2010/03/31

کیک نارگیلی





اگه مثل من عاشق کیکها و شیرینهای رنگ و وارنگ هستید ، این کیک رو خیلی خوب یاد بگیرید چون به دلیل رنگ بسیار سفید خوشرنگش ، بیس اکثر کیک های رنگی و رنگین کمانه ( که در اولین فرصت انواع و اقسامش رو درست میکنم)


جالبی این کیک به اینه که اصلا توش پودر نارگیل نداره ولی یک طعم نارگیلی خیلی خوبی داره. دلیل؟ شیر نارگیل! شیر نارگیل  توی شیرینیها و یا غذاهای آسیای جنوب شرقی کاربرد زیادی داره و خوشمزه است.


سفیده تخم مرغ 5 عدد
شیر نصف لیوان
وانیل 1 ق چ
آرد 3 لیوان
شکر دو  و يك سوم لیوان
بیکینگ پودر چهار و نيم ق چ
نمک نصف ق چ
کره 230 گرم
شیر نارگیل 1 لیوان






فر را روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید. سفیده ها رو خوب بزنید تا کاملا پف کرده و سفت بشه و از ظرف نریزه. ( من با زرده های تخم مرغ باز شیرینی کنجدی درست کردم!) وانیل و شیر رو اضافه کنید





حالا آرد و نمک و بیکینگ پودر و شکر رو با ویسک بزنید تا کاملا مخلوط بشه و بعد کره ( برابر با دمای اتاق) و شیر نارگیل رو اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه خوب بزنید


قانونا باید بتونید شیر نارگیل پیدا کنید . اگه پیدا نکردید میتونید نارگیل بخرید و شير نارگيل درست كنيد







در دو یا سه مرحله سفیده رو به مخلوط اضافه کرده و فولد کنید.( فولد کنید ولی هرگز هم نزنید)






قالبهای کیک رو کاغذ روغنی انداخته ، چرب کنید و بعد کیک رو توی فر به مدت 30 دقیقه و یا تا زمانی که استیک تمیز از کیک بیرون بیاد قرار بدید. ( قالبها رو تا نیمه پر کنید چون دو برابر پف میکنه!)


کیک رو 10 دقیقه اجازه بدید توی قالب سرد بشه و بعد از قالب جدا کنید. این کیک به تنهایی هم خیلی خوشمزه است ولی من به خاطر نوروز یه تزئین سبزه و تخم مرغ رنگی واسه دل بهاریم :pروش انجام دادم...که توضیح میدم.







برای رنگ کردن نارگیل ( یک لیوان) ، نارگیلها رو توی یک زیپ بگ بریزید و یک قطره رنگ سبز بهش اضافه کنید. و در زیپ بگ رو ببندید در حالی که کیسه توش هوا حبس شده.






بعد کیسه رو با دست مالش بدید و تکون تکونش بدید تا همه نارگیلها رنگی بشند. من پودر نارگیلهای رنگی رو برای تزئین حیوانات روی کیکهای تولد استفاده میکنم و در اینصورت باید در مرحله ای که رنگ رو اضافه کردید، اسانس هم اضافه کنید ( خیلی محبوبیت کیکهاتون رو بالا میبره). ولی بعد از اتمام کار اگه چیزی از نارگیلهای رنگیتون باقی موند توی فریزر نگهدای کنید که توی یخچال کپک میزنه!







برای کیک به یک کرم هم نیاز دارید که من از "کریم چیز فراستینگ" استفاده کردم ( از بس که مزه کریم چیز توی کیکها رو دوست دارم و کمی طعم چیزکیک میگیره) برای اینکار 50 گرم کره ( برابر با دمای اتاق) رو با 4 ق غ پنیر خامه ای و نصف لیوان پودر شکر و 1 ق چ وانیل خوب بزنید که یکدست بشه. بعد روی لایه های کیک و همچنین خود کیک بریزید.






زیاد مهم نیست که صاف و صوف از آب در بیاد ولی اگه میخواید تمیز باشه باید حتما قسمت صاف کیک یعنی تهش، رو به بالا باشه و چون کیک خیلی لطیفیه با حرکت کارد کاملا سطح تمیزی بهتون میده. پس کرم رو روی کیک بمالید و 1 ساعت توی یخچال بذارید تا کرم ببنده ( اگه عجله دارید هم که هیچی)







برای تزئین با پودر نارگیل ، شما باید مشتتون رو از نارگیل پر کنید و دستتون رو به دیواره کیک بچسبونید. اضافیهاش رو که توی ظرف میریزه رو جمع کنید و دوباره مشتتون رو پر کنید و ادامه بدید





به همین تزتیب کل بدنه و روی کیک رو با نارگیل بپوشونید.






این بود کیک سبزه نارگیلی. حالا اگه بلدید که چند تا تخم مرغ رنگی ژله ای درست کنید و بچینید روی کیکتون و اگر هم بلد نیستید فردا شب تشریف بیارید همینجا و یاد بگیرید!



حالا میتونید لباساتون رو بپوشید و سوار ماشین بشید و سبزه به دست برید سیزده به در! ولی خوبیش به اینه که این سبزه رو میشه همونجا بعد از غذا به جای عصرونه خورد!






صبر کن ببینم.... تخم مرغها رو آقای شوهر زحمت کشیدند تا من روم رو برگردوندم ترتیبشون رو تنهایی دادند!!! (تک خوری از نوع مافوق حرفه ای!)...... کیکه هم که ناقص شده و....نمیدونم به سیزده به در میرسه یا نه... برشش رو میبینید؟ خیلی سفید و خوشگله. خودش هم شدیدا لطیفه و توی دهن آب میشه. شیرینیش به اندازه است و دل رو نمیزنه... از همه مهمتر هم اون کرمشه! خلاصه چیز جالبیه اگه بتونید خوب از آب درش بیارید...موفق باشید!


