2010/04/21

کیک شکلاتی بدون آرد


شنیدید میگن "عشق"؟ حالا ببینید! عشق که میگن یعنی این!!! فقط یه نگاه به اون بدن مخملی تیره اش بندازید.... دل آدم قیلی ویلی میره و حالی به حالی میشه! و اون حلقه های پر پیچ و تاب .... رمنس واسه من یعنی این! قبلا گفته بودم؟ که عشق اول من شکلاته؟ حتما گفتم! من همیشه به همه میگم که : " اگه من رو تو یه جزیره دور افتاده با یه منبع لایزال شکلات و یه اکانت اینترنت ولم کنن دیگه هیچی نمیخوام!"

یک معتاد به شکلات ، یک چکوهولیک حرفه ای مثل من هرگز با هیچ کیک شکلاتی ارضاء نمیشه و همیشه دنبال یه کیک بهتر و چاکلتی تر میگرده. اگه چند مدل کیک رو جلو من بذارن بی تردید به سمت کیک شکلاتیه حمله ور میشم! کیک های زیادی رو امتحان کردم ولی این کیکه یه چیز دیگه است... جالبه بدونید که با وجود اینکه حتی یه ذره هم آرد نداره بازم فرم کیک مانند خودش رو حفظ کرده. بله آرد نداره! یعنی صد در صد شکلات! حاضرم قسم بخورم که از بین همه کیکهای شکلاتی که تا به حال به عمرتون خوردید این یکی از همه نرم تر ، لطیفتر، مخملی تر و چاکلتی تره! یعنی چاکلت به معنای واقعی کلمه...چرا؟ چون فقط از شکلات و تخم مرغ ساخته شده!

حالا اگه مثل من عاشق وفادار شکلات هستید، این پست رمانتیک امروز رو بخونید و حالشو ببرید!

شکلات 350 گرم
شکر ¾ لیوان و ½ 3 ق غ
آب دو سوم لیوان
کره 170 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شکر ½ لیوان و ½ 1 ق چ
وانیل 1 ق چ
شکلات 450 گرم
روغن مایع 1 ق غ



فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید و یک قالب گرد با قطر تقریبی23 تا 25 سانت رو انتخاب کنید و کفش رو کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید ( البته من همه چیز رو نصف کردم پس قالبم هم کوچیکتره)

لازمه که باز تکرار کنم که باید از بهترین و خوشمزه ترین شکلات موجود در بازار استفاده کنید؟ ببینید دلبندانم ... اگه میخواید یه چیزی از رسپی های من که توش شکلات به کار رفت رو درست کنید ؛ حتما مبحث شکلاتم رو از اول تا آخر به دقت بخونید. چون من با فرض اینکه خیلی چیزا رو از قبل گفتم، دیگه توضیح نمیدم! پس به یکی از دو روشی که گفتم شکلاتتون رو ذوب کنید. ما دو مقدار شکلات توی رسپی داریم. الان منظورم اون 350 گرمه است. پیشنهاد میکنم از شکلات بالای 60 درصد استفاده کنید به سه دلیل... یکی اینکه زیادی کیکتون شیرین نشه. دوم اینکه رنگ کیکتون تیره تر بشه. و مهمتر از همه اینکه شکلات تلخ دوست قلبتونه! یه نکته رو هم باز تکرار میکنم که ممکنه یادتون رفته باشه... اگه به روش بخار آب دارید شکلاتتون رو ذوب میکنید، حواستون باشه که به هیچ عنوان کف ظرف حاوی شکلات با آب جوش تماس نداشته باشه وگرنه شکلاتتون میسوزه. اگر هم از مایکروفر استفاده میکنید حتما هر 10 ثانیه یه بار همش بزنید وهرگز بیشتر از یک دقیقه هم نشه.
شکلات رو که ذوب کردید، آب و شکر ( اون مقدار شکری که اول اومده منظورمه) رو روی حرارت بذارید تا شکر دوب بشه. بعد که حل شد شربت رو توی شکلات بریزید و خوب با ویسک هم بزنید



تفاوت رنگ رو میبینید؟! شربت باعث تیره تر شدن شکلات میشه. فقط حواستون خیلی جمع باشه که اگه سریع و خوب هم نزنید میسوزه و میبره! حالا کره که قبلا در دمای محیط کاملا نرم شده رو اضافه کنید و باز خوب بزنید تا کاملا حل بشه



باز یه عکس واسه تون گذاشتم که هم متوجه شید مخلوط شکلاتتون باید کیفیتش چه طوری بشه و هم با عکسش حال کنید! جان من ولع انگیز نیست؟ کلی جلوی خودم رو گرفتم که تو همین مرحله نخورمش!



حالا تخم مرغ و وانیل و مقدار شکر دومی که دادم رو با همزن خیلی خوب بزنید تا حسابی کف کنه . خیلی مهمه که خوب بزنیدش چون کیک تون بیکینگ پودر نداره و کل پف کیک مال همین تخم مرغه است.



از اینجا به بعد دیگه باید فولد کنید. پس هم نمیزنید! با قاشق چوبی یا اسپچولا تخم مرغ رو آروم توی شکلات فولد کنید



حین فولد کردن تا اونجایی که میتونید از تصویر زیبا و دراماتیکی که بوجود اومده لذت ببرید. آهسته از پایین به بالا فولدش کنید . هم نزنید! به کیکتون عشق بورزید!



در نهایت باید به یک همچین ترکیب رویایی برسید. الان دیگه باید از بوی شکلات مست شده باشید! من که هی سرم و میبردم جلو و چشام و میبستم و بوش میکردم!



حالا کیک رو توی قالب بریزید . ( اگه راست میگی ظرفو نلیس!)

نگران نباشید کیک فقط یک سانت پف میکنه پس لازم نیست قالب تون زیاد بزرگ باشه. اصلا قرار نیست این کیک ارتفاع داشته باشه چون یه اسلایسش هم واسه یه نفر خیلی سنگینه!



قالب کیک رو توی یه سینی یا ظرف بزرگ توی فر بذارید و با آب جوش سینی رو پر کنید. ( اگه قبل از اینکه توی فر بذارید توش آب بریزید بعد که میخواید به فر منتقلش کنید با مشکل روبرو میشید. از ما گفتن بود) سطح آب باید تا یه بند انگشت دیواره قالب بالا بیاد



بعد از 40 دقیقه تا یک ساعت ( بسته به فرتون) باید فر رو خاموش کنید. پیشنهاد میکنم بذارید توی فر تا نیم ساعت بمونه. بعد خارجش کنید و بذارید توی قالب کاملا سرد بشه. روی کیک من کرانچی شده ولی خود کیک کاملا مویسته.



با چاقو دور کیک يه دور بزنيد تا دیواره کیک از قالب جدا شه. قالب رو برگردونید و محکم یکی دوبار به سطح بکوبید تا از قالب بیافته بیرون. کاغذ روغنی رو جدا کنید و .....واو! سیاه و نرم و چاکلتی! سعی کنید عزت نفس داشته باشید و خوتون رو تا پایان تزئینش کنترل کنید!



تزئینش یه کم خیلی حرفه ایه ولی در عوض خیلی رویایی و چشم نواز میشه. پس سعی خودتون رو بکنید. برای اینکار شکلات دومی رو که دادم رو ذوب کنید با روغن مایع مخلوط کنید و روی سنگ مرمر یا اگه مثل من سطح کار شیشه ای دارید و یا پشت سینی فر... بریزید و با کارد بزرگ به ضخامت تقریبا نیم سانت پهنش کنید و بذارید ببنده.



خیلی درجه حرارت محیط مهمه. نه زیاد سرد نه زیاد گرم. اگه هوا خیلی گرمه یه کم بذاریدش توی یخچال. حالا باید شکلاتتون رو به شکل باد بزن های کوچیک در بیارید. برای اینکار با یه کارد مطابق تصویر به صورت قوسی شکلات رو بکرونید ولی انگشتتون رو مثل من گوشه کار نگه دارید تا جمع بشه. ممکنه چندتا از بادبزنهاتون خراب شه. نا امید نشید و ادامه بدید. خیلی خوشگل میشه . ارزشش رو داره.



دونه دونه بادبزن ها رو روی کیک بچینید و حلقه حلقه بیاید جلو تا کل کیک پوشیده بشه.



