2010/04/15

چیز کیک انگور بدون نیاز به فر


از این انگورهای درشت خوشگل خریده بودیم و به سرم زد یه چیزی باهاش درست کنم. کمی فکر کردم و بین کاپ کیک انگور و پای انگور داشتم ده بیست سی چهل میکردم که یهو یه جرقه تو سرم زد و یه لامپ رو کله ام روشن شد و تصمیم گرفتم چیز کیکش کنم! سریع یه بسته پنیر خامه ای از تو یخچال بیرون آوردم و دست به کار شدم ( همیشه تو یخچال یه پنیر خامه ای زاپاس دارم!) ولی چون دوست نداشتم انگورام تو فر تبدیل به مربای انگور بشن تصمیم گرفتم مدل بدون فرش رو درست کنم. قبلا به طور کامل در مورد انواع چیزکیک ها توضیح دادم. این مدلش خیلی راحت تره و برعکس اون یکی مدل که کار هر کسی نیست و باید حرفه ای باشید... با این شیوه راحت تر میتونید کنار بیاید و سریع تر هم آماده میشه.


اینجا تو بازار به این انگورها میگن انگور استوایی. خارجکیه و زمستون و تابستون توی بسته های خارجی توی میوه فروشیها میتونید پیدا کنید
 خیلی دونه های درشتی داره و تقریبا 2 تا 3 برابر یاقوتیه. من به سرم زد که اگه روی چیز کیک که رنگ سفیدی داره بچینمش خوشگل میشه. اما چیزکیک هایی که توی فر پخته میشه باید یکی دو ساعت حرارت ببینه و انگورهام چلقیده میشدند و دیگه ظاهر خوشگلی پیدا نمیکرد. پس از روش چیزکیک سرد استفاده کردم. چیزکیک چه سرد چه گرم محبوب قلب منه و در چشم بر هم زدنی ناپدیدش میکنم.... قبل از ناپدید شدن این جوری عمل آوری شد:

بیسکوییت 200 گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 200 گرم
کره 90 گرم
شکر ½ لیوان
پودر ژله آناناس 4 ق غ ( در صورت استفاده از ژله ایرانی، مقدار رو دو برابر کنید )
آب جوش 4 ق غ
یخ 4 حبه
وانیل 1 ق چ



اول از همه باید قالبتون رو آماده کنید. برای درست کردن چیزکیک سرد لزومی نداره که حتما از قالب کمربندی استفاده کنید. کافیه هر قالبی رو که دوست دارید رو دو لایه سلفون بکشید. قبلا هم گفتم. دو تا لایه سلفون رو روی هم قرار بدید و بعد توی قالب بچسبونیدش اگه اولی رو به بدنه قالب چسبوندید دیگه دومی رو نمیشه چسبوند. پس باید به شیوه ای که گفتم عمل کنید. لبه هاش رو هم بزرگتر از قالب بگیرید که بعد راحت بکشیدش بیرون




بیسکوییتها رو توی زیپ لاک خوب بکوبید تا خورد بشه و بعد آسیابش کنید که پودر شه. من از دیجستیو مینو استفاده کردم ولی مهم نیست بیسکویتتون چی باشه. بعد با کره مخلوطش کنید تا خمیری بشه





توی قالب خوب پهنش کنید و بذارید توی فریزر و مخلوط پنیر رو درست کنید




پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید و خامه رو اضافه کنید.




ژله رو با آب جوش مخلوط کرده و 30 ثانیه توی مایکروفر بذارید که حل شه بعد توش یخ بریزید که سرد بشه. ( ژله آناناس یا موز رنگ زرد ملایمی دارند و چیزکیک تون سفید باقی میمونه ولی اگه خواستید رنگی بشه میتونید از ژله های دیگه استفاده کنید)




ژله رو به پنیر اضافه کنید و باز خوب هم بزنید




مخلوط پنیر رو توی قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید




حالا انگورها رو روش بچینید ( انگور ها رو تا وسط توی کیک فرو ببرید) و برای 3 ساعت و یا یک شب توی یخچال بذارید تا ببنده





خیلی راحت لبه های سلفون رو بگیرید و کیک رو از قالب خارج کرده، سلفون رو ازش جدا کنید و برش زده و سرو کنید. چون انگور ها خیلی درشتند، هر دو تا انگور و یا اگه خیلی عاشق چیزکیکید هر 4 تا انگور رو توی یک اسلایس قرار بدید. چون قالبی بریده میشه توی بشقاب شیک میشه.

خدا بیامرزدش... خوشمزه بود 

78 comments:

سلام طیبه جون.این چه خوشگله.یه چیز بگم من تا حالا چیز کیک نخوردم(اخه من از چیزای شیرین بدم میاد)
مزه پنیر میده؟؟
اینم واسه تولد خوبه نه؟؟
راستی نشد بپرسم خامه درصد چربیش مهمه؟من شنبه می خوام یه بسته کوچیک بگیرم امتحان کنم.تو مجله می گفت کمتر از 40 درصد اگه اشتباه نکنم نباید باشه.اره؟؟؟

از وقتی اجازه پیدا نکردم قالب کمربندی بخرم افسردگی گرفته بودم. ممنون که به فکر ما آدمای بی امکانات هم هستی.
گذاشتمش تو یخچال امیدوارم خوب شده باشه. راستی اون پته مرغ شما یا مادر محترم الان شده محبوب دلها تو خانواده. دستتون درد نکنه

