2010/04/17

کلاهی برای یک بانو



آنچه که مشاهده میفرمایید حاصل تلاش چند روزه یک شف علاقمند به بیکینگ میباشد... چهارشنبه عصر ، پنچ شنبه عصر، جمعه عصر و شنبه عصر! خمیر ساختن، بیسکویت پختن، مارزیپان ساختن، گل درست کردن، رویال آیسینگ ساختن، بیسکویت تزئین کردن و بسته بندی! ببین عشق چه ها که نمیکنه. تمام دیروز رو از صبحانه به بعد گرفتار بیسکویت تزئین کردن بودم و حتی یک دقیقه هم ننشستم! شب دیگه نه کمر داشتم نه زانو... ولی در عوضش بیسکویتام خوشگل شد!
حالا اگه بی کلگی واگیرداره، این پست رو تا ته بخونید و بعد مثل من آسایش رو از خودتون صلب کنید و این بیسکویتها رو درست کنید!
جریان از اونجا شروع شد که من توی یک سایت عکس این کلاه ها رو توی یکی از عکسهای کتاب cookie swap که تازه منتشر شده دیدم. ما که از این امکاناتا نداریم که کتاب سال 2010 رو بخریم پس من خودم با توجه به اون عکسه ورژن خودم رو تولید کردم. که به نظر خودم با توجه به کمبود امکانات خوشگل شده.

برای شروع باید خمیر بیسکویت "شوگر کوکیز" رو درست کنید. رسپیش رو قبلا آموزش دادم... اما... یه رسپی دیگه واستون مینویسم که بیسکویتش خوشمزه تر میشه ولی ساختنش سخت تره. اون یکی خیلی راحت قالب زده میشه و بدون دردسر پخته میشه و توی فر هم فرم خودش رو حفظ میکنه ولی این یکی که الان مینویسم قالب زدنش خیلی سخته و توی فر هم کمی وا میره و در کل تجربه لازم داره ...اما خیلی تردتر و خوشمزه تره! دیگه خود دانید.

کره دو نيم لیوان
شکر 2 لیوان
تخم مرغ درشت 2 عدد
آرد 5 لیوان
نمک 1 ق چ
بیکینگ پودر 1 ق چ ( من فقط یک ذره استفاده میکنم چون دوست ندارم بیسکویتهام پف کنه)
وانیل 1 ق چ


کره باید حتما از چند ساعت قبلش از یخچال بیرون گذاشته بشه چون خیلی مهمه که به دمای اتاق برسه ( تحت هیچ عنوان هم از مایکروفر و اینجورچیزا برای نرم کردنش استفاده نکنید!) با شکر و وانیل خوب بزنید و بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و در آخر آرد و نمک و بیکینگ پودر رو یکجا اضافه کنید و خمیریش کنید ( ورز ندید) خمیر رو نصف کنید و به صورت دو تا دیسک توی کیسه توی یخچال برای حداقل یک ساعت قرار بدید. بعد برای پهن کردنش هم باید خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی با وردنه باز کنید. مثل تصویر




برای این کلاها به دو سایز دایره نیاز دارید. میتونید از یک لیوان و یک استکان استفاده کنید. و اگه استکان خیلی بزرگه از در قوطی یا در اسپری بدن یا هرچی که تو این سایزه استفاده کنید . خونه رو خوب بگردید حتما یه چیز بدرد بخور پیدا میشه. حالا برای منتقل کردن به سینی فر... توجه داشته باشید که با این رسپی نمیشه زیاد راحت کار کرد چون خیلی لطیفه و دفرمه میشه و یا ترک میخوره. پس اول تیکه های دور بیسکویتها رو بردارید و بعد با یه کارد گنده بزنید زیر بیسکویتها و آروم برش دارید و بذارید توی سینی فر که توش کاغذ روغنی گذاشتید.




