی رنگ کردن آیسینگ رو یاد بگیرید. ابتدا یکی دو قاشق آیسینگ توی ظرف های کوچک بریزید و با یک خلال دندون که توی شیشه رنگ فروکردید آیسینگتون رو رنگ کنید






من چون تصمیم دارم توی این هفته شیرینی های مخصوص ولنتاین رو آموزش بدم از ترکیب بندی مختلف قرمز استفاده کردم. برای اینکار ، در کاسه اولی یک خلال دندون، در دومی دو تا ، در سومی سه تا....خلاصه از صورتی روشن تا قرمز تیره رو ( فقط با یه رنگ قرمزی که داشتم) به این شکل تولید کردم. در انتها هم یه خلال دندون در رنگ آبی زدم و یه رنگ بنفش بدست آوردم.






خوب تا اینجای کار ، رنگامیزی آیسینگ هم تموم شده. حالا یه مدل پایپینگ خیلی ساده بهتون یاد میدم که نیاز به قیف و ماسوره نداشته باشید. برای اینکار یه تیکه کاغذ روغنی مربع شکل رو از قطر نصف کنید تا مثلث بشه.






گوشه راست رو به راس پایین برسونید







گوشه چپ نیز به همین شکل. حالا بپیچونیدش تا قیف بشه





لبه اضافی بالای قیف رو به پشت برگردونید





حالا توی قیف رو از رویال آیسینگ پر کنید






لبه قیف رو فشار بدید تا آیسینگ به سر قیف هدایت بشه. حالا تهش رو بپیچید. آیسینگ شما آماده پایپینگه! فقط نوکش رو ،اگه تصمیم دارید کار ظریفی انجام بدید، نچینید .


اصلا نترسید ، رویال آیسینگ بعد از خشک شدن مثل قند میشه و طعم و بوی سفیده تخم مرغ هم نمیده!


اون بیسکوییت تصویر اول رو هم تا چند دقیقه ( و یا چند ساعت! با توجه به سرعت تایپ مورچه ای من) دیگه طرز ساخت و تزئینش رو پست میکنم.

58 comments:

eyval eyval ,baba too dighe ki hasti?
rooye keke ham mishe estefade kard?

to chera khab nisti? :P
areh mishe vali aval bayad rooye cake ye rookeshe khame va ya fondant bashe. akhe royal icing mesle qhand sefte.

khob man dige laalaa konam....zzzzZZZZzzz

ye soal dashtam , poodre ghando bayad ye martabe too sefide berizim ya ghashogh ghashogh ????
ye soale dige ham inke vaghty sefide kaf kard , vaghtiye ke age zarfo bargardoondim narize???
ye soale maskhare ham dashtam , man har chi az range ghermeze wilton mizanam ghermeze christmasi nemishe ya soorati mishe ya zereshki , yani temesh fargh dare , hata christmas rede wiltinam kharidam ama nashod :(

سفیده باید "سافت پیک " باشه یعنی یک مرحله قبل از این مرحله ای که ذکر فرمودید
پودر قند مهم نیست که چه جوری اضافه بشه ولی معمولا من نصفش رو اضافه میکنم و بعد کم کم میریزم تا به غلظت مناسب برسم
من قرمزم قرمز کریسمس رد ویلتونه و تونستم به اون قرمز جیغی که میخوام برسم. فقط یک قاشق مرباخوری آیسینگ رو با قرمز ترکیب کردم و اینطوری لازم نبود که رنگ زیادی مصرف کنم و معمولا رویال آیسینگ برای هر رنگ همون یک قاشق مرباخوری کفایت میکنه
با این روش امتحان کنید نتیجه مطلوب عایدتون میشه
یه نکته دیگه هم اینکه رویال آیسینگ رو که با رنگ ترکیب کردید پنج دقیقه صبر کنید رنگش تیره تر میشه و بعد از خشک شدن رنگش باز هم تیره تر میشه و این یه جور دردسره وقتی که میخواید مثلا یک رنگ ملایم صورتی داشته باشید! پس همیشه باید یه کم کمتر از رنگ مورد نظر رنگ اضافه شه

This comment has been removed by the author.

