2010/03/16

کیک چوبی ببری


اینی که میبینید آبنبات چوبی نیست. کیکه! یا بهتر بگم...کیک چوبیه!!! دیگه چی میتونه واسه یه بچه ( یا من!) بهتر از آبنبات چوبی باشه که کیک هم هست!؟ و از اون مهمتر ببر! من ایده ساختن گلوله های کیکی رو دیده بودم ولی فکر کردم بهترین چیز واسه نوروز امسال ساختن کیک های ببریه! پس شکلش رو توی ذهنم بالا و پایین کردم و آخرش این از آب در اومد. به نظر خودم که ناز شدن
با چند تا چیز ساده میتونید این کیک های ببری رو واسه سال ببر درست کنید. اولین چیزی که لازم دارید کیکه. من از کیک هویج استفاده کردم که کیک ببریم توش هم نارنجی باشه ولی شما میتونید از هر کیکی استفاده کنید. حتی لازم نیست کیک بپزید. کافیه چندتا دونه کیک از بازار بخرید. یا یه بسته پودر کیک بخرید و کیک درست کنید. خلاصه اینکه اصلا لازم نیست استعداد کیک پزی داشته باشید.... حالا که معلوم شد ماده اصلی این ببرها چیه و بعد چه مزه ای خواهند داشت بریم سروقت مراحل ساخت ببرهای هشتادو نهی:


من توی بلندر دو قاشق پنیر خامه ای و 3 قاشق کره و 2 قاشق پودر قند و 1 ق چ وانیل رو 1 دقیقه میکس کردم و بعد 2 لیوان کیکی که قبلا با چنگال خورد شده بود رو بهش اضافه کرده و یک مخلوط خمیری بدست آوردم.

حالا وقتشه که دستهاتون رو کثیف کنید! این قسمت از کار یه کم کثیف کاری داره و کف دستتون کثیف میشه چون خمیر کمی چسبناکه. ولی مهم نیست ، بین کار میتونید دستاتون رو چندبار بشورید. خلاصه اینکه مواد رو گوله کنید. یعنی باید توپهای کیکی درست کنید. اگه با چشم نمیتونید تنظیم کنید که گلوله های یکسان درست شه، میتونید با آیس کریم اسکوپ ( قاشق بستنی زنی) اینکار رو انجام بدید. وقتی که گلوله های کیکی آماده شد بذارید توی فریزر تا خوب سفت بشه.



200 گرم شکلات سفید رو روی بخار آب ذوب کنید و با 2 تا 3 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد، روانش کنید. مواظب باشید که ته ظرف با آب جوش تماس پیدا نکنه که شکلات میسوزه. بعد که کاملا مایع و شل و روان شد با رنگ نارنجی رنگش کنید. اگه رنگ مخصوص خوراکی ندارید میتونید از زعفرون استفاده کنید. من از رنگ قرمز و زرد ویلتون استفاده کردم و نارنجی ساختم. حالا اجازه بدید که دمای شکلات پایین بیاد چون ممکنه کیکها رو ذوب کنه.





برای کیک چوبیها تون چوب لازم دارید. ویا نی ساندیس یا نی های مخصوص آبنبات چوبی. من که نی مخصوص پیدا نکردم و حتی از این نی های آبمیوه هم نایاب بود. خوشبختانه چوبیش رو تو خونه داشتم که برای کباب خریده بودم و از طول نصفشون کردم و ازشون استفاده کردم.



نوک چوبها رو توی شکلات بزنید و توی توپهاي کیکي فرو کنید.



تا کمتر از نصف باید توش فرو بره. بعد باز بذارید توی فریزر تا شکلات ببنده و کیک به چوب محکم بچسبه



حالا کیک ها رو دونه دونه توی شکلات فرو ببرید و بچرخونید تا یه لایه کاملا روی کیک بگیره و حتما تا روی چوب رو هم بپوشونه. بعد وارونه نگهش دارید تا شکلات اضافی بریزه .



خیلی سریع قبل از اینکه شکلات ببنده باید گوشها و دماغش رو بچسبونید. چون کیکها سرد هستند سریع شکلات خودش رو میگیره پس باید سرعت عمل داشته باشید. من برای گوشها از ترافل قلبی نارنجی استفاده کردم. بعد از فروکردن سر قلب توی کله ببر، تقریبا شکل گوش به خودش میگیره. من با چیزهای زیادی امتحانش کردم، این قلبها از همه بهتر جواب میده ولی اگه موجود نبود میتونید اسمارتیز بذارید. برای پوزه اش هم از قلب صورتی استفاده کردم ولی مینی اسمارتیز هم خوشگل میشه. فقط از اسمارتیزهای سایز کوچیک استفاده کنید که بزرگهاش خیلی یقر هستند.



