2010/02/06

شوگر کوکیز


Sugar cookies یا بیسکوییتهای شکری یکی از انواع بیسکوییت هایی هستند که میتونیم به اشکال مختلف قالب بزنیم. وقتی خیلی بچه بودم کمبود امکانات غوغا می کرد و هیچ قالب بیسکوییتی نداشتم. اونوقتها از استکان ، لیوان ، سر خودنویس و یا هر چیز دیگه ای که پیدا میکردم واسه قالب زدن بیسکوییت هام استفاده میکردم. پس اگه کوکی کاتر ندارید اصلا نگران نباشید با این خمیر شما حتی میتونید گلوله های به اندازه گردو درست کنید و بعد با انگشت روش فشار بدید تا گود بشه و بعد از پخت توش مارمالاد بریزید. من همه خمیر رو با قالب قلبی شکل قالب زدم چون قراره بیسکوییت های ولنتاین درست کنم. ظهر که شروع کردم تا 12 شب گرفتار نقاشی بیسکوییتها بودم! بعد هم چون ساعت ها سر پا ایستاده بودم کمر درد گرفتم :P ولی آی حال میده بیسکوییت درست کنی! مخصوصا که یه دو روزی اینجا هوا بهاری شده بود و بوی عید میومد و من هم که یه عمره از یه هفته مونده به عید از صبح تا خود شب شیرینی درست میکنم، حسابی جوگیر شده بودم و.......

راستی از همین بیسکوییت ها میتونید واسه نوروز درست کنید چون خمیر شوگر کوکیز رو تا 3 روز توی یخچال و 2 ماه توی فریزر میشه نگه داشت و خود بیسکوییتها رو هم در ظرف دربسته تا 2 ماه میشه نگهداری کرد ( البته زود خورده میشه و کار به اونجا نمیکشه) منظورم اینه که واسه عید مناسبه. فقط بهتره از قالب گل و پروانه استفاده کنید که با نوروز همخونی داشته باشه.

باز هم طبق معمول چون خونه مون خیلی تاریکه عکسهام خیلی تیره افتاده و به خوشگلی خود بیسکوییتها نشدهL شما فرض رو بر این بذارید که بیسکوییتهاش خوشگل میشن!


آرد ½ 3 لیوان

نمک ¼ ق چ

بیکینگ پودر 1 ق چ

کره 1 لیوان ( 227 گرم)

شکر ½ 1 لیوان ( 300 گرم)

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 2 ق چ

من مواد رو نصف کردم و به جای یک تخم مرغ از دو زرده استفاده کردم چون میخواستم با دو تا سفیده رویال آیسینگ درست کنم



کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .



سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد 1 تا 2 ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)



خمیر را نصف کرده در 2 کیسه گذاشته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید



فر را روی درجه 180 قرار دهید.
سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)



خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت 10 تا 15 دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییتها توی فر وا نرن)



در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییتها طلایی شود ( رنگ روی بیسکوییتها نباید عوض بشه. من در تصویر دو تا از بیسکوییتها رو برگردوندم که پشتش رو هم ببینید)



خوب تا اینجا بیسکوییتها آماده هستند. و اما تزئین:
(قبل از تزیین بیسکوییتها باید کاملا سرد شده باشند)



خیلی راحت با یه قاشق روی بیسکوییت رویال آیسینگ بریزید و با چاقو روش رو صاف کنید ( رویال آیسینگ رو در پست قبلی آموزش دادم)



حالا با قیفی که درست کردید به روش پایپینگ روی بیسکوییتها رو با دات های کوچولو دورگیری کنید. این شد یه مدل.....



برای نمونه بعدی ، بیس کار رو صورتی روشن زدم.



بعد با فاصله خطوط سفید رو با قیف ایجاد کردم



و بعد خطوط قرمز رو بین خطوط سفید کشیدم.



