2010/03/18

بیسکویتهای شطرنجی


با همون خمیری که دیشب یاد گرفتید میشه مدلهای مختلف بیسکویت رو درست کرد. آیس باکس کوکی ها خیلی راحت و سریع ساخته میشن ( اگه شوگر کوکیز درست کرده باشید متوجه میشید من چی میگم چون در مقایسه با اون بیسکویتها این یکی واقعا ساده است و مثل اون دردسر نداره.) ولی در عین حال میتونند اشکال و رنگهای گوناگونی داشته باشند. من به یه مدل دیگه هم درستشون کردم که امشب یاد میدم 



برای ساختن بیسکوییت شطرنجی شما به دو رنگ خمیر نیاز دارید پس خمیر رو نصف کنید و نصفش رو با 2 ق غ پودر کاکائو و 2 ق غ شیر مخلوط کنید.



براي اين مدل بيسكويت شطرنجي من از خمیرم شش تا گلوله یک اندازه از هر رنگ جدا كرده و درست کردم .
 سایزش دیگه دست خودتونه. ولی برای هر رول باید 6 تا گلوله سفید و 6 تا قهوه ای داشته باشید.

 حالا با دست -روی سطح كار- هر کدوم از گلوله ها رو رول کنید تا به قطر و طول دلخواه برسید. (اینا همش سایزش دست خودتونه که بخواید ریز یا بزرگ درستش کنید. )




رنگ ها رو یکی در میون کنار هم بذارید. یعنی یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای




حالا ردیف بعدی رو عکسش عمل کنید یعنی یه سفید یه قهوه ای یه سفید. دقت کنید که باید در رديف دوم خميرسفید بالای خمير قهوه ای در رديف اول قرار بگیره و بالعکس




حالا برای ردیف سوم دوباره یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای



خوب این کار تمام شده . دقت کنید که چطور من هر استوانه رو دقیقا روی استوانه زیری قرار دادم. شما میتونید در همین مرحله کار رو تمام کنید و بذاریدش توی یخچال برای 3 ساعت و یا دنباله کار رو با من ادامه بدید




حالا میخوایم یه حاشیه  برای بیسکویتهامون درست کنیم که شکل شطرنجیش نمایانتر بشه. توجه داشته باشید که رنگ كادر یا حاشیه باید خلاف رنگ هسته مرکزی باشه. دوباره عکس قبلی رو نگاه کنید. توی مقطع مشاهده میکنید که هسته بیسکویت قهوه ای رنگه. پس ما اين قاب دورش رو سفید میگیریم. خمیر رو به ضخامت 2 یا 3 میل باز کنید (هر چه نازکتر بهتر) و خمیر بیسکویت شطرنجی رو روش قرار بدید




نمیدونم توی تصاویر مشخصه یا نه. ولی من از شروع تا پایان ، تمام مراحل رو با کاغذ روغنی انجام دادم. یعنی باید همواره کاغذ روغنی زیر خمیر باشه. پس حالا با کمک کاغذ روغنی شروع به رول کردن میکنیم
كاغذ روغني اينقدر شفافه كه شما توي تصوير نميبينيدش




البته رول کردن اصطلاح درستی نیست چون ما داریم شکلش رو مکعب مستطیلی حفظ میکنیم. پس هر بار خمیر رو روی یک وجه از خمیر میپیچونیم تا به ضلع آخر برسیم. بعد اضافی های خمیر رو بریده و کاغذ رو دورش کاملا میپیچیم و برای حداقل 3 ساعت توی یخچال میذاریم
به همين ترتيب تمامي خميرتون رو به شكل رولهاي شطرنجي درست كرده و توي كاغذ روغني پيچيده و در يخچال بذاريد




بعد از سه ساعت كاغذ رو باز كرده و خمير رو خارج كرده و با کارد تیز به ضخامت نیم سانت میبریم. و در فر 190 سانتیگراد 375 فارنهایت برای 10 دقیقه قرار میدیم ( فر هم که مثل همیشه کاملا باید گرم باشه)




شما عکسش رو هم میتونید انجام بدید که مثل من دو رنگ داشته باشید. میبینید که اینبار هسته مرکزی سفیده پس قابش قهوه ای رنگ شده. من چون عاشق شکلاتم این بیسکویتها رو خیلی دوست دارم. زیاد شیرین نیست و ترد و خوشمزه است. میتونید یک روز خمیرش رو درست کنید بذاريد يخچال يك روز ديگه رول كنيد و و یک روز دیگه بپزیدش پس زیاد خسته نمیشید.