ضخامت لبه پایینی کلاه یعنی بیسکوییتهایی که اول قالب زدید باید نیم سانت باشه ولی لبه بالایی کلاه باید قطور باشه پس یک و نیم سانت بگیریدش. توجه داشته باشید که اینبار باید دیسک دوم خمیر رو از یخچال بیرون آورده و باقی مونده خمیر اولی رو بذارید توی یخچال. خیلی مهمه که خمیرتون سرد سرد سرد باشه! یه نکته دیگه هم اینکه بیسکویتهای با ضخامت متفاوت رو هرگز توی یک سینی قرار ندید. چون زمان پختشون فرق میکنه! حالا سینی ها رو برای حداقل 10 دقیقه ( تا یک ساعت) توی یخچال بذارید تا خوب سفت بشه. فر رو روی درجه 180 ساتنیگراد 350 فارنهایت قرار بدید و اجازه بدید کاملا گرم بشه. بیسکویتها رو توی فر قرار بدید تا زمانی که لبه هاشون طلایی بشه . بین 10 تا 15 دقیقه
توصیه شف: اگه احیانا دیدید که بیسکویتهاتون زیادی وا رفته و تغییر فرم داده اصلا نگران نشید . تا گرمه دوباره با همون قالب قبلی قالبش بزنید. بعد که بیسکویتها کاملا سرد شدند تیکه های اضافی رو جدا کنید و حالا بیسکویتهاتون آماده تزئینه



در مرحله بعد که میتونه فرداش باشه... خمیر مارزیپان و یا خمیر فوندانت و یا فوندانت مارشملو درست کنید. بعد با رنگهای مختلف رنگش کنید ( اینا رو قبلا توضیح دادم) حواستون باشه که در مجاورت هوا خمیرتون خشک میشه پس همواره توی سلفون بپیچیدشون. حالا رویال آیسینگ درست کنید و با رنگ و یا رنگهای دلخواه رنگش کنید ( این رو هم قبلا کامل توضیح دادم). قبلا گفتم باز هم میگم، رویال آیسینگ بعد از خشک شدن رنگش تیره تر میشه پس حواستون باشه اگه دنبال یه تم ملایم هستید بعد فرداش کلاه سرتون نره! من اینبار آیسینگم رو با اسانس موز و رنگ بنفش درست کردم ولی شما میتونید کلاه هاتون رو با هر رنگی که عشقتون کشید رنگ کنید... استقلالی یا پرسپلیسی!




حالا که همه چیز آماده است میتونید کار تزئین رو شروع کنید. سطح کار رو نشاسته بپاشید و خمیر رو با وردنه باز کنید ( من یه وردنه کوچولو برای اینکارهای ظریف دارم که از لوازم خرازی خریدم)




حالا ضخامت بیسکویتتون رو درنظر بگیرید و با یه کارد بزرگ به همون ضخامت نوارهایی ببرید. اگه نمیتونید چشمی خط صاف ایجاد کنید از خطکش کمک بگیرید.





حالا یه دونه قیف کاغذی درست کنید ( واسه خیلی ها درست کردنش سخته. اگه به من دسترسی دارید که میام یادتون میدم. اگه ندارید... اینقدر تمرین کنید تا یاد بگیرید . قبلا یاد دادم) و دور تا دور بیسکویت رو یه خط آیسینگ بزنید. مهمه چون بدون اینکار خمیر بهش نمیچسبه!




حالا نوار رو دور بیسکوییت بپیچید. مواظب باشید که حساسه و اگه درست نگیریدش تیکه میشه و باید یه نواره دیگه بردارید. پس آروم و با دقت کار کنید و بیسکویت رو نزدیک میز کار نگه دارید تا نوار آویزون نباشه




آخرش رو ببرید و با دست سر و تهش رو به هم بچسبونید و خطش رو محو کنید



با یه دونه رولت روش رو طرح بندازید




قبلا تزئین بیسکویت رو کامل گفتم پس دیگه توضیح نمیدم... حالا توی این مرحله باید بیسکویتهاتون رو دورگیری کنید. توجه داشته باشید که آیسینگ حتما به مرحله "ریبن استیج" رسیده باشه ( اینا رو قبلا توضیح دادم) وگرنه خوب نمیتونید دورگیری کنید





دورگیری رو برای لبه پایینی کلاه هم انجام بدید




حالا مرحله "فلودینگ" رو انجام بدید ( توی تزئین بیسکویتهای نوروزی کامل توضیح دادم)




و اما درست کردن غنچه های رز....برای اینکار یه کم خمیر رو کف دست رول کنید




با انگشت و یا وردنه کوچک تختش کنید




با انگشت شست بپیچیدش تا لوله بشه




تهش رو بین دو انگشت نگه داشته و بپیچید تا گرد بشه و غنچه تون فرم بگیره. بعد بذارید کنار تا خشک بشه




