2010/02/12

کیک عشقولانه




بالاخره این کیکه رو هم واستون سر وقت پستش كردم. حالا اگه دوست داشتید (و قبلا کیک اسفنجی رو تمرین کردید) درستش کنید که خیلی خوشگل و شیک شده بود (خدا بیامرزدش...خوشمزه بود)



قبل از هرچیز باید کیکتون رو درست کنید. این رسپی حرف نداره و الحق خوشمزه میشه و برشهاش هم خیلی صاف از آب درمیاد و حتی اگه قالب قلبی شکل ندارید کافیه گرد یا مربع درستش کنید و روی کاغذ یه قلب بکشید و یا پرینت بگرید و بعد با کارد اره ای کیکتون رو به شکل قلب ببرید. فقط اینکار رو باید بعد از اینکه کرم وسط کیک رو زدید و لایه دوم رو روش سوار کردید انجام بدید.



من یک کیک 6 تخم مرغی درست کردم. همینطور که در آموزش کیک اسفنجی گفتم شما به ازای هر تخم مرغ 25 گرم آرد و 25 گرم شکر لازم دارید. پس با توجه به سایز قالبتون مواد رو کم و زیاد کنید. (هر لیوان آرد 125 گرمه و هر لیوان شکر 200 گرم و هر قاشق شکر 10 گرم)



قالب رو نباید چرب کنید. بعد که از فر درآوردید به صورت وارونه روی گوشه چند لیوان یا کاسه بذارید تا به همون شکل سرد بشه ( اینجوری وسطش چاله ایجاد نمیشه)

اگه من یه نکاتی مثل این رو قبلا جا انداختم به خاطر اینه که مغزم با غروب خورشید کرکره رو پایین میکشه و خلاصه یادم رفته بنویسم دیگه...شما به بزرگی خودتون ببخشید! البته اگه مشتری باشید بالاخره کل نکات رو کم کم یاد میگیرید.



قالبتون رو از بغل بکوبید به زمین و بچرخونید تا دورش آزاد بشه. اگه نشد با کارد جداش کنید ولی قانونا باید آزاد بشه



این کیک ارتفاع خیلی خوبی داشت و میتونستم سه لایه درستش کنم ولی دوست داشتم بیشتر کیک بخورم تا کرم. پس فقط نصفش کردم



برای کرم لاش از پودینگ شکلات استفاده کردم ( قبلا آموزش داده شد) روی لایه اول ریختم و بعد روش گردوی خورد شده پاشیدم. (در سمت راست کیک؛ پودینگ رو که هنوز گردو روش نیست میبینید.)



برای فراستینگش هم کرم قهوه درست کردم. برای کافی کریم فراستینگ؛ 100 گرم کره ، ½ لیوان پودر شکر، 1 ق غ قهوه فوری، 1 ق غ شیر و وانیل رو باید خوب بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه





روی کیک رو کرم قهوه بماید. لازم نیست زیاد دقت کنید چون کیک قراره با فوندانت پوشیده بشه.


( شیوه صحیح پوشش کیک با این فراستینگ رو یه بار که کیک قهوه درست کردم آموزش میدم)



من با مارشملو های صورتی فوندانت درست کردم. (سخت ترین قسمت فوندانت ساختن ، ظرف شستنشه!) یه توضیح بدم....مارشملو از ترکیب شکر و آب و ژلاتین درست شده. مارشملو فوندانت هم که همینطور که آموزش دادم از ترکیب مارشملو و آب و پودر شکر درست میشه. پس این فوندانت بیسش شکره. واسه اینکه کیک زیادی شیرین نشه من توی فراستینگ و پودینگ مقدار شکر رو کم کردم. کیکمون هم که کلا کم شیرینه. فوندانت رو با هر بدبختی هست درست کنید و روی یه سطح باز پهن کنید ( من این تخته گرد رو برای درست کردن خمیر پیتزا خریدم ولی برای باز کردن هر خمیری مناسبه) باید تا اونجایی که جا داره بازش کنید یعنی به ضخامت 2 یا 3 میل برسید. توجه داشته باشید که خمیر رو باید به اندازه سطح کیک و دور کیک پهن کنید. هرجا که ترک خورد یا پاره شد ، یه تیکه فوندانت بذارید روش و با فشار وردنه پرسش کنید تا یکدست بشه.





چون روی تخته نشاسته پاشیدیم قانونا نباید فوندانت به سطح بچسبه. ولی اگه چسبیده بود و پاره شد، وصله پینه اش کنید. بهترین راه منتقل کردن فوندانت به کیک، گذاشتنش روی وردنه ست



دقت کنید که خمیر رو دقیقا وسط کار قرار بدید که کل کیک رو بپوشونه.