18 comments:

بسیار عالی!
من امروز کاملا اتفاقی وبلاگتون رد دیدم. چقد خوب آموزش میدین. راستی سال نو رو بهتون تبریک میگم

بنده چقدر از سایت شما عقبم!
تازه تازه دارم اینها رو می بینم.
مرسی خانم هنرمند.
خیلی خوشگل و تمیز است.
یاد حلوا شطرنجی افتادم! وای که چقدر دردسر داره!

وااای منم خیلی عقبم تازه کشفت کردم 

akhe chetori halate morabayish hefz mishe? hatman en shirinio ta 2 3 rooze ayande dorost mikonam. dar vaghe bayad 2 bar khamiro dorost konim? yebar 2 rangesh mikonim va ye bar sade baraye rol kardan. doroste?

 دوست عزیز،

ازتون خواهش می کنم فارسی تایپ کنید.

شف زیر عکس دوم نوشتن:

برای
ساختن بیسکوییت شطرنجی شما به دو رنگ خمیر نیاز دارید پس خمیر رو نصف کنید
و نصفش رو با 2 ق غ پودر کاکائو و 2 ق غ شیر مخلوط کنید.

سوال من اینه: خمیر که به 2 رنگ تقسیم می شه و هر رنگ 6 تا توپ می ده. مرحله ی 
بعد برای خمیری که رول های باریک رو داخلش می ذاریم و می پیچیم باید خمیر تازه درست کنیم؟
سوالمو اشتباه متوجه شدید

اينطوري بهش نگاه نكنيد
لازم نيست خمير به قسمتهاي مساوي تقسيم شه
چند تا گلوله يك اندازه درست كرده و ميله اي باز كنيد
حالا هر كدوم 9 تاست ديگه
مثل تصوير
كنار هم ميچينيم
بعد يه مقدار خمير رو پهن كرده اينو توش رول ميكنيم

حالا متوجه شدم. آخه توو عکس زیاد به نظر می یاد.ممنونم خانم هنرمند

شف عزیز و دوست داشتنی. من مدتها دنبال این شیرینی بودم. ممنون 

با سلام/خانومی یه سوال داشتم/شکر و کره باید تا حل شدن شکر هم زده بشن؟ آخه توی سه دقیقه شکر دون میمونه و وقتی میخوایم رولهارو درست کنیم باعث ترک خوردن خمیر میشه؟اگه مشکل مربوط به شکر نباشه احتمال اینکه از آرد باشه هست یا نه؟چون توی خمیرهای دیگه آردی که من استفاده میکنم نسبت به میزان گفته شده کمتر لازم میشه؟

دوست عزیز،

بعد از این که سه دقیقه شکر و کره رو با هم زدید و کره حجم پیدا کرد، تخم مرغ رو بهش اضافه می کنید و باز هم خوب هم می زنید. در این مرحله هست که دونه های شکر حل می شن.

بله، میزان جذب رطوبت در آردها یکسان نیست. یا می تونید مارک آردتون رو عوض کنید و یا این که میزان کمتری آرد بریزید. این مسئله رو با تجربه متوجه می شید.

بهتون پیشنهاد می کنم مبحث خمیرها رو مطالعه کنید. چون اونجا در مورد قدرت جذب آردها خیلی صحبت شده.

کارهات خییییییییییییییلیییییییییییی قشنگه 
خوش به حالت

هر کس به من نکته ای بیاموزد مرا بنده ی خویش کرده است .
سلام خدمت طیبه خانم و دوست گرامیتون خانم مروارید
کمال تشکر از کارهای فوق فوق العاده
عزیزم من این رسپی رو درست کردم اما توی یخچال نذاشتم خواستم تنبلی کنم همه ی موارد رو انجام بدم و توی یخچال بذارم که نشد و اونقدر خمیر نرم بود که نمی شد باهاش کار کرد . پس دوباره جمع کردم توی یخچال گذاشتم .امیدوارم خوب بشه که بتونم عکسشو براتون بذارم .اگر اجازه بدید من این طرز تهیه رو توی سایت خودم بذارم . منتظر اجازه ی شما هستم .بازم ممنون از اینهمه لطف

 ممنون از لطف شما به شخص من دوست عزیز.

اين اسمش آيس باكس كوكيه يعني بايد حتما توي يخچال باشه وگرنه نميشه
نگران نباشيد درست ميشه

بله عزيزم با قرار دادن لينك مستقيم به اين صفحه مجاز به استفاده هستيد
موفق باشيد

bebakhshid man safhe keyborde farsi nadaram.faghat khastam tashakor konam.dokhtaram asheghe in cooki shode va man majboram har hafte dorost konam.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...