من یه سؤال داشتم.
میشه برای تزئین شوگر کوکیز به جای استفاده از کرم رویال آیسینگ، شکلات تخته ای سفید رو به روش غیرمستقیم آب کنیم و رنگای خوراکی توش بزنیم و بعد شیرینی هامونو رنگ کنیم. فکر میکنم خوشمزه ترم باشه. اینطور نیست؟
البته شاید یه عیب بزرگ داشته باشه و اون هم اینکه کرم رو شیرینی ها دیرتر خشک میشه و واسه کارای ترکیبی مناسب نباشه.
اما به طور کلی میخوام بدونم این کار عملی هست یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین

بله این دقیقا یک شیوه تزئین بیسکویته. ولی شیوه نگهداریش سخت میشه چون شکلات بو رو از محیط جذب میکنه و باید در دمای خاصی نگهداری شه و البته ماندگاریش هم کمتره

یک نکته وجود داره
شکلات رو با هر رنگی نمیشه رنگ کرد
توی پست جوجوها در مورد رنگ کردن شکلات توضیح کامل دادم

این قیف کاغذی شده آرزوی من!
همیشه دستام داخلش می مونه!!!!!!!!!!!!
حالا باید با روش شما هم امتحان کنم. امیدوارم دیگه گره نخورم!!!!!!!!!!
شف جان یک سوال: علت اضافه کردن آبلیمو چیست؟
به ماندگاری کمک می کنه؟ پوک تر می شه؟ سفت تره می شه؟ زودتر فرم می گیره؟

آبلیمو همون کار کرم تارتار رو میکنه. نریزی هم طوری نمیشه
من معمولا نمیریزم

سوال در بخش دیگه

من کرم تارتار گیرم نیومد برای رویال ایسینگ چی کار کنم

جواب شف

برای رویال از سرکه استفاده کنید

This comment has been removed by the author.

طیبه جون هیچ راه نگه داری برای آیسینگ نیست؟ یعنی اگه زیاد اومد باید بریزیمش بیرون و نمیشه دوباره استفاده کرد؟

من خودم معمولا با باقي مونده اش مرنگ درست ميكنم
طول ميكشه تا اون رو پستش كنم. فعلا ميتونيد از رسپي "كاپ مرنگ استفاده كنيد" خوشمزه و ترد و پوكه
ولي در كل بيشتر از چند ساعت نميشه نگهش داشت و سفت ميشه و به درد نميخوره

شف جون من هر بار رويال آيسينگ درست كردم،خيلي سريع آب انداخته و از ظرف جدا ميشه. چيكار بايد بكنم؟

با سفيده تخم مرغ؟
قبل از اضافه كردن آب يا بعد از اضافه كردن آب؟
چقدر سريع؟ يعني بعد از چند دقيقه؟
سفيده رو چقدر هم زده بوديد كه پودر قند اضافه كرديد؟
سفتي اوليه اش چقدر بوده؟

سلام. من دیشب رویال آیسینگ ساختم. تخم مرغارو عالی هم زدم. پودر قندم ریختم کاملا سفت شد. نمیدونم چرا همه قند رو نریختم! شاید چون گفته بودید تست کنیم. منم دیدم غلیظه دیگه نرختم. حدود سه چهارم لیوان رو ریختم. برای وقتی که کل بیسکوییت رو رویال آیسینگ زدم عالی شد. اما یکمیشو زعفرونی کردم ریختم توی قیف اصلا پایین نمیرفت بسکه سفت بود.از بالای قیف برمیگشت.گفتم بیام کیس باهاش بسازم. ماسوره زدم اصلا شکل نگرفت. قلمبه قلمبه شد.
دیگه سه سوته تکلیفشو معین کردم. اینجا گفتین خشک میشه من خیلی هل کرده بودم!!!
بالاخره نفهمیدم شل بود آیسینگم یا سفت. اون یک لیوان پودر قند حتما باید باشه؟بعد اگه کم بود باز اضافه کنیم؟
یکمی راهنماییم کنید. ببخشیدااا
آخه میخوام هرجور شده واسه نوروز دستم راه افتاده باشه.
پیشاپیش ممنون.

