2010/02/09

بیسکویت های قلبي دو طبقه



بابا بیش فعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال! شما که دیگه رو دست من هم بلند شدید!!! من هنوز جوهر پستم خشک نشده؛ شما بیسکویت ها تون تو فره! بابا ای ول! به قول ما فرانسویها bon courage !!! ترجمه اش هم فکر کنم بشه یه چیزی تو مایه های خدا قوت.
میگن " مستمع، صاحب سخن را بر سر ذوق آورد" .... حالا شده حکایت من و شما... با وجود اینکه تازه از عسلویه برگشتم و دارم از خستگی میمیرم.... باز هم تا دیروقت بیدار میشینم و واستون تایپ میکنم ( البته چشام هم کدر می بینه!)
خوب ... واما شیوه سومی که من برای تزئین شوگر کوکیز انجام دادم:



قبلا هم گفتم که لازم نیست از هولتون هرچی خمیر دارید درست کنید. پختش که 10 دقیقه بیشتر نیست! خمیرتون رو توی سلفون خوب بپیچید و فریز کنید واسه روز مبادا! بعد چند ساعت زودتر بذاریدش یخش باز شه و بعد 10 ثانیه ورزش بدید و با وردنه بازش کنید



با لیوان یا قالب دایره ای خمیر رو قالب بزنید . مهم نیست به چه شکلی قالب میزنید فقط باید سایزش بزرگ باشه که بیس رو تشکیل بده. حالا خمیرتون رو به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب قلبی کوچک قالب بزنید. پس ضخامت بیس تقریبا دو برابر ضخامت قلبها میشه. حالا روی کاغذ روغنی ، توی یخچال، 10 دقیقه



بعد 10 دقیقه در فر 180 درجه . توجه داشته باشید که اونهایی که ضخامت کمتری دارند زودتر میپزند ( یا ساده تر بگم : حتما میسوزند!) پس در دو سینی توی فر بذارید که بتونید زودتر درش بیارید. یه نکته هم در مورد آون های برقی بگم...من صد بار گفتم باز هم میگم...همه چیز توی تستر آون خوب از آب درمیاد. فقط قلق داره. یعنی باید چند بار امتحان کنید تا به حرارت و زمان مناسب برسید. پس تا یکی دو هفته باید کیکها تون بسوزه یا خام از آب در بیاد... ولی بعدش درست میشه. من توی تستر حتی سوفله شکلاتی که خیلی حساسه هم درست کردم. فقط بار اول ته گرفت! دفعات بعد دستم اومد که کی روش رو روشن کنم و زیرش رو خاموش! پس دست به کار شید و از آونتون کار بکشید. بیسکوییت خیلی راحته و معمولا خوب از آب در میاد .



حتما این نکته رو رعایت کنید که شوگر کوکی ها لازم نیست طلایی بشن و اصلا نباید تغییر رنگ بدن. پس بعد از اینکه دورش تغییر رنگ داد از فر بیرونش بیارید. قبلا هم گفتم که حتما باید بیسکویتها قبل از تزئین کاملا سرد بشن.



من روی بیسکوییتها آیسینگ سفید ریختم و با چاقو روش رو صاف کردم.





قلبها رو قبل از اینکه روی بیسکویت بیس بذارید باید رنگ کنید. چون آیسینگ خیسه بیسکویت بهش میچسبه و بعد از خشک شدن آیسینگ ، دیگه با چکش هم نمیشه از هم جداشون کرد. این روش رو یاد بگیرید برای موقعی که میخوام کلبه بیسکویتی رو آموزش بدم (سه بعدی! خیلی خوشگله. اونقدر ها هم سخت نیست. کافیه بیسیک کار رو که درست کردن بیسکویت و آیسینگه یاد بگیرید) با همین روش میتونید گل و پروانه هم درست کنید. یعنی بیستون گل باشه و روش بیسکویت به شکل پروانه و یا زنبور و یا کفش دوزک. یا اینکه بیسکویت زیر و رو هر دو یک اندازه باشند ولی بیسکویت رویی توخالی باشه. یعنی باید خمیرتون رو با دو قالب کوچیک و بزرگ حلقه ای قالب بزنید. به جای آیسینگ میتونید روی بیسکویت بیس مارمالاد بریزید و روی بیسکویت رویی پودر شکر بپاشید و بعد روی بیسکویت بیس قرارش بدید



حالا به روش پایپینگ روش رو تزئین کنید. نوشتن "کیس" و "هاگ" جالبه و یا "بی ماین". به فارسی هم میتونید بنویسید. اسامی دوستانتون هم ایده خوبیه.
آهان...این قلبهای دوقلو رو هم اگه میخواید درست کنید باید موقعی که توی سینی میچینید کمی نزدیک هم قرار بدید که توی فر که پف کرد به هم بچسبه و یکی بشه.


