2010/04/05

مرغ سرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده رژیمی



دوست دارید شیرینی بخورید و چاق نشید؟

آخه این هم شد سوال؟! امروزه دیگه همه رژیم میگیرن. چه رژیمهای سخت و خسته کننده ای هم هست. حتما قبلا گفتم که تو این مورد تخصص دارم (حافظه ام زیاد خوب نیست ولی فکر کنم گفتم) الان تصمیم ندارم تو این مبحث روده درازی کنم... فقط یک نکته که متخصصین تغذیه میگن رو براتون توضیح میدم... حتما میدونید که یک زن در سن و سال من باید تقریبا 2000 کالری در روز دریافتی داشته باشه. از اونجایی که این مقدار با وجود اینکه عددش بزرگ بنظر میرسه، بعد از خوردن صبحونه پر میشه و دیگه جایی برای ناهار و عصرونه و شام نمیمونه، باید مقداریش رو سوزوند تا بتونید تا آخر شب با همون کالری اینتیک 2000 بخوابید. پس اگه دوست دارید که توی منوی روزانه تون شیرینی و کیک (و به خصوص چیزکیک) داشته باشید باید مقدار کالری و مهم تر از اون چربی غذاها رو کم کنید. ولی برای اینکه زندگیتون خسته کننده نشه و ازش لذت ببرید باید چربی و کربوهیدرات اضافی که در طعم غذاها تاثیری ندارند رو کم کنید. و بعد به جاش چربی و شیرینی مطلوبتون رو اضافه کنید

اول از همه باید بگم که من در حال حاضر به وزن ایده آلم رسیدم (یکمی هم لاغر ترم ولی مهم نیست) پس لازم نیست زیاد چربی از غذاهام کم کنم ولی شما اگه تصمیم دارید لاغر شید نباید بیشتر از یک وعده از این غذا در هفته داشته باشید. و پرشنش هم همینیه که توی تصویر میبینید. همینقدر مرغ و همینقدر چیپس. حالا من قرار نیست آموزش خوشگل شدن بدم! همینقدر بگم که با این ناهار شما قادر خواهید بود که یک پرشن کیک یا شکلات هم برای عصرونه میل کنید.

برای من که مقدار کالری دریافتیم در روز 1200 تاست این ناهار با 210 کالری گزینه بسیار مناسبیه. ( آره من گفتم 2000 تا برای یک آدم نرمال ولی برای کسی که میخواد وزن کم کنه 1200 تا میشه!)


ساق پای مرغ 3 عدد
بیسکویت ترد نمکی 1 بسته
پودر سیر 1 ق چ
کنجد 3 ق غ
ماست 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد ( و یا فقط سفیده)
فلفل نصف ق چ (اگه دوست داشتید)
روغن زیتون 1 ق غ





مهم نیست کدوم قسمت از مرغ رو درست میکنید مهم اینه که بدون پوست باشه. برای اینکه بیخودی ظرف کثیف دور خودتون جمع نکنید ماست و تخم مرغ رو توی یک زیپ لاک بریزید و مرغها رو بندازید توش. میتونید نمک هم اضافه کنید ولی من رژیمم پس غذاهای کم نمک میخورم که دیرتر بمیرم





اگه شاغل هستید و فرصت کافی ندارید میتونید بذاریدش توی یخچال تا فرداش که از سر کار برمیگردید.





بیسکویتها رو توی زیپ لاک ریخته و بکوبید تا پودر بشه بعد پودر سیر و کنجد رو اضافه کنید







باز برای اینکه ظرف کثیف نشه توی همون زیپ لاک مرغها رو توی کراکر ها بغلتونید. هرچی اضافه بود هم بذارید فریزر برای دفعه بعد.






مرغها رو روی فویل آلومینیوم توی سینی گذاشته و روش روغن زیتون بریزید و توی فری که از قبل روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت گرم شده به مدت 45 تا 50 دقیقه و یا تا هر موقع که پخت قرار بدید





حالا اگه اهل فرنچ فرایز هم هستید ، برای ورژن رژیمیش کافیه که سیب زمینیها رو خورد کرده و روی فویل بریزید و روش 2 قاشق روغن زیتون و 1 ق چ نمک ریخته و مخلوط کنید و توی فر به همراه مرغها بذارید ولی وسط کار پشت و روش کنید که هر دو طرفش کرسیبی بشه.






برای یک سالاد فانتزی ساده، کافیه که با مندلین خیار رو از طول رشته کنید. اگه ندارید میتونید با پیلر از طول اسلایسش کنید و بعد با کارد نواریش کنید. باز هم اگه پیلر ندارید میتونید با کارد اینکار رو انجام بدید و یا رنده های چیپس زن. بعد با آبلیمو و نمک طعمدارش کنید و موقع سرو توی هر ظرف یه مقدار از رشته های خیار رو بپیچونید و توی ظرف کنار مرغها بذارید.