شدیدا خوشگل میشه. شدیدا خوشمزه! یعنی یه تیکه شو که تو دهنت میذارید آب میشه! فقط یادتون باشه چشاتون رو ببندید...و بعد توی بهشتید!




دیگه کیک از این رمانتیکی تر میخواید؟! حلقه های تاب خورده شکلات واسه آدم دلبری مینکه!



من معمولا شیرینیهایی که درست میکنم رو فقط تست میکنم و بعد میدم دوستان ترتیبش رو بدن ولی این یکی رو هر کاری میکنم نمیتونم ازش دل بکنم و تصمیم دارم دوتایی با هم خلوت کنیم.. .. یعنی تصمیم داشتم..... چون آقای شوهر به محضی که از سر کار برگشت بهش ناخونک زد!

و کمی بعد ...

توی حمام بودم که یه صدایی گفت: " یه تیکه کیک شکلاتی توی یه بشقاب بــــــــود" .... من از بین صدای آب یه چیزایی تشخیص میدادم... گفتم " یعنی چی؟" .... صداهه گفت: " یعنی دیگه نیست"....من سعی کردم انسان بخشنده ای باشم و گفتم: " نوش جان"

کمی بعد تر...

باز یه صدا ولی اینبار بلندتر – که من بتونم از بین صداهایی که آب ایجاد میکنه خوب تشخیصش بدم- ، گفت: " یه کیک شکلاتی روی اپن بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود" !!!!!! اینجا بود که درک کردم چرا معصومه میگه مجبوره دور کیک هاش رو سیم خاردار بکشه!!!



این هم یه برش مقطعی که بدونید بعد توش چه مدلی میشه.... خیلی خوشمزه است ولی باید بگم که کیک نیست. یه چیزیه بین کیک و سوفله. ولی شدیدا چاکلتی. اگه معتاد خراب شکلاتید یه امتحان بکنید. فقط بگم که خیلی حساسه. پس خیلی دقت کنید.
 من که به آقای ژک تغز ایمان دارم و همه کارهاش رو میپسندم . حالا باز هم کیک شکلاتی درست خواهم کرد ولی نه توی این ماه. چون مطمئنم که نمیتونم زیاده روی نکنم!

این کیک خدا کیلو کالری داره! من که این هفته بر اثر ورزش زیاد یک کیلو کم کردم و اشکالی نمیبینم کالری جذب کنم ولی شما مواظب خودتون باشید

101 comments:

fadat sham ke inghadr mahi , mano pa bande khodet kardiya!!!!!!!!
in ke khaili be nazar aliye hatman dorostesh mikonam , nemitoonam sabr konam jome she ke bikaram ye sedaee behem mige emshab dorost kon!!!!!!!!!ama por calori va geroone khahar joon , ye modele ard daresham bi zahmat bezar baramoon .

maa koochiketim!
hatman. Brownies ke sad darsad dorost mikonam vali choclate cake e moist ham khoobe.
inyeki vali shadidan moist e. vaase inke arzoon tamoom she rob'esh ro dorost kon.

baahaat hamdardam khaahar. manam badtar az to vaqht kam miyaram! dishab cake esh ro sakhtam, emrooz asr taz'inesh kardam! khodet hads bezan dige chi keshiiiiiiidam!!!
bache ezzate nafsesh baalaast! :p

khanom az vaghtike man ba in belog shoma ashna shodam, fekr konam 6kilo vazn ezafe kardam, lotf konid yek kam ghazahaie diet amozesh bedid,, mamnon khaste nabashid.

دارین سر به سرم میذارین ؟؟؟ یا شوخی میکنین؟
منظورتون از غذا شیرینیه؟
چون غذاهای من که همه اش رژیمیه
من نه برنج میخورم
نه نون میخورم
نه سرخ کردنی

چطور ممکنه کسی با غذاهای من چاق بشه؟ ملت اصلا به غذاهای من نمیگن "غذا" چون یه وعده به حساب نمیاد
راستش رو بگید... واقعا برنج و نون و سرخ کردنی نمیخورید و چاق میشید؟
چون من نمیخورم

واقعیتش اینه که من استعداد چاقی خیلی خیلی خیلی زیادی دارم و فقط با حذف نون و برنجه که تونستم وزن کم کنم و البته ورزش به مقدار حداقل 3 ساعت در روز

در مورد شیرینی هم اعتقادم اینه که
کم بخور همیشه بخور

پس شرمنده.... ولی وزن اضاف کردن شما از جای دیگه ای آب میخوره

ولی من باز غذاهای رژیمی میذارم
موفق باشید
و لاغر

wowwwwwwwwwww nemidooonid che taami dashtttttt!!! vagheaan khoshbehalam ke dooste chef hastamm!! taamesh vagheaan royaeei o romantic va maghadiri kharejakiye!! chef tayebeh dooset darim !!! chef tayebeh dooset darim!!¸.•*´¨`*•.¸ღ ღ ღ
az man mishnavid hatman dorostesh konid chon taamesh fogholadast va binazire !!!!

¸.•*´¨`*•.¸ღ ღ ღ hamideh ¸.•*´¨`*•.¸ღ ღ ღ

سلام
چه خوش پخت طیبه این کیک را....که دوستان خوردند و گفتند هورا
اونقدر فضای پست و کیک پست و ابراز احساسات بر و بچ رمانتیکه که آدم فکر میکنه تو یه کافی شاپ توپ نشسته و موسیقی و دسرهای خوشمزه و کیک شکلاتی شف طیبه و سه نقطه که یهو به خودش میاد میبینه یه دونه شکلات هم نیست که بخوره!!!! خوش بحال اونایی که خوردن و اونایی که می خوان بسازن و بخورن
بخورید به یاد ما بیچاره ها!!!! مجبوریم کله رو بیاریم جلو مانیتور و هی نگاه کنیم و فقط آب دهن قورت بدیم!!!؟؟؟ خوش بحالتون
0
0
0
0
0
0
0
شوخی کردم
حالا یه خرده بخندید
من هر وقت شکلک های این پست رو می بینم از خنده روده بر می شم
خداییش برید دوباره اون شکلک زیر عکس اول خط پنجم رو نگاه کنید..آخرشه من دو سه دقیقه فقط به همین یکی می خندیدم

سلام
مردم از بس خندیدم

چند روزه که با اینجا آشنا شدم
قندای تزیینی رو درست کردم
دیروزم تا شب تو کار میوه خشک بودم
جفتشون عالی بود
واقعا ممنون
باید این کیک دلبر درست کنم حتما فوق العاده است

بازم ممنون

@ Hamideh:

qhorboon to (^^,)


@ Pat o Mat:
یه میکرو اسلایس واست کنار گذاشتم نخورده از دنیا نری

@ mamanejavoon:

وای چه عالی! کاش عکس هم از قندها میگرفتی
آره عزیزم حتما امتحانش کن
من که معتاد بودم... دیگه مفنگی شدم رفت

manzoram shirinihaton bod, chef. mamnoon

آها....چشم
رژیمی هم درست کردم. اتفاقا چندتا هم درست کردم
ولی خیلی طول میکشه تا به نوبت همه رو تایپ کنم! باید صبر داشته باشید

dorost kardam!!!!!!! hooraaaaaaa!!! khaili khoshmaze bood , mano mamanam inghadr khordim ke az cheshmemoon chocolate dasht mizad biroon! albate kam dorost kardam ke varshekast nasham chon bitter chocolate lint kharidam barash !
ama man hanooz moserane donbale ye cake sokolatiye moist , ba hazineye moteadel , ba meghdare ziyad ke betoonam baraye mehmoonihaye asroone serve konam hastam ! az in modela ke kerem ham dare va mardome belade farang mikhoran !!!
brownisam kahili doost daram .dorost mikonam khoshmaze mishe ama rooyash khoshgel nemishe :( ye halate tarak tarak mishe

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!
man ham emrooz akharin tikke ash ro ham khordam tamoom shod... hichi nashode delam vaasash tang shode !
pas khoshet oomad! khodaaro shokr!
baba pooldar! mark e geroonesh ro ham kharidi ke :p

areh hatman ye cake dorost mikonam. valy taa be oon chizi ke mikhai beresi kheily tool mikeshe chon tavavo'e chocolate cake kheily ziyade. hala yeki too barnaame mizaram hatman

brownies baayad roosh tarak bekhore! faqhat vaase inke khosgel beshe ye chocolate sauce dare (yani chant no hast) ke roosh rikhte mishe va khoshgelesh mikone
baz bayad ye khorde sabr daashte bashi ;)

سلام وای منم عشق سکلاتم همیشه میرم کافی شاپ اقاهه میدونه چی میخوام میگه مثل همیشه یه قهوه با نصف یه قاچ کیک شکلاتی وای وای دنیای منن اینا من عاشق شیرینی پزی هستم یه چندتا از دستورهارو هم درست کردم که عالی شدن ولی اینو دیگه نه ترجیح میدم همون هفته ای 2 بار برم بیرون تا هر روز تو خونه ناخنک بزنم و شکم گنده کنم....
مرضیه ژوهانسبورگ

wowwwwwwwwwwwwwwww, in kheyliiiiiiiiiiiiiiiiiii sexiyeeeeeeeee. man taghat nadaram. man ravani chocolatam. nakon hamchin : (

عجب چیز خوشمزه ای طیبه جون.
قول می دم هر وقت شما مهمان کافی شاپم بودی از این مدل کیک شکلاتی درست کنم!!!!!!!!!!!

