2010/04/19

فروزن یوگرت توت


Frozen yogurt فرُوزن یوگرت یا بستنی ماست یک نوع دسر سرده که یه مقدار از بستنی ترش تره ( خب واضحه چون ماست از شیر ترش تره!) و خب از بستنی کالری کمتری داره چون چربیش از شیر پایینتره. پس به این دلیل جدیدا تو دنیا مردم بیشتر به فرزن یوگرت رو آوردن ( اینجا که مردم فقط بستنی فروشی رو میشناسن!) ولی شما میتونید به سادگی توی خونه انواع مختلفش رو واسه خودتون روزانه درست کنید. اینجا دیگه تابستون شده و دسرهای یخ خیلی میچسبه. ولی یه نکته رو هم همین الان بگم ... کسی تو ذهنش دنبال طعم بستنی نباشه که بعد تو ذوقتون میخوره! به شوهرتون هم نگید که "این مثل بستنی میمونه" که بعد کسی شاکی تون نشه! فقط بگید " یه قاشق بخور" بعد که خورد توضیح بدید که " این یه دسر ترش و شیرینه که اسمش فرزن یوگرته" ...غیر از این عمل کنید با مشکل مواجه میشید! از ما گفتن بود






تا هنوز فصل توت تموم نشده من دارم حداکثر سوع استفاده رو میکنم که بعد عقده ای نشم.... پس شما میتونید از هر میوه دیگه ای استفاده کنید و یا طعم وانیلیش رو درست کنید. برای اینکار من یک لیوان توت رو با یک لیوان ماست خامه ای 10 درصد بلند کردم. برای شیرینیش هم میتونید از عسل یا شکر استفاده کنید و یا مثل من هیچی نریزید . ولی اگه بدون شیرینی درستش کردید دیگه مشتریش فقط خودتونید! اگه میخواید از ماست ساده و یا ماست کم چرب استفاده کنید باید حتما ماستتون رو چکیده کنید . اگه بلدید که هیچی اگه نه هم که باید صبر کنید تا دفعه بعد که من یادتون بدم. ماست خامه ای خودش کاملا سفت و خامه ایه پس نیازی نبود که من چکیده اش کنم. اگه خواستید بستنی ماست توتی تون زیاد ترش نشه ماستش رو بیشتر کنید و حتما هم شکر اضافه کنید






حالا اگه دستگاه بستنی ساز دارید که کار تمومه ولی اگه مثل من هنوز از این ولخرجی ها نکردید، به این روش عمل کنید.... به مدت 20 دقیقه توی فریزر بذارید و بعد کامل همش بزنید. باز توی فریزر به مدت 20 دقیقه و باز هم بزنید و .... اینکار رو 3 تا 4 بار که تکرار کنید فرزن یوگرت تون آمادست فقط اگه نرم دوست دارید بار سوم دیگه سروش کنید و اگه سفت تر دوست دارید باز بذارید توی فریزر تا بیشتر یخ بزنه. اگه بیشتر از 3 مرحله شد باید درش رو ببندید. و هر بار که برای هم زدن بیرونش میارید درش رو بر دارید و بعد از هم زدن باز درش رو ببندید و بذارید توی فریزر. حالا اگه ظرفتون دردار نیست میتونید از سلفون استفاده کنید.












خوبی مدل توتیش اینه که خودش رنگش قرمز مایل به بنفش میشه و توش تیکه های بنفش مایل به سیاه داره و اسکوپ که میکنی خوشگل میشه. طعمش هم یه جور خامه ای و غلیظ و ترش و شیرینه. کلا خوشم میاد. بد نیست امتحان کنید
برای سروش هم دقیقا مثل بستنی میتونید با آیسکریم اسکوپ، اسکوپش کنید و یا اگه ندارید با قاشق گلوله ای درش بیارید.

نوع توتیش از همه ترش تره پس اگه زیاد از مزه ترش خوشتون نمیاد این یکی رو بیخیال شید

14 comments:

ديگه بايد دست از پرهيز بردارم وتوت بخرم.نوش جان

salam chef tayebe. man tazegi ba vebloget ashna shodam. fogholadast khanoom.mamnoon babate hameye recepiha

Inshalla mofid vaqhe beshe
mecri azizam

نه.قبلا" 1 بار با خوردن توت به حال مرگ مريض شدم.به گفته پزشك يه چيز كاملا"عفوني خورده بودم.چون توت ميوه اي است كه تميز شسته نميشه ميترسم تاريخ دوباره تكرارشه.بدبختي عاشق توت هستم

آها... یادم اومد
خوب نخور

طیبه جون
این مدت هم زدن باید چقدر باشه؟ با همزن برقی دیگه؟ درسته؟

نه چنگال هم جواب میده
البته با بلندر بهتر میشه
ولی در مواقعی که تنبلی میاد سراقم فقط با چنگال میزنم

از این یکی‌ خیلی‌ خوشم اومد باور کن. اصلا طعم ماست میوه نمیداد. البته من توت فرنگی‌ استفاده کردم.(ولی‌ با توت رنگش خیلیییی رویاییه یه ساعت محو تماشای عکسات بودم)

واسه آقای شوهر یک ساعت مقدمه چینی‌ کرده بودم که این به درد تو نمیخوره و.... وقتی‌ خورد گفت این که خیلی‌ عالیه مگه چیه؟ گفتم ماست

فقط من نسبتام رو میگم ببین درسته

یک لیوان ماست می‌شه نصف لیوان ماست چکیده؟ یک لیوان توت فرنگی منجمد و البته ۳ق و نیم شکر . واسه همه میوه‌ها با این نسبت می‌تونم کار کنم مثلا موز خورد شده یک لیوان...

مرسی‌.

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/frozen%20yougart.JPG

خوشم مياد كه تو هم زمستونت مثل من تابستونيه
آره توت فرنگيش از همه بهتره
راستش من خودم اول ميچشمش و اگه ميوه كم داره بهش اضافه ميكنم
شيرينيش هم دست خودته
ولي اينكه ماست چكيده چقدر سفت باشه.... من خودم فكر ميكنم يك سوم بشه بهتره
يعني هرچي آبش بيشتر گرفته شه بهتره
اينطوري جاي بيشتري واسه ميوه داره

طیبه جون مرسی‌ از دستور عالی‌. میگم منظورت از ماست خامه همون ماست چکیدست؟ می‌شه از ماست چکیده آماده بیرون خرید؟

اگه تو ایران هستید که همه مارکها ماست خامه ای دارن. روش نوشته ماست خامه ای
خیر ماست چکیده آماده معمولا ترشه
ولی اگه با ترشیش مشکل ندارید که هیچی
البته من شیوه چکیده کردن ماست رو هم گفتم
با ماست عادی هم میشه فقط خیلی شل میشه

manzur az ye livan tut
tute doroste hast?

ya pure shode?

bebakhshid manzur az ye livan tut
tute doroste hast?
ya pure shode?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...