رسپی از Tender Crumb


92 comments:

ba tavajo be emkanat e man ,mitoonam in keyk ro dorost konam?in mavad bara qalebe che andaze monaseb e?

age cake e esfanjy toonesti dorost koni in ro hm mitooni

shef joon cheraa 2 ta ghaleb hala age man bekham ye ghaleb dorost konam yani bayad mavadesho nesf konam?

یه سوال دیگه این کیک هارو تو
convection ovens
هم می‌شه درست کرد؟

Halojen oven ham behesh migan

axesho gozashtam paeen

http://i237.photobucket.com/albums/ff137/CherieBlossoms/PICT0045.jpg

نه من چون نمیخوام درسر تمیز نصف کردنش رو بکشم از اول تو دو تا درست میکنم
تو یکی درستش کن بعد نصفش کن

چرا میشه
ولی باید چند بار درست کنی که قلقش دستت بیاد و درجه هاش و زمانش رو دیگه با تجربه ای که بدست آوردی تنظیم کنی

هر جا گشتم شيرنارگيل تو تهران پيدا نکردم همه هم عجیب غریب بهم نگا ميکنن انگار از مریخ اومدم! جاش شیر معمولی بزنم؟

اینجا هم کمیابه ولی گیر میاد
آره میشه... ولی طعمش متفاوت میشه

طیبه جون ژله تخم مرغ هاشو چه جوری درست کردی هوم؟؟؟

توی یه پست جدا گامه توضیح دادم الهام جون

یک سوال
من بالاخره شیر نارگیل در تهران جستم!
یک قوطی دیگر هم بغل این شیر نارگیل ها بود به نام کرم نارگیل! طیبه جون این چیه و کاربردش چیست؟
ممنون

سلام مجدد
من سوالات و ابهاماتب برایم بوجود آمد!
1- بعد از اینکه سفیده فرم گرفت آن را کنار گذاشته. برای بقیه مواد دیگر از همزن برقی استفاده نمی کنیم؟ کره نیازی به زده شدن و سفید شدن ندارد؟
2- شما از دو قالب استفاده کرده اید! با چه قطری؟
ممنون طیبه عزیز.
شیر نارگیل پیدا کرده ام می خواهم دست بکار شوم!

این هم از کیک نارگیلی اینجانب.
در کمال بدو بدو و با عجله بسیار درست شد و متاسفانه به تزئین نرسید.
اما کلاً خیلی بافت و طعم خوبی داشت و با استقبال عمومی مواجه شد.
ممنون از شف دوست داشتنی ام طیبه عزیز.
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1276260538070843400&x=jpg

کرم نارگیل اینجا گیر نمیاد. به جای خامه توی خیلی از شیرینیها ازش استفاده میشه

همه رو با همزن میزنیم. فقط موقع فولد کردن دیگه باید با قاشق چوبی کار کرد

کیکت با مزه شده!!! آره من هم خیلی از طعم و بافتش خوشم اومد. باید حتما چند تا کیک دیگه هم درست کنم. حتما از اونها هم خوشت میاد

پس این کرم نارگیل چیز مفیدی می تونه باشه!
کاش گرفته بوم! حالا کی دوباره می خواهد بره اونـــــــــجا.!
اگر دوست داشتید من برای امر مرسولات در خدمتما!
نه تعرفه نه پاچه خواری!!!!!!!!!
من هم نتونستم منتظر جواب شما بمونم و دست بکار شدم و به همین روش هم عمل کردم.
از بافت کیک خیلی خوشم اومده. فقط اینکه سطح کیکم صاف نشد و دچار تو رفتگی گردید که خودم فکر می کنم چون با پیمانه اندازه گیری کردم دقیق نشده!
خانم برادر میل فرمودند و گفتند خیلی شیرین است! من هم گفتم همین طوری باید باشد! خیلی هم خوب است!
تزئین هم که نداشت! رنگ نارگیل را هم مجبور شدم با خانه و علاقه میزبان هماهنگ کنم که صورتی شد!
در نهایت خودم خیلی راضی بودم! مخصوصا از طعم کرم پنیر! و اسانس وانیل مایع!
اسانس وانیل مایع هم خواستید من در خدمت هستمت! البته هنوز تو تهران نجستم! برایم از دوبی به مقدار کافی آوردند!
خدایی خیلی مزه بهتری به کارمون می ده!
باز هم خلاصه اینکه تشــــــــــــــــــکر!

اینقدر کار تو نوبت دارم که فکر خرید چیزای دیگه رو گذاشتم کنار. ولی افکارم که مرتب شد حتما
میگم تو تو دبی آشنایی داری که لوزام قنادی میره؟ چون خیلی چیزای حرفه ای هست که اینجا گیر نمیاد
مثلا مارکر خوراکی. کندی کوتینگ یا همون شکلات رنگی. کندی کالر یا رنگ مخصوص رنگامیزی شکلات. رنگ پودری ویلتون

والا هر کی که میره یه جایی من یک لیست خرید و آدرس بهش می دم!
شما هم این چیزایی و که خواستین برام ایمیل کنید من بالاخره به یکی می گم. حالا دوبی هم نشد جای دیگه هم هست.
فقط بدونم که هر کی خواست بره بی نصیبش نگذارم!
من در خدمتم شف عزیز.

توی پست فردا شب دو قلمش رو توضیح میدم که ایران وجود نداره

آخ جون
سوژه برای تفحسم پیدا شد!!!!!!!!!!!
چند وقته چیزی برای تفحس نداشتم حوصلم سر رفته بود!

طیبه جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو قلمه کو پس؟
من بیکار موندم امـــــــــروز!
لطفاً از این دستوراتی که حاوی شیر نارگیل است تا قلبلیت نادر شدن به خودش نگرفته بیشتر بگذار خانم!
ممنون.