حالا با یه خلال دندون عمود بر جهت خطوط یه بار بالا و یه بار رو به پایین یکی درمیون کشیدم تا موجی شکل بشه



و با سفید دورگریریش کردم



این مدل قلبهای ریز رو هم یاد بگیرید که خیلی کاربرد داره. اول قیف رو فشار بدید تا مقدار زیادی آیسینگ بیرون بیاد . دستتون رو ثابت نگه دارید. به اندازه بزرگی دلخواه که رسیدید ، دیگه فشار ندید و دستتون رو به سمت پایین بکشید تا یه قطره وارونه ایجاد بشه



عین همینکار رو بصورت قرینه طرف چپش انجام بدید تا قلبتون شکل بگیره ( با کمی تمرین دستتون راه میافته)



اگه نگران کثیف شدن خونه نیستید میتونید از کودک ( و یا همسر ) تون کمک بگیرید....آی کیف میکنند!

اینقدر چشم هام میسوزه که دارم میمیرم....داره 12 میشه و فردا هم باید برم ماموریت... من دو مدل دیگه هم این شوگر کوکیها رو تزئین کردم که وقتی تایپشون کردم ، پست میکنم ( پس اگه دوستان بیسکوییتی خوردند که توی این پست نمی بینند نگران نباشند :P )

اگه خراب خروب نوشتم و چیزی رو جا انداختم ، اطلاع بدید اصلاحش کنم. آخه دیگه نه مغزم کار میکنه نه چشمام. شب بخیر

رسپی از Joy of baking

42 comments:

khaste nabashi,mamani o khoshgele.kheyli montazere in 20kuiet ha boodam,chon tanavo onha ro ghablan dide booodam.ba in fer haie ke man daram dorost az ab dar miad?mamnoon

areh dorost mishe. chon 10 daqhiqhe bishtar nist.
vali movazeb bash ziyad khoshk nashe

طیبه جونم سلام

خیلی ناراحت و غصه ناکم!

امروز به مناسبت سالگرد ازدواجمون شوگر کوکیز درست کردم با این طرح (لینک هکسو میفرستم) شیرینی هاش خوشمزه شد (البته خیلی بو و طعم کره توش محسوس بود)
ولی امان از تزئینش. واسه تزئین من دو تیکه شکلات تخته ای فرمند خریدم (اینجا تقریبن تمام لوازم قنادی ها از این شکلات دارن) من فکر می کردم جنس و طعمش خوب باشه ولی خیلی خیلی بدمزه بود. اول اینکه با بخار آب جوش ذوبش کردم و 3 قاشق کره بهش اضاه کردم که رقیق بشه ولی اصلا به شفافی و تمیزی شکلاتای تو نشد. خیلی هم سیاه بود و توش درده درده داشت. میخوام بدونم این تفاوت در ظاهر شکلاتا به خاطر نوع اونهاست یا جایی از کار من اشتباه بوده؟
خلاصه اینکه خیلی تو ذوقم خورد. باز داماد بدک نیست ولی عروسه خیلی افتضاح شده. شکلات شیری هم به مراتب بدمزه تر بود
ایدم خیلی قشنگ بود به نظرم ولی افتضاح شد.
:(
اینم لینک عکسشونه:
http://www.Free-Picture-Host.com/images
/UsboMO1278339961.jpg

آخییییییییییییی چه نااااااااز شدن

تازه با کمبود امکانات هم خیلی خوب شده

در مورد شکلات... فکر کنم قبلا هم گفتم... باید جنسش عالی باشه و طعمش فوق العاده
فقط اینطوریه که نتیجه عالی میشه

من طعم این مارک رو نمیپسندم. البته چند سال پیش یه ذره ازش خوردم و بد بود دیگه الانش رو نمیدونم
من خودم مارکدارش رو میخرم
صد گرمش بین 5 تا 10 هزار تومنه! واسه همین کارای شکلاتی هزینه شون بالاست! ولی البته دو تومنیش هم هست

ذوب کردن شکلات قلق خاصی نداره. تنها نکته اش اینه که نباید کف ظرفت با آب در حال جوش تماس پیدا کنه وگرنه میسوزه