حالا هوای حبس شده بین فوندانت و کیک رو خالی کنید و آروم فوندانت رو دور کیک شکل بدید و فشارش بدید تا کاملا به سطح کیک بچسبه



با چاقوی تیز اضافی خمیر رو ببرید



بقیه خمیر رو من رنگ قرمز زدم (رنگ کردن فوندانت رو قبلا توضیح دادم) ولی شما میتونید قلبها تون رو به رنگهای سفید ، صورتی روشن، صورتی تیره، قرمز جیگری.... خلاصه کیکتون رو رنگ رنگی کنید.





خمیر رو تا اونجایی که میتونید نازک باز کنید



و با قلبهای با سایزهای مختلف قالب بزنید. البته من این کیک رو بارها با مارزیپان به شکل قلب و ستاره و دایره های رنگی هم درست کردم. یعنی اینکه شما بیس کار رو که یاد گرفتید دیگه میتونید به هر شکل که دوست داشتید قالب بزنید. خمیر مارزیپان رو هم سر فرصت آموزش میدم. ولی تجربه ثابت کرده که این فوندانت برای پوشش کل کیک بهتر جواب میده فقط یه کم شیرینش میکنه که میتونید با قهوه تلخ خنثی کنیدش!



همینطور که خدمتتون عرض کردم فوندانت بیسش شکره پس برای چسبوندن دو قطعه فوندانت به هم کافیه خیسش کنید. یعنی پشت قلبها رو با برس و یا انگشت خیس کنید و فشار بدید روی کیک تا بچسبه.



من پایین کیک رو یه روبان پیچیدم و کیک رو به ظرف سرو منتقل کردم ( چون خیلی سبکه، به راحتی منتقل میشه)



یه عکس هم از مقطعش گرفتم که ببینید چه خوب برش میخوره.

اگه ظهر بعد از نماز شروع کنید تا ساعت 5 آماده میشه.
تقدیم به همگی با عشق

59 comments:

kheyli khoshgel shode.zahere fondant mesle marsipan shode.khaste nabashi.heyf ke fer gazam bazish gerefte.baraye qalebe 24cm keyke ro chand tokhme morgh besazam?

chera nabayad ghaleb ro carb kard?bara hame keyk ha injoorie?kaghaz roghani ham nemihkad?bebakhshid dige man ziadi 0km hastam.

6 تخم مرغی درست کن
ایشالا فرت درست شه بتونی کیک های خوشگل درست کنی (و یابهتر ایشالا پیمان برای ولنتاین واست فر ایتالیایی بخره.....آمین)هر دو آرزوم مفیده
چون باید کیک به دیواره قالب بچسبه تا خوب بالا بیاد و اسفنجی بشه
تهش رو میتونی کاغذ بذاری ولی هرگز چرب نکن. کاغذ نذاشتی هم فرقی نمیکنه. مثلا برای این قالب که کاغذ قلبی بریدن خودش یه دردسر اضافیه

!!!چي گفتي؟والنتاين؟؟تا حالا تجربه نشده
!!!ايني كه گفتي يعني چي؟

تو این مورد باهات هم دردم خواهر

salam
آپ هستم و سایتتو خیلی دوست داشتم
خوشحال میشم سری بهم بزنی
قربونت
الهام

http://elham888.blogfa.com/

طیبه جون فوندات و مارزیپان فرقشون چیه؟؟(من باز حرف اومدم-خجالت)
بعد اینکه من می خوام گل مارزیپانی درست کنم.سخته؟؟چند وقت میشه نگه داشت؟؟دستورش هست تو وبلاگ؟؟(من پیدا نکردم
پر.ژه خامه هنوز انجام نشده .اخه تنهام.کسی نیست بخوره (شکلک ناراحت)این شیرینی دوست نداشتن هم بد دردیه.همش باید منت بکشم بیان تست کنن

منم همین مشکل رو دارم ولی میبرم اداره سه سوت میخورن

مارزیپان رو پست نکردم چون عکسش رو ندارم
تا یکی دو هفته دیگه حتما پستش میکنم

فوندانت 100 برابر برای تزئین از مارزیپان بهتره
ولی زیادی شیرینه و طعم مارزیپان به خاطر بادامش بهتره
اگه بار اولته از فوندانت شروع کن که راه بیافتی
فوندانت مارشملو ساختنش از فوندانت آسونتره
ولی فوندانت رو تحت عنوان شوگر فلاورز پست کردم

خسته نباشید،دو تا سوال داشتم با اجازتون می پرسم، یکی اینکه بعد از خامه زدن روی کیک باید بلافاصله فوندانت رو بکشیم روش و یا بذاریم خامه اش سرد بشه و بعد؟
سوال دوم هم اینکه اگه بخواهیم کیک رو روز قبل از سرو درست کنیم و در یخچال بذاریم و روی کیک هم پوشش و گل رز با فوندانت گذاشته باشیم،تا روز بعد پوشش و گل فوندانت خشک نمی شوند؟