برای چشمهاش هم از ترافل ریز قهوه ای استفاده کردم. ازش عکس گرفتم که ببینید چیه. من هرچی چشمم تو مغازه ها میبینه میخرم برای روز مبادا. این بسته هایی که میبینید، نی های نوشیدنی برای شیر هستند. ولی واسه من حکم مواد تزئین کیک رو داره! در سه طعم وانیلی و توت فرنگی و کاکائویی موجوده و توی اکثر فروشگاهها وجود داره. خلاصه اینکه یه بسته از هر رنگ بخرید و تا مدتها برای عروسکهای شیرینی ای تون چشم دارید!





هر ببر رو بعد از اینکه درستش کردید روی فوم یا کائوچو یا ... بزنید که خشک بشه و ببر بعدی رو شروع کنید تا همه ببر ها ساخته بشن.



حالا با یه قلموی صفر و یا یک ( یعنی باید خیلی نوکش نازک باشه) و رنگ خوراکی سیاه برای ببر هاتون دهن بکشید و خط های روی پوستش رو ترسیم کنید. اگه ماژیک خوراکی دارید که دیگه چه بهتر.



ببری های ما آماده خوردن هستند. اگه بچه دور و بر تون دارید میتونید توی نصب پوزه و گوشها ازش استفاده کنید. کلی کیف میکنن! ( من کل لذتش رو خودم تنهایی بردم. خیلی انرژی بخشه!)




آقای شوهر از بس که آدم خشنیه حتی ببرها هم از دستش در امان نیستند!



اگه مثل من مهمون تو خونه دارید که میتونید همینطوری سرو کنید ولی اگه میخواید برای عید به کسی هدیه بدید توی ورق نایلونی بپیچید و با روبان پایینش رو ببندید.

نصف بیشتر ببرها خورده شده ولی من دلم نیومده حتی یکی شون رو گاز بگیرم! بچه دل نازکه!

سال ببر مبارک!


برگرفته از bakerella

22 comments:

کووووووووووولاکههههه!

بابا ای ول تو دیگه کی هستی ؟ خیلی خیلی هنرمندی! عجب سلیقه و انرژی و حوصله ای داری ماشالا
یادم باشه از اینا برای تولد گل پسر درست کنم

واقعا نمی دونم چی بگم. کارات معرکه است. باور کن دست و بالم میلرزه از بس از دیدن کارهات شوکه شدم

خوش باشی و تندرست

این هم ببرها و خرس قهوه ای های من!

http://www.freeimagehosting.net/uploads/72797aba6c.jpg

ممنون از آموزش دقیقتون.
البته من به مواد کیک چون خیلی نرم شده بود کمی هم نارگیل اضافه کردم که طمش رو فوق العاده کرده بود!
فقط چند تا مشکل دارم.
اول اینکه وقتی چند دقیقه توی محیط می مونه کاکائو نرم میشه. مخصوصا ببرها. یعنی با کاکائوی سفید مشکل داشتم کلا"!
دوم اینکه چوب مدام در حال حرکت هست!!

وااااي چه بانمك! اتفاقا منم چند ماهه ميخوام خرس قهوه اي درست كنم ولي شيطونه اجازه نميده

خب در باب سوالات.... اول اينكه ميدونم خيلي كار سختي بوده و واقعا انرژي ميگيره
پيشنهاد ميكنم از چوبهاي كلفت تر استفاده كني كه وزنش رو بتونه تحمل كنه. از اين چوبهاي كلفت بلند. بايد نصفشون كني
خميرت بايد سفت تر باشه. فرم دادن بهش سختر ميشه ولي در عوض سر چوب ميمونه و تكون نميخوره. مقدار كرمي كه به كيك اضافه كردي رو نصف كن. بايد جواب بده
اضافه كردن نارگيل يا هر مغزي به طعمش كمك ميكنه. كارت درست بوده

شكلاتش رو سفت تر بردار. از مقدار روغنش كم كن
البته تابستون كلا فصل جالبي واسه كارهاي هنري نيست چون همه چيز حتي خود آدم ذوب ميشه
ولي معمولا اينا بايد خنك ميل شن
من چون مقدار روغني كه اضافه ميكنم كمتره اونقدرها شكلاتش زود آب نميشه