حتما خوب فروش میکنه
خیلی خوشمزه است

سلام
طیبه جون از اونجایی که ظاهرا هر چی تو بوشهر هست تو خارگ هم پیدا می شه (من امروز در کمال ناباوری فیلینگ بلوبری رو توی یکی از سوپرها دیدم) میشه لطفا بگی برای کیک شکلاتی از چه مارکی شکلاتی استفاده کردید؟
الان چند روزه که می خوام کیک رو درست کنم اما می ترسم شکلات خوبی رو انتخاب نکنم؟
شکلات 75درصد هم پیدا کردم اما مزش و مارکش ؟؟؟؟

مارکهای "لینت" و "نستله" هر دو مارکهای خیلی خوبی هستن اینجا هم هر دو گیر میاد
ولی از شکلات تلخ خوشت میاد؟ چون اگه دوست نداری زیاد تلخ نخر

مرسی بابت سرعت عملت و اینکه زیاد منتظزمون نمی ذاری
من خودم شکلات تلخ دوست دارم
اما برای این کیک شکلات چند درصد بگیرم بهتره؟

بین 60 تا 80 هر چی باشه خوبه

من دارم آرشیو سایتتون رو زیر و رو می کنم !!! توی پست هاتون از فروشگاهی نام بردید توی مجلسی می شه لطفا اسم اون فروشگاه یا فروشگاه های دیگه ای که ازش خرید می کنید و چیزهای تکی داره رو برام بنویسید همچنین فروشگاهی که وسایل شیرینی پزی داشته باشه
که اگه روزی بوشهر اومدم بتونم سری به اونها بزنم
ممنونم عزیزم

فروشگاه "مجلسی" توی خیابون فرودگاه
ولی بد گرونه جنسهاش
همه مدل شکلاتی داره
ولی بد گرونه
باز هم بگم؟ بد گرونه

سه تا لوازم قنادی هست
یکی توی سنگی " احسانی" شکلات رنگی ها رو میشه اونجا گرفت ولی بقیه چیزهاش رو خیلی گرون میده نخر

فروشگاه "ابوالفضل" " بالای فلکه بهمنی. رنگهای ویلتون رو ماسوره و قیف و ترافل و قالب و خیلی چیزها داره. آهان کرم تارتار هم بخر
ولی باز کمی گرون فروشه

سومیش هم توی خیابون صفوی روبروی نانوایی
خیلی کوچیکه ولی از همه ارزونتر میده

شکلات مارکدار ارزون هم خیابون نادر روبروی "جلودار" دو تا فروشگاه هست دست راستی ارزونتر میده
شکلات سفید رو من از اون 2000 تومن میخرم

شف جان،

اینطوری که توی عکس مشخصه، این قالب شما قالب کمربندی نیست، علتش هم حدس می زنم این باشه که
آبی که در سینی هست
داخل قالب نشه.
خب آخه اینجا ما از این قالبها نداریم خبببب. من گشتم نبود. حالا توی ظزف پیرکس درست شه، بد میشه به نظر شما؟

نه قالب معمولیه
آره میشه ولی حواستون باشه که پیرکس حرارت رو سریعتر منتقل میکنه. ممکنه زودتر بپزه

خداااااااااااای من این کیک چی بود

دیوونه شدم از بوی شکلاتش تا حاظر شد

عالیه مزش عالی
همونی که همیشه آرزو درس کردنشو داشتم

---
خوب بریم سراغ خاطرات

بزار از اول بگم اول که کیکم تو قالب بنا به چیزی که گفته بودی زیاد پف نمیکنه موادشو زیاد ریختم (حدودا 5 سنت بیشتر تا لبه قالب جا نذاشتم)

بعد در عرض بیست دقیقه چنان پفی کرد که از لبه ها سر ریز کرد و ...

بعد که تایمش تموم شد بنا به نظر استاد جون نیم ساعت گذاشتم تو فر بعد که در فر رو که باز کردم
وایییییییییی فکر کن کیک نازنینم یک چهارم شده بود بجون خودم اگه کسی خونه بود حتما حدسم میزدم یکی صد درصد دستبرد زده :)))

بعد که سرد شد از قالب در اوردم (ولی شکل قالبی در کار نبود )
فقط بوی دلپذیرش داشت میکشتوندم
...
این بود خاطره شاگرد خنگولی شما


...
:دی

خوب شف جونم اشکال کارم چی بوده
حرارت که اکی بود
سفیده زرده هم خوب زدم ولی زیاد از حد نبود والا
دیگه اینکه

حکمت این توی سینی فر اب بریزم چی بود
مگه این در رده سوفله شکلات محسوب نمیشه
راستی این کیک باید بره نو یخچال بعد سرو شه
یا مزش به همون داغ داغ شکلاتش رو زیر زبون حس کردنه
واییییییییییی میمیرم واسش


شف جونم
دیووونه این رسیپی هاتم بخدا
مرسی

اینجوری که تعریف میکنی نشون میده که کااااااااااارت درسته
البته اینکه این کیک ارتفاع نداره توش بحثی نیست
ولی اینکه چرا زیاد پف کرده دلیلش اینه که ..... کارت خیلی درسته
:p
اینکه بعد از پف کردن پفش سریع خوابیده هم دلیلش اینه که جای پف کامل نداشته
پیشنهاد میکنم دفعه بعد قالب رو عوض کنی
واسه همین هم شکل قالب رو به خودش نگرفته بوده

ولی کلا ارتفاع نداره

نه بهتره توی یخچال نره
روش سلفون بکش و بیرون نگهش دار

من به این رسپی ایمان دارم چون کار آقای ژاک حرف نداره. اصلا رد خور نداره . همه کاراش رو تو مبحث شکلات من کار کردم عالی شده. خیالت راحت باشه که رسپیش بی نقصه

احسنت

اوه راستی... آب باعث میشه که کیک مویست یعنی مرطوب بمونه و بعد از خارج کردن از فر مثل نون سوخاری نشه

شف جونم یه دنیا ممنون
قربووووووونت

This comment has been removed by the author.

سلام شف جون
من تازه با وبلاگت آشنا شدم و کشته مرده ی غذاهاتم ! اون کیک پته ی مرغ رو هم درست کردم و بسی خوشمان آمد.
حالا از دیروز هی میام و میرم و قد و بالای این کیک شکلاتی هوس انگیز ناک رو قربون میرم ! راستش من هم عاشق شکلاتم و شدیدا دلم هوس یه کیک شکلاتی نرمالو کرده , حتما این کیک رو درست میکنم و خبرش رو میدم. فقط دو تا سوال داشتم و اینکه زرده و
سفیده رو نمیخواد جدا کنم؟

و اینکه میشه به جای اینکه سینی فر رو آب جوش بریزم دو تا کاسه آب جوش بذارم توی سینی فر کنار قالب کیک ؟
ممنون میشم جوابم رو بدی
قربونت
مرجانه

@ مرجانه

دوست عزیز،

امیدوارم من بتونم کمکتون کنم تا خود شف بیان. در عکس 5 مشخصه که زرده و سفیده جدا نشدن. و این که کیک در ظرفی محتوی آبجوش پخته می شه، علتش تا اونجایی که من می دونم اینه که شما به کیکتون زمان بیشتری برای پخته شدن بدید، بدون این که کیکتون سفت بشه، مثل کرم کارامل که در فر توی ظرف آب می ذارن و درست می کنن.
مطمئنا نمیشه با گذاشتن 2 تا ظرف آب کنار قالب کیکتون اون رو جایگزین کرد.

