2010/02/14

هات چاکلت


اگه برنامه های جیمی الیور Jamie Oliver رو دیده باشید تایید میکنید که بامزه غذا درست میکنه! و موقع آشپزیش کلی میخندی.  این هات چاکلتش باید بگم که یکی از بهترین هاییه که خوردم و خوبیش به اینه که توش از شکلات استفاده نمیشه! فقط عصرهای خیلی سرد زمستون درستش میکنم و الحق خیلی میچسبه! به دو دلیل این هات چاکلت کف زیادی روش داره که باعث عالی شدنش شده. یک: وجود مارشملوی مذاب که کف زیادی تولید میکنه و دو: کف ایجاد شده در شیر داغ.


در ابتدا 2 لیوان شیر رو روی حرارت قرار بدید . لازم نیست بجوشه. من 1 دقیقه در مایکروفر قرار دادم.

در دو "ماگ" (ليوان بزرگ) دو قاشق پودر کاکائو بریزید و با مقداری از شیر کاملا مخلوط کنید. ( دیگه سفارش نمیکنم ها...کاکائوتون باید اعلا باشه!) من دو تا ماگ دارم که خیلی رمانتیکه و کنار هم ست میشه و یه قلب بوجود میارند. شما هم از ماگهای خوشگل استفاده کنید که موقع نوشیدن هات چاکلت احساس بهتری بهتون دست بده!

شیر را توی فلاکس یا یه بطری بریزید ولی درش رو کاملا محکم نبندید. با تمام نیرو تا اونجایی که میتونید تکونش بدید. (این نکته مهمه که در ظرف رو محکم نبندید. وگرنه در اثر فشار زیاد درش میپره و کل آشپزخونه رو باید از بالا تا پایین بشورید. این توصیه رو از یک شف داغ دیده بپذیرید.) در این مرحله میتونید از یک نیروی مردونه که معمولا بلااستفاده میمونه استفاده کنید ( شوخی کردم حالا چرا ناراحت میشی ......چقدر هم که دلشون نازکه! )

یه مشت پر از مارشملو توی هر ماگ بریزید ( شیرینی هات چاکلت بستگی به بزرگی یا کوچیکی مشت فرد مورد نظر داره :p )




شیر رو که الان دیگه کاملا کف کرده رو توی ماگها بریزید و به سرعت هم بزنید تا مارشملوها ذوب بشه و کف بیشتری تولید کنه.


طعمش حرف نداره! دستش طلا



خوب این هم از آخرین رسپی شكلاتي امسال. کلی ایده داشتم که وقت نشد. ایشالا سال بعد. البته یه چیزایی مثل براونیز یا سوفله شکلات رو که چون مرتب درست میکنم به زودی یاد میگیرید و اونوقته که تازه میفهمید شکلات یعنی چی! (من معتادم. هیچ چیز رو هم تو دنیا بیشتر از شکلات دوست ندارم. بقیه دوستان رو بعد از شکلات دربست مخلصشون هستم :p )

اگه هیچ استعدادی توی ساختن غذا یا شیرینی ندارید و تا حالا فقط عکسها رو تماشا میکردید؛ این هات چاکلت رو حتما تا دير نشده درستش کنید که خیلی خیلی خیلی خوشمزه ست. نوش جان

 

23 comments:

dASTETOON JAVAHER OON DASTE DIGATOON YE ALAM SHOKOLAT... (KHODETOON GOFTIN HOKOLAT DOOST DARIN ... KARATOON KHEYLI GHASHANGO KHOSHMAZAST...
MEGACALC

lotf dari azizam! cheshmatoon khoshgel mibine

شف عزیز من این هات چاکلت رو درست کردم، طعمش عالیه. ولی مارشمالو که من ریختم توش سریع آب نمیشه. مجبورم خیلی همش بزنم درنتیجه مقدار زیادی از کف از بین میره. احتمالاً باید یه مدل مارشمالو دیگه بخرم. نظر شما چیه؟