نمیدونم بخاطر پودر سیره و یا کنجد، شاید هم بیسکویت ترد... ولی شدیدا خوشمزه میشه و اصلا نمیشه تشخیص داد که توی حمام روغن سرخ نشده. سیب زمینی سرخ کرده رو هم اگه تمرین کنید و بتونید خوب از آب درش بیارید خیلی خوشمزه است.


حالا بعد از یک غذای کم کالری خوشمزه چی میچسبه؟


شکلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــات!!!!

========================================

حالا که صحبت از شیرینی شد، یه شیرینی که امروز گیرم اومده رو هم بهتون نشون بدم!!! اینقدر خوشگله که نتونستم جلو خودم رو بگیرم و ندید بدید بازی در آوردم و چند تا عکس ازش گرفتم و ....




میبینید چقدر نازه؟! دارم غش میکنم از بس ذوق کردم!
امروز سالگرد عقدمون بود و من رو هم که میشناسید عاشق چیزهای رنگ رنگیم! اصلا همه طلاهام از سرویس عقدم بگیر تا هر چیز دیگه ای که فکرش رو بکنید رنگیه! فکر کنم یه رگم به کلاغ بر میگرده!
خلاصه این دستبند رو که دیدیم هر دو مون رو سریعا تلسم کرد و خریدیمش! شدیدا شف پسنده!!! اصلا مخصوص شفها طراحی شده! وردنه، هاون، ساتور، چاپر نایجلا ، کاتر برد( اون هم پینکش!) ، بلندر ( عشق من بلندر!) ،جام آبلیمو، قیف ، قوری ، فنجون قوه با یه دونه ماچ ماتیکی روش ...اون هم از نوع پینک!
تازه روی هر کدومش هم Artlinea حک شده! دستبندم مارکداره! کلاسم همینطور داره میره بالاتر!
از همه مهمتر جیلینگ جیلینگ هم میکنه! (من هنوز خیلی مونده تا بزرگ شم!)
شما هم بودید غش میکردید! خیلی خیلی نازه... فکر کنم تا صبح خوابم نبره!

38 comments:

salgarde aghdetono tabrik migam,dastbandet ham kheily fantezi va jalebeh.sale khobi dar kenare ahmad jan dashteh bashi.

سلام شف جون
احسان خان راست ميگه واقعا خوشگله
ولي قطعا شايستگي شما خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي بيشتره
ان شاله بزودي بهترش رو بخري عزيزم
ما از بس از ديدن خوشحالي شما كيف!!!!!! كرديم و خوشحال شديم يادمون رفت از غذا بگيم
ظاهرش كه شكم نوازه
قطعا باطنش هم غوغا ميكنه
ان شاله همراه خوشحالي باشه و به قول بوشهري ها -مرواي- هر سالتون باشه

merci az lotfetoon. hanooz hey dastam ro tekoon midam ke jiling jiling kone :p

سلام مجدد
يادم رفت بگم يه خورده نمك يه گوشه صفحه وبتون آويزون كنيد!!!
به هر حال آدمي ديگه ممكنه شيطون بره تو جلدش و ...

slm.khaste nabashi.in qaza ro man biron khordam ,tamesh ali bood va kheyli geroon.albate ba sose tond e asali serve mishod.dastbanded kheyli naz e."saghdetoon mobarak."

baba biroooooooooon...baba pool daaaaaaaaaar!
ma faqhir foqhara faqhat dar hamin had ghaza be badanemoon mirese :p

سلام طیبه جونم
سال نوت مبارک
دلم خیلی برات تنگ شده بوووووووووووووووووووووود
البته برای رسپی هات بیشتر
من بالاخره از ولات برگشتم و باباتو که غوغا کردی تو این مدت
ایول به ولت
راستی سالگرد عشقتون هم مبارک
قابل توجه بعضی ها که اول از همه کامنت میذارن یه کم از احمد آقا یاد بگیرن
واقعا بچه خوش ذوقیه

میبیــــــــــنم کـــــــــــه....نتونستی جلو خودتو بگیری و باز وبلاگ چک میکنی! برو درست رو بخون بچه
ولات کجا بود مهندس! شهر شما 100 تای ما سایزشه! من شدیدا دلم یه عالمه واستون تنگ شده ولی یه اپسیلن محبت ندارم که پاشم بیام خونه تون! ایشالا هفته بعد