تو چرا مثل من انبار نمیکنی؟ دو تا بذار تو خونه
خراب نمبشه که
فعلا سرم بدجوری شلوغه
:p
اون کیک چوبی جوجه ها بود.... دارم یه عالمه حیوانات و اشکال دیگه اش رو هر روز درست میکنم
:D
این پروژه تموم شه میرم سروقت اونا

مرسی عزیزم.
چه می دونم.
امروز دیدم روزانه هم شیر نارگیل زده!
راستش اطمینان نداشتم که می توان در شیرینی پزی استفاده کرد یا نه؟
اگر واقعا به درد این کار بخورد که خیلی خوب است.
راستی طیبه جون کرم نارگیل را هم می شه نگهداری کرد به مدت زیاد؟ شیوه فرم دهیش مانند خامه است؟

عمرا روزانه از اون محصولات واسه ما بفرسته

نه اون اصلا خامه نیست
غلظتش مثل شیر عسلیه
کاربردش هم در همون حده
به درد تزئین نمیخوره

آردس بده بگم بخرن خودم یه نمونه شیرینی نارگیلی بهت یاد مبدم

طیبه جون آدر چی؟
کرم نارگیل یا شیر نارگیل روزانه؟
کرم نارگیل که سوپر جام جم(ولی عصر). شیر نارگیل روزانه هم بقالی سر کوچمون!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر کسی که می خواهی بهش سفارش بدی تو وادی این چیزها نیست بنده خدا رو در
گیرش نکن بگو من می گیرم می رسونم بدستش .
کلا من در خدمتم.
تعارف هم ندارم. اینو دیگه همه می دونن!!!!!!!

نسبت به میدون ولی عصر چقدر فاصله داره؟

میگم این روزانه که میگی حواست باشه یه وقت شیر و نارگیل نباشه! ممکنه شیر رو با نارگیل قاطی کرده باشن و اسمش رو گذاشته باشن شیر نارگیل!!!!! این اون شیر نارگیل نمیشه ها

برای مسافت های تهران تقریبا نزدیکه!
می گم که اطمینان نکردم! فکر کنم یک پاکت 5/1 لیتری بود 1500 تومن!

tayebe joon manzooret az livan che andazei hast ya be geram chegad hast

لیوان همون پیمانه استاندارده

هر لیوان آرد 125 گرم
شکر 200 گرم
شیر و شیر نارگیل 250 میلی لیتر

طیبه جان
کرم نارگیل رو چطور باید برای تزیین استفاده کرد؟
من رفتم شیر نارگیل بگیرم اشتباهی کرم نارگیل خریدم!

@ نازنین،

نازنین جون مطمئنید کرم نارگیل خریدید؟ چون روی قوطی های شیر نارگیل می نویسند کرم نارگیل.

اگر ممکنه عکس کرم نارگیلتون رو بذارید.

http://img.alibaba.com/photo/107943870/Coconut_Cream_Coconut_Milk.jpg

تا به حال ندیدم که از کرم نارگیل برای تزئین استفاده بشه. اما در بسیاری از شیرینی ها و یا غذاها ازش استفاده میشه
من دو تا قوطیش توی کابینتم داره خاک میخوره و فرصت نمیشه ازشون استفاده کنم
ولی یه روش سریع مصرفش درست کردن پینا کلادا هستش

والا این که من گرفتم این مارک هست مروارید جان

http://i53.tinypic.com/2niy4gl.jpg

البته طاقت نیاوردم و باز کردم ببینم چی هست.
غلظتش از روغن نارگیل کمتر هست و دقیقا فرم ِ کرمی داره. اما در کل من نمی دونم چی کار باید باهاش بکنم!!

@ نازنین

نازنین جون،

این چیزی که شما گرفتید همون شیر نارگیل هست.

ببینید نازنین جون، نارگیل وقتی هنوز تازه هست این شکلی هست:

عکس از اینترنت هست

http://menschenrechtsbeobachtung.files.wordpress.com/2009/08/frisch-vom-baum.jpg

سمت راست نارگیل تازه هست. شیر نارگیل تازه در حقیقت یک چیز آبکی بسیار خوشمزه هست. کمی که از سن و سال نارگیل تازه می گذره، این آب یاشیر تازه
روی دیواره داخلی نارگیل می شینه که شما در این عکس کاملا به وضوح می بینید. اون قسمتی که سر نارگیل رو زدن، یک لایه سفید گوشتی مشخصه. که وقتی شما آب نارگیل تازه رو می نوشید، معمولا یک قاشق هم بهتون می دن که بتونید بعد از نوشیدن خدمت گوشت کم و نازک هم برسید که بسیار خوشمزه است.

هر چی بیشتر این نارگیل بمونه، این پروسه نشست کردن روی دیواره ها بیشتر انجام می شه و در آخر چیزی مثل اون نارگیلی که شما در قسمت چپ عکس می بینید در می یاد. این اون چیزی هست که بیشتر ما در کشورهایی که در مناطق استوایی نیستن در فروشگاههامون می بینیم. ولی این یک نارگیل پیر هست!! اون آبی هم که داخل این نارگیل ها هست دیگه هیچ ارزشی نداره، چون هر چیز خوبی بوده روی دیواره داخلی اش نشسته.
حالا این شیر نارگیلی که ما در فروشگاهها می خریم رو از رنده کردن گوشت سفیدی که در داخل نارگیل تشکیل می شه و مخلوط کردنش با آب و ... تهیه می کنن.
چیزی که شما گرفتید شیر نارگیل هست و همه هم کریمی هستن. یعنی خرید شما به نظر من درست بوده.
من مطمئنم شما اون رو در همین رسپی هم می تونید استفاده کنید. معمولا باید قبل از استفاده خوب تکونش بدید چون قسمت آبکی اش می ره زیر و روغنی اش رو جمع میشه.
من از این میلک خیلی استفاده ها می کنم. در تهیه سوپ، خورشت های هندی و حتی مارمالاد.

