2010/02/08

بیسکویت چوبی عشقولانه


به شیوه های بسیار زیادی میشه شوگر کوکیز رو تزئین کرد. امروز یه مدل دیگه اش رو آموزش میدم که شکل آبنبات چوبی میشه و من اسمش رو بیسکویت چوبی گذاشتم :P یه مدل دیگه هم دو روز دیگه یاد میدم ...بعد می مونه مدل رنگ آمیزی حرفه ای که دیگه هروقت فرصت شد کار میکنم. پس همینطور که در آموزش شوگر کوکیز توضیح دادم شما میتونید خمیرتون رو به چند قسمت تقسیم کنید و در یخچال برای 3 روز و در فریزر برای 2 ماه نگهداری کنید. به این ترتیب خیلی سریع می پزیدش و فقط میمونه تزئینش. این مدل بیسکویتهایی رو که سر چوب می زنید میتونه تنوع زیادی داشته باشه. گل و پروانه و جوجه و زنبورش خیلی خوشگل میشه چون رنگ رنگیه. خلاصه اینکه دستتون واسه تزئین خیلی بازه.


بعد از اینکه شوگر کوکی ها رو درست کردید سطح رو آرد بپاشید و خمیر رو به ضخامت 6 تا 9 میل باز کنید. به اندازه سيخهاي چوبیتون هم توجه داشته باشید. اگه سيخها قطور تر هستند خمیر رو کلفت تر پهن کنید . در هر صورت باید ضخامت بیسکویتها طوری باشه که چوبتون کاملا توی خمیر فرو بره و از زیر و یا رو بیرون نزنه.



برای این مدل خاص من بیسکویتها رو خیلی ریز قالب زدم. یعنی از قالب نون نخودچی قلبی شکل استفاده کردم.


حالا سيخهاي چوبی رو نصف کردم و به آرومی توی بیسکویتها فرو بردم به طوری که قلبها تغییر شکل ندن. چون خمیرمون خیلی لطیفه، چوبها به راحتی توی خمیر فرو میرن و ترک روی کار نخواهیم داشت. ( من همینجا یه نکته یادم اومد توضیح بدم تا یادم نرفته....بیسکویتهایی که توی رسپیشون کره دارند رو به هیچ عنوان نمیتونید با روغن مایع جایگزین کنید. چون کره بعد از ترکیب با آرد و قرار گرفتن توی یخچال با مولکولهای آرد ترکیباتی ایجاد میکنه که روغن نمیتونه اینکار رو انجام بده و اصلا بیسکویتها خراب میشن و موقع قالب زدن هم ترک میخوره و آخر کار هم بدمزه میشه. پس این نوع بیسکویتها رژیم مژیم نمی شناسه! کره بخورید که خیلی چیز خوبیه :P ) بیسکویتها رو 10 دقیقه تا یک ربع توی یخچال بذارید و بعد در فر 180 درجه که از قبل روشن کرده اید به مدت 10 دقیقه قرار بدید.



بیسکویتها قبل از تزئین باید کاملا سرد شده باشند وگرنه آیسینگ روش وا میره



همینطور که می بینید این مدل بیسکویتها حتی بدون تزئین هم زیبا هستند. ولی اگه میخواید بچه تون رو بیشتر لوس کنید، 10 دقیقه وقت بذارید و یه رویال آیسینگ درست کنید. یه کار جالب دیگه استفاده از شکلات ذوب شده است که میتونید بیسکویت چوبی هاتون رو در دو رنگ شکلات فرو ببرید و بذارید خشک بشه. هم طعمش خوب میشه هم قیافه اش.



با یه قاشق مرباخوری روی بیسکویتها آیسینگ ریختم. من نصف بیسکویتها رو به روشی که در ادامه خواهید دید تزئین کردم و نصفیش رو هم توی شکر فرو بردم. چون آیسینگ خیس و چسبناکه ، دونه های شکر بهش میچسبه و بعد از خشک شدن، بیسکویتهای شکری تون واقعا شکری میشن! یه مدل تزئین هم با شکرهای رنگی هستش که اگه عمری بود آموزش خواهم داد.