برای ساختن برگ... یه اشک درست کنید





با انگشت شست پهنش کنید





با چاقو رگبرگ ها رو ایجاد کنید





غنچه ها رو در رنگهای مختلف و تعداد زیاد درست کنید و بذارید خشک بشه ( خیلی سریع خشک میشه)







عملیات فلودینگ رو برای لبه پایینی کلاه هم انجام بدید







لبه بالایی کلاه رو روی لبه بایینی قرار بدید و بذارید کمی خشک بشه







با یه قیف با نوک ظریف لبه کلاه رو با نقطه های کوچیک تزئین کنید. برای اینکار کافیه که دستتون رو ثابت نگه دارید و قیف رو فشار بدید تا گلوله به سایز مورد نظر برسه بعد قیف رو آروم عقب بکشید





حالا تنها کاری که مونده نصب کردن گلها روی کلاه است که به راحتی میتونید روی آیسینگ بچینیدشون







حداقل یک شب باید بمونه تا آیسینگ کاملا خشک بشه


















این هم از کلاهی برای یک بانو! ولی کدوم بانو؟ برای اینکه بانوش هم مشخص بشه کافیه که یه دونه کامنت بذارید و بگید که این بیسکویتها رو میخواید. ایمیل و یا شماره تلفن هم حتما پایین کامنت ذکر کنید که بعد از برنده شدن بتونم واستون پستش کنم. قرعه کشی از طریق سایت Random.org صورت میگیره و تا ساعت 9 شب روز یکشنبه فرصت دارید که شرکت کنید
نتیجه رو فردا شب توی همین پست مینویسم.



بیسکوییتها رو امروز بسته بندی کردم و توی یه جعبه خوشگل آماده پست کردن چیدمشون. پس تا فردا....

وقت تمام شد ... این هم از نتیجه قرعه کشی دیجیتال



از 21 نفری که طالب کلاه بودند نفر 15 هم برنده شده که خوب ملاحظه میکنید که صدیقه خانمه! از بس که بیسکویت دوست داشت آخرش جعبه بیسکویتها مال خودش شد.
این وسط آقای شوهر شاکی شده میگه چرا چند بار اسم یک نفر رو حساب کردی...جواب: خوب من گفتم هر کی کلاه دوست داره کامنت بذاره . نگفتم "یک بار کامنت بذاره" خوب بچه ام خیلی کلاه دوست داشته! خیلی درخواست کرده خواسته شانسش بالا بره. تازه میتونست یه عددی تو قرعه در بیاد که صدیقه نباشه ( بعد از اینهمه تلاش مستمری که خودش و رژینا به خرج دادند!)
من لازم نیست که قسم بخورم...خودتون باورتون میشه که قرعه کشی عین عدالت بوده. بقیه هم انشالا دفعه بعد ... نگران نباشید همه تون برنده خواهید شد. ( البته این رو هم بگم که اگه صدیقه برنده نشده بود من حتما یه دونه کلاه واسه رژینا میبردم وگرنه شب خوابم نمیبرد!)
مرسی از همگی که به من لطف داشتید و زحمت کشیدید و شركت فرمديد!

شب بر همگی خوش

52 comments:

سلام .من اومدم.البته من دوست ندارم كلاه سرم بره ولي كلاه اگه كلاه تو باشه با كمال ميل قبول ميكنم.كارت حرف نداره.پسوورد ايميلم كه يادم رفته{طبق معمول}شماره تلفن و موبايل هم كه داري.پس ديگه سرت رو درد نميارم.دارم ميرم بيرون .تا بعد
خسته نباشي

خاله خاله من هم هستم!!!!!!!!!!!