بعد از اینکه بیسکویتها خشک شدند میتونید به عنوان کادو بسته بندیشون کنید. از این جعبه های کادویی توی بازار زیاده. شکل مربعیش برای بیسکویتهای ما مناسبه. روشون پاپیون و قلب و همه چی داره پس نیازی به تزئین نیست. کف جعبه رو دو تا کاغذ روغنی مستطیل شکل عمود بر هم بندازید. طولش باید زیاد باشه که از لبه جعبه بیرون بزنه. حالا 4 تا بیسکویت بچینید و یه کاغذ روغنی مربع شکل به اندازه مقطع جعبه ببرید و روش بذارید. اینکار رو برای این انجام میدیم که پودر بیسکویت لایه دوم، آیسینگ بیسکویتهای زیری رو خراب نکنه. جعبه تون رو به همین شکل پر کنید و در آخر دو تا مستطیل رو روی بیکوییتها برگردونید و در جعبه رو ببندید. کادوی تکی میشه. چون بیسکویت هاش خونگیه و با این کیفیت تو هیچ مغازه ای پیدا نمیشه!

تقدیم با عشق

9 comments:

درود
با سپاس فراوان ....دوست گرامی تعدادی از عکس های
تار نمای شما قابل دیدن نیست

عکس آخر رو فقط برای یادگاری گذاشتم و تزئینیه و نکته خاصی توش نیست. ولی اگه عکسی باز نمیشه دلیلش اینه که باز اوضاع فیلترینگه و احتمالا تا چند روز دیگه وبلاگها رو دیگه نشه آپدیت کرد

This comment has been removed by the author.

salam,khaste nabashi.jac o joonevar ha ro key yad midi??

ba khodast!
shoma ke khodet honarmandi mohandes

وای شف جونم سلاممممم
اين چه مدلیه واسه کامنت
گذاشتن کردی پدرم درومد بس این مدت نیگا کردمو مجبور بودم لال بشم خلاصه امشب داداش شوهر اومدو واسم درست کرد که بتونم منم حرف بزنم تا رفتن و جمع و جور کردم
شد الان که به عشقت اومدم امتحان کنم
سه سوال اساسیم دارم الان واسه عقد خواهر شوهرم میخوام هنر بترکونم بسکویت قلبی درست کنم امتحان کردم پریروز اولا که آخرش نفهمیدم واسه دو تا سفیده دقیق چقدر پودر قند بزنم دومشم وقتی بسکویتام خیس بود خوب وبراق بود اما خشک شد خیلی مات شد درسته
اینجوری؟
از کارای این مدتم ممنونم خیلی عالی بود اون کیک شکلاتی منم نگفتیا منم بلد نبودم کامنت بذارم نتونستم هی بگم

مريم جون منظورت از همه سوالات رويال آيسينگه؟

براي دوتا سفيده با يه ليوان پودر قند هم جواب ميده
ولي اگه ديدي شله بيشتر بريز

دقيقا همينه
بعد از اينكه رويال آيسينگ خشك شد رنگش مات ميشه
كاريش نميشه گرد
البته يه سري پودر هاي براق هست به نام گليتر داست
اگه وقتي رويال آيسينگ خيسه روي بيسكويت بريزيش بعد كه خشك شد برق برقي ميشه
ولي براق نميشه

شرمنده كه به زحمت افتادي
والا اينجوري كامنت گذاشتن كنترلش راحت تره
باور كن من خودمم خيلي دوست دارم كيك شكلاتي درست كنم
قسمت نميشه
:p

طیبه جون من از وقتی با سایت شما اشنا شدم یعنی 2 سال پیش  تا حالا همه پست های جدید دنبال میکنم یعنی صبح به صبح که از خواب بیدار میشم و لب تاپ روشن میکنم اول از همه باید بیام اینجا بعد برم دنبال کارام  تمام پست های قدیم هم خوندم یعنی از ابتدای پست ها دونه به دونه .تک تک کتگوری ها رو خوندم اما خیلی برام جالبه  که تا حالا این پست و چند تا پست های دیگه ندیده بودم یعنی اون موقع که وبلاگ بود من از اولین تاریخ تا آخرین تاریخ مرور کردم و برام عجیبه که مثلا این پست یا پست گلابی داغ اصلا ندیده بودم اخه چه جوری میشه نمیدونم؟

 دوست عزیز،

شف به خاطر مشکلاای که در زمینه فیل شکنینگ!! موجوده، مجبور شدن اسم بعضی از پست ها رو عوض کنن. این هم یکی از همون موارد بوده.

من مطمئنم شما که با دقت تمام پست ها رو دنبال کردید، قبلا هم این پست زیبا رو دیدید، فقط تحت عنوان یه اسم دیگه.

مث خیابون ها شده که مثلا می گن خیابون فلان جدید، فلان قدیم.

:D

این پست هم همون بیسکوئیت وی دی قدیم بوده!!

:D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...