طرز ساخت قیفهای کاغذی رو قبلا یاد دادم. فقط توجه داشته باشید چون این بیسکویتها خیلی کوچولو هستند، نوک قیفتون باید خیلی ریز باشه که صورت قلبهاتون ظریف از آب در بیاد. برای اینکار، موقع درست کردن قیف، بیشتر بپیچیدش که نوکش تقریبا بسته باشه. بعد که آیسینگ رو توش میریزید خودش کمی باز میشه.



لب جناب قلب رو با رنگ قرمز، خندون کشیدم. حالا واسه چشمهاش دستتون رو ثابت نگه دارید و قیف رو فشار بدید تا چشمهاش، قلمبه بشه. بعد آروم دستتون رو بالا بیارید که نوکش تیز نشه. چشمها رو با فاصله کم کنار هم قرار بدید تا خوشگل تر بشه.



تا شما همه خانمها و آقایان رو طراحی کنید؛ چشم های جناب آقای قلب شماره یک خشک شده... حالا من یه خلال دندون رو توی شیشه رنگ سیاه "ویلتون" فرو بردم و فقط یه خال روی قلمبه سفیدی چشمای قلب مذکور انداختم. اصلا لازم نیست فشار بدید. همینقدر که نوک خلال دندون آیسینگ خشک شده رو لمس کنه کافیه. من با همون خلال دندونی که یه بار توی رنگ زده بودم کل قلبها رو رنگ کردم.



بعد از اینکه رویال آیسینگ روی بیسکویتها خشک شد، اونها رو توی لیوان های رنگی بچینید.

به نظر من که چیز شیکی میشه! نظر اونهایی که خوردنش هم همین بود! 

15 comments:

man ghalbam zaiefe!inqadr aziat nakon,hame ro yeja begoo!!!

ageh hamaro yeja begam, key bokhoram, key bekhaabam, key zendegi konam? hajme ettela'at ziyade khaaaaaaaaaaaaaaahar :p

salam.chef jan fadakar.az inkeh behtari khilikhosh halam jigar.ageh hanoz tazeen dari ba in biseh khamier shoger dast negahdarim ma ta hamaro betonim dorost konim albateh sedigheh jon gamonam dishab hamaro kharjeh ghalbeh avali kardeh binava eshkali nadareh dastesh rah miofteh na chef jan!

shoma hamatoon namardin!doost ham doost haye ghadim!!!!!!!!

سلام
امیدوارم که بلا ازت دور باشه دو روز پیش که به خیر گذشت
چف عزیز من بیسکوییت ها رو با تزئین پست قبلی انجام دادم کلی خوشمزه و خوشگل شد البته با توضیحات روون شما فکر نکم کسی خرابش کنه
من که همه خمیرم رو خرج تزیین کردم آخه خیلی ذوق زده شده بودم حالا باید برای این بیسکوییت چوبی ها دوباره درست کنم من آخر از دست این بیسکوییت ها خودمو تلف میکنم

@ masoomeh : man nesfe cookie ha ro khodam khordam :p ba ham hamdardim :D

@ mehnoosh: kheilekhob baba... alan minevisam postesh mikonam! khob dishab khabam mioomad....eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...cheqhadr hamatoon kam tahammol shodin :p

@ sedigheh: to key dorost kardi????????????????? man ke neveshte boodam do modele dige ham taziinesh kardam :p shoma 3ta chera inqhadr bish fa'al hastin :p

merci az ahval porsiye hame :D khoob shod yadam andakhtid beram qhatreye cheshmam ro berizam toosh....