وای خدا جون.من هنوز تو شوکم.مگه می شه اینا رو خورد؟؟؟؟وای من اب قند می خوام.اینا چقدر خوشگلن خدا جون.الان ایمیلم و بزارم(شکلک خوشحال).؟؟؟؟

چقدر کار جالبی کردی طیبه جون.همیشه تو سایتای خارجکی دق دق می شدم که نمی تونم شرکت کنمD:

روژینا رو که مطمئن بودم طالبه!!!! بچه ام شدیدا خوش سلیقه است... فقط موبایلش رو ندارم
:p

ایشالا برنده بشی میشا جون . اگه نشد هم نگران نباش یه عالمه چیزای قابل پست کردن هست که به نوبت درستشون میکنم. حتما نوبتت میشه

dastet dard nakone manam mikham albate na bara khordan chon adam heyfesh mishe in hame zahmato bokhore vase yadegari
pegah.nurse@yahoo.com

سلام هنرمند. با سليقه. مبتكر. با زوق.خلاق.با احساس.... بابا تو ديگه كي هستي.موقع كامنت قبلي داشتم ميرفتم بيرون گفتم حالا جبران كنم.كي دلش مياد اينا رو بخوره؟البته غير از روژينا!!!!!!!واقعا" خسته نباشي.خدا هميشه يارت

سلام
دستتون درد نكنه.
من كه فقط نگاه مي‌كنم و حظ مي‌برم. هنر اين كارهاي ظريف و از همه مهمتر حوصله‌اش رو ندارم.
اگه خيلي به خودم و خانواده لطف كنم شايد همون بيسكويت تك رو درست كنم و خلاص.
ولي از ديدن هنر بسيار قشنگ و حتما بسيار خوشمزه شما خيلي خيلي خوشحال شده و مي‌شم.
آرزو مي‌كنم هميشه موفق باشيد.
راستي من نمي‌تونم تو قرعه كشي شما هم شركت كنم. ولي به جاي من چهار پنج تاش رو بخوريد. نوش جون

I advise you to attend in Top chef program I am sure will be the winner. You are the great chef.

ما که دستمون نمیرسه اما لذت می بریم.اینجا امکانات شیرینی پزی هست و وقتش نیست ایران حوصله و وقتش بود و امکانات نبود.این گلهای ظریف کوچولوی شما اینجا آماده به فروش میرسه , وخانومها در منزل به تهیه سفارشات این طوری میپردازن.سایتشو براتون میزارم http://comelcakes.blogspot.com/

اول صبحی دارم از خجالت آب میشم
مرسی از محبت همه تون
kisses and hugs
(^.^)

من هر روز که آمار بازدید کنندگان وبلاگم رو چک میکنم متوجه شده بودم که نصفش از خارج از کشوره و واسم جالب بود که ایرانیهای خارج از کشور ذوقشون واسه آشپزی و شیرینی پزی بیشتره
البته مامانم هم که کانال جام جم رو از تویزیون نگاه میکنه همیشه همین رو میگه
خوبیش به اینه که اونجا دیگه (قدرت خدا) همه جور امکاناتی هم پیدا میشه
نفیسه جون درسته که وقت یا حوصله اش رو نداری ولی همینقدر که یه وبلاگ که درمورد این جیزاست رو هر روز دنبال میکنی نشون میده باز هم از هموطنان داخل کشور کلی جلوتری!!!! مرسی از لینک...خیلی جالبه. الان باید برم ماموریت اداری اما وقتی برگشتم درست و حسابی چکش میکنم
موفق باشی و باز هم یک دنیا ممنون

salam,tabrik migam va az hamin alan taghza mikonam kolahe mardoneh ham be shekleh kolahe rabinhood ya napelown benapart baraye aghayon tahayeh befarmaied.

سلام به شف عزیز!! بابا تو چیکار میکنی؟ میخوای ما رو دق بدی؟ بابا این کلاهاا خیلی خیلی خوشگلن آدم اصلا دلش نمیاد دست بهشون بزنه چه برسه که بخوره؟!!
من اون بیسکوییتهای عید که بهم داده بودی رو هنوز دارم چون دلم نمیاد بخورم فقط میرم و نگاشون میکنم :)
واقعاًدستت درد نکنه و به این ذوق و سلیقه باید
افرین گفت
حمیده

احسان جون شما که دو تا بانو تو خونه داری که میتونی کلاه ها رو بهشون هدیه بدی دیگه کلاه مردونه میخوای چیکار!! باشه چشم کلاه مردونه هم درست میکنم اما کیک نه بیسکویت! آخه بیسکویت ریزه کفاف شکم آقایون رو نمیکنه