مارشملو اگه تازه باشه به حدی نرمه که آدم دلش میخواد خالی خالی بخوره ( ولی خوشمزه نیست من فقط چون نمیتونم جلو خودم رو بگیرم این کار رو میکنم!)مثل دم خرگوش نرم و مخملیه....و همینکه توی دهن بذاریش مثل برف آب میشه

ولـــــــــــــــــــی ...اگه مونده باشه دیگه خراب میشه یعنی اینکه مثل لاستیک میشه و با فلاکت باید ذوبش کرد...اگه بذاری تو دهنت تا فرداش هم آب نمیشه و باید حتما بجویش! یه امتحانی بکن ببین کدوم حالته...احتمالا تازه نباشه

مرسی از اینکه سریع و خوب جواب میدین. فکر میکنم تازه نیست، چون خیلی سفته وقتی می کشمش کش میاد.

شف عزیز
اینکه شیر را می ریزیم داخل بطری و تکان می دهیم صرفاً برای این است که کف شیر تولید شود؟
اگر به این دلیل باشد پس می توانیم از هر وسیله ی دیگری که کف شیر درست می کند استفاده کنیم؟
ممنون
ببخشید من خیلی سوال می پرسم!
و تشکر که شما همه را جواب می دهید.

آره صرفا جهت ایجاد کفه
ولی مثلا با چه وسیله ای کار میکنی؟
با مخلوط کن؟
به اون خوبی کف نمیکنه ولی

نه شف جان.
یک دستگاه کوچکی است برای درست کردن این کف. 2 نوع است یکی با باطری کار می کنه و یکی هم دستی.
مارک پرستیز و ایکیا.

طیبه جان درست کردم.
مرسی خوشم اومد خوشمزه بود.
فقط درصد چربی شیرم زیاد نبود از کف بی نصیب موندم!
مارک کاکائو چه پیشنهاد می دهید؟ مثلاً هلندی می گیریم از لوازم قنادی اما در عمل زیاد جالب نیست!
و اینکه برای هر 1 لیوان شیر 2 ق.س پودر کاکائو یا 1 ق.س؟
من از 25 گرم مارشمالو استفاده کردم که شیرین نشد و بیشتر دوست می داشتم.
ممنون عزیزم.
راستی شما انگلیسیها به این دستگاه می گویید: Milk Frother

باب حرفه ای! من عمرا از این خرج ها نمیکنم. این واسه شما کافی شاپ دارها خوبه
;)
هر ماگ دو قاشق

نمیدونم والا من انگلیسی و آلمانی و بلژیکی میخرم
مارک خاصی الان تو ذهنم نیست. ولی اگه یادم اومد خبرت میکنم
ولی بهتره دارک کاکاو باشه چون طعمش خیلی بهتر میشه

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p5JR-3rU3qP3nFds7teFrb4W8j7JwjqrYPjCiRK23_ijYUuhk3rSP-1pKG1ivJdvaHxVK3KtS980sPXReKSdV1kuwrcyNTx2G/%D9%87%D8%A7%D8%AA%20%DA%86%D8%A7%DA%A9%D9%84%D8%AA.JPG?psid=1

یک نوشیدنی بسیار مطبوع برای این وقت سال، توی این یخ و یخبندون. طعم جالب و جدیدی داشت. مارشملوهای من بزرگ بودن فکر کنم، هی حل نمی شدن، مجبور شدم دوباره بذارمشون توی مایکروویو، به همین خاطر روش اینطوری کف کرده.
آی اون کف بالاش خوشمزه بود و در کل. من دفعه دیگه حتما مارشملوهام رو خرد می کنم.

دست شف درد نکنه.

