2010/03/04

کیک میلاد پیامبر



به مناسبت میلاد رسول الله یه مسابقه "زیباترین و خوشمزه ترین کیک" امروز برگزار شد که من شرکت کردم. نتیجه اش هم خودتون میتونید حدس بزنید!cowboy جایزه اش یه ظرف پیرکس 20*30 بود که دستشون درد نکنه. من صرفا به خاطر اینکه برای میلاد پیامبر کاری کرده باشم، شرکت کردم.
کیکش خیلی خوب از آب در اومد و شدیدا راضی بودم. ما که نخوردیم ولی داوران کلی تعریف کردند ( دیگه راست و دروغش گردن خودشونtongue ). از قیافش خیلی راضی بودم چون بعد از کلی ایده که تو کله ام بود بالاخره به این یکی رضایت داده بودم و مطمئن نبودم آخرش چی میشه ولی ترکیب نهاییش رضایت بخش بود و خیلی باهاش حال کردم.big hug



خوب و اما توضیحات:
انتخاب گل محمدی به خاطر تناسبش با نام پیامبر بود ( که البته من رز خریدم که گلبرگهاش ریزتر باشه) و پروانه به نشانه مهر و محبت حضرت محمد. و کلا فکر کردم که ترکیب گل و پروانه با حال و هوای بهاری این روزها تناسب جالبی داره ( اینجا هوا 33 درجه است!). و پس از کلی جستجو روی طرح نوشته، بالاخره به "صلوات" راضی شدم!big grin





کیکش یک کیک اسفنجی 6 تخم مرغیه که لایه وسطش ،کرم کاسترد موزی و قطعات موز هستش و روی کیک با "باترکریم ایتالیایی" موزی پوشیده شده. برای دیواره کیک از " شوگر فراستد رز" یا رزهای کریستال شده استفاده کردم . جنس نوشته ها از فوندانت مارشملوه و پروانه از شکلات ساخته شده.




البته من 4 هدف دیگه رو هم دنبال میکردم که اون آموزش 4 شیوه جدید تزئین کیک به شما بود! یکی از اونها "باتر کریم" هستش که اکثر کیکهای شیکی که توی عکسها توی اینترنت میبینید با همین کرم تزئین شدن. با "خامه فرم گرفته" فرق میکنه و برای کیکهایی که قراره مدت زیادی ( و یا 5 دقیقه ، در صورتی که در شهر ما باشید!!!) رو خارج از یخچال بگذرونند مناسبه و تغییر شکل نمیده. سطح کیک مثل آینه صاف و یکدست میشه و خلاصه برای کیکهایی که واستون مهمه که سطح صیغلی داشته باشید کاربرد داره.




روش ساختن یک پروانه با شکلات رو به تفصیل آموزش خواهم داد و مطمئنم که بعد از ساختن پروانه، تا شب مثل من مرتب میرید سر یخچال و عشق پروانه تون رو میخورید! از بس که ناز میشه!




حتما اطلاع دارید که گل رز خوردنیه (اگه نمیدونستید حالا بدونید!). من یه شیشه بزرگ پر از پودر گل رز دارم که توی غذاها ازش استفاده میکنم. رز به صورت خام مثل زهر میمونه، پس باید خشک بشه. ولی اگه همینطوری خشکش کنید غیر از اینکه زمان زیادی میبره ( و در شهر ما، با رطوبت بالای صد درصد، تقریبا غیر ممکنه!) ، بعد از خشک شدن جمع میشه و فرمش رو از دست میده. پس ما از روش "شوگر فراستینگ" استفاده میکنیم که به تفصیل شرح داده خواهد شد.

مورد بعدی ، روش نوشتن روی کیک بوسیله فوندانته که میتونه گزینه خوبی واستون باشه موقعی که برای بچه تون کیک تولد درست میکنید. یعنی اسم افراد رو روی کیک بنویسید. و من روش نوشتن متن به صورت ابروبادی رو هم آموزش خواهم داد که خیلی خوشگل ترش میکنه!

این شد کلی آموزش واسه خودش! کارم در اومده! silly هر کدومش هم کلی توضیحات و نکات مهم داره که باید همه رو بشینم و بنویسم... امشب شرمنده دوستان شدم blushingچون خیلی خسته ام شده و نمیتونم بیشتر از این تایپ کنم... ولی از فردا شروع به نوشتن میکنم

17 comments:

salam,khaste nabashi.man dar hasrat e khordan e keyke az too joda shodam.kheyli sakhte ke ta chand qadamish omadam ,ama dar arezoye khordanesh moondam!!