قابل توجه بعضی ها که اول از همه کامنت میذارن...مرسی که اول از همه ...اول صبح دل یک شف رو شاد میکنید...بعدشم...احسان جون موقع خریدن کادو خانمت رو با خودت ببر که در اجتماع به عنوان یک مرد خوش سلیقه شناخته بشی!!! مرسی از هر دو تون

mobaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak man dir omadamo in page o didam bebakhshiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid,eshalla ke 120 sale dige be khobiyo khoshi dar kenare ham bashino ghazahatonam pabarja :D
dastbandetonam kheyliiiiiiiiiii khoshgele,mobaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakeeeeeeeeeeeeeeeeeeee shirinisham yadeton nareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ghazaye rejimitonam khoshmaze benazar miyad ke enshalla noshe janeton shode bashe :)
vali man tarjih midam in ghazaro ba ye sikh dombe bokhoram :D
AMIR & SERIFE

alaky nagoo! to az man regimet sakht tare! to ke hichi nemikhori dadash vase ki dary class miyay ? :p
merci ... hatman shanbe shirini miyaram

salam emroz shanbe bod va man shirini nadidam,albate emroz beandaze kafi shirini baron shodim :D

ey waay... alaan mizaaram too kifam ke yaadam nare

سلام
اولین باری هست که وبلاگ زیباتون رو میبینم
لحظات بسیار خوبی رو گذروندم
گفتم جا داره زتون یه تشکر کنم

راستش من خیلی دنبال یک غذا با میگو گشتم ولی پیدا نکردم
من جنوبی هستم و یه عالمه میگو تو یخچال دارم ولی چند روز دیگه از تهران مهمون دارم میخواستم با میگو یه غذا درست کنم که کم نظیر باشه
از خانم با سلیقه ای مثل شما همه چیز برمیاد

امیدوارم اگه غذایی با میگو پخت کردید لینکش رو برام بفرستید
ممنونتون میشم

راستی دستبندتون حرف نداشت
عالی عالی بود

خوش باشید و شاد
خدانگهدار

شما میتونید روی گزینه غذاهای دریایی کلیک کنید و چندتایی غذا با میگو اونجا پیدا کنید. و یا توی قسمت سرچ بنویسید میگو

موفق باشید

دستت درست شف جون..... ما امشب شام مهمون شما بودیم!!!!!! خیلی عالی بود

من عاشق نوشتنت شدم چقدرباحالی به خدا جیگر خودتو اوم دستبند شفید

درست کردم
خیلی خوشمزه و خوشگل بود
به همه توصیه می کنم امتحان کنن
مرسی گلم

مقش شب

http://www.bilder-space.de/bilder/62fb90-1278967760.jpg

این رون مرغ ها رو میبینید؟ بعد از 10 دقیقه همه اشون در شکم مبارک من بودن، یک دونه اش رو هم به کسی ندادم. حتما حتما توصیه می کنم درست کنید. خیلی ساده است و خوشمزه.
اندر احوالات صحبت های شف در اول این پست.
:=))
فقط من فکر کنم دفعه دیگه موقع خوابوندن مرغ مثلا کمی ادویه جات یا پیاز بهش اضافه کنم و اگر شف هم اجازه بدن، اصلا تخم مرغ رو هم حذف کنم.

بله میشه حذفش کرد البته یه مقدار از چسبندگیش کمتر میشه که مهم نیست

دقیقا میشه با هرچی دوست دارید مزه دارش کرد
من خودم البته اون پودر سیر رو خیلی دوست دارم و ترکیب کراکر و پودر سیر و کنجد رو توی کیسه توی فریزر آماده به خدمت دارم

شف عزیز خواهش میکنم عکسهارو جایی آپ کن که ما هم بتونیم ببینیم خیلی حال گیریه وقتی عکس یه غذای خوشمزه و دستورش برای من دیده نمیشه.
با این اینترنت هندلی باید با نرم افزار بیام تو سایتت خیلی کارم سخت شده. سایتت رو میبینم ولی عکسهابرام دیده نمیشند. بیشتر عکسها ممنونم صالی

من شرمنده ام
وضعيت مملكت رو كه ميدونيد
هر روز يه جا رو فيلتر ميكنن

من شروع كردم به از نو آپلود كردن عكسها
كم كم همه رو درست ميكنم
كمي صبور باشد
مرسي

من همش می‌ترسیدم این مرغ تو این شرایط نپزه. ولی‌ کاملا پخته بود! البته دما رو آوردم پایین و زمانو زیاد کردم که مغز پخت شه. طعمش عالی‌ بود. مرسی‌ مثل همیشه
کامنت مروارید جون الان خوندم

منم شک داشتم که واسه خوابوندنش پیاز استفاده کنم یا نه. چون متأسفانه با بوی مرغای این جا (مثل همه چیزای دیگه!) مشکل دارم می‌بینید چه اندازه‌ای هستن که. من باید چند تا سوپرو بگردم واسه مرغ ۱.۵ کیلویی‌!!!. بعد گفتم هر چه بادا باد. یه بار امتحان می‌کنم ببینم چی‌ میشه

