2010/04/29

شریمپ اسکمپی


Shrimp scampi شریمپ اسکمپی یکی از معروف ترین غذاهاییه که در دنیا با میگو درست میکنند. و کلا ساختارش اینجوریه که میگو رو توی کره و سیر تفت میدن و روی نون یا پاستا سرو میکنن. اصلش ایتالیاییه ولی حالا دیگه جهانی شده.
امروز یعنی 29 آوریل روز جهانی شریمپ اسکمپی بود. منم درست کردم. شما میتونید به جاش فردا به جا بیارید، قربتا الالله!
بسیار سریع آماده میشه و میتونید تا پاستا تون داره میپزه، میگو رو هم آماده کنید. یعنی تو ربع ساعت! ولی باید صبح قبل از اینکه برید اداره میگوها رو از فریزر بیرون بیارید. (اگه خیلی طول میکشه برگردید خونه و یا اینکه هوا خیلی گرمه، بذاریدش توی یه بشقاب توی یخچال). بعد که برگشتید سریع بپزید و بزنید تو رگ

میگو تقریبا 15 عدد متوسط
روغن زیتون ½ ق غ
کره 1 ق غ
سیر 3 حبه
جعفری خورد شده 1 ق غ
آبلیمو 1 ق غ
آرد 1 ق غ
نمک و فلفل


میگو رو پاک کنید و با نمک و فلفل و آرد مخلوط کنید




روغن و کره که داغ شد، سیر خورد شده رو اضافه کرده و تفت بدید و بعد میگو ها رو اضافه کنید.



زمان پخت میگو، 2 تا 3 دقیقه هر سمت. در نهایت هم آبلیمو و جعفری رو اضافه کنید.



میگو پخت زیادی نداره. زیاده روی نکنید که سفت میشه. من روی اسپاگتي که 13 دقیقه پخته شده بود سروش کردم.

شاید براتون جالب باشه که هیچ ادویه ای توی پخت این غذا به کار نمیره... جالبتر اینجاست که همون سیر و کره و لیمو طعم لازم رو بهش میده و راحت میشه یه بشقابش رو خورد ( منظورم این نیست که من یه بشقاب خوردم... عمرا من بتونم از این بلاها به سر خودم بیارم!)

ولی خوشمزه بود

16 comments:

هوووووم!
خوشم اومد!!!
من اسکمپی دوست دارم منتهاش با سالاد و نونه پیتا
خیلی عالی بود
از تو پستهات حدس می زنم بچه بوشهری هوم؟
هوا اونجا خیلی گرمه نه؟
دسست گولی یعنی دستت درد نکنه
هه هه هه هه

جدا؟ روز جهانیش بود؟ چه جالب ما که تو معدن میگو هستیم خبر نداریم. ضمن اینکه این تبدیل مقیاسها رو چند وقته گذاشتی من دقت نکرده بودم؟ همین امروز سر بیسوادی مقیاسها کیک نازنینم تقریبا سر یه اشتباه کوچیک خراب شد . آی بوس یو.

آره الهام جون با همه چی خوشمزه است ...مخصوصا واسه من که عاشق میگو هستم

اینجا همه کولر روشن میکنن ولی من نه...امسال سیستم بدنم به هم ریخته...همه اش سردمه

ما هم تو معدن میگو هستیم ولی اینجا میگو از همه جای کشور گرونتره!!!!! پس زیاد نمیتونم بخورم...ولی خیلی دوست دارم

نه؟ چی رو اشتباه کردی؟ من همیشه سعی میکنم با لیوان و قاشق کار کنم که گندش بالا نیاد!!!! در ضمن همیشه باید قبل از اینکه شیرینی یا کیک پختن رو شروع کنی ...اول همه چیز رو جلو روت بچینی
آی بوس یو تو

طیبه عزیز سلام
من نجما مدیر مامی سایت هستم.بعد از راه اندازی سایت فرصت نشده بود به سایت های آشپزی سر بزنم.امروز وبلاگ شما رو دیدم و لذت بردم.موفق باشی.خوشحال می شم توی مامی سایت هم ببینمت(البته قبلا یکی دو تا از دستورهای وبلاگتون به نیابت از شما به سایت ما سر زدند)

باعث افتخار منه ...هر چند که من حرفه ای نیستم و فقط چیزایی که روزانه درست میکنم رو اینجا آرشیو میکنم
مرسی از لطفتون نجما جون

salaaaaaaaaam chef jooooonaaaaaaaam,harchi shoma biabi darin ma ta toonest baroon zendegimoono beham zad (Rasht):D chef joooonaaaam kheyli khoobin k enghad behemoon chizaye khoshmaze yad midin vagheaaan mamnoon mano mamanam mogheye ghaza doros kardan hey miaym menu e shoma ro migardim rastiiiiii slice masto ham doros kardam kolliiiii tarrafdar dasht hatta mehmoonayi k mese shoma chef boodan(amme khanoom):D .cup cake valentine ro ham doros kardam aalllli boodi bazam poodinge chocolate ro rikhtam roosh va beynesh,mercccccccc hamashooooooooon aaliiiiyan,ta chan rooz dige yeki az desert haye tootfarangitoonam bayad doros konam,so tnx vase hame chi,hame doosetoon dariiiiiiim,rastiiiiii merc vase tabdil vahedhaaaaaa.kheyli aaliyan

طیبه جان
خانم ایتالیایی
می دونم پیشنهاد دادن و درخواست زیاد جالب نیست.
امــــــــــــــــا
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا در دستور کارتان کار با انواع پاستا را بیشتر می گویید.
مخصوصاً کالزونهً
متشــــــــــــــــــــکرم

چشم ولی احسانه جون پاستا خوردن واسه ما که نمیخوایم چاق شیم هیچ خوب نیست
من سعی میکنم در سال چند بار بیشتر نخورم

متاسفانه من عاشق پاستا هستم.
اما حالا که شروع به رژیم کردم خودم کم و محدود می خورم. این کالزونه و برای مهمانی ها می خواهم. فکر کنم جالب باید بشه.
ممنـــــــــــــــــــونم عزیزم

تازه اینجا رو کشفیدم

بابا ای ول
خیلیییییییییی هنرمندی
کلی دارم با همه پستات حال میکنم
خوش به حال شوشوت با این خانوم هنرمندی که داره
از این به بعد همش میام چکت می کنم
بازم ممنون
دستت درد نکنه

حیف از این سایت به این قشنگی که عکساش دیده نمیشن
از هر پست 2 و3 تا از عکسا ف ی ل ت ر شده

خیلی خوشمزه و شیک و لذیذ و ساده بود

قشنگتر از همه اینکه سیر داشت من 5 حبه گذاشتم البته میگومم بیشتر بود

منکه خیلی خیلی زیاد از خوردنش لذت بردم

خیلی خیلی ممنون

عجب چیز خوشمزه ایی بود این

قشنگتر از همه اینکه سیر داشت من 5 حبه گذاشتم

خیلی ساده و راحت بود

ما که خیلی خیلی زیاد از خوردنش لذت بردیم خیلی تنوع خوبی بود تو پاستا خوردن

ممنون

من خودم عاشقشم براي مهمونها هم كه درست ميكنم (البته نه هر مهموني) خيلي خيلي خوششون مياد
نوش جان

آخه قربونت برم میشه شما چیزی درست کنی و کسی خوشش نیاد

عکسای هنرمندیات آدمو دیوونه میکنه دیگه چه برسه به خوردنشون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...