2010/02/23

بوقلمون برگر



فرق بین همبرگر و ترکی برگر Turkey Burger یا برگر بوقلمون اینه که بوقلمون برگر چربیش خیلی خیلی کمتره و برای قلب ( و شکم و دور کمر) ضرر نداره! چربی گوشت سینه بوقلمون 1 درصده و اگه برگرتون رو کباب کنید... خودتون محاسباتش رو انجام بدید! یعنی تقریبا هیچی چربی!

گوشت سینه بوقلمون چرخ کرده ½ کیلو

سیر 2 حبه

پیاز 1 عدد

گشنیز خورد شده 2 ق غ

فلفل دلمه ای سبز قرمز زرد نارنجی ½ عدد ( من فریز کرده همیشه دارم پس نصف لیوان ریختم)

پودر زیره 2 ق چ ( توی طعمش تاثیر منفی نداره)

نمک و فلفل و ادویه (زردچوبه زیاد نتیجه خوبی نداره)

پنیر تست ورقه ای گودا ( به خاطر اینکه رنگ زردش رو دوست دارم)- خیار شور- سبزی- گوجه فرنگی – کچاپ – نان ساندویچی




یا باید همه سبزیجات رو خیلی ریز خوردش کنید و با گوشت بوقلمون به میزان فراوان ورز بدید تا از کت و کول بیافتید....



و یا مثل من بریزیدشون توی بلندر و تا اونجایی که جا داره بلندش کنید...یعنی تا وقتی که همه چیز کاملا به هم بچسبه و یکپارچه بشه. ( من گوشت سینه بوقلمون رو چرخ نمیکنم. در عوض یکی از این دستگاهای مولینکس دارم که تو بازار بهش میگن 1-2-3 و مرغ و ماهی و میگو و گوشت و .... له میکنه که میشه به جای آب نوشید! این روش برای درست کردن کبابها ، کتلتها و برگرها خیلی بهتر از چرخ کردن جواب میده چون بافت گوشت درهم بافته میشه... خلاصه کلام اینکه مواد برگر رو خوب بلند کنید)



اگه تصمیم دارید برگرهای خوشگلی داشته باشید ... خوب کپل بگیریدش. یعنی اول گوله اش کنید و بعد یه کم بهش فشار بیارید. تقریبا 2 سانت قطرش باشه ( با این مقدار مواد 4 تا برگر بدست میاد)


میتونید کف تابه گریل رو با 1 ق غ روغن زیتون چرب کنید و یا اینکه فقط گریل کنید. هر طرف برگرها 5 تا 6 دقیقه با حرارت ملایم



بعد روی هر برگر 1 ورقه پنیر بذارید و 2 دقیقه دیگه هم بذارید بپزه تا پنیر کمی ذوب بشه



حالا ساندویچها رو آماده کنید. کاهو یا سبزی...خیارشور و کچاپ...



یه حلقه گنده و ضخیم گوجه فرنگی ...( من به جای نون همبری از نون لقمه ای استفاده کردم که با سایز گوجه ها یکی باشه. پس برگرها رو هم به همون سایز درست کردم)



حالا ترکی - چیز - برگرها رو روی ساندویچ ها قرار بدید و تیکه بالایی نون رو هم روش.




نه تنها ظاهرش فریبنده است ، بلکه طعمش هم عالیه و چربی و کالریش هم پایینه. من که معده ام اندازه گنجیشک کوچیکه و نصف ساندویچ سیرم کرد ولی برای یک آدمیزاد نرمال باید 3 تا از اینها جوابگو باشه! حتما امتحانش کنید، حداقلش اینه که بوقلمون های توی فریزر این مرغ فروشیها فروش میره و کلی ثواب میبرید!

برگرفته از 30 minute meals

21 comments:

vaqean ba nesfesh sir vshodi!!!!!!!!!! pak na omidam kardi,pas man dige omidi be laghar shodan nadashte basham? hatman emtehan mikonam

ageh mesl man chand sal too regime bashi me'dat kaheshe size peida mikone...age haminjoor edameh bedam kamkam mahv mishe :p

mishe be jaye bo galamon az morgh ya gosht germez estefade kard?bo galamo peyda nemishe dar zemn chon man lagharam dos daram bar ax chagh sham!!
bikhiale kalory

qu'est aue tu fais ? pourquoi tu ne fais pas mis en jour?

parce que j'étais à Shiraz pour mon résultat de DELF
désolé :p

سلام و خسته نباشي
اين ساندويج لوف عجب چيزيه خيلي سنگينه حتي معده من هم در مقابل يك برش از اون كم اورد!!!!!
جا دارد يك تشكر حسابي ازت كنم چون واقعا" خيلي حوصله به خرج ميدي كه اين مطالب را پست ميكني.زحمت ساختنش يك طرف زحمت پست كردنش هم يك طرف. تازه زحمت خوردنش رو هم حسال نكردم ! واقعا" خدا قوت

آره خواهر زحمت خوردنش از همه اش بیشتره
نه بابا .... میبینم کــــــــــــــه ...معده ات کوچیک شده!!! پیمان چی؟ اونم زود سیر شد

2تا خورد اما دومي رو به زور به اخر رساند
جاي بسي شگفتي!!!!!!!!