دیواره داخلی نارگیل

سلام طیبه جان خسته نباشی

میشه به جای سفیده از پودر مرنگ استفاده کرد آخه نمیدونم با زرده های باقیمونده چیکار کنم فریز هم که نیمشه کرد برای وقت مبادا
اگه میشه جایگزین کرد لطفا اندازشو میگی؟
ممنون عزیزم

دو ق چ پودر مرنگ با دو ق چ آب ميشه يك عدد سفيده تخم مرغ

البته معمولا روي قوطي تا توي كاتالوگش هم نوشته كه چقدر ازش رو بايد به جاي يه تخم مرغ استفاده كرد

مامان مژگان:

شف عزیزم یه سوال ناشیانه دارم ازت من معمولا دستورایی که درست می کنم یا به گرم هست یا پیمانه ولی دستورات شما بیشتر بالیوان هست می خواستم بدونم منظورت از لیوان همین لیوان دسته دارای فرانسوی هست یا همون پیمانه های اندازه گیری؟؟ممنون عزیزم به خاطر همه محبتهات راستی یه سوال دیگه : این ترافل هایی که استفاده می کنی مارک خاصی داره چون من هرجی دارم باز خریدم و نمیدونم کدوم بدرد این مورد می خوره می خوام برای بچه ها درست کنم می ترسم وقتی مواد رو درست کردم امتحان کنم ببینم خوب نیست دیگه دسترسی هم برای خرید نداشته باشم اگه مارک خاصی مدنظرت هست لطفا بگوبازم ممنون

سلام طیبه جون .من می خوام کریم چیز فراستینگ درست کنم برای رویه کیکهام می دونم که از کره ، پنیر خامه ای و پودر شکر و وانیل درست میشه و در تصویر کیک نارگیلی دیدم کمی رقیق هستش آیا مخلوط پنیر خامه ای و کره و پودر شکر و وانیل رقیق میشه یا اینکه چیز دیگری مثل تخم مرغ یا شیر باید اضافه کرد ؟خیلی دوست دارم که این کرم رو یاد بگیرم و برای تمام کیکهام استفاده کنم.

@ مامان مژگان

دوست عزیز،

منظور شف از لیوان، همون لیوان دسته دار فرانسوری ها هست که شما هم گفتید که هم اندازه یک پیمانه هست.

برای توضیحات بیشتر لطفا به پست دلقک کلاه بوقی مراجعه کنید و در قسمت کامنتها شماره هفت نوشته های من رو بخونید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

سلام به شف عزیز و دوستان محترم
من پیتزا را درست کردم ولی خمیرم سفت بود و به سختی کش می آمد حتی موقع درست کردن چیزبایت هم به سختی باز می شد باوجود اینکه موادم همه درست بود فقط من موقع ورز دادن اصلا بهش آرد نمی پاشیدم چون چسبناک نبود و اینکه آرد هم روش نوشته که مخصوص نان و پیتزا هست. البته وقتی آماده شد کاملا ترد و خوشمزه بود. لطفا برای سفتی خمیر مرا راهنمایی کنید.

باتشکر ویژه از مروارید عزیزم و عرض معذرت به خاطر ایجاد اسپم قبل از مطالعه کامل وبلاگ

@ مامان مژگان

دوست عزیز،

سوالتون به هیچ وجه اسپم نبود و من خیلی خوشحال می شم اگر بتونم کمکی کرده باشم.

مروارید@
ممنون از راهنماییت مروارید جان

این هم مینی کیک ِ من!!

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1pTlXHsyBkDGNhCtADcqIM6t8J5E_sgy3TkZhiomtW6KgtbL54UCtvfRgTNH7wFpek7A2QG3SbM5GcOKIrG4OZsdkS7HS-MgYy/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg?psid=1
چون همچنان د رژیم به سر می برم، مینی درست کردم اما
اونقدر خوش طعم بود که هم سهم ِ خودم رو خوردم هم سهم آقای همسر :دی

ممنون شف جان

@ مامان مژگان:
اين اسمش
Confietino
هستش
عكس بسته اش رو توي پست كانفتي كيك گذاشتم
اينجا گير نمياد و آرتا جون از بندرعباس واسم فرستادن

@ مريم :
توي همين پست كه اين مدليش رو توضيح دادم و نه تخم مرغ نداره
و يه رسپي ديگه هم هست كه با خامه است و كره نداره كه اون رو زياد گفتم توي چيز تارتلت ميتوني پيداش كني

@ منيره:
معمولا سفتي خمير با ورز دادن درست ميشه. من حداقل نيم ساعت رو پيشنهاد ميكنم. درمورد خمير پيتزا واسم پيش نيومده كه خميرم تا به حال سفت شده باشه. ولي ميتونيد دستتون رو خيس كنيد و بعد ورز بديد. البته بگم كه هر چند كه روي بسته نوشته "مخصوص..." ولي قابل اعتماد نيستن. بهتره نوع آرد رو عوض كنيد يا مقدار كمتري بريزيد

@ نازنين:
واااااااااااااااااااااي چقدر ناناز شده!!!!! خييييلي خوشرنگه. و البته من بهت حق ميدم كه همه اش رو خورده باشي. منم نميتونم جلو خودم رو بگيرم

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/confettycake.JPG#resId/2172BC176E9E469F!373
پسر عمه آقای شوهر صاحب نی‌نی دختر شده. منم نارگیلامو صورتی‌ کردم واسه ني ني!
از دو سایز قالب نزدیک به هم استفاده کردم که کاملا رو هم قرار نگیرن
کرمش هم عالی‌ بود
مرسی‌

شف جونم تمپلت وبلاگت خیلی قشنگه عالی شده وقتی صفحه رو باز کردم دخترم میگه مامان بدو ببین چقدر قشنگ شده

مرسی از اینکه زحمت کشیدی سوالم رو جواب دادی من بازم یه سوال دارم شیر نارگیل خریدم اصلا روش رو نخوندم حالا دیدم نوشته توش جوز هندی داره آیا می شه باهاش این کیک رو درست کنم؟؟؟؟؟ممنون عزیزم که وقت می گذاری و جواب می دی

This comment has been removed by the author.