کارها رو درست انجام دادی
از کیفیت شکلات میتونه باشه

مارک باراکا رو من تست کردم اون خوبه طعمش هم بد نیست
توی سوپر مارکتها پیدا میشه
ولی دیگه تخته ای نیست ها
باید دونه دونه بازش کنی و بعد استفاده کنی
خیلی خوب ذوب میشه و عالی هم میشه باهاش کار کرد

ولی کلا کارت شیک شده
راستی به کوکیها میتونی زست لیمو یا پرتقال و یا وانیل بیشتر اضافه کنی که طعم کره کمتر باشه
ولی اینا کلا کره ای هستن

طیبه جانم من شوگرکوکیز رو درست کردم با دوبرابر خمیر تو و با اجازه ت از 9 صبح پنج شنبه تا 8 شب درگیر این پروژه و رنگ کردنش با رویال آیسینگ بودم . فقط یک سوال ، بیسکوییت ها به نظرم سفت بودند . آیا آرد زیاد استفاده کردم ؟ آیا زیاد ورز دادم ؟ می خوام بدونم می شه این بیسکوییت ها رو ترد تر هم از آب درآورد ؟ ظاهرش خیلی شیک شد ولی حیف که بیسکوییته سفت بود و اونهایی که خوردند فکر می کردند مونده ست ! که سفته و کلی تو ذوقم خورد . طعمش عالی بود مخصوصا که نصفشو هم با مارمالاد کار کردم . ممنون . منون. ممنون گل نازم که این همه زحمت می کشی ....0

آرام جان هرچي ورز بديم باعث سفت شدنش ميشه
پس نبايد ورز داد

اين رسپيش بيسكويت سفتري ميده ولي خيلي خيلي بهتر فرم ميگيره

يه رسپي ديگه دادم كه اون شديدا پوكه
اون يكي رو فكر كنم توي بيسكويت نوروزي گفتم
ولي كار كردن باهاش واقعا سخته
طعمش ولي عاليه

نه اين اصلا اونقدرها سفت نميشه كه مردم متوجه بشن
پس هميشه بايد يادمون باشه كه كراست پايها و بيسكويتها حتي 10 ثانيه هم ورز دادن نميخواد
ورز نبايد داد
وگرنه سفت ميشه

و معلومه كه اذيت شدي!!! دو برابر؟ واقعا وقت ميگيره
خسته نباشي عزيزم

سلام شف عزیز
میشه در مورد پودر قند من و یه راهنمایی کلی کنید؟میشه شکر و آسیاب کرد و به جای پودر قند استفاده کرد؟ بعد میزانی که از شکر آسیاب شده استفاده میکنیم همون میزانیه که برای پودر قند استفاده میکنیم؟ مثلا به جای 80 گرم پودر قند میشه 80 گرم شکر آسیاب شده استفاده کرد؟
ممنون

سلام گلم. یکی از آرزوهای بزرگ زندگیم براورده شد و من برای اولین بار بیسکوییت درست کردم .حس خوبی بود.
اون بالا نوشتی دو تازرده زدی. منم فقط دوتا زرده زدم. الان دیدم که به به انگار شما موادو نصف کرده بودی. دیدم چرا بیسکوییتام طلایی نمیشناااا! منم زمانو زیاد کردم. بعد از پخت یکمی سفت شدن.اما مزه شون خوبه. منکه دوس داشتم.
تازه رویال آیسینگ هم درست کردم. فقط همون سفید. خیلی جالب شد.قلب با روکش سفید

واقعا حس خوبی گرفتم .حالا خانومی من میتونم بلایی سر بقیه خمیرها که توی فریزر هست بیارم؟؟

