2010/03/06

رزهای کریستالی




sugar frosted candied rose petals بهش میگن
 و به فارسی میشه گلبرگهای رز شکری یخی آبنباتی یا یه چیزی تو این مایه ها ولی من فکر کنم بهترین اسم همین رزهای کریستالی باشه چون در اصل ما گلبرگها رو کریستالایز میکنیم. چه طوری؟ با سفیده تخم مرغ و شکر. رویال آیسینگ رو یادتونه؟ سفیده تخم مرغ و پودر شکر بعد از مدتی سفت میشه و مثل قند سخت و شکننده میشه. ما همینکار رو با گلهایی که خوردنی هستند انجام میدیم. تعداد محدودی از گلها خوراکی هستند و رز یکی از اونهاست. ما به این وسیله گلها رو کریستالی یا آبنباتی میکنیم و برای تزئین کیکها و شیرینیها ازش استفاده میکنیم. مصرف تخم مرغ خام برای خانمهاي باردار و کودکان و سالمندان به خاطر امکان بروز سالمونلا توصیه نمیشه ولی من کلا برای 4 تا گل رز از ¼ سفیده یک تخم مرغ استفاده کردم! پس میبینید که مقدار سفیده روی هر گلبرگ بسیار ناچیزه و قرار نیست که بچه تون همه گلبرگها رو بخوره. تازه باز اگه اینکار رو بکنه ، مقدار خیلی کمی سفیده خام توش به کار رفته





خوب من برای یک کیک 25 سانتی 6 تخم مرغی 3 تا رز استفاده کردم ولی 4 تا رز خریدم چون بهتره همیشه بک آپ موجود باشه

رزهای کریستالی رو میتونید تا هفته ها نگهداری کنید

ابتدا طلب عفو و بخشش از رزهاتون داشته باشید و بعد در یک عمل انتهاری سر رزهاتون رو از بیخ بکنید و پرپرشون کنید. بعد هم یه فاتحه نثار روحشون





روش صحیحش اینه که دستتون رو دور رز مشت کنید و بکشید تا کامل کنده شه. بعد راحت گلبرگها جدا میشن




حالا با چنگال یه سفیده رو بزنید که باز بشه و بعد با یه قلموی نرم پشت و روی گلبرگ رو به طور کامل نقاشی کنید. در مصرف سفیده هم زیاده روی نکنید . همینقدر که گلبرگ مرطوب بشه کافیه






حالا پشت و روی گلبرگ رو به طور کامل پودر شکر بپاشید. هرچه شکرتون بهتر پودر شده باشه کیفیت کار بهتر میشه. توجه داشته باشید که هر گلبرگ رو باید بالافاصله بعد از مالیدن سفیده، شکر روش بپاشید چون سریع خشک میشه





گلبرگها رو روی رک یا توری یا سبد ...بذارید تا خشک بشه. اگه هیچکدوم از اینها موجود نبود از دستمال کاغذی آشپزخونه استفاده کنید. در اینصورت باید گلبرگها رو بعد از یک روز پشت و رو کنید




حداقل 24 ساعت برای خشک شدن رزها زمان نیاز دارید

پس از خشک شدن کامل، رزها مثل چیپس ترد و شکننده میشن و البته کل خونه تون هم تا دو روز بوی رز میگیره. میتونید رزها رو در ظرف در بسته به طوری که هوا نفوذ پیدا نکنه تا چند هفته نگهداری کنید. برای روی پودینگها و فرنیها و حتی بستنیها چیز جالبیه

 گلهای دیگه ( و میوه ها) هم دقیقا با همین روش کریستالی میشن

5 comments:

SHRINI NARGILI E MAN EMROOZ SOHKT.ZODTAR AZ ZAMAZN E POKHT!!!

حرارت فر رو کمتر کن و زمان پخت رو بیشتر. این شیرینی خیلی حساسه باید کنار فر بشینی تا پختش تموم شه! من صد بار چکش کردم که یه وقت نسوزه

مشق شب:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21274&sc=photos

ممنون طیبه جون خیلی تجربه جدید و جالبی بود و برای تزئین خیلی زیبا و ملیح هستن
تقدیم به شما که خودتون هم گلید

رزهاتون فوق العاده شیک شدن و عکسهاتون حسابی شارپ و درخشانه و آدم لذت میبره
راستی بهاره جون من بقیه رزهام رو تا الان نگه داشته بودم. و آخ نگفته بودن. ولی چون دیدم تا مدت زیادی نمیتونم سفیده خام بخورم دیگه تصمیم گرفتم از جیگرم بکنمشون و ریختمشون دور
این رو خواستم بگم که بدونید اینا مانگاریشون عالیه و بو هم نمیگیرن
مرسی عزیزم از اینهمه حوصله و سخاوت

سلام.
تصاویرش دیده نمیشن حتی با پی دی اف

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...