ندیدم خامه زیر فوندانت بزنن بیشتر از کرم استفاده میشه که چرب باشه
ولی شما میتونید امتحان کنید

خیر من توصیه میکنم همون روز سرو بشه
البته تا دو روز هم اگه خوب کاور بشه خشک نمیشه
ولی تازه اش مزه خیلی بهتری داره
در هر حال عملیه. با سلفون خوب کاور کنید که هوا نبینه
ولی مارزیپان خیلی زودتر خشک میشه

مقش شب:

برش نخورده:

http://8wyydq.blu.livefilestore.com/y1prCUMU1wgyR8P1et5ijWBUeZz-i_no-f14EBnsqoi1fFpl9FL2NLws2D-V0zuVaZZXSSKeEJnKv0wlkjJHAdfB3un8schMy6V/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%88%D9%84%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%86%20-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1

برش خورده:

http://8wyydq.blu.livefilestore.com/y1pIllgU7f3Mop7BZhd1Hbi1oxgCHmik6Hi4Yf_2xsBlWA67NQv0VZ_IUZRHw46K6ic9fvuG4lwatMMIq7XIXrMwT8eGdZHoQeo/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%88%D9%84%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%86%20-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1

این کیک رو تقدیم می کنم به شف عزیز برای تمام چیزهای خوبی که به من یاد دادن، به خاطر صبر و حوصله اشون و خلاصه برای همه چیزهای خوب این وبلاگ.

بعدش هم تقدیم می کنم به همه همشاگردیهای خودم.

در مورد کیک:

من این فوندانتها رو تابستون درست کرده بودم. حقیقتش از باز کردن فوندانت و صاف نشدنش هراس داشتم. کیکم رو درست کردم و بعدش اون فراستینگ خیلی خوشمزه رو روش زدم. بعد نوبت فوندانت شد.

باور نمی کنید، اینقدره راحت باز شد که خودم هم باورم نمی شد. البته به توصیه شف هی خمیر رو از روی سطح کار بر می داشتم و می چرخوندم. خلاصه یک خمیری باز کردم که باهاش می تونستم کل یه زمین فوتبال رو بپوشونم!! بعد هم روی کیک منتقلش کردم و تزئینش. فقط شف جون، من فکر کنم رنگهای ویلتون شما خارق العاده هستن. من یک عالمه رنگ توی اون یکی خمیرم خالی کردم بلکه یک کم رنگ بگیره، یعنی داشتم دیوونه می شدم بلا نسبت. می بینید که تفاوت رنگش خیلی نشده!!
بعد مزه اش. من فکر می کردم خیلی شیرین باشه، در صورتی که اصلا اینطور نبود و من هم نازک بازش کرده بودم و کمبینیشن بین اون فراستینگ قهوه و فوندانت خیلی تک بود.

دست شف درد نکنه.

واقعا زيباست. حرف نداره. مرواريد جون درست كردن اين فوندانت ساده نيست شما واقعا عالي درش آورديد و اينكه اينقدر خوب روي كيك فرم گرفته نشون ميده كه فوندانتش عالي بوده چون بعد از اينكه اينقدر نازكش ميكنيم كاور كردنش سخته
حرف نداره كارت

والا در مورد رنگ خودم هم توش موندم. آخه ميزان رنگي كه زدم توي عكس مشخصه. نميدونم چرا اينقدر نتيجه فرق ميكنه. چند شب پيش كه داشتم يه بيسكويت درست ميكردم ياد "ورده البهجه" پريس جون افتادم. آخه من فقط يه اپسيلون رنگ به خمير زدم و خمير تازه رنگش خيلي پر رنگ تر از اوني كه ميخواستم شد شد. بعد گفتم پس چه طوري بوده كه واسه پريس جون اصلا رنگ نگرفته بود؟! حالا جريان فوندانته هم همينه
من جدا نميدونم رنگهايي كه دارم اصلن يا نه ولي هلوگرام كه دارن
خدا ميدونه

خدا رو شكر كه واستون زيادي شيرين نبوده چون تزئين با فوندانت يكي از زيباترين تزئينهاست و اگه با مزه اش مشكلي نداشته باشيد واقعا چيزاي شيكي ميشه باهاش درست كرد

بازم ميگم احسنت

ممنون از لطفتون.

حالا من یه ایده دارم و اون هم اینه که دفعه بعد به هنگام اضافه کردن رنگ به فوندانت کمی گلیسیرین بهش اضافه کنیم یا روغن!!

می گما شف جون لطفا در اسرع وقت برید اون مغازه ای که رنگها رو ازش خریدید، چند تا رنگ برای روز مبادا بگیرید. رنگهای ما که خیلی بی رمق هستن!!