مرسی مروارید جون. امروز رفتم شکلات ها رو گرفتم و خیلی زود دست به کار میشم

مرسی از مروارید عزیز

راستش معمولا توی سینی آب میریزن. دلیلش اینه که دیواره کیک سریعتر از وسط کیک حرارت میبینه و ممکنه که کیکتون دیواره اش خشک شه و وسطش خام بمونه
این علاوه بر دلیلیه که مروارید جون گفتن

حالا دلیلی داره که شما نمیتونید توی سینی قرارش بدید؟
توی یه قالب بزرگتر هم میشه گذاشت اگه سینی ندارید

آخه سینی فر من ارتفاعش خیلی کمه ! ولی اشکال نداره یه چیزی پیدا میکنم قالب رو میذارم توش ! شاید هم یه پیرکس
ممنون

آه شف.
پروژه کیک شکلاتی بدون آرد من با شکست روبرو شد
البته من می دونم و شما! کسی نمی فهمه.
ابتدا عکسش را می گذارم و بعداً شرح شاهکار امشب را خواهم داد.
http://picasion.com/show/12968955/

پودر قند برای استتار

بابا من خودم این کاره ام احساته جون
آیکون غلط زدن روی زمین
آخه من خودم هم از این کارا کردم

در ضمن چون رئیس حالشون زیاد خوب نبود من از یه خربکاری دیگه‌ام اصلا حرفی‌ نزدم. این هفته هفتهٔ خرابکاری هست

مــــــــــــــــــروارید جون
پودرقند چیه؟
واقعاً که ناامیدم کردی!!!!!!!!!!!!!
آخه قربونت پودر قند روی این موس می مونه؟
اصلاً حالا که اینطوره حدس بزنین چه کرده ام!!!!!!!!!!!!
(خنده ممتد)
این هم از بی آیکونی است دیگر.
شما مروارید جون لطفاً در اسرع وقت یک ایمیل به من بزنید کارتون دارم!
با تشکر

نکنه پودر نشاسته است؟؟؟؟؟؟؟
ولی خوشم اومد از پشتکارت واسه تزئینش.
و بیشتر خوشم اومد که از خرابکاریت عکس گرفتی من اگه خرابکاری کنم زود همه رو محو و نابودش میکنم.
ولی از این به بعد عکس خرابکاریهام رو میذارم خیلی بامزه میشه.
آیکون ولو شدن از خنده
راستی نمیشه شف جون به بهترین خرابکاری جایزه بدن؟؟؟؟
تصور اینکه هر کی با یه ظرف خرابکاری وارد کارگاه بشه خیلی جالبه!!!!!! فکر کن!!!! وای چه رویایی!!!!!
وا منم خل شدم ها!! این دیگه چه رویاییه؟؟؟؟؟
تو رو خدا احسانه جون ناراحت نشی میخندم؟؟؟؟؟؟

بی انصــــــــــــــاف
نخـــــــــــــــــــند اینقدر!
اگر خودم نمی گفتم که کسی متوجه نمی شـــــــــــد!!!!!!
اصلاً به چیش داری می خندی فاطمه جون؟ اصلاً کجاش خرابــــــــه؟

خوبي اين كيك به اينه كه اگه كيك نشد باز يه چيز ديگه ميشه از توش در آورد. احسانه جون مگه شرايط پختت چي بوده كه خوب فرم نگرفته. شايد بايد بيشتر ميذاشتي بمونه
از ميدون به اين سادگيها بيرون نرو. تو ميتونيييييييييييييييي

خوب من هم داستان کیک شکلاتیم را برایتان بگویم
از اولی که با کارگاه شف طیبه آشنا شدم این دستور همش چشمک می زد، اما از آنجا که پیش زمینه داشتم که این کیک از اون کیک هاست و از اون دسته از کیک های حرف گوش نکنه مدام به تاخیر می انداختمش!
پریشب دیگه نتونستم جلوی خودم را بگیرم و رفتم تو آشپزخانه به نیت درست کردنش!
شکلات لینت را درآوردم و بعد از کلی نگاه کردن بهش و خداحافظی کردن باهاش( چون خیلی احتمال می دادم که دیگر نبینمش و داخل سطل زباله رود). گذاشتمش تو ماکرو و آبش کردم!
یک قالب 23 را کاغذ انداختم و شربت را درست کردم و هنگام شروع به ریختن شربت در شکلات هم با کلی ترس و . شروع کردم اولش دیدم وای چه سفت شد و بعدش خوب نه خوب شد.همش هم مشغول همزاد پنداری با شف بودم!
خلاصه کره و بعد هم تخم مرغ ها را زدم و اینجا بود که دیدم نه اون قالب کمه و دوباره رفتم یک قالب دیگر آوردم با قطر 26 و مجدداً اون یکی فر را روشن کردم و قالب ها را درونش با آب قرار دادم و تایم دادم و رفتم!
هر 10 دقیقه چکش می کردم تا اینکه دیدم رویش کاملاً کرانچی شده است و یک چاقو برداشتم و تست کردم و دیدم بله رویش کرانچی و داخلش موسی است. خلاصه از فر در آوردم و دیگر طاقت نیاوردم و رویه کرانچی اش را کاملاً خوردم(البته یکی از قالب ها را)! وای که چه صحنه و طعم رویایی بود!
یکی از قالب ها را برگردوندم دیدم واو........ خیلی دیگه موسه و دیدم نمی شه کاریش کرد. قالب دومی را دوباره گذاشتم تو فر و خودش را بیشتر گرفت.
اینجا بود که کلاً از عکس و بقیه تزئینات منصرف شده بودم اما از آنجائیکه کلی شکلات ذوب کرده بودم و تو سینی ریخته بودم که بادبزن بسازم دلم نیومد و این مدل ترکیبی را ساختم.
اون قالبم را که دوباره تو فر گذاشته بودم و سفت شده بود را در ظرف سرو قرار دادم و اون یکی که شل تر بود را مکعبی برش دادم و دورتادور کیک رویی چیندم و شکلات ها را هم تنه درختی خرد کردم و ریختم روش! از اونجائیکه کائوتینا داشتم گفتم بگذار این هم بریزم روش! حالا قیافه که نداره اما مزش خوب باشه!
خلاصه بعد گذاشتمش تو یخچال و بعد امروز که خانواده و خودم سروش کردیم واقعاً خوشمزه بود و واقعاً طعم بی نظیری داشت.
اما شف من این کیک را مانند مدل اورجینالش در می آورم.
من از این میدون نمی رم بیرون به این سادگیا که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داستان جالبی بود... ولی من آخرش نفهمیدم چرا درست نپخت. "اون یکی فر را روشن کردم" یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فر باید از اول کار روشن بشه که دماش حسابی گرم و یکنواخت باشه
همگام ریختن آب سرعت بالا باشه که دمای فر پایین نیاد
و فرت که استاندارده ولی اگه دیدی نشد دما رو پایین و زمان رو بالا ببر

چطوری دو تا قالب داشتی؟ مگه مواد دو برابر شده بود؟

راستش رو بگو کوچولوووووو یه جای کار لنگه
:p

طیبه جون
من ابتدا گمان می کردم قالب 23 کافیه برای مواد پس فر کوچیکه و روشن کردم تا گرم بشه اما در حین کار متوجه شدم نه نیاز به یک قالب دیگر هم هست پس بقیه موادم را داخل اون ریختم و فر بزرگه و روشن کردم. و یکی را داخل این فر و دیگری را داخل اون فر پختم. اونی که تو فر کوچیکه بود بهتر شده بود چون پیش گرمایش مناسبی داشته.
اما برای دفعه آینده مدت زمان را بیشتر خواهم کرد اما جالبه که رویش کاملاً کرانچی شده بود و زیرش هنوز نیاز به پخت داشت!
حالا شف جون یک سوال می توانیم مقداری آرد اضافه کنیم؟(از اون سوالهل بودا)!
بخدا من همه ماجراشو گفتم! تو زندگیم هیچ وقت مثل الان صادق نبودم!!!!!!!!!!!!!!