خب مورد اول اينكه اين رسپي به خاطر اينكه نسبت آرد به كره اش زياده ...ميشه خيلي راحت باهاش كار كرد. و هرچي نسبت آرد به كره كمتر باشه بيسكويت تردتر خواهد بود
پس يكي از دلايل سفتي بيسكويت اينه
دليل ديگه اينه كه زيادي ورز داده شه
آخه موضوع اينه كه اصلا اصلا اصلا نبايد ورز بديم وگرنه سفت ميشه. خيلي چيز حساسيه
نگران نباشيد كمي تخم مرغ مشكلي توش بوجود نمياره
خمير رو ميتونيد باهاش كار كنيد فقط متوجه نشدم زمان پخت چقدر بيشتر شده بوده
يعني خيلي طول كشيد تا رنگش عوض شه؟
آخه نبايد تغيير رنگ بده
يعني همين كه حاشيه زيريش تغيير رنگ بده ديگه پخته

عزیزم خمیرم شکل نمیگرفت. خیلی خشک بود. مث یه پودر بود. من یکمی بهش شیر اضافه کردم. با قاشق یکمی همش زدم. بعد احساس کردم کره داره اب میشه و خمیرم شکل گرفت. آخه کره رو از فریزر دراورده بودم و شل نبود.!!!
یکمی خمیرشو هم زدم. فک کنم اشکالم همین بوده. در مورد فر هم من یادم نیست دقیقا. اما بعد از ده دقیقه دیدم شله و رد میفته روش گذاشتم بیشتر موند.اینقدر که همون داخل مث بیسکوییت سفت شد. زیرش هم چندان تغییر رنگ نداد. به نظرت میشه یکمی که شله بیاد بیرون از فر؟ بعد از سرد شدن خودشو میگیره؟
ببخشید سوالم شاید مسخره به نظر بیاد!

آه! مجرم پيدا شد! كره بوده! يعني كره زيادي سفت بوده
هميشه توي يخچال هم كره داشته باشيد
از يكي دو ساعت (يا بيشتر. اينجا هوامون گرمه) ميذاريم بيرون از يخچال. ولي نبايد به دماي اتاق برسه. بايد نرم شه ولي كاملا سرد باشه. يعني قالب كره نبايد تغيير فرم بده. كاملا سرد سرد
بعد ديگه شير لازم نداره. رسپيهايي كه شير يا آب دارن بيسكويتهاشون كمي سفت تره و از ترديش كم ميكنه
اگه اينكار رو انجام بديد ديگه اون ماجرا پيش نمياد

اصلا سوال مسخره اي نبود. دقيقا همينطوره. از فر كه بيرون مياريم نرمه. در حدي كه اگه تغيير فرم داده باشن ميشه سريع دوباره با كاتر قالبش زد!!! بعد كه سرد شد سفت ميشه و ترد ميشه

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/IMG%5E_3086.JPG#resId/A642D1022CE2D3A8!135
شوگر کوکیز

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/IMG%5E_3086.JPG#resId/A642D1022CE2D3A8!136

اوه! چقدر خوب. هم خوشرنگ شدن و هم شكلشون رو حفظ كردن
تزئينش هم خيلي خيلي جالب شده
احسنت

اینم از قلبهای قرمز من که با باقیمانده رویال آیسینگ بیکویت هندونه ای هام درستشون کردم .

http://www.myup.ir/images/59438875073745647238.jpg


یه دنیا ممنونم به خاطر چیزهایی که به من آموختید .

پس شما يلدا و ولنتاين رو يكي كرده بوديد
:D
با مزه شدن
احسنت

سلام . من میتونم شکر این رسپی رو نصف کنم ....
اخه خونه ما هیچ کس به این شیرینی نمیخوره .. منم همه رو قایم کردم که اگه بدم بخورن همشون شاکی میشن ... تازه میخوام روشونم با رویال ایسینگ کار کنم ...
میشه شکرش رو نصف یا حتی کمتر کرد ؟