بله ميشه امتحان كرد. البته من جايي نديدم اين كار رو بكنن. يه بار خودمم امتحان ميكنم ببينم چي ميشه

دير شده مرواريد جون. تو شهر ما جنسها روزانه تموم ميشه! من اين ملت رو دركشون نميكنم

طیبه جون ممنون بابت همه زحمت‌هایی‌ که میکشی

کیک اسفنجی با فوندانت. کیک من کلا شیرین نبود چون واسه مواد میانی تا حد امکان شکرو کم کردم. فوندانتم هم خیلی‌ نازک بود واسه همین شیرینیش مناسب بود. گر چه خود فندانت خوشمزه نیست ولی‌ خیلی‌ زیباست

واسه فوندانت بنا به توصیه مروارید جان من کمی‌ روغن و گلیسیرین به دستم و تخته کار مالیدم و ورز دادم. بعد که نشاسته پاشیدم به راحتی‌ باز شد و نازک. هیچ ترکی هم نخورد. کلا خیلی‌ راحت تونستم باهاش کار کنم

واسه رنگ هم: قرمزو صورتی‌ خیلی‌ بیخاصیت هستن ولی‌ باقی‌ رنگا واسه فوندانت خوب جواب میده من زیادی رنگ زدم همون سر خلال دندون کافی‌ بود

من از پریشب فوندانت صورتی‌ داشتم رنگ زرد بهش اضافه کردم نارنجی شد. فندانت میمونه رنگش بیشتر خودشو نشون میده. درسته؟

واسه لایه میانی کیک اول پودینگ شکلات. کیک نارنجی کریم چیز. کرم هر دو هم قهوه

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/cake%20v-day.JPG

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/v-day.JPG

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/fondaant%20cover.JPG

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/boresh%20fondant.JPG

@ Paris

پریس جون،

کیک هاتون خیلی خوشگل شدن. دستتون درد نکنه.

من چند روز پیش جایی خوندم رنگهای قرمز آمریکایی ماده ای دارن که در اروپا ممنوعه!

به فکرم رسید شاید رنگهایی که شما و من استفاده می کنیم اروپایی هست و مال شف آمریکایی.

من رنگ آمریکایی اش رو سفارش دادم، به دستم رسید باید امتحان کنم ببینم فرقی داره یا نه.

خواهش می‌کنم . والا من می‌خواستم تقدیمش کنم به شما ولی‌ گفتم شما خیلی‌ استادتر از این حرفایین ماشالا کارتون خیلی‌ تمیزو حرفی‌ یه
:)
پس وقتی‌ از رنگتون استفاده کردین خبرشو بدین که چجوریه. ولی‌ اگه ممنوعیتی داره واسه همینه که اینجا نمیارن باید چک کنم ببینم اینترنتی می‌تونم بخرم یا نه.البته اگه برسه

@ Paris

پریس جون، حالتون خوبه؟!! کار به این تمیزی!!
حیف که مریضم، اگر نه می رفتم خودم رو از پنجره پرت می کردم پایین!! یعنی ها!!


رنگ رو من سفارش دادم از آمریکا مسافر برام بیاره اون هم با یه بدبختی ای، اگر نه که خودشون به اروپا نمی فرستن مستقیم. امیدوارم به دستم برسه! نیجه اش رو حتما می گم.

من حالم خوبه. خوشحالم که خوشتون اومده و خوشحالم که نتونستین بپرین
;;0
پس تقدیم به مروارید مهربان
:X
راستی‌ مروارد جون! من بالاخره واسه این چراغ مطالعه داداشم لامپ خریدم یه ماه پیش ازش خواسته بودم چراغشو بده امتحان کنم تازه امروز آوردمش خونه. بس که گیجم! حالا زاویمو چطور تعیین کنم یعنی‌ چراغ کجا باشه دوربین کجا؟ چندتا عکس گرفتم ولی‌ اشعه نورو تو عکسا میبینم. لامپم سفیده

مرسی‌. راستی‌ آدم شما و طیبه جون رو می‌بینه کلی‌ امیدوار میشه چون همیشه با وجود ناخوشی کاراتونو با عشق انجام میدین. پیشاپیش از خدا می‌خوام سال نو برای شما و خانوادتون سلامتی هدیه بیاره

@ پريس:
پريس جون عالي شدن. خيلي هم خوشگلن و خوشحالم كه با شيرينيش مشكلي نداشتي. به نظرم كه خيلي خوب كار كردي و توصيه مرواريد جون در مورد گليسيرين هم عالي جواب داده. من خودمم دفعه بعد تست ميكنم و اطلاع ميدم
@ مرواريد:
نميدونم مرواريد جون. من اميدوارم كه رنگم آمريكايي اصل باشه و نه قلبي پاكستاني
:p
@ پريس:
راستي پريس جون اگه واسه اون كيك نارنجيه واسه كاور كيك از رنگ آبي ايتفاده ميكردي و بعد گلهاي بزرگ رو سبز و كلهاي كوچيك رو سفيد و صورتي....بعد كيكت دقيقا عين بركه گلهاي نيلوفر ميشه