Very lovely cake, (good job).thank you..

ziyad ghosse nakhor chon ta vaqhty man boodam ham serve nashod! ishalla cake haye ba'dy!

salam jigar khili ghashng shodeh -dar mordeh khamel ke royeh caket zadi v inhameh saf shodeh tozi bedeh ke noeh khamash fargh mikoneh sakhtanesh v estefadash mesleh khameh mamolieh?man khili dost daram khameh royeh cake intori besheh-2-ageh emkanesh hast shirinieh konjedi ham amozesh bedeh nargili ke amozesh dadi mamonam man konjedito khili dost daram khili khoshmazast

چشم عزیزم خودم هم عاشق نون کنجدی ام حتما آموزش میدم
و باتر کریم ایتالیایی رو هم تا شب پستش میکنم. با توضیحات کامل صاف و صوف در اومدن روش

salam-mer30azizam-dastet dard nakonehbabateh bater kerim fadat besham-sharbateh ghaliz shodeh ro bayad hamon halat garm be sefidehezaf konim na?

dar haale ghol ghol zadan!!! az ojaqh be zarfe sefide. faqhat movazebe dastet baash

ye khahesh mikonam nagin na!!!!!!!! eydi mikham !!! man kharej az iran cake chocolati khordam marekeeeeeeeeee , har chi recipe mokhtalef test kardam onjoor khoshmaze nashod, man amoozeshe khoshmaze tarin cake chocolatiye donya ro mikham , too barnamatoon bezarin plz

من چون یک آدم چوکوهولیک هستم هیچ کیک شکلاتی راضیم نمیکنه و نمیتونم بگم که بهترین کدومه ولی یه رسپی از آقای "ژک تغز" که خدای شکلات میدونمش دارم که یادت میدم
تا اونجایی که یادمه آرد توش نداشت و از نظر من این فوق العاده ست چون اونوقت همه اش میشه شکلات!!! ولا غیر

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pk8rmJ_qH0IdYXZy4LgdRIZWh6-cigl7P1pNDqEVD5wNhd57xbSZg6yolwN5y23TQbNKHU8F7Yu1BSXNYeqQN9Cbcw3rfMpF_/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C-%20%D9%85%D8%AA%D9%86%20%D8%A7%D8%A8%D8%B1%20%D9%88%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF-%20%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C.JPG?psid=1

این کیک خیلی داستان دار شد!!

من دیروز خونه بودم مثلا و قرار بود کلی کار انجام بدم. کیک اسفنجی اش رو روز قبلش درست کردم. بعدش برش دادم و کرم کاسترد و موز رو روش گذاشتم. برای باتر کریم هم همه چیز خوب پیش رفت تا، تـــــــــــــــــا این که یکهویی من لرزم گرفت و حالم یکهویی بد شد. با زور خودم رو پای کار نگه داشتم و تا مرحله اول آستر کشی کشوندم، ولی دیگه نتونستم و گفتم باید برم توی تخت و بقیه اش رو بعد درست می کنم. حالا بماند که من چه جوری حالم خوب شد بعد از چند ساعت. بعدش که آمدم بقیه کار رو انجام بدم اول گذاشتم کرم کمی به دمای اتاق برسه. اول نمی خواستم دوباره بزنمش ولی دیدم باید زده بشه، رنگش هم زردتر از اولش شده بود!! کمی زدم و وقتی خواستم دوباره کار تزیین کیک رو انجام بدم کرم یک جوری مرطوب شده بود، خود کرم سفت بود ولی دوغ کره فکر کنم بود که جدا شده بود از کرم!! رنگش هم با رنگ اول کرم قبل از این که من چپه بشم فرق داشت و اون لکه های زردی که روی کیک می بینید مربوط به سری دوم هست. ولی من دیگه ادامه ندادم و بقیه کرم رو ریختم دور.
من نصف کره نصف مارگارین مخصوص شیرینی پزی استفاده کردم.

مزه عالی، همه چیز خوب، مزه موز و کرم کاسترد خیلی خوب بود با اسانس موز، یامی.

خلاصه ببخشید که مقش چپ و چوله تحویلتون می دم، کلی براش برنامه داشتم ولی خب خودم چپه شدم!!

البته الآن خوبم ها! نمی دونم یکهویی چی شد!

