2010/04/24

ترایفل ماست و توت فرنگی


گفته بودم که ترایفل انواع مختلف داره. یه نوع دیگه اش رو هم درست کردم که توضیح میدم. اینبار توی نیم لیوان درستش کردم و فقط با یک میوه و به جای خامه هم از ماست خامه ای استفاده کردم. اگه شما طعم ماستهای میوه ای رو میپسندید حتما از این نوع ترایفل هم خوشتون میاد. اضافه کردن ماست به ترایفل توی دنیا رواج داره چون انواع و اقسام ماستها رو دارند و متخصصین تغذیه هم این نوع دسرهایی که با ماست درست میشه رو توصیه میکنند. معمولا از ماست خامه ای استفاده میشه. ولی اگه رژیم دارید میتونید ماست کم چرب استفاده کنید. بد نمیشه ولی من پیشنهاد نمیکنم.





با یه لایه کیک شروع میکنیم. میبینید که من کیکها رو خورد کردم. اینطوری خوشگلتر میشه





بعد یه لایه ماست. میتونید ماستتون رو با عسل شیرین کنید ولی من اینکار رو نکردم چون میخواستم از سس توت فرنگی استفاده کنم که خودش به اندازه کافی شیرینه




توت فرنگی ها رو روی ماست چیدم روش یه کم سس توت فرنگی هرشیز ریختم





روش ماست میریزیم که لایه قرمز بین دو لایه سفید خودش رو خوب نشون بده




بعد باز لایه ها رو تکرار میکنیم






در آخر یه قاشق پر ماست وسطش میریزیم که توتها دورش خودشون رو نشون بدن. از اول دو تا دونه توت فرنگی خوشگلش رو برای تزئین کنار بذارید که در آخر دستتون توی حنا نمونه!

بعد توی یخچال برای حداقل 1 ساعت.... ماست بهتر از خامه توی لایه های کیک جذب میشه پس سریع تر آماده سروه. ما که لذت بردیم. شما دیگه خود دانید!

13 comments:

قربونت شف جان
این سس تو خونه ما زود به زود تموم می شه
جالبه من یک شکلاتی دارم و یک توت فرنگی و تنها کسی هم که می خوره (البته می خوردم!) خودمم
دو تاشم بصورت مخلوط!!!!!!!!!!!!
دوز من خیلی بالاست!
مطمئنم ترایفل خیلی خوشمزه ای خواهد شد.
من همه این ها را درست خواهم کرد! آن هم با سند!

این مدل رژیمیه تاریفله...مزه اش هم خب رژیمیه دیگه

توت فرنگی پیدا نکردم با موز درستیدم
خوشگل و خوشمزه بود، خودم که خیلی خوشم اومد
خدا خیرت بده طیبه جونم
:***

وااااااااییییییییییییییییییییی
اگه توت فرنگی گیر نیارم خودمومیکشم !!!!!!!!!!
دیروز و پریروز نبود تو بازار !!! آقاهه گفت شاید بازم بیارن شایدم دیگه تموم شده باشه !!!
خدایا این چه دهاتیه که من زندگی میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!

خانم هنرمند عزیز
خیلی خوشمزه بود البته من با ماست 12%درست کردم و میوه هم موز و هلو گذاشتم به همراه کیک نارگیلی
آقای شوهر تا تهشو یک نفس رفت
آخرشم با اون شکم کوچکش(برعکس بخوانید) گفت حیف شد از بستنی و خامه استفاده نکردی....

:D
چه جالب من فکر میکردم آقایون با ماست مشکل دارن
نوش جانشون و دست شما هم درد نکنه

سلام من با موز و سیب(یکی در میان با سیب مربای به گذاشتم که رنگ های بیشتری داشته باشه)و با تمشک درستش کردم.واییی طیبه جون عالی بود.خیلی خوشمزه بود.ته ظرف رو دراوردیم ولی بدون یک ذره عذاب وجدان.ببینین چقدر ظرفش بزرگه.تازه همه ناراحت بودن که چرا انقدر کم بود.یعنی محشر بود
ttps://skydrive.live.com/?sc=photos#!/?cid=9aaf1b64ac4bff9b&sc=photos&id=9AAF1B64AC4BFF9B!114!cid=9AAF1B64AC4BFF9B&id=9AAF1B64AC4BFF9B!112&sc=photos
https://skydrive.live.com/?sc=photos#!/?cid=9aaf1b64ac4bff9b&sc=photos&id=9AAF1B64AC4BFF9B!114!cid=9AAF1B64AC4BFF9B&id=9AAF1B64AC4BFF9B!113&sc=photos
https://skydrive.live.com/?sc=photos#!/?cid=9aaf1b64ac4bff9b&sc=photos&id=9AAF1B64AC4BFF9B!114!cid=9AAF1B64AC4BFF9B&id=9AAF1B64AC4BFF9B!114&sc=photos

لایه بندی جالبی شده
ابتکار خوبیه
و خیلی خوشحال شدم که شنیدم همه لذت بردید
نوش جانتون

کارهای دیگه تون رو هم دیدم . بسیار بسیار عالی
احسنت

نمیتونم بگم کدومش رو بیشتر دوست دارم همه عالین
مخصولا تارت شلیل و تارتلت تمشک و من مرده اون آپساید داون موز شدم. کاراملش با آدم حرف میزنه
کولاکه

بسیار دسر ِ شیکی از آب دراومد :)
ولی من کلا هر چی چـــــــــرب تر باشه  بیشتر جذبش میشم... برا همین با خامه اش رو ترجیح میدم
ممنون بهترین شف ِ قرن

موافقم يعني همه چيز با خامه از اين رو به اون رو ميشه
:D

و مرسي عزيزم شما هميشه لطف داريد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...