راستي به نظر من سايه اضافي توي تصوير نيست
البته مرواريد جون استادن حتما توضيح ميدن

طیبه جون واقعا خوشگل میشد اونجوری. می‌تونم تصور کنم، ذخیرش می‌کنم واسه دفعات بعد حتما یه بار انجامش میدم. نمیدونم کی‌ ولی‌ یه وقتی‌ عکسشو میذارم باید منتظر مناسبتی باشم

والا من فوندانت رو که درست کردم به ۵قسمت تقسیمش کردم تازه نصف دستورو درست کرده بودم ۲ قسمت بزرگ ۳تا کوچیک. واسه کاور کردن کیک اولم چون فکر می‌کردم باز کردنش ساخته یه گلوله بزرگ برداشتم بعد چون بهش روغنو گلیسیرین اضافه کرده بودم خیلی‌ راحت باز میشد تا جایی‌ که مجبور شدم از تخته کار به سنگ روی کابینت منتقلش کنم. تقریبا اندازه یه کیک ۲۶ سانتی پهنش کرده بودم وقتی‌ اضافی‌ها رو بریدم شد دوباره یه گلوله متوسط. به خاطره همین ۲تا گلوله ازش جدا و رنگ کردم یکیشو زرد زدم یکیشو بنفش. بنفش با صورتی‌ همون بنفشو بهم داد ولی‌ زرد و صورتی‌ شد نارنجی. ولی‌ اره همون برکه خیلی‌ ناز میشد

راستش این عکس و عادی گرفتم من دیشب ۲-۳تا عکس با چراغ مطالعه امتحان کردم ولی‌ شیرینی‌ فرفره‌ای بود که دستورشو از اینجا نگرفته بودم واسه همین عکس نذاشتم ولی‌ حالا اون عکسو میذارم اگه اشکالی نداره. ممنون میشم نظر شما و مروارید جان رو بدونم

@ Paris

توی این عکس من از یک چراغ مطالعه استفاده کردم:

http://public.blu.livefilestore.com/y1pK5-1PhHvxl8w3o9ObupwS72lExRwuDUDq92yLhjPr56BiNOOLmjfMI1Pgv8qYmdIi0kZJLNTKxohbLRb6IcVKw/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B1%20%D8%B1%D9%88%D9%84.JPG?psid=1

همونطور که می بینید سمت راست بشقاب سایه داره. علتش هم اینه که چراغ مطالعه من سمت چپ بود. به همین خاطره که می گن بهتره از دو چراغ استفاده کنید.

معمولا اون چیزی رو که می خواهید ازش عکس بیندازید باید وسط باشه، چراغتون و یا چراغ هاتون در سمت راست یا چپ.
دوربین رو هم معمولا وسط نگه می دارن. من توی اینترنت سرچ کردم، دیدم توی مامی سایت دوستان زحمت کشیدن و مطالب خوب و عکس های خیلی خوبی رو گذاشتن. دستشون درد نکنه. لینکش رو می ذام.

در ضمن پریس جون، اول یک مطالعه ای روی ستینگ دوربینتون انجام بدید قبل از شروع هر کاری. شما اگر امکانات دوربینتون رو نشناسید نمی تونید استفاده بهینه رو از دوربینتون داشته باشید.

یک کار دیگه ای که من انجام می دم اینه:

دوربین ها معمولا یک گزینه ای دارن اسمش رو به فارسی نمی دونم. انگلیسی اش فکر کنم این می شه:

Delayed Action shutter release

بهتره روی این گزینه تنظیم کنید که خطر لرزش دستتون رو دیگه به صفر می رسونه.

من باید برم. بعدا می یام بیشتر توضیح می دم.

این لینک مامی سایت:

http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=89&t=4200&hilit=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C+%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C

پریس جون شب که برگشتم بیشتر و بهتر توضیح می دم، قول می دم.

:D

@ Paris

اگر دوربینتون رو روی اون گزینه ای که بالا نوشتم تنظیم کنید، خیلی توی کیفیت عکستون تاثیر می ذاره. دوربین من دو تا تایم داره، 2 ثانیه و 10 ثانیه. من معمولا روی 2 ثانیه تنظیم می کنم.

در مورد لامپ اینی که سفید باشه کافی نیست. باید روش نوشته شده باشه دی لایت، نور روز. البته من کلی هم عکس با نور زرد گرفتم و خوب شده، ولی قانون عکاسی در این زمینه می گه نور روز.

