2010/03/14

مینی نی نی شیرینی



این شیرینیها رو چند وقت پیش توی یک سایت دیدم چون عاشق چیزهای رنگ رنگیم خوشم اومد و سریعا خواستم دست به کار شم ولی پرتزل توی بازار پیدا نمیشد و ماهها همه جا رو زیر و رو کردم و دیگه وقتی تصمیمم بر این شد که با یه چیزی جایگزینش کنم .... توی گناوه "یوریکا" شد! من هم از حرصم یه کارتن خریدم!!!




برای درست کردن این شیرینیهای نی نی پسند ، شما به سه چیز نیاز دارید. اول "تویستد پرتزل" twist pretzels و همچنین "هرشیز کیسز" Hershey’s kisses و یک بسته "ام اند امز" m&m's

حالا مشکلی که وجود داره اینه که ممکنه پرتزل گیرتون نیاد. من چند وقت پیش جنس مشابه اش رو با یه مارک ایرونی که یادم نیست چی بود توی یک سوپر مارکت دیدم ولی دیگه بعد هیچ جا ندیدم . خلاصه اینکه ایرونیش هم هست. اینا همون چوب شور هایی هستند که بچه ها میزنند توی شکلات و میخورند ( من اسمش رو بلد نیستم چون تا حالا نخریدم... لپ لپه؟) ولی چوبی شکلش بدردتون نمیخوره. باید گردش رو پیدا کنید. اگه پیدا نشد و نتونستید مثل من صبر کنید و چند ماه دنبالش بگردید ، میتونید از بیسکویتهای با سایز کوچیک استفاده کنید و یا با دستور شوگر کوکیز يا آيس باكس كوكيز بیسکویت های اندازه سکه قالب بزنید و ازش استفاده کنید.

مشکل دوم اینه که شما ممکنه هرشیز کیسز پیدا نکنید. همینطور که در تصویر میبینید، این شکلات های کوچولو سایزشون کاملا مناسب این نوع شیرینیه ولی شما به احتمال زیاد پیدا نمیکنید. تازه اگه هم پیدا کردید ...گرونه! پس من شیوه ساختنش رو با شکلات معمولی بهتون یاد میدم

سوم ام اند امز که گیر میاد ولی یه کم گرون میشه پس توصیه میکنم از اسمارتیزهای موجود در بازار استفاده کنید. ولی ام اند امز خوشمزه تره




شکلات تون رو تمپر کنید.  مرتب هم بزنید که نبنده. توی دمای اتاق تقریبا یه 5 دقیقه ای طول میکشه (دمای اتاق ما البته!). و لازم نیست که باز تاکید کنم که حتما از بهترین و خوشمزه ترین شکلات موجود در بازار استفاده کنید. شکلاتی که طعمش رو از همه بیشتر دوست دارید و ازش لذت میبرید ( که طبق معمول برای من ...شکلات تلخه)




حالا یک قیف و یک ماسوره بردارید. ماسوره تون نباید نوکش ریز باشه . اگه ندارید میتونید قیف کاغذی هم درست کنید ویا از زيپ لاك استفاده کنید. اگه از قیف و ماسوره استفاده میکنید مطابق تصویر انتهاش رو بپیچونید و بعد شکلات رو توش بریزید که از نوک ماسوره نریزه بیرون و همه زندگیتون شکلاتی شه!




حالا محض احتیاط توی سینی فر یه کاغذ روغنی بندازید و پرتزل ها تون رو روش بچینید. زیاد هم به هم نچسبونیدشون.




با قیف روی پرتزل ها شکلات بریزید. اگه شکلات تون به اندازه کافی سرد نشده باشه ، راه میافته و شیرینیتون خوشگل نمیشه . پس یک دونه اش رو امتحان کنید و اگه شکلات رو نتونستید مرتفع شکوفه بزنید، قیف رو بذارید یه 5 دقیقه دیگه توی دمای اتاق بمونه و باز یه تست کنید.