قانونا نباید روش اینجوری کرانچی میشد. چون آب توی فر خیلی زیاده. ولی شما دما رو کم کن و زمان رو زیاد ...ببینیم چی میشه....نهههههههههههه یه وقت آرد نریزیها ! این کارای زشت چیه؟ تقلب؟
:p

سلام طيبه جون من از اونجايي كه شاگرد تنبل كلاسم تازه اين كيك را درست كردم بعد از 40 دقيقه با كارد كيك را تست كردم به كارد مي چسبيد ولي روي كيك كاملا كرانچي بود اين بود كه تا يك ساعت زمان را افزايش دادم اما اين باعث شد كه روي كيك ترك بخوره و داخلش همچنان چسبناك بودو كيك نشست كرد به طوري كه اصلا ديواره نداشت حالا سوال من اين هست كه آيابه اين كيك بايد مثل يك دسر نگاه كرد يا بايد مثل يك كيك برش بخوره چون كيك من اصلا قابل بريدن نبود و به كارد مي چسبيد.

اينم پروژه کيک شکلاتي من که هر چي گذاشتم تو فر آخرش مثل ما ل شما قالبي در نيومد وشل بود ولي بسيار خوشمزه ، با اينکه خوشگل نشد ولي تقديمش مي کنم به شف عشق شکلات مهربونم.

http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%da%a9%d9%8a%da%a9%20%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa%d9%8a%20%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86%20%d8%a2%d8%b1%d8%af.JPG

@ ریحانه:
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که حرارت فر تنطیم نیست

آب موجود در فر باعث میشه که سطحش خشک نشه
ولی بازم طاهرا حرارت فر مشکل داشته بس بهتره دمای فر رو پایین تر بیارید تا همه کیک یکنواخت پخته شه

این کیک دقیقا عین بقیه کیک ها خوب برش میخوره
یعنی مثل این میمونه که لاوا کیک رو کمی بیشتر بپزیم و وسط لاوا کیک هم بپزه و بعد برشش دقیقا همون میشه

در کل هیچ قسمت مذابی توی کیک نباید داشته باشیم


@ نیره:
مرسی نیره جون اتفاقا منم این مدلیش رو که مذاب باشه خیلی دوست دارم
مرسی

در مورد کامل فرم نگرفتن کیک...به نظرم باید قلق فرتون رو دستتون بیاد. یعنی حرارت کمتر و زمان بیشتر. اینطوری کیک کاملا میپزه

ممنون از راهنماييتون و وقتي كه گذاشتيد سعيم رو مي كنم كه خوب درش بيارم در ضمن تولدتون رو هم از صميم قلب تبريك مي گم

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p79LIY6RDnNNcYPXsUG4WrfMO911KrfKTChHSCVKGPwcprCt3grErvJ3QEx2K3z-SRFfOVOJWsYIdUyPECj40-LrzilUgBFLp/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%20%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86%20%D8%A2%D8%B1%D8%AF.JPG?psid=1

همه چیز عالی. دست شف درد نکنه.

سر فرصت تجربیات خودم رو هم حتما می نویسم.

واااااااي چه كيكي شده مرواريد جون
و چه فنهاي خوشگلي. ساختن فن سخته. واقعا ايول داري
منتظر تجربياتت هستم
راستي كيك رو پشت و رو نكردي؟

خیلی ممنون شف عزیز.

اگه بخوام از اول بگم، باید بگم که:

من کیک رو با نصف مواد درست کردم و توی یک قالب با قطر 20 سانت ریختم. ارتفاع کیک بعد از پخت دو سانت بود.

برای تمپر کردن شکلات هم من همیشه بیشتر از یک دقیقه زمان احتیاج دارم!! این دفعه مثلا حدود یک دقیقه و بیست ثانیه شد. ولی ده ثانیه به ده ثانیه در می آوردم و همش می زدم.

به نظر من ساختن این کیک خیلی آسونه، البته برای کسی که همزن ثابت داره. من زرده تخم مرغ و شکر رو گذاشتم توی دستگاه و رفتم پی کارهای دیگه!!

بقیه کارها خیلی ساده بودن. بعد گذاشتم توی فر و به خاطر تجربیات دیگر دوستان حدود یک ساعت و نیم توی فر با حرارت 150 درجه گذاشتم. اینطوری می خواستم کیک به حد کافی زمان برای فعل و انفعال داشته باشه.

بعد هم نیم ساعت همونطوری که خودتون توی دستور گفته بودید گذاشتم توی فر خاموش بمونه. بعد از این که بیرون فر هم سرد شد، وقتی که روش رو دست زدم دیدم سفته سفته!! یعنی عین سنگ شده بود!!!
من فکر کردم کل کیک سنگ شده!! به همین خاطر زودی کیک رو روی سطح کارم برگردوندم و درش آوردم و دیدم که نه داخلش همونطوری هست که باید باشه. خــــــــــــــــــــب،

حالا می رسیم به خرابکاری من.
از اونجایی که کیک روی سطح کار بود، من سعی کردم روی ظرف سروم برگردونمش که به دلیل سنگینی ظرف سرو نشد و رویه سخت کیک کلی ترک خورد و دیگه نمی شد برش گردونم!! دیگه همونطور گذاشتم موند.

بعد رفتم سراغ بادبزنها!!

آی آی!!

همونطوری که خودتون گفتید دما خیلی مهمه. شکلات رو من پشت سینی فر پهن کردم و بعدش هم گذاشتمش توی بالکن که سرد بود. وقتی آوردمش تو و خواستم باهاش کار کنم، می ترکید!! به این نتیجه رسیدم که هنوز خیلی سرده. بعد از چند دقیقه که شکلات کمی به دمای محیط رسید، سعی کردم بادبزن درست کنم. تجربه من نشون داد که باید با تیغه چاقو یک حرکت دورانی انجام بدیم تا بادبزن یا شبیه بادبزن تشکیل بشه. من خودم از بادبزن هام راضی نبودم.
بعدنش هم من فکر می کنم ضخامت شکلات بهتره 2 تا 3 میلی متر باشه و نه نیم سانت.
به نظر من نیم سانت کلفته. حالا باید دید شف جان شما نظزتون چیه.
بقیه اش رو توی کامنت بعدی می نویسم. می ترسم این زیاد شده باشه.

من فکر کنم دفعه دیگه اگر کیک رو درست کنم شکرش رو نصف کنم.

یک تجربه جالب دیگه هم این بود که بوی شیرین شکلات در کل زمان پخت باعث شده بود که هم من و هم آقای همسر این حس رو پیدا کنیم که کلی شیرینی خوردیم، در صورتی که هیچ جیز شیرینی نخورده بودیم!!

این هم شاید یه راهی باشه برای افرادی که می خوان لاغر بشن!!

تجربيات جالبي بود. همينطور كه گفتي كيك ساده ايه. به نظر من آدم فر خوبي داشته باشه بقيه قضيه ديگه حله

اينكه روش سفت شده و ترك خورده ميتونه به خاطر كمبود رطوبت توي فر باشه ولي زيادم مهم نيست . من كه عاشق اون تهديگشم ( روي ديگش البته توي اين حالت به خصوص!) و خب كاملا مشخصه كه كيكت كيك شده و فرم كيك رو به خودش گرفته

فن درست كردن كار سختيه. مردم كلي كلاس خصوصي و دوره ميرن واسه ياد گرفتنش. اينكه تونستي دست اول فنهاي به اين خوشگلي درست كني يعني اينكه كارت خيلي درسته و ذاتي اينكاره هستي
:D

آره يه روش كه مادلها واسه لاغر موندن به كار ميبرن اينه كه بيرون كاپ كيك فروشي ها مي ايستن و بو ميكشن تا سير شن. بدون اينكه چاق شن

ولي ما كه مادل نيستيم
:p

سلام طیبه جون من میخوام این کیک رو درست کنم مردم بخدا از بس صبر کردم ترا خدا یه رحمی بکن و این رسپی عکساشو ادیت کن تا بتونم استفاده کنم بدون عکس احساس میکنم نمیتونم راستی میخوام برم شکلات بگیرم براش میشه بگی چنتا باید شکلات تخته ای بگیرم برای350 گرم و450 گرم چون من ترازو ندارم از فروشگاه روبروی جلودار میخوام بگیرم لطفا راهنماییم کن

هر كدومش رو كه بخواي بخري روش نوشته چند گرمه
بسته هاش صد گرمي يا 200 گرمي هستن
هميشه وزنش رو روش نوشته

متاسفانه اين يكي سرور رو هم فيلتر كردن
ديگه هيچ اميدي نيست
از فيلتر شكن استفاده كنيد

سلام نميدونم تكراري شد يا نه خلاصه اگه تكراري هست به بزرگيتون ببخشيد من فولد كردن و نميفهمم و هر وقت كه موقع فولد كردن ميشه با قاشق چوبي از زير به رو و از رو به زير مواد را تا ميزنم اما مواد كه تا اون موقع سبك هست سنگين ميشه برام اين و بگين از توضيحات كامل در همه موارد خيلي مرسي

@ فرزانه

دوست عزیز،

اگر منظورتون فولد کردن آرد هست که این سنگین شدن نرماله. آرد توی هر مخلوطی که بره باعث سنگین شدن می شه.