شكر فقط نقش شيرين كننده رو ايفا نميكنه كارهاي زيادي در فرايند پخت انجام ميده

اما... با مسئوليت خودتون كمش كنيد. اگه خراب شد دفعه بعد بيشتر بريزيد

سلام

دیشب با وجود یک فسقلی ای که همش چسبیده به من درستش  کردم بدون اسانس

وقتی خوردمش اول شدیدا خورد تو ذوقم
خیلی بوی کره میداد
حالم گرفته شد
با بیحالی و ناامیدی ایسینگ درست کردم و با دختر خواهرم که اونم حسابی خسته بود تزیین کردیم وکلی به خودمون چیز میز گفتیم که وااای اینا چی بود و پس چرا شف طیبه انقدر تعریف کرده بودو اینا ....
مونده بودم اینارو چیکار کنم

خلاصه صبح شد و رفتم یکیشو با بی میلی خوردم دیدم وای چه خوشمزه شده
دختر خواهرم هم که چند تاشو برده بود زنگ زد گفت وااااااااااااااای خاله
شدیدا با استقبال مواجه شد و همشو خوردن!!!!!!

وای در پوست خودم نمیگنجیدم
البته من شوگر کوکی ای رو درست کردم که نیاز به یخچال نداشت

خلاصه که خیلی به خودم امیدوار شدم
عکسام قشنگ نشد از بس جسد بودیم هممون

ممنون از دستورتون

راستی شما شیرینی ها رو توی سینی فرتون میذارید؟یا سینی مخصوصی دارید؟من مجبور شدم توی سینی کوچیک استیل بذارم تا بتونم تو فریزر بذارم 5 مین!؟سینی خود فر که جا نمیشه ؟! .

يعني الان كه شرح ميديد چقدر خسته بوديد دقيقا درك ميكنم
جون واسه آدم نميمونه
و دقيقا به همين دليل من ديگه يك روزه انجامش نميدم
و بله بيسكويت فرداش بهتر ميشه
مخصوصا گرمه اصلا طعمش اوني نيست كه بايد باشه
در مورد عطرش هم حتما اسانستون رو دفعه بعد عوض كنيد

بيسكويت وقتي يك روز بمونه روغن اضافيش رو به كاغذ ميده و بهتر تزئين ميشه مخصوصا براي طرحاي با رنگ روشن

وقتي روز دوم يا سوم تزئين ميكنيد چون تازه نفس هستيد حوصله و صبر بيشتري به خرج ميديد
پس مطمئنا انشالا تجربه هاي بعدي شيرينتر خواهند بود

واقعا درك ميكنم با بچه كوچيك اصلا به دل آدم نميچسبه

من يخچالم سايد باي سايده
مجبورم توي سيني هاي با سايز آ 5 كار كنم كه توي فريزر جا شن
اتفاقا سيني سايز كوچيك بهتره چون ميشه ايرادات كار رو توي سيني هاي بعدي گرفت

سلام.
من قبلا یه نوع بیسکوییت درست کرده‌بودم، شبیه همین بود تقریبا، خیلی خوب شده بود.... اما الان که خواستم اینو درست کنم واسه بیسکوییت باب‌اسفنجی، رخمیرم اصلا خوب نشد :(
خیلی خشکه، نمیشه با وردنه پهنش کرد، میشه عین خرده بیسکوییت، اصلا چسبندگی نداره متأسفانه :(
من موادمو نصف کرده بودم و همونطور که گفتین بجای یه تخم‌مرغ، دوتا زرده زدم تا با سفیده‌ها رویال‌آیسینگ درست کنم، اما نتونستم بیسکوییت‌هامو درست کنم

با توجه به این‌که همیشه رسپی‌های شما رو که امتحان می‌کردم عالی از آب درمیومد،  میشه بگید کجای کارو اشتباه کردم آیا؟؟؟
ممنون :*

من دیشب تاحالا خیلی فکر کردم...ممکنه کره رو بجای 100 گرمی، 50گرمی برداشته باشم!! یعنی بجای 113 گرم کره، 63 گرم کرده استفاده کردم!! :(
حالا میشه دوباره کره بزنم بهش یا نه؟ کلا باید از اول درست کنم بیسکوییته رو؟؟