البته من یه دونه سفیده تو یخچال داشتم که از همون استفاده کردم و جای پیاز کمی‌ فلفل(سیاه .سفید. قرمز) و کمی‌ پودر سیر هم به مرغم زدم. در نهایت مرغ بد مزه فسقلی بسیار خوشمزه شده بود(چشمک)

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/morgh%20sorkh%20kardeh.JPG

خيلي خوب كاور شده و پخته پريس جون. و اصلا نگران نباش مرغ هميشه توي فر مغز پخت ميشه و كاورش هم برعكس وقتي كه سرخش ميكنيم زود طلايي نميشه

عجب! مرغاشونم بو ميدن؟ من با مرغ مشكل دارم ...ديگه بو هم بده؟ خدا رحم كنه

مشق شب:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&uc=1&id=4CAA14D7A92BA818%21105!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21258&sc=photos

سیب زمینی فوقالعاده عالی و خوشمزه بود ،سالاد هم که عاشقشم و آبلیمو هم حسابی ریختم روش،مرغ مزش خیلی خوب بود فقط کاور دورش میچسبید به کاغذ فویلم ولی خیلی خوشمزه بود،دوباره درستش میکنم تا بتونم خوب از آب درش بیارم،طیبه جون از شب قبلش خوابوندمش تو ماست و آب پیاز و تخم مرغ البته وقتی تو فر بود خودم یه بار اینور و اون ورش کردم میخواستم دو طرفش سرخ باشه ولی دیدم چشبیده به کاغذ فویل ،راستی مرغ رو هم حسابی تو پودر بیسکوییت و اینا غلطوندم و خوب کاور شده بود ولی :pبعدش کچلی داشت یه جاش کاور داشت و جای دیگش نه؟
حالا کجای کارم غلطه؟

به نظر من که کاورش کاملا کرانچی و خوب شده. خب من فکر میکنم اگه فویل رو چرب کنیم و مرغها رو جابجا نکنیم برای کاورش مشکلی پیش نیاد. معمولا وقتی مرغ رو توی فر میپزیم همه جاش طلایی میشه

خب من امشب این مرغو درست کردم
خیلی خوشمزه و عالی بود. انتظارشو نداشتم
گرسنگی امون نداد عکس بگیرم. ایشالا دفعه بعد
در حیت پخت مرغ، فر خاموش شد و من متوجه نشدم. به دلیل سرماخوردگی خیلی دیر فهمیدم. خدا رحم کرد . نزدیک بود خونه بره رو هوا
ای خدا، هر چه زودتر یک فر خوشگل موشگل خوب به ما برسان
آمین

https://public.blu.livefilestore.com/y1pQQ-j8V2m9fznZKI6k6n72G0m44mopkegCwNbIkjl7Ji7wtg_AMZsD77A2ophZwjIzIJkU3p0Bgy-zd3XJfw0ng/%D9%85%D8%B1%D8%BA%20%D8%B3%D8%B1%D8%AE%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87%20%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85%DB%8C.jpg

من بجای مرغ از سینه بوقلمون استفاده کردم.
عالی بود. مخصوصا کاورش :دی

ممنون شف عزیز

كااااااااملا موافقم! بهترن قسمت هميشه كاوره
:p
و من ميميرم واسه مش پتيتو با گرين پيز
مرسي عالي بود

سلام طیبه جان
وای این رسپی عالی بود ... یعنی من باور نمیکردم با چند قاشق روغن دارم مرغ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده رو بدون عذاب وجدان دو لپی میخورم :))
اینم عکسش .. البته من بیسکویتم کم بود دفعه بعد با بیسکویت بیشتر کاورش میکنم
و آها تخم مرغ هم نداشتم که بزنم ... ولی باز هم عالی بود ... مخصوصاً عطر پودر سیرش
مرسی مرسی :*

بله من خودم اكثر ناهارهام همينه
و اصلا هم تخم مرغ به كار نميبرم
حتي استيك مرغ رو هم بدون تخم مرغ درست ميكنم كه كالريش پايين بياد
ولي با وجود اين خوشمزه است

انشالا هميشه سالم و سلامت باشيد

مرسییی شف عزیز عالی بود
من اینو بعد از ظهر پختم مثلا برا شاممون
اما تا از فر آوردمش بیرون همشو خوردم
هیچی هم واسه همسری نموند

اين از غذاهاييه كه منم زياد ازش درست ميكنم و الان كه گفتيد احساستون رو درك ميكنم
خوبيش به اينه كه چند ثانيه بيشتر وقت آدم رو نميگيره و در عوض خوشمزه است
نوش جان

اونموقع که این پست گذاشته بودین من با اینترنت ذغالی کار میکردم تازه عکس ها هم دیده نمی شد. مثل همیشه عالی دست بندتون هم برازنده شف عزیزمونه. 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...