حمیده جون نگران نباش شما تو قرعه کشی هم اسمت در نیاد کلاهت محفوظه! راستی قبل از کامت گذاشتن باید میدادی "امیر" یه فوت سیدی بهش بکنه یا "نبی" واست کلیکش کنه که دیگه برنده شدنت ردخور نداشته باشه!!! بس که این بشر خوش شانسه

سلام و ای ول به رئیس کل شف های شیک پز کهکشان راه شیری

اینه که گفتم واقعیت بود وهیچ تملقی در کار نبود
می دونید که قرعه کشی رو ماشین الکترونیکی انجام میده
اونم که از این حرفا حالیش نمیشه
ما هم گفتیم یه امتحانی بکنیم شاید بتونیم یکی از این کلاه ها رو ببریم برای خانممون
یادم رفت مجددا از دوستان خواهش کنم یه ماشالهی یه نمکی یه ای ولی یه .....

سلام طیبه عزیز
من دو سه روزه با وبلاگت آشنا شدم و تو همین دو سه روز کلی از رسپی هاتو خوندم.
خیلی زیاد ذوق کردم و خیلی زیاد چیزی یاد گرفتم.
نوشته هات خیلی کاربردی و جالب ان. مثل اینکه آشپزی تنها هنرت نیست، قلم خوبی هم داری، عکاس خوبی هم هستی ;)))
خب نتیجه آشنایی با وبلاگت این شد که من همین دیروز رفتم و یه سری و سایل و مواد مورد نیاز رو خرید کردم تا به تدریج از رسپی های خوب و خوشگلت درست کنم.
دیروز همین که از راه رسیدم اول سعی کردم تخم مرغ ولنتاینتو با قالبی که خریده بودم درست کنم که متاسفنانه زرده اش ترکید و ذوق مرگ شدم. ولی خب اصلا تصمیم ندارم ناامید بشم. مخصوصا با این کلاه های خوشگل.
نتیجه اینکه امروز کوکوی سیب زمینی نهار رو با قالب قلبی شکل درست کردم و اگر چه سخت بود ولی خوشگل از کار دراومد
در هر صورت خیلی ازت ممنونم.
کمتر کسی رو می شه پیدا کرد این روزا که اینطوری حاضر باشه تجربیاتشو در اختیار دیگران بذاره.
اینم ایمیل من:
zoha.hosseini@gmail.com
امیدورام یکی از اون کلاه ها رو برنده بشم
:)
بازم ممنون

لطف داری عزیزم

ناراحت نباش
اشتباه باعث تمرین میشه و تمرین باعث تجربه. انسان با تجربه هم صاحب نظر میشه
پس به زودی صاحب نظر خواهی شد عزیزم

واي از ديشب تا حال چه خبر شده؟!!!چه ميكنه اين شف ما!!!

كلاه گذاري بر سر بانوان چه قذدر علاقه ذمند داشت و ما نميدونستيم!!!!ولي گل كاشتيا

سلام خاله.خيلي خوشگل شيريني درست ميكنيا.مامان من اصلا"بلد نيست از اين چيزاي خوشگل درست كنه.هر چي من بهش ميگم ياد نميگيره!!!!!!!خسته نباشي

يه وقتي حرف دختر و باور نكني.بجه است ديگه!!!!

عزيزمشما كه حرف بچه رو باور نميكنيد؟!!

يه سؤال:خمير ماسيپان استفاده كردي؟

دارم از خنده روده بر میشم
حالا کوچولوی ما حالش بهتر شده یا نه؟

راستش چون مردم زیاد از طعم شیرین فوندانت خوششون نمیاد از مارزیپان استفاده کردم ولی کار با فوندانت خیلی شیک تره

با نضرت در مورد كيكي به شكل كلاه مردانه كاملا" موافقم.ولي من كه هنوز موفق به ساختن كيك اسفنجي نشدم.حيف.غصم ميگيره وقتي ياد كيكم ميافتم

خنده؟!!چرا؟؟؟دخمر چون اذيت كرد تنبيه شد و مهد نرفت.حالا ما هم هزار تا كار داريم مجبوريم بيخيال تنبيه شيم و ببريمش مهد..!!البته اگه حالا اوون راضي شه!!!!!