اصلا نگران نباشيد حتما راه ميافتيد. اينا با تجربه درست ميشه
زود خشك شدنش بستگي به رطوبت هوا داره
آره ممكنه كه همه پودر قند نياز نشه
ميزان هم زدن روي نتيجه كار تاثير داره. پس بهتره در هر صورت تو مايه هاي ده دقيقه همش بزنيم
غلظتش واسه هر كاري يه جوري بايد باشه
و اصلا هم اشكالي نداره يعني همين كه ديديم سفته كم كم بهش آب اضافه ميكينم و خوب ميزنيم. همين كه ديديم شل شد توش پودر قند ميريزيم و خوب هم ميزنيم
رويال آيسينگ قلقش زياده ولي آدم راه ميافته . من خودم هر بار كه درست ميكنم با توجه به رطوبت هوا مجبورم غلظتش رو تنظيم كنم. بعضي وقتها بعد از چند ساعت شلتر ميشه بعضي وقتها سفت تر. واسه همين زياد نبايد نگران باشيد و غلظتش رو با آب و پودر قند مرتب تنظيم كنيد

الان يه نگاه به رسپي انداختم... اينجا گفتم 5 دقيقه. قانونا بين 5 تا ده دقيقه جواب ميگيريم و بافتش سفت و يكنواخت و لطيف ميشه و توش دونه هاي پودر قند ديده نميشه
ولي هرگز بيشتر نبايد هم بزنيم

ممنون برای پاسختون. من پودر قند رو چند بار اسیاب کرده بودم و مشکل دون دون شدن رو نداشت. من پست بیسکوییتهای نوروزی هم که با همین شوگر کوکیز و رویال آیسینگ کار کردید رو خوندم. که دور گیری با آیسینگ سفت بود و داخلش با آیسینگ رقیقتر. یکمی دستم اومد چجوریه. من انقد که هل کرده بودم از همون شروع کار روی ظرفام دستمال خیس انداختم واسه همین احساس کردم که شل شدن. گفتید که آیسینگ رقیق اگه توش خط بندازیم بعد از چند دقیقه خط محو میشه. آیسینگ غلیظ چجوریه؟ باید اینقدر سفت باشه که محو نشه؟ برای شکل کشیدن کارو سخت نمیکنه؟

راستی چرا ایسینگ سفید بعد از چند روز زرد شد؟ کرم رنگ تقریبا!

بله وقتي رقيقه خطي كه ميكشيم بد از 10 ثانيه محو ميشه
وقتي كه غليظه ... با پره همزن كه توي آيسينگ ميزنيم و بيرون مياريم سر تيكه هاي آيسينگ نوك تيز خواهد بود. يعني تا اون حد سفته

نه مشكلي ايجاد نميشه
ولي اگه ديديد زيادي سفته كافيه بهش آب اضافه كنيد و دوباره يه قيف ديگه پر كنيد و ادامه بديد

بله متاسفانه رنگش كرمي ميشه
راه حلش اضافه كردن رنگ سفيده
ويلتون نديدم سفيد داشته باشه ولي مارك آمري سفيد داره
كه باز تو ايران گير نمياد
كمبود امكاناته ديگه

خوب سلام
اینم کیک دوم من به مناسبت روز مادر که دستورش کیک اسفنجی شما بود. و تزیینش هم با رویال اآیسینگ همین پست
کاورش گاناش سفید بود و بین لایه ها آناناس. بسیار مورد استقبال قرار گرفت. یه بار دیگه ممنون

به به تكنيك "براش ايمبرودري"! چقدر هم جالب كار شده
روزشون مبارك
نوش جان و احسنت

 سلام
مرسی. روز شما هم مبارک باشه.
باز هم خیلی ممنون. شما به من انرژی میدید.
البته این تکنیک رو با قلم مو اجرا نکردم بلکه با ته چوب کبریت رفتم تو کارش!!!! این همون کیکی هست که قرار بود آبی بشه و گلهای روش سفید ولی متاسفانه رنگم کپک زده بود منم رو این رنگها شیفت کردم.