@ میشا
نه عزیزم من این کیک رو اصلا پیشنهاد نمیکنم چون طعم خاصی داره و هر کسی نمیپسنده
مزه پنیر میده ولی خب شیرینه
خیلی واسه ام جالبه که 50% سرچ ها که به وبلاگم منتهی شدند در مورد چیز کیک بوده!!! من نمیدونستم اینقدر تو ایرانی ها طرفدار داره
مردم اینقدر به چیزکیک علاقه پیدا کردند؟ چه سلیقه شون هم خوبه! کیک های سخت میپسندند

و اما خامه
آره باید چربیش بیشتر از 35 باشه اگه گیر آوردی حتما استفاده کن
باید خامه محلی پیدا کنی چون ندیدم کارخونه ایش بیشتر از 30 درصد باشه
اینجا ما شهرمون اینقدر مدرنه که توش هیچ چیج محلی پیدا نمیشه
ولی من با کمبود امکاناتی که دارم تونستم با همین خامه 30 هم نتیجه بگیرم
یعنی میشه

@ Sushiant:
به به سلام
دلمون ( من و صدیقه) واستون تنگ شده بود
دیدم واسه چیزکیک کامنت گذاشتید کلی ذوق کردم! به این میگن عاشق واقعی!!! مزه اش به خوبی اون چیزکیک اصیل نیست ولی تنوع خوبیه
راستی من دیشب تو خواب و بیداری بودم یادم رفت بگم که ژله من خارجیه! البته تو عکس معلومه... توی ساختن اون ژله تو پوست تخم مرغ به این نتیجه رسیدم که کیفت ایرونی و خارجیش فرق میکنه و در صورت استفاده از مارک های ایرونی باید ضریب اطمینان رو بالا برد! امیدوارم اون پست رو خوندید و خودتون ژله اش رو بیشتر کردید
خدا کنه خوب ببنده
هیچ دوست ندارم کار کسی خراب شه و غصه بخوره
چون خودم درک میکنم افسردگی گرفتن چقدر بده
دعا میکنم خوب از آب در بیاد
آمین

یادم رفت بگم این پته مرغه توی خانواده ما و صدیقه اینا هم خوب طرفدار داره
صدیقه خودش میاد توضیح میده. البته الان اسباب کشی داره بیچاره

سلام .خسته نباشی.باید بگم که من حداقل 4 تا پنیر خامه ای تو یخچال دارم.حالا کی بیشتر چیز کیک و چیز پای دوست دارد؟؟!!! خسته نباشی و نوش جان
Sushiant:
کجا بودی؟؟؟؟؟من و شف دیگه داشتیم نگران میشدیم.ناراحت نباش اینجا هم کمبود امکانات غوغا میکنه. امید وارم هرچه زودتر گیرت بیاد.nv در مورد پته مرغ که دیگه نمیدونم چی بگم.هر کی خورده دستورش رو بلافاصله خواسته!!!!!همگی موفق باشیم

4 تا
ایول بابا تو دیگه رو دست من پاشدی!!!! میگم بچه حواست باشه اینا تاریخ مصرف هم دارند ها

وااااااااااااااااای این فوق العاده ست
من عاشق چیز کیکم،ولی چون قالب کمربندی نداشتم تا حالا درست نکرده بودم
حتماً می درستمش
وبلاگت هم فوق العاده ست
همین امشب پیداش کردم و هر چی ازش می خونم یکی از یکی بهتره
ممنون

پیشنهاد میکنم چیز پای رو امتحان کنی...طعمش بهتره چون پخته میشه و درعین حال قالب هم لازم نداره

سلام طیبه جان
بالاخره من هم چیزکیک درست کردم. ولی هنوز قالب کمربندی پیدا نکردم. پس چیزکیک سرد درست کردم. خیلی خوشمزه شد. ولی نوع سردش خیلی تو خونه طرفدار نداره. :( حالا مجبورم همه رو خودم بخورم و هی چاق بشم . :(((( این لینکش در مامی سایته: http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=415&p=111969#p111969
من فکر کنم مشکل ژله ایرانی رو داشتم. چون خیلی استحکام نداشتند. کاش این کامنت رو قبل از درست کردن خونده بودم. ولی در کل خیلی خوب و خوشمزه بودن. ممنون از آموزش خوبت

مرسی از تذکرتون...من رسپی رو اصلاح کردم که دیگه کسی دچار مشکل در مورد ژله های ایرانی نشه


محبوبه جون در این لحظه هر کاری میکنم عکسها دیده نمیشن
نمیدونم باز سایت مشکل داره یا من


من خودم هم پخته اش رو بیشتر دوست دارم
یه دونه چیز پای درست کرده بودم تو قالب پای اون خیلی طعمش به چیز کیک نزدیکتره

اون رو درست کن
البته اگه قالب پای نداری توی ظرف پیرکس هم میشه

راستش دیروز از بیرون یه تیکه چیز کیک گرفتیم ... از این قنادیا که پرسی میفروشن !
خیلی بد بود !
مزه پنیر تابلو بود .... انگار داری پنیر خالی که شیرین شده میخوری ....
و حالت ژلاتینی خیلی بدی داشت ! مثل لاستیک ! یا ژله ای که 5 روز توی یخچال مونده و سفت شده !!!!!!!!!!!!
نگو که این طعم واقعی چیز کیک بوده !!!!!
فکر کنم اون چیز کیک سرد بود که من با اونهمه ذوق سفارش دادم !