@مامان مژگان

میبخشید فضولی می‌کنم؟

به عربی‌ نوشته؟

اگه به عربی‌ نوشته جوز هندی همون معنی نارگیلو میده

عربا به نارگیل میگن جوز هندی و به جوز هندی میگن جوزه طیب

امیدوارم کمکی‌ باشه

@ پریس:
عالیه! البته از شما که استادید همین توقع رو هم باید داشته باشیم
:D
و جعبه اش هم خیلی نازه

@ مامان مژگان:
دقیقا خود خودشه
حلیب جوز الهند
یعنی شیر نارگیل
جوزالهند یعنی نارگیل
اسانس نداره
استفاده کنید

شرمنده می‌کنین! استاد شمایین بنده فقط کپی‌ رایت می‌کنم(چشمک)

شف عزیزم بازم یه سوال دیگه:
اونجا که گفتین سفیده ها رو خوب بزنید تا سفت بشه همون جا باید شیر و وانیل رو اضافه کنیم یا سفیده ها رو کنار بذاریم بعد بقیه مواد رو درست کنیم و سفیده رو فولد کنیم . و اینکه آیا کره رو نباید اونقدر بزنیم تا سفید بشه بعد اضافه کنیم .

گلم من این کیک کانفتی رو با همین دستور کیک نارگیلی بالاخره درست کردم مزش خیلی خوب بود البته همون طور که تو سوال قبلم پرسیده بودم و جواب نگرفتم شیر و وانیل رو به سفیده اضافه کردم بعد به بقیه مواد اضافه کردم که فکر کنم همین مشکلم بود ریختم تو قالبهای کیک یزدی ولی اصلا پف نکرد ولی خیلی خوشمزه بود.

ببخشيد دير شد
بله بايد شير به سفيده اضافه شه. يعني اول سفيده كامل پفكي شه بعد شير اضافه شه بهش
نه لزومي نداره. يعني اصلا نيشه. چون كره به آرد اضافه ميشه پس ديگه سفيد نميشه

چرا قانونا پف ميكنه عين كيك اسفنجي ميمونه ديگه
ما توي كيك اسفنجي هم زرده رو كه زديم آرد رو بهش اضافه ميكنيم و بعد در آخر سفيده رو توش فولد ميكنيم

اين هم به همين شكله. زده نداره چون رنگش رو زرد ميكنه. ولي مخلوط آرد و كره و شير نارگيل يه خمير بدست مياره كه بعد سفيده توش فولد ميشه

معمولا وقتي شير رو به سفيده اضافه ميكنيم باز هم خوب بايد بزنيم و حسابي كف ميكنه

اگه ميبينيد ممكنه پف سفيده كم شه بهتره اول مخلوط آرد رو درست كنيد بعد سفيده
اينطوري بهتر ميمونه

طیبه جونم اینم دومین کیک نارگیلی که به مراتب بهتر از اولی بود و تزئین هم شدالبته خیلی ساده

http://www.mamipic.com/share-CC1F_4D3EB57F.html
http://www.mamipic.com/share-D69B_4D3EB57F.html
http://www.mamipic.com/share-1961_4D3EB57F.html

راستی اون شکلات روش رو هم با همون دستورت درست کردم که فیلینگش کره بادوم زمینی بود (پارسال ) عالی بود.

چقدر زييييييييييييبا شده! واقعا هيچ چيز جاي سادگي رو نميگيره. واقعا ناز شده
و ايشالا تولد ستاره جون مبارك باشه

شف جان علیرغم خوندن کامنتها من متوجه نشدم آخه
تو یکسری از کیک ها
coconut cream
در لایه های کیک استفاده شده یا حتی در پای ها به تنهایی
میخواستم ببینم رسپی خاصی داره
یا کلا از همون ترکیب پودینگ و .. یا خامه نارگیل
استفاده میشه

...
ببخشید بعد کلی مدت اومدم اونم با سوال
هر وقت فرصت داشتین جواب بدین عجله ندارم آخه
:x

يك مدلش هست كه توي پينا كلادا استفاده ميشه. اون مدلش مثل شير عسلي "كاندس" شده است و خامه ايه. اون رو با پودر قند و ساير مواد تركيب ميكنن تا بشه به عنوان فيلينگ ازش استفاده كرد
بله دقيقا واسه "آيس" كردن كيكها ازش استفاده ميشه
و يا با ژلاتين ميشه يه بافت موس مانند ازش بدست آورد

من نميدونم جواب رو گرفتي يا نه. اگه نه كه مشخص تر بپرس

سوال در بخش دیگه:

طیبه جون مرسی از جوابت من امشب می خوام کیک نارگیلی درست کنم کدوم طبقه فر باید کیک را گذاشت ؟

@ maryam

دوست عزیز،

من خودم این کیک رو درست نکردم.

تا اونجایی که من می دونم، اگر در رسپی ذکر نشده باشه کدوم طبقه فر،

باید در طبقه وسط فر گذاشت.

