2010/03/11

کاپ کیک قهوه


بازم یه مدل کاپ کیک دیگه درست کردم. یعنی من اگه زود به زود کاپ کیک درست نکنم افسردگی میگیرم! اینبار کیک قهوه. هرکی مزه قهوه رو دوست داشته باشه این کیک رو میپسنده. یه فنجون قهوه تلخ هم بزنی تنگش ... دیگه چی میــــــــــــــــــــشه....

کره 180 گرم

شکر 200 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شیر ¼ لیوان

آب جوش ½ لیوان

پودر قهوه 1 ق غ

نمک يك هشتم ق چ

وانیل 1 ق چ

بیکینگ پودر 2 ق چ

جوش شیرین 1 ق چ

آرد 250 گرم




فر را روی درجه 175 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار دهید. کره و شکر را خوب بزنید و وانیل را اضافه کرده و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید. قوه را در آب جوش حل کرده و به مخلوط اضافه کنید. و سپس شیر



مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. زیاد هم نزنید چون پفش میخوابه. قبلا کاپ کیک ساختن رو توضیح دادم ، پس میدونید باید چیکار کنید.

در قالب کاپ کیک ( و یا قالب کیک. چون فرقی نمیکنه فقط زمان پختش بيشتره) ریخته و در فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید.



این کیک قهوه طعم و عطرش خوب میشه و علاوه بر قهوه، با شیر هم میچسبه. ولی یه کاپ کیک قهوه قهوه ای با چی بیشتر میچسبه؟

با یه حاجی فیروز قهوه ای .... یا سیاه سمبو!



من دیگه حسابی رفتم تو فاز نوروز و با این حاجی فیروز دو تایی زدیم زیر آواز:

" ارباب خودم بزبز قندی.....
ارباب خودم چرا نمیخندی...."



اگه شما هم دوست دارید واسه عید حاجی فیروزهای خوشگل سیاه سمبو داشته باشید، تا فردا خودتون رو آماده کنید و کاپ کیکهاتون رو درست کنید و .... زحمت فوندانت رو هم بکشید دیگه!

71 comments:

خسته نباشي.به غير از عكس اول و اخر همه عكس ها فيلتر شده.ام با حاجي نوروزت حسابي حال كردم.راستي صاحبخانه جوابمون كرد.تا يكي دو ماه ديگه بايد خالي كنيم.

نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟؟!!! شوخی میکنی؟ میخواد زن بگیره؟ یه جوری بینشون رو به هم بزنین خوب

وبلاگتو دارن.يه وقت باورشون ميشه!!!!!!!!!!من ترجيه ميدم به بچه ها حاجي فيروز هديه بدم البته وجه نقد هم كه فراموش نميشه!

hehehe :p yani mardom taa haalaa nafahmidan nesfe harfaaye man shookhie?! :p
baraye in kar bayad aastin baalaa bezani o fondant besaazi

doost joon daram be webloget motad misham! man cup cako dorost kardam dastooresham az hamoon manbae shoma var dashte boodam ama soda ro nesfe ghashoghe chaykhori va baking powder ro 1 ghashoghe chaykhoriye standard estefade kardam , male shoma 2 barabare maghadire asliye , ghashoghatoon ba standard fargh dare ? ya elate dige ee dare ke ziyad kardin?