امیدوارم جوابتون رو دریافت کرده باشید.

روشتون درسته ولی نبایداونقدرها سنگین شه. فقط یه کم. شاید درست انجامش نمیدید. یا سرعتتون ممکنه زیاد باشه
برای من امکانش نیست که فیلمش رو بگیرم ولی اگه سرچ کنید روش فولد کردن یا تا زدن توی اینترنت زیاد نشون داده شده

و البته همیشه با تجربه درست میشه

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/shokolati%20bedoon%20ard.JPG

آنچه كه مسلمه.... جاي خودم خالي بوده و بس

جای شما رو سر ماست البته که جات خالی‌ بود ای‌ حال کردم با این کیک ای‌ حال کردم...... بسیار خوشمزه. از همه خوشمزه تر اون صدای باحالی‌ که وقتی‌ با انگشت کیکو فشار میدادم تولید میشد صدای اسفنجای کف دریا.........

من بنا به تجروبهٔ مروارید جون فرو گذشتم رو ۱۶۰ و چون قالب غیر کمر بندی کوچکتر از ۲۴سانت نداشتم ریختمش تو همون یه کمی‌ ارتفأعش کم شد البته کیکم موقع پخت خیلی‌ پف کرد یعنی‌ با نصف مقدار مواد همون قالب ۲۴ براش مناسب بود ولی‌ یه کمی‌ لایه‌ی کرانچیش ضخیم شد بعد اون شکست واسه همین کیکم نازک بود. آخه من اول ۴۰ دیقه بهش زمان دادم بعد ۴۰ دقیقه دیگه و یعنی‌ ۸۰ و چون احساس کردم هنوز نپخته ۱۵ دقیقه دیگه که زیادیش بود یعنی‌ در کّل باید بعد از ۸۵ دقیقه فرو خاموش می‌کردم نه ۹۵ دقیقه

اون شکلات هم جونمو بالا آورد ولی‌ بادبزن نشد!!! ریخته بودم رو یه کاغذ روغنی پشت قالب رولت ولی‌ همین که دستم میومد چطوری کاردو حرکت بدم این سینیه هم حرکت میکرد در نتیجه وسط کار شکلات نیمه میشد. چند بار هم مجبور شدم بذارم تو یخچال که باز خودشو بگیره چون اگه نرم میشد دیگه نمی‌شد باهاش کار کرد. همه مدل کارد و پوستگیری که تو خونه داشتم کثیف کردم دستمو هم باهاش رنده کردم تا این شد. حالا هر کی‌ عکسشو میبینه که گذاشتم تو فیس بوک میگه چطوری شکلاتو اینجوری کردی منم میگم اینا قرار بوده باد بزن باشن مثلا......

از شکلات ۶۵% و ۳۵% استفاده کردم و بنا به تجربه مروارید جون شکرو کم کردم که البته چون ۷۰ گرم شکلات ۳۵% داشتم بازم جا داشت از شکر کم کنم. و بازم بنا به توصیهٔ مروارید حدود ۱۰ دقیقه تخم مرغو زدم که حسابی‌ کف کنه

بازم میگم خیلیییییی خوشمزه بود مرسی‌

داشتم شکلاتو میچیدم رو کیک آقای شوهر هم هی‌ میگفت بسه می‌خوای بمیریم منم می‌گفتم پس چکارش کنم من که میزنم کنار تو هم به خودت مربوطه(ایکون یه پریس بد جنس)
ولی‌ بعد یه فکر دیگه به سرم زد اون کیکی که فکر می‌کردم خراب شده رو از وسط نصف کرده بودم و بیچاره بد هم نشده بود یه مقدار هم خامه فرم گرفته اضافه آورده بودم سریع کیکو شربت دادم یه لایه موز و کمی‌ گردو ریختم وسطش لایه دوم گذشتم روش و چون آقای شوهر خیلی‌ کریم چیز فراستینگ دوست داره با بقیه خامه کرم چیز درست کردم ریختم رو کیک و با شکلاتا روشو تزئین کردم که آقای شوهر فردا ببره سر کارش همکاراش بمیرن(چشمک)(شوخی‌ می‌کنم)
اینم خیلی‌ خوشمزه بود

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/cream%20cheeze.JPG

و اینجوری شد که آقای شوهر به جای یکی‌ ۳تا کیک تحویل گرفت و البته فرداش زنش از خستگی‌ مریض شده بود
looooool

آآآآو! اين كيك دوميه هم خيلي خوشگل شده

آره اين كيكش خيلي خوشمزه است فقط يه كم قلق داره كه با تجربه دست آدم مياد بايد چيكار كنه

من بهت توصيه ميكنم اصلا همه كيكت رو با شكلات 97% درست كني. شيرينيش اونوقت مناسب ميشه
و تازه هرچي هم شكلات روش بچسبوني بازم به قلبت خدمت رساني كردي! ولي واقعيتش اينه كه بادبزن ساختن سخته و شكلش هم قانون نداره. همين مدليش هم خيلي خوشگله. يعني نامنظم بودن هم يك نوع نظمه
خلاصه كه خيلي عاليه
و بهتره شكلاتت رو مستقيم پشت خود سيني بريزي كه اون دردسر رو نداشته باشي
در مورد زمان پختش هم نگران نباش. مطمئنا با تجربه آدم دستش مياد كي كيكش رو بيرون بياره

سلام طیبه جونم خوبی؟راستش من این کیکو واسه تولد همسری درست کردم اما

چند تا سوال چون کاملا خراب شد

۱.اینکه اصلا نمیپخت یعنی‌ روش و دورش یه ذره درست بودا اما وسطش کاملا آبکی بود.

۲.من از قالبی استفاده کردم که کفش بلند می‌شه واسه همین یه درزی داره من حدس زدمها اما گفتم حالا امتحان کنم اما نصف مایع ریخت بیرون.حتا توش تهچین هم درست کردم خوب شد اما همهٔ روغن و زعفرونش ریخت بیرون از زیرش.من در مورد این کیک دقیقا چیزیی‌ که گفتینو رعایت کردم اما نمی‌دونم چرا اینجوری شد حتا من وقتی‌ کیک آماده هم می‌خریدم همین مشکل رو داشتم یعنی‌ نمیپخت اصلا.