من اگر خودم می خواستم این کیک رو درست کنم، می ذاشتمش طبقه وسط فر.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

دقیقا همینی که مروارید جون فرمودن
همیشه وسطه... مگر اینکه خلافش ذکر بشه

سلام
من این کیک را درست کردم که خیلی خوشمزه شد( من با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل سفید تزئینش کردم روش هم ترافل رنگی ویلتون ریختم خیلی خوشگل شد تنگار رو یه زمین پر برف منجوق رنگی ریخته باشن حیف که عکسشو ندارم)
ولی یه مشکلی دارم که شاید باید اینطوری باشه من نمیدونم!
کیک کاملا پخته بود چون به تستر چیزی نچسبید ولی احساس میکردم روطوبت داره و خیسه درسته باید همینجوری باشه یا باید بیشتر تو فر میموند؟

دومین مشکلم با کاپ کیکهایی بود که باهاش درست کردم خیلی خوب پف کرده بودن ولی از فر که در آمدن پفشون خوابید (البته بافتش خیلی خوب و سبک بود) چرا اینجوری شده من دوست میدارم رو کاپ کیک گنبدی باشه ؟
ممنون از راهنماییتون

بله اين كيك نرم و لطيف و مرطوبه ولي خميري نيست ها. پس احتمالا يه كم ديگه بايد بذاريد بمونه

در مورد كاپ كيك... يه دليلش ميتونه شك دمايي باشه
اجازه بديد كاپ كيكها توي فر بمونن كه يه دفعه شوكه نشن و پفش نخوابه
دليل دومش هم ميدونه كمبود آرد باشه. ميدونيد كه آردها هم استاندارد نيستن

و البته دليل اصلي ميتونه استاندارد نبودن فر باشه كه اگه فر خوبي داريد اون دوتاي اولي ميتونه كمك كنه

مقش شب:

برش نخورده:

http://9gytdq.blu.livefilestore.com/y1pEWIL6UPxKWh04G7KKsLIg7wygauMYsPIMl4y_LTZeIWlTWXq4XSwtOInEwnJH47cA6y0p9OXunNIbuouU3aOIauYG_8QuhDS/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D9%86%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1

برش خورده

http://9gytdq.blu.livefilestore.com/y1pI2P_ryqBcR-OZVOufBZYDpQmZMK7ynhmO4lSOZmvxzBnwrtJ53Vv4Ku3IOtw_32L289-FkZ7V_3He3YTMFtMEf51HTlKh2yR/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG?psid=1

مزه جالب و لطیفی داشت. کیک که در سه سوت آماده شد. در کل ساده بود درست کردنش.

راستش نکته سختی نداشت که یادم مونده باشه بگم.

دست شف درد نکنه.

مروارید جون نارگیلاتون نمیدونم چرا منو یاد گلبرگ‌های گل محّمدی میندازه انقدر طبیعی رنگ شدن که اگه سرمو بیارم تو مانیتور بوی گل‌و هم حس می‌کنم. مثل این میمونه که نشستین با دست یکی‌ در میون نارگیل سفید و صورتی‌ رو به کیک چسپوندین

اینا ژله هستن یا انگور؟ چه جالب شدن اون جگریه ژله چیه؟ نصف شبی‌ هوس کردم. خیلی‌ ناز شده. دستتون درد نکنه. همه کاراتونو همیشه میبینم اگه کامنت نمیدم واسه اینه که نمیخوام زیادی قسمت کامنت‌ها رو شلوغ کنم. همیشه تحسینتون می‌کنم ولی‌ گاهی‌ نمی‌شه در سکوت تماشا کرد.عطر گٔل محمدی آدمو مست میکنه
;)
نمیدونم با کانال‌های ایرانی میونه دارین یا نه. کانال منو تو ۱ یه بر نامه پخش میکنه به اسم بفرمائید شام!

من گاه گداری مبینم و هر بار به آقای همسر میگم کاش مروارید جان جای آلمان لندن بودن که دهان همه این قرتیا رو سرویس میکردن

خيلي خيلي ناز شده مرواريد جون. آره اين كيكه خيلي نرم و لطيف و خوشمزه است و واسه خيلي مدلهاي ديگه هم كاربرد داره. كاور كيك عالي شده و پريس جون تعريف ها رو انجام دادن. خيلي از شيوه عكاسي هم خوشم اومد شديدا حرفه اي شده. تخم مرغها هم عالي شدن كه البته از شما بعيد نبود و مثل هميشه همه چيز رو فوق العاده انجام ميديد

@ Paris

پریس جون شما لطف دارین. جالبه که من خودم از رنگ نهایی نارگیل ها راضی نبودم.


الآن شف می یان می زنن توی کله من!!

من از دست پودر نارگیل های اینجا حسابی در عذابم. پیدا کردن پودر نارگیل ظریف مثل ایران خیلی سخته و بعضا نیست.

شاید به همین خاطر درست رنگ نمی گرفت. شاید دفعه دیگه کمی توی بلندر بریزم ریزترش کنم. از ایران کمی پورد نارگیل آوردم ولی اون رو برای تزیین روی کیک ها نگه داشتم و نمی تونم اصراف کنم.

تخم مرغ ژله ای رو هم پریس جون باید بگم من این کیک رو حدود یک ماه پیش درست کردم!! عکسش رو دیروز توی آرشیوم پیدا کردم!! به همین خاطر دقیق یادم نیست، فکر می کنم ژله گیلاس بود. نگاه می کنم بعدا می گم.

من حقیقتا فقط کانالهای موزیک رو گوش می کنم از کانالهای ایرانی، البته اگر وقت داشته باشم.

اون اول که این شبکه روی ایر رفت من یه چند دقیقه ای اتفاقی برنامه بفرمائید شام رو دیدم، که شبیهش توی تلویزیون آلمان سالیان سال هست داره پخش می شه. دیدم اصلا دوستش ندارم و از اون به بعد دیگه هرگز نگاه نکردم. شرمنده.