من با توجه به تجربه خودم و کیفیت جوش شیرین و بیکینگ پودر موجود دربازار مقادیر رو تغییر میدم و توی پست خودم با تغییرات برای دوستام مینویسم. ولی همیشه لینک اصلی رو برای اینکه بعدا خودم بهش مراجعه کنم یا کسی فارسی بلد نباشه و یا اینکه رسپی اصلی رو بخواد آخر پست میذارم. دلیل اصلی ترش هم اینکه که شدیدا از دزدی بدم میاد و دوست ندارم کار دیگران رو به اسم خودم تموم کنم. خلاصه اینکه آره من عمدا برای اینکه بهتر پف کنه تغییرش دادم از نتیجه اش هم راضی بودم و طعمش هم چون قهوه ای بود بچه ها توی اداره خوششون اومد کلا همه چیز خوب بود
حالا توضیح کامل تر درمورد اینکه چرا اصلا تغییرش دادم اینه که... یه مورد برای جوش شیرین هست که تجربه به من ثابت کرده که رنگ کیک رو تیره میکنه و با زیاد کردنش خواستم رنگ کاپ کیک هام تیره تر بشه که حاجی فیروزی تر باشه. اما جوش شیرین زیادیش به شدت کیک رو تلخ میکنه پس زیاد کردنش خیلی خطرناکه ولی تا یه قاشق اشکالی نداره. بیکینگ پودر هم دقیقا همون مقداری که نوشتم جواب میده و کمترش نتیجه مطلوب رو اصلا به من نمیده یعنی به اندازه کافی پف نمیکنه. پس من اصلا کمتر از مقداری که نوشتم رو توصیه نمیکنم.
یه نکته دیگه هم برای دوستانی که به لینک های اصلی مراجعه میکنند بگم که انگلیسی بلد بودن به تنهایی کافی نیست. من شخصا عادت دارم که اگه به سایتی وارد شدم که از کار آشپزش مطمئن نیستم حتما به تجربه خودم رجوع کنم و ببینم اصلا موادی که گفته منطقیه یا نه. این سایت رو من بهش اطمینان دارم ولی خوب انسان جایز الخطاست و اشتباه تایپی هم زیاد رخ میده. یکی از کارهایی که من همیشه انجام میدم خوندن کامنتهاست. توی این پست شما 3 تا کامنت میبینید که از یوچانا پرسیدند که آیا از بیکینگ پاودر و بیکربنات سودای دابل اکشن استفاده کرده که اینقدر کاپ کیکهاش پف کردند!!! این نشون میده که کاپ کیکهای دیگران در حد مطلوب پف نکرده بوده پس من با نظر خودم مقادیرش رو تغییر دادم! امیدوارم که توضیحات کافی بوده باشه
راستی من اصلا قاشق اندازه گیری تا به حال نخریدم ولی میدونم که استانداردش چه جوریه خلاصه اینکه شما مختارید با رای و نظر و تجربه خودتون (که ماشالا وارد هم هستید) عمل کنید
موفق باشید

merci az tozihetoon , na mesle shoma vared nistam , chon mikhastam bedoonam vaghty goftin ghashoghe chaykhori shoma tsp 5ml dar nazar migirin ya chize dige ee , ke ma ham mesle shoma dar nazar begirim , zemnan man har chi migardam fondanto ba gole tazini peyda nemikonam , amoozesh dadin ?

شما استاندارد استفاده کنید
فوندانت رو تحت عنوان شوگر فلاورز گفتم که تقریبا همون فوندانت اصلیه
ولی ساختنش دردسر داره پس من مارشملو فوندانت رو ترجیح میدم که ساختنش نیم ساعت بیشتر وقت نمیگیره
گل رو سر فرصت ایشالا آموزش میدم ولی اگه عجله دارید توی اینترنت عکسهای مرحله به مرحله زیاد میشه پیدا کرد که خارجیها محبت کردند و آموزش دادند

ta vaghty shoma hastin khareji ha ro mikhaym chikar

merci az lotfet azizam vali man aslan hargez hich edde'a ie dar hich moredi nadaaram va hamishe dar haale yad giri hastam

طیبه جان
ما همیشه در ترجمه دستورات بیکین سودا را معادل جوش شیرین ترجمه می کنیم. آیا واقعاً درست است؟
خیلی بحث شد بر سر این موضوع اما در عمل بنده زیاد ملتفت نشدم!
و همچنین آنطور که تجربه کردم جوش شیرین ما خیلی قوی تر از بیکین سوداست.
و اینکه احتمالاً بیکین سودا برای پخت و پز مناسب تره و مضرات جوش شیرین را ندارد.
حالا نظر شما چیست؟
ممنون شف طیبه عزیز