صد درصد ايراد از فره چون گفتيد كيكهاي ديگه هم همين جوري ميشه
حتي اگه كيكهاي ديگه هم خوب ميشد باز هم امكان داشت اين يكي خوب نشه چون اين كيك فوق العاده حساس و سختيه
خير با اون مدل قالب نميشه اين كيك رو درست كرد

مرسی عزیزم
پس از این قالب واسه چی استفاده کنم؟مثلا چه نوع کیکی؟

با قالبهاي كمربندي ميشه همه موس كيك ها و چيز كيك ها و تقريبا اكثر كيكها رو درست كرد البته در صورتي كه درزش محكم باشه و نشت نكنه

شف عزیزم سلام مثل همیشه کلی مرصی بابت همه چیز این کیک رو تو فر قبلی که کاملا غیر استاندارد بود نساخته بودم ولی حالا دیگه با وجود فر استاندارد و شوهر عاشق کیک های سنگین شکلانی ساختم ولی چشمت روز بد نبینه بعد از مدتها یه شکست اساسی داشتم یعنی اشتباهم تو نخوندن پست های همشاگردیها بود من 40دقیقه تو فر 180 درجه گذاشتم و البته فکر کنم یه مشکل اساسی تر قالبم بود که برای نصف مواد حدود 15 سانت قطر داشت یعنی ارتفاع مواد کیک داخل قالب زیاد شده بودبقیه موارد هم درست مثل رسپی فقط یک نکته اینکه من فن رو هم روشن کرده بود بهرحال بعد از نیم ساعت هم استراحت وقتی کیک رو بیرون آوردم یه رویه کرانچی داشت ولی داخل کیک کاملا مایع بود دوباره گذاشتم توی فر برای یک ربع ولی تاثیری نداشت بهرحال گذاشتم داخل یخچال و یه موس خوشمزه داشتم نهایتا .حالا که کامنت ها رو خوندم ظاهرا باید دمای فر رو کمتر و زمان رو بیشتر و قالب روهم کمی بزرگتر میگرفتم شف جان اگه فرصت داشتی لطفا شما هم نظرت رو برام بذار .ممنون بابت همه چیز

اگه فر استاندارد خريديد ديگه نبايد مشكل درجه رو داشته باشيد
همينطور كه گفتم (گفتم يا نه؟) خود جناب ژك هم كيكشون رو توي قالب بزرگ درست كردن و ارتفاع كيك بسيار كم بود
حتما قالب بزرگتري انتخاب كنيد. البته كم كردن درجه و افزودن زمان كمك ميكنه ولي اگه فرتون استاندارده قانونا نبايد ديگه اصلا با درجه ها مشكلي داشته باشيد
البته ايشالا بعد از يه كم كسب تجربه در مورد فر جديدتون دقيقا قلقش دستتون مياد
ايشالا دفعه بعد كيكتون عالي شه

شف طیبه عزیز مرصی از توجهتون حتما دوباره امتحان می کنم با قالب بزرگتر باز هم بابت همه چیز متشکرم .

مقش شب بهاره جون:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&id=4CAA14D7A92BA818!128!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!129&sc=photos

کروهای روی کیک نمای جالبی به کیک دادن
خود کیک چطور بود؟

سلام به طیبه عزیزم
باید عذر خواهی کنم که کیفیت این عکسها خوب نیست چون که با موبایل گرفته شدن، این کیکو پارسال واسه سالگرد ازدواجمون درست کردم ومیخواستم ببرم خونه مامانم اینا و متاسفانه دیگه نشد از برش خوردش عکس بگیرم ،ولی باید بگم عالی شده بود دقیقا یادم نیست که شکلاتم چند درصد بود ولی میدونم بالای 80 درصد بود و میترسیدم مثلا شاید بابام دوست نداشته باشن ولی با تعجب همه شدیدا لذت بردن و من بعدش مجددا درستش کردم چون حس میکردم کمم بوده ، خیلی خیلی عالی بود ،
اینقدر لطیف شده بود که فکر کردم شاید اصلا نشه ببرمش اما با وجود لطافتش برش هم خورد و واقعا بینظیر بود وای دلم خواست،البته امروز کیک شربتی رو درست کردم و فعلا هنوز توی خونمون بوی فوقالعاده عالیش مستمون کرده،انشالله عکسشو میذارم و منتظر نظر شما هستم،راستی طیبه جون بعد از درست کردن این کیک اینقدر ذوق داشتم که آرزوم بود زودتر شما ببینیدش و نظرتونو بهم بگین،اولش می ترسیدم بادبزنها رو نتونم خوب در بیارم،اما حق با شماست در این عکس از خود کیک هیچی پیدا نیس که

خیلی خوشحال شدم که میبینم تونستید عالی درش بیارید چون این واقعا بهترین کیک شکلاتی هست که من خوردم و حرف نداره ولی متاسفانه خیلی ها کامنت گذاشتن که نتونستن درست درش بیارن و شدیدا امیدوارم کردید که این یه کیک غیر ممکن نیست و میشه عالی درش آورد
و خیالم راحت شد که فر شما استاندارده و همه رسپیها میشه توش درست عمل آورد

راستش طیبه جون خودم هم به همین نتیجه رسیدم،شما ماشالله خیلی باهوش و بادقتین،دقیقا تمام رسپیها با همون زمانی که شما میگین و با همون کیفیتی که میگین حاضر میشه، امروز کیک شربتی هم دقیقا سر 20 دقیقه با همون رنگ آماده بود،انشالله مجددا اینو درست میکنم و از برش خوردش عکس میذارم ،چون منم باهاتون موافقم واقعا کیک خاصیه و مزه خاص و منحصر بفرد خودشو داره فرگازم ایرانی ها،فکر کنم شانس اوردم

سلام شف عزیز
ممنون بابت دستورات عالیتون،
یه سوال داشتم، من این دستور مو به مو انجام دادم، کیک هم اتفاقا پف کرد، اما نمی دونم چرا وقتی فر را خاموش کردم، بعد نیم ساعت پف کیک کاملا خوابید، و قسمت کرانچی انگار شکسته شد و افتاد، یعنی انگار بین قسمت مویس و کرانچی هوا بود :(
میشه راهنمایی کنید که چرا این اتفاق افتاد؟ ارتفاع کیک خیلی کم شده در جد 1 یا 2 ستانت!!!!
اما طعمش معرکه شده

 دوست عزیز،

نمی دونم قسمت کامنتهای این پست رو خوندید یا نه. دوستان در مورد مشابه مورد شما نظراتشون رو نوشتن و شف هم توضیح دادن در موردش. بهتون پیشنهاد می کنم اگر کامنت ها رو نخوندید، بخونید و اگر باز هم سوالی بود حتما مطرح کنید.

 سلام مروارید جان
من کامنتها رو خونده بودم اما برای اطمینان بیشتر باز هم مرور کردم، دوستان یا کیکشون کلا نشست کرده بود یا شل بود اما کیک من جالبیش اینه که دیواره اهی کیک کاملا سالمه!! اما قسمت کرانچی کیک فرو ریخته!!! نمی دونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه :(
مثل اینکه دیوارهای خونه سالم باشه اما سقف بریزه!
ببخشید از اینکه وقتتون رو گرفتم

 شما به هیچ وجه وقت من رو نمی گیرید.

من حدس می زنم حرارت فرتون تنظیم نبوده و یا فرتون استاندارد نیست.

 اون قسمتی که در تماس با قسمت فلزی قالب کیک بوده، حرارت بیشتری بهش خورده (به خاطر خاصیت فلز) و زودتر گرفته، ولی قسمت وسط کیک نه و وقتی از فر در آوردید، چون هنوز کامل کامل نبسته بوده، پفش خوابیده.

 ممنونم مروارید جان
پس سعی می کنم طی چند روز اینده دوباره امتحان کنم، با حرارت دقیقتر چون کیک واقعا خوشمزه ای شده
باز هم ببخشید :-*

سلام
شف عزیز من یه چند تا سوال مبتدی دارم
1- با آرد نان سنگک میشه کیک پخت. اگه بشه چون اون آرد سبوس داره ارزش غذایی هم پیدا می کنه کیکمون.
2- برای اینکه پف کیک نخوابه باید کدوم یکی از این کارهارو کرد: بعد از پخته شدن در فرو نیمه باز بذاریم تا کیک توی فر سرد بشه؟ یا بالافاصله از فر دربیاریم تا تو هوای آشپزخانه خنک بشه ؟ یا کیک رو تو قالب وارونه کنیم تا خنک بشه؟ 

پیشاپیش ممنون

اگر با آرد گندم كيك بپزيم كيكمون سنگين ميشه و به خوبي پف نميكنه و
خلل و فرج خوبي نخواهد داشت و لطافت كيكهاي معمولي رو نداره. اما بعضي رسپيها رو
ميشه با آرد گندم هم درست كرد. و بله براي بدن مفيدتره