salam
inam az cheese cake man :) kolli hame ta'rif kardan o bazam khastan :D merc :*

http://www.free-picture-host.com/viewimage.php?file=/images/yxoHQS1279462002.jpg

http://www.free-picture-host.com/viewimage.php?file=/images/apqyHD1279461897.jpg

از دیروز تا الان تو کفشم
فوق العاده شده

شف جان من اگه بخوام عوض پودر ژله از پودر ژلاتين استفاده كنم 1 قاشق ژلاتين و 4 قاشق آب كيفيت لازمو ميده بهم

1.Strawberry Cheesecake
http://www.bilder-space.de/bilder/7ff2e5-1284151843.jpg

2.pineapple Cheesecake
http://www.bilder-space.de/bilder/7e3490-1284151953.jpg

3.Blackberry Cheesecake
http://www.bilder-space.de/bilder/46a614-1284152081.jpg

@ رضوان:
یک و نیم قاشق پودر ژلاتین
5 ق آب

@ ستایش:
همگی بسیار زیبا هستن و از اون مهمتر خوشا به حال خورندگانش

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

طیبه جان جدا خوشمزه بود. من جای انگور روش از این تاپینگ‌ها ریختم( بلو بری هم بالاخره یافتم. گیلاسشو امروز امتحان کردم دیدم خوبه حالا میرم میخرم انبار می‌کنم تا دوباره نایاب نشده)

همهٔ خورندگان محترم خیلی‌ تعریف کردن حتا داداشم و خواهرم که خیلی‌ تو غذا و دسر افاده دارن

فکر کن! داداشم میپرسید با چه پنیری درستش کردی که انقد خوشمزه شده. حتا زن دایی هم که همیشه خودشون درست می‌کنن میگفتن این پنیرش چیه(فیلادلفیا بود)

واقعا مرسی‌

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/cheese%20cake%20sard.JPG#resId/2172BC176E9E469F!342

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/cheese%20cake%20sard.JPG#resId/2172BC176E9E469F!343

migam oon balayi man boodamloooooooool
aghay shohar az laptop man estefadeh kardeh bood post ke shod commentam didam esmam ye chiz digast
loooooooooool
koli ham be bitavajohi va havas parti motaham shodam
loooooooooooool

hahahaha kolli khandidam! negaran nabash vase manam ziyad pish miyad.

واقعا خوشگل شده
چه ماركيه كه اينقدر خوشرنگه
شيرينيش چطور بود؟ چون بلوبريش خيلي كم شيرينه
ولي عجب ولع انگيز شده ها
كلي كيف كردم
جام خالي بوده

طیبه گلی‌ این یکی‌ گیلاسه نه بلوبری واسه همین خوشرنگه(چشمک)

اینم خیلی‌ کم شیرین بود. من نمیدونستا انقد شیرینیش کمه. شب قبلش که چیز کیکو درست کردم طبق معمول از میزان شکرش کم کردم!.۱/۴ شکر ریختم با احتساب اینکه ژله هم خودش شیرینه. بعد که ژله اضافه کردم کرمو مزه کردم دیدم شیرینیش کمه یه قاشق شکر دیگه بهش اضافه کردم گذشتم تو یخچال تا فرداش. فرداش که خواستم اون فیللینگ ار تاپینگو بریزم روش دیدم‌ای بابا این که اصلا شیرین نیست!!! ولی‌ از اونجایی که من همه چیزو کم شیرین دوست دارم موقع خوردن احساس نکردم که شیرینیش کمه. از اون تعداد زیادی که خوردن هم کسی‌ بهم نگفت
شیرینیش کمه.پس نتیجه گرفتم همه چیزش اندازست
looooooooooool

عزیزم جای تو که واقعا خالی‌ بود
:x

راستی‌ از بس آقای شوهر گفت چیز کیک، چیز کیک. دوباره درستش کردم البته با نصف مواد. الان تو یخچاله. این دفعه روش بلوبری میریزم. فردا عکس اونم برات میزارم.
Motber,s Maid ,filling or topping
(esme markesh ine)

طیبه جان یه گند دیگه هم زدم عمریه دارم تلاش می‌کنم کامنتای جدیدو بیارم تو جی میلم، نمیتونم! حالا نمیدونم اون شب چه کار کردم که امروز جوابی‌ که تو این کامنت به من دادی تو لیست ایمیل‌های آقای شوهر بود؟؟؟!!!
looooooooooooooooooooooooooooool

This comment has been removed by the author.