این رنگا رنگ چی هس؟ چیز خاصیه؟

مارك ويلتون
رنگ مايع نيست
ژليه
يعني خيلي غليظ

سلام طیبه جان .این گل های ترافلی که اول پست گفتی رو هم با همین دستور میشه درست کرد؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنی . یا اگه واسش لینکی بدی که بخونم

با همين رويال آيسينگ 
با ماسوره مخصوص
ميخواستم امسال آموزش بدم كه فرصت نشد
اگر عجله داريد توي سايت ويلتون انواع گلها رو آموزش داده

خیلی ممنون . میرم ببینم چی پیدا می کنم. واقعیتش ویرم گرفته ترافل درست کنم 

برای درست کردن آیسینگ میشه از بلندر به جای هم زن استفاده کرد؟ یا خرابش می کنه ؟

سلام طیبه جان ، من میخوام کاپ کیک درست کنم ، برای تزیین روش من هر فندانتی که داشتی رو نگاه کردم همشون هم همزن میخوان ، ولی این آیسینگ ها دستورش از همه آسون تره فقط هم زن میخواد اینم :((
با بلندر یا ویسک کار راه میوفته آیا؟ ممنون میشم جواب بدید

 دوست عزیز،

مارشملو فوندانت همزن نمی خواد و فقط یه بازوی پهلوونی می خواد.

خمیر مارزیپان هم همزن نمی خواد، ولی ایضا یک جفت بازوی پهلوونی می خواد.

:D

با دست ميشه
با همزن دستي بايد خوب بزنيد تا كف كنه
بعد پودر قند رو اضافه كنيد
باز اينقدر هم بزنيد تا نتيجه مطلوب رو بگيريد
دست كار همزن رو انجام ميده
جاي نگراني نداره

سلام عزیزم این آیسینگ را تا کی می توانیم نگه داریم و یخچال یا فریزر؟ ممنون از پستهای عالی شما

سلام عزیزم این آیسینگ را تا کی و چه جوری و کجا نگه  بدارم ؟ی 

رويال آيسينگ با پودر مرنگ در ظرف دربسته به خوبي تا يك ماه داخل يا خارج يخچال عمر ميكنه فقط چون آب ميندازه موقع استفاده بايد هم زده بشه
رويال آيسينگ با سفيده تخم مرغ متاسفانه بيشتر از يك روز عمر نميكنه (پودر مرنگ سفيده تخم مرغ پاستوريزه شده و خشك شده است و عمر خوبي داره) چون به سرعت خشك ميشه
پس بايد سريع مصرف شه

 سلام طیبه جون
میخوام درست کردن قیف کاغذی رو یاد بگیرم ولی این رسپی عکس نداره قوه تخیل منم هرچی جون میکنه نمیتونه درست عمل کنه
میشه 2 باره عکسهاشو آپلود کنی ، خواهشا
راستی دلم ازاین رنگ خوراکی ها میخواد ولی تو این خراب شده ای که من زندگی میکنم گیر نمیاد می خوام اینترنتی بخرم ولی تو سایت های مختلف مدلهای مختلف و قیمت های متفاوتی داره به نظر شما می تونم به سایت فروشگاه بهار سایت اعتماد کنم
ممنون میشم جوابمو بدید
http://baharsite.com/shop/index.php?categoryID=4
آدرس رو براتون گذاشتم
مرسی

دارم شاخ در ميارم من صد درصد مطمئنم كه عكسهاي اين پست رو به روز كرده بودم
عجب دنيايي شده
حتما همون موقع كه دكمه آپديت رو زدم كار نكرده وگرنه مطمئنم كه عكسها رو به روز كردم
چشم
فردا حتما

خب يه مشكلي وجود داره
الان از اين عكس من نميتونم بگم اصله يا نه
بايد درش رو ببينم
روش پرس هولوگرام ويلتون داره
وگرنه تقلبيهاش هم دقيقا برچسبشون همون شكليه
من فقط ميتونم بگم سايت فروشنده ويلتونش اصل بود. من چهار بار ازش خريدم و همه رنگهاش هر بار اصل بود. اينم ميگم چون من از آمريكا هم واسم رنگ ويلتون آوردن دقيقا همين هولوگرام رو داره

انجام شد
مرسي كه تذكر داديد

سلام ،
 ممنون خانمی همیشه پایدار و برقرار باشید

سلام استاد یک چیزی بگم دعوام نمیکنید
من بازم نفهمیدم چیکار کنم
نه اینکه دیر بگیرم نه خیلی از رسپی ها رو بدون اینکه عکس داشته باشه درست میکنم و مشکلی ندارم ولی این قیف درست کردن برام شده آرزو
قسمت اول مشکل ندارم
ولی برای ضلع دوم نمیدونم کجا بذارم و بچرخونمش
اگه تو عکس دوم درست دیده باشم از وسط تا اول باید تا دوم بخوره؟
همه مدل امتحانش کردم وقتی نگاش میکنم میبینم که خودش سوراخه و نمیخواد با قیچی بچینمش
ممنون میشم جواب بدید