قبلا هم گفتم... اشكالات با تجربه حل ميشه
منم چند بار اول اشتباهاتي كردم ولي بعد دستم اومد كه بايد چيكار كنم

در نياهت باز ميگم كه خيلي بامزه شدن
واقعا خسته نباشي نازنين جون

مررسی شف جان.
در مورد چوب الان که فکر می کنم می بینم حق با شماست!
ممنون باز هم

Salam kheili asabani shodam be gheyratam barkhord akhe eyne in matlabo ba hamin text toye site :
http://www.donyayezanan.com/showthread.php?t=20701&goto=nextoldest
neveshte yaani chiiiiiiiiiiii?????ejaze daran?

خون خودت رو کثیف نکن عزیزم. دنیا ارزشش رو نداره
لبخند بزن
بی خیال دنیا
همه رفتنی هستیم

عزیزم من روی بخار آب بدون تماس با آب شکلاتم رو آب کردم ولی وقتی یه کم کره بهش اضافه کردم اونقدر سفت شد که دیگه اصلا ننتونستم باهش کارکنم و هرچی بخار دادم دیگه شکل نشد که نشد و روانه سطل آشغال شد
به همین دلیل پروژه کیک چوبی با شکست مواجه شد.البته همیشه خودم یا تو ماکرو یا روی بخار آب بدون اضافه کردن روغن و کره اینکار رو انجام می دادم و روان می شد ولی اینطوری نشد.

من شده كه 45 دقيقه هم روي بخار آب گذاشته باشمش! مخصوصا اون مدل شكلاتهاي رنگي چون اونا خوب با كره مخلوط نميشن و زمان ميبره
ولي بعد از اون مرحله اي كه گفتيد سفت شده بوده بازم يه مرحله ديگه هست كه نرم ميشه. گفتم كه تا 45 دقيقه هم شده

ولي شكلات خالص نه... شكلاتهاي خالص سريع با كره تركيب شده و رقيق ميشن. من توي شيريني هاي شكلاتي هم همينكار رو ميكنم و سريع حل ميشه

من خودم هميشه واسه كيكهاي چوبي با روغن جامد رقيقش ميكنم ولي ميشه با روغن مايع هم كار كرد

در هر صورت مطمئنم كه موفق ميشيد

شف جان چرا این مدل کیک چوبی را توی شکلات چرخوندی ولی کیک چوبی وی-دی رو گفتی نچرخونیم؟

بله درسته . خودم به اين نتيجه رسيدم كه اگه غلظت شكلات زياد باشه اصلا نبايد بچرخونيم. اينجا شكلات رو روانتر كرده بودم واسه همين اون مشكل پيش نمياد. البته كلا بعد از تجربه زياد به اين نتيجه رسيدم كه نچرخونيم صاف و صوف تر ميشه

ساختن این ببرا یه باره به ذهنم رسید خرگوشام آماده بودن دیدم هنوز یه مقدار کیک دارم ولی‌ دیگه کاسترد نداشتم واسه همین با هرشیز خمیرشون کردم با ببرا اصلا مشکل نداشتم خیلی‌ راحت درستشون کردم فقط بعد از کاور کردن دیدم زیاد در مرحله ساختن گلوله‌ها دقت به خرج ندادم چون سر ببرام زیاد دایره نیست(خنده)

اینا خیلی‌ ماه شدن. خیلی‌ دوستشون دارم
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/babr.JPG

http://regnbg.bay.livefilestore.com/y1pNRsN6_6R6x3lweSXFLidWzYUPzPkDxAeNQtBUwMzOejMSfKcvibVYy_HnbBqa9oME5q7AgOdn3WGZwd7ifxEhC06t9fQWNnD/babrha%20va%20khargooshha.JPG?psid=1

طیبه جون قبول داری ببرای من بیشتر شبیه به مخمل ! شدن تا ببر
loooooooooooooool
ممنون عزیزم
http://regnbg.bay.livefilestore.com/y1p0K3FIhHxQ7nWuyMP0PzraSzxCqzbnr-8qXyAuHeLeVvnSImrzl9bs0dNNmZBdDV-mEuPOV7suabFYcnT_BzYlWNa7Te8dA3J/babr%20sar%20choob.JPG?psid=1

واسه ببرا چون ضمن ساخت هر ببر گوشو قرار داده بودم(یا سبکتر بودن؟) موقعه بسته بندی به مشکل برنخوردم