آره اینجا هم همه طعم هاش هست (یعنی بود. الان دیگه نمیدونم باشه یا نه) ولی واقعا کم شیرینه
باب میل خودته
looool

احتمالا اونجا سابسکرایب بای ایمیل کردی
زیر پستها هست
ولی واسه همه پستها باید از تول بار سمت راست استفاده کنی


اگه همه مشتری شدن که خیلی خوبه چون چیز کم دردسریه و ظاهرش هم خیلی خوب میشه
البته به جنس و طعم مواد اولیه هم مربوط میشه
آشپزش هم که خیلی خوب بوده
;)

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/blueberry.JPG#resId/2172BC176E9E469F!346

این بار بیسکویت لایت استفاده کرده بودم. موقع جدا کردن سلفون شکست. میتونه به خاطر لایت بودن بیسکویت باشه؟ اگه کره بیشتر استفاده کنم درست میشه؟

این الان بلوبریه؟ بنفشیش به قرمز میزنه

آره دیگه اساسا کره باعث میشه یه تیکه در بیاد
ولی با همون شیوه هم اگه کراستت کلفت تر باشه احتمال شکستنش پایین میاد
ولی من خودم ترجیح میدم بیشتر پنیر بخورم تا کراست

و به نظرم دفعه قبل بهتر بسته بود. زمانش بیشتر بود یا ژله اش؟
و البته باز من خودم اینجوریش رو وبیشتر دوست دارم تا زمانی که ژله ای باشه
نوش جان

آره اون دفعه ژله بیشتر بود. ۵ق. چون تیاری گیر نیوردم. فاستر کلارکس اگه یادت باشه وقتی‌ باهاش ژله تو پوست طالبی درست کردم سفتی لازمو بهم نداد. این دفعه از همون بسته ژله چیز کیک قبلی‌ هر چی‌ مونده بود(کمی‌ بیشتر از ۲ قاشق) استفاده کردم که بازم متأسفانه کمی‌ شل شده بود

آره بلو بریه. مارکش عین مال خودته تاثیر نور احتمالا جور دیگه نشونش میده

اینم از چیز کیک من اما با هلو درستش کردم و داخلش هم کمی کمپوت آناناس ریختم خلاصه خیلی تحویلش گرفتم ;;)
البته هم اونو هم خودمونو خلاصه جاتون خالی که عالی شده بود و همه به سرعت برق نوش جان کردن
http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/delicious%20album/DSC02073.jpg#resId/C642EFAB4D581D9A!138
اینم آدرس عکسش که شف جونم نمره بده به مشقم
:D

فوق العاده خوشگل شده پوپولي جون. حظ كردم

سلام طیبه جان
من به تازگی وبلاگت را کشفش کردم و وافعا عالیه ازت خیلی ممنونم که همه چی و انقدر خوب و نکته به نکته توضیح میدی من چیز کیک درست کردم اما کرمش یه رگه تلخی داشت یعنی ته مزهاش به تلخی می زد از پنیر خامه ای کاله و خامه های پاکت صورتی هم استفاده کرده بودم؟؟؟مشکل از چی بود؟؟ کلی ناراحت بودم که چرا خراب شده

از قبل پنير رو تست كرده بوديد؟ چون دليل ديگه اي نميبينم كه تلخش كنه. هيچ كدوم از مواد مزه تلخ كننده ندارن

نمی دونم یادم نیست که تستش کرده باشم ،میشه به دلیل زیاد زدن خامه باشه؟آخه مزه تلخی و تندی باهم داشت

بعيد ميبينم

فقط زيادي وانيله كه امكان داره دسر رو تلخ كنه

باز هم از راهنمایتون ممنون

طیبه جان، تو این ماه، 2 بار چیزکیک درست کردم. یکبار چیزکیک رطب و بار دیگه چیزکیک انگور
مشکلی که توی این دو سری برام پیش اومده اینه که کراستم خیلی سفت شده. مواد رو هم مطابق دستور استفاده کردم. فقط واسه چیزکیک انگور، به مواد کراست یکی دو قاشق عسل اضافه کردم. آخه از طعم کراست چیزکیک رطب خوشمون اومده بود. در هر دو سری کراستها خوشمزه شد اما خیلی خیلی سفت شدن. اشکال کارم کجا بوده؟

چیزی که به ذهنم میرسه اینه که. دیجستیو باشه بهتره
کره رو میتونید کم کنید
عسل دلیلش نبوده
اما مواظب باشید وقتی کره رو کم میکنیم ممکنه قالبی برش نخوره

حتی میتونید یه کار دیگه بکنید یعنی درصد ها همون باشه ولی کراست رو نصف کنید که نازک تر شه

سلام. اول از همه باید خیلی از شما تشکر کنم. من همیشه از دستورایی که میزارین استفاده می کنم و واقعا عالین. 
یه سوال در مورد این چیز کیک دارم. میشه به جای ژله از پودینگ استفاده کرد؟ شما امتحان کردین ؟ خوب میشه؟

بله پودينگ يا كاسترد
فقط بايد ساده باشه كه به طعم ميوه بياد
و بايد سفت درستش كنيد كه خوب برش بخوره

و توجه داشته باشيد كه بعد از يه مدتي كه پودينگ توي يخچال ميمونه معمولا آب ميندازه

ممنونم از جوابتون. من پودر پودینگ موز دارم. از نظر مقدار مثل همین دستوری که گذاشتین عمل کنم؟

معمولا پودينگهاي آماده بعد از بستن خوب سفت نميشنبه نظرم بايد ميزان مايعاتش كمتر باشه كه بعد درست برش بخوره
و فكر كنم روش نوشته باشه احتمالا دو كاسه بشه يا 4 تا 
من پودينگ آماده نميخرم آخه

من این چیزکیک رو با پودر پودینگ موز درست کردم. 4 قاشق پودینگ ریختم و دو قاشق آب جوش. ولی با این حال پنیر روی کیک شله و میریزه پایین. گفتم بیام بگم تا بشه درس عبرت برای آیندگان

من تازه الان متوجه شدم كه شما ميخواستيد پنير هم توش بريزيد
من فكر كردم بدون پنير قراره درستش كنيد
آخه قبلا در قسمت كاستردها گفته بودم كه وقتي چيزي به كاسترد اضافه بشه ديگه به اندازه قبل سفت نميشه و خوب نميبنده

میشه شیر عسلی داخل فیلینگ ریخت؟

اصلا شير عسلي يكي از مواديه كه توي خيلي از چيزكيكها به كار ميره

 اگه شیر عسلی بریزیم میشه دیگه ژله اناناس نریزیم.