دست شف درد نکنه.

آخي!!!! مرواريد جون چه بلايي به سرت اومده!!! دركت ميكنم چون خودمم از اين بلاها سرم مياد. آره عزيزم باتركريم همچين دنگ و فنگي داره. دقيقا به همين دليله كه من لحظه آخر درستش ميكنم. ولي شما واقعا چاره ديگه اي نداشتي
قانونا وقتي دوباره بزنيش بايد درست شه ولي اوني كه گفتي نشون ميده كه جريان "اُور بيتينگ" صورت گرفته
تزئين فوندانتش وااااااااااااااااااااااااااقعا ناز شده. ابر و بادي و نستعليق و ناز و خوشگل. من رو حسابي شرمنده كردي عزيزم
بوس

مشق شب :

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21288&sc=photos

این کیک رو تقدیم میکنم به شف عزیزم ،میدونم که دیر جنبیدم راستش از شبی که عکسهای فرشته کوچولوتون رو دیدم تصمیم به انجام این کار گرفتم اما قسمت نشد امیدوارم از من بپذیرید و خوشتون بیاد ،من که روم نشد بگم به آقای شوهرتون هم تقدیم میکنم ولی مجددا به ایشون هم خیلی خیلی به خاطر وجود آقا مهدی نازنین تبریک عرض میکنم و بابت تمام حمایتهایی که از استاد ما میکنن تشکر میکنم
در مورد کیک همینطور که خودتون ملاحظه کردین من به خاطر داشتن کره از باتر کریم ایتالیایی استفاده نکردم و چون این کیک رو برای شما درست کردم فکر کردم که باید به کسی تقدیمش کنم که خیلی خاص باشه که خب حتما حدس زدین که کی بوده؟بعله فکر کردم که کیکی که برای شما درست شده باید به مادرم تقدیم شه دیگه توضیحات بیشتری نمیدم که طولانی نشه ولی همه فکر میکنم موافق باشن،و خب با توجه به اینکه ایشون هم کلسترولشون بالاست دیگه باتر کریمو با اجازتون حذف کردم و با فوندانت که خیلی خیلی نازک پهنش کردم کیک رو کاور کردم ، برای لایه وسط و روی کیک از کرم کاسترد و همچنین موز استفاده کردم ،همه که خیلی خوششون اومده بود و از مزش تعریف کردن که من هم مطمئن بودم همه چیز عالیه چون با عشق پخته شده بود؟
موافقید؟
طیبه جان قابل شما رو نداره و امیدوارم خوشتون بیاد
منتظرم که ایرادهای کارمو بهم بگید
دوستتون دارم و میبوسمتون

من هنوزم شکه زده هستم
واقعا زیباست و خوشحالم کرده. بازم تشکر میکنم. آقای شوهر که الان خوابن ولی فردا بهشون نشون میدم
پس شما هم در مورد مادرتون مشکل من رو دارید. گزینه های خوبی رو انتخاب کردید. بله باترکریم مناسبشون نیست
من یه کیک بدون کلسترل دیگه هم درست کردم که سر فرصت پست میشه و ایشالا مفید باشه

بهاره جون این عروسکه یه دونه پسر آبی پوشش رو هم مهدی داره و همین که صداش رو میشنوه گل از گلش میشکفه و حسابی خوشحالش میکنه
البته من واسه خودم خریده بودمش (و منم اگه قرار نبود بچه هم پسر شه حتما صورتیش رو میخریدم و دخترش
) اما آقای شوهر عروسکم رو کش رفت واسه بچه اش
:p

