2010/04/26

چیکن تیکا


Chicken tikka چیکن تیکا یا مرغ تیکا یه غذای معروف هندیه که با ادویه های خوشمزه درست میشه و طعم جالب و متفاوتی داره. "تیکا" یک کلمه هندیه و همینطور که حتما تا حالا حدس زدید از فارسی گرفته شده و همون تکه خودمونه. پس کلا یعنی تیکه های مرغ یا مرغ تکه شده. برای ساختن این غذا کافیه که تکه های بدون استخون مرغ رو در ماست و ادویه بخوابونید و بعد کبابش کنید. من طعمش رو خیلی دوست دارم و اولین بار هم تا اونجایی که یادمه یه ماه رمضون بود که درستش کردم ( همون روزی که توی برنامه مطبخ منال دیدمش) بعد هم رفت توی لیست غذاهام چون خوشمزه و سالمه. ولی تاکید میکنم که گرام ماسالا رو تهیه کنید و یا خودتون درست کنید. ( ترکیباتش رو قبلا گفتم)

سیر 3 حبه
زنجبیل رنده شده 1 ق چ
روغن زیتون 1 ق غ
فلفل قرمز 1 ق چ
زیره 1 ق چ
دارچین 1 ق چ
گرام ماسالا 1 ق غ
ماست 3 ق غ
سینه مرغ 1 عدد

سیر و زنجبیل رو در روغن تفت داده و بقیه ادویه ها رو اضافه کنید و همین که بوش بلند شد خاموشش کنید. کلا یک دقیقه


مخلوط ادویه ها رو با ماست توی یک زیپ لاک بریزید و زیپ لاک رو خوب تکون بدید تا مخلوط یکنواختی بدست بیاد. بعد تیکه های مرغ رو بندازید توش و بذارید توی یخچال. میتونید اینکار رو از شب قبل انجام بدید و یا فقط نیم ساعت بذارید بمونه. ( اگه وقت نداشتید هم که هیچی. ولی بمونه بهتره چون مرغتون خوشمزه تر میشه)


حالا کف ماهیتابه گریل رو چرب کنید و مرغها رو گریل کنید. هرسمت 3 دقیقه با حرارت متوسط



باز هم یه غذای سریع و متفاوت و خوشمزه برای کارمندایی مثل من. با کالری پایین... البته برنجش رو هم میدید شوهرتون میخوره چون واسه خودتون فقط خسارته!

19 comments:

وای ی ی ی ی آخیش بالاخره میشه کامنت گذاشت! پوه!
سلام طیبه جون چطوری عزیزم؟
وای چه غذای لذیذی.........
آپ هستم و خوشحال میشم سری بهم بزنی
I love you
elham

اه!!!!!!!!!!!!!! چه جالب!بلاگر از فیلتر در اومد؟
فکر کنم از دستشون در رفته...پاشون رو از روی شیلنگ برداشتن!!!! خدا کنه دوام داشته باشه

میبینم که تو هم مثل من معتاد شیرینی پزی هستی!!!! دنیا و شیرینی

آره اونم چه جور!!!!
من انواع کلاسای آشپزی رو گذزوندم
میدونی آقای شوهر میمیره واسه اینجور چیزا
و تا دلت بخواد پول خرجه من میکنه تا روز به روز از هنرام استفاده کرده و شکمشو بزرگ بنمایم!!!
مرسی که سر زدی خانوم
کیکم خیلی خوشمزه شده بود جات خالی!

دوستان به جای ما
خوش شانسی پس! چون من تو خونه مشتری واسه هیچی ندارم! این بنده خدا از من ( که معروفم به اینکه هیچی نمیخورم) هم کمتر میخوره! اصلا شیرینی دوست نداره! خدا رو شکر که اداره میرم... اونا حرفه ایند

من سفارش کیک و شیرینی میگیرم از دوست و فامیل و آشنا
قبلا کار میکردم مدیر بازرگانی بودم ولی آشپزی و شیرینی پزی رو خیلی دوست داشتم
ایشالا توام بری تو کاره شیرینی پزی
حال میده
دلم میخواد یه کافی شاپ باز کنم
خدا رو چه دیدی یه وقت گذارت به اصفهان افتاد و توی یه کافی شاپ منو دیدی!!!
هه هه هه هه....