چرا با اضافه کردن کره بافتش درست میشه البته به جز اینکه ممکنه در اندازه ها اشتباه کرده باشید امکان داره جنس آردتون مشکل داشته باشه میدونید که گلوتن آردها یکسان نیست و نباید یکباره آرد رو اضافه کرد
من چون بارها با این رسپی کار کردم میدونم مشکل نداره
منتها کار با آردها قلق داره چون استاندارد ندارن
شوگر گوکی رو میشه قبل از پخت خمیرش رو فریز کرد اینه که هر چی بمونه هم مهم نیست

چقدر با نمکن اینا 
مخصوصا اون قلبه که میخنده
احسنت

ممنونم
من تقریبا همه آشپزیم رو مدیون شما هستم

سلام استاد
این بیسکویت رو درست کردم ولی با خمیرش مشکل داشتم
(آرد سفید مارک رشد داشتم)
خیلی پوک و پودر بود بعد از یک ساعت استراحت تو یخچال هم خوب نشد شیر اضافه کردم و دوباره یک ساعت تو یخچال استراحت دادم تا تونستم با وردنه بازش کنم
تا آخرش ادامه دادم و پختمشون و آوردم بیرون و خوابیدم
صبح که بیدار شدم 1 امتحان کردم
روش خشک بود وسط تقریبا خمیری و زیرش عالی و بیسکویتی که دوست دارم
کجاش اشتباه بود و نمیدونم شاید مال آرد بود
شاید مال شکرش
یک سوال دیگه باید واقعا فر اینقده گرم بشه
از وقتی خمیر رو باز کردم تا استراحت دوم و بعد موقع پخت فر روشن بود
حسابی سرتونو درد آوردم آخه غیر از شما نمیدونم کجا سوال بپرسم
مرسی که مثل همیشه صبورانه جواب سوالات این شاگرد تازه کارتون رو میدید

آرد رو كم كم اضافه كنيد
هر چي آرد كمتر باشه تردتر ميشه
متاسفانه من جديدا با رشد مشكل دارم و برتر رو ترجيح ميدم
ايراد فقط و فقط از ميزان زياد آرد بوده اون هم برميگرده به استاندارد نبودن آردها
نگران نباشيد حتما در تلاش بعدي عالي ميشه

فر بايد يك ربع گرم شه تا حرارت يكنواخت باشه
بيشتر لازم نيست

بالاخره اکانت دیسکس باز کردم! :)
اینم برای شروع:
وقتی دنا از رویال آیسینگ-بازی خوشحال می شود :دی

پ.ن. هدیه تولد من به دوستم الناز با همکاری صمیمانه ی خواهر کوچیکه، به مدت 4 ساعت آزگار!!
مرسی از دستور

دنا جون چه كردي
وااااااااااقعا زيباست
چقدر هم رنگارنگه
حظ كردم
تولدشون مبارك باشه و انشالا شاهد كارهاي زيباتون باشيم

طیبه جان توی  بیسکوییت یا کیکها میشه به جای کره از مارگارین استفاده کرد؟ روی طعمش تاثیر نداره؟
ببخشید من یکم مبتدی هستم

 دوست عزیز،

چون در این مورد در اینجا خیلی صحبت شده، من فقط لینک یکی از پست هایی که در این مورد صحبت شده رو براتون می ذارم.

http://www.cheftayebeh.ir/2010/03/blog-post_2181.html

در قسمت کامنت های این پست شف در جواب یکی از دوستان توضیحش رو نوشتن:

بهتون پیشنهاد می کنم اون مطلب رو بخونید و یک سرچ کوچک در وبلاگ هم انجام بدید، کلی گزینه براتون پیدا می شه.

اگر سوالی بود حتما بپرسید.