مقش شب،

http://cid-0ad71a7c6871dbed.photos.live.com/self.aspx/%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1.JPG

یعنی ها، هر کی این بوقلون برگر رو تا حالا نساخته، کلاه رفته سرش با این گندگی....

من مواد اولیه بعضی از رسپی ها رو چون خودم و وضع زمان زندگی ام رو می شناسم، کم کم تهیه و فریز می کنم. از اونجایی که من همه مواد رو در فریزر داشتم، در کمتر از 25 دقیقه این غذا درست شد. پودر زیره نداشتم خود زیره سیاه رو ریختم توی بلندر و ادویه هم ادویه چابهار رو. وااااااااااااااااای اینقدر خوشمزه شده بود.

ولی من دفعه بعد حتما کمی مسطح تر درست می کنم شف جون. نون همبرگری های اینجا که مدل آمریکایی اش هست رو من دوست ندارم و این سایز هم که خب گنده بود، من هم همبرگر ها رو تپل درست کرده بودم، دهنم درد گرفت!!! بعد دیگه با کارد و چنگال افتادم به جونش.

دستتون درد نکنه.

خدا رو شکر که دارم بعد از افطار اینا رو میبینم وگرنه دلم ضعف میرفت! چه ولع انگیز شده ساندویچهات مروارید جون
آره من یا کپل میگیرمشون و کوچیک
یا اگه قراره بزرگ باشه نازکتر میگیرمش
ولی کپل و آبدار و کوچیکش رو بیشتر دوست دارم

خییییییییییییییلی خوشمزه بودن، مرسی شف جونم:*
البته به خوشگلی شما و مروارید جون نشده :(
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/IMG%5E_0318.jpg

این حرفا چیه ضحی جون. کارت مثل همیشه عالیه! بی تعارف میگم شما هم از اون دسته از دوستانی هستید که همیشه کاراتون عالیه و به آدم روحیه میده
چه نون کنجدی خوشگلی. ما اینجا نونهای خیلی زشت و بی کیفیتی داریم. واسه همین من عقده ای شدم
:p

راستی چه کار جالبی کردی که لینک رسپی رو پایین عکس دادی خیلی واسم جالب بود

مرسی یه عالمه و کلی بوس :* من هم با پستهای هر روز شما کلی شارژ میشم و ایردا و غرغرای دیگران یادم میره و شروع میکنم به درست کردن یه چیز جدید
:)

نون هاش "سه نان"ه
کاش میشد برات بفرستم شف جونم، ولی کلا هرچی خواستی بگو من درخدمتم:*

مرسی عزیزم. من که نون نمیخورم ولی آدم بدونه که اگه یه روزی خواست ، هست ، خیلی خوبه

اشکالی نداره خودمون نون همبری درست میکنیم روش هم یه کیلو کنجد میریزیم
;)

طیبه جون شرمنده یه سوال من نمیدونم با بوی گوشت بوقلمون چیکار کنم خیلی بوش تنده. حتی از سرکه سیب هم برای بردن بوش استفاده کردم اما جواب نداد. بعد تو برنامه اپرا ، اپرا دستور یه ترکی برگر داد با سیب سبز و یه ادویه به اسم چانتی(ادویه هندی)  حالا میخواستم از استاد خودم بپرسم و بدونم واقعا استفاده از این ادویه کمک میکنه بوی بد بوقلمون و بگیره یا نه؟ ببخشید که مزاحم شدم.

متاسفانه شامه حساسي نداريد وگرنه من با بوش مشكل ندارم
چاتني رو هم هر كسي نميپسنده
پيشنهاد ميكنم كه از مخلوط ادويه هاي مختلف اينقدر استفاده كنيد تا به نتيجه برسيد
اوني كه اپراي عزيز فرمودن هم سنتيشه چون از سيب و بوقلمون براي ثنكس گيوينگ استفاده ميشه ترش و شيرينه باز هركسي دوست نداره

 نمی دونم این رسپی شف رو درست کردید یا نه. ادویه های زیادی که در این رسپی به کار می ره طعم گوشت رو عالی می کنه. من خودم عاشق این غذا هستم.

یه پیشنهاد دیگه هم که من دارم اینه که گوشت بوقلمون رو از مغازه های مختلفی بگیرید. چون نوع تغذیه حیوانات در مزارع نگهداری اشون در بو و طعم گوشتشون موثره. دیدید یه موقع هایی گوشت گوسفند بعضی از قصابی ها یه بوی بدی می ده؟ در مورد گوشت های دیگه هم این مورد بیشتر مواقع صدق می کنه.

چند تا مغازه رو امتحان کنید و امیدوارم اون گوشتی رو پیدا کنید که باهاش از همه بهتر کنار بیائید.

سلام طیبه جان واقعا کارت حرف نداره محشرییییییییییییییی

میشه از سایت منم دیدن کنی؟؟؟واینکه امکان تبادل لینک داری؟؟؟

ممنون

آدرس سایتم

http://chefartist.ir/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...