تا اونجایی که علم من اجازه میده بیکینگ سودا یا بیکربونات سودا همون جوش شیرینه و فرقی هم با خارجی هاش نداره
و من تا اونجایی که میشه از بیکینگ پودر استفاده میکنم
ولی فکر نمیکنم جوش شیرین کشنده باشه
:p

مرسی طیبه جان.
خانم با این مقدار چند تا کاپ کیک متوسط خواهیم داشت؟
با اجازتون من قالب 12 تایی ام را باهاش پر کردم که خیلی برایش کم بود!
امروز از اون روزهاست!!!!!!!!!!!!!
اول زبرا کیک درست کردم که به دلم نشست. بعد هم این کاپ کیک!!!!!!!!!!!1
خلاصه امروز رو فرم نبودم همش خرابکاری کردم.
شیر را هم با قهوه اضافه می کنیم دیگر؟ وقتی قهوه را در آب جوش حل می کنیم می گذاریم ولرم شود و بعد به مایی اضافه می کنیم دیگر؟

کاپ کیک ها را از فر بیرون آوردم و دقیقاً شبیه قارچ شده اند!
طعم و بوی بسیار عالی دارند فقط سهل انگاری و تنبلی بر من چیره شد و این دسته گل را آب دادم.
ممنون طیبه عزیز بابت دستورات خوبت.

یادم نیست ولی فکر کنم 24 تا باید بشه

میتونستی دو بار بذاری تو فر و یا اینکه مثل من چندتا سینی ارزون قیمت پیدا کنی که 24 تا بشه
و یا اینکه بقیه اش رو میریختی تو یه قالب گنده و کیکش میکردی

کیکت مگه چی شده بوده که به دلت ننشسته؟
یا نشسته؟
کاپ کیکه دیگه چرا؟
من وقتی رو فرم نیستم تلاش میکنم دست به کاری نزنم چون اگه با حوصله کار نکنم حتما گند میزنم

ظاهرا یادم رفته شیر رو بنویسم
آره همون موقع اضافه میکنیم
رسپی رو اصلاح میکنم
ممنون عزیزم

دوباره دارم درست می کنم!!!!!!!!!!
آره رو فرم نیستم اما روم زیاده!!!!!!!!!!
این بار دارم تو 2 تا درست می کنم!
من معمولاً برای شب جمعه ها کیک یا شیرینی یا حلوا برای خیرات درست می کنم. فردا هم کلاس دارم گفتم درست کتنم ببرم!
که مثل اینکه تا 3 نشه درست نشه!
زبرا کیکم روش ترک خورد که قالبم کوچیک بود!
کاپ هامم که قارچ شد. اما این بار خوب می شه!
جدای از خرابکاری هام طعم خیلی خوبی دارند و خیلی خیلی پوک هستند.
واقعاً ممنون طیبه جون!
داشتم می نوشتم منصوره جون یاد مستر پت و مت افتادم!

قبول باشه ایشالا
عجب کار خوبی. من تا به حال از این کارا نکردم. خدا خیرت بده

اون تیکه آخر رو هم حسابی خندوندیم ...با مزه بود
:D

ممنون خانم
از این به بعد تو این خیرات شما هم شریکی.
بالاخره درست شد.
این بار تو قالب مافین متوسط 12 تایی و تو قالب مافین کوچک 24 تایی ریختم!
ببین دیگه اون قبلی ها چی شده!!!!!!!!!!
خانم ممنون
انشاالله شما هم اجر و ثواب دنیایی و اخرویت را بگیری.