اين دخمر ما مثل موش ميمونه.اگه دستش به هنر منديهاي خالش برسه همه را با يك گاز كوچولو ناقص ميكنه.از ارديبهشت ماه ديگه ميخوام به جاي مهد بفرستم بره كلاس ورزش و نقاشي.خدا به دادم برسه.محتاجيم به دعا

باید رو پیمان کار کنی یه فر درست حسابی واست بخره وگرنه بیخیال کیک اسفنجی شو خیلی حساس تر از این حرفاست

اون بيچاره كه حرفي نداره.گفتم كه دست به جيبه ولي الن درگير پروژه خونه است.مطمعني اشكال از فرمونه؟!!!ميترسم مشكل از يه جاي ديگه اب بخوره.مهنوش كه با فر خودش خوب كار ميكنه!حالا بايد دوباره امتحان كنم.من شكست ناپذيرم.هر وقت اينو ميگم پيمان ميگه "صد البته.ولي اون كه شكست ميخوره جيب منه"سرت رو درد اوردم

اگه مجبور شدم از اين مواد اماده ميگيرم بدون شكر ذرست ميكنم.خوشگل تزئين ميكنم وبه جاي كيك اسفنجي قالب ميكنم به مردم!!كسي غير از خودم هم كه كيك تو رو نخورده پس...حداقل ديگه عقده فوندانت كردن تو دلم نميمونه.به كسي نگيا!!!!!باي تا پست بعدي

سلام طیبه جان
باز هم مثل همیشه کارت انقدر خوشگل و حتما خوش مزست که دل نه تنها من بلکه خیلی ها رو برده. من گفتم الان که بیام دیگه قرعه کشی انجام شده . از دیشب تا الان خیلی با خودم کلنجار رفتم که کامنت نذارم و نگم من هم می خوام ولی با این تعداد بالای شرکت کننده گفتم من هم شانسم را امتحان کنم.
راستی صدیقه خانم مطمئن باشید هر کی نبره رژینا جون حتما میبره
باز هم میگم خیلی خوشگله

ای بابا مهندس تو که از منم کمروتری که! کامنت گذاشتن که بیکلاسی نیست
:P

صدیقه جون باید یه توضیح خدمتت بدم که این کاری که گفتی رو خیلی ها انجام میدن و کار عجیب غریبی نیست! پس از همون کیک آماده استفاده کن. مارزیپان آماده هم هست میتونی بخری
بعد دیگه هنرنمایی آسون میشه

manam mitoonam sherkat konam ya por roo ee ye !?

mitoonesti azizam vali yekam dir residi
ishalla seri e ba'd

سلام به همه دوستان وبا عرض شرمندگي كه قرعه به اسم من افتاد.البته شاخم در اومده !اولين دفعه است كه توي قرعه كشي برنده شدم و لازم به ذكر است كه با گذاشتن هر كامنت عرق شرمي بر چهره مينشست كه ... .ميخواستم به خودم ثابت كنم كهاگر احتمال برد من 1 به 100 هم باشه باز هم قرعه را ميبازم {تا حالا كه اينطور بوده)ولي اميدوار شدم.از غزل-احسانمريم-ضحي-مخصوصا" پگاه عزيزم و... معذرت ميخوام كه شانس من مثل هميشه نبود!!!!!
چي؟نميبخشيد؟؟!! بابا ببخشيد ديگه!تو گلوم گير ميكنه ها!!البته دلم نمياد بخورمشون
در پايان:با تشكر فراوان از شف عزيزو همه دوستان.هر كي بخواهد ميتونه تو اين هديه با من شريك بشه.بدون تعارف

با سلام مجدد به شرکت کنندگان در اولین قرعه کشی وبلاگ شف بزرگ

به اطلاع می رساند با توجه به اوضاع فوق جهت شرکت در قرعه کشی های بعدی موارد زیر را مد نظر داشته باشید:
اولا یه کم ادبیات فارسی مطالعه کنید
ثانیا یه کم بیشتر کامنت بذارید
ثالثا بدونید که هر کامنت در هر لحظه یک امتیاز داره
رابعا بعد از زمان مقرر کامنت اونم از نوع سه نقطه نفرمایید
خامسا به جای این همه تقلا یه کم تلاش کنید خودتون بسازید دیگه

سر آخر هم لازم میدونم اشکهای متأثر از ابراز احساسات صدیقه خانم رو پاک کنم تا آبرو ریزی نشده
بابا آخر مرام و ایثارگری و سه نقطه هستی
من که نمیدونم چی بگم

سلام من تازه این سایتو پیدا کردم باید بگم خیلی با سلیقه ای من خیلی استفاده کردم بخصوص اون ببرها رو برای تغذیه مدرسه دخترم میخوام درست کنم و باید بدوم برم تجریش یکمی وسیله کم دارم از فروشگاه بخرم و بیام در ضمن چیز کیکت هم عالیه دست گلت درد نکنه انصافا خوش ذوقی مث خودم از ادبیات نوشتاریت هم لذت مبیرم

واقعا ازتون ممنونم وبلاگ فوق العاده ای دارید .