اینها رو تمرین کنید. مارک دوربینتون رو هم بگید شاید بشه بیشتر بهتون کمک کرد.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

ممنون مروارید جون. راستش من همیشه از گزینه اتو استفاده می‌کنم تو دفترچه راهنمای دوربینم هیچ گونه اطلاعاتی‌ وجود نداره فقط در حد توضیح برای روشن یا خاموش کردن دوربینه مارک دوربینم اینه

canon. power shot Sx200 IS

12x optical zoom
ولی‌ سعی‌ می‌کنم حتما پیشنهاداتتون رو مد نظر قرار بدم. با این حساب شما از گزینه منوال برای گرفتن عکس استفاده میکنین؟

سعی‌ می‌کنم با ستینگ دوربینم بیشتر آشنا بشم

واقعا ممنونم .شرمنده که مرتب اسباب زحمت میشم

@ Paris

پریس جون،

من باید زودتر می گفتم، فکر کردم گفتم، ببخشید. بله من از اتوماتیک استفاده نمی کنم. فلش رو خاموش می کنیم، ایزو اتوماتیک باشه، سرعت دوربین رو می یاریم پایین و بقیه چیزها که براتون نوشته بودم.
من در اسرع وقت چک می کنم ببینیم ستینگ دوربینهای کنون چه جوریه.

اصلا هم زحمتی نیست.

پريس جون اگه واستون امكان داره بهتره از نور صبح استفاده كنيد تا اونجايي كه من مطالعه دارم حتي با اتوماتيك هم كيفيت كار خوب ميشه
مثلا دوربيني كه من استفاده ميكنم اون موردي كه مرواريد جون ميگن رو داره ولي اونقدري تاثير نداره چون مدلش پايينه
و اينكه سرعت شاتر رو نميشه تا اون حد تنظيم كرد. پس راه حل اونيه كه توي پست قبلي توضيحش رو بهتون دادم

مرسی‌ طیبه جون کم کم راه میفتم. یعنی‌ واسه جبران محبت شما و مروارید جون باید یاد بگیرم

در مورد نور صبح! والا خونه من روز‌و شبش یکیه! یکی دو بار هم رفتم تو بالکن ولی‌ خوب اونجا هم محصوره عکسایی که داخل گرفته بودم بهتر از اونا شده بودن(مامان بزرگم همیشه بهم میگه خونه باید افتابگیر باشه)


:P
ولی‌ یه عکسایی تو حیاط خونه مامان بزرگم گرفتم به موقعش برات میزارم نمیدونم چرا بازم احساس می‌کردم سایه داره. باید تو آفتاب باشه یا سایه؟ اینا رو منتقل می‌کنم به پست های عکاسی بعدا

@ Paris

پریس جون،

عکاسی هم مثل شیرینی پزی با تجربه دستتون می یاد باید چه کار کنید.

سعی کنید از یک شیء با گزینه های مختلف دوربینتون عکس بیاندازید و برای هر کدوم از عکس ها حتما یادداشت کنید که از چه گزینه هایی استفاده کردید که بعدش بتونید تشخیص بدید کدوم گزینه برای دوربین شما بهتره.

من به ندرت از گزینه اتومات دوربین خودم استفاده می کنم. دروغ نگفته باشم هیچ وقت استفاده نکردم. امتحانش که کردم دیدم اون چیزی که من می خوام رو بهم نمی ده.

گزینه فتوشاپ که شف گفتن هم گزینه خوبیه، هر چند من با فتوشاپ هیچ وقت کنار نیومدم.

:((

بحث تخصصيش رو نميدونم ولي تا اونجايي كه تجربه دارم نبايد زير نور مستقيم آفتاب باشي. من ميرم تو سايه ولي نور بازم از زاويه هاي ديگه به اندازه كافي موجوده. منم كه ميدوني فقط جمعه ها نور روز دارم و هميشه با لامپ عكس ميگيرم

@ مرواريد:
مرواريد جون عكسهاتون اصلا به فوتوشاپ نياز ندارن. من خودم واسه اون كاوري كه واسه آلبومتون درست كردم عكسهاتون رو با فوتوشاپ اديت كردم ديدم اصلا اديت شده اش با اديت نشده اش فرقي نداره
آخه عكسهاتون اصلا نور و سايه اضافي ندارن و اديت رو هم فقط واسه حذف نورهاي اضافي لازم داريم

مشق شب :

https://skydrive.live.com/?cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21268&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21268&sc=photos

طیبه خوبم سلام

راستش واسه این کیک خیلی برنامه ها داشتم اما متاسفانه به خاطر گردن درد و ترس از اینکه نکنه تو درست کردن فوندانت کم بیارم پس تصمیم گرفتم کوچک درستش کنم
فوندانتم خیلی خوب درست شد اصلا اذیتم نکرد با خوندن کامنتهاپودر شکر رو کم کم اضافه کردم و تا اونجایی که تونستم با ورز دادن سعی کردم به نتیجه مطلوب برسم،اما موقع رنگ کردنش اذیت شدم اصلا خوب رنگ نمیگرفت و همینطور که توی عکسش هم معلومه برای نصبش رنگها پخش شدن و کلی غصشو خوردم،منظورم نصب قلبهاست،اما خیلی خوب ونازک باز شد
اما حتما مجددا درستش میکنم
به هر حال این کمترین کاری بود که میتونستم بابت همراهیهای مروارید جون خدمتشان تقدیم کنم هر چند که جسارت کردم و به خاطر کسالتی که داشتم انطور که براش برنامه داشتم نشد امیدوارم از من بپذیرند