سلام بر دوستان
این هم نمونه کاپ کیک قهوه بنده! تا 3 نشد درست نشده!!!!!!!!!!
[url=http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1274337064086929600&x=jpg][img]http://www.imagechicken.com/uploads/tn1274337064086929600.jpg[/img][/url]

ببخشید
دوباره لینک محترم را اشتباه گذاشتم.
تصحیح می کنم!
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1274337064086929600&x=jpg

آها خیلی خوب شده... و چه پیپر کاپهای خوشگلی

تشکر مجدد و ویژه بابت ارائه دستور خوبتان شف طیبه عزیز
دوستان همه خوششان آمد و کلی تعریف نمودند.
البته قابل ذکر است که دوستانی که سر کلاس بودند همه هنرمند هستند و کلاس هم کلاس کافی شاپ بود!!!!!!!!!!

احسنت! کلاس کافی شاب هم میری؟! چه انرژی ای داری! توش چی یاد میدن؟
کافی شاپ باز کردی آدرس بده مشتری شیم
:D

بله خانم هنرمند. بخاطر مدارک مربوطه می رم.
البته هیچی هم بلد نبودم!
فرق قهوه و یه چیز دیگه و نمی دونستم!!!!!!!!!
خوشبختانه من از کلاسم و استادم خیلی راضی بودم.
انواع قهوه. دسر. کیک. نوشیدنی و خوراک های کافی شاپی را آموزش دادند.
شما از الان به عنوان مهمان ویژه دعوتید!

ایشالا موفق باشی
حتما میام

طیبه جان
با اجازتون دستور کاپ کیک قهوه شما را با ذکر نامتون در انجمن یاد شده گذاشتم.

خواهش میکنم
هدف فقط خیر رسوندن به خلق الله هست
علم رو باید ترویج داد

This comment has been removed by the author.

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1piSrtl3EHOqY4sZ3f__Ke2HjJJe3pHb63KaJI0olvboQpSTHRqdPbYm3k7ejzwHq-MuTfSLAfZ0-UA-Nk52fto7H56HsVdUJ5/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87.jpg?psid=1

متاسفانه در شرایط خیلی بدی :دی در حالی که دیگه نمی تونستم در مقابل عطر ِ قهوه صبر داشته باشم
=p~
عکس گرفته شد و به همین دلیل اصلا شفاف و گویا نیست اما بی نظیر بود...
عجب عطری داشت... عجب طعمی...
ممنون شف عزیز.

:D
نه عکسش خیلی خوبه
حتما خیلی خوشمزه بوده مخصوصا اینکه خامه هم داره

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pyo_qi5dNNyOJ5edKaRSKA04_DKN_1bEEXzwvvHM0g7xlmGDMGLTh_oEDNR5t-GT7GCvhYmGNsaMcWQF0_Z58WI3t5i8yV8J2/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87.JPG?psid=1

همه چیز بسیار عالی. خیلی خوشمزه. آقای همسر هم بسی تعریف کردن از این کاپ کیک، مخصوصا که سطح خارجی کاپ کیک یک جورهایی حالت کریسپی داشت.

من 13 تا کاپ کیک با این مقادیر در آوردم.

دست شف درد نکنه.

چقدرم که عالی پف کردن
آره معلومه که روش کرانچیه
همیشه قسمت محبوب کاپ کیکها همین قسمت روییشه

و چه لاینرهای خوشگلی
چه کادر خوشگلی

عالی در عالی

آخ آخ داره کلاسم دیر میشه ... لباس بپوشم و برم. راستی مرسی که تعدادش رو هم نوشتی . من که همیشه یادم میره بشمارم

کاپ کیک

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pFLgp9Pk8Mynv3x_iZNrVys0mBzG2U8_AFPSdN0625M9yZ02b-8ynG7Y1zYvC8ECE2x0klRHrG8_NsTrf5RlJoMLQ8G8bObBU/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87%202.jpg

خوب واقعیت اینه که من نمی دونم دفعه قبل از رسپی شما استفاده کردم برای درست کردن کاپ کیک ها یا یه سایت دیگه، چون هر دو تا رسپی توی دفتر آشپزیم هست!! و اینبار متوجه شدم که دو تا رسپی دارم.
طعم و حتی فرم خمیر قبل از ریختن توی قالب ها کاملا متفاوت بودند.
دفعه قبل مرطوب بود و اینبار نه.
اما اینبار بالاخره برای اولین بار کاپ کیک من گنبدی شد:دی
همچنان مثل دفعه قبل خوش عطر بود و بی نظیر
ممنون شف عزیز.

