2010/04/13

بورانی کدو سبز

بله صد البته که شما کدبانوی محترم طرز تهیه چیزهای پیش پا افتاده ای مثل بورانی رو بلدید! ولی ورژن "تنبل پسند" من رو که بلد نیستید!!!هیچ چیز بدتر از یه کارمند گشنه نیست که ساعت 3 خسته و کوفته اومده خونه (دیروزش هم تنبلیش شده بوده واسه فرداش ناهار درست کنه) و تازه کلاس غذای رژیمی خوردن هم واسه خودش میذاره! اونوقتها مامانم واسه اینکه یه تنوعی توی رژیم خسته کننده غذایی من ایجاد کرده باشه واسم بورانی کدو درست میکرد. یه همچین روزایی عید من بود چون شدیدا این غذا رو دوست دارم . مخصوصا اینکه مامانم روش یه عالمه زعفرون می پاشید و.... خیلی طعمش رو عوض میکنه! تا حالا امتحان کردید؟ مامانم به شیوه اصولی کار میکرد و واسه اینکه بچه اش تقویت بشه واسم پیاز داغ هم روش میریخت... ولی این زعفرونه یه چیز دیگه ست! من این غذا رو به شیوه خودم در سه سوت (و یا کمتر) درست میکنم! اگه رسپیش رو بخونید خودتون متوجه میشید چقدر سریعه.

برای اینکار اول دو تا کدو رو توی یه زیپ کیپ میذارم (میتونید از قبل کدو ها رو خورد کنید و توی زیپ لاك فیریز کنید و همین که رسیدید خونه قبل از درآوردن لباساتون برید سر فریزر! میدونم که سبزیجات رو باید تازه مصرف کرد ولی شما که کارمند نبودید بدونید از قبل واسه ناهار خرید کردن چه دردسری داره! تازه اینجوری دیگه کدو از قبل شسته و خورد هم شده!!! ) زیپ لاك رو 2 دقیقه در مایکروفر قرار میدم ( من دوست دارم که کدو زیاد له نباشه و کمی کرانچی باشه. پس شما میتونید بیشتر توی فر بذارید تا کاملا نرم بشه) حالا مستقیما توی بلندر میریزم و با یک حبه سیر میکسش میکنم. ( اگه قراره واسه شام و یا ناهار فردا هم ازش استفاده کنید بیشتر از یک حبه باعث تند شدنش میشه. چون سیر توی غذا که بمونه طعمش قویتر میشه. حذفش هم نکنید چون بورانیتون بدمزه میشه)


حالا نصف لیوان (و یا بیشتر) ماست خامه ای (يا ساده) توی بلندر میریزم و باز میکس میکنم

تا اینجا ناهار من آمادست! همینطور که مشاهده فرمودید تنها ظرفی که کثیف شد همین بلندر یکنفره من بود که خیلی سریع هم شسته میشه. ولی ما یه قانون توی آشپزی داریم که میگه: شما خیلی آدم دوست داشتنی هستید پس به خودتون احترام بذارید و غذای یکنفره تون رو تزئین کنید!


حالا ورژن سریع تزئینش هم که 20 ثانیه بیشتر طول نمیکشه اینه که؛ توی یه زیپ کیپ ماست چکیده و اگه موجود نبود (مثل من) ماست خامه ای بریزید و نوکش رو با قیچی سوراخ کنید و روی ظرفتون شکوفه بزنید . با اینکار دیگه نیازی به شستن کیسه خامه زنی هم ندارید! من توی کیسه یه دونه ماسوره هم انداختم که شکوفه هاش خوشگلتر بشه. برای دو رنگ در اومدن شکوفه هاتون باید یه قاشق ماست زعفرونی و یه قاشق ماست ساده رو بدون اینکه ترکیبشون کنید توی کیسه بریزید و بعد خودش دو رنگ از کیسه بیرون میاد.

فراموش نکنید که روش زعفرون بپاشید. میدونم که خیلی گرونه ولی مطمئنا ارزش شما بیشتر از این حرفاست! زعفرون نشاط آوره و طعم بورانیتون رو زمین تا آسمون با بورانی بدون زعفرون عوض میکنه!

من این مقدار رو (بدون نون) برای ناهار و شام استفاده کردم. ولی میدونم که برای شما پیش غذا هم نمیشه :p

24 comments:

سلاممهندس.من غقط یک نفر تو دنیا میشناسم که از تو غذا کمتر میخوره.اگه گفتی؟دخمر شنگول منگولم.الان هم که مریضه و دیگه هیچی نمیخوره
یک سؤال:زعفران اسیاب شده رو تنهائی ریختی روش؟با اب قاطیش نکردی؟

نه فقط ساییدمش و پاشیدم روش بعد با ماست و خود بورانی که قاشق قاشق میخوری ...تو دهنت ذوب میشه و مزه رویایی پیدا میکنه
یعنی من که خیلی دوست دارم
چرا؟ بچه چش شده باز؟

طوری سرما خورده که تو این چند روزه سه بار بردم دکتر.