ببخشید که طولانی شد خب کلی وقته نبودم دیگه
راستش تو این مدت من مشق شب زیاد انجام دادم ولی میخواستم بعد از غیبتم این اولین کارم باشه که میذارم و امروز خدا روشکر با هزار بدبختی وی پی ان جدید راه افتاد
استاد خوبم ممنونم خیلی تجربه خوبی بود
انشالله عکس برش خوردش رو هم میگذارم
دوستتون دارم

آخی نااااااااااازی با این حالتون فوندانت درست کردید
ولی در عوضش شیرینی پزی روحیه آدم رو عوض میکنه
مخصوصا اینکه انگیزه و هدف و هم شادی مروارید جون باشه

نگران نباشید بهاره جون. این چیزا با تجربه درست میشه. مطمئن باشید

به به چه نازه مروارید جون کجاست که ببینه
دستتون درد نکنه
:)

@ bahareh

بهاره عزیزم،

زبانم قاصر از گفتن جمله ای هست برای تشکر از این همه زحمت شماست. این رو از ته دل می گم. اینقدر کارتون برای من ارزشمنده که خدا می دونه. چون می دونم این چند روز هم کسالت داشتید.

من دیشب موقع خواب توی تخت هدیه ارزشمندتون رو دیدم. ایـــــــــــــــــنقدره قشنگ بود حسم اون موقع. از اونجایی که همه اتون دیگه من رو می شناسید و می دونید که این جور مواقع دوست دارم هدیه ام رو بزنم زیر بغلم و برم یه گوشه ای و با هیچ کسی حرف نزنم و حال کنم با هدیه ام، حتما حدس می زنید که از دیشب تا حالا دارم ذوق هدیه ام رو می کنم.

صبح هم به آقای همسر نشون دادم و ایشون هم کلی لذت بردن و تشکر کردن.

بهاره جون، من هنوز هم می گم من هیچ کاری نکردم و دل خودتون دریایی هست و همه چیز رو از دریچه دل مهربونتون می بینید.

باز هم ممنون بابت همه چیز.

:-*

طیبه جان سلام
اینکه یک موقعی هم اگه حالمون خوب نیست ولی به خاطر عشق به دوستان با ارزش دوست داریم یک کاری بکنیم مهری هست که خود شما تو دلمون کاشتین و درسیه که از خود شما گرفتیم
بله کاملا موافقم واقعا روحیه آدم با خلق یک کار هنری عوض میشه بخصوص برای فراموش کردن خاطراتی که انسان دوست داره فراموش کنه کل تمرکز متوجه ان کار میشه و عالیه دیگه بخصوص که به قول شما اگه انگیزه های قوی ای هم مثل قدردانی از دوستان خوب پشتش باشه
راستش طیبه جون خیلی دلم میخواست یک چیز مخصوص برای مروارید جون واسه تشکر دزست کنم و میخواستم براش زحمت زیاد بکشم یعنی منظورم اینه که نمیخواستم راحت باشه
به هر حال عیب و ایرادها رو باید ببخشید
ممنون بابت همه چیز

@paris
پریس عزیز سلام
سر شما درد نکنه و چشمهاتون قشنگ میبینه اصلا قابل مروارید جون رو نداره و در مقابل کارهای زیبای شما من جسارت میکنم

@مروارید
مروارید جان سلام
خانومی من که کاری نکردم ،
در مقابل تمام مهربونیهایی که شما به من هدیه دادین این واقعا کمترین کاری بود که میتونستم بکنم اینو تعارف نمیکنم و خودتون هم میدونین که حضورتون چقدر به من کمک کرد
حالا باید بعدا براتون تعریف کنم که چه اوضاع خنده داری داشتم از وقتی فهمیدم بعد از دوشنبه دیگه به اینترنت دسترسی ندارید،نمیدونید چه بدو بدویی داشتم تا بتونم وی پی ان جدیدو راه بندازم هر کی نمیدونست فکر میکرد حالا چه کن فیکونی میشه اگه درست نشه، اخرشم تو دقیقه نود درست شد و یک نفس راحتی من و آقای شوهر کشدیم ولی همینکه فهمیدم خوشتون اومده دیگه حسابی بهم چسبید چون دوست داشتم قبل از رفتنتون اگه بتونم خوشحالتون کنم
انشالله هر جا هستین در پناه خدا شاد و سالم باشید