سلا...م.من اوومدم. خدا پدر و مادرت رو بيامرزه مهندس.نجاتم دادي .اسمشو نبر هم عجب چيز به درد بخوريه ها.
خدمت شما دوستان عارضم كه چيز كيك و فرزن يوگرت توت عالي بود.
راستي مهندس طبق تحقيقات من ماهي سالمون از كشورهاي خارجي كه اسمشون الان يادم نيست وارد بوشهر ميشه و بعد از بسته بنديو به شهرهاي از ما بهترون فرستاده ميشه و جزء ماهيهاي جنوب نيست.

اصلاحيه:
بسته بنديو=بسته بندي

@ Elham:
آره من هم خیلی دوست دارم کاپ کیک فروشی باز کنم ولی عمرا وقتش رو ندارم
ایشالا اصفهان تو کافی شاپت میبینمت عزیزم

@ sedigheh:
بازم به تو که میای میگی چی ساختی و چه جور شده. این مهنوش که دیگه آخرشه! اصلا اطلاع نمیده آدم دلش خوش بشه
آخه مهندس من باید از صدیقه بشنوم تو چی ساختی چی نساختی؟ پس این اینترنت رو واسه چی ساختن؟

آره میدونستم خارجیه
مثل همه اجناس دیگه که فقط اینجا بار میشه و میره پایتخت. از بس بی عرضه ایم. حقمونه

baba ba kelasssssssss jadvale meghyas gozashty fadat sham!merciiiiiiiii to ro khoda khodetam az in peymoone ha bekhar ya bezar befrestam barat ta mano egh nadadi!!!! ina ee ke neveshty khaili khoobe vali che fayede too dastooret migi ghashoghe ghazakhori {in oon emoticon badakhlaghe yahoo e !!! ----> X( X( X( }

migam ye so'aly maryam joon.... man Farsim ziyad khoob nist :p , shoma Tablespoon ro be Farsi chi tarjome mikonid?
man fekr kardam farsi zaban ha be tablespoon migan qhashoqhe ghazakhori!!! age chize digeiee migan begoo yad begiram

shookhi nemikonam... man jeddan English am behtar az Farsim shode :p ( bekhaanid: tarjome balad nistam!)

سلام
درعوض شما، من هر روزبا دیدن آدمایی که غذای شما رومینویسند وبااسم خودشون معرفی میکنند کلی حرص میخورم ازاین نادیده گرفتن حق کپی رایت!

حرص نخورعزیزم دنیا دو روزه
مهم اینه که بالاخره چند تا بنده خدا هم از اونها اون غذا رو یاد بگیرند

طیبه جون عااالی، من چیکن تیکا و استافد ماشرومز رو در یک وعده شاهانه درست کردم و هر دو بسیار چسبیدن!
دست شما درد نکنه سرآشپز عزیز(عکسم ندارم شرمنده!)

سلام بر شف عزیز
یه سئوال بسیار مبتدیانه : شرمنده من عکسها رو ندارم مرغ رو با ماستهاش بندازیم تو روغن؟

دوست عزیز
اول ممنون که با این کامنتتون منو به یاد این غذا انداختید . دارم برای افطار درستش می کنم.
در مورد سوالتون هم بله. کلا ماستش زیاد نیست و به خورد مواد رفته!
هر تیکه از مرغ را هم که داخل ماهیتابه می اندازید به مقدار کمی ماست خواهد داشت.
بعدش هم از روغن زیادی استفاده نکنیدها فقط در حد چرب شدن.

این هم از این
ببخشید عکسش را خیلی با عجله گرفتم.
کلی هم خوشمزه بود.
مرسی
http://picasion.com/pic28/1070e25cb6f08103fb1625fccfe8b101.gif

نونش جان. اتفاقا منم خیلی وقته نخوردم. یه مدل بال سوخاری هم درست میکنم طعمش تقریبا به این نزدیکه. باید برم تو کارش

خیلی خوش طعم و عطر بود

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/Chicken%20tikka.jpg

ممنون

چقدر هم خوشرنگ و زیبا شده
عالیه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...