2010/03/01

شکلات ترافل


دلیل خیلی خوشمزه بودن این شکلات ، ترکیب کرم مانندیه که شکلات با خامه ایجاد میکنه. وقتی این شکلات رو گاز میزنید مثل تافی کش میاد. دلیلش وجود گلوکزه. اگه گلوکز ندارید و حذفش کنید توی طعمش تاثیری نمیزاره ولی دیگه شکلاتتون کشدار نمیشه. این شکلات برای عید نوروز مناسبه و در درجه حرارت محیط در ظرف دربسته تا 1 ماه خوب میمونه ( چون خیلی خوشمزه است بیشتر از چند روز نمیمونه. ولی خوب بد نبود که بدونید!)

شکر 250 گرم
گلوکز 90 گرم
کره 30 گرم
خامه 100 گرم
شکلات 100 گرم
پودر بیسکوییت 1 لیوان


شکر و گلوکز و کره و خامه رو روی حرارت هم بزنید تا یکنواخت بشه.



شکلات رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید



مرتب هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود






بعد از اینکه کاملا حل شد پودر بیسکویت رو اضافه کنید و توی کاغذهای شیرینی بچینید و روش ترافل رنگی بریزید. اگه کاغذ و ترافل موجود نبود میتونید گلوله اش کنید و توی پودر کاکائو یا نارگیل یا پسته یا بادام یا گردو بغلطونید





به نظر من و خورندگان محترم ، خیلی خوشمزه ميباشد! دیگه خودتون امتحان کنید.


20 comments:

salam mohades.akharesh maraz e qand migirim az dast e too.ba in chiz haye khoshmaze ie ke yad midi man ham ke az shirini badam miomad,shirini khoor kardi.cheesepaye ham ke yad dade boodi harf nadasht,shadidan maqbool oftad!hala bemanad ke man to ro khafe kardam ta sakhtamesh.!!!!dasset tala.

welcome to hell then :p
areh sms et ro ke didam kolli zoq kardam! pas movafaq shodi ba oon kamboode emkaanat pirooz az meidoon dar biyay!
mazzeye shooro shirin ro pasandidi pas?

RASESH BE ZOOR KHODAM RO TA 1 SAAT KONTOROL KARDAM,BAD BA KALEH RAFTAM TOOSH,HALA HAM MONTAZERAM BAGHIASH RO BARA ASROONE BEKHORAM.MIDOONAM KE AGE TOO KHOONE TANHA BOODAM HADE AGHAL NESFESH O TANHAIE MIKHORDAM.HALA FEKRE KEREM E BAVARIA VASVASAM KARDE

DAQHIQHAN mesle man!!!! ta vaqhti too yakhchal bood azabe vejdan dashtam o ta tamoomesh nakardam raahat nashodam! :p

سلام شف جون
بلافاصله که شکلات رو داخلش ریختم از روی اجاق بردارم؟
و دیگه مایه ش اونقدر غلیظه که بشه با قاشق ریخت یا با قیف باید درون این کپسولها ریخت؟
مرسی
قربونت.

این به دلیل داشتن گلوکز، بعد از سرد شدن سفت و کشدار میشه. مثل خود گلوکز

سلام بر شف عزیزم

اینم شکلات ترافل ماکه البته در عرض فقط نیم ساعت آماده شد و بچه ها هم خیلی استقبال کردن و خوششون اومد فقط یه سوال طیبه جون این چون خامه داره باید تو یخچال نگه دارم درسته و اینکه تا چند روز می تونم نگهش دارم؟

http://cid-e6fe3c0d552ce2a6.photos.live.com/self.aspx/ashpazi/DSC03290.JPG:

http://cid-e6fe3c0d552ce2a6.photos.live.com/self.aspx/ashpazi/DSC03290.JPG#resId/E6FE3C0D552CE2A6!107

مثل اینکه عکس بالایی نمایش داده نمی شه اینم عکس

@ مامامن مژگان

دوست عزیز،

تا شف بیان و خودشون جواب بدن،

پایین عکس اول شف در مورد نگهداری اش توضیح دادن.

این شکلات برای عید نوروز مناسبه و در درجه حرارت محیط در ظرف دربسته تا 1 ماه خوب میمونه ( چون خیلی خوشمزه است بیشتر از چند روز نمیمونه. ولی خوب بد نبود که بدونید!)


امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.

@ مامان مژگان

در ضمن ترافل هاتون هم خیلی مامانی شدن. دستتون درد نکنه.

مرسی مروارید جونم لطف داری عزیزم راستش چون توش خامه داره برای همین پرسیدم که بیرون باشه مشکلی پیش نیاد گذاشتم یخچال ضمن اینکه مال من با اینکه گلوگز هم ریخته مثل تافی کشدار نشده

نه عزيزم خامه وقتي كه توي كارامل ازش استفاده ميشه ديگه مشكلي نداره چون اگه دقت كرده باشي توي خيلي از محصولات كاراملي خامه وجود داره و خراب نميشه
من خودم باهاش مشكلي نداشتم ولي شما ميتونيد هر بار قبل از مصرف چند ساعتي از يخچال بيرون بذاريدش كه از سفتي در بياد. چون گلوكز باعث سفت شدنش ميشه و نبايد توي يخچال باشه

و چه لاينرهاي رنگ رنگي خوشگلي
خيلي عاليه

سلام
میتونیم از پودر بیسکوییت شکلاتی هم استفاده کنیم؟

چرا كه نه
فقط شيرينيش رو تنظيم كنيد

ممنون شف عزیز.
خیلی خیلی خوشمزه بود. من چون شکلات تلخ نداشتم شکرش رو کم کردم و بیسکوییتش رو بیشتر.
واقعا عالی بود. کم شیرین و کشدار.

فقط مشکلی که پیش اومد این بود که به کاغذ چسبید. میشه لطفا بگید که چرا اینطور شد؟
میخوام برای عید درستش کنم.
ممنون

به خاطر گلوكزه
خاصيتش اينه كه كشدار و چسبناك باشه. مدلشه
منتها ميتونيد با زياد كردن بيسكويت چسبناكيش رو كم كنيد. ولي طعمش رو عوض ميكنه

ممنونم، خیلی خوشمزه بودن و فردا هم سر سفره هفت سینم می ذارمشون
مرسی

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...