هوای بدی شده من اصلا کولر روشن نمیکنم. هی عرق میکنیم هی میریم جلو کولر و .... من شکر خدا هنوز سالمم ولی کافیه یکی از بچه ها تو اداره سرما بخوره دیگه کار من تمومه
مواظب خودت هم باش کسی نیست از ما ها مراقبت کنه

طيبه جون طعم خام كدو بد نيست من اين بوراني رو با بادمچان كباب شده درست ميكنم كدو ها رو كباب كه نميكني آره ؟

لیلی جونم مامانم همیشه کدو رو سرخ میکنه
من چون زیاد سرخ کردنی نمیخورم کبابش میکنم
ولی وقتی که فرصت ندارم فقط میذارم تو مایکروفر

بهترین حالتش اینه که سرخش کنی
چون خوشمزه تر میشه

شف خیلی با غذاهات حال کردم راستی تو کجایی ایران خودمونی یا بلاد کفری؟

همین انتهای بلاد اسلام بالای خلیج فارس
بوشهر
:p

http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=rutjxja8xkr1zttge9e7.jpg

ايييييي ول!!! حالا دلم واسه اش يه ريزه شد. منم برم درست كنم

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pB2jahjFqCuWDB2UYZ8U9RbaUK70bI2C5dqdbHDx9vl6aCLIjPEkdjbuDbIuTWmPh5AGfhEXmElEuTTulh4dSeG4ngr8Tnxy2/%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%DA%A9%D8%AF%D9%88%20%D8%B3%D8%A8%D8%B2.JPG?psid=1

همه چیز عالی و خیلی سریع. شاید فردا با بادمجون هم امتحان کنم.
دست شف درد نکنه.

آره بورانی بادمجون هم خوشمزه است
ولی من خودم بیشتر متبل درست میکنم
طعمش رو بیشتر دوست دارم

راستی چه سبز خوشرنگی شده

شف جون من دیشب بورانی کدو رو درست کردم
البته اینقدر زعفرون زده بودم که کل ماستم زعفرونی شد و خیلی هم خوشمزه بود عزیزم.ممنون

چه عالی
منم زعفرون خیلی دوست دارم

البته اگه کدو ها رو سرخ کنید که خیلی خوشمزه تر میشه. ولی کالریش بالا میره
میشه هم کباب کرد

مي‌شه بهش گردو هم اضافه كرد. خيلي خوش‌مزه‌ مي‌شه

گردو همه چي رو خوشمزه ميكنه
حتي پيتزا
:D

سلا م شف جان من تازه باسایت شمااشناشدم
واقعاکه خانم باسلیقه ای هستی احسنت به شما.
واسم دعاکن که منم بتونم یه روزی مثل شماباشم
مشکلی که من دارم توتهیه بورانی اینه که ماکروفرندارمبایدچیکارکنم؟.

 دوست عزیز،

شف در قسمت کامنت ها توضیح دادن مثلا که می تونید سرخشون کنید.

و یا این که بخارپز و یا این که در فر گاز گریل کنید. کافیه که کدوها کمی نرم بشن. کدو در کل پخت طولانی ای نداره، این که دیگه برش هم خورده .

من عاشق این غذام.

سلام من وقتی اینو درست کردم بدلیل علاقه ی وافری که به سیر دارم
سیرشو زیاد کردم ولی فشارم بالا پایین شد ظاهرا همون مقدار سیری که فرمودین معقول بودم
خداییش عقل هم خیلی چیز خوبیه ولی نمیدونم در مقابل  سیر چرا احساسم به عقلم غالب میشه 
دوستان هنگام درست کردن این بورانی عاقلانه رفتار کنید و اجازه ندید احساستون باهاتون بازی کنه

باعرض سلام وخسته نباشید.
یک سوال داشتم؟چراتوپست شیرینی های نوروز فقط شیرینی هایی به اسم عربی هست؟ آخه بهترنیست که شیرینی های خودمون ایرانی هاروآموزش بدید؟آخه نوروز مال ماایرانی هاست.

سلام شف عزیز.خسته نباشید.
یک نظرداشتم .بهترنیست اسامی  بعضی دستورآشپزی تون روبه فارسی برگردونید مثلا به جای نات باتر بهتر نیست بگید کره بادام زمینی تااشخاصی مثل من که تازه واردن متوجه بشن؟بازم شرمنده فقط پیشنهاد بود

من خودم معمولا براي حمص و پستو خيلي سير استفاده ميكردم. ولي از وقتي شير ميدم ديگه ميزانش رو كم كردم . ولي حذف نميكنم كه بچه به همه چيز عادت كنه
منم مرده سير هستم
حيف كه بعدش آدم احساس سنگيني ميكنه و سرش گيج ميره
:P

چرا ؟ مگه شیر دادن منافاتی با سیر خوردن داره ؟
آخه منم تو دوران شیر دهی بسر میبرم

با توجه به مطالعات من غذاهايي كه ميخوريم بو و مزه شير رو عوض ميكنه
در ابتدا من پرهيز ميكردم و بعد هم كم كم ادويه و اسانسها رو ميخوردم كه بچه عادت كنه
الانم مقداري پرهيز ميكنم ولي ديگه نه به اون صورت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...