ببرهات حرف ندارن پريس جون. حالا چه ببر چه گربه چه گربه ببري... در هر حال خيلي ناز و با نمك شدن. به نظر من عالين. ولي اينكه خودت ميگي زياد سرشون گرد نشده ...خب آخه دختر خوب... اينهمه كار رو با هم انجام دادي خب آدم آخرش خسته ميشه ديگه! ولي راست ميگي اگه گوشها رو توي سر فرو كنيم ديگه اصلا جدا نميشن. ولي خب چون خرگوش بايد گوشاش خرگوشي باشه اگه زيادي توي سر فرو ببريمش ديگه خيلي خرگوشي نميشه پس اگه همينطور كه گفتي با ساختن هر خرگوش گوشهاش رو وصل كنيم ديگه درست ميشه و البته به غلظت كاور هم بستگي داره
بازم بايد تاكيد كنم كه فوق العاده خوشگلن. راستي پريس جون از چه رنگي واسه رنگ كردن شكلات استفاده كردي؟

نارنجی ندارم

رو زرد نوشته گولدن ئلو. این زرد رنگش تو قوطی به نارنجی میزنه ولی‌ بعد زرد خوشرنگی میده بر خلاف سایر رنگ ها

رو قرمزم نوشته رد. رد

واسه این زیاد رنگ استفأه نکردم رنگه خود شکلات نارنجی کم رنگ بود تقریبا ولی‌ چون خود کیک مخلوط شکلاتی داشت با هرشیز هم خامیر کرده بودم
رو ببرا رنگه کمی‌ تیره تر افتاده

سلام به خانم هنرمند
یه سوال میشه این کیک های چوبی رو از یک هفته قبل درست کرد.تولد دخترمه و میخوام از حالا بیسکوئیت و کیک های چوبیم رو درست کنم.میشه ؟ا

@ safoora

دوست عزیز،

من بنا به تجربه خودم می گم که فکر می کنم اشکالی نداره. کما این که شف این کیک ها رو به عنوان کادو هم تهیه کردن و کادو دادن و مطمئنا همون روز کادو ندادن.

من فکر می کنم مثلا 3 یا 4 روز قبلش درست کنید شاید بهتر باشه تا 7 روز قبلش.

بعد شف در پست

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/02/blog-post_10.html

توضیح دادن:

اگه قراره همون روز سروش کنید بهتره توی یخچال نذاریدش چون میدونید که شکلات بو جذب میکنه! در غیر این صورت حتما از ظرف در بسته استفاده کنید

این توضیح زیر آخرین عکس پست هست.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

دقيقا! تنها مشكلي كه ميتونه پيش بياد همينه كه شكلات سريع بوهاي توي يخچال رو جذب ميكنه و كمي مزه اش ممكنه اون تازگي رو نداشته باشه وگرنه من تا دوهفته هم توي يخچال داشتم ازشون و واسه ظاهرش هيچ مشكلي پيش نمياد

طیبه جون من از رنگ استفاده کردم ولی دون دون شدو یکنواخت نشد میشه بگی از جه مارکی باید استفاده کنم مارک رنگ من ویلتونه

دوست عزیز،

مارکی که شف استفاده می کنن ویلتون هست.

مارک ویلتون یک سری رنگ داره که مخصوص رنگ کردن شکلات هست به اسم کندی کالر.

من احتمال می دم علت دون دون شدن شکلات شما به خاطر رنگی که استفاده کردید باشه. چون رنگ ژله ای ویلتون بیسش آبه.

شف در موردش زیاد صحبت کردن، مثلا در این پست:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/08/blog-post_02.html

در قسمت کامنت هاش. باز هم با گزینه جستجو خودتون می تونید توضیحات دیگه رو پیدا کنید.

در این پست مثلا شف با این کندی کالرها کار کردن:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/01/blog-post_23.html

مرسی مروارید جون حتما به اون پستها مراجعه می کنم 

سلام 
خسته نباشید 
 اینا واقعا قشنگند آدم دلش شدیدا میخواد دی :
 فقط یه سوال داشتم یه جا گفتین کیک چوبی ها رو میزاریم داخل فریزر تا خودشونو بگیرند سوال اینجاست که آیا کیک ها  ؟؟خشک نمیشند توی فریزر؟؟ بوی گوشت ماهی اینا نمیگیریه

زمانش در حدي نيست كه بخواد بو جذب كنه

نه اصلا خشك نميشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...