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pmUiqdj6i_YxkVVJ2O1HskWp3i0b28Zk7Ycc0J6fLr8wF8UHAt4OWM96f4YvKMb8PYQ2K0aumHcMbM-Tc3LTM5eQ20AgszN_3/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87.jpg

این هم یه مینی کیک قهوه با پوشش پودر قهوه و نارگیل و خامه!

رسپيهاي مشابه كه زيادن
ولي ممكن هم هست كه الان از آرد باشه. آردت همون آرد قبلي بوده؟

چقدر خوشگل شدن! خيلي خيلي خوردنيه

بسیار عالی‌. چون مزه قهوه دوست ندارم همیشه اینستنت کافی‌ جایگزین ميكنم واسه همین طعم قهوه توش نهفته بود. فکر می‌کنم باید مقدارو به ۲ق غذاخوری اینستنت افزایش بدم. میشه؟

و چون یه کمی‌ به طعم جوش شیرین حساسم ۱/۲ ق چایخوری جوش شیرین و حدود ۲ق چ و ربع بکینگ پودر استفاده کردم. پفش عالی‌ بود. ۱۲ کاپ کیک داشتم و البته باید ۱۵ تا میشد تو عکس مشخصه (چشمک)

دستت درد نکنه شف جون
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/ghahveh%20cup%20cake.JPG

واي چقدر ناااااااااااااااازن
آره پريس جون ميشه. تا وقتي كه با طعم تلخيش مشكلي نداشته باشيم ميتونيم بهش قهوه اضاف كنيم

و اينكه اصلا هرموقع ميبيني كه جوش شيرين با آرد تركيب ميشه ميتوني به جاش بيكينگ پودر بريزي
ولي وقتي با مواد خيس تركيب ميشه ديگه نميشه كاريش كرد
چون فعل و انفعالاتش با بيكينگ پودر فرق ميكنه

ولي كيكش خوب پفكي و نرم شده

بذار اينم بخونم كه تو دلم نمونه
:p

جينگل بلز ...جينگل بلز جينگل آل ذ وييييييييي

looooooooool
طيبه يعني يه عالمه خوبي

لام شف عزیز من در یک سال گذشته که وبلاگ شما رو دنبال میکنم هرچی سعی کردم نتونستم کامنت بزارم این اولین بار.اول تشکر میکنم بابت این رسپی های عالیتون.خیلی از غذاها شیرینی ها وکیک هاتون رو درست کردم ولی با هیچ کدومشون مشکل نداشتم فقط واسه این کیک قهوه سوال داتم که میشه به جای قهوه نسکافه استفاده کرد؟؟

عزیزم من از نسکافه استفاده کردم
توی عکس یکی مونده به آخری مشخصه

طیبه جون طعمش خیلی عالی بود فقط نمیدومن چرا از کاغذ کاپ جدا شد و کج و ماوج شد
https://skydrive.live.com/?sc=photos#cid=9AAF1B64AC4BFF9B&id=9AAF1B64AC4BFF9B!111&sc=photos

نه خوب شده. فقط باید یه مقدار لاینرها رو کمتر پر کنید. اینطوری جای کافی واسه پف خواهند داشت و سطحشون خوشگل میشه

راستی دمای فر هم باید توی کل فر یکنواخت باشه. که اگه فرتون استاندارده این مورد رده

وای دختتتتتتتتتر من الان این کیک رو پختم و عالی شددددددد. من نمی دونم دقیقا بافتش باید چی باشه اما مال من که مثه ابر شده! پوک! عالی! البته فکر کنم به خاطر ماست باشه. چون من شیر نداشتم و جاش ماست ریختم.
خیلی خوشمزه شده خیلی :)
دستت درد نکنه دخمر. یه عکس برات می ذارم زودی :)