راستی طیبه جان
باید بگم که مزش فوق العاده بود و جالبه که فوندانتشو هم همه خوردن و خودم هم با اینکه کم شیرین دوست دارم و میخورم با فوندانتش خوردمش و دیدم عجب ترکیب عالیی با فراستینگش شده خلاصه از کوچیک بودنش کلی خجالت کشیدم چون همه دنبال بقیش بودن
اینکه میگم مزش عالی بود واقعا عالی بودا چون من خودم هم هر کیکی رو دوست ندارم
خیلی خیلی خیلی ممنون

اتفاقا من کشف کردم کیک که کوچیک تر باشه به همه بیشتر میچسبه
یه جورایی کلاس فرانسویش میره بالا
:P

سلام
من تازه وبلاگ شما رو پیدا کردم. امروز فردا میخوام دستوراتی که نوشتین رو امتحان کنم چون از تعریف همه نشون میده واقعا دستورات عااااالی و کاملی هستن.
پیشاپیش ممنون :)

شف عزیز کیک ویدی با تاخیر .البته در همون روز وی دی درست شده بود ولی من چند وقتیه به علت اسباب کشی اینترنت ندارم .
http://www.shagerdeashpazi.blogspot.com/2012/04/blog-post_14.html

واي چقدر خوشگل شده. مخصوصا اون قلبهاي وسطي به كيك يه زيبايي خاصي داده كه سه بعديش كرده
مثل هميشه فوق العاده زيبا
احسنت

ممنون شف عزیز البته در قنادیها دیدم که قلبها یا ستاره هارا با سیم گل سازی روی کیک سوار میکنن که بتونن بهش حالت بدن. من سیم نداشتم. مخصوصا اگر با پروانه تزئین بشه که با سیم خیلی بهترمیشه انگار دارن دورکیک پرواز میکنن.
البته شما که استاد ما هستین بیشتر مشاهداتم را برای دوستانی که مثل من بی تجربن توضیح دادم.

بله عزيزم اين از تزئينات متداوله
پس اينجا هم مد شده؟ جالبه دنيا رو به پيشرفته
:p

خیلی خوشکله.منم تصمیم دارم فوندانت درست کنم ولی نمیدونم از مارشملو استفاده کنم یا مارزیپان یا خمیر فوندانت که طیبه جان آموزش دادن.خلاصه نمیدونم کدومشو انتخاب کنم میخوام برای پسرم کیک باب اسفنجی درست کنم.

اگه واسه بچه هاست مارزيپان مفيد تره
اما كار باهاش مشكلتره

این هم کیک من:
کیک وانیلی + موس شکلاتی + یه لایه خامه با شکلات چیپسی + مارشمالو فوندانت
جعبه ش هم خوشگل شد، گفتم عکسشو بذارم!یه جوری درستش کردم که یکی از قلبای روی کیک از تو اون قلب روی در جعبه پیدا باشه :دی
کل پروژه از 5 عصر تا 2 بامداد انجام شد! من عاشق این مدل سورپرایز بازی ها هستم!!!

خيلي 
خيلي
خيلي ناز شده
وااااااااااقعا خوشگل و رنگي و تو دل برو
خيلي تميز و شيك كار كرديد و جعبه اش هم انتخاب بجايي بوده
عالي
ماشالا

و اين كه گفتيد اينقدر طول كشيده... بله واقعا وقتگيره
ولي ديدن قيافه شاد ديگران خستگي رو از تن آدم بيرون ميكنه

وای طییبه جون! اینقدر تعریف میکنین که آدم مجبور میشه فیس دنای سرخ شده از خجالت بفرسته که!! :)) :*

البته اینقدر زیاد طول نکشید، یه ساعتش که مشغول جعبه درست کردن بودم، کلاً هم پیوسته کار نکردم. ولی چون همه شو گذاشته بودم برای یه روز خییییلی کار شد، یعنی 3-4 تا رسپی رو همزمان درست کردم دیگه: کیک و موس و خامه و فوندانت و سر هم کردنشون!!نتیجه اخلاقی این که به حرف استاد خود گوش کرده و از قبل برنامه بریزین که تو چند روز این پروژه هارو پیش ببرین!

من کلاً هدیه های دست ساز رو بیشتر دوست دارم(چه دادنی باشه چه گرفتنی :دی) و این شیرینی پزی بسیار ایده ی خوبیه برای هدیه
خلاصه که من خوشحالم که مشتری این وب شدم و بازم ممنونم به خاطر همه ی این ایده های خوب که باعث میشه زندگی آدم خوشمزه تر بشه :)

این کیک بسیار بسیار زیباست و بدرد ولنتاین می خوره. از شما بسیار ممنونم

خانم شما شاهکارین . من کیف می کنم وقتی میام تو وب سایتتون 

سلام یدونه ای عزیزم. نمونه ای گم.

سلام اینم  کیک من
بابت همه مطالب مفیدی که میذارین یه دنیا ممنون.
 

اييييييييييييييي ول
بسيار زيبا و شيك
خيلي لذت بردم

سلام.
كسي ميدونه اين كيك چقدر فوندانت ميبره حدودا؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...