 ممنون  از راهنماییتون

مرسی طیبه جونم، تشویق شدم :دیییی
از اون موقع به اینترنت دسترسی نداشتم، الان که جوابتونو دیدم کلی شاد شدم :)
حظ رو که ما می کنیم که میایم یه عاللللمه دستور با عکسای خوشمزه میبینیم اینجا ;)

سلام شف جان!
اول این که قلم فوق العاده ای داری و من که شغلم نوشتنه، مهم ترین دلیل جذب شدنم به وبت، همین قلم روان و ذهن خلاقت بود! همین طوری ادامه بده! دمت هم گرم!
دوم این که من همون قدر که نوشتن بلدم، از آشپزی و شیرینی پزی هیچچچی حالیم نیست! یعنی تا قبل از دنیا اومدن بچه ام سوپ هم درست نکرده بودم!! و حتی دم کردن برنج رو هم از روی کتاب آشپزی یاد گرفتم!! خواستم بدونی در چه حد تعطیلم!!
حالا دوتا دختر دارم و به خاطر اونها هم که شده دوست دارم نقش یه مامان واقعی رو بازی کنم و دوست دارم تو خونه شیرینی هم بپزم. فکر میکردم بیسکوییت درست کردن کار آسونیه (که الان فهمیدم اشتباه میکردم!) و با این شروع کردم. ولی به قدری ناامید کننده بود که کلا از نقشم ناامید شدم! شوگر کوکی رو تا الان 5-4 بار درست کردم، اما هیچ باری شبیه یه بیسکوییت درست و حسابی نشده. دفعه اول که حواسم به اون ماجرای ورز ندادن نبود و تازه پیمانه ام هم درست نبود (150 سی سی بود!) یه چیز سنگی غیر قابل خوردن شد. دفعه بعد پیمانه مو درست کردم و وب تو رو زیر و رو کردم و فهمیدم نباید کره رو زیادی بزنم و نباید ورز بدم، و این دفعه باز هم سفت شد، یعنی یه جوری که کش می اومد تو دهن آدم! دفعه بعد کره رو زیاد کردم و آرد رو کم که تردتر بشه، ولی هم خیلی خمیرش چسبنده شد و پدرم در اومد برای منتقل کردنش به سینی فر، بعدش هم که تو فر وا رفت (در حالی که گذاشته بودم تو یخچال تا دوباره سفت بشن) و رسما از قیافه افتاد. خلاااااااصه...
نمیدونم. تصورم از بیسکوییت چیز عجیبیه یا جای دیگه ای مشکل دارم؟ یعنی قرار نیست این بیسکوییت مثلا شبیه بیسکوییت مادر یا بیسکوییت های دیگه بازار بشه؟ یا من نمیتونم دربیارم؟ می دونم که فر مشکلی نداره (تکنو ایتالیاست، و تو گفتی کلا فر ایتالیایی باید چیز خوبی باشه!) و هر چی هست مشکل خودمه! ببخشید که طولانی نوشتم. امیدوارم بتونی کمکم کنی.

راستی برخلاف خود بیسکوییت درست کردن، تزئینش با رویال آیسینگ در همون بار اول هم فوق العاده بود و هم خیلی لذتبخش بود و هم خوشگل شد! مرسی!

خب من واسه تون یه توضیح ویژه میدم انشالا مشکل حل شه
اولا که این یکی رسپی به دلیل داشتن درصد بالای آرد  به نسبت کره کمی سفت تره
اون رسپی مربوط به بیسکویت سیسمونی ترد تر میشه
بله این میتونه مثل بیسکویت مادر از آب دربیاد
اول اینکه کره نرم باشه
ولی سرد
با شکر به خوبی بزنید تا رنگش سفید شه وشکر کاملا حل شه
آرد رو کم کم اضافه کنید وبا قاشق مخلوط کنید
بعد دیگه بقیه رو با دست مخلوط کنیدتا یه توپ ایجاد شه
کمی چسبنده باشه
دیگه بعدش آرد اضافه نکنید
ورز هم ندید
بقیه موارد عین رسپی
برای اینکه وا نره باید یه ربع سینی رو با بیسکویتهای قالب خورده توی فریزر قرار بدید