بله بله ماست و كره دو عامل موثر در پوكي كيك هستن
منتظر كار زيباتون هستم

سلام من قبلا به جای کره توی کیک از روغن نیمه جامد استفاده کرده بودم ومشکلی پیش نیومده بود اما درمورد این کیک ظاهرا نمیشه! یا شاید من نتونستم  بافت کیکم خیلی خیلی ترد شد وبرشش بسیار سخت البته  که طبق معمول تو قالب بزرگ پختم به علت تنبلی وبه این علت که هنوزدستم نیومده چطور کیک تو سایز فنجانی رو توی آون تسترم بپزم والبته به جای آب جوش همه رو شیر ریختم البته طعم وعطرش عالی بود اما دیگه نمیشه برای مهمون روش حساب کرد! چون برشها مناسب نیستن  شما روی کره تو چنین کیکهایی تاکید دارین؟ من قبلا کاپ کیک ماست شما رو هم با همین روغن پختم وعالی شد که همین عکس از آخرین برش برام موند و دیر یادم اومد عکسی بگیرم ازش

من هميشه پيشنهادم اينه كه براي بار اول رسپي ها رو دقيق مطابق دستور انجام بديد و بعد توش تغغير اعمال كنيد كه اگر نتيجه مطلوب نگرفتيد بدونيد اصل كيك چي بوده

من خودم با روغن جامد كم كار ميكنم و با مارگارين كار نميكنم. قبولشن ندارم
اما بعيد ميبينم فقط اين باشه. خشكي كيكها معمولا از آرد زياد و دماي زياد فره
و همينطور جنس چوش شيرين
و البته احتمالا كيك زياد توي فر مونده بوده و بايد زودتر بيرونش مياورديد

مرسی از پاسختون  اما کیک من خشک نبود اصلا   اما به شدت شکننده بود  البته ظاهرا با این قالبهایی که حالت لوف دارن نمیشه مایه کیک زیاد ریخت کیکهایی که با یک لیوان آرد پختم توش عالی بودن اما با 2لیوان آرد به سختی میپزه!! و دیرتر و حتی پفش هم توی آون اول زیاده وبعد وسطای قالب شروع میکنه به کم شدن و فرو رفتن! راستش من به خاطر کالری و کلسترول کره تا جایی که بشه ازش استفاده نمیکنم تا موقع خوردن کیک وجدانم آسوده تر باشه!! چون توی دستورای شیرینی گفته میشه به جای کره به اندازه دو سوم وزنش میشه از روغن جامد استفاده کرد 
روزتون مبارک شف طیبه

من دوست ندارم به كسي توصيه پزشكي كنم چون صلاحيتش رو ندارم اما چرا خودم مارگارين رو قبول ندارم؟
كالري يك ق غ كره 100 كالري و 1 ق غ مارگارين هم 100 كالريه
پس اين از كالريش كه خوب كره رو ترجيح ميدم
كره كاملا طبيعيه و خواص زيادي داره از جمله اينكه با بالا بردن متابوليسم باعث لاغر شدن ميشه
مارگارين هاي جامد به دليل داشتن تنزفت به مراتب براي قلب خطرناكتر هستن چون مارگارين كلسترل بد خون رو بالا برده و ميزان كلسترل خوب رو كاهش ميده
پس اين هم از كلسترل
پس هرچه مارگارين جامدتر باشه بدتره
خواص خاصي هم نداره مگر اينكه در توليد چيزي بهش اضافه كنن كه مفيد باشه
مارگارين ايمني بدن رو پايين ميارهپاسخگويي بدن در برابر انسولين رو كم ميكنه و خواص شير مادر رو كم كرده و براي نوزاد مضره
پس تصميم شخصي من اينه كه از كره استفاده ميكنم 
ولي من مشكل كلسترل ندارم. براي مامانم كره استفاده نميكنم چون كلسترلش بالاست
پيشنهادم اينه كه كمتر كره مصرف شه. مارگارين مصرف نشه
اينم يه نمونه لينك
http://www.truthorfiction.com/rumors/b/butter-margarine.htm 
ولي باز ميگم كه من متخصص نيستم كه نظر بدم. تصميم شخصيمه