ژله براي قالبي شدنشه
اگر نريزيد بعد برشهاش تميز و شيك در نمياد

با مزه اناناس دادنش مشکل دارم. دلم میخواد چیز کیکم مزه کارامل یا وانیل بده نه اناناس

ریحانه جان مزه اناناس نمیده
به نظر من. ولی از ژلاتین هم میتونین استفاده کنین اگه کل کامنت ها رو بخونید شف یه جایی مقدارو دادن
فکر کنم 1/5 قاشق غذاخوری ژلاتین تو 5 قاشق اب
ولی به نظر خودم ژلاتینیش اصلا خوشمزه نمیشه
یا من طعم ژلاتینو اصلا دوست ندارم
اگر با طعم ژلاتین مشکلی ندارین براحتی جایگزین کنین
یه مورد دیگه که خودم تجربه نکردم ولی زنداییم انجام میده اینه که شیر عسلی میریزه و کمی میذاره تو فر که کرم خودشو بگیره
ولی خودم واقعا تجربه ای ندارم که صد در صد بهتون پیشنهاد بدم

 ریحانه جان،

همونطور که پریس جون هم جواب دادن، شما می تونید با پودر ژلاتین جایگزین کنید. شف در قسمت کامنتها جواب یکی از دوستان رو دادن:

شف جان من اگه بخوام عوض پودر ژله از پودر ژلاتين استفاده كنم 1 قاشق ژلاتين و 4 قاشق آب كيفيت لازمو ميده بهم

جواب:

یک و نیم قشق پودر ژلاتین، پنج قاشق آب.

من معمولا کیک های خامه ای سردم رو با پودر ژلاتین درست می کنم و با مزه اش مشکلی ندارم. به نظر من بهتره همیشه یک چیز رو به مقدار کم درست و امتحان کنیم. شاید نتیجه بهتر از اون چیزی شد که فکرش رو می کردیم. اگر هم نشد به تجربیاتمون اضافه می شه.

استاد سلام
1- من اون قسمت آخر کار رو هر کاری میکنم نمیفهمم!! بعد که کیک رو از قالب کشیدیم بیرون چه طوری سلفون زیرش رو جدا کنیم؟
2- من قالب کمربندی دارم اگه بخوام اونو استفاده کنم باید فقط  کمربندش رو بزارم توی ظرف سرو و کیک رو توش درست کنم؟
3- اگه قالب کمربندی باشه باز هم باید توش سلفون بندازیم؟
4- این اضافه کردن شیر عسلی چه جوریه؟ میشه توضیح بدید؟
5- مثل همیشه مرسی که راهنمایی میکنید. خیلی بوس

خيلي ساده است. سلفون رو بيرون ميكشيم و كلش بيرون مياد برش ميزنيم و اسلايسها رو به ظرف سرو منتقل ميكنيم ولي البته چون كراستش خيلي محكمه به راحتي سلفون رو ميشه از زيرش كشيد

نه لزومي هم نداره. هم ميتونيد كل قالب كمربندي رو استفاده كنيد هم ميتونيد كفش رو استفاده نكنيد. هر كدوم كه خودتون راحت تر هستيد
مثل چيزكيكهاي ديگه باهاش برخورد كنيد
سلفون كه نه ولي كاغذ روغني كمك خوبيه البته بدونش هم هيچ مشكلي پيش نمياد
فقط به عنوان شيرين كردنش
البته بگم به نظرم زياد جالب نيست چون برشش خوب نميشه
ميشه مثل موس خامه اي
يه جورايي يه مدل كريم چيز فراستينگ ميشه

 طیبه جان سلام
چیز کیک انگوری من.
طیبه جان خیلی مرسی واقعا عالی بود خیلی طعم و بافت و بوشو دوست داشتم.

نکات:
1-  اگر از پودر ژله ایرانی (در اصل آلمانیِ کار درستِ) دراژه استفاده میکنید همون 4 ق غ رو بردارید وگرنه به سرنوشت مشهود در عکس مبتلا خواهید شد.
من اول 8 ق غ برداشتم. تا حدودی توی آب جوش حل نشد علی رغم اینکه بهش 1/2 ق غ دیگه آب جوش هم اضافه کردم. بیخیالش شدم رفتم برای مکعب یخی که چشمتون روز بد نبینه. تا یخ رو اضافه کردم گوله گوله شد و شد خود ژله بسته شده. از اونجایی که استاد عزیز از مراحل کارشون عکس میزارن توی ذهنم اومد که انگار توی عکسه این ژله موقع اضافه کردن به بقیه مایع بود. رفتم نگاه کردم دیدم بله. پس ژله مخروب روانه یخچال گردید تا توسط فرد معلوم الحال!!!! معدوم گردد (به شب نکشیده معدوم شد). شانس آوردم دو تا بسته ژله آناناس خریده بودم به هوای اینکه یه بسته اش ممکنه کم بیاد. خلاصه دفعه دوم با همون 4 ق غ رفتم جلو و به جای یخ هم آب تگری بهش اضافه کردم. برای اینکه خوب خنک بشه گذاشتمش روی حمام یخ و کمی به همش زدم. قشنگ خنک شد و بعد به مایه اضافه اش کردم. توی یخچال هم که رفت خیلی خوب بست و سفت شد.

