2010/02/16

دلمه بوقلمون


هیچ میدونستید که گوشت سینه بوقلمون 99% fat-free است؟ یعنی در 100 گرمش فقط 1 گرم چربی داره! کالریش هم از گوشت مرغ کمتره. خلاصه این گوشت سینه بوقلمون مخصوص خودم خلق شده! من باهاش چیزای زیادی درست میکنم. امروز این دلمه بوقلمون ایتالیایی رو داشته باشید تا بعد...

روغن زیتون 2 ق غ

پیاز رنده شده 1 عدد (کوچک)

جعفری خورد شده ¼ لیوان

تخم مرغ 1 عدد

کچاپ 3 ق غ

پنیر پیتزا يك سوم لیوان

سیر رنده شده 3 حبه

نمک 1 ق چ

فلفل سیاه ¼ ق چ

آرد سوخاری ¼ لیوان

گوشت بوقلمون چرخ کرده ½ کیلو

فلفل دلمه ای زرد، قرمز، نارنجی، سبز هر کدام 1 عدد



این غذاهیچ وقت یا انرژی از آدم نمیگیره (باب طبع خودمه) همه مواد رو توی یه ظرف ریخته و چنگ میزنیم تا یه دست بشه.


فلفل ها رو نصف کرده (اگه بتونید طوری نصف کنید که ساقه اش هم نصف بشه، خوشگلتره) و داخلش رو خالی کنید و با مخلوط پر کنید. ( از اونجایی که هر موقع من یه چیزی لازم دارم باید قحط بازار بشه...فلفل رنگی دیگه در بازار موجود نیست! شما از رنگهای مختلفش استفاده کنید) با روغن زیتون ظرف رو چرب کنید و دلمه ها رو روش بچینید. در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

حالا روی دلمه ها رو کچاپ یا رب گوجه فرنگی بریزید و کمی پنیر رنده شده بپاشید و سرو کنید.

خیلی ساده و سریعه ( البته منهای 45 دقیقه زمان پختش) ولی تنوع خوبی در منوی غذایی تون میتونه باشه و از همه مهمتر مقدار چربیشه که غیر قابل مقایسه با گوشت قرمزه!

رسپی از Everyday Italian

14 comments:

به به
چقدر خوشمزه است این دلمه.
در شگفتم چطور تا بحال به این بخش از خانه تان سر نزده بودم!
پس برای رژِم سینه بوقلمون گزینه خوبی است.
متشـــــــــکر شف طیبه

سلام
طیبه جون در مورد اینکه به سوالم پاسخ بدی هیچ اجباری نیست. حتی میتونی عذرم رو بخواهی.
آخه من زیاد میپرسم!
عزیزم اون روغن زیتون برا مالید زیر ظرف هست یا داخل مواد ریخته میشه؟
2. کچاپ و پنیر هم فقط برای روی مواد هست یا داخلش هم ریخته میشه؟

یه سوال دیگه هم پیش اومد، نیازی نیست روی ظرف رو فویل ببندم؟

یه سوال دیگه: دیدی گاهی فلفل دلمه طعم تلخی داره، من بنظر رسیده وقتی پخته میشه تلخ میزنه، نکنه اینا هم تلخ بشن؟

مرسی از تذکرت. اصلاح شد
با اون روغن باید ظرفت رو چرب کنی
کچاپ و پنیر هم برای توی دلمه است هم روی دلمه
نه نیازی به فویل نیست
فقط سبزهاش بعضیهاشون تلخ میشه. زرد و قرمز و نارنجیش تلخ نمیشه

اینهایی که من درست کردم که تلخ نشده بود

مقش شب

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pYWMZ05Z56j62_--ko6E3IGYfGE18xIptdfQPjgLJN-SmhEoGNeVfw04XO3_dX5GylJAb0znFci1ic6PS4_4C9njUzQKDY4HK/%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86.JPG?psid=1

با اجازه اتون من کچاپ رو توش نریختم، روی بعضی هاشون کچاپ زدم. مزه اش خیلی خوشمزه بود، ته مزه همون بوقلمون برگر رو داشت که من خیلی دوستش داشتم.

دستتون درد نکنه.

غذای من اصلا تلخ نشده بود.

آره مروارید جون هم خوشمزه میشه هم اینکه آدم خیالش راحته که داره غذای سالم میخوره
چه جالبه که فلفل های شما نوکش کشیده است! اینجا نوکش هم تپله

طیبه جون گوشت ران بوقلمون چقدر چربی داره؟آخه سینش یه خرده بو میده ولی رونش اینجوری نیست.

منظورتون از چربی میزان کالریشه؟
چون اگه چرب باشه که توی آشپزی مشکلی ندارید
ولی اگر کالریش رومیخواید میتونم واسه تون سرچ کنم

ممنون از لطفتون طیبه جون،در واقع منظورم این بود که گوشت سینش که فقط یک گرم چربی داره ،حالا میزان چربی رانش چقدره؟مثلا برای کسی که چربی خون داره؟چون سینش یه بوی خاصی داره ولی رانش اینطور نیست و خوشمزه تره.بازم ممنون از لطفتون.

http://www.myfitnesspal.com/nutrition-facts-calories/turkey-leg
اینجا اعدادش رو گفته

ممنون از راهنماییتون.

وای چه عالی. طیبه جون میشه به جای سینه بوثلمون از سینه مرغ استفاده کرد؟ به نظرت طعمش خوب میشه؟ ممنونم عزیزم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...