نه بابا دور از جون
خودم ميدونم كه سخته
اگر اينترنت خوبي داريد ميتونيد ويديوش رو سرچ كنيد
كمك ميكنه
منتها به اين شكله
يه كم به عكس دقت كنيد مشخصه كه هر دو گوشه مثلث بايد به هم برسن
هر دو لبه روي هم قرار ميگيره بعد شروع ميكنيد به تنگ كردن قيف
اينكه ميفرماييد نوكش خودش بازه گناهي نداريد. من اينجا به خيليها حضوري ياد دادم هيچ كدودمشون نميتونن عين خودم درستش كنن كه نوكش باز نباشه
اصلا نگران نباشيد اون ديگه با تجربه درست ميشه
من مطمئنم

سلام شف معركه!
اول از همه بزار بهت بگم من به قدري از پيدا كردن سايتت هيجان زده شدم كه تصميم گرفتم اين رو به منزله ي كادوي تولدم ( با شش ماه تاخير!) از خدا ، قبول كنم!
شايد هم خدا داره بهم مي گه : آره دختر...همينه...برو جلو! استعداد و علاقه و ذوق تو توي آشپزي و شيريني پزيه

حالا يه سوال ازت دارم!
شما ايران نيستي؟ من فكر مي كنم يه جاي درست درميون هستي و براي شوخي مي گي پشت كوهي! حالا بزار بگم چرا اينو پرسيدم! مي خوام بدونم امكاناتت چقدر بيشتر از منه كه توي تهران زندگي مي كنم؟

اللللبته بگم! من ساعت هاست دارم تو سايت فوق العاده ي شما مي گردم! بارها اشاره كردي جز فر مهم ترين چيزي كه يه آشپز احتياج داره پشتكار و تمرين و اشتياقه...اما ممنون مي شم جوابم رو بدي...

راستي...من خيلي ذهنم درگير خريد لوازم شيريني پزي مثل انواع و اقسام قالب ها و كاترهاي شيريني و همزن خيلي قوي و اين جور چيزهاست.جوري كه ديگه دارم ناراحت مي شم...مي خوام از شما كه اينقدر قشنگ كار شيريني و كيك پزي انجام مي دي بپرسم ، واقعا لازمه اين همه خرج كنم؟ اگر لازمه...اين كار رو مي كنم! البته بگم يه فر خوب و يه همزن متوسط هم دارم...همه اش دارم دو دو تا چهارتا مي كنم براي خريدن قالب هاي مختلف و يه همزن بهتر و كاترها و اين جور چيزها...


براي درست كردن دستورهاي فوق العاده اي كه اينجا هست ، من به چه وسايلي احتياج دارم؟ ضروري ترين ها كدومند؟
مي شه بهم بگي؟
ممنونم ممنونم ممنونم!!

برای کسی که تهران زندگی میکنه زندگی تو شهر کوچیکی مثل اینجا حتی برای چند دقیقه هم غیر ممکنه
هر اینجا هست تهران هم پیدا میشه نگران نباشید

خیر نیازی نیست
مخصوصا با قیمتهای امروز

فقط یک قالب 18 سانتی و یک 21 سانتی بخرید
ایرونیش
خیلی هم ارزونه
یک سینی کاپ کیک 12 تایی هم برای کاپ کیک نیاز دارید
یک قالب تارت

بقیه موارد رو انشالا سال دیگه اگه نیاز بود تهیه کنید
من خودم شاید سالی یک قالب هم نمیخرم
طی چند سال متوجه خواهید شد که چی واقعا نیازه

ممنونم طيبه نازنين!
من ديروز براي اولين دستور از كارگاه تو ، كيك سه شير رو درست كردم.
امروز مهموني دوستم بودم و حتمن حدس مي زني چقدر همه خوششون اومد و البته چقدر سر تلفظ اسمش خنديديم : )
البته شير تبخير شده من گير نياوردم...