معمولا ذكر ميشه كه چيكار كنيم


ولي اگر ذكر نشده باشه بايد از فر خارج كنيم و بذاريم توي قالب بمونه
تا سرد شه

سلام بر شف عزیزم که به یادش هستم
خوبی خانومی؟
تو این گیر و دار و گرفتاریم دیگه امشب به خودم گفتم بسه دیگه خجالت بکش!برو یه عکسی چیزی بفرست.زشته
خلاصه دیدم نزدیک یه سال شده من اینو درست کردم ولی هنوز پست نکردم
قصه از اینجا شروع شد که نزدیک تعطیلی اربعین یهو به سرم زد اینو بپزم
از ترسم ازا مایع کیک هم عکس گرفتم که اگر خراب شد بهت نشون بدم تا ببینی ایرادش چی بوده؟!یعنی با این ذهنیت رفتم سراغش...
پختمش و بعد...
دیدم ای وای ! کیکم در داره...درش رو برداشتم و اونقدر لطیف بود که شکست.
تو عکس مشخصه
یه کم ازش چشیدم ...وحشتناک شیرین بود...
درش رو گذاشتم کنار
جوری تو ذوقم خورد که همون جا مهرش رو از دلم بیرون کردم!!!!چی می خواستیم چی شد...خلاصه...با بی انگیزگی کامل رفتم سراغ بادبزن و چون حالم گرفته بود یه کاکائوی بی کیفیت برداشتم و باهاش بادبزن ساختم.معلومه تو عکسا اینم.
تا دو روز بعد دست به کیکه نزدم.هم مشغول روضه های خونه مامانم بودیم و هم اینکه دست و دلم نمی رفت بخورمش
بیچاره دیگه داشت خشک می شد !!اینم تو عکس معلومه فک کنم.البته عکس ها در نورهای مختلف و روزهای مختلف گرفته شده.اون عکس های نور طبیعی رو ولی دست بهش نزدم.بدون ویرایشه
خلاصه روز دوم بود که از خواب پاشدم دیدم کیکه یه اسلایس بزرگش نیست
تو یخ چال نذاشته بودم کیک رو (تا این حد یعنی)...کلی تعجب کردم
.آخه معمولا باید آقای شوهر رو التماس کنن بیاد کیک بخور
ولی این دفعه یه اسلایس بزرگ رو رفته بود بالا
..منم بهم برخورد که چرا اون باید اول تیست کنه!!خلاصه یه برش نازک زدم و .....
.........
رفتم تو بهشت
........
عالی بود..
بافت جالبی داشت.مثل براونی یا نمی دونم...فاج می گید؟! خلاصه کاملا نرم و مرطوب و  لطیف
عکسا ولی نشون نمی ده..عکسش خشک  و کیک مانند نشون میده ولی واقعا اینطوری نبود
آقای شوهر می گفت این کیک نیست اصلا.شکلات خالصه...همش شکلاته...
می گفت و می خورد و کیف می کرد.
منم که به عنوان یک عشق شکلات تلخ،تکلیفم مشخص بود
خلاصه که دستت درد نکنه.
هنوزم موندم تو کار اون در کیک!!واسه چی یه تیکه از بالاش (درش)جدا شده بود و چرا اینقدر شیرین بود...
نمی فهمم ....نظرت چیه؟
کیک ولی اصلا شیرین نبود و مزه ی همون شکلات تلخ رو می داد
پارسال فکر می کردم شاهکار کردم...ولی الان که نگاش می کنم می بینم اون موقع زیادی ذوق کردم از کارم.
مزش ولی هنوز زیر زبونمه
بازم ممنون و ببخش که کارهام در حد آموزش های دقیقت نیست.
این کیک رو به همه  ی عشاق پیشنهاد می کنم.

اینم آلبوم عکس های نامزدی
!!!  :)
دلم نیمد همشو نذارم
 نمی دونم چرا اون سایت
sky..
بازی در میاره
می خواستم بذارمشون اونجا نشد
طیبه جون لطفا هر نکته ای به ذهنت می رسه بگو و غلط گیری کن
دوست دارم یه بار دیگه
بپزمش
این دفعه بدون ایراد

طیبه جون این کیکو درست کردم ،میخوام عکسشو بذارم تا شما نظرتونو درباره بافتش بگید که همینجوری باید باشه؟البته قبلش عذرخواهی میکنم بابت اینکه اصلا تو شرایطی نبودم که یه عکس درست حسابی بگیرم یا تزیین کنم فقط خواستم شما بگید درست به عمل اومده یانه؟(البته امیدوارم عکسا مشخص باشه) یه بافت نرم داره انگار داری شکلات میخوری و توی دهن آب میشه.من با دو تا تخم مرغ درست کردم وقالب هم 23 سانتی بود واسه همین ارتفاع نداره.ببخشید که وقتتونو گرفتم و ممنون از راهنماییتون.

خيلي تيكه باحالي بود كلي خنديدم
:D

آخي نازي! چرا واسه يك تجربه نا موفق اينقدر خودتون رو اذيت ميكنيد. واسه پوستتون خوب نيست ها. من معمولا درجا دست به كار ميشم و مجددا تلاش ميكنم. اما اصلا غصه نميخورم. آدم هميشه از شكستهاش بزرگترين درستهاي زندگيش رو ميگيره
عاليه كه همه مراحل رو عكس گرفتيد خيلي كمك ميكنه
فقط يك احتمال ميدم اونم دماي بالاي فره. اون تيكه نازگ شكري روش وقتي اتفاق ميافته كه ميزان آرد كمه يا دما خيلي زياده. توي اين كيك به خصوص كه ما اصلا آرد نداشتيم پس انتظارش ميره كه با دماي بالا اين اتفاق رخ بده
 ديواره قالب رو با حوله مرطوب كاملا بپوشونيد و همچينيد كمي دماي فر رو كمتر كنيد
انشالا كه ديگه اسن مورد پيش نمياد

توصيفي كه از كيك كرديد دقيقا همونيه كه بايد باشه. شوهرتون هم جمله به جايي گفتن. اين اصلا خود شكلاته! بادبزنها هم عالي شدن. بافت كيكتون هم همونيه كه بايد باشه. دعا ميكنم دفعه بعد صد درصد راضي باشيد
انشالا

با وصفي كه فرموديد و عكسها معلومه كه كاملا درست شده. يعني شما يه كيك خيلي مرطوب و كاملا شكلاتي داريد كه هم نرمه هم تو دهن ذوب ميشه
يكي از شكلاتي ترين كيكهاي شكلاتي
ارتفاعش هم مناسبه
احسنت

مرسی خانومی
دلم خواست
باید برم تو کارش دوباره
!!
امان از کالریش ولی !!

سلام طیبه جان خسته نباشید
مرسی‌ از دستورهای عالیت
می‌تونم مقدار این کیک رو نصف کنم؟اگه نصف کنم تمام مواد کیک رو، خراب می‌شه کیک؟
مرسی‌ 
بیتا

بله نصف كنيد منتها قالب هم نصف ميشه ها

سلام شف عزیز
من خیلی تحت تأثیر سواد آشپزی و زبان های مختلفی که می دونید قرارگرفتم اما مشکلی که سایت داره اینکه عکسهایی که ازش حرف می زنید غیب شدند و نکته بعدی اینه که نوشته ها خیلی ریزند.خواهشمندم درصورت امکان اصلاح بفرمایید تا حظ بیشتری بکنیم.

 دوست عزیز،

نوع مرورگرتون رو عوض کنید.

دقت کنید که آدرس ها با دات آی آر باز بشن.

عکس ها باز می شن و قابل دیدن هستن.

در مورد اندازه فونت هم باید خودتون زحمت بشکید و پست های کمی قدیمی تر، مثل همین پست رو خودتون در مرورگرتون کمی بزگتر کنید.

قربون دست طیبه جون!من که هر سری کارم خراب میشه یکی دیگه درست میکنم تا از افسردگیم کم شه!

طیبه جون من متوجه مقادیر شکرها نشدم؟
چقدره؟

می خوام غمنامه شکستمو بنویسم:اولش همه چی خوب بود.حالت پفی مایه کیک نوید یه موفقیت بزرگ میداد ولی وقتی ریختم توی قالب و گذاشتم توی فرهر چی گذشت پفش خوابید!تازه روش کرانچی بود زیرش شل.مثل مورد دوستمون بین لایه کرانچی و زیر یک فضای خالی بود.هر چی هم موند همین بود.من فکر می کنم یکی از اشتباهاتم این بودکه اب چوش نریختم توی سینی زیر قالب.ولی از کجا میشه فهمید کیک پخته؟به نظر من کیک من سوخته.گر چه ظاهر سیاه کیک چیزی نشون نمیداد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...