عكساي اين پستت برام باز نمي شه.خيلي دوس دارم ببينمشون.
پرينت را هم زدم ولي باز هم نشد.

بله اينا روي سرور گوگل هستن 
انشالا از نو آپلود ميكنم

طيبه جون كاش زودتر به داد من مي رسيدي كه هر روز هر روز ميام چك مي كنم و باز هم از عكس خبري نيست

طیبه جون میشه عکس رولت طرح دارت رو از نزدیک بزاری ببینم من خیلی دنبلش میگردم البته گشتم البته قفتک پیتزا بر دالبری فقط مشکل اینجاست که این سرش که با هاش حالت دالبری میبری خیلی نازک هستش نمیدونم به درد برش خمیر میخوره یانه؟ من این طوری و دو طرفه پیدا نکردم یک طرفه هستش دو طرفه اش هم یک سمتش سادست وسایزش هم از این خیلی بزرگنتره فقط همون طور که گفتم حالت نازکی داره که خوب ایرانی هستش دیگه نمیدونم به اندازه ای که بخوام خمیر رو باهاش برش بدم به درد میخوره یا نه؟ نظرت چیه ؟در ضمن یک سوال دیگه اینکه شما و مروارید جون میگین با گوگل کروم باز کنید یعنی چی؟ من همیشه با گوگل کار میکنم ولی واسه من هم بعضی از عکسها باز نمیشه پس مشکل کجاست؟

اينه
https://9wqrvw.bay.livefilestore.com/y1p12q_TcJ0vQAjtpKEccfb400k27Y5gvAt4gA20-YFkVpNB6C0Ze0RJmlJMXEtYTwU4MdZMBNqsz20rMPk1dyvbeycA4omP4Dt/kolaah12.jpg?psid=1

اونها رو كه باز نميشن هم درستشون ميكنم
كم كم

سلام
خسته نباشیدءاین بیسکویت ها رو وقتی آیسینگ میکنیم ءباید تو یخچال بذاریم تا آیسینگ خشک بشه؟ تو ظرف در بسته؟ اصلا این بیسکوییت و تا چند روز و به چه صورت میشه نگه داریشون کردء تورو خدا زود جواب بدبدءآخه من بیسکوییت و درست کردم و حالا موندم که چه جوری و کجا بذارمش که آیسینگش خشک بشه و تو این مدت هم بیسکوییت طعم موندگی نگیره

 در فضای باز داخل اتاق یا آشپزخانه.

این بیسکویت ها ماندگاری بالایی دارن، اینطور نیست که اینقدر سریع طعم موندگی بگیرن.

در مورد نگهداری و ماندگاری این بیسکویت های تزئین شده این پست شف رو می تونید مطالعه کنید

http://www.cheftayebeh.ir/2012/10/blog-post_4121.html

ممنون عزیزم لطف کردیءفکر نمیکردم به این زودی جوابمو بدیءآخه یه پیغام گذاشتم ءراجب گل درست کردن با خامه ی فرم گرفته پرسیده بودمءاما هنوز جوابمو ندادید بازم یه دنیا ممنون

سلام
ااااااا شما هم که دیگه جواب تدادید!!!!!!! من این بیسکوییت و برای اولین بار درست کردم با رویال آیسینگ که اینم اولین بار بود درست کردم اما ، چشتون روز بد نبینه چنان این رویال آیسینگ سفت و سنگ شد بعد از خشک شدن که نگوووووووووو،انقدرم شیرین شد که اصلا نمیشه خرد،خلاصه حسابی آبرو ریزی،همه رو ریختم دور،آخه و دستور نوشته بودید باید رویال آیسینگ سفت بشه خوببببببببببببب    :-(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...