شما به من خیلی لطف دارید. انشاءا... تشریف بیارید اینجا ما شما رو به شام دعوت کنیم.

از نظر من خوشمزه ترین کیک دنیاست. یکبار با خامه و پودر نارگیل تزئینش کردم و اینبار با کریم چیز فراستینگ و پودر نارگیل و به نظرم با طعم این کیک کریم چیز فراستینگ هماهنگ تره و خوشمزش میکنه. در دستور شف پنیر خامه ای را با کره مخلوط کردن من از پنیر ماسکارپنه استفاده کرده بودم و به نظرم چربیش کافی بود ولی چون خیلی سفت بود قاشق قاشق شیر نارگیل بهش اضافه کردم تا به غلظت خامه فرم گرفته رسیدم.

http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

کیکتون چقدر خوش رنگ و زیبا شده
ترافلها ژله ای هستن یا من ژله ای میبینمشون
صد درصد موافقم. بافتش فوق العاده لطیفه و طعمش عالی
عجب شیوه جالبی. باید حتما این فراستینگ رو امتحان کنم. مرسی

ممنون شف عزیز نه ترافلها ژله ای نیستن بعد از چنذساعت از کیک رطوبت میگرن اینجوری شفاف میشن ولی خراب نمیشن و وقتی برش میزنین به برش کیک رنگ میدن خیلی خوشگل میشه

سلام
با این مواد، قالب کیکمون باید چند سانتی باشه؟
به جای نصفه لیوان شیر معمولی، میشه همون شیر نارگیل بریزیم؟
 اگر بخوام کانفتی کیکش کنم، ترافل هام چه سایزی باشن بهتره؟
از این مدل میله ای های جنس خوب ندیدم، ولی ازین مدل های ماه و ستاره دیدم.
اینا خوب هستن؟ از نظر اینکه رنگ ندن ها! از نظر سایز چی؟ بزرگ نیستن؟می ترسم این قدر سنگین باشن که تو کیک غرق شن!!!!
اگه خردشون کنم خراب نمی شن؟
شرمنده این قدر سؤال پرسیدم ها!

ممنون

چه ارتفاعي ميخوايد ؟ معمولا بين 23 تا 27 ولي ارتفاع متغيره
اگر ماه و ستاره منظورتون از اين هاست كه با اسمارتيز ميفروشن بله اونا خيلي سنگينن. ولي خارجيهاش خيلي سبكن و ميشه
من امتحان نكردم بله خوردش كنيد انشالا كه بد نميشه
ولي از همين ريزه ها مدل توپيش توي لوازم قنادي هاي معمولي هم هست ها

قالبم 16 سانتیه
یعنی برای دو تا قالب این اندازه کافیه یا باید مواد رو یه خرده بیشتر کنم؟
راستش از این ترافل میلع ای های خارجی هست، ولی خوش رنگ نیستن. از این ریزها هم هست ولی اخیلی ریزن دیگه!
من از همین ماه و ستاره ها گرفتم که به نظر هم سبک می رسن و هم اینکه دیر رنگ میدن.
راستش برای دوشنبه می خوام این کیک رو درست کنم. امیدوارم خوب شه.

مگر اينكه ارتفاع قالبهاتون بلند باشه
وگرنه واسه 16 سانتي يه كم ايين رسپي زياده
البته پف كيك در فرهاي مختلف فرق ميكنه
با اين قالبها حتما از شيوه كاغذ روغني استفاده كنيد
يعني ديواره رو بلندتر كنيد تا جاي كافي براي پف داشته باشه 
كاغذ رو حتما چرب هم كنيد

انشالا كه ترافلها جواب بدن

 من دوباره اینجا کامنت گذاشتم ولی ثبت نشده!!!
من این کیک رو درست کردم، طعمش خوب بود، کاملاً هم پخته بود. ولی من وقتی تزئینش کردم و گذاشتم تو یخچال و فرداش سرو کردم، بافتش کاملاً خمیری شده بود!!! نمی دونم چرا! عکسش هم هست. ترافل ها هم خوب بودن و رنگ ندادن ولی به نظرم مقدارش کم بود. وای شف عزیز نمی دونی این چند روز چه کارهایی که نکردم! رفتم تو خط تولید ترافل خونگی!!!! جالبه که برای کانفتی کیک جواب هم داد. حالا دوباره میام عکس می ذارم.

گفتم که ترافل هایی میله ای که اینجا دیدم خوش رنگ نبودن ، برای همین از ترافلهای طرح دار استفاده کردم.
ولی همش تو ذهنم دنبال جایگزین بودم (چون ترافل خیلی گرون شده. یه بسته اش که شاید نصف لیوان باشه، 6500 تا 7500 قیمتشه!!) که یاد نقل های رنگی افتادم! چون بیس ترافلها هم شکره. بعد بلافاصله یاد مارشمالو فوندانت افتادم آخر هم گفتم چرا با رویال آیسینگ نشه این کار رو کرد! خلاصه گفتم یه سرچ هم بکنم که دیدم بعله حدسم
درسته و دستور ترافل خونگی یه چیزی شبیه به رویال آیسینگه.
منم فوراً درستش کردم. با یه سفیده تخم مرغ کلی ترافل خواهیم داشت.
البته اینا خیلی باریکن ها، منتها من از جلو عکس گرفتم و اینها هم همه ترافلها نیست. از این خیلی بیشار شده.