در مورد اندازه ها توي اين پست همه موارد وجود داره. اين چيزيه كه براي كره و مارگارين و روغن جامد گفته شده

http://www.cheftayebeh.ir/2011/12/blog-post_31.html 

1/2 cup (113 grams) solid vegetable shortening or lard1/2 cup (113 grams) unsalted butter plus 1/4 teaspoon salt1/2 cup (113 grams) margarine
بله در مورد لوف پن قبلا هم گفتم استفاده ازش سخته و بعضي لوف پنها كيك رو هميشه خراب ميكنن
توصيه نميكنم
و با توجه به موضوعي كه فرموديد ميتونه ايراد از قالب باشه و يا زيادي پر كردن قالب. چون اون هم دقيقا همين نتيجه رو دارهكه ترد ميشه 

ممنونم از وقتی که برام گذاشتین وباید بگم خیلی برام عجیب بود!!!!!!!!!! فکر نمیکردم کره غیر محلی خاصیت چندانی داشته باشه  البته کالری دو سوم مارگارین خب کمتره و کیک قهوه وماست من با وجود دو سوم روغن جامد به نظرم چرب بودن!  در حالی که برای آشتی با کره! کیک کره ای شما رو پختم و  واقعا اصلا چرب نبود و خیلی پوک و خوشمزه بود با شکر کمتر البته. بازم مرسی

خدا رو 100 هزار مرتبه شکر . امروز این کیک رو درست کردم و عاقبت پف کرد :)
ولی ی مشکلی داشتم وقتی قهوه که با اب جوش مخلوط کرده بودم و به دمای محیط هم رسیده بود به موادم اضافه کردم ی دفعه نمیدونم کره ها گلوله گلوله شدن و هر کاری کردم به قهوه ترکیب نشد . منم البته تا اخر کار رو ادامه دادم و کیک خوبی شد ولی این مشکل رو داشتم ... اگه میشه بگید ایراد از چی بوده ؟  

بنا به تجربه خودم این
اتفاق زمانی میافته که مواد هم دما نباشن
احتمالا کره کمی سرد بوده
خوندم زمانی که این حالت اتفاق میافته پاشیدن کمی ارد رو مایه کمک کننده است
ولی به هر حال همونطور که اشاره کردین در نهایت اتفاقی نمیافته 
من هم همیشه با دیدن این صحنه فقط به کارم ادامه میدم و نتیجه خوب میشه

طیبه جون من این کاپ کیک رو درست کردم ، ولی چون نمیدونستم  کره رو باید به دمای محیط رسوند یا آب کرد ، رندوم ور آب کردم ولی وقتی  با  شکر هم زدم  یه جوری شتک کرد که کل خونرو کره ورداشت  :د ، ولی نتیجه نهایی خیلی خوب شد در حدی که ساعت ۴ صبح که درست کردم با شوهری داغ داغ  ۴ تاشو رفتیم بالا ، ، مرسی بابت رسیپی عزیزم،   ،، 

هميشه وقتي در ابتدا كره و شكر رو عنوان ميكنن يعني كره و شكر رو اينقدر هم ميزينم تا يه كرم لطيف بدست بياد
ذوب نميكنيم
بله كره بايد نرم باشه كه راحت با شكر مخلوط شه

مهم نتيجه است كه عاليه
احسنت. بسيار عالي پف كردن

salaaam :(((
torokhoda komakam konin
2  bar poshte ham in kayko dorost kardam har do bar GHABLE INKE ASLAN BEKHAM ARDO ezafe konam
mavadam eine panire tike tike shod !!!
aslan engar tokhme morghesh bast :((

nemidunam cheshe

kareo ba shekar zadam badbehesh tokhme morgha ro ezafe kardam
dafe aval abo+ghahve jush rikhtam eine panir shod
dafe dovom abo + ghahveye ke sard shodaro rikhtam bazam panir shod :((

na shir kharam bud ! na tokhme morgha :((

dalilesh chi mitune bashe !