تو هر سینی دوسه تا بذارید
اگر سینی اولی توفر وا رفت دمای فر رو کمتر کنید و بعد سینی دوم رو تست کنید
اینطوری دیگه سینی سوم تضمینی میشه

موفق باشید

مرسی. دوباره درست کردم و این بار عالی شد! هرچند باز هم توی فر وارفت و نمیدونم چرا. دمای فر رو هم روی 170 گذاشتم، ولی باز ولو شد! که به گمانم آردش رو کم گرفته بودم!
رمز موفقیتم(!) رو هم چند تا چیز میدونم. اول این که من همیشه خودش شکر رو استفاده میکردم و این بار پودر شکر ریختم. دوم این که (نخندی ها!) من اصلا پیمونه درست و حسابی نداشتم! با ظرفهای نگهداری شیر و قاشق چایخوری معمولی اندازه میگرفتم که طبیعتا درست نبوده! رفتم برای خودم یه سری پیمونه درست و حسابی خریدم و احتمالا موثر بوده!
حالا هزار تا سوال دیگه دارم! شورت برد کوکی هم همین قدر شیرینه؟ من دوست داشتم، اما از آستانه تحمل همسر بالاتره! دنبال یه بیسکوییت کم شیرین ترم که البته ترد هم باشه!
سوال بعد: فوندانت یعنی چی!؟
و بعد: ویسک یعنی چی؟ به هم زدن با اون ماسماسک ها میگن ویسک کردن؟
و سوال بعد: چرا پوره سیب زمینی که من درست کردم چسبناک و سفت شد، عین خمیری که ورز داده باشی؟

 دوست عزیز،

شرت برد کوکی مقدار شکر یا بهتره بگم پودر قند مورد استفاده اش بسیار کمتر از شوگر کوکیز هست.

کلمه فوندانت رو اگر در سایت سرچ کنید، گزینه هایی که شف تا به حال در موردش آموزش دادن براتون باز می شه. آسونترینش مارشملو فوندانته.

http://www.cheftayebeh.ir/2010/01/blog-post_19.html

ویسک: Whisk

همون هم زن دستی هست. شف توضیحش رو اینجا نوشتن:

http://www.cheftayebeh.ir/2011/11/blog-post_13.html

بله

سوالتون در مورد پوره سیب زمینی رو به پست خودش منتقل می کنم.

ممنونم مروارید جون! لطف کردی!

سلام
با ديدن اين وبسايت فکر کردم که سوپرمنم و ميخوام برای اولين بار در زندگيم بیسکوییت درست کنم اونم با وجود یک دختر زير يک سال !!!! . بهتون خبر ميدم

خوب من شوگر کوکيو درست کردم ، خميرم بعد از 1 ساعت در یخچال بودن ، پهن نمی شد یعنی تکه تکه ميشد یک کمی شير اضافه کردم و درست شد . توی فر وا نرفت خيلی هم خوشگل شد فقط حدود 20 دقیقه طول کشيد و اولش که از فر در اومد نرم بود ولی به محض خنک شدن خيلی سفت شد!! نميدونم بايد انقدر سفت بشه؟ من تمام توضيحات شما و کامنت ها را خوندم اصلا ورز ندادم فقط در حد قاطی شدن مواد. ممکنه مال مرحله اول درست کردن خمير باشه؟ من هر چی هم زدم اين شکر لامصب حل نشد ، زبر بود .

رويال آيسينگ هم درست کردم ولی خيلی خوب نتونستم باهاش کار کنم.خیلی خسته بودم و یکسره بین دخترم و آشپزخونه در رفت وآمد.

راستی چون برای تولد یک سالگی دخترم همه چيزو به شکل کفش دوز ميبينم 2 تا هم کفشدوز باهاش درست کردم که عکساشو ميذارم

ميخوام اگه بشه از اين کفشدوزا برای تولد دخترم مدل چوب دار درست کنم ، ميشه لطفا راهنماییم کنين که اين کارایی که کردم درست بوده یا بايد شوگر کوکی از اين لطيف تر بشه؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...