با نظرت در مورد كفش كاملا موافقم
البته وقتي بزرگ باشن بازم بعد از هم زدن بسيار زياد ذوب و حل ميشه ها. خود تنبلم تستش كردم جواب ميده. ولي آره كوچيك باشن بهتره
چقدرم ليوانت نااازه

و چه اُرنمنت خوشگلي! تا حالا اين مدليش رو نديده بودم

سلام با تشکر از این همه لطفی که شما به ما دارین و این همه چیزای خوب و مفید رو به ما آموزش می دین
واقعا مرسی

طعمش عالی‌ بود. پریشب شیرو که ریختم تو فلاسک درشو کیپ نکردم ولی‌ چون از اون مدلیش بود که ...(بلد نیستم توضیح بدم)
:P
حالا هر چی‌ همین که تکونش دادم یه عالمه شیر ریخت بیرون شانس آوردم سر ظرفشویی بودم. درشو محکم کردم دیگه نریخت

ولی‌ امان از این مارشملو‌ها . حل میشدن مگه. آخر هم گذاشتمش باز رو اجاق. مروارید جون گفته بودن ولی‌ من یادم رفت سایزشونو کوچیک کنم

بعد فکر کردم شاید مارشملو‌ها موندن آخه ۲ماه پیش گرفته بودم که‌هات چاکلت درست کنم! دیروز رفتم مینی مارشملو گرفتم با این وسیله که احسانه جون گفته بودن. عجب چیزی بود یه کفی‌ تولید کرد که نگو. کثیف کاری هم نداشت ولی‌ بازم مارشملو‌ها حل نشدن با همین وسیله حلشون کردم

چسپید ولی‌. خیلی‌ خوشمزه بود. گر چه دیشب یه لیوان درست کردم و فقط خودم طعمشو چشیدم

به خیال اینکه این لیوانم کوچیکتره ۲تا آماده گذشتم که بریزم تو ۲تا. که فقط یکی‌ پر شد و اون یکی‌ هم آقای شوهر تا ته‌شو خوردن!!!(فکر میکرد هر ۲لیوان پره. منم چیزی نگفتم)
looooooooooooool

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/powding%20shokolat/hot%20chocklate.JPG

آره پريس جون نو بودنش خيلي مهمه. من خودم از مارشملويي كه مونده بوده استفاده كردم جواب نداده (تو هيچ موردي! حتي رايس كريسپي يا فوندانت) پس بايد تازه باشه
ولي آره كلا طول ميكشه ولي نه اونقدرها. . شايدم خيلي عجله داشتي بچشيش
:p

عجب اشتباهی کردم قبل از دست به کار شدن کامنتها رو نخوندم.آخه مارشملوهای منم حل نمیشد .مجبور شدم چند دفعه بگذارمشون تو ماکروویو تا کامل حل بشه ولی حتما" ایندفعه سایزشون رو کوچیک میکنم ولی طعمش خیلی خوب بود ممنونط طیبه عزیز

آخه من یه بار دو بار که این رو درست نکردم. یه چند باری بوده و حل هم میشد. حالا یا من خیلی صبورم (که هستم. و خیلی هم زیاد هم میزنم . تفریحی) یا جنس مارشملوها با هم فرق میکنه
اونجا اینقدر سرده که هات چاکلت درست میکنید؟ ما دیشب کولر روشن کرده بودیم! من هنوزم هر روز بستنی میخورم

وای قربونت برم طیبه جون دیروز اینجا برف میومد و دما 1- درجه بود. هنوز کولر روشنه ؟؟؟ جان من ؟؟؟

من تازه امروز فهمیدم که تهران خیلی وقته برف اومده
آره گرم بود ولی یه چند روزه سرد شده
البته من فر رو که روشن میکنم خونه گرم میشه و نیازی به بخاری نیست
هنوز اونقدر سرد نشده که برم سر وقت نوشیدنیهای گرم
امروز هم 4 اسکوپ بستنی خوردم
جات خالی

شف عزیز ما بقی مارشملو رو چه جوری نگهداری کنم که زود خشک نشه؟
مرسی خیلی عالی بود

من توي زيپ لاك ميذارم هواش رو خارج ميكنم و توي يه زيپ لاك ديگه ميذارم

باز البته اگه زياد بمونه كمي سفت ميشه

سلام
دیشب درست کردم خیلی خوب شد
ممنون از محبتتون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...