 
من يه قالب تارت 18 يا 19 سانتي دارم...خوبه يا بزرگترش رو بگيرم؟
همزنم هم فعلن داره كار مي كنه...


تو خيلي داري به من روحيه مي دي!
بايد جاي دختري مثل من مي بودي و سايت سرآشپزي مثل طيبه رو پيدا مي كردي تا بفهمي به يكي از بزرگترين آرزوهاي امسالت رسيدي!

همين طوري بنويس...صميمي و دوستانه و پر از شوخي!

ممنون كه مي نويسي : )

قالب تارت همين خوبه 
من معتقدم كه آدم بايد اندازه رسپي رو به اندازه قالبش برسونه نه اينكه واسه هر رسپي يه قالب بخره
كم كم دستتونمياد كه اعداد رو در چي ضرب و تقسيم كنيد

انشالا شاهد كارهاي زيبا و زيباترتون باشيم
و اميد دهي هم دو طرفه است

باسلام از اينكه با سايت شما آشنا شدم خوشحالم خيلي چيزها ياد گرفتم خيلي از آموزشهاي شما را درست كردم ولي  تا امروز بلد نبود م با شما ارتباط برقراركنم واقعا يك كارگاه آموزشي هستيد بدون وجه ثبت نام بايد منو خيلي راهنمايي كنيد كه بتونم با شما ارتباط برقرار كنم كارمند هستم به آشپزي و شيريني پزي علاقه زياد دارم مخصوصا كيك شربتي شما عالي بود تورو خدا حتما براي ارتباط با شما راهنماييم كنيد . ممنون

انشالا موفق خواهيد بود

سلام یه چند روز کامپیوتر نداشتم بنابراین آشپزی همم نکردم
ببین سایتتون چه تاثیرات مهمی تو رندگی داره واااا
یه سوال
میشه برای طعم و عطرش خیلی خیلی کم توی رویال آیسینگمون گلاب بریزیم ؟ در حد یه قاشق مربا خوری؟
یا اینکه بسته شدنش رو دچار مشکل میکنه؟

 می تونید گلاب بهش اضافه کنید، ولی به همون اندازه باید از میزان آبش هم کم کنید.

چون در کل رسیدن به غلظت مناسب در رویال آیسینگ خیلی حساسه.

سلام به به خیلی عالیه
من اولین باره میام اینجا
میشه لطفا بگید این رنگا چطوری؟ یعنی چه جور رنگیه؟ چطور باید تهیه کرد؟
مرسی

 دوست عزیز،

این رنگ ها در ایران به نام رنگ های ژله ای معروفن و از مارک ویلتون هستن که می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید.

برای آشنایی بیشتر با این رنگ ها و رویال آیسینگ می تونید به بخش " مبحث موضوعی " که در سمت چپ سایت قرار داره مراجعه کنید و مبحث بیسکویت های تزئین شده رو مطالعه کنید.

سلام شف عزيز

خواستم تشكر كنم بابت ياد دادن قيف و تمپر شكلات

فردا دفاع دوستم هست با روش شما روي ژله اي كه براي فرداش آماده كرديم متن نوشتيم

واقعا در حد امكانات خوابگاه بود

مرررررررررررررررسي

واقعا عالیییییییه

سلام.
از آشنایی با سایت شما خیلی خوشحال شدم... ماشالا از هر انگشت هنر میباره!:)

من بار اوله که میخوام بیسکوییت درست کنم!
برای درست کردن بیسکوییت گل نرگس یعنی این:
http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_04.html

از همین روش باید استفاده کنم؟
بعد یک سوال!
رنگی که قاطی میکنید چیه؟؟ از کجا باید تهیه کرد؟
ضمنا توی این روش:
http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post.html

گفتید که تا یک ماه میشه رویال آیسینگ رو نگه داشت.
با این روش نمیشه؟
:(

عزیزم من برای بار اول این تزیین رو انجام دادم . خودم می دونم که ایراد کارم این بود که شکر رو خیلی پودر نکردم و در نتیجه رویالم تمیز در نیومد . خیلی گلی

https://skydrive.live.com/?cid=e02149113b81c342#cid=E02149113B81C342&id=E02149113B81C342!161

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...