**** ye Esanse vanill azin maye ha taze kharidam :(2 ghatre tush chekundam momkene un kharab bude bashe ? :( ****

 سلام من ازین به بعد فارسی تایپ میکنم :*

اين يه مشكل رايجه
نگراني هم نداره همون هم اگه خيلي هم زده شه درست ميشه
ايراد از تفاوت دماست
تخم مرغ تو يخچال بوده ؟
كره بهتره نرم باشه
تخم مرغ هم دماي اتاق
هميشه چند تا تخم مرغ هم بيرون از يخچال داشته باشيد واسه كيك هاتون
وقتي هم دما باشن هرگز اين مشكل پيش نمياد

سلام.من این کیک و درست کردم ولی متاسفانه 2 مشکل داشتم
اول اینکه تو قالب کپسولیا ریختم اول به حدی پف کرد که تو سینی فر ریخت بعد پفش کاملا رفت پایین
وقتی 25 دقیقش تموم شد درش اوردم ولی توش خیس بود
بعد باقیش رو تو قالب یه تیکه ریختم بازم نگرفته خودشو
چرا؟
طبقه پایین فر رو 180 بدون سینی  گذاشتم اینبار
ولی طعمشون خوبه

جالب اينجاست كه حتي اگر بهترين فر دنيا رو هم داشته باشيم اما قالب رو بيش از اندازه پر كنيم دقيقا همين اتفاق ميافته 
پس قالبها رو كمي كمتر پر كنيد
انشالا درست ميشه

سلام من این کیک رو درست کردم خیلی خوب شد بافت نرمی داره دستتون درد نکنه از قهوه ترک استفاده کردم خیلی طعم قهوه نگرفت اما ظاهر و بافتش فوق العاده بود کیک قهوه با چه کرمی خوش مزه می شه با سپاس

اجسنت
البته ميتونيد به كيك شكلات چر كرده مراجعه كنيد منتها اگر يك ماه صبر كنيد اسانس قهوه رو آموزش ميدم كه ميتونيد با همه كرمها تركيب كنيد

ممنووووووون و علت اینکه بعد از یک روز در یخچال موندن سفت شد

 دوست عزیز،

بافت هر کیکی بعد از در یخچال گذاشتن سفت می شه، حتی چیز کیک ها که آردی درشون به کار نرفته. در این کیک کره به کار رفته و کره در یخچال که می ره سفت می شه.

معمولا بعد از کمی بیرون موندن بافتشون دوباره نرم می شه.

ممنون با کرم قهوه درستش کردم خیلی خوب شد می خواستم بدونم شما کلاس هم  دارید؟ مرسسسسسسسسسسسسییییییییییییی   

سلام طیبه جان منظور از قهوه توی این رسپی قهوه فوری هست؟ اگه جواب منفیه آیا میشه از قهوه فوری هم استفاده کرد؟ممنونم عزیزم

 منظور همون قهوه فوری هست.

سلام شف عزیز
من به عنوان یک آشپز آماتور میگم که امروز برای اولین بار تو عمرم کاپ کیک درست کردم با این رسپی شما و عاااالی شد.بسیار پوک . خ.ش طعم بود.واقعا ازتون ممنونم.

احسنت بر شما و نوش جان

سلام از این پستتون خیلی وقته گذشته اما امیدوارم فرصت کنین و به سئوالم جواب بدین. من دستور شما رو مو به مو سعی کردم رعایت کنم. نتیجه ش خیلی خوشمزه شد و بافت توشم تقریبا مثل عکس شماست. منتها روی همه کاپ کیکا .ترکهای عمیق و ضخیم خورد و سطحش مثل مال شما صاف نشد.

دو بارم کاپ کیک ماست رو درست کردم اون دفعه هم همین مشکل و داشتم. روش ترک میخوره و نامتقارن پف میکنه. به نظرتون ایراد از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...