روی شکلات ها یک دونه ام اند امز (و یا همینطور که در تصویر میبینید اسمارتیز هم میشه استفاده کرد) بذارید و فشار بدید تا فرو بره.

حالا ممکنه شما به اندازه من سرعت عمل نداشته باشید و یا دمای اتاقتون سرد باشه در این صورت شکلات ها میبنده . پس سینی رو برای 3 دقیقه در فر 200 درجه فارنهایت، 100 و یا 120 سانتیگراد به مدت 3 دقیقه قرار بدید که شکلات ها کمی نرم بشه. اگه از هرشیز کیسز استفاده کردید هم به همین روش عمل کنید. اگه شکلات هایی با سایز مناسب پیدا کردید هم میتونید دقیقا همینکار رو انجام بدید و دیگه لازم نیست از قیف استفاده کنید. من شکلات با سایز مناسب تو خونه داشتم ( و همچنین هرشیز کیسز) ولی زیادی شیرین بودند و تلخش رو با سایز مناسب نداشتم. پس از قیف استفاده کردم. ( اگه میخواید از مایکرو فر استفاده کنید فقط 5 ثانیه بذارید و نه بیشتر)





خیلی راحت و سریع، خیلی خوشمزه و تو دل برو! ( البته سریع هم تبدیل به چربی دور شکم میشه! پس تمام سعی خودتون رو بکنید که بیشتر از 5 تا در روز نخورید!)

اگه درستش کنید ... دل بچه ها رو تو ایام عید شاد کردید

رسپی از megster meter

13 comments:

merci ke zood be zood update mikonin va pasokhgooye soalat hastin man ke moshtariye weblogetoon shodam! be nazare shoma be jaye chocolate , agar notella bezanim khoob mishe ?

lotf dari azizam
na chon dar damaaye otaqh jaamed nist va vaa mireh. vali mishe ba kami poodre baadaamzamini seftesh kard ke beshe baa qhif qhaleb bezani. oonjoori dorost dar miyad

سلام عزیزم
ایمیلت رو گرفتم مرسی
برات ایمیل هایی می دم که دیگه هر روز به میل باکست سر بزنی
امروز چند تا دونه برات فرستادم
کیفشو ببر .................
قربونت الهام

سلام طیبه جون.
آخه من چیکار کنم که اینقددددددر به وبلاگت معتاد شدم که از صبح که لپ تاپ رو روشن میکنم تا شب وبلاگت بازه و همش دارم توش گردش میکنم. دلم هم نمیاد از پای کامپیوتر تکون بخورم. هی میگم این یکی رو هم ببینم و برم و یهو میبینم که شب شد و هیچ کاری هم نکردم.
آخه دختر یه کمی به فکر ما هم باش. اینقدر عکسای خوشگل میذاری که من از دیدنشون سیر نمیشم.
دستت درد نکنه بابت این همه زحمتی که میکشی.
یه عالمه دوستت دارم.

نظر لطف شماست
چشماتون قشنگ میبینه

سلام طیبه جان مرسی از اموزش های خوبت
اینو مشابهش هم اموزش داده بودید درسته ؟ البته اون رو با شکلات های ایرانی درست کرده بودید درست میگم یا نه ؟ه

این پست تکراری نیست؟..بنظرم آشناست

این پست احتمالا به خاطر قاطی کردن سیستم به صفحه اول منتقل شده، اگر نه این پست قدیمی هست.

فکر کنم شما این شیرینی منظورتون هست:

ترتل پرتزل

http://www.cheftayebeh.ir/2011/03/blog-post_15.html

 سلام مروارید جان بله همین پست منظورم بود عزیزم

فکر کنم  یهسالی  هست  میخوام   کامنت  بزارم   اما  هر  بار  ارئر   میده     کارات   عالیه   بینظیر   مرسی  از  صبر    و  حوصله  ای   که    داری  

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...