اصلا قابل شما رو نداره
راستش خیلی فکر کردم که چه چیزی رو تقدیم شما کنم این موضوع اینقدر فکرمو مشغول کرده بود و برای این اتخاب اینقدر فکر کردم که کلی از زمانی که در نظر داشتم بیشتر طول کشید اما فکر میکنم با توجه به نام این کیک و مناسبتی که خود شما هم در نظر گرفته بودین برای درست کردنش بهترین انتخاب بود امیدوارم اینطور بوده باشه
خیلی خوشحال شدم که خوشتون اومده
راستی دور تا دور کیک رو شمعهای ریز گذاشتم و با نور شمع خیلی زیبا شده بود همون موقع گفتم طیبه جون واقعا هنرمندانه این کیک رو برای ان مناسبت انتخاب کردن ولی واقعا نمیدونم عکسش تو دوربین من کجا غیب شد؟کلی بعدش دلم سوخت اخه عکس خیلی خوبی شده بود
بله مادرم مدتی است که کلسترولشون بالا رفته و دکتر هم تذکر داده که در صورت عدم رعایت مشکل قند ممکنه به هم بزنن که البته ایشون خیلی رعایت میکنند،ممنون اتفاقا ان کیک بدن کلسترول رو میخواستم درست کنم رفتم تخم بلدرچین بخرم که گفتن الان فصلش تموم شده؟؟؟؟؟؟؟تعجب هم کردم نمیدونستم که فصل داره یک سرچ هم کردم ولی مطلب خاصی در مورد فصلی بودن این مسئله پیدا نکردم
اما واقعا ممنون که استفاده کردنش رو توصیه کردین واقعا که خواص خیلی زیادی داره ولی در عوض خود بلدرچینو خریدیم و هنوز نرسیدم برم ادویشو بخرم دوست دارم با هون ادویه امتحانش کنم
از طرف من پسر خوشکلتونو ببوسین،راستش من هم این عروسک رو از خواهرم کش رفتم، آخه خیلی بامزست

بله انتخابتون عالی بوده و کارتون هم عالی تر

من همیشه در جا عکسها رو خالی میکنم چون دوربینها بگیر نگیر دارن و ممکنه عکسها که زیاد توش میمونه "باگ" بگیره . یا سنگین شه و ترنسفر نشه
یا اصلا تجربه بد ویروسی شدنش رو داشتم
واسه همین درجا خالیش میکنم و میرم سراغ پروژه بعدی

نگران نباشید یه رسپی دیگه هم آماده کردم که ایشالا به زودی پست میکنم. اون بدون تخم مرغه

تخم بلدرچین که فصلی نیست
اینجا همیشه هست
اگه بخواید پست کنم
ولی با ریسک. شاید بشکنه. ولی فکر نکنم بشکنن

برای مشکل قند هم دارم روی یه رسپی کار میکنم. جواب بده پستش میکنم

ادویه رو خودتون هم میتونید درست کنید

هر چند که من شخصا بلدرچین با زردچوبه خالی رو بیشتر میپسندم. رنگش خوشرنگتره و یه طعم ته مزه شیرینی از زردچوبه میگیره. چون من به هیچی نمک نمیزنم. آخه میترسم به مامانم رفته باشم و فشار خونی شم. و تندی هم به خاطر بچه نمیخورم. کلا با زردچوبه عالی میشه

راستی اینجا گمونم انواع ماسالا ها هم باشه اگه خواستید
ولی اونجا حتما باید گیر بیارید

من الان از خوشحالی این شکلیما
:D
ممنون به خاطر تعریفتون
بله حق با شماست منم تجربه بد ویروسی شدن رو داشتم چشم حتما همین کارو خواهم کردالبته کاشف به عمل اومد که بابایی جونم موقع تماشای یک سری از عکسها چون دوربین تاچ بوده دستشون رفته رو دیلیت و چند تاشو؟؟؟ برام دیلیت کردن من اینو زمانی فهمیدم که دوباره پریشب داشتن همین کارو میکردن و میگفتن بابا خب من نمیدونستم فکر میکردم داره میره عکس بعدی منم یه ماچ آبدارشون کردم و گقتم پس قربونتون برم دسته گل قبلی رو هم شما به آب داده بودین ؟ و کلی هم خندیدیم(آقای شوهر میگفتن اگه من این کارو کرده بودم؟)
عزیزم ممنون بابت لطفتون من پنج شنبه ها که تعطیلم راحت میتونم برم خرید فردا صبح میرم خرید اگه زحمتی بود چشم بهتون زحمت میدم ولی عزیزم تا آقا مهدی یه کم بزرگتر شن وظیفه ما هست که یک کاری از رو دستتون برداریم
واقعا از لطفتون ممنونم
انشالله اگه گیر اوردم که هیچ اگر نه واسه جمعه دیگه با همون زردچوبه که گفتین درستش میکنم
مامانم هم صحبت شما رو در مورد تخم بلدرچین کردن و گفتن فصلی نیست که حالا فردا دنبال اونم میرم
عزیزم من دو روز آخر هفته حسابی وقتم آزادتر از بقیه روزهاست تر خدا شما هم کاری چیزی داشتین قابل بدونید

قربون محبتتون
والا فعلا که زیاد تو آشپزخونه نمیرم
مرسی

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...