بعدش هم یه کانفتی کاپ کیک باهاش درست کردم. البته از یه دستور مشابه استفاده کردم که مقدار شیرش کمتر بود و بعد از پخت هم حالت خمیری نگرفت. چون می ترسیدم ترافلها زود رنگ بدن، اول تو مایع رو تو قالب ها ریختم، بعد به هر کدوم یه مقدار ترافل اضافه کردم و با چاپ استیک سریع هم زدم! البته بعدش یه خرده صبر کردم دیدم رنگ ندادن!!!
برای تزیین روی کاپ کیک ها هم از باتر کریم آلمانی استفاده کردم. منتها نمی دونم چرا یه خرده شل بود. با اینکه خوب فرم گرفت ولی یه خرده شل بود. البته منم دیگه حال نداشتم دوباره بذارم تو یخچال تا کمی خنک شه.
راستی یه مشکلی هم با این کاسترده داشتم، حالا وقت کردم تو قسمت باتر کریم آلمانی می پرسم.

از عكس به نظرم ميرسه كه به درستي پف نكرده  حالا سوال اينجاست كه از اول كاملا پفكي و اسفنجي بود يا از اول بافتش منسجم بود؟

كار خوبي كرديد كه تحقيق كرديد
بله دقيقا با رويال آيسينگ درست ميشه و بعد از اينكه كامل خشك ميشه مثل سنگ سفت ميشه
ترافلهاتون خيلي خوشگل شدن
راستي رويال آيسينگ وقتي ميمونه رنگش تيره ميشه پس براي رنگهاي روشن از اول كمرنگتر بايد كار كنيم

مهم نيست دستور كيك چي باشه فقط رنگش نبايد تيره باشه كه رنگ ترافلها خودشون رو خوب نشون بدن
كيك زيبايي شده
احسنت

 راستش پف که خوب کرد. چون قالبم 18 سانتی بود و تو هر کدوم هم به میزان دو تا تخم مرغ مواد بود و حجمش هم دو برابر شد. من 5 دقیقه هم بیشتر گذاشتم تو فر باشه که کاملاً بپزه. بعدش هم که سرد شد به نظز خمیز نمی یومد. البته من فقط یه خرده از دورش رو که با چاقو بریده بودم همون موقع خوردم که به نظز خوشمزه و ترد بود.

 البته این دستوری که من استقاده کردم، فقط سفیده با پودر شکر و وانیل مخلوط میشه و دیگه سفیده رو نمی زنیم. بافت ترافل ها هم سفت نمیشه و به اندازه کافی شکننده هست. حالا دوست دارم یه بار با خود رویال آیسینگ هم تست کنم!!!

اینم لینک دستور:
http://bravetart.com/recipes/RainbowSprinkles

بله بله من بريو تارت رو هم دنبال ميكنم اين كارشون رو همون موقع ديده بودم
مرسي

خب اگر اينقدر پف كرده نبايد بافتش اينجوري ميبود
چيز خاصي متاسفانه به ذهنم نميرسه الان

 سلام.ببخشید مقدار بکینگ پودر رو میشه به حروف بگید،آخه نمی فهمم چقدره.

ممنون

نسیم جان مقدار بکینگ میشه 4 قاشق چای خوری به اضافه 1/2 قاشق چایخوری

سلام سلام!
شف خانم من اين كيك رو تو قالب مافين و كيك يزدي ريختم كه كاپ كيك شه.
يه قالب 12 تايي مافين رو پر كرد با 8 تا قالب كيك يزدي متوسط.
تعدادش بايد همين حدود بشه يا من تو قالب ها كم و زياد خمير ريختم؟

بعدش اينكه من يه كاري كردم....سيني خود فر رو گذاشتم كف فر كه دما به صورت يكنواخت پخش شه. بعد چون قالب كيك يزدي ها رو گذاشتم تو يه سيني آلومينيومي كه بذارم توي فر ، قالب كاپ كيك ها رو هم گذاشتم تو يه سيني ديگه كه شرايطشون يكسان ياشه.
اونوقت تا بيست دقيقه هم وقتي نگاهشون مي كردم روش كاملن شل بود و هرازگاه يه قل مي زد! واسه همين با اين كه كاپ كيك بود من گذاشتم نيم ساعت تو فر موند!
هنوز نخوردمشون و گذاشتم خنك شن.
بعضي هاشون هم يه كم از قالب سر رفتن! جاشون كوچيك بوده. نه؟

بعد اينكه من گذاشتم نيم ساعت موند اشكالي نداره؟
سيني كف فر ايده ي خوبيه؟
اينكه قالب ها رو دوباره گذاشتم تو يه سيني ديگه ، تاثير بدي نمي ذاره؟



ممنون ممنون :-)

بعد يه چيز ديگه : )

شير و وانيل رو مستقيم بايد به سفيده زده شده اضافه كنيم؟ آب نمي اندازه؟ پفش نمي خوابه؟

بله سيني فر يا آجر نسوز ... بالخره بايد با فره ور بريد تا قلقش دستتون بياد

بسته به كم و زياد ريختن توي قالبها ميتونه تعداد فرق كنه

بله زياد پرشون كرديد كه سر رفته همين امر باعث ميشه كه بعد كيفيت بافتش هم خراب شه

عزیزم می تونم بپرسم چطوری طرح گل تزیین کردی؟ خیلی خوشگل شده. دستتون درد نکنه

سلام دوست عزیز .
امیدوارم که خوب باشید .
شرمنده در مورد پنیر خامه ای که در دستورکیک هست یه سوال داشتم
اگه بخوام از پنیر خامه ای هایی که قالبی هستن و هرکدوم 20 گرم وزن دارن استفاده کنم هر قالب به اندازه یک قاشق غذاخوری میشه یا نه ؟

سلام.
امیدوارم که خوب باشید.
شرمنده یه سوال داشتم اگه بهم جواب بدید ممنون میشم .
مقدار پنیر خامه ای که در دستور کرم کیک هست 4 ق غ میباشد ,اگربخواهم از پنیرخامه ای هایی که قالبی هستند و وزن هرکدوم 20 گرم میباشد استفاده کنم هر قالب به اندازه 1 ق غ میباشد یا نه ؟
ممنون از وقتی که میگذارید .
شاد باشید.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...