آزاده
سلام از اتفاقی که برات افتاده بود خیلی متاسف شدم خوشحالم که بخیر گذشت.شوگر کوکیزی رو که اموزش داده بودی درست کردم خوب شد.

merci azizam . khosh halam ke khoob az aab daroomad

سلام طیبه جون
مشکلات من تمومی نداره ببخشید
راستش مشکل از این قراره
من امروز رویال ایسینگ درست کردم برای روی شوگر کوکیزام دورگیری کردم ولی نمیدونم چرا اصلا سفت نمیشه خلاصه من اونارو کامل کردم ولی سفت نشده
یعنی مشکل از غلظتشه
باید شکر بسشتر بریزم
الان دوباره خمیر بیسکوئیت درستیدم تا فردا دوباره رویال غلیظتر درست کنم ببینم چی میشه
اینارو برای تولد پسرم میخوام درست کنم پس ناامید نمیشم
اگه کمکم کنی ممنون میشم

salam man emroz dobare 2 ba royal dorst kardam
dafe aval didam seft nemishe rikhtam dor vali ye meghdarish rikhte bod ro mize bad didam seft shode pas baraye bare dovom dorost kardam ke khob baraye har marhale 3_4 saat tol mikeshid banabaren man naomid shodam va roye biskoetharo ba fondant dorost kardam
6 tasham ke royal zade bodam be pishnahade aghaye shohar raft toye fer ke seft shod va baghi marahel ro enjam dadam
alan kheyliiiiiiiiiiiii depresam chon tahala fekr mikardam ye nimche estedade ashpazi daram ke emroz fahmidam nadaram be nazare shoma tayebe jon elat cheye?
midoni man enja marshmalo dorost kardam hamon cake abeye ke axesh to albomama bod vaghti az to yakhchal darovordam be ja enke seft she dar maraze hava khis shod rosh yani momkene en royala ham be hamin dalile rotobate bala dir seft she?kheyli harf zadam mazerat mikham akhe kheyli narahatam

بعید میبینم که اشتباه خاصی انجام داده باشید. جریان اینه که رویال آیسینگ برای دورگیری اگه به کار بره باید خیلی بمونه تا کاملا سفت شه. زیاد هم به شکرش مربوط نمیشه
زمان میخواد
رطوبت ولی میتونه موثر باشه
باید بیسکوییتها که دورگیری شد بذاریش خشک شه تا چند ساعت بعد و یا فرداش کار رو ادامه بدی
صبر زیادی میخواد
بعد از چند ساعت هنوز خشک نشده بود؟
نباید دور ریخت. خراب نمیشه. شکرش اضافه شه سفت تر میشه و بعد میشه باهاش کار کرد
ولی خراب نمیشه
مثلا شب دورگیری کن و فرداش ادامه بده
و هر رنگ هم باید جدا جدا اجازه بدی که سفت شه و رنگ بعدی
خیلی زمان میبره
ساعتها

برای فوندانت....با ورز دادن باز به حالت اول برمیگرده

کلا نا امید شدن نباید تو کارت باشه
اینا همش تجربه است
همه ما اشتباه میکنیم ولی ازش درست میگیریم

امیدوارم دیر جواب نداده باشم

سلام ممنونم دورگیری بعد از چند ساعت خشک شد ولی من دیگه صبرم تموم شد برای مراحل دیگه صبر نکردم پس بنابراین باید صبر میکردم
یک دنیا ممنونم

نه من معمولا سه روز وقت میذارم
یه روز برای بیسکویتها
یه روز برای دور گیری و رنگ زمینه
یه روز برای جزئیات تصویر
چون فقط شبا خونه ام
ولی اگه روز تعطیلی به تورم بخوره...میشه دو روز
در هر حال یک روزه نمیشه

من برای ولنتاین کلی از اینا درست کردم و هدیه دادم. همه کلی ذوق می کردن و وقتی میگفتم که این بیسکوییتها خوردنی
هستن تعجب میکردن
واقعا عالی بود. ممنون

به به
چقدر زياد و چقدر هم خوشگل
احسنت بر شما و خسته نباشيد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...