2- من از یه قالب گرد استیل استفاده کردم که کمربندی هم نبود. سلفون بهش میچسبید وحشتناک یعنی دیگه روغن هم بهش نزدم. وقتی خواستم کیک رو از این قالب بیرون بکشم از جاش جم نمیخورد. با چاقوی پنیر خوری که تیز نیست از یه طرفش از پشت سلفون سعی کردم کراستش
رو آزاد کنم. نتیجه فقط پاره شدن سلفون بود و کراست درجا میخکوب شده
بود. یه 20 دقیقه ای ولش کردم توی دمای محیط بمونه. کماکان بی نتیجه بود. در نهایت تصمیم گرفتم یه برش ازش بردام تا یه قسمتش آزاد بشه بلکه بتونم بزنم زیر بقیه اش بیرون بیارمش. قبل از اینکه برش رو بیرون بیارم گفتم بزار یه بار دیگه امتحان کنم ببینم بیرون میاد یا نه. که...... وُیلا قِلِفتی از جا کنده شد. نمیدونم حالا به خاطر برش زدن بوده، به خاطر بیشتر توی دمای محیط موندن بوده یا شایدم خوف کرده بیچاره.
نتیجه اخلاقی: اگه قالبتون رو چرب کنید در هر حال خیلی خیلی بهتره

3- طیبه جان بازم مرسی.

من جدا حال ميكنم با عكسهاتون. سايه هاش هم خيلي خوشگلترش ميكنه
بسيار زيبا شده در حد مجله

البته يه كم ناراحت شدم كه اينقدر دردسر كشيديد
من خودم قلق ژله دستمه معمولا هم مارك جديد رو نميگيرم مگه مجبور باشم و گير نياد. اينه كه به قول شما بايد كيفيتش دستمون باشه
درمورد در آوردن از قالب هم به نكات خيلي جالبي اشاره فرموديد كه مطمئنم براي دوستان خيلي مفيد خواهد بود

ولي بسيار زيبا شده و لذت بردم
احسنت

 سلام
مرسی عزیزم. منم جدا حال میکنم با این شیرینیها و کیکهای بسیار عالی و خوشمزه ای که شما آموزش میدید.
واقعا؟؟
آخی عزیزم. نه آخه چرا؟ این دردسرها ناراحتی نداره. حداقل برای من. وقتی یه تجربه جدید به دست میارم یه جورایی بعدش خوشحال میشم ولو اینکه از شکست به دست اومده باشه.
آره باورت نمیشه طیبه جان من برای این ژله آناناس داراژه 7 تا سوپری سر زدم! تا آخری داشت. من نمیدونم کافیه فقط اراده کنم یه چیزی رو بخرم انگار تخمشو ملخ میزنه!
این ژله هم مارک شیبا هم بود ولی من نمیخواستم برم روی چیزی که نمیشناسم. برای همین رفتم دنبال دراژه. البته فکر هم نمیکنم که توی برندهای ایرانی از دراژه بهتر هم باشه. باری !
مرسی. من چون خودم درآوردن از قالب برام سوال بود گفتم تجربه خودم رو بنویسم. جسارت من رو میبخشید.
مرسی گلی خانوم. به لطف شما مزه اش هم خیلی عالی و دوست داشتنی بود. منم از شما ممنونم به خاطر آموزشهای خوبتون
مثل همیشه مخلص.

حرف دل منو ميزنيد
مخصوصا اين روزا اصلا جنس خوب گير نمياد. باور كنيد من آدميم كه بيخودي چيزي نميخرم انبار كنم ولي بس كه اوضاع بازار خرابه افتادم تو بازار دارم دونه دونه پودر كاكائوهاي خوب رو ولو با قيمت بالا جمع ميكنم واسه چند ماه ديگه كه ميدونم بازر قراره خالي شه. خدا آخر و عاقبت ما رو ختم به خير كنه

خيلي خوب شد فرموديد
من اصلا ژله ايراني نميخرم واسه همين كيفيتش رو نميدونستم. از اين هفته دارم روي رسپيهاي يلداي امسال كار ميكنم اينه كه دنبال ژله هندونه بودم خوب شد گفتيد
 آخه ميدونيد كه خارجيها ژله هندونه ندارن منم يه چيزي به ذهنم رسيده ميخوام امتحان كنم ببينم جواب ميده يا نه اينه كه بايد يه چيزي با عطر و طعم هندونه داشته باشم
راستي يه سوال شما پودري واسه شربت هندونه نديديد. بچه كه بودم خارجيش اينجا بود ولي سالهاست نديدم. گفتم شايد ايرانيش باشه اما شهر ما اجناس ايراني تنوع ندارن اگر به ذهنتون رسيد لطف كنيد ماركش رو بگيد . البته به ذهنم رسيده از پودر ژله استفاده كنم به عنوان جايگزين

 سلام
دیروز یه کامنت زدم نمیدونم اینترنت قاطی داشت ثبت شده یا نه. حالا دوباره مینویسم:
من پودر شربت هندوانه ایرانی ندیدم ولی فوستر کلارکش هست:

http://www.onlinepakhsh.com/ProductDetail/%D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1%20%D8%B4%D8%B1%D8%A8%D8%AA%20%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87%20%DB%B9%DB%B0%DB%B0%20%DA%AF%D8%B1%D9%85%D9%8A%20%D9%81%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%20%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B3

ژله دراژه خیلی خوبه (تحت لیسانس ترولی آلمان هست). من تا حالا ازش بد ندیم. پودر هندوانه اش رو هم داره.

 ضمیمه:
طیبه جان من امروز رفتم سراغ یه لوازم قنادی همه فن حریف. ازش سوال کردم پودر شربت هم داره گفت آره، ایرانی هم بود ولی هندوانه نداشت. گفت چون کاربرد نداره اصلا هیچ شرکت ایرانی نمیزنه این طعم رو.
سوپری محلمون هم که رفتم میدونستم پودر شربت سطلی داره، رفتم نگاه کردم دیدم فقط طعمهای رایج بود. (پرتقال، توت فرنگی ، آلبالو)
چشممون روشن شد که رنگ ویلتون 3000 تومنی شده 5000 تومن.
میگم طیبه جان این رنگهای ویلتون چند سال ماندگاری دارن؟
بعد از تاریخ مصرفش که بگذره باید بریزیم دور؟ (من رنگهام رو توی یخچال نگه میدارم. میتونه باعث طول عمر بیشترشون بشه؟)
مخلص

مرسي از اطلاعات
فاستر نديدم هندونه داشته باشه يعني اينجا نميارن. ولي باز يه چرخي ميزنم ببينم شايد باشه

با اجازه تون پودر ژله هندونه هم از روي زمين محو شد. حتما فهميدن من قراره باهاش چيزي درست كنم 
:p
حالا باز خوبه من هميشه از كلي قبل براي كارهام برنامه ريزي ميكنم
انشالا كه گيرم بياد
بازم مرسي براي تحقيقاتي كه انجام داديد

بله رنگ تابستون شده بود 5500 الان ديگه نميدونم
خودش كه دو سال تاريخ داره
ولي بايد چك كنيد اگر بو نده و مزه نداشته باشه و رنگش تغيير نكنه و كپك روش نداشته باشه يعني سالمه
من فقط يكبار برام پيش اومد اين موضوع رو تجربه كردم
رنگ مشكيم داشت تموم ميشد رفتم دو تا ديگه با هم خريدم
بعد يادم رفت اون يكي مشكيه تهش هنوز رنگ بوده استفاده نكردم. چون روي جعبه رنگهام يه چيزي بود و ته كابينت بود بهش دسترسي نداشتم و فقط تندي يه رنگ برميداشتم (من يك عالمه رنگ ويلتون دارم آخه) خلاصه يك بار دست كردم يه رنگ مشكي بردارم اون مشكيه كه مونده بوده اومده بود تو دستم باز كه كردم ديدم اِه اين كه سبزه مشكي نيست
بعد متوجه شدم كه بعد از اينكه تاريخش تموم شده بوده تغيير رنگ داده بوده

اين تنها تجربه ايه كه خودم در مورد رنگ مونده دارم
تقريبا زير دو سال ظرف رنگها خالي ميشن
پس با اون شيوه پيش بريد

 سلام
خواهش میکنم عزیزم قابل شما رو نداشت.
انشاا.... که گیرتون بیاد هر جفتش هم ژله هم شربت.
مرسی طیبه جان از اطلاعات خوبی که در اختیارم میگذارید.
وای عین من. کافیه فقط اراده کنم یه چیزی رو برم بخرم. اصلا نابود میشه از روی کره زمین!!!!
عجب بابا پس پودر ژله هندوانه هم رفته لابد توی لیست متهرِّمین (تحریم شدگان)
من هم تجربه رنگ کفک زده رو داشتم. ولی علتش موندگی نبود علتش آلوده شدن بود. روش یه لایه سفید پفکی حلقه زده بود و بوش هم تغییر کرده بود. تازه هم خریده بودم یک بار بیشت درش باز نشده بود!!! طفلک روانه سطل آشغال شد.
بازم مرسی گلی خانوم

سلام طیبه جون خیلییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییی از این دستورای آشپزیتون ممنونم خیلی باحالتن من عاشق آشپزی و  
شیرینی  پزی هستم با این که وقتقم خیلی کمه و لی خیلی استقبال میکنم به نظرم یه سایت حرفه ای  آشپزیه من دو روزه با سایت شما آشنا شدم یه خوراک درست کردم یه چیز کیک اما متاسفانه هنوز کیکم تو یخچاله و بنسته توکل بخدا تا فردا هم صبر میکنم!

انشالا كه درست ميشه نگران نباشيد

سلام يکي دو هفته اي مي شه که به اين سايت سر مي زنم و دستوراش را مي خونم با اينکه سالهاي زياديه تو اينترنت دنبال دستورهاي آشپزس و سايتهاي خوب هستم به نظرم هنوز مشابه اين سايت را نديدم چون کاملاً عملی و واقعيه و حاصل کار و تلاش خودتونه دستتون درد نکنه
منم چيز کيک را سه بار درست کردم دفعه اول با نصف کردن تمام مواد 4 قاشق غذاخوری آب جوش ريختم و به روش بن ماری سعي کردم حلش کنم يخ نريختم یه کم ژله زمانيکه مي خواستم به بقيه مواد اضافش کنم حالت تيکه تيکه هاي کوچيک که یه کم بسته باشند را به خودش گرفت ولي بعد از يک شب موندن تو يخچال کاملاً چيز کيک سفت و خوبي داشتم که بهم انگيزه داد دومي را واسه تولد همکارم درست کنم بيارم اداره اين بار از ژله انبه استفاده کردم 8 قاشق يه کم که حل شد توش يخ انداختم ديدم داره شل مي شه سريع يخها را درآوردم با اينکه دو روز تو يخچال بود ولي به سفتي و خوبي دفعه قبل نبود دفعه سوم باز مواد را نصف کردم(حالا مگه از رو ميرم انقد چيز کيک درست مي کنم تا خوب بشه)ولي حواسم نبود ميزان شکر را کامل ريختم و با 4 قاشق ژله موز و بدون استفاده از يخ درستش کردم مي دونم که لايه رويي بايد سفت باشه که خوب تو دفعه دوم و سوم نشد ولي نمي دونم اون يه کم بسته شدن ژله تو دفعه اول درست یبوده يا نه البته تو ظاهر چيز کيک خيلي چيزي از بسته شدن ژله پيدا نبود خيلي که مغزمو به کار انداختم به يه نتيجه رسيدم که اگر ژله تو ميزان کافي آب جوش حل نشه در اصل محلول فوق اسشباعي را بهمون مي ده که اجازه بسته شدن به فيلينگ نمي ده و البته زياد شدن شکر دفعه سوم هم اين موضوع عدم انسجام را تشديد مي کنه نمي دونم نظر شما هم همينه؟
خوب باشي

چون فرموديد بار اول يخ نريختيد گرماي زياد ژله باعث سريع لخته شدنش شده
منتها مشخصه كه همون بارهاي بعدي ميزان يخ يا آب سرد براي جنس ژله زياد بوده
كاري كه ميتونيد انجام بديد اينه كه اجازه بديد سر فرصت ژله سرد شه بدون اينكه رقيقش كنيد
كمي كه دماش پايين اومد به پنير اضافه كنيد
انشالا ديگه درست ميشه

بازم من طیبه جون :)

شرمسارم به خدا خیلی اذیتت می کنم 
طیبه جونم تو این چیز کیک می تونم به جای خامه و شکر از شیرعسلی استفاده کنم ؟
اگر بله لطفا مقدارش هم بهم بگو
مرسی گلم

 دوست عزیز،

توی کامنت های همین پست در موردش توضیح داده شده. مطالعه کنید، باز هم اگر سوالی بود ما در خدمتیم.

مرسی گلم 
گمونم من رگ خنگی ام گل کرده :))اینجا شف اینطور نوشتن :فقط به عنوان شيرين كردنشالبته بگم به نظرم زياد جالب نيست چون برشش خوب نميشهميشه مثل موس خامه اييه جورايي يه مدل كريم چيز فراستينگ ميشهپس یعنی خوب نمیشه اگه به جای خامه و شکر شیرعسلی بریزمولی یه جا دیگه گفتن که میشه و شیر عسلی یکی از اجزای چیزکیک هاست
الان من نفهمیدم بریزم یا نریزم ؟ :0

اوني كه دوستمون پرسيده بودن سوالشون اين بود كه اگه اصلا ژله نريزن
ولي شما كه با ژله مشكل نداريد
پس پاسخ شما مثبته
از رسپي ژله بروكن گلس هم ميتونيد استفاده كنيد
ولي خب پنير توش داره ديگه

مرسی عزیزم

پس به جای شکر شیر عسلی بریزم 
ولی خامه باید باشه درسته ؟

نه ميتونيد حذفش كنيد
ولي شما داريد رسپي رو با سعي و خطا جلو ميريد اميدوارم مزه اش خوب شه

مرسی عزیزم

چی کار کنم چاقی و هزار درد و مرضسعی می کنم کمترین کالری رو برسونم  :((
وگرنه بنده عاشق خامه ام :)

سلام امروز درستش کردم....بعد ژله ی ایرانی بود بیشترش کردم.خیلی آبکی شد.بعد که از یخچال هم درش آوردم وا رفت.روحیمو از دست دادم کمی...

عجيبه چون خيلي از دوستان حتي با ژله ايراني هم هيچ مشكلي نداشتند
چي ميشه گفت شايد كيفيت ژله هاي جديد خرابتر شده
البته ميدونيد كه چيزكيك سرد نبايد در حد ژله سفت باشه ولي نبايد هم وا بره

روحيه تون رو خراب نكنيد
يك تجربه بد هميشه يك درس بزرگه
آدم كه نبايد به خاطر شيريني ناراحت بشه

طیبه جونم من با طعم کراست بیسکوییتی خیلی مشکل دارم. میشه کراستش رو کیکی گذاشت؟ اگخ جواب مثبته  چه کیکی مناسبه؟ ممنونم عزیزم

اگه بخوایم چیز کیک مزه کرامل بده اما رنگش زیاد تغییر نکنه باید چی کار کنیم؟

سلام خسته نباشید من این دسرو درست کردم ولی اصلاً مایع من نبست همه دستورات را مو به مو اجرا کردم
موادم شله شل مثل آب بود